Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mensen waarderen Ronaldo niet genoeg, hij is een waanzinnige aanvoerder'

Laatste update:

Cristiano Ronaldo had donderdag tegen Polen niet zijn beste dag in de afronding, maar de superster staat wel met Portugal in de halve finale van het EK. De Zuid-Europeanen waren net iets beter in het nemen van strafschoppen en stuiten nu op de winnaar van de ontmoeting tussen België en Wales. Ondanks zijn beperkte inbreng, was bondscoach Fernando Santos zeer tevreden over het spel van CR7.

/

Na afloop stak de keuzeheer de loftrompet over zijn aanvoerder. “Ik praat niet graag over individuen, maar Ronaldo en Pepe speelden vanavond geweldig”, zei hij na afloop. “Ik denk dat mensen die twee niet genoeg waarderen. De focus ligt op CR; hij moet scoren, scoren en nog een scoren. Maar hij speelt geweldig, hij is een waanzinnige aanvoerder.”

Met Ronaldo als leider hoopt Portugal de Europese titel in de wacht te slepen. Een prijs met de nationale ploeg is het enige dat nog ontbreekt in de prijzenkast van de Real Madrid-aanvaller. “Maar ik kom niets tekort”, zei hij zelf na de ontmoeting met Polen. “Zelfs als mijn carrière vandaag zou stoppen, blijf ik me bevoorrecht voelen. Dat neemt niet weg dat het altijd mijn doel is geweest om een titel te winnen met het Portugese elftal. We zijn op de goede weg. De droom komt dichterbij.”

Vind jij dat Cristiano Ronaldo bezig is aan een goed toernooi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pepe, wat een beest. Jammer voor Varane aankomend seizoen maar Pepe staat er gewoon nog. Ronaldo was matig, net als de aanvoer van oa Nani, Mario en Eliseu.

1 juli 2016 om 11:24

In Nederland vooral, maar ook andere landen is er veel haat op Pepe geweest (en terecht). Maar hij gedraagt ze de laatste jaren voorbeeldig en speelt gewoon zeer goed. Niet voor niets dat hij al jaren in de wereldtop meedraait onder meerdere coaches.

1 juli 2016 om 11:32

Waarom in Nederland vooral? Heb je daar cijfers van? Of is dat gewoon omdat je niet zo vaak op bijvoorbeeld de Albanese of Zweedse versie van voetbalzone zit?

Iedereen haat Pepe. Een aanstellerige schopper, veel onsympathieker krijg je ze niet.

Als hij wint, valt het altijd mee.

1 juli 2016 om 11:32

Hij gedraagd zich over het algemeen beter en gaat minder vaak de fout in.. maar voorbeeldig? Heb je de CL finale toevallig gezien?

1 juli 2016 om 11:55

Altijd dat gelul over haat. Ik haat Pepe helemaal niet, ken hem niet persoonlijk. Wel vind ik dat hij zich regelmatig ontzettend triest gedraagt. En dat is jammer, want verder vind ik hem een van de beste centrale verdedigers ter wereld. Maar dat ik dan zijn gedrag veroordeel, betekent niet dat ik hem haat.

1 juli 2016 om 12:02

Ik haat m niet. En pepe heeft veel vooruitgang geboekt in zijn spel en gedrag. Dat is een feit

1 juli 2016 om 12:16

Samen met Jordi Alba is Pepe de grootste matennaaier op de aardbol.

1 juli 2016 om 13:56

Ik zag m laatst toch een aantal x rollen alsof hij met een hamer geslagen was..... Nee weinig veranderd hoor

1 juli 2016 om 17:02

En naschoppen dit ek en rollen als een gek.

1 juli 2016 om 17:43

Waarom terrecht?

1 juli 2016 om 11:36

Ik vond Ronaldo zelf niet zo slecht hoor. Liet op momenten zien goed in de wedstrijd te zitten, terwijl hij echt bijna geen goede aanvoer kreeg. Ik weet niet wat hij beter had kunnen doen.. Wat dat betreft schrik ik wel van Portugal. Een middenveld met spelers die zogenaamd 40 miljoen per stuk moeten opleveren, terwijl je ziet dat die linie onwijs slordig is. Dit middenveld ondersteunde de verdediging nauwelijks en verzorgde niet de juiste aanvoer naar de voorhoede... Ja, dan is zo'n linie bijna overbodig. Alleen spelers als Pepe en Ronaldo moeten het regelen. Moutinho was trouwens wel een verademing, begrijp sowieso niet dat hij moet banken voor Adrien..

1 juli 2016 om 12:50

Uhm die 2 kansen die hij kreeg had hij beter kunnen verwerken.

Vooral toen hij compleet de bal miste.

1 juli 2016 om 13:39

Misschien heb jij niet de eerste wedstrijden gekeken van Portugal maar Moutinho was de zwakste schakel. Vandaag is hij wel goed ingevallen maar hij kan het niet meer dan 45 min belopen. Je mag het middenveld van Portugal wel wat meer credits geven want ik heb tegen Kroatie geen 1 goede actie gezien van absolute sterspelers Modric en Rakitic. Het middenveld van Portugal heeft ze onschadelijk gemaakt.

1 juli 2016 om 13:39

Misschien heb jij niet de eerste wedstrijden gekeken van Portugal maar Moutinho was de zwakste schakel. Vandaag is hij wel goed ingevallen maar hij kan het niet meer dan 45 min belopen. Je mag het middenveld van Portugal wel wat meer credits geven want ik heb tegen Kroatie geen 1 goede actie gezien van absolute sterspelers Modric en Rakitic. Het middenveld van Portugal heeft ze onschadelijk gemaakt.

1 juli 2016 om 13:59

Ik heb modric ook niet gezien. Had iets met zijn blessure te maken en het feit dat hij niet mee speelde volgensmij

1 juli 2016 om 17:30

Grappig dat je zon stoere opmerking maakt maar dan toch voor schut staat omdat Modric wel meedeed tegen Portugal maar gewoon rete slecht speelde.

1 juli 2016 om 17:45

Ik vind dat Ronaldo weinig risico in z'n spel legt. Zelden zie je hem zijn man (of twee) opzoeken en gaan voor een actie. Kan hij dat niet meer of wat? In z'n jongere jaren ging hij veel meer voor een actie / dribbel.

1 juli 2016 om 11:38

Heb het idee dat vooral die joao mario verscrikkelijk goed kan voetballen maar alles veel te graag en druistig blindelings op ronaldo wil spelen. Iets meer rust zou het gehele spel ten goede komen. Begrijpelijk dat ze ronaldo willen bereiken alleen zo wordt het een beetje doorzichtig en nogal weinig gevarieerd. Niet echt een team qua veldspel. Wat betreft Pepe; die durf ik puur verdedigend de beste ter wereld te noemen. Wat een klasbak sinds die z'n wilde spel achter zich heeft gelaten!

1 juli 2016 om 13:40

Joao Mario was gister echt slecht voor zijn doen. Het lijkt op hij niet de vrijheid heeft bij Portugal en inderdaad alles blind op Ronaldo passt

1 juli 2016 om 15:04

Precies. Echter lees ik lovende verhalen over hem en op bepaalde momenten kun je echt wel zien dat hij veel talent heeft. Dit Portugal is nog niet helemaal het goede team voor hem. Te afhankelijk van een aantal spelers en hij is (denk ik) niet iemand die er even tegenin springt en de leiding neemt.

Geef hem een lekker voetballend team zonder te grote ego's en hij zal gaan draaien.

1 juli 2016 om 16:56

Varane gaat gewoon weg, dus NP voor hem. Man U schijnt bod te hebben gedaan.

Ik vond het in elk geval heel erg dapper van Ronaldo dat hij, ondanks dat hij aardig wat pingels miste de laatste tijd, toch de eerste penalty durfde te nemen. Niet wachten op de laatste voor de show, of bang zijn om te falen en het afschuiven op een ander. Gewoon de verantwoordelijkheid als aanvoerder nemen en die eerste penalty binnenschieten. Best knap.

Verder vond ik Ronaldo niet zo denderend spelen gisteren, maar bijna niemand speelde goed. Eigenlijk is dat een beetje het verhaal van dit toernooi, maar heel weinig spelers halen hun topniveau.

1 juli 2016 om 11:28

Lol, is dit serieus? Hij durfde? Een leider van een team hoort altijd op te staan op dit soort momenten. De echte leiders nemen altijd de eerste pingel, dus hem prijzen voor dat hij dapper is is echt onzin.

1 juli 2016 om 11:38

Nou dat valt vaak nog vies tegen, kijk maar naar t wk tegen Argentinië. Robben had als tweede (bij de shootout eerste) aanvoerder een waanzinnig wk achter de rug, zat veel lekkerder in zn vel en vorm dan Ronaldo nu, maar Vlaar nam de eerste. Robben had die gewoon moeten nemen, maar na de clfinale etc durfde hij dat (denk ik) niet. Als je de eerste mist sta je gelijk 3-0 achter mentaal gezien, belachelijk dat Vlaar die nam, maar t gebeurt vaker. Dat Ronaldo de eerste nam was uitstekend, verantwoordelijkheid nemen zonder perse te willen shinen en de laatste nemen. De wedstrijd speelde hij niet lekker en was hij vooral voor de goal veel te gehaast, maar hij was wel gevaarlijk en had een penalty moeten hebben na die duw

1 juli 2016 om 12:02

@geelzwart Ik vind het best begrijpelijk dat vlaar die penalty nam. Hij speelde een enorm sterk toernooi en heeft een hard schot. Wat je zegt met dat mentale zal zeker een rol hebben gespeeld met robben, ongetwijfeld. Maar vlaar had ik hem ook wel toevertrouwd.

1 juli 2016 om 14:00

Hij neemt ook al 40 vrij trappen bij Portugal zonder ze te scoren. Dit is niet dapper dit is puur ego.

Helaas wel ja, vooral Pepe. Blijf een schijthekel aan hem hebben, maar schijnbaar kan hij ook normaal verdedigen.

Alhoewel Portugal weer lekker theatraal naar de grond aan het gaan was.

Had liever Polen gezien, heb nooit echt wat met Pt(nationale team), en al helemaal een schijthekel aan gekregen sinds Euro 2006? PT - NED

1 juli 2016 om 13:42

Wat doe je op dit forum als je geen voetbal kijkt. Je kan zeggen wat je wil over Pepe zijn gedrag maar verdedigend is het 1 van de beste van de wereld.

3 juli 2016 om 21:24

Dat zeg ik toch ook lees eens.

"schijnbaar kan hij ook normaal verdedigen, en niet alleen als een idioot"

vleugje sarcasme ontschoten?

3 juli 2016 om 22:44

Normaal verdedigen? Daarmee vind ik dat je hem beledigd. Zeker beter dan Ramos die overschat wordt

1 juli 2016 om 13:42

Wat doe je op dit forum als je geen voetbal kijkt. Je kan zeggen wat je wil over Pepe zijn gedrag maar verdedigend is het 1 van de beste van de wereld.

Sorry hoor maar dit is gewoon belachelijk. Ronaldo heeft enkel kansen verpest die hij normaal zou scoren. Hij was echt niet goed, Het is niet omdat het Ronaldo is dat je moet doen alsof hij de topper was of doen alsof hij belangrijk was! nee ronaldo moet het nog laten zien dit Ek.

De echte man van Portugal is Renato sanches! wat een goede aankoop van bayern muchen speelt geweldig! hij is opweg om een van mijn lievelings spelers te worden

1 juli 2016 om 11:28

Inderdaad, iemand met kijk erop. Renato Sanches is inderdaad de beste speler van Portugal.

1 juli 2016 om 12:55

Vond Sanches niet geweldig hoor. Maar scoorde wel een belangrijke goal. Zij het gelukkig.

Je kon wel zijn talent zien.

Pepe was de man gister. Dat is duidelijk.

Dankzij Ronaldo zijn ze wel de groepsfase doorgekomen.

1 juli 2016 om 21:31

Ach hou toch op..ook in de groepsfase was Ronaldo grotendeels onzichtbaar (vergeleken met wat hij kan)

1 juli 2016 om 21:47

Ik zeg niet dat hij heel goed was ofzo, maar wel erg belangrijk tegen Hongarije.

Bij verlies lagen ze eruit.

Van Portugal kan je niet verliezen, maar ook niet winnen. Het is niet echt spetterend om naar te kijken al vind ik Pepe wel echt heel goed spelen ondanks hier en daar wat rare fratsen, Ronaldo niet echt in vorm al komt het ook deels door zijn medespelers. Italië-Portugal als finale zou pas onverwachts zijn, dan ben ik uiteraard wel voor Italië omdat zij meer lijn in hun spel hebben

1 juli 2016 om 12:11

Je hebt helemaal gelijk. Portugal had nog niet gewonnen of verloren in de normale speeltijd!

Ronaldo is alles behalve een aanvoerder. Hij word weliswaar slecht in stelling gebracht maar zijn misbaar in woord en gebaar kan ik nou niet onder de noemer voorbeeldige aanvoerder scharen. Het obligate duimpje omhoog bij een bal in de 2e ring hoeft voor mij overigens ook niet.

1 juli 2016 om 13:44

Slecht in stelling gebracht? Heb je niet gezien wat voor kansen hij heeft gemist dit toernooi. Had allang topscorer allertijden op EK's kunnen zijn

Haha, ik denk dat dit meer een beetje is om vertrouwen in te spreken, Ronaldo was gisteravond helaas onzichtbaar. Al blijf ik er ook bij dat hij in de spits van Portugal niet goed functioneert en weinig aanvoer krijgt, toch had hij gisteravond minstens een keer moeten scoren denk ik.

"de focus ligt op Cr; hij moet scoren, scoren en nog een scoren"

nee..daar legt hij zelf de focus op. Met zijn looplijnen verpest hij soms kansen voor zn ploeggenoten.
Zn kansloze vrije trappen gaan nergens over. Dat terwijl hij super gevaarlijk is met zn hoofd in de 16. Waarom die bal niet door iemand anders voor laten geven?

Hij is zo extreem bezig met scoren dat ie het scoren vergeet, maar ook het voetballen.

De focus bij ronaldo moet liggen op: het Team moet scoren scoren scoren. Dan is hij een stuk gevaarlijker en beter. Ja...onderaan de streep scoort hij dan miss iets minder, maar het team haalt betere resultaten.

Pepe was zeker goed gisteren.

1 juli 2016 om 14:53

Ronaldo was gister idd niet goed, vond hem in de kaats wel erg sterk. Legt ballen met zijn hoofd en borst perfect klaar om de aanval voort te zetten. Echter werd er daarna niet veel mee gedaan of kwam er een draak van een voorzet.

R sanches is nu al de man bij portugal.
1e helft speelde hij centraal op 10.
Daar ligt zijn kracht.
2e helft minder doordat hij een rechtshalf moest zijn

Zowel Messi als Ronaldo zijn niet gemaakt om aanvoerdersband te dragen. Waar Messi persoonlijkheid te kort komt om medespelers wakker te maken bij fouten zoals een type Ramos, Puyol of Buffon zou doen zie je dit nergens in Messi's persoonlijkheid. Ook niet bij Iniesta, maar ze zijn ervaren spelers waardoor ze recht krijgen om het band te dragen. Dat laatste geldt precies voor Ronaldo. Iemand die gefrustreerd raakt wanneer hij niet de bal krijgt of in sommige gevallen zelfs boos wordt wanneer iemand anders binnen het elftal de show steelt hoort die band niet te dragen.

Om terug te komen op 't topic zelf, Ik vind Ronaldo op een wedstrijd na wat tegen Hongarije was erg matig in het hele EK. Dat geldt ook voor spelers als Lewandolski, Muller en Hazard, waarvan de laatste een geweldige wedstrijd speelde in België's laatste match. Dit is gewoon onzin om te roepen dat Ronaldo een geweldige aanvoerder is of tot nu en toe geweldig presteert, maar hey dat is dan weer mijn mening. Hij heeft hier en daar wel wat pech gehad eerste 2 matches, maar een Ronaldo bij Real zou ze met ogen dicht maken. Nationale ploeg is spelen op Hardmode voor Ronaldo =).

1 juli 2016 om 11:54

Ik ben het met je eens. Ronaldo stond op tegen Hongarije maar dat is maar 1 wedstrijd. Je verwacht van hem maar ook anderen veel meer. Schijnt toch erg moeilijk te zijn om te schitteren voor je land tegenwoordig. Ik vind Portugal wel mentaal misschien na IJsland de sterkste ploeg van het EK. Zovaal bijna uitgeschakeld en toch terug komen. Erg knap.

Zou wat zijn als Portugal het EK wint.
Volgens mij is het nog nooit gebeurd dat een sterspeler de CL wint en het EK in een paar maanden tijd..
Ronaldo moet nog wel loskomen maar ik verwacht dat hij tegen de Belgen wat meer ruimte krijgt.
Pepe is duidelijk de beste aan de kant van Portugal.

1 juli 2016 om 13:51

Wie zegt dat belgie wint

1 juli 2016 om 18:26

Kroos

Ronaldo vind ik meer een leiderstype dan Messi bij het nationale elftal. Toch kan ik me op bepaalde momenten irriteren aan hem. Je ziet dat hij bijvoorbeeld Quaresma en Nani afbekt maar zo,n jonge Sanchez aanmoedigt. Hij heeft zijn momenten. Goed dat Ronaldo die eerste pingel nam. 3 van de laatste 4 mis moet toch wat met je doen.

Waarom is hier in Nederland zoveel haat naar Portugal? Alleen om 2006? Kijk Boularouz bijvoorbeeld of Van Bommel. Kijk naar Spanje in 2010. Nederland is ook geen lieverdje als land. Eerst kijken naar jezelf. Portugal voetbalt goed verdedigend gezien en tot de 16 maar die voortzetten van de backs zijn echt waardeloos. Net als Kroatie speelde Polen echt angstig. Goed dat ze eruit liggen. Tegen Belgie of Wales gaat het niet lukken denk ik. Ronaldo vind ik zelf nog niet in optima forma en oogt erg vermoeid. Alle credits naar Sanchez en Pepe. Pepe wat een heerlijke verdediger als hij niet doordraait.

1 juli 2016 om 12:54

raffaello, die jongen hoeft hij ook niet af te bekken, deze laat zich zien en ik kan van zo'n jongen genieten en dat CR7 Nani en Quaresma afbekt, die zijn oud genoeg om er tegen te kunnen en ik vond ook nog dat die gelijk er in had. De voorzetten wat deze gaven waren toch om te janken.

1 juli 2016 om 13:54

Is niet zo heel gek die Nani heeft geen goeie bal gegeven en Quaresma heeft soms niet die 100% focus die nodig is. Waar Sanches niet veel fout doet.

1 juli 2016 om 14:55

In de 2e wedstrijd vond ik Ronaldo opzich nog goed. Was de enige dreigende en heel soms nani. Die penalty die hij veroorzaakt komt ook door zijn eigen loop actie he.

Daarnaast zijn die voorzetten die hij krijgt toch een schande? Kunnen niet eens een normale voorzet geven. Mist duidelijk Coentrao.

het is jammer hoeveel commentaar deze man krijgt, lijkt wel een heksenjacht.
tuurlijk is hij niet in normale doen, maar dat mag toch na zo,n lang seizoen.
andere top sterren zie je ook niet fantastisch spelen. hazzard pas 1 goede wedstrijd wordt helmaal de hemel in gepraat.
Wie was de persoon die ervoor heeft gezorgd dat portugal uberhoudt naar het ek ging.
Wie maakte toen een hattrick.
wie was de gene die tegen hongarije 2 doelpunten maakte en een assist gaf.

1 juli 2016 om 12:52

Dat is alleen maar het niet gunnen van, CR7 is met Messi de beste speler van de wereld en daarom krijgt zo'n persoon ook zoveel kritiek. En dat de meeste hem arrogant vinden, voor mij hij dit, zeker als hij valt jankt hij om een vrije trap enof kaart, maar welke speler doet dit niet. En als hij scoort storen ze zich hoe hij dit viert, belachelijk gewoon.

1 juli 2016 om 19:43

Ha, een heksenjacht. Ronaldo wil niets liever dan iedere seconde alle aandacht voor zichzelf. Misselijkmakend hoe hij gisteren weer reageerde op al z'n teamspelers. Niet normaal, zeker als je ziet hoe gigantisch hij zelf faalde bij grote kansen. Niemand die ietstegen durfde te zeggen.

Ronaldo zal het de volgende wedstrijd vast wel weer laten zien, ik denk dat vooral omdat hij nu zo ver is gekomen er alles aan gaat doen de finale te halen en die te winnen. Voor de rest speelde hij tegen Polen een matige wedstrijd, maar ik moet ook zeggen dat hij echt dramatische voorzetten krijgt terwijl je ziet dat hij bijna elke kopduwel wint, dit moet dit echt veel beter.

Snap niet dat CR7 minder punten krijgt als bv een Nani, hij speelde inderdaad niet slecht, jammer van die 2 kansen wat hij miste. Maar ik heb hem gisteren meer mee zien voetballen dan anders. Je moet hem of je moet hem niet. De voorzetten wat hij kreeg was om te huilen, ik kan het begrijpen dat hij daar gefrustreerd van is geworden. Die jongen Sanches, wat kan die voetballen zeg, die is sterk, laat zich niet van zijn stuk brengen, dat de eerste helft beter voor hem was dan de tweede vindt ik normaal en Pepe, die is vooruit gegaan met zijn gedrag en hij stond er als het moest. Wanneer hij er niet was geweest, waren de polen zeker doorgegaan.

1 juli 2016 om 18:01

Dat komt door de haat... 100% haat van een groepje .... En dat is jammer dat je moet haten zonde van je tijd.
Geniet meer van het voetbal.....en minder haat dan geniet je meer...

Ronaldo levert de ballen in vervolgens rent hij naar spits positie in afwachting van een goede ballen. Als aanvoerder en team moet je in mijn ogen meer doen.

hij was alleen maar aan het zeiken op z'n teamgenoten. wat een aanvoerder zeg. mist daarna vervolgens de grootste kans van de wedstrijd. pff meest overschatte speler atm.

Ik ven normaal gesproken groot van Ronaldo. Maar ik krijg toch steeds meer het idee dat hij redelijk autistisch is o.i.d. Hij kan zich blijkbaar niet verplaatsen in een teamgeest.. Ik vind het vrij bijzonder hoe intens hij reageert op een gemiste bal, van zichzelf en van zijn teamgenoten.. Daanaast: Hoe kun je bij de penaltyreeks, waar je hele team arm in arm op de middenlijn staat er nu gewoon in je eentje achter gaan staan? Als aanvoerder notabene.. Volgens mij begrijp je dan iets niet.. Teamgevoel.. Sowieso zag je bij Portugal ook bij het vieren van de winst groepjes ontstaan.. Leek totaal niet op een eenheid. Het spontane vieren, gaan blijkbaar niet als geheel.

1 juli 2016 om 19:46

Ja, haha. Zag je Ronaldo die even Quaresma claimde omdat hij wist dat de camera's op hem gericht waren. Zelf te schijterig voor de laatste penalty te nemen maar wel direct weer de aandacht opeisen.

1 juli 2016 om 20:36

Tja, hij nam wel gewoon de eerste. Die eerste is natuurlijk wel super belangrijk, als je die mist, sta je direct achter. Dus schijterig wil ik dat dan niet noemen.
Zeker wel met je eens, dat hij dan opeens met Qaresma, de gevierde man gaat lopen, komt ook zo vreemd over inderdaad..

MOTM Pepe, Ronaldo was net zo onzichtbaar als tegen Atletico.. Noujaa iets meer zichtbaar.

Onzin. Als ronaldo niet scoort blijft er niks over. Pepe daarentegen speelt wel beestelijk goed dit ek.

Ronaldo speelde een waardeloze partij. Aan de ene kant goed te begrijpen aangezien hij afhankelijk is van de passes die hij krijgt, aan de andere kant miste hij de kansjes die hij kreeg. Dat pepe een geweldig toernooi beleeft staat buiten kijf, wat een held.

Ik snap echt niet dat die gast zegt dat ronaldo een goeie pot speelde. Hij speelde werkelijk dramatisch.

Wat!? Niet genoeg waardering!? Wereldwijd moet je overal lezen wat voor klasbak het is en nog steeds is het niet genoeg!? Santos moet de krant eens lezen denk ik: als iemand waardering krijgt is het Ronaldo wel. Een hoog verwachtingsniveau is uiteraard het gevolg, maar dat is wat anders dan waardering...

Omdat Pepe trouwens juist aan mijn verwachtingen van hem voldoet kan ik als liefhebber totaal geen waardering voor hem opbrengen. Sowieso vind ik Portugal een walgelijke luizenploeg, al sinds ik me kan herinneren. Typisch dat deze Santos oproept om meer waardering terwijl ze het hele toernooi nog geen wedstrijd hebben gewonnen! Terwijl ze de op een na beste speler ter wereld in huis hebben. Over verwachtingen gesproken. Mag het een onsje meer zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren