Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transferdroom Ramselaar valt door zware knieblessure in duigen

Laatste update:

Bart Ramselaar heeft een zware knieblessure opgelopen, zo laat FC Utrecht weten via de officiële clubkanalen. De middenvelder viel vorige week uit op de training en ontbrak zaterdag al tegen NEC (1-0 winst). Nu blijkt uit nader onderzoek dat het gaat om een ernstige knieblessure, waardoor Ramselaar zijn laatste wedstrijd van het seizoen heeft gespeeld. Doordat Ramselaar maanden uit de roulatie is, moet hij voorlopig een streep zetten door zijn gewenste transfer naar het buitenland.

Ramselaar gaf vorige week in gesprek met Voetbal International nog aan na dit seizoen een transfer naar het buitenland te willen maken. “Of dat nu Spanje is, Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland of België", zei de middenvelder. "Dat is waar ik op hoop. Een subtopper in een mooie competitie of de top zes van België. Gewoon iets nieuws. Ik wil ook wel een keer een andere competitie ontdekken, in andere stadions spelen."

Nu lijkt die droom voorlopig in duigen te vallen. Ramselaar likt zijn wonden na het nieuws. “Het is ontzettend zuur dat mijn meest productieve seizoen ooit op deze manier voortijdig tot een einde komt", geeft de 25-jarige Ramselaar aan op de site van FC Utrecht. "Ik wilde niets liever dan in de komende weken, waarin de beslissingen vallen, belangrijk zijn voor de ploeg. Nu rest mij niets anders dan me volledig toe te leggen op mijn revalidatie, zodat ik zo snel mogelijk weer mijn bijdrage kan leveren aan het team."

FC Utrecht is door de overwinning op NEC van vrijdagavond vrijwel zeker van deelname aan de play-offs. Ramselaar is met negen doelpunten clubtopscorer bij de Domstedelingen en heeft daarmee een behoorlijk aandeel gehad op de prestaties van Utrecht. Nu moet de ploeg van interim-trainer Rick Kruys zonder Ramselaar verder in de strijd om Europees voetbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vertast door het feit dat ie pas 25 is eerlijk gezegd strekte wel🙏

2 mei 2022 om 14:49

Ja hij ging geloof ik op zijn 19de al naar PSV

2 mei 2022 om 15:10

Ja je hebt gelijk zeg... speelde pas 1,5 ook bij Utrecht in het eerste. Had het idee dat Ramselaar een jaartje of 22 was bij PSV goh

Sneu voor hem en ongelukkig voor Utrecht ook.
Hopelijk is hij er snel weer bovenop.

Dat is wel balen natuurlijk! Voor hemzelf, maar ik denk ook voor Utrecht nu hij heeft uitgesproken te willen vertrekken. Ze hadden Ramselaar in de zomer kunnen verkopen en dan een andere speler (bijv. Flemming van Fortuna) er voor terug kunnen halen. Die vervanger zal alsnog wel gehaald worden, lijkt mij. Maar financieel is het wel jammer.

2 mei 2022 om 15:04

Mee eens Flemming zou een goede opvolger zijn geweest van Ramselaar! Als Fortuna het niet red zie ik Flemming nog wel vertrekken wie weet dat Zuidam en Fraser hem volgen. Financieel had Ramselaar deze zomer inderdaad nog wat kunnen opleveren, volgend jaar is hij gewoon gratis op te halen.

Zonde voor hem. Was bezig aan een goed seizoen en mikte op een transfer. Lijkt die nu wel te kunnen vergeten. Scheelt dat die bij Utrecht ook wel op z’n plek zit.

Zonde. Aan de andere kant is hij pas 25-jaar en kan hij volgend seizoen rustig herstellen van deze blessure en misschien nog 15-20 wedstrijden meepakken en dan transfervrij weg. Dan ben je toch een stuk interessanter voor clubs. Voor de Nederlandse top komt hij tekort, maar zoals hij zelf zegt in de subtop van Belgie zou die wel mee kunnen (gent, Antwerp, Genk). Voor de grote competities (PL, La liga) komt hij tekort, zelfs voor een middenmotor. Wellicht in de Bundesliga bij een Union Berlin of Augsburg.

2 mei 2022 om 15:11

Hij wordt in juni al 26 jaar, hou rekening met 6-12 maanden revalidatie. En dan speel je nog altijd niet op je oude niveau. Dus volgend seizoen kun je vergeten, dan moet je op je 27ste weer aan de bak en hopen dat je weer op je oude niveau komt (of hoger) dus dat betekent dat hij pas een mogelijke (droom)transfer maakt wanneer hij 28 wordt. Dan heb je eigenlijk wel tijd genoeg maar het is zonde.

Zoiets is jammer en dat zag je ook bij Afellay, Strootman, Siem de Jong, zo'n blessure gooit gewoon roet in het eten omdat je timeline/schema/carriereplanning verstoord wordt en dan zit je zo richting de 30 jaar. Je krijgt amper tijd om iets goed te maken of er bovenop te komen omdat het op die leeftijd gewoon moeilijker is omdat je moet vechten tegen andere goede spelers van 26-30 die pieken of tegen jonkies die frisser zijn.

2 mei 2022 om 16:15

Is een revalidatie van 6-12 maanden niet wat overdreven? Of is de blessure echt zo ernstig? Als ik FC Utrecht was dan zou ik z'n contract met 2 jaar verlengen. Help hem revalideren, spreek vertrouwen uit. Speelt hij dan een goede tweede seizoenshelft volgend jaar dan kun je 'm in de zomer van 2023 met nog 2 contractjaren goed verkopen. Of in de daarop volgende winter, dan leveren transfers altijd meer op.

2 mei 2022 om 17:14

Men schrijft operatie + maandenlange revalidatie dus dan ga ik er van uit dat het minstens 4-6 maanden is.

Wat mij opvalt bij veel blessures van voetballers en ook basketbal is dat veel spelers het eerste seizoen na hun blessure vaak niet op hun oude niveau weten te komen dus dat is vaak al een verloren seizoen. Het jaar er op begint het er weer beter uit te zien en zo ben je dus inderdaad 2 jaar verder.

''om het kwetsuur zo goed mogelijk te laten herstellen, zal Ramselaar geopereerd moeten worden. Daarna wacht hem een maandenlange revalidatieperiode.''

Enorm balen voor Ramselaar, ik had hem deze volgende stap ook echt wel gegund. Kwam met alle goede bedoelingen terug van PSV naar Utrecht toe en heeft echt zijn bijdrage geleverd aan het team. Ik hoop dat hij goed hersteld en mogelijk dan in de winterstop als nog een mooie stap kan maken en Fc Utrecht nog wat geld aan hem kan overhouden ipv gratis de deur uit te laten lopen. Ik zie hem geen nieuw contract tekenen gezien zijn wens om naar het buitenland te gaan.

Zuidam heeft nog genoeg werk te verrichten voor komend seizoen, ik ben benieuwd of Fraser al een wensenlijstje heeft aangeleverd.

jammer, was goed bezig dit seizoen, maar dit is wel een aderlating, toch iemand die de wedstrijd open kan breken met een mooie pass of zoals dit seizoen zelfs een goaltje.

Heel erg vervelend voor hem. Hopelijk kan hij (net als St. Jago overigens) sterk terugkeren en zich volgend jaar met Utrecht revancheren voor het toch wel teleurstellende huidige seizoen, dan komt dat buitenlandse avontuur vast wel een keer. Hij is nog jong genoeg.

Spreekt hij zich uit om een stap te willen maken, krijgt hij dit
Erg zuur zeg pfff.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren