Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenendeal is rond: Ramselaar vijf jaar PSV'er

Laatste update:

Bart Ramselaar speelt de komende vijf seizoenen voor PSV. De twintigjarige middenvelder zet donderdagochtend zijn handtekening onder een verbintenis bij de landskampioen. Ramselaar traint direct mee met de ploeg van trainer Phillip Cocu, zo communiceert de club uit Eindhoven via de officiële kanalen.

/

Wat PSV precies betaalt voor Ramselaar is niet bekend en daar zijn ook de media het niet over eens. Volgens Voetbal International gaat het om 'om en nabij zes miljoen euro, inclusief bonussen', maar het Eindhovens Dagblad weet dat het om 'iets meer dan vier miljoen euro' gaat, met de mogelijkheid dat het 'nog wat' oploopt via variabele bonussen. De Telegraaf denkt aan 4,7 miljoen euro.

Volgens Voetbal International is het 'de beste transferdeal ooit' voor FC Utrecht. Dries Mertens en Kevin Strootman werden voor ieder 6,5 miljoen euro van de hand gedaan, zónder doorverkooppercentage. Het weekblad verwacht dat FC Utrecht uiteindelijk meer gaat vangen voor Ramselaar, omdat er in zijn geval wél sprake is van een doorverkooppercentage.

“FC Utrecht heeft er alles aan gedaan om hem nog minimaal een seizoen te behouden, maar als er een club de juiste prijs betaalt dan zijn wij niet in de positie om zo’n bod te negeren”, legt trainer Erik ten Hag van FC Utrecht uit. “Voor Bart is het een mooie stap, die bij zijn ambities past. Voor ons is het een sportieve aderlating, maar wij zijn er op ingericht om zijn vertrek op te vangen.”

Denk je dat Bart Ramselaar het goed gaat doen in Eindhoven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 augustus 2016 om 10:20

@psvdaclub

Ok wat jullie willen.

Wat mij betreft is het toch totaal iets anders. Ik heb Brands nog nooit horen zeggen dat hij niet geintereseerd is in een speler en dan een paar weken alsnog die speler haalt.

Bovendien hebben dat soort uitspraken betreft geen interesse ook helemaal geen profijt bij eventuele onderhandelingen want ze zullen zich toch moeten melden bij Twente en dan is de interesse toch kenbaar dus het is gewoon niet logisch.

Daarbij komt kijken dat Ziyech meer dan 11 miljoen msoet kosten, dat hij ook naar het buiteland kan, dat de trainer van Ajax publiekelijk heeft uitgesproken hem niet nodig te hebben en Ajax al meer dan genoeg middenvelders heeft, dat alles bijelkaar lijkt me genoeg om er vanuit te gaan dat hij dus niet gaat komen maargoed als er mensen zijn die willen blijven hopen dat ie alsnog komt be my guest.

Overigens zou het zowel een aanwinst voor PSV als voor Ajax zijn.

18 augustus 2016 om 10:55

@ Panerai

Zelf ga ik er ook niet van uit dat Ziyech komt, eigenlijk begin ik zelfs te twijfelen of ik Ziyech bij Ajax zou willen zien. Dat er dusdanig weinig interesse in Ziyech is betekent dat of de vraag prijs veel te duur is of dat Ziyech vrij veel eisen heeft naar mijn idee. Anders had er toch allang een club officiele interesse getoond toch?

Ajax zou straks nog wel een middenvelder moeten kunnen gebruiken. Andersen is vertrokken, Serero staat op het punt om weg te gaan. Dan houd je inclusief vd Beek en Nouri slechts 6 middenvelders over. Maar dan zou alsnog Ziyech niet aan bod komen voor mij. Aangezien Klaassen/sinkgraven/nouri/vd Beek/f de Jong allemaal op de 10 positie kunnen spelen. Zelf zou ik eerder een CVM willen zien.

18 augustus 2016 om 10:58

Dan ken en volg jij de transfers van brands niet!
Zei dat ze niet bezig waren met Narsingh week later tekent hij.
Zei niet vezig te zijn met Maher week later tekent hij.
Zei dat het onmogelijk was bij Guardado Lestienne en Moreno en week later tekent hij.

Vond Brands voor het eerst juist een beetje open over een transfer praten met Ramselaar!
Zijn tactiek is juist wegzwijgen van geruchten om vervolgens toe te slaan!
Waarom zou Ajax dat niet doen? Hebbben zeker nog wel wat nodig hoor

18 augustus 2016 om 11:21

@fcakis

Ik volg de transfers van Brands niet wil je zeggen? Haha grapjas.

Maargoed zelfs al zou Ajax op de achtergrond geintereseerd zijn geloof ik niet dat ze bereid zijn om zoveel geld te betalen dus dan houd het al op.

Maargoed hoop doet leven zeggen ze wel eens, hopen mag altijd maar ik acht de kans klein dat ie komt.

18 augustus 2016 om 11:37

@panerai om maar een voorbeeld te noemen;http://www.foxsports.nl/nieuws/artikel/534487/psv-hoeft-poulsen-niet

18 augustus 2016 om 10:18

Het is heel simpel. Ziyech wordt door PSV en Ajax niet opgehaald, vanwege een reden, anders dan zijn transfersom. Ik las laatst ergens dat hij niet wordt opgehaald, vanwege zijn karakter. Daar schijnen clubs niet helemaal van stuk te zijn.

Ik denk daarom niet dat hij naar Ajax gaat.

On: Top transfer!

18 augustus 2016 om 14:44

Wat is er dan met zijn karakter aan de hand??

18 augustus 2016 om 10:21

Ongeloofllijk... In de eerste de beste reactie bij een bericht over PSV gaat het alweer over Ajax. Voegt dit dan wel iets toe, redactie?

18 augustus 2016 om 10:31

Dat gaat toch altijd zo, andersom ook, PSV en Ajax zijn ook de enige clubs die je in Nederland sportief gezien met elkaar kunt meten dus ik snap het wel een beetje.

18 augustus 2016 om 11:05

Ja, dat voegt zeker wat toe. De rivaliteit tussen die twee ploegen is dermate groot geworden de laatste paar jaar dat nieuws over de ene een impact gaat hebben op de eindpositie van de ander. Het zal mij niks verbazen als Ajax en PSV weer gaan strijden om de titel.

Daarnaast heeft het ook wel wat. Anders krijg je een welles-nietes dingetje. Dan heb ik liever dit.

On: PSV zal of veel of weinig plezier beleven aan deze speler. Er zijn botweg te veel variabelen om te zeggen of de man ook echt wat toevoegen.

18 augustus 2016 om 11:22

Goede reactie!! En.... goede speler haha

18 augustus 2016 om 11:09

Wat heeft dit artikel nou weer met Ajax te maken?
Hou het nou eens allemaal bij het topic, is alleen maar irritant zulke reacties geven.

18 augustus 2016 om 17:07

Precies, Tinus45
Wat je weergeeft in je reactie.
Wat heeft dit artikel nou weer met Ajax te maken?
dat is niet alleen dit artikel, maar vele andere nieuws ook..
zelf lees ik veel nieuws/berichten [ artikels ] van voetbalzone,
en als je ziet hoeveel,er verwijdert wordt nu dat is veel tinus45.
Echt de moderators hebben het er druk mee.

18 augustus 2016 om 11:16

Ik dacht dat dit topic over Psv ging..

18 augustus 2016 om 11:22

@vz

Verwijder deze reactie eens... Dat constante gelul over Ajax in ieder topic begint te irriteren en ik verwacht dat ik hierin zeker niet de enige ben. Als ieder topic over Ajax moet gaan, dan moet je jezelf geen voetbalzone noemen, maar ajaxzone o.i.d.

On:
Een goede aankoop van Psv, al had ik Henriksen ook een goede gevonden. Nu moeten ze nog een aanvaller halen en de overbodige spelers zien te lozen. Dan heeft PSV weer gewoon de sterkste selectie van Nederland, voor zover ze dat nu al niet hebben.

18 augustus 2016 om 11:42

Beetje raar dat jet gaat over de transfer van ramselaar psv en xoals bij ieder topic moet het weer om ajax en ziyech gaan??

ON: goede versterking dit jaar rustig brengen en dan volgend jaar kan hij mooi op de plek van guardafo als die zou vertrekken

18 augustus 2016 om 12:19

Nouri opstellen!!

Geen idee welk bedrag er mee gemoeid is, maar denk dat het een mooie groeibriljant is en PSV winst zal gaan opleveren.

18 augustus 2016 om 09:44

PSV betaalt zes miljoen euro voor Ramselaar, die zo de duurst verkochte speler in de historie van FC Utrecht kan worden.

Staat in het artikel :-)

18 augustus 2016 om 09:58

@morpheus31

Er worden verschillende bedragen genoemd in het artikel hoor. VI zegt 6 miljoen, ED iets meer dan 4 miljoen en de Telegraaf 4,7 miljoen. Verder legt Ten Hag uit dat er het juiste bedrag betaald werd wat er gewenst werd door Utrecht. De vraagprijs was meen ik 8 miljoen, dus ik vraag me af in hoeverre Utrecht daarin heeft afgeweken en van de prijs heeft afgedaan.

18 augustus 2016 om 10:16

@ Buitenspelval

De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Waarschijnlijk een vaste transfersom van 4,5 miljoen en een doorverkoop percentage wat dus nog flink op kan lopen bij een eventuele verkoop zodat ze alsnog rond de 8 miljoen ontvangen in de toekomst.

18 augustus 2016 om 11:01

Ja of je leest wat je wilt lezen want staat toch echt dat de VI dat schrijft en andere media weer andere dingen!
PSV heeft echt geen 6.5+ neergelegd voor met alle respect een talent van Utrecht die nog niet eens constant gepresteerd heeft t.o.v Maher destijds

18 augustus 2016 om 12:30

dan heb je ramselaar niet goed gevolgd de afgelopen anderhalf jaar. bereikt constant een goed niveau en is in de afgelopen anderhalf jaar nog niet door de ondergrens gezakt!

psv veel plezier ermee! hopelijk is die 20% doorverkoop waar €€€€€€€

18 augustus 2016 om 13:01

@panerai

Ik denk ook zoiets. Er zullen ongetwijfeld variabele bedragen en een doorkooppercentage zijn bedongen door Utrecht. Iedereen tevreden uiteindelijk.

18 augustus 2016 om 09:46

Volgens het doorgaans enorm goed ingelichte Eindhovens Dagblad bedraagt de transfersom 4,3 mil. Met bonussen erbij kan het dan nog oplopen tot 6 miljoen (miss. 7 mil).

18 augustus 2016 om 09:52

Ik hoor in Utrecht de volgende bedragen:
- transfersom 4,7 miljoen
- variabele bonussen die kunnen oplopen tot maximaal 2,35 miljoen
- doorverkoop percentage 20%

18 augustus 2016 om 09:58

Nouja, uitgaande van het feit dat oud VI medewerker Thijs Sleegers nu bij PSV de perschef is mag je toch verwachten dat zij het beste worden ingelicht. Zou me daarom niet erbazen als VI het uiteindelijk als enige bij het rechte eind heeft.

18 augustus 2016 om 10:05

Oud-VI-mederwerker Johan Derksen is oud hoofdredacteur van VI, maar momenteel persona non grata bij het blad. Na je carrière aldaar en in de volgende baan hoef je toch niet meer loyaal te zijn aan je oud-werkgever? Dat oud VI-er Sleegers automatisch alles doorbrieft aan VI lijkt me sowieso geen abc-tje.

18 augustus 2016 om 11:22

@orwell

doorverkoop percentage van 20% lijkt me wel heel veel. vaak is het rond de 10%.

18 augustus 2016 om 11:23

@orwell

doorverkoop percentage van 20% lijkt me wel heel veel. vaak is het rond de 10%.

18 augustus 2016 om 09:48

Volgens Rik Elfrink is het een bedrag geworden tussen de 4 en 4,5 miljoen, plus prestatiebonussen.

18 augustus 2016 om 09:54

Volgens altijd goed ingelichte bronnen op het forum gaat het absoluut niet om 4-4,5 miljoen, maar om 6 miljoen plus nog bonussen en doorverkooppercentage

18 augustus 2016 om 09:55

Volgens interne bronnen bij Utrecht ligt het bedrag veel hoger. 6 miljoen + bonussen + dooverkooppercentage van 10%

Goed werk weer van Psv.

Succes bartje! Jammer dat hij maar 1 vol seizoen heeft meegespeeld. Nu zou ik gaan voor een bel hassani of misschien maher. Moet nog echt wel wat bijkomen om weer mee te strijden voor 4-8.

Uitstekende aanwinst, goed bezig Brands!

18 augustus 2016 om 10:13

Maher gaat geen binnelandse tranfser maken. PSV gaat hem verhuren, er liggen verschillende aanbiedingen uit het buiteland klaar voor hem.

Succes Bart! Jammer dat je slechts kort bij ons hebt gespeeld maar het ga je goed in Eindhoven. Ben benieuwd wie zijn vervanger wordt

Jammer dat hij na 1 seizoen al vertrekt. Vorig jaar samen met haller en letschert de uitblinker bij utrecht. Had gehoopt dat na letschert niemand meer zou vertrekken en dat we net zo'm mooi seizoen, al dan niet mooier, dan vorig jaar zouden krijgen. Hopelijk is barazite snel fit om de plek van bartje te vervangen.

Veel succes bij PSV en in de toekomst zeker in Oranje.

18 augustus 2016 om 10:05

Kan raar lopen he, ik denk dat je had verwacht dat van dat rijtje Haller als eerste zou vertrekken en nu blijkt dat hij als enige nog bij de club is. Ik hoop dat Utrecht nog wel een vervanger haalt want anders moet het weer met interne middelen worden opgevangen.

Ik krijg een Van den Hoorn-gevoel bij deze transfer. Beide spelers spelen een goed seizoen in de Eredivisie en maken daarna een transfer naar een topclub. Op de positie waar ze spelen is voldoende concurrentie en het is te bezien of ze wel veel aan spelen toe komen. Ik ben er van bewust dat het om twee totaal verschillende posities gaat, maar met Van der Hoorn kan ik het het beste uitleggen

18 augustus 2016 om 10:03

Van der hoorn heeft nooit een eerlijke kans gehad, hij had gewoon pech met veltman. Heeft psv een toptalent op het middenveld die op zijn plaats kan komen te staan? (Ik weet dat hij niet meteen basis zal staan, maar ik denk niet dat propper nog voor heel lang in eindhoven blijft)

18 augustus 2016 om 10:09

Hendrix is een optie, speelde ook sterk half jaar. Was helaas de dupe toen Van Ginkel kwam

Goede aankoop, toekomst gericht. Maar vergeleken met Van Ginkel is het wel een stapje achteruit. Als hij in een jaar doet wat Van Ginkel in een half jaar deed heeft hij al een geslaagd seizoen.

Middeveld is dus nu klaar, nu nog een buitenspeler en dan zijn we rond. Echter moet dat wel echt een goede toevoeging voor de basis zijn dan. Bruma mag van mij nog steeds komen, maar dat wordt 'm waarschijnlijk niet meer. Zo'n kwaliteiten hebben we echter nodig. Daarbij hoop ik toch dat Brands een versterkig koopt en niet huurt.

18 augustus 2016 om 09:56

Psv mist eigenlijk nog steeds een aanvallende middenvelder. Ramselaar is zeker voor de breedte en eredivisie een prima versterking, maar toch meer een loper dan een technicus. Zeker indien Maher vertrekt missen ze een 10, Pereiro heeft het helaas nog niet bewezen op die positie.

18 augustus 2016 om 10:11

Een ding: PSV heeft geen 10 of aanvallende middevelder nodig aangezien ze zonder een echte 10 spelen.

18 augustus 2016 om 10:03

Ik zie het probleem niet met huren. Voordelen genoeg:
- Je kunt toch gebruik maken van spelers die te duur zijn om te kopen (ruiz, Lestienne).
- Met een beetje mazzel kun je ze na de huur alsnog kopen voor een zacht prijsje (isimat, Guardado).
- Als een speler toch tegenvalt, dan stuur je 'm weer retour afzender en heb je jezelf een miskoop bespaard (berg).

18 augustus 2016 om 10:09

Naja zo'n speler presteert dan miss goed en dan gaat 'ie weer terug naar Chelsea. Hebben wij hem beter gemaakt en we verdienen er niks aan. Het jaar erna moeten we weer een nieuwe speler halen dan. Je kan dus beter iemand halen die je voor 2-3 jaar zekerheid geeft plus misschien een mooi bedrag bij doorverkoop. (Mertens, Lens, Strootman, Gini, Bruma etc)

18 augustus 2016 om 10:38

Maar als je weinig of niets voor een speler hebt hoeven betalen en hij presteert goed voor je, dan is dat toch ook mooi? En als je een speler koopt heb je ook nooit de garantie dat je er op verdient. Kijk maar naar Maher, die gaat straks voor heel wat minder weg dan waarvoor hij gekocht is.

18 augustus 2016 om 12:09

Tja onze argumenten komen niet overeen maar ze zijn wel waar. Ik kan me deels in jouw argumenten vinden, maar ik prefereer gewoon een aankoop die je (hopelijk) met winst kunt verkopen. Eens zullen we het niet worden denk ik.

Ik snap echt niet dat de Utrechtse fans dit van hun clubleiding pikken. De clubleiding roept al jaren een voller stadion te willen en dat spelers als Ramselaar niet weg hóéven en daarvoor niet onder de vraagprijs weggaan. Toch tonen ze totaal geen ruggengraat en doen alle publiekslievelingen waarvoor je naar een stadion komt in de uitverkoop. Ik zou me met een seizoenskaart flink bestolen voelen, het lijkt wel alsof ze helemaal geen vol stadion wíllen!

18 augustus 2016 om 10:01

Ik voel me ook wel bestolen ja...

Maar wat kan ik er aan doen? Het is een mooie stap voor Bart en wij zijn een club die bepaalde bedragen niet kunnen weigeren. Alleen is de uitverkoop momenteel wel teveel van het goede natuurlijk.

Als je dan ook nog eens hoort dat er bedragen van 4 a 4,5 wordt genoemd moeten wij onze ogen uit de kop schamen. Ook het feit dat de vervangers van onze culthelden zoals Timo Letschert en Ruud Boymans huurspelers zijn die aan het eind van het jaar weer terug moeten naar hun club kan ik alleen maar diep teleurgesteld zijn in deze transferperiode. Denk dat we van de 18 clubs momenteel de grote verliezer zijn op sportief gebied.

We hebben nu wel voor het eerst in de clubhistorie geld op de bank. Erg benieuwd wat ze daarmee willen gaan doen.

18 augustus 2016 om 10:27

Na de verkoop van Mertens, Strootman en van Wolfswinkel hadden we ook wat geld. Toen gaven we het alleen uit aan 3 kansloze Zweden

Een club als Utrecht kan spelers die echt grote stappen kunnen maken (italiaanse EL deelnemer, Nederlandse kampioen + CL deelnemer) met bijbehorend salaris amper tegenhouden.

Een bedrag van 4+ miljoen voor een verdediger en 6+ miljoen voor een speler uit eigen jeugd die je dus niets heeft gekost is gewoon heel veel geld voor de club. De speler in kwestie wil heel graag, want kan een mooie stap maken en 4x zoveel verdienen...
Hou ze dan maar eens tegen. Belangrijker is wat je ervoor terug haalt!

Wat betreft boymans ben ik niet heeel rouwig dat ie weg is. Was een cultheld en scoorde heel veel voor ons. Maar kon niet samen spelen met Haller, die waren totaal niet complementair aan elkaar. Als die vanaf de bank begon, begon die te mokken en hij is natuurlijk ook blessuregevoelig.

Ik verwacht dat Zivkovic veel beter samen kan spelen met Haller. Hoop dat ie na dit seizoen, als het goed draait, bij ons kan blijven

18 augustus 2016 om 10:48

Mee eens.

Ik zei ook al dat het logisch is dat wij dit soort spelers moeten verkopen, maar het wordt toch wel veel nu hoor. Wij hadden schulden maar wel kapitaal op het veld.

Als ik nu even een jaartje vooruit kijk:

Ruiter - transfervrij weg
Barazite - transfervrij weg
Zivkovic - terug naar Ajax
Koch - terug naar Psv
Maareltje - transfervrij weg
Conboy - transfervrij weg

Dan zullen er bij een goed seizoen interesse zijn in spelers zoals Ayoub en Klaiber etc. Op deze weg kunnen we dus nooit gaan bouwen aan een nieuw FC Utrecht.

Komt er ook nog bij dat de interesse in Haller alleen maar groter wordt en na het vertrek van zijn beste maatje en de toenemende interesse in wat grotere clubs (nu sporting) ga je die ook niet tegen kunnen houden.

En Zivkovic en Koch zouden best talenten zijn hoor, maar ik krijg geen binding met huurspelers, jij wel? Kijk maar wat voor gevolgen dat bij Vitesse opgeleverd heeft. Als ze goed presteren willen PSV of Ajax ze zelf houden of verkopen zij ze voor de hoofdprijs (iets wat wij niet kunnen betalen) en als ze slecht spelen hoeven wij ze niet.

Nee ik baal er echt stevig van, ondanks dat het misschien wel logisch is allemaal.

18 augustus 2016 om 11:24

Barazite heeft nog de mogelijkheid om bij te tekenen en staat er ook voor open indien er geen grote club zich zou melden deze zomer.
Conboy ga je niet missen, Utrecht heeft andere opties nog achter de hand voor de linksback positie. Vind Conboy zelf de zwakste.

V/d Maarel is jammer, maar soms ook te wisselvallig. Het is al luxe dat hij nu nog een jaartje extra blijft. Dat Zivkovic gehuurd is zonder optie tot koop is echt jammer, hij had een goede versterking geweest voor dit team wat toch wel nieuwe jonge spelers moet gebruiken om weer een team te voren.

18 augustus 2016 om 11:48

Barazite gaat niet bij tekenen hoor. Als hij nu niet verkocht wordt gaat hij transfervrij weg. Ik geloof nooit dat die bij gaat tekenen.

Ik ben ook geen fan van Conboy, maar is wel de linksback achter Hardeveld. Nadeel is dat je verder op die positie ook niks in de jeugd hebt spelen. Volgend jaar gaat er dus iemand transfervrij weg die je extern zou moeten vervangen. Kost dus geld ipv het iets oplevert.

en dat is voor meerdere posities het geval bij Utrecht. De keeperspositie kan je eventueel opvangen met Jensen en daarachter Heus neerzetten of misschien al Nijhuis, maar de andere posities zijn zo extreem magertjes.

Ze willen de gaten waarschijnlijk weer met jeugd op gaan lossen, wat niet erg is, maar dat kost je weer een aantal jaren om op dit niveau te komen. Zo blijf je kwakkelen en dat is voor de supporters heel, heel erg frustrerend.

Maar om weer even iets meer on-topic te komen. Dit seizoen dus Ramselaar, Letschert en Boymans verkocht, waar er nog vergaande interesse is in Barazite en Haller (vandaag pakt de Franse krant uit, dat Sporting vergaande interesse had, diezelfde krant die de primeur van de Chinese club had). Dan heb je ook altijd Ruiter nog die Utrecht graag wilt verkopen..

Dus nee, het is niet de transferwindow van Utrecht, om het maar zachtjes te zeggen.

Geweldige aankoop voor Psv. Ramselaar lijkt me een nuchtere jongen met ontzettend veel potentie. Wat dat betreft past hij heel erg goed bij de club Psv, ik denk ook met de huidige speelstijl. Denk veel beter dan Ziyech.

Het zou mij niet verbazen als volgend seizoen Pröpper voor een geweldig bedrag wordt verkocht en over 3 a 4 jaar Ramselaar.

Daar wordt je als Utrecht supporter toch niet blij van volgens mij. Tevens geen enkele club uit de subtop. Ieder jaar weer die leegloop van je team, kun je weer overnieuw beginnen.. Gelukkig valt het enigzins mee, maar het is triest gesteld met die jongens als ze na één jaar redelijk gepresteerd te hebben alweer vertrekken, jaja sportieve belangen..

18 augustus 2016 om 10:22

Tja dat is een van de gevolgen van de markt geworden. Als Ramselaar 2 jaar achter elkaar goed speelt kunnen PSV en Ajax hem niet meer betalen. Dus moeten ze deze gok nemen. Als supporter is het een heel ander verhaal, dan voel je je al snel genaaid. Zo zag ik bijvoorbeeld Bruma een aantal jaar echt lopen kutten achterin en op het moment dat hij eindelijk fatsoenlijk speelt gaat hij weg. Nu speelt Zoet eindelijk goed en is die volgend jaar ook weer weg.

18 augustus 2016 om 16:14

Zoet is al jaren goed bezig, vind ik. En dat gokje wagen zou ik niet doen voor 6 miljoen. Dit is een weloverwogen keuze met vooruitziende blik. Deze jongen zal zich goed ontwikkelen en de plek van Pröper overnemen bij diens vertrek. Bruma speelde toch al weer een jaar of drie bij PSV, dat is vandaag de dag het hoogst haalbare wat betreft het bij de club houden van spelers, of ze zijn nog zeer jong zoals Willems of net nog niet goed genoeg als Veltman !of! trouw aan hun club zoals Klaassen en bij PSV de Jong.. Je hoeft als speler niet altijd mee te gaan met de markt hé, je kunt ook je eigen plan trekken, jezelf goed doorontwikkelen, in jezelf investeren etc etc. Ramselaar zal nu minder komen te spelen als bij Utrecht, en dat zal zijn ontwikkeling niet ten goede komen. Het komt wel goed hoor met hem, maar had gezien op zijn sportieve prestaties beter bij Utrecht kunnen blijven.

Als ze slim zijn gaan ze voor mokotjo als vervanger of bel Hassani. Twente kan t geld goed gebruiken en voor mokotjo ook beter om weg te gaan bij club waar t niet draait. We zullen zien laatste 2 weken!!!

18 augustus 2016 om 10:04

Mokotjo is geen optie voor Utrecht.
Verdient een salaris van minimaal 4,5 ton omdat het een geen EU speler is, en Utrecht heeft een salarisplafond van 2,5 ton.

Bel Hassani, goede speler, maar een totaal ander type dan Ramselaar.
Utrecht moet op zoek naar een soortgelijke speler.

18 augustus 2016 om 10:20

Soort gelijke speler hebben we met Joosten en Janssen natuurlijk al in huis. Ook jeugdspeler Amrabat zit hard op de deur te kloppen.

Slimme aankoop!

Rustig brengen en PSV gaat er minimaal net zo veel plezier aan beleven als Propper en met een beetje mazzel net zoveel als Mertens.

Je wordt wel als FC aanhanger in de maling genomen en zeker de mensen die weer een nieuwe seizoenkaart hebben aangeschaft , maar laten we in ieder geval blij zijn dat hij in Nederland blijft spelen want Letschert is al weer naar het buitenland dus zo kun je het ook bekijken .

Is met recht echt een hele goede aankoop van Psv. Je ziet elke Utrechtsupporter ook louter lovend over Ramselaar.

Ik heb hem 1,5 jaar lang elke wedstrijd zien spelen en voorzie voor hem echt een Strootman/mertens verhaal. Hij is naast een heel groot talent ook gewoon een verstandige jongen. Deze stap naar psv is ook ideaal voor hem om rustig zn carrière uit te bouwen.

Een sportieve aderlating voor Utrecht, maar dat is helaas het lot van alle clubs (op 6 na); je beste spelers worden na 1 of 2 jaar verkocht.

Zelfs ajax en psv kunnen de beste spelers niet houden als grotere clubs lonken.

Dit artikel gaat toch over Ramselaar en Psv? Hoe is het mogelijk dat de eerste reacties de onderwerpen 'ziyech' en 'ajax' bevatten?

Brands heeft zich hard gemaakt voor de komst van Ramselaar, PSV heeft duidelijke toekomstplannen met hem gezien zijn leeftijd en zijn contract. Ben benieuwd hoe snel hij kan aarden en zijn weg kan vinden binnen de selectie. Ik ben erg benieuwd naar zijn spel, heb hem niet vaak in actie gezien behalve in de wedstrijden tegen Psv.

Dit lijkt het startsein te zijn voor een nog drukke tijd bij Psv. Willems, Narsingh en Jozefzoon mogen rekening op belangstelling als je de berichten moet geloven en nemen het in beraad. Daarnaast is de zaakwaarnemer van Maher druk bezig voor hem en las ik ook een bericht dat Poulssen mag vertrekken. Wellicht komt er nog versterking in elke linie.

Al die ajax supporters moeten eens stoppen met zeiken in een psv artikel jullie helft van de supporter of zelf nog meer zijn allemaal succes supporters en teletekst supporters , toon eens wat meer respect voor een ploeg die het de afgelopen twee jaar gewoon beter doet als jullie club , zorg gewoon tot jullie club de CL bereikt dat is voor iedereen in nederland beter twee clubs in CL en een aantal wedstrijden winnen en we hebben weer wat puntjes verzameld in europa ! Psv was de verdiende kampioen vorig jaar en we zullen dit jaar zien we het het langste houd het is in ieder geval een feit tot ajax de eerste puntjes al heeft laten liggen en dat tegen roda thuis , buiten dat met al die aankopen die jullie hebben gedaan zou het een schande zijn als jullie geen kampioen worden dit jaar ! Veel succes de rest van het seizoen

18 augustus 2016 om 11:56

Ik voel mij totaal niet aangesproken met jou zeer domme reactie dat de meeste supporters succes supporters of teletekst supporters zijn , waar je deze domme opmerking vandaan haalt is mij een raadsel , ze hebben al jaren gem 48.000 toeschouwers en jij zegt dat daarvan de helft succes supporters zijn dat is de meest domme reactie die in tijden heb gezien, want zoveel succes heeft Ajax niet gehad buiten die vier kampioenschappen de laatste 10 jaar

18 augustus 2016 om 12:08

Je hoef je ook niet aangesproken te voelen koekenbakker maar waarom reageer je dan op mijn reactie ??? Dus je voel je wel aangesproken dus je bent ook een succes supporter je koos waarschijnlijk om ajax te supporten omdat het de grootste club van nederland is net zoals die andere 30000 supporters haha

18 augustus 2016 om 13:33

ten eerste vind ik het woord koekenbakker wat ongepast tegen mij , ten tweede heeft deze zogenaamde koekenbakker al langer een seizoenkaart bij Ajax als jij op de aardbol rondloopt , en ten derde zou ik je aanraden iets beschaafder te reageren tegen iemand van 64 maar je bent nog jong dus misschien leer je dat nog maar ik heb mijn twijfels .

18 augustus 2016 om 12:11

Wat een onzin. En als de rest van de Eredivisie het bij Ajax doet is het dus geen probleem? En successupporters? Dan moeten ze een andere club zoeken, want in de laatste jaren heeft Ajax weinig successen gehad. En weet je wat een schande was? Dat PSV afhankelijk van Ajax was op de laatste speelronde, want iedereen wist dat PSV vanaf het begin de beste selectie had en dat hebben ze nu nog steeds.

18 augustus 2016 om 12:19

Voel je je ook aangesproken schijnbaar , je kan ook de rollen omdraaien het is een schande tot ajax geen kampioen werd tegen de slechste club van de eredivisie

Psv zou ook ziyech best kunnen gebruiken, kan zowel links als recht voor spelen... alleen de vraagprijs is het probleem...

18 augustus 2016 om 12:58

Ziyech is 3 keer zo duur als Ramselaar. Vind dit wel een goede aankoop.

Ramselaar ook weer opgeroepen voor het Nederlands elftal. Bizar slecht onderhandeld door FC Utrecht

Utrecht en PSV hebben een goeie zakelijke samenwerking. Uitgangspunt is win-winsituatie, financieel, ontwikkeling en huur/verhuur spelers. Zie menno koch en ten hag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren