Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie’

Laatste update:

Arsenal kijkt nog altijd met bovengemiddelde interesse naar de verrichtingen van Diant Ramaj en Jorrel Hato, zo schrijft The Evening Standard donderdag. The Gunners azen op een vervanger van Aaron Ramsdale, die volgend seizoen vermoedelijk vertrekt uit Noord-Londen.

Als vervanger van de Engels international hebben Mikel Arteta en sportief directeur Edu onder meer Ramaj op het oog. De Duitse doelman maakt een prima seizoen door bij het matige Ajax en heeft daarmee de interesse gewekt van de nodige topclubs.

De sluitpost zou perfect in het profiel passen van een doelman die Arsenal zoekt. Goed meevoetballend is een karaktereigenschap die er afgelopen zomer al toe leidde dat Dávid Raya werd overgenomen van Brentford.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ramaj is overigens niet de enige doelman waarnaar de huidige koploper van de Premier League kijkt. Arsenal zou namelijk ook een tamelijk spectaculaire comeback van Wojciech Sczcesny in gedachten hebben.

De Poolse schotstopper verdient echter fors bij Juventus en Arsenal lijkt niet bereid om eenzelfde salaris neer te tellen voor een reservedoelman. Verder is ook Jason Steele in beeld, die met de homegrown-status een streepje voor heeft op Ramaj.

Arteta zou bovendien graag een linksbenige verdediger aan zijn spelersbestand toevoegen. Daarvoor heeft de club nog altijd Jorrel Hato op het oog. De achttienjarige verdediger tekende echter onlangs een verbeterd contract bij Ajax, tot medio 2028.

Daarom lijkt de Nederlands jeugdinternational in ieder geval komend seizoen niet te vertrekken uit de hoofdstad, of er moet een heel fors bedrag op tafel komen. Ramaj ligt ook tot die betreffende datum vast en zal dus ook niet voor een appel en een ei de recordkampioen kunnen verlaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie beide niet gebeuren. Ramaj geef ik dan de grootste kans, Hato is nog veel te jong en klein voor PL.

9 mei 2024 om 14:07

Leuke clickbate weer, maar dit gaat natuurlijk never niet gebeuren.

9 mei 2024 om 15:18

Zullen ongetwijfeld wel ergens op een lijstje staan bij Arsenal (zoals zo veel spelers) maar echt concreet zie ik dit nog niet worden. Beide spelers hebben (nog?) niets te zoeken bij Arsenal.

9 mei 2024 om 16:55

Is even “klein” als bijvoorbeeld Jurrien Timber, 1.82, jaar n stuk groter dan Lisandro Martinez, 1.82. Eens dat ie nu (veel) te nog is voor die stap.

Het lijkt er toch op dat Arsenal weer serieus mee wilt gaan doen in de PL. In dat geval zullen ze wel hoger moeten mikken dan dit tweetal. Ramaj heeft geen Arsenal-niveau en Hato (vooralsnog) ook niet. Laatsgenoemde heeft natuurlijk wel potentie maar of die hoog genoeg is? In ieder geval niet om volgend jaar top PL te gaan spelen. Eerst nog maar eens wat laten zien bij Ajax.

Ramaj gelijk doen. Is talentvol, maar ben sommige momenten niet 100% overtuigd. Een ruildeal voor Ramsdale + geld zou ik persoonlijk heel goed vinden. Hato hangt af van het bedrag. Als ze rond de 50 miljoen bieden zeg ik doen. Hij is talentvol, maar geen Timber of De Ligt.

9 mei 2024 om 14:04

Ramaj ruilen voor Ramsdale en 50 millies voor Hato. Lekker man, misschien Bergwijn voor Joao Felix en nog 60m voor Manssverk

9 mei 2024 om 15:08

En dan Ødegaard ruilen tegen Tahirovic, dan heb je de selectie wel rond.

9 mei 2024 om 14:04

🤣 50 miljoen....die zou mooi zijn toch.
In geen enkele strip of moppenboek komt dit voor omdat het gewoon tè slechts is.
Ruildeals komen echt zelden voor en al mochten ze gaan ruilen dan is het waarschijnlijk Ajax die geld bij moet leggen.
Ik hoop en weet bijna zeker dat deze jongen gewoon bij Ajax blijft want hij is nog maar amper toe aan het eredivisie niveau, wat ook geen ramp is natuurlijk.
De keeper geef ik wel een kans naar denk niet dat Ajax dat zou willen, een goed elftal bouwen begint bij een keeper en hem verkopen betekend dat je weer een andere doelman moet zoeken en deze is net aan gewend.

9 mei 2024 om 14:06

haha Hato is getalendeerder dan Timber op die leeftijd was hoor

9 mei 2024 om 14:29

Maakte timber ook zoveel fouten dan ?
Wie weet wat er dan nog kan gebeuren.

9 mei 2024 om 15:19

Timber hoefde niet de defensie te leiden op die leeftijd

9 mei 2024 om 15:38

Ja Royston Drenthe was ook getalenteerder dan Marcelo op die leeftijd… zegt helemaal niks.

9 mei 2024 om 15:41

Veel meer hoor. Een van de redenen dat ie weg moest. En die heeft dit seizoen pas zijn best gedaan. Dus kijk hoe lang het duurde

9 mei 2024 om 14:20

Ja hoor Ramsdale komt even naar Amsterdam. Verder Hato voor 50 miljoen waarom ook niet ja. Volgens mij ging Timber toch voor 40 miljoen maar zoals je al zegt, het is geen Timber.

9 mei 2024 om 14:29

Volgens mij is deze reactie satirisch/cynisch bedoeld of niet? In ieder geval veel mensen die happen.

9 mei 2024 om 14:33

Misschien wel ja maar verschilt toch niet veel van de standaard Ajax reacties

9 mei 2024 om 15:20

Als het sarcastisch is, dan is het in elk geval niet zo goed geschreven. Daarom denk ik dat hij serieus is. Maar zoals Arsenal-Gunner aangeeft: genoeg Ajacieden die dergelijke onzin gemeend zeggen.

9 mei 2024 om 15:52

Ah, lekker provocerend gunner.
Hato is geen 50mil waard maar hoeft en moet helemaal nog niet weg. Zou zelfs die 50mil lachend afwijzen.

9 mei 2024 om 16:51

Ik gok dat hij bedoelt dat je beide niet moet verkopen omdat je als Ajax ermee verder wilt bouwen. Tenzij er een totaal irreeel bod komt.

Als Ajacied deel ik die mening, al slaan die bedragen natuurlijk nergens op. Gewoon niet te koop tegen een marktconform bod. Er zijn er wmb meer dan 20 die weg mogen, maar deze 2 dan weer net niet.

Hoe kan er nou iemand geïnteresseerd zijn in een ajax speler. Kijken ze dan helemaal geen wedstrijden of naar de ranglijst?

9 mei 2024 om 14:06

Waarom zou je niet geïnteresseerd kunnen zijn in welke Ajax speler dan ook? Ben je oprecht zo simplistisch?

9 mei 2024 om 14:21

Sander het antwoord is ja, een slecht seizoen wil niet zeggen dat een speler er niks van kan.

9 mei 2024 om 14:23

Nou, de reden dat ze daar staan heeft ook te maken met t feit dat elke speler van Ajax daar debet aan is. En Hato draait echt een heel matig seizoen. Mist iemand naast zich aan wie hij zich kan optrekken.

9 mei 2024 om 14:55

Maar welke speler van deze selectie heeft het niveau van een premier leaque top club wat Arsenal is ??? Denk geen enkele speler. Hato misschien over een jaar of 2 maar voor nu absoluut niet. Draait persoonlijk een rommelig seizoen met veel persoonlijke fouten.

9 mei 2024 om 15:09

Hij wordt dan simpelweg gehaald voor de bank dan

9 mei 2024 om 15:09

Een slecht seizoen zegt inderdaad niet dat een speler slecht is, maar waarschijnlijk wel dat je niet te veel betaald voor een speler. Hoeveel voorbeelden zijn er wel niet van spelers die na een topseizoen voor de hoofdprijs worden verkocht en daarna het totaal niet waar maken. Daar kan Ajax mooi over mee praten (Anthony)

9 mei 2024 om 16:32

Tsja toen Chelsea waardeloos speelde kon je de spelers ook niet voor een prikkie halen. Zo werkt het niet. Ze vertegenwoordigen alsnog waarde

9 mei 2024 om 14:07

Ongelofelijk he, zeker Hato die in elke wedstrijd van een beetje niveau de tegenstander meermaals zoek is en voor een "the best of tape" is er niet of nauwelijks genoeg materiaal.Maarja,....het Ajax labeltje he, dat doet 't hem vaak.

9 mei 2024 om 14:30

Ja iets wat AZ nooit zal hebben, dat labeltje. Jullie mogen in de handen klappen als ajax een owen wijndal koopt...

9 mei 2024 om 14:52

Daar heb ik mijn handen ook op stuk geklapt ja.
Nogmaals bedankt voor die 10 miljoen.
Wij hoeven ook never nooit geen labeltje, gewoon echte namen en kwaliteit is zat en daar word hard aan gewerkt de laatste jaren.

9 mei 2024 om 14:11

Ik denk oprecht dat de helft van de basisspelers individueel niet onderdoet voor de concurrentie op de zelfde plek bij Feyenoord. Geloof, beleving, wedstrijdopvatting, een duidelijk strijdplan en vertrouwen laten een speler er heel anders uitzien.

9 mei 2024 om 14:25

En omdat ze geen geloof, beleving en vertrouwen hebben, zijn t maar een stel bagger-spelers bij elkaar. Helaas is er niemand die het niveau ontspringt noch omhoog brengt.

9 mei 2024 om 14:31

Haha wie dan precies , ben erg benieuwd.
Zie oprecht 0 van Ajax die ook maar een aanwinst zijn voor een Feyenoord of een psv.

9 mei 2024 om 17:24

De

9 mei 2024 om 20:07

Is natuurlijk ook de waan van de dag dat er 0 Ajax spelers een versterking voor Feyenoord en PSV zijn.
Vorig jaar laat Veerman volgens vele zijn man steeds lopen en was Luuk de Jong over de hill. Nu zijn dit waarschijnlijk twee van de drie spelers van het jaar.

9 mei 2024 om 14:11

Oh, dus de ranglijst is doorslaggevend?

9 mei 2024 om 14:12

Is toch blijkbaar wel pijnlijk voor een Feyenoorder dat ajax spelers nog steeds aantrekkelijk zijn .

9 mei 2024 om 14:30

En wat ook steekt bij onze concurrenten is dat ondanks 2 slechte seizoenen wij altijd goede bedragen ontvangen voor de spelers die wij verkopen .

9 mei 2024 om 14:32

Het is vreselijk, ik kijk al het hele seizoen jaloers naar ajax, wil ik best toegeven

9 mei 2024 om 14:43

Aadspaanplaat,

Dat is precies het probleem bij Ajax. Geld verdienen staat daar op de eerste plaats en niet het sportieve. Steeds maar weer je beste spelers verkopen maar ondertussen sportief weggegleden al 2 jaar op rij.

Misschien eens een speler niet verkopen en vasthouden of een speler aantrekken die geen restwaarde heeft maar wel goed is. Is sportief prettig en ook voor de seizoenskaarthouders.

9 mei 2024 om 14:44

Zolang jullie die goede bedragen dan ook maar weer over de balk smijten voor een dozijn miskopen kan iedereen er wel mee leven hoor

9 mei 2024 om 16:39

Burdy, sinds wanneer is goed verkopen een probleem bij welke club dan ook.Het probleem is juist, dat Ajax er niets beters voor terug heeft gekocht. Maar dat weet iedereen toch...of kijk je sinds een paar jaartjes voetbal.Verkopen, een probleem?Funny guy🤡

9 mei 2024 om 14:22

Als er iemand heeft kunnen uitblinken bij Ajax dit jaar is het de keeper. Klinkt best logisch toch?

9 mei 2024 om 14:32

Grappig is dat jullie verhuur spelers 2x zo goed zijn als jullie basisspelers hahaha

9 mei 2024 om 14:41

Dan is het juist voordelig zakendoen

9 mei 2024 om 14:52

Nee ik zou niet geïnteresseerd zijn in een Ajax speler als Arsenal zijnde maar een beetje scout laat zich niet dwingen door wen ranglijst mag ik hopen.

9 mei 2024 om 15:08

Wat een inhoudloze opmerking weer. Individuele klasse in het juiste team met een juiste trainer kan veel wonderen doen.

9 mei 2024 om 15:23

Bers inderdaad het loopt storm voor Ramalho en nieuwkoop.

9 mei 2024 om 15:40

Misschien bedenken dat een speler als Ramaj zich bij een slecht team juist in de picture kan zetten! Je hebt niet zoveel kijk op voetbal merk ik.

9 mei 2024 om 15:44

Ranglijst zegt toch niets over een individuhele speler

9 mei 2024 om 16:24

Waarom zou Liverpool dan Slot nemen ipv Bosz, kijken ze niet naar de ranglijst...
Kortom jouw antwoord hierop heeft betrekking op een breder plaatje en dat het scouten..

Ik zou van beide niet vrolijk worden maar als Arteta er vertrouwen in heeft dan komt het vast goed.

9 mei 2024 om 14:08

Hato zal wel meer voor de toekomst zijn, maar die jongen moet gewoon een paar jaar eredivisie spelen zols Timber voordat hij een stap moet maken.

9 mei 2024 om 14:14

Absoluut, Hato moet echt nog bizar veel leren. Ik denk niet dat hij het niveau van Timber of de Ligt gaat halen

9 mei 2024 om 14:30

Ik weet wel zeker dat hij dat niet gaat halen, enorm overschatte speler. Word door sommigen nog enorm met de mantel der liefde bedekt maar ik vind hem maar overschat. Op 6 denk ik dat er meer potentie inzit persoonlijk. Zou hem ook niet graag zien komen. Sowieso hoop dat ik dat Arsenal even wegblijft van Ajax spelers, straks zitten allebei m'n clubs in een dal en is het weekend voor 100% ipv 50% afzien haha.

Ik lees in het bron artikel nergens waar Arsenal "gecharmeerd" is van Ramaj; er staat enkel dat hij gescout is (door Arsenal, en andere clubs, wel te verstaan) en dat de prioriteit toch echt op een keeper met HG status ligt. Zitten we nu in de fase waar VZ gewoon koppen verzint?

Een van de weinige die je als ajax zijnde juist niet moet weg doen. In een wat stabieler elftal zullen zij alleen maar beter worden en over een jaar of 2 jaar voor meer geld weg gaan.

Zou zonde zijn als Ramaj daar heen wil gaan om 2e keeper te zijn achter Raya. Gewoon lekker een jaar of 2 in Amsterdam blijven en kijken of die zich kan ontwikkelen tot een topkeeper. Dit seizoen aardig gedaan maar er zijn nog veel verbeterpunten voor hem. Bij Hato al helemaal want die maakt regelmatig foutjes in vooral het dekken en het meelopen met de buitenspelval. Die kan beter nog minimaal 3 jaar blijven.

Ik heb meer vertrouwen in Will Sweet dan ik heb in Jorrel Hato. En van Ramaj word je ook niet vrolijk.

9 mei 2024 om 18:44

Er gaan ook geruchten dat Arsenal gaat proberen om Szczesny terug te halen.

Komt Jason Steele wellicht uiteindelijk toch nog naar Arsenal. Kan me herinneren dat hij in 2011 of 2012 als relatief groot talent dichtbij een overstap was. Lijkt me een prima reservekeeper. Ramaj en Hato mogen lekker bij Ajax blijven en nog verder groeien, beter voor hen én voor Ajax.

Ja joh?
Word 40-50mil ieders... Hoe, dat weet niemand.
Beiden zullen waarschijnlijk nog niet eens basis staan bij de sub top. Laat staan een kans bij Arsenal..

Hato zal tussen de 15 tot maximaal 25 miljoen opleveren en Ramaj misschien max 17 dus snap Arsenal wel. Of ze echt het niveau hebben dat lijkt mij sterk en Hato zal echt nog een paar jaar moeten worden uitgeleend alvorens hij klaar is voor het echte werk. Maar vraag is natuurlijk of hij dat niveau gaat halen.

Hato zie ik wel komen. Waren we afgelopen winter ook al in geïnteresseerd maar kon toen niet gekocht worden ivm regels betreffend tot het aantrekken van jonge spelers in de premier League.

Romano meld nu ook dat er serieuze interesse is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren