Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi staat stil bij ‘goed elftal’ van Ajax: ‘Een gelijkopgaande strijd’

Laatste update:
/

Lionel Messi was woensdagavond doorslaggevend in de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Barcelona. De ploeg van Frank de Boer wilde de overwinning van afgelopen seizoen herhalen, maar Messi besliste anders en maakte de doelpunten: 0-1 en 0-2. Daarmee kroonde de Argentijn zich tot gedeeld topscorer van de Champions League, samen met Raúl: 71 doelpunten.

Messi was blij met het resultaat. “We vertrekken met een fijn gevoel. We hebben drie punten en blijven met Paris Saint-Germain strijden om de eerste plaats.” Makkelijk was het niet, zo erkent Messi. “We speelden tegen een goed elftal, we konden niet de druk zetten die wij wilden. Het was een gelijkopgaande strijd, totdat ze met tien man kwamen te staan.” Net als in het duel van vorig seizoen in Amsterdam, moest Joël Veltman met rood inrukken.

Messi is ervan overtuigd dat Luis Suárez zal slagen bij Barcelona. “Hij past zich aan onze speelstijl aan. We verwachten veel van hem, omdat we weten wat voor aanvaller hij is. Hij zal ons ongetwijfeld veel helpen.” Messi kreeg ook de vraag welk Champions League-doelpunt van de 71 in totaal hem het meest is bijgebleven. “Dat is lastig. Ik denk met elke willekeurige goal uit de finales. Dat zijn de belangrijkste doelpunten.” In de eindstrijd van 2009 en 2011, beide keren tegen Manchester United, was hij trefzeker.

De zege van Barcelona was verdiend

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dan te bedenken dat hij 2 jaar jonger is dan Ronaldo.

We gaan nog veel meemaken met Messi.

6 november 2014 om 07:40

Ik wed dat ronaldo langer door gaat

6 november 2014 om 08:00

Van beide gaan we veel meemaken. Denk alleen dat Ronaldo meer gedreven is en langer zal doorgaan omdat hij alle records op zich moet eisen. Bij Messi lijk ik het gevoel te hebben dat die Records hem niet veel kunnen schelen. Of in ieder geval veel minder. Denk ook wel dat Ronaldo nog wel tot zijn 40e doorgaat. Messi stopt denk ik al veel eerder op 33/34.

6 november 2014 om 10:12

Geloof me makker het is makkelijk gezegt dan gedaan dat doorgaaj tot je 40e. Hij moet het meer van zijn snelheid en fysiek hebben, en je kan het verzorgen hoeveel je wilt, maar binnekort zal het snel gaan kelderen. Hij kan niet op het middenveld gaan spelen dus k ziehem max tot zijn 36e op de linksbuiten positie ballen.

6 november 2014 om 18:44

@ Virrie

Ik ben het met je eens, maar zou hij niet in de spits kunnen spelen dan?

Hij kan geweldig afmaken, koppen en heeft een hele goeie eerste aanname. Verder kan hij geweldige looplijnen lopen en heeft hij de dribbel om menig verdediger het bos in te sturen.

Ik zie hem op een gegeven moment wel van vleugel naar centrum verplaatsen. Daar hoef je ook niet bijzonder snel voor te zijn, en die explosiviteit zal hij nog wel een tijdje houden .

6 november 2014 om 21:22

Zoals hij traint blijft hij tot zijn 40e nog makkelijk fysiek sterk. Zijn snelheid zal minderen ja, zijn techniek niet. Kan nog steeds schieten als een van de beste en dat wordt echt niet minder na een paar jaartjes. Oke, ja als hij de 36 nadert zal hij misschien niet meer bij Real Madrid of andere wereldtoppers spelen maar denk wel dat hij nog wat jaartjes doortikt in mindere competities als de VS of misschien terug naar Sporting. Denk eerder dat het cashen wordt in de VS en daar reclame maken.

6 november 2014 om 10:09

En dat te bedenken dat Ronaldo al veel langer constanter presteerd wel ze maar twee jaar verschillen laten over een paar jaar bekijken wie nou de betere is en het langst gepresteerd hebt. Denk dan toch dat CR7 de betere was/is

6 november 2014 om 11:48

Denk het toch niet.
Messi is meer een natuurtalent, Ronaldo getraind(zichzelf) beide ontzettend knap.

Over 20 - 30 jaar hebben we het toch ook niet over 1 iemand?
Dan hebben we het over Pele, Maradonna, Cruijff etc .... Messi 'en' Ronaldo.

Tja, ondanks dat Ajax tegenstand bood en niet overzich heen liet lopen is het tegen Barcelona normaal gesproken kansloos. Onderschatting het enigste waardoor Barcelona het zich zelf moelijk kan maken.

Aan de woorden van Messi zou ik niet te veel waarden hechten. Hij heeft gewoon respect voor Ajax, zoals het hoort. Als dit een halve finale plek was geweest en Barcelona was op volle oorlogssterkte aangetreden dan was het minimaal 0-4 geworden denk ik. Maargoed, dat is natuurlijk lastig om te bewijzen maar dat is mijn mening.

Ik vind het oprecht jammer dat Ajax verloren heeft en had het geweldig gevonden als ze hadden gewonnen. Maar zoals ik al eerder zij is dit normaal gesproken gewoon een kansloze fixture. Zeker als het ergens om gaat.

6 november 2014 om 07:23

Ze traden aan met hun sterkste spelers

6 november 2014 om 07:35

Ik heb Iniesta en Pique niet gezien. Maargoed. Hopelijk begrijp je wat ik bedoel met mijn bericht ipv deze kleinigheid er uit te pikken.

6 november 2014 om 07:36

Iniesta was er niet bij, dat scheelt nogal. Dat Pique en Bravo er niet bij waren maakt weinig uit omdat er geen doelpunten weg zijn gegeven.

6 november 2014 om 07:37

....en het ging wel degelijk ergens over.

Lijkt nu of je een algemene beschouwing doet van een wedstrijd van Ajax tegen Barcelona i.p.v. de echte wedstrijd van gisteren te bekijken.

Ajax heeft zichzelf tekort gedaan. Scoor je binnen een half uur een goal en krijg je die (zwaar terechte) penalty, dan heb je grote kans op herhaling van de wedstrijd van vorig jaar.

Nu geef je een lullige goal weg en loop je achter de feiten aan.

6 november 2014 om 07:39

Nou ja kleinigheid. eruit pikken.

Ze spelen met Messi, Neymar en Suarez en hebben Iniesta vervangen door Xavi en gelijk is het niet op volle oorlogssterkte? Hou toch eens op.

6 november 2014 om 07:46

@lekkerbek.

Als dit als dat. Ajax heeft verloren. Zoals het normaal gesproken tegen een team gaat die op alle fronten beter is. Uitzonderingen daar gelaten.

Ik zeg toch dat Ajax goede tegenstand bood, ik zeg nergens dat Ajax slecht was.

Met kleinigheid bedoel ik dat hij niet inhoudelijk over de kern van mijn bericht ingaat maar er slechts een ding uit pakt wat feitelijk niet geheel juist is.

6 november 2014 om 08:06

Panerai,

Barca niet op volle oorlogssterkte??? Ben je nou altijd op zoek naar een excuus als Ajax een goed wedstrijd weet te spelen? Barca speelde gewoon met hun sterkste spelers. Dat Pique en Inieste niet aanwezig waren heeft niets te maken met die geweldige 3 aanvallers die voorin speelden.

Suarez werd iedere keer afgetroefd door het geweldig spelen van Boilesen en niet door de afwezigheid van Pique en Inieste.

Messi liep voortdurend tegen een blok van Moisander en Veltman en dat kwam niet door de afwezigheid van Iniesta en Pique. Ook Neymar kwam niet verder na het passeren van Van Rhijn.

Het enige wat wellicht een pluspunt was dat Ajax vaak de slag op het middenveld won en dat Ajax kansen kreeg. Dat zal wellicht te maken hebben door hun afwezigheid. Maar dat heeft niets te maken met de mislukte aanvallen van Barca, want ook zonder Iniesta en vooral de verdediger Pique moeten de 3 beste aanvallers van de wereld over de verdediging van Ajax walsen. Echter gebeurde dat niet, omdat Ajax gewoon goed speelde.

Daarbij had Ajax zelfs 2 penalty's kunnen krijgen, maar de scheidsrechter verzuimde om te fluiten wat overigens wel vaker gebeurt als er een topclub moet aantreden.

Naar de bal slaan is altijd hands en El Ghazi werd naar de grond getrokken waar hij bij zijn val nog een schop in zijn gezicht kreeg. De rode kaart van Veltman viel kort daarna, omdat de scheidsrechter wederom verzuimde om zijn fluit te gebruiken.

Maar tja, dat was natuurlijk allemaal niet gebeurt als Iniesta en Pique hadden gespeeld, toch?

Overigens. Ajax speelde met Kolbeinn in de spits, dus ook niet op volle oorlogssterkte.

6 november 2014 om 08:06

Dat Pique niet meedeed is gewoon in het voordeel van Barcelona. Ik heb altijd al gezegd, als je punten wilt halen tegen Barcelona, zet Pique onder druk. Zonder twijfel de zwakste schakel achterin bij Barca.

6 november 2014 om 08:55

Iniesta was geblesseerd

6 november 2014 om 13:12

Panerai, het is vervelend hè? Ajax dat Barca 35min lang in de tang heeft? Barcelona is zeer goed weggekomen met de rode kaart en de blunder van Jasper want een balletje op de paal, een strafschopje voor hands en een schuiver voorlangs hadden er alledrie in mogen liggen. De zware druk die Barca zelden te verwerken krijgt daargelaten. Ik neem je niet meer serieus.

6 november 2014 om 07:34

Beste panerai.

Als Ajax in de halve finale staat zou ik er voor tekenenen al veliezen ze die dan met 10 - 0

Maar voor die tijd er is dat Ajax daar staat acht ik wel dat we een heel ander ajax hebben dan nu.
Barca was op oorlogssterkte of wil je nu beweren dat omdat iniesta er niet was dat dit niet t geval was?

Ajax speelde sterk. Barca kwam niet snel tot een opbouw. Vooral de eerste helft.
Tweede helft ging het oke voor beide ploegen. Toen met 10 man was t andere koek.

Barca met messi Suarez en neymar en noem ze maar op is zeker wel op volle oorlogssterkte. Die mannen willen geen gezichts verlies en willen alles winnen. 1-0 of 8-0

6 november 2014 om 07:37

Nja ik wist niet of hij geblesseerd was of niet.

Maargoed je hebt gelijk het was inderdaad nagenoeg een compleet A elftal. Op een enkele uitzondering nagelaten.

Als je werkelijk denkt dat de Barcelona spelers tot op het bod gemotiveerd zijn in zo'n wedstrijd dan denk ik dat je van een koude kermis thuis komt. Lastig te bewijzen, maar dat is mijn mening.

6 november 2014 om 07:49

"Maar dat is mijn mening"

Het gaan niet om meningen, meningen zijn meestal dingen die je graag wilt zien om zodoende niet hoeven toe geven dat Ajax een hele goede wedstrijd heeft gespeeld tegen Barcelona, "niet op volle oorlogssterkte" haha nu krijg je deze weer, iniesta is nota bene geblesseerd en barca komt niet op volle oorlogssterkte.. Daarnaast waren wij ook niet op volle oorlogssterkte want we mistte fischer😉. Feit is gewoon dat dit een geweldige wedstrijd is waar meer in had gezeten, tegen een in tegenstelling tot vorig jaar gemotiveerd Barcelona.

6 november 2014 om 07:52

Panarai, jij bent een typisch voorbeeld van de vele mensen die een uitgangspunt hanteren, waarbij er voor Ajax eigenlijk nooit eer te behalen valt. Dit keer was barca nog niet 100% zeker gekwalificeerd, moeten ze in ieder geval rekening houden met een tweede plek, komen ze op volle oorlogssterkte, en roepen ze voorafgaand aan de wedstrijd dat het jachtseizoen is geopend naar twee maal op rij verlies in de competitie, en dan nog presteer jij het om de prestatie van Ajax te bagatelliseren door te zeggen dat ze niet echt gemotiveerd zijn. Misschien moet je eens bij jezelf te raden gaan of je dit spelbeeld dan ook van tevoren hebt voorspeld, en bedenken waarom je geen onvoorwaardelijk compliment kan geven voor de wedstrijd die Ajax op de mat heeft gelegd.

6 november 2014 om 07:54

Ik denk dat deze mannen een gezichtsverlies willen. Ze weten dat ze verloren hebben vorig jaar. Dat willen ze niet nogmaals. De kans dat Ajax wint is er. En ook tegen pag uit. Als zij niet op volle sterkte spelen kan het nog goed fout gaan voor ze. Dat weten zij ook.

Deze mannen verdienen zoveel bonus die willen dat niet laten lopen ook

6 november 2014 om 07:55

Psg uit.

6 november 2014 om 08:01

@afcaajaxxx

Hoe kan je nou zeggen dat het een geweldige wedstrijd was terwijl je verliest. Je bood goed tegenstand, niet meer dan dat.

Daarnaast gaat het hier op voetbalzone juist wel om meningen. Anders kan je net zo goed de krant openslaan de samenvatting nog een keer kijken en het comment gedeelte van deze website uitschakelen.

Iniesta en Pique waren er niet bij. Maar wat ik bedoel te zeggen met dat is dat Ajax tegen een volledig A elftal die tot op het bod gemotiveerd is geen schijn van kans maakt. Ik denk namelijk dat Barcelona niet vol gas heeft gegeven om dit resultaat te behalen.

Maar die mening mag ik natuurlijk niet hebben want dan ben ik weer een azijnzijkerd die iets probeerd af te doen aan deze ''geweldige'' verliespartij van Ajax.

Ik zou ook graag zien dat Ajax zulke wedstrijden wint. Puur om het Nederlandsvoetbal. Alleen snappen mensen niet dat ik zo iets zeg omdat ze hier weten dat ik voor Psv ben. Ik probeer gewoon realistisch te zijn.

6 november 2014 om 08:18

Lastig he Ajax te zien als club die wel een mooi goed niveau kan halen.

Ik maak nooit vaak gebruik van mijn account hier. Maar lees wel vaker dat je negatief bent over Ajax. Geeft niks. Als je voor PSV of Feyenoord bent. Maar zeik elkaar niet af. Of ga geen excuses zoeken.

Als Ajax gewonnen had zoals city thuis en gelijk tegen city uit dan is t t zelfde verhaal. Nooit is t goed. Nooit zijn ze gemotiveerd. T zijn sterren die willen een gezichts verlies leiden. Nu niet nooit niet.

Jij zegt dat als ze tot op het bod gemotiveerd zouden zijn Ajax weg gespeeld was. Maar Ajax top en barca top hoeft niet veel verschil in te zitten.

Barca met of zonder piqué maakt niks uit laatste tijd. Hij bakt er t hele seizoen niks van tot op heden.

Barca won doordat ze goed zijn ook. Ajax had pech met de scheids ook. Geeft niks maar ga niet zeggen dat ze er met

6 november 2014 om 08:22

@panerai:
Zodra Ajax een wedstrijd verliest ben jij er als de kippen bij om je mening te geven. Alleen zit niemand op jou vol met aannames doorspekte mening te wachten.

Ik heb gisteren een zeer goede wedstrijd van Ajax zijde op Europees niveau gezien. Verglijkbaar met de wedstrijd tegen Psg. Mensen zouden eens een keer trots moeten zijn op het feit dat een jong Ajax met weinig Europese ervaring het Barcelona toch zeer moelijk kan maken.

En dat Nederlandse ploegen op Europees niveau ooit nog eens zullen betekenen. Nee zolang het recht van het geld de boventoon viert en scheidsrechters niet hun rug durven te rechten en "grote" clubs blijven bevoordelen met bewust foutieve beslissingen moeten wij het doen met een incidenteel succesje.

6 november 2014 om 08:52

Hardgrass.

Dit klopt wat jij zegt klopt allemaal. Zo denk ik ook.

Ik als Ajax supporter juigde ook toen Feyenoord op 12 mei 2002 de uefacup won.

Das mooi voor t Nederlandse voetbal ook.

Lijkt alsof veel mensen zo niet kijken.

Als Heerenveen of az goed speelt Europees ben ik ook blij.

Mensen mogen best eens trots zijn op Nederlandse clubs welke dan ook als t Europees goed speelt. Vooral tegen clubs met een half miljard schuld of miljard van een rijke oom.

Maar in mijn ogen kon ajax met de omzet die ze hebben tegen over die van barca behoorlijk goed mee. Jeugd is beter dan barca jeugd ook. Niks te klagen elke keer weer finale voor jeigd toernooien en overeinningen. Toekomst komt wel goed. Als alles maar bij elkaar blijft tot een oudere leeftijd.

6 november 2014 om 08:58

Wat een bullshit, vorig jaar was het omdat de spelers zich zogenaamd expres lieten verliezen.. Alsof een topsporter zich expres voor een nederlaag gaat. Ook die spelers wat toen opgesteld stonden zouden vol voor de winst gaan.

We gaan toch okk niet zeggen na de bekerfinale: ajax boeide de wedstrijd niet omdat ze zoch op de landstitel richtte, als ze even goed zoude aanzette rollen ze Zwolle wel op.. Als topsporter in welke sport of welk team dan ook ga je altijd voor de winst!

En nu barca met hun sterkste opstelling was ajax de eerste helft beter en barca de tweede helft. Voor een een nl club is dat een prima prestatie en kom nou niet aan dat barca er geen zin in had, ajax stond gewoon goed georganiseerd en hadden in de 1e helft gewoon moeten scoren.

De individuele klasse van Messi bepaalde de wedstrijd uiteindelijk.

6 november 2014 om 09:10

Panerai wordt hier beticht van meningen geven ondersteunt met als-niet, als-wel, ik lees hieronder niks anders.

Als de scheidsrechter een penalty had gegeven, als de scheidsrechter dit, als dat. Panerai heeft gewoon een punt hier. Barca zal 99 van 100 keer winnen van iedere Nederlandse club, accepteer het. Ajax heeft in ieder goed tegenstand geboden alleen wederom bleek het niet genoeg.

Het niveau zal gewoon omhoog moeten willen we ooit nog een keer een rol betekenis spelen in Europa, ja zelfs in de EL. We zijn nu al tevreden met de wedstrijd terwijl er wel met 0-2 verloren is. Hoe kunnen we nou reppen over een goede wedstrijd van Veltman & Moisander? Messi liep voortdurend tegen het blok van hun op? Hij heeft 2x gescoord hoor.

90% is tevreden met te weinig. Dit geldt voor zowel supporters, als spelers, als trainers volgens mij.

6 november 2014 om 11:52

Roogsfc, jij bevestigd het nu....
Er word namelijk gezegd dat Ajax goed speelde, alleen hij ontkend dat...
Hij legt de toon weer op het woordje nederlaag.
Dat is ook niet zo raar als je tegen barca speelt, dan is je houvast gewoon goed spel,
En dat heeft Ajax gedaan.

We hebben ons niet vanaf minuut 1 ingegraven zoals bijvoorbeeld Chelsea dat heeft gedaan in de CL Finale.
Nee je haalt er helaas geen punten mee tegen barca, maar wel respect van menig supporter buiten onze grenzen.
Kunnen andere ploegen niet zeggen.

6 november 2014 om 10:09

Als dit als dat. Zelf zeggen en dan iemand erop aanspreken. Grapjas eerste klas ben jij. En ging gister ook ergens over. Namelijk de drie punten. Barca maakte gister gewoon de juiste keuzes als het gaat om ballen inspelen en keuzen maken. Alleen werd er ontzettend goed verdedigd.

Ben ik de enigste die toch ergens het gevoel had dat Suarez niet wilde scoren tegen Ajax??? Met dat rare balletje op Messi afleggen ineens en alleen op cillisen af. Normaal Ou hij cillisen uitspelen.... Gaf mij allemaal een beetje vreemd gevoel

6 november 2014 om 07:17

Haha suarez en niet willen scoren...

6 november 2014 om 07:31

Dat heet geen wedstrijdritme + aanpassing binnen het team. Suarez speelde belachelijk slecht voor zijn doen, je kon aan alles zien dat de scherpte ontbrak.

6 november 2014 om 07:40

Idd hij waa echt slecht die 1 op 1 is normaal een 100% doelpunt bij hem net zoals die kans dat die vrij doorkon naar keeper maar hem opeens gaat afspelen.. speelt nog lang niet zoals de oude

6 november 2014 om 07:38

@stelleman

Ik had juist het idee dat Suarez zich koste wat het kost wilde bewijzen. Daardoor zag hij bij de 2 tegen 1 situatie Neymar over het hoofd en even later gaf hij een onverklaarbare bal op Messi terwijl hij zelf kon schieten..

6 november 2014 om 07:43

Ja, ik denk het ook. Typisch Suarez, geen echte winnaar. Typisch een persoonlijkheid die uit symphatie en loyaliteit voor zijn oude club zijn eigen belang om zijn eerste goal voor Barca te maken ondergeschikt maakt...

63 procent vinden dat barca terecht heb gewonnen. Gebaseerd op wat?

Hier een paar punten.
* Eerste helft. Ajax speelde velen malen beter dan barca. Scoorde niet kansen waren er wel.
* panaltie niet gegeven wat er 100 procent een was.
* alle kaarten die er vielen waten er te veel aan beide kanten. Echter vind ik wel dat hij voor elke kreun piep en zucht van barca vloot. Terwijl Ajacieden met pijn aan het hoofd op get veld liggen door laat gaan. Hier komt de vrije trap uit die messi weer inkopt door slecht werk van cillisen. Als deze man oprecht en eerlijk vloot was dit nooit gebeurt. Nee hij liet el-ghazi liggen.

*tweede helft de rode kaart voor Veltman. (2x geel). Das prima. Daar is niks aan te doen terecht. Maar speelde barca dan zo veel beter dat zij de overwinning verdienden?

Dat tweede doelpunt komt om dat ze met een man meer staan. Maar Ajax speelde zeer goed. Sterren van gemiddeld 60 miljoen tegen Ajax waar elke speler gemiddeld 5 mil waard is.

Vindt dit een geflatteerde overwinning.

6 november 2014 om 07:37

De overwinning is zeker terecht, maar dat doet niks af aan het goede spel van Ajax gister. Barcelona scoort 2 keer, Ajax 0. Natuurlijk had Ajax een aantal kansjes gekregen, maar het kon ook zomaar na 3 minuten met 0 - 1 achter staan als Neymar iets langer op gelijke lijn met de verdediger bleef. Feit is dat Barcelona 2x gescoord heeft en Ajax niet.

Die penaltie moest er inderdaad een zijn, maar dat bleek pas duidelijk uit de slowmotion. Het schot van van Rhijn (?) was zo hard van dichtbij dat het moeilijk te zien was waar die bal geraakt werd door de verdediger. Uit de slowmotion/ herhaling kan je het beeld goed stilzetten en dan zie je dat het overduidelijk een pingel is.

De eerste goal van Barca vind ik wel ver gezocht. Als Messi nou direct uit die vrije trap scoorde ok, maar de goal ontstaat omdat Cilissen een rare actie maakt. Het niet fluiten voor El ghazi heeft zeker geen directe relatie met de goal. Anders kan je voortaan een verkeerd beoordeelde uitworp als aanleiding zien voor een doelpunt dat 5 minuten later gemaakt wordt. Onder het motto; als die uitworp goed beoordeeld was, zou de bal 5 minuten later nooit op die plek zijn gekomen.

Ajax heeft goed gespeeld, maar uiteindelijk blijkt dit niet goed genoeg tegen een Europese grootmacht.

6 november 2014 om 07:41

Klopt, voortaan bij een hard schot is het geen penalty..? Lariekoek

6 november 2014 om 07:42

Ik ben absoluut geen ajaxcied maar kan niet begrijpen dat zoveel mensen de overwinning verdiend vinden, ajax had bij 0 0 een penalty moeten krijgen. Tevens kwam de 0 1 uit zeer onsportief gedrag van Barcelona en een fout van de scheidsrechter, bij een blessure aan het hoofd dient de wedstrijd stil gelegd te worden, absoluut niet verdient!!

6 november 2014 om 07:57

Ik denk of vindt eigenlijk. Dat als hij vloot barca die kans voor niet had gehad. Geen vrije trap geen fout van cillisen.

Als er eerst gevloten was t 0-0 gebleven in de eerste helft. Zo denk ik er over. Had van Reijn geen kaart gepakt ook.

6 november 2014 om 08:05

Ajax had bij 0-0 ook rood moeten hebben en omdat Barcelona onsportief is verdienen ze de overwinning niet? Dat ze doorspelen en daaruit scoren kunnen onze nederlandse topclubs nog wat van leren. Wij zijn veel te lief en willen het allemaal volgens de regels doen. Je moet slim zijn en dat was Barcelona wel en Ajax niet.

6 november 2014 om 12:46

@fcromario

Bedankt voor de inhoudelijke reactie, erg sterk. Vooral ook aangezien ik duidelijk aangaf dat dit wel een penaltie moest zijn maar omdat het zo snel ging was het zeer moeilijk te beoordelen voor de scheidsrechter.

6 november 2014 om 07:41

Je vergeet erbij te zeggen dat Barca 4 100% kansen heeft verprutst en dat el ghazi rood moest hebben wel objectief blijven he

6 november 2014 om 07:43

Rood ja en 4 maande schorsing?

6 november 2014 om 08:03

Waar heb je het over? 4 maanden schorsing?

6 november 2014 om 07:42

Jongen, accepteer nou maar dat je door een ernstig getinte Ajax bril hebt gekeken.
Barcelona was namelijk de terechte winnaar. Dat Ajax had kunnen scoren speelt geen rol. Je spreekt in hypothetische situaties, maar hypothetisch kan je ook stellen dat Barcelona gewoon een tandje zou bijschakelen als ze niet op winst zouden staan.

6 november 2014 om 08:00

Ik geef aan dat barca onsportief was. De scheids floot bij elke Puch puff en kreun van barca en Ajax best benadeeld is. Geen penal en bij een ongelukje van Bartra die zijn voeten of benen tegen het hoofd van elghazi plant gewoon door laat spelen. Als dat er niet was geweest kon t heel anders verlopen zijn

Als t 1-0 door een penal doe Ajax hoorde te hebben was de wedstrijd noet zo verlopen als nu t geval is.

6 november 2014 om 10:29

En ik zeg dat je dat helemaal niet kan weten. "als" telt niet in het voetbal. Je weet nooit hoe iets zou zijn gegaan in een andere situatie.

Messi en Ajax zijn allebei pro Israel dus logisch dat hij positief is. In de ArenA hing achter het doel ook nog eens een spandoek met het woord

6 november 2014 om 07:47

Idd, zal nooit begrijpen waarom een Palestijnse vlag gezien word als provoseren, en een Israëlische vlag mag altijd. Maar ja hypocriete media en wereld...

Ik ben absoluut geen ajaxcied maar kan niet begrijpen dat zoveel mensen de overwinning verdiend vinden, ajax had bij 0 0 een penalty moeten krijgen. Tevens kwam de 0 1 uit zeer onsportief gedrag van Barcelona en een fout van de scheidsrechter, bij een blessure aan het hoofd dient de wedstrijd stil gelegd te worden, absoluut niet verdient!!

6 november 2014 om 08:06

Oke nu heb je hetzelfde verhaaltje 3x vermeldt in dit topic nu weten we het wel.

Jammer maar Ajax verdiende minstens gelijkspel. Wat een inzet en kansen in de eerste 25 minuten. Jammer dat Veltman zich niet kon beheersen. Was de doodsteek voor Ajax. Maar zij kunnen met opgeheven hoofd terugzien op deze wedstrijd. Klasse"

6 november 2014 om 11:46

Thanks, sportieve reactie!

Ik had het gevoel dat Barca pas durfde te voetballen toen Ajax met 10 man stond . Daarvoor liet het voor een Europees top team weinig zien

Petje af voor Jaxie!
Barca gedomineerd de eerste helft. Barca zet pas druk vanaf het middenveld en niet meer vanuit de aanval. Nee, Real en Bayern zijn veel sterker momenteel. Ik verwacht max de halve finale voor dit Barca, als ze geluk hebben met de loting.. Verdediging is dramatisch, Xavi is te oud. Iniesta is de enige middenvelder van waarde. Rakitic durft te weinig
Naar voren te spelen. Busquets is ook in een mindere vorm. Alves? Zsm wegdoen die handel zijn tijd is geweest.

Neymar en Messi redden ons momenteel. Suarez gun ik de tijd.

6 november 2014 om 09:10

Wauw, je bent de eerste Barca die ik tegenkom op deze site met een realistische zelf-reflectie. Ik ben blij dat ik eindelijk zo'n Barca-fan heb gevonden! Voor de rest 100% met je eens, er is nog een hoop werk aan de winkel bij Barca en dat valt idd wel te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren