2045
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 31 augustus 2008
  • 2045
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve IP Ban, tot Zaterdag 5 augustus 2017 om 10:08
  • 3.084
  • jaar (--)
  • rotterdam
  • 3
Persoonlijke berichten
22 september 2011 om 16:39
#3

Jij moet komiek worden

3 november 2012 om 18:43
#4

Guardiola boekte wel wat meer succes dan Rijkaard hé...

Ach, alles staat in het verhaal van Estelada. Als jij deze mening hebt best.

3 november 2012 om 19:25
#5

Vele voetbal critici bestempelen dit Barcelona als één van de beste teams ooit en niet alleen door hun prijzen. Maar door hun spel. Ik heb over het team van Rijkaard door (voetbalcritic) of mensen niet zoveel lof gehoord.

Guardiola heeft een erg grote rol gespeeld in de ontwikkeling van Messi. Dat heeft hij zelf ook gezegd, ik weet niet als het interview nog kan terug vinden waar hij dat gezegd heeft. Guardiola heeft hem bijvoorbeeld naar het centrum gehaald i.p.v. de flanken. Daar excelleert hij veel beter.

Ik refereer naar Estelada omdat hij dezelfde mening heeft over dit onderwerp als de mijne. Zijn reactie verwoorde mijn mening hierover perfect. Daarom refereer ik naar hem en zijn reactie.

Ik zeg helemaal niet dat jouw mening fout is. Ik zeg alleen dat ik het best vind als jij een andere mening hebt over dit onderwerp. Ik bedoelde het meer dat ik jou waarschijnlijk toch niet kan overtuigen naar de mening die ik heb over dit onderwerp.

Aangepast op 5 november 2012 om 17:48 door Chimaera.

20 januari 2013 om 17:10
#7

Goh, volgens mij en mijn dokter wel ja

20 januari 2013 om 18:13
#10

Doe alsjeblieft niet zo kinderachtig... Jij komt gewoon héél erg vreemd over.

15 juni 2013 om 21:27
#12

Broer anlamadim wat probeer je nou te zeggen ? Netto felan ?

23 augustus 2013 om 03:37
#13

Om nog even in te gaan op je stelling dat racisme ten alle tijden bespreekbaar moet zijn, daar ben ik het volledig mee oneens. Ik heb totaal geen last van onderbuikgevoelens en de beschuldigingen die jij jegens mij doet, maken dat ik zo reageer.

Ik zal het uitleggen: als ik een verwijt maak jegens jou. En jij beschuldigt mij van racisme en/of onderbuikgevoelens, doe je een beroep op iedereen die misschien wel eens ermee in contact is gekomen en al die mensen schieten in een schrikreactie.

Terwijl mijn verwijt jegens jou totaal niet over racisme gaat. Mijn argument wordt totaal teniet gedaan door met alle respect, jou onderbuikgevoelens en weliicht nare ervaringen die van anderen komen. Maar niet van mij.

Dat maakt elke discussie totaal zinloos omdat er geen inhoudelijke behandeling tot stand komt. Dat is het enige onderdeel van wat ik begrijp van Wilders houding en waar hij volgens mij een punt in heeft.
Maar dat punt wordt erkend door de volledige Nederlandse politiek en daarom zal ik nimmer op hem stemmen (of heb ik dat ooit gedaan). Er is geen sprake van wij en zij. Jij woont in Nederland, ik (nota bene in Singapore op het moment maar) ben een Nederlander. Dat maakt ons Nederlanders en dat maakt dat wij onze geschillen op argumenten en met wederzijds respect moeten behandelen. Dat doe je niet als je random over racisme begint. Dat is weglopen voor de discussie.

Het gaat erom dat men eerst naar zichzelf kijkt, en dan pas naar de ander. En als het gaat om financiële discipline is het verstandig daar de discussie op te richten ipv eerst een stok zoeken om terug te slaan.

Waar jij 1,2 clubs noemt spreekt de Fifpro over 50 procent. Dat zijn serieuze aantijgingen van een neutrale instantie. Neem ze dan serieus.

Aangepast op 23 augustus 2013 om 03:44 door AFCfokke.

17 september 2013 om 16:14
#14

Jij hebt wel heel veel vertrouwen in jou Galatasaray hahahaha

19 september 2013 om 17:35
#15

Ik neem wel aan dat je je woorden van twee dagen geleden terug wilt nemen ofniet?

20 september 2013 om 08:05
#16

Jij bent echt een grappig mannetje.

Laat mij eerst eens een quote zien van mij waarin ik zeg dat Galatasaray zal winnen.

Ik praat sowieso nooit in absoluutheden.

Blijkbaar val jij over de woorden 'zou kunnen' 'eventueel' 'misschien' en gaat dan als een dolle hond los op die uitspraken.

Als jij trouwens zoveel vertrouwen hebt in jouw Real, waarom ben je dan zo blij met deze overwinning?

Want na zoveel investeringen moet je winnen, dat moet gewoon.

Ten tweede zal je nu wel flink wat geld hebben verdiend want jij kan dan blind 1000 euro op Real zetten aangezien jij zeker weet dat Real zal winnen.

Ten derde kan elk team kampioen worden door een trainingscomplex voor 1 miljard te verkopen.

Galatasaray heeft niet zo een domme gemeente die hun trainingscomplex koopt voor zo een bedrag, de club is met bloed, zweet en tranen opgebouwd.

En ten vierde, Is dit pas de eerste wedstrijd en zou ik al ik jou was maar stil zijn tot je de groepsfases overleeft want Real kennende is het enige wat ze kunnen geld spenderen en niet resultaat boeken.

Want als Galatasaray de helft van het geld van Real had gespendeerd hadden ze echt niet tegen Dortmund kansloos verloren...

27 februari 2014 om 12:36
#17

Je volgt Chelsea niet zo te zien, anders zou je weten dat Mourinho altijd uit een gelijkspel opzoekt om thuis te winnen. Thuis speelt Chelsea ook gewoon aanvallend. Dus waarom zouden smoesjes moeten zijn? En waarom gaat het niet goed komen met Chelsea op korte termijn? Chelsea heeft een elftal met vol kwaliteit. Heeft een van de beste elftal van de PL, en ze zijn nog jong ook.

11 maart 2014 om 16:12
#18

Wat zit je nou dom onzin te lullen? Van je eerste zin snap ik al helemaal niets. Ja natuurlijk wordt er ook in ons stadion van alles en nog wat gegooid. Ik ontken niks toch? Ik geef applegreen alleen aan dat hij/zei niet zo schijnheilig moet doen en doen alsof jullie eigen supporters de braafste zijn. Ik herinner me die derby nog heel goed. Werd gespeeld tijdens het 100 jarig bestaan van Fener. In tegenstelling tot een aantal flessen water die wij gooien, gooiden jullie in jullie eigen stadion een heel arsenaal aan water, stenen, stoeltjes en noem maar op. Als wraakactie zeg je? Gozer waar heb je het over. Dat seizoen was in Engeland Man Utd kampioen geworden en kreeg het op Stamford Bridge een erehaag van de directe concurrent Chelsea. Dus in Turkije was dit ook de vraag of Gs spelers hetzelfde zouden doen in het Alisamiyen aangezien wij daar als kampioen kwamen. En de Gs fans lieten maar eens zien hoe asociaal ze waren. Andersom was dit ook gebeurd. Want de rivaliteit is gewoon te veel gevuld met haat. Maar ga het walgelijke gedrag van toen nou niet verdedigen want dan ben he net zo triest als iemand die een steen heeft gegooid die avond. Ik weet ook niet waar je het vandaan haalt dat Fenerbahce nooit werd bestraft destijds? Zal ik je maar zeggen dat wij de club zijn die het meeste zijn gestraft door de Tff. Dan kan je vrolijk dom gaan lullen dat onze supporters zich het meest misdragen, maar voor dergelijke misdragingen zijn andere clubs, waaronder de jouwe, minder hard bestraft. Bovendien worden wij gestraft zonder dat we vloeken. Dus hoezo beschermd door de Tff. Ik denk dat jij degene bent die hier minderjarig is want je klets onzin uit die zelfs een peuter in de peuterspeelzaal niet kletst.

Jij bent weer zo een type die een grotere haat heeft aan Fener dan liefde voor je eigen club. Zielig.

13 maart 2014 om 17:07
#19

Gozer, ik stuur jou nog dit laatste bericht en daarna stop ik deze onzinnige discussie met jou. Want ik twijfel onder andere aan jouw leeftijd.

Fenerbahce supporters bestormden massaal het veld en dat beschouw jij als oorlog voeren. Kan ik me wat bij voorstellen. Vervolgens zeg je dat wij daar wel 20 wedstrijden voor moesten krijgen en dat 5 niet genoeg straf was. Jij verdedigt het wangedrag van de Gs supporters door alleen het 'waterflessen als wraak' op te noemen. Maar je noemt er niet bij dat er tegelijkertijd ook brokken steen, stoeltjes, muntjes, aanstekers, zelfs vuurwerk en etc werd gegooid. Dus dat is geen oorlog voeren? Er gingen supporters massaal op het dak staan van de tweede ring terwijl supporters op de eerste ring stonden. Daar was verplettingsgevaar en dat noem je niet op? Jij verdedigt het door 'wraak' als excuus te gebruiken en je geeft aan dat 5 wedstrijden daarvoor genoeg was. Wat ben jij een belachelijke hypocriet jongen. Ik twijfel echt aan jouw leeftijd. Soortgelijke gebeurtenissen tijdens jullie titel in Kadikoy noem jij oorlog voeren, maar als het Alisamiyen gebeurt dan is het niet zo erg? Wat dacht je van de wodkafles in TT arena die bijna op Volkan kwam?

Wat ik ook niet snap is dat je beweert dat in die tijd Fenerbahce altijd eerst thuis speelde. Jij zegt dat zodoende onze supporters het waterflessen gooien hebben uitgevonden en je gebruikt als excuus dat jullie eigen supporters wraak wilden nemen als jullie hetzelfde doen. Jongen ben je komiek? Waterflessen gooien en duizenden andere voorwerpen bestaat al veel langer. Hoe durf je te beweren dat Fenerbahce supporters dit zijn begonnen?

Voor jou speciaal ter info.
2000/01
Gs- Fb 0-0
Fb- Gs 4-4 (beker)
Fb- Gs 2-1

2001/2002
Gs- Fb 2-0
Fb- Gs 1-0

2002/03
Fb- Gs 6-0
Gs- Fb 2-0

2003/04
Gs- Fb 2-2
Fb- Gs 2-1

2004/05
Gs- Fb 1-0
Fb- Gs 1-0
Gs- Fb 5-1 (turkse beker, neutraal)

2005/06
Gs- Fb 0-1
Fb- Gs 4-0
Fb- Gs 2-1 (turkse beker)
Gs- Fb 3-2 (turkse beker)

2006/07 (seizoen waar wij op doelen)
Fb- Gs 2-1
Gs- Fb 1-2

Dus dit zijn vanaf 2000 de wedstrijden tot en met het seizoen waarin ons 100 jarig bestaan werd gevierd en de wedstrijd in Ali Samiyen bekend werd als de waterderby. Jij beweerde dus dat voor die tijd Fener het meest thuis speelde als eerste. Nou, ik zou zeggen tel maar opnieuw. Want uit de statistieken blijkt dat je complete onzin kletst om Fenerbahce fans extra zwart te maken.

Nogmaals vriendje, water gooien is niet door Fener bedacht. Ook niet door Cimbom, maar het is wel een feit dat jullie de meeste flessen gooiden aangezien Ali Samiyen op een zwembad leek in 2007. Wij bestormden het veld na jullie kampioenschap, jullie sloopten het halve stadion, jullie eigen stadion nog wel. Jij bestempeld onze voorval als oorlog voeren terwijl het optreden van jullie supporters net zo erg was, misschien wel erger zelfs. Maar dat ik ga ik niet beweren. Geen zin in kinderachtige gedoe. Jij vond dat wij 20 wedstrijden schorsing moesten krijgen en vond dat we beschermd werden met slechts 5. Als dat het geval was geweest, hadden jullie best een heel seizoen in een ander stadion moeten spelen aangezien jullie je eigen stadion bijna sloopten. Belachelijk dat jij 5 wedstrijden daarvoor genoeg vind terwijl je vind dat Fener word beschermd.

Ga nou maar voortaan eerst heel goed nadenken voor je een discussie met mij aangaat, of überhaupt een poging doet. Want je bent hier regelrecht uitgeluld en kan alleen maar de feiten lezen die ik opnoem. Ik kom objectief, terwijl jij met zeer subjectieve gedachtes komt.

Jouw manier van denken is: 'als Fenerbahce supporters slechte dingen doen, dan zijn zij de grondlegger van al het kwaads, maar als Gs supporters slechte dingen doen dan verdedig je dat door te zeggen dat het wraak is. Maar ook al klopt er ook maar een beetje van je domme gedachtegang: als Gs fans andere fans nadoen om wraak, dan zijn ze zelf toch net zo slecht?

Bam, en nu terug in je hoek. Volgens mij doe je alsof je heel wijs en oud bent terwijl je een naïef persoontje bent zonder enig kennis van de echte gang van zaken.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 3 augustus
Oussama Idrissi heeft een aanbieding van Club Brugge naast zich neergelegd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren