Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen meldt zich om middenvelder over te nemen van PSV

Laatste update:

SC Heerenveen heeft zich bij PSV gemeld voor Mylian Jiménez. Dat meldt het Eindhovens Dagblad op basis van ‘betrouwbare bronnen’. Jiménez is momenteel een vaste kracht bij Jong PSV, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. Voor het eerste elftal van de Eindhovenaren speelde de 21-jarige middenvelder nog niet.

Jiménez speelt sinds 2011 in de jeugd van PSV, en is dit seizoen dus een vaste kracht op het Eindhovense middenveld. Zijn prima prestaties zijn in ieder geval in Heerenveen niet onopgemerkt gebleven.

De Friezen hebben zich gemeld voor de geboren Nijmegenaar, in de hoop hem komende zomer transfervrij over te kunnen nemen. Het contract van Jiménez loopt dan namelijk af.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Mylian Jiménez in duel met Maikel Kieftenbeld.

Toch kan Jiménez volgens het Eindhovens Dagblad ook kiezen voor een langer verblijf in Eindhoven, waar hij dan een ‘mentorrol’ zou krijgen bij Jong PSV. Daarbij heeft hij dan mogelijk ook nog uitzicht op meer.

Jiménez speelt normaal gesproken vaak als verdedigende middenvelder bij Jong PSV, maar speelde dit seizoen ook enkele duels als centrale verdediger. De verwachting is dat hij snel beslist over zijn toekomst.

Dit seizoen kwam de linkspoot tot dusver tot 31 duels in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor één goal en vijf assists.

Vrijdagavond komt Jiménez nog in actie met Jong PSV, dat dan op bezoek gaat bij ADO Den Haag. Mogelijk wordt dat dus zijn laatste competitieduel in het shirt van de Eindhovense beloften.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeugdspeler nummer 900 die vanwege een aflopend contract vertrekt terwijl PSV er echt wel wat op kon verdienen. Met Sadilek, Kjolo, Tielemans, Nassoh en een paar andere was hetzelfde verhaal. Dit zijn jongens die je het liefst (goedkoop) doorverkoopt en waar je met doorverkooppercentages moet werken.

9 mei 2024 om 17:02

Die paar ton per speler is toch niet zo belangrijk als je beste jeugdspelers steeds toptransfers blijven maken? Die jongens van 21/22 zitten ook de echte talenten in de weg als je ze niet laat gaan. Ik denk ook dat deze clubs juist een gokje nemen omdat ze transfervrij zijn.

9 mei 2024 om 18:28

Je kan er op meerdere manieren naar kijken. Maar zo een Tillman is voor Bayern ook ongeschikt en die paar miljoen zijn voor hun peanuts. Alsnog werken ze met terugkoopclausules, doorverkooppercentages en gedeelte transferrechten. Real bijvoorbeeld ook met Kubo. En zo zijn er vele voorbeelden. Dat is in de top een vrij normale werkwijze. Het contrast in kwaliteit met deze (Jong) PSV spelers is natuurlijk groot, maar wat als PSV lekker mee zou verdienen aan het vertrek van Albert Gudmondson, Piroe, Ngonge, Aboukhlal, Nassoh, Jimenez, Sadilek, Kjolo, Tielemans en vele andere? Kan je zomaar weer opeens miljoenen opleveren die je evt. kan investeren in de jeugdopleiding.

9 mei 2024 om 18:58

Is toch ook wel gebeurd. Gudmundsson, Piroe, Abouklahl, en Sadilek zijn voor boven 1 miljoen vertrokken in ieder geval, Kjolo heeft ook een transfer gemaakt. Tielamns en Nassoh zijn inderdaad transfervrij vertrokken, maar ja zij passen wat betreft talent niet echt in dat rijtje thuis. Deze speler heeft ook niet veel indruk weten te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren