Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marktwaardes Ajax: uitblinkers Brian Brobbey en Diant Ramaj stijgen flink

Laatste update:

Transfermarkt heeft in een periodieke update de transferwaarden van verschillende Eredivisie-spelers bijgewerkt. Als er wordt gekeken naar de selectie van Ajax, blijken Brian Brobbey en Diant Ramaj serieus te zijn gestegen. Jordan Henderson ziet zijn marktwaarde daarentegen iets zakken.

Belangrijk om te vermelden is dat Transfermarkt geen gebruik maakt van een algoritme om transferwaarden te bepalen. In plaats daarvan calculeert het de marktwaarden van spelers op basis van discussies tussen gebruikers en market value admins van de site.

Stijgers


Brian Brobbey is door de nieuwste update de Ajacied die de grootste marktwaarde van de selectie vertegenwoordigt. Hij krikte zijn transferwaarde met 15 miljoen euro op. Zodoende is de spits volgens het platform inmiddels 25 miljoen euro waard.

Jorrel Hato volgt hierna. De transferwaarde van de nog altijd pas achttienjarige verdediger werd in december ingeschat op 22 miljoen euro. Zijn valuatie is onveranderd.

Diant Ramaj heeft zijn waarde dankzij zijn goede spel verdubbeld en is nu tien miljoen waard. Kristian Hlynsson en Ahmetcan Kaplan zijn na de update van Transfermarkt nu beiden 7 miljoen waard. Tristan Gooijer en Jaydon Banel, twee talenten van Jong Ajax, kunnen tot slot ook rekenen op een lichte stijging.

Dalers


Josip Sutalo, Branco van den Boomen, Jordan Henderson, Gerónimo Rulli en Jay Gorter zien hun ingeschatte marktwaardes daarentegen licht dalen. Bij Henderson zal zijn 33-jarige leeftijd meespelen, terwijl Van den Boomen net terugkomt van een blessure. Rulli en Gorter moeten daarnaast Ramaj als eerste doelman voor zich dulden. De lichte daling van Sutalo (1 miljoen, nu 15 waard) heeft betrekking op zijn recente prestaties.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In ieder geval die Brobbey en Hato moet je aan het einde van het seizoen weg doen. Haal je hopelijk samen zo'n 50-70 miljoen mee op, wat je vervolgens kan investeren in de selectie.

Verder heb je met Kaplan en Rijkhoff op beide posities een meer talentvolle speler al in huis als opvolger. Bovenop het gebruikelijke budget, vul je daarmee al een groot deel misgelopen inkomsten CL aan. Zaak is alleen om dat geld in plaats van afgelopen twee seizoenen verstandig uit te geven

20 maart 2024 om 20:12

Bergwijn en Forbs zal je ook nog voor een behoorlijk bedrag kunnen verkopen, maar meer potentie voor grote transfers op korte termijn zie ik eigenlijk niet. Verwacht overigens niet dat Hato zal gaan. Brobbey wel als er een mooie club komt.

20 maart 2024 om 20:22

@fr010frdam: Forbs krijg je weinig meer voor vergeleken met het aankoopbedrag. Als je daar nog 7 miljoen voor kan krijgen is het veel. Wat een draak van een voetballer

20 maart 2024 om 20:28

Ja matige voetballer, maar zou nog wel wat op kunnen leveren. Akpom trouwens nog wat meer

20 maart 2024 om 20:28

@madmarcel, ik ben ook geen fan, maar die heeft nog wel goede naam in Engeland is bovendien home grown. Die kon in de winterstop al naar de PL. Denk dat ze daar 'gewoon' 12m voor gaan beuren.

20 maart 2024 om 20:38

Ik denk dat ze voor Forbs zonder probleem zijn aankoop bedrag terug gaan verdienen dankzij zijn homegrown status.

Je kijgt het zelfde als met Bassey, iedereen die zich af vraag waarom. Ook afgelopen winter was er al interesse vanuit de PL, die is echt niet ineens weg.

20 maart 2024 om 21:30

"als je daar nog 7 miljoen voor kan krijgen is het veel". Hoe veel transfers moeten mensen als jij nog zien gebeuren voor ze hun verwachtingen een keer gaan bijstellen? Zeven miljoen voor een 20-jarig talent met Engelse home-grown status die de U21 PL helemaal aan gort schoot is NIET veel, sterker nog: dat is een absolute bodemprijs. Afgelopen winter waren er al meerdere PL geinteresseerd om hem terug naar Engeland te halen, dat zal deze zomer niet anders zijn. Ik vind een evenaring van de aankoopsom (14 miljoen) oprecht een stuk waarschijnlijker dan een verkoop voor slechts 7 miljoen.

20 maart 2024 om 22:54

Ik vind deze uitspraken anders ook maar gebaseerd op een n=1 ervaring van Bassey. Die overigens nog een geweldige EL campagne speeelde. Als ik jou moet geloven is elke aankoop uit het VK een aankoop zonder risico want je krijgt je geld toch altijd wel terug.

20 maart 2024 om 23:24

Dat Engelse ploegen grof betalen voor home grown spelers noem jij n=1, really? Echt ontelbare voorbeelden van spelers waar echt zwaar veel meer dan wat op basis van zuivere kwaliteit te verwachten was voor betaald werd, puur omdat ze Engels / home grown zijn.

21 maart 2024 om 11:34

In de winterstop hebben zowel Burnley als Nottingham zich bij Ajax gemeld voor Forbs.

Toen Ajax Forbs haalde was ook West Ham erg geinteresseerd.

Ik denk zeker dat (ook door de home grown en zijn uitstekende jeugdstatistieken) Forbs er nog wel aardig op staat in Engeland. Die toch ook kijken naar systeem van Ajax en de vorm. Waarbij het dus voor een talent lastig is om zich te profileren en in een draaiend team beter kan acclimatiseren en zich verder ontwikkelen.

Ajax zal inzetten om 12/14 mln minimaal, en dat is in de zomer (als clubs zeker zijn van nog een jaar Premier League) geen probleem.

Als voorbeeld kun je de transfer van Bassey naar Fulham zien.

21 maart 2024 om 12:59

7 miljoen voor Forbs?
Wat een grap.
Je zult zelf zien hoe Ajax er minimaal 18 voor gaat vangen en dat is als hij niet eens doorbreekt.
Alsof Aax verlies op een home grown player gaat nemen uit de City academy hoe achterlijk ben je dan als club.
Hij is nog jong en voor hetzelfde geldt blinkt hij net als @ de jeugd zeer goed uit.
Sterker nog zn begin periode bij Ajax was ook goed.
Het zit overduidelijk tussen de oren

21 maart 2024 om 13:15

Het zit helemaal niet overduidelijk tussen de oren. Forbs heeft werkelijk waar nog niets laten zien, behalve dat hij heel goed kan rennen. Het is niet voor niets dat Van 't Schip na Bergwijn zijn blessure hem maar 1 wedstrijd de kans gaf en daarna liever het hele systeem omgooide dan met Forbs te spelen. Hij kan alleen hard rennen, maar heeft totaal geen goed overzicht en maakt continue verkeerde beslissingen, een soort Aliexpress versie van Minteh en Narsingh

22 maart 2024 om 03:10

Waar is dat veel zuivere kwaliteit van Forbs tov die andere home-grown spelers bij jou op gebaseerd dan? Op die goals in de jeugd? Ja Engelse clubs betalen grof geld, maar voor het algemeen aan spelers die al wel in de PL hebben gepresteerd. Al dan niet in de lagere regionen. Forbs kan in de ED niet eens mee. Als ik jullie moet geloven maakt het geen bal uit dat Forbs er geen reet van kan.

22 maart 2024 om 06:59

"veel meer dan wat op basis van zuivere kwaliteit te verwachten was" staat er, RyanGarcia. Nee hoor, Engelse ploegen betalen ook vaak zat gortig voor spelers die nog alles te bewijzen hebben in de PL (of spelers die er zelfs nog nooit gespeeld hebben, alleen in de jeugd).

22 maart 2024 om 11:11

De coach is zelf al ongeschikt en krijgt bijna niemand aan de praat.
Jullie doen alsof spelers zich niet kunnen ontwikkelen. Zeiden jullie vast ook van brobbey hij is alleen sterk. Nou en zie hem nu.
20 jaar mensen 20(!)
Baka van psv was ook eerst 3x niks en is nu het meest waard. Het kan ook voor forbs gelden

20 maart 2024 om 20:16

Lol, ik zou die lekker effe houden nog een jaar, 2 van de spelers waar je juist nog wat aan hebt, ajax heeft al die jaren geld verdiend dus ze hebben wel wat reserves

21 maart 2024 om 10:58

Ajax heeft zeker (op de balans) veel reserves. Echter hebben ze weinig cash om alles te kunnen betalen. Hebben dit seizoen ook al een lening van 20 miljoen afgesloten om de kosten te kunnen betalen.

Daarbij verwacht Ajax dit seizoen een verlies te maken. En dit ondanks transferwinsten van rond de 75 miljoen. Dat betekend dat als er geen spelers met winst verkocht worden en er niet flink gesneden gaat worden in de kosten ajax volgend seizoen een verlies kan gaan maken van tussen de 50 en 100 miljoen. Dan lopen de reserves wel heel snel van je af.

20 maart 2024 om 20:24


Dat zijn juist de spelers waar je door kunt bouwen.

Ik zou juist spelers waar je niet mee door kunt weg doen; Akpom 10-12m, Wijndal 6m, Conceicao 10m, Sanchez 3m, Gaaei 3m, Mikautadze 10m, Taylor 12m, Fitz-Jim 1m, Avila 3m, Baas 1m, Unuvar 2m, Bergwijn 20m, Forbs 12m, Tahirovic 6m, Rasmussen, 0,5m, Martha 0m, Medic 2,5m, Banel 0,2m, Rulli 6m, Gorter 1m.

Daar kan je ook ruim 90m a 100m ophalen, dan ben ik nog wat conservatiever dan hierboven. Daarmee creeer je veel ruimte qua afschrijving als salaris, kunnen ze goede linksback, rechtsback, nr 10, rechtsbuiten en linksbuiten halen. Kleinere selectie, maar nog steeds alles dubbel bezet.

20 maart 2024 om 23:01

Veel te lage transfersommen voor sommigen. Fitz-Jim en Unuvar sowieso houden. Gorter zou ik eens een jaar verhuren aan een ED club. Rulli vind ik ook beter dan Ramaj, dus als Ramaj voor een mooie som gaat zou ik dat prima vinden.

20 maart 2024 om 20:52

Ik zou die 2 proberen te houden.
Kaplan moet eerst maar eens zien dat hij langere tijd fit blijft. En Rijkhof is een talent waarvan je nog maar af moet wachten hoe goed hij is en of hij de stap naar Ajax 1 echt kan maken. Dat hij bij Dortmund niet in het eerste zat is niet gek, maar vergelijkbaar met Nederland, komt het 2e van Dortmund uit in de 3e Bundesliga, daar was hij ook nog niet goed genoeg voor.

Er zijn genoeg andere spelers die nog iets op gaan leveren.
Conceicao is denk ik eigenlijk al verkocht voor 10 miljoen (ik meen dat de optie na afgelopen weekend verplicht is geworden)
Akpom en Forbs raak je dankzij hun homegrown status redelijk makkelijk kwijt voor bedragen die in de buurt zullen liggen van het aankoop bedrag.
Bergwijn gaat mogelijk weg, het was toen hij kwam de bedoeling dat hij maar 2 of 3 jaar zou blijven. Die 30-35 miljoen zullen ze niet terug zien, maar een bedrag rond de 20 kan prima en daar heb je met Godts bijvoorbeel ook al een vervanger voor.
Sosa en Sutalo zullen dankzij hun status als international ook voor redelijke bedragen weer weg kunnen.
Bij Mikautadze zal het er van afhangen hoe hij blijft spelen, maakte de afgelopen weken toch wat goals als hij dat door trekt zou het mij niet verbazen als hij met een beperkt verlies in Metz blijft.
Wijndal zal die 10 miljoen niet meer opleveren, maar de helft of zo kan prima.

Ik denk dat we er niet gek van op moeten kijken wanneer Ajax, ook zonder Brobbey en Hato te verkopen, komende zomer "gewoon" weer voor 100 miljoen spelers verkoopt en koopt.

20 maart 2024 om 21:29

Zo blij dat jij de transfers niet bij Ajax doet Martijn R. Natuurlijk moet je Hato en Brobbey nu nog niet weg doen. Types als jij zijn met de helft tevreden.

21 maart 2024 om 11:30

Eens, je kunt nu profiteren van de hype rond Hato. Waarschijnlijk zijn met name Engelse clubs gevoelig hiervoor. Je kunt flink cashen en je hebt met Kaplan een prima linksbenige verdediger in huis. Wellicht vang je over een aantal jaar meer voor Hato, maar Ajax moet nu zekerheden gaan creëren.

21 maart 2024 om 14:21

Die hato heb toch geneveld ervaring dus flink cashen lijk mij niet

21 maart 2024 om 14:19

Hato stelt niet zoveel voor daar krijg je op zijn hoogst 20 mil voor

21 maart 2024 om 14:25

Eens, ik vind Hato ook geen geweldenaar, maar met de Hato-hype en zijn langdurige contract krijg je wellicht een flinke som voor de jonge verdediger.

De waarde van de selectie van Ajax wordt nu op 219 miljoen euro geschat. Feyenoord op 313 en PSV op 319.Er is echt veel veranderd in een korte tijd.

20 maart 2024 om 20:16

Waarde van Feyenoord zal dus veel hoger zijn dan PSV als de huurspelers niet meetellen. Wel echt heel bijzonder hoe de verhoudingen zo veranderd zijn in zo een korte tijd. Nog niet heel lang geleden was Berghuis vrijwel de enige Feyenoordspsler die wat waarde vertegenwoordigde en stond Ajax op een (op het oog) onoverbrugbare voorsprong.

20 maart 2024 om 20:44

Mooie is dat de transferwaarde van de huurspelers met koopoptie hoger is dan wat ze aan het einde van het seizoen moeten betalen bij Psv (op Bella Ketchup en EganRiley na) . Bij Feyenoord is dat juist tegenovergestelde, daar zijn volgens mij op Minteh na de waardes niet echt benoemenswaardig gestegen maar eerder gezakt (aankopen meegerekend).

21 maart 2024 om 17:58

Waar haal je dat uit? Zijn spelers van PSV die meer waard zijn en terecht maar oki, iedereen zijn mening. Wel een hele aparte

20 maart 2024 om 20:27

Zowel PSV als Feyenoord hebben gewoon een veel betere selectie met spelers die straks naar de Europese subtop gaan. Spelers als Gimenez, Wieffer, Hancko, Hartman, Geertruida en Timber (ik vergeet nog wel een paar) gaan straks ieder misschien wel meer dan 20 mln opleveren. Bij PSV heb je dan weer Veerman, Schouten, Bakayoko, Lang (jammer dat hij continu geblesseerd is) en Tillman.

Momenteel gewoon een zwaar ondermaatse lichting van Ajax. Op basis van prestaties is nu Brobbey alleen interessant. Zelfs Hato laat het de laatste tijd afweten.

20 maart 2024 om 20:36

Ja alleen is het verschil dat Ajax het onkruid als bloemen weet te verkopen. Daarnaast heb ik het idee dat er meer wordt betaald voor Ajax spelers. Top 10 duurste transfers zit geen Feyenoorder bij. Als je kijkt dat Ajax ooit 42 miljoen voor Sanchez kreeg. Dat zie ik voor Hancko bijvoorbeeld niet betaald worden. Ondanks dat hij misschien wel meer waarde heeft voor Feyenoord dan Sanchez voor Ajax destijds.

20 maart 2024 om 20:42

@carmzzl, dat was toen Ajax jaren op rij presteerde. Dan waren de mindere goden ook enorm interessant voor andere clubs of clubs zagen de potentie van de afvallers. Ik vraag me af hoe lang dat nog zo blijft gaan.

En bij Feyenoord kruipen de transfersommen de laatste jaren juist omhoog. Ook komende zomer verwacht ik dat het transferrecord van Feyenoord wordt verbroken. En nee, nog lang niet met de transfersommen die Ajax kreeg, maar stap voor stap omhoog

20 maart 2024 om 20:57

@carmzzl Dat ze er niet bij zitten kan nog komen natuurlijk.

Iedereen vergeet wel eens dat Ajax ook nog iets heeft moeten doen voordat ze spelers tegen top bedragen konden verkopen.

Van Ruud Gullit tot Depay hebben de uitgaande transfer records in de eredivisie meen ik 30 jaar lang op naam van verschillende PSV spelers gestaan. Niet geheel toevallig brak Ajax dit record pas nadat ze de finale van de EL speelden, en vervolgens weer een paar keer na goede prestaties in de Cl.

Bij PSV en Feyenoord zijn de laatste jaren de transfersommen ook omhoog gegaan. Als zij het goed blijven doen, ook internationaal, is er geen reden dat ze Ajax niet weer bij of in zouden kunnen halen.

21 maart 2024 om 17:44

Dat clubs meer betalennaan Ajax is nu denk ik wel voorbij

20 maart 2024 om 21:35

We gaan het de komende zomer zien. Ik kan me de zomer dat Ajax minder dan een PSV of Feyenoord binnenharkte niet herinneren. En dat heeft dus z'n keerzijde: na jarenlang top verkopen is er op een gegeven moment even geen top meer. Maar dat is voor een zomer niet erg want dan kunnen spelers als Hato, Kaplan, Ramaj en ik denk ook Brobbey alleen maar meer waard worden. Ik denk overigens niet dat Feyenoord of PSV bedragen gaat binnenhalen deze zomer die in de buurt komen van die van Ajax afgelopen zomers.

20 maart 2024 om 23:48

Nee, Ajax heeft er jaren over gedaan om dat soort bedragen te krijgen. Dat gaat psv en Feyenoord nog niet lukken, maar bij beide ploegen kruipen de transfersommen wel degelijk omhoog

21 maart 2024 om 15:37

Klopt! En dat juich ik trouwens ook toe, want hoe sterker de concurrentie, hoe sterker de competitie en hoe beter dat voor je eigen club is. Je moet er toch niet aan denken dat dit Ajax de Champions League bijvoorbeeld had gehaald.

20 maart 2024 om 21:59

Benieuwd naar de gerealiseerde transferwaarde van deze selecties als we die over 2 of 3 jaar eens onder ogen krijgen. Zou me niet verbazen dat Ajax dan de meeste centjes heeft ontvangen… wereldje is het ook.

Ik mis de toppers Taylor en Rensch in dit lijstje. Die zullen met z'n tweeën de 100 miljoen wel aantikken, als ik sommige kenners moet geloven;-)))

20 maart 2024 om 20:19

Ook als je van Gaal moet geloven. Kon bij beiden niet wachten om ze bij Oranje te halen en liet ze debuteren.

20 maart 2024 om 22:33

Wat een populistische praat weer. Er zijn juist heel veel mensen die flink op deze spelers lopen te zeiken momenteel. Ze liggen echt onder vuur soms. Onterecht. Nee wat jij schetst zijn ze absoluut niet waard, maar hoe erg ze onder vuur liggen is vaak ook zwaar overdreven. Bij Rensch merk je gewoon dat hij erg gemist wordt als hij er niet bij is, en bij Taylor zie ik vooral dat hij door Steijn en ook door Schreuder totaal verpest is. Het is geen 10 zoals Hlynsson, dus verwacht dat dan ook niet.

21 maart 2024 om 00:34

Ik verwacht van een Ajax middenvelder dat die regelmatig scoort, assist geeft en ook nog een portie kan verdedigen. Taylor faalt op all deze vlakken. Sinds Taylor en Rensch vaste basisspelers zijn in het eerste elftal van Ajax, is Ajax 1 richting uitgegaan: naar beneden. Nu lijstaanvoerder van de middenmoot. Blijf maar dromen met deze twee knapen. De weg omhoog gaat zonder dit duo!

21 maart 2024 om 11:18

Wie zijn die sommige kenners dan?

21 maart 2024 om 13:19

Dit is gewoon dom gel*l. Er is werkelijk niemand met een beetje verstand die dat zegt. Maar je scoort er wel likes mee.

21 maart 2024 om 16:17

Bij wijze van spreken i.c.m. genoeg forum leden die in beide spelers talenten zien, die ik in de verste verte nog niet heb kunnen ontdekken.....

21 maart 2024 om 16:22

Volgens CIES is Taylor 66 miljoen waard, dus het zou zomaar kunnen. Mooie metafoor voor inflatie dan trouwens, geld is dan echt wel heel veel minder waard geworden.

21 maart 2024 om 19:17

Ook op dit forum heb ik al heel, heel lang niemand Taylor en Rensch zien benoemen als het gaat om spelers die veel geld op gaan brengen. Laat staan dat je dat kenners gaat noemen.

Zo zie je maar weer dat je weinig waarde kan hechten aan transfermarkt. Sutalo iets minder waard omdat ie niet zo best speelt,terwijl Hato het net zo slecht doet en een gigantisch bedrag waard is zogenaamd.

21 maart 2024 om 12:39

Precies. Flauwekul allemaal. Een speler is waard wat een kopende club er voor over heeft. Daarbij valt me op dat spelers boven de 25 nog hoge waardes krijgen, terwijl de kopende clubs er rekening mee moeten houden dat deze spelers afgeschreven moeten worden. Natuurlijk zijn er spelers die tot hun 35ste nog mee kunnen, maar er zijn ook spelers die voor hun 30ste moeten stoppen....

21 maart 2024 om 13:10

Hato speelt nog steeds beter dan Sutalo en is daarnaast vijf jaar jonger.

21 maart 2024 om 17:31

Maar moet je eens kijken hoeveel tegen goals er zijn door fouten van Hato. Er werd heel vaak dom buitenspel opgeheven, en bijna altijd was het Hato die niet in positie stond.

Uitblinkers?

Brobbey was laatste 2wed waardeloos. En sinds november pas redelijk goed.

Ramaj vind ik onrustig aan de bal

21 maart 2024 om 12:53

Gelukkig oordeelt men niet obv 2 wedstrijden waarbij hij in een fantasie opstelling solo voorin staat met nog een blessure erbij.
Ramaj is gewoon een prima keeper die de wk winnaar op de bank houdt en terecht.

Als je speler bent van Ajax word je al sneller hoge ingeschat dan dat überhaupt waard zijn. Ik kan me nog herinneren wat Taylor waard was. Hato is ook veel te hoog. Ik zie het talent niet echt bij hem.

20 maart 2024 om 21:40

Taylor werd door Transfermarkt op zijn hoogtepunt (november 2022, toen hij net een nieuw 5-jarig contract had ondertekend en op zijn 20e inmiddels vaste basisspeler in Ajax 1 was) op 14 miljoen euro geschat, dat lijkt me niet zo heel gek toch? Inmiddels -mede omdat zijn contractduur logischerwijs anderhalf jaar korter is en Ajax alles behalve vloeiend loopt uitereraard- wordt hij op 10 miljoen geschat. Ik vind dit vrij normale bedragen eerlijk gezegd.

20 maart 2024 om 21:46

Direct verkopen voor 10 miljoen! Zelfde geldt voor Rensch. Voor 20 miljoen kun je zeker 2 veel betere spelers halen dan die twee.

21 maart 2024 om 00:38

Hij is nu nog 10 miljoen?
Ga jij me nou vertellen dat alle middenvelders in de Eredivisie 10 miljoen of meer waard zijn? Want ik denk werkelijk dat Taylor bij vrij weinig teams in de basis zou staan, nu.

21 maart 2024 om 09:03

Bij alle ploegen buiten de huidige top-4 zou hij gewoon in de basis staan natuurlijk. Ook bij AZ (waar Dani de Wit en Belic regelmatig in de basis starten) zou hij ook nog wel veel minuten maken denk ik. Maar ja, zijn waarde wordt op 10 miljoen geschat inderdaad: hij is 21 jaar, 105 duels gespeeld voor Ajax 1 en daarin vrij degelijke cijfers (30 g/a) voor een centrale middenvelder. Steekt verre van in zijn beste vorm dit jaar uiteraard, dat moge duidelijk zijn. Marktwaarde bestaat uit meer dan enkel speler X is beter/slechter dan speler Y dus hij is meer/minder waard. De club waar ze spelen, de leeftijd, de potentie, de contractduur, etc. Ik snap niet dat mensen dat maar niet (willen?) begrijpen.

22 maart 2024 om 00:02

Taylor stond ook op een lijstje van 100 prospects met 64mil waarde...

Vreemd dat in dit artikel enkel over spelers van Ajax wordt gesproken terwijl bij PSV maar liefst 11 spelers in waarde zijn gestegen. Volgens Transfermarkt is PSV nu 318,63 miljoen waard, Feyenoord 313,35 en Ajax toch nog altijd 219,30 miljoen. Bij Feyenoord zijn al 4 spelers meer waard dan Brobbey en bij PSV zijn dat er 3. Gimenez (45m) en Bakayoko (40m) worden het hoogst ingeschat. Blijkbaar gaat VZ er vanuit dat een wel heel significant deel van de lezers alleen of voornamelijk in Ajax is geã¯nteresseerd. Ach, het is sowieso maar een momentopname, het zou mij niets verbazen als de situatie over ruim een half jaar heel anders is omdat Feyenoord en PSV dan deels gecashed zullen hebben.

Ah, ik zie zojuist een artikel over de marktwaardes van Feyenoord in beeld komen, nu PSV nog, mogelijk ook AZ en Twente.

20 maart 2024 om 21:43

Wat is daar vreemd aan? Dit artikel gaat over de marktwaardes van Ajax spelers (zoals je ook in de titel kunt lezen). Van Feyenoord spelers en PSV spelers zijn er aparte topics.

20 maart 2024 om 21:53

Die topics over Feyenoord en PSV verschenen pas later, vandaar ook mijn aanpassing op mijn reactie, die laatste losse zin.

20 maart 2024 om 21:59

Die laatste zin had ik overheen gelezen klaarblijkelijk. Maar dat lijkt me opzich logisch, ze gaan niet simultaan die artikelen publiceren, dat kost ze clicks. Het was vanaf het begin aan duidelijk dat deze artikelen van Feyenoord en PSV er ook zouden komen, gezien de clubs zo expliciet in de titels genoemd worden. VZ plaatst deze automatisch met een half uur verschil om 20.15, 20.45 en 21.15 omdat dat zo veel mogelijk aandacht oplevert waarschijnlijk.

21 maart 2024 om 07:27

Kirpni zIt gewoon te jammeren en kan het niet hebben dat Ajax als eerst werd gepubliceerd. Hahhaha hoe treurig!

Waarom wordt hier niet de waardedaling in cijfers uitgedrukt maar bij Fey en PSV wel?

Overigens Hato 22 mil, is toch ook een grap? Talent, sure, maar voor zo'n bedrag hoort iemand er gewoon te staan. En niet te schutteren.

21 maart 2024 om 14:44

Om Ajax een beetje te sparen

Zijn dan uiteraard ook direct de 2 spelers die je niet moet laten gaan deze zomer ..

Uitblinker Ramaj?

Snap de hype niet zo goed. Omdat die goed kan mee voetballen ziet iedereen in hem een geweldige keeper. Ik vind het wel mee vallen.

Vliegen echt veel ballen in waarvan ik denk hmmm die pakt een echt goede keeper wel

Normaliter gaan de scouts niet af op dit soort lijstjes met onzin-bedragen.
Maarja het is wat de gek ervoor geeft. Mislintat gaf ook 115 miljoen uit aan spelers die dit absoluut niet waard zijn, dus het is maar net hoe hoog de nood is voor een type speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren