Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Marc Overmars groeit uit tot ‘front runner’ en wacht gesprek met Kroenke’

Laatste update:

Marc Overmars wordt zondag in de Engelse kranten wederom met een functie bij zijn ex-werkgever Arsenal in verband gebracht. De directeur spelersbeleid van Ajax is volgens de laatste berichten uitgegroeid tot the front runner om als technisch directeur van de Premier League-club aan de slag te gaan. De komst van transfer guru Monchi, die de technische portefeuille van AS Roma beheert, lijkt om contractuele redenen niet waarschijnlijk.

Arsenal maakte afgelopen maand het aanstaande vertrek van head of recruitment Sven Mislintat bekend. De technisch eindverantwoordelijke stopt per 8 februari met zijn dienstverband. Ofschoon een woordvoerder van Ajax ontkent dat Overmars door de Londenaren is benaderd, zou de oud-aanvaller nu de voornaamste kandidaat zijn om aan het organigram van de club te worden toegevoegd.

Head of Football Raul Sanllehi is degene die de zoektocht leidt. De sportbestuurder heeft een verleden bij Barcelona, de club waar hij in 2003 tot het bestuur toetrad. Overmars maakte toentertijd deel uit van de eerste selectie van de Catalanen. Sanllehi is op zoek naar een technisch directeur die een verleden heeft in de voetballerij én over ervaring op het gebied van technische zaken heeft; iemand die in staat is om met hoofdtrainer Unai Emery over tactiek te praten én een voetbalvisie in de Londense club te implementeren.

Sanllehi heeft naar verluidt enkele alternatieven in Spanje, mede op aanraden van Emery, maar Overmars zou op dit moment de beste papieren hebben. Het is de bedoeling dat Josh Kroenke, de zoon van clubeigenaar Stan Kroenke, met de kandidaten in gesprek gaat. Overmars speelde van 1997 tot 2000 in het shirt van Arsenal en werd in de voorbije jaren al diverse keren met een functie in het Emirates Stadium in verband gebracht. Het bleef om uiteenlopende redenen echter bij oriënterende interesse.

De Engelse media zijn zondag lovend over de manier waarop Overmars diverse spelers voor relatief weinig geld aantrok en vervolgens voor de hoofdprijs liet gaan. Vooral de namen van Frenkie de Jong, Arek Milik en Davinson Sánchez passeren de revue. De 43-jarige Overmars werd medio 2012 aangesteld als directeur voetbalzaken van Ajax. Daarvoor was hij hoofd technische zaken van een andere voormalig werkgever, Go Ahead Eagles.

Denk jij dat Marc Overmars Ajax op een dag gaat inruilen voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grote kans dat Overmars idd vertrekt, zeker als ook dit seizoen weer naast de titel wordt gegrepen. Dit had het seizoen van de oogst moeten worden, maar ik vrees dat het niet lukt. En vrees nog meer de grote uittocht, die hiermee gepaard zal gaan....

3 februari 2019 om 08:35

Dat is de keerzijde van individuele goede spelers hebben en in de CL goed draaien. Vrees dat ze komend seizoen weer helemaal op nieuw moeten beginnen.

3 februari 2019 om 12:07

Idd. ik ben daar ook bang voor.

3 februari 2019 om 08:38

Het kan ook andersom werken: Overmars heeft jaren naar dit moment toegewerkt qua bouwen dat het ook zo maar kan zijn dat hij denkt: 'nu zijn we eindelijk zo ver, nu wil ik het uitbouwen ook'. Ik kan me heel goed voorstellen dat als je een paar jaar ergens naartoe werkt en het eindelijk zo ver is, dat je dan wil blijven om het ook daadwerkelijk succesvol te zien worden in plaats van weer de hele riedel opnieuw te moeten doen.

3 februari 2019 om 12:16

Maar Overmars weet zelf ook heel goed dat clubs in kleine competities een bepaalde limiet hebben en die heeft Ajax nu zo'n beetje wel bereikt. Je kunt namelijk niet altijd maar een De Jong of De Ligt hebben die voor veel geld verkocht gaan worden. Dat zijn jongens met exceptioneel talent en die zijn (vooral in Nederland) altijd erg zeldzaam.

De Jong is al weg en ik denk dat niemand de illusie heeft dat De Ligt, Ziyech en/of Onana blijven. Dat zijn vier spelers die je wellicht adequaat kunt vervangen, maar hoe dan ook ga je er slechter op worden. Dan kun je nog zoveel geld hebben, maar je haalt er maar een bepaalde kwaliteit voor terug.

3 februari 2019 om 08:40

Vrees, vrees, vrees. Dat past niet bij een Ajacied. Begrijp je punt maar Ajax staat er sinds lange tijd prima voor. De prijzen moeten nog komen maar dit seizoen is echt nog niet voorbij. Ook ik vind het jammer dat er mooie spelers gaan vertrekken maar de bankrekening is goed gevuld dus er zullen ook goede spelers gaan komen. Dus we blijven optimistisch over de toekomst.

3 februari 2019 om 10:59

We doe gewoon nog mee op 3 fronten, waar heb jij het eigenlijk over?

3 februari 2019 om 11:32

Je vrees is echt te vroeg, we staan tweede op twee punten en een wedstrijd meer gespeeld. We staan in de halve finale Knvb beker en we hebben overwintert in de CL. Alle prijzen worden de komende maanden verdeeld en Ajax heeft echt alle kans om een prijs te winnen.

3 februari 2019 om 12:19

De Champions League is meer een droom dan realiteit en van enkel de Knvb beker word je als Ajax zijnde niet heel erg blij. Dat is dan toch vooral een troostprijs.

3 februari 2019 om 12:37

Ver komen in de CL is geen droom, dat is een enorme prestatie die ook rijkelijk beloont wordt. Niet alleen met vele miljoenen euros maar ook met de Uefa rating waardoor we een beschermde status hebben in voorrondes El/cl.

Beker is inderdaad een troostprijsje maar wel eentje die binnen handbereik ligt.

De titel is inderdaad waar het om gaat en ja, we staan achter, maar de race is nog lang niet gelopen.

3 februari 2019 om 13:15

Dat Overmars de stap zou willen maken naar een grotere competitie met meer financiële mogelijkheden, dat zal wel eens gebeuren. Of dat aan het einde van dit seizoen is dat is de vraag.
Nu staat Arsenal niet bekend om het behalen van prijzen

Dat zou ik behoorlijk zuur vinden. Gun het Marc maar zou niet weten wie m moet opvolgen bij Ajax

3 februari 2019 om 09:24

Ik zou het mooi vinden als Jordi Cruijf het stokje overneemt en wellicht dat het dan weer de deur open zet voor Peter Bos. Aangezien zij samen hebben gewerkt en een goede band ala overmars ten hag!

3 februari 2019 om 10:55

Maar 2aarom zou Bos van Bayer terugkomen? Het draait daar net zo lekker.

4 februari 2019 om 08:26

Jordi Cruijff is een heel goed idee waar ik helemaal niet over nagedacht had.

3 februari 2019 om 11:22

Denk dat Martin van Geel het prima zal doen.

3 februari 2019 om 13:03

Ik denk dat het goed is dat Overmars en ook Van Der Sar vertrekken. Er komt een bak geld beschikbaar straks en ik denk dat een frisse wind beter in staat zal zijn een goed plan te maken en dit dan ook correct uit te voeren. Het lijstje van gemaakte fouten op bestuursniveau is amateuristisch. Ik vind het mooi dat wij bij Ajax zo veel oud voetballers in het bestuur hebben zitten en die voegen ook zeker iets toe, maar bestuurders die zich in de zakelijke wered hebben bewezen zullen met meer realistische voorstellen komen en Ajax dat ene extra stapje helpen zetten. Ik opper voor een mix van zakelijk en oud voetballend bestuur.

Heeft Marc niets te zoeken. Kil, en zoals Ajax werkt Arsenal niet, que vanuit de vergelheid kleinere spelers ophalen en naar sub top of top verkopen. Bij Arsenal speel je met spelers van subtop. Prijzen zijn al hoog. DNA van Marc is eerder Barcelona en Ajax dan Arsenal.
Is een stap terug ook gezien de toekomst van UK. Ach ja, ik hoop dat Marc blijft. Zijn visie klopt. Makkelijk scoren voor Arsenal zó. Prutsers.

3 februari 2019 om 08:41

Je kunt het van alles noemen, maar een stap terug? Laat me niet lachen!

3 februari 2019 om 12:11

Vanuit Ajax perspectief is het 3 stappen vooruit maar er moet weer een frisse wind door Arsenal gaan komen , men is na de periode Bergkamp stil blijven staan. Wenger met de technische organisatie hadden eigenlijk al 5 jaar geleden op moeten stappen.

3 februari 2019 om 09:27

Minstens 3 stappen vooruit. Voor hem een unieke kans

3 februari 2019 om 09:41

Of juist Arsenal weer opbouwen zoals hij Ajax weer heeft opgebouwd. Je kan namelijk niet stellen dat hij begon in een gespreid bedje (financieel en qua elftal) zoals het er nu voor staat. Het is een geweldige kans voor 'm. En hoe kan je weten of een club kil is?

3 februari 2019 om 10:19

Bij Arsenal heb je qua financien al een gespreid bedje, al is het de vraag of Kroenke ook eens wil gaan investeren.

3 februari 2019 om 10:57

Dat denk ik niet. Kroenke komt daarnaast nooit in het stadion en ziet Arsenal alleen als bedrijf. Hij pompt wel veel geld in zijn andere club, volgens mij een NFL club, maar in Arsenal 0.0.

3 februari 2019 om 13:05

Kroenke is naar mijn weten eigenaar van NBA team de Denver Nuggets, maar zijn zoon zit volgens mij wel regelmatig bij Arsenal.

3 februari 2019 om 12:23

Van Ajax naar Arsenal is altijd een stap omhoog en dat gebazel over DNA is gewoon een romantiserend begrip om een bepaalde visie uit te dragen. Visies zijn te implementeren, dus jouw argument gaat niet op. Verder is het Arsenal z'n goed recht om ook bij Ajax te kijken naar versterkingen. Zei je bijvoorbeeld ook dat het makkelijk scoren was voor Ajax toen ze Overmars weghaalden bij Go Ahead Eagles?

Ik zou als ik Overmars was niet naar een club gaan waar je een limiet transferburget ter beschikking hebt en in de winter transferperiode alleen kan huren.

3 februari 2019 om 09:33

Jij denkt echt dat ie bij Ajax wel met geld mag smijten? Ook bij Ajax mag hij niet elk jaar 50 miljoen uitgeven.

3 februari 2019 om 10:13

Hij hoeft tenminste niet noodgedwongen te huren omdat er geen geld meer is.

3 februari 2019 om 10:36

Bij Ajax mag hij gewoon bedragen van meer dan 40 miljoen voor een speler afwijzen....hahaha heerlijk.

3 februari 2019 om 11:00

Dat is onzin. Er is geld, alleen wilt Kroenke het niet uitgeven. Arsenal kan makkelijk mee met de koopkracht van een City, United en Chelsea, alleen wilt de eigenaar het geld liever in zijn NFL(?) club pompen.

3 februari 2019 om 11:35

Dus het is geen onzin, want blijkbaar is het geld er wel maar mogen ze het niet uitgeven oftewel moeten ze noodgedwongen huren.

3 februari 2019 om 11:59

Klopt volgens mij niks van wat je zegt. Ik heb juist gehoord dat hij ook daar precies hetzelfde beleid voert. Ben erg benieuwd naar waar je dit gelezen hebt.

Correct me if I’m wrong

3 februari 2019 om 13:06

@matavz15
zijn team speelt volgens mij vanavond om de super bowl.. zo slecht gaat het daar niet.

3 februari 2019 om 13:22

Troy010, wat je zegt klopt van geen kant. Als Arsenal financieel daadwerkelijk zo goed zit qua financien als men al jaren beweerd, heb je het vermogen van Kroenke niet nodig. Blijkbaar kan Arsenal pas echt meedoen, als ik jou mag geloven, wanneer hij er geld insteekt, maar was het niet zo dat nadat het stadion afbetaald was, Arsenal kon gaan investeren? Ik heb het idee dat ze financieel gewoon onder doen en dat het allemaal niet zo denderend is als men beweerd. Man U kan iedere zomer met 200 miljoen smijten terwijl ze echt niet voor gekke bedragen verkopen. Dat kan Arsenal echt niet hoor.

3 februari 2019 om 13:38

Arsenal behoort tot de rijkste clubs ter wereld. Zag laatst een lijst langs komen en zij stonden volgens mij 7e op die lijst. Als Arsenal wil kunnen zij echt wel 200 mil uitgeven in een transferperiode, alleen moet er geïnvesteerd worden. Denk jij dat United of City al die aankopen doet zonder investeringen? West Ham, Fulham en Wolves kunnen al 100 mil+ uitgeven in een transferperiode, waarom Arsenal niet? Kroenke.

3 februari 2019 om 10:11

Ik zou als Overnars juist naar een club gaan met een limiet op het transferbudget. Dat is namelijk precies de reden waarom zijn aankoopbeleid zo goed is.

3 februari 2019 om 11:00

Wat in de eredivisie werkt hoeft natuurlijk in de PL niet te werken. In de ED steek je er al snel boven uit omdat het niveau schrijnend laag is vanaf nr 4 t/m 18. Dat is in de PL wel anders.

4 februari 2019 om 11:48

Sanchez doet het anders prima in de PL.

Ik snap echt niet dat Arsenal hem wil. Ja hij heeft een paar goede deals gedaan met dat enorme budget, maar ook genoeg slechte deals. Ze kunnen toch echt wel iemand beters halen dan Overmars?

3 februari 2019 om 10:00

Hij is een topvoetballer geweest (wat ze blijkbaar belangrijk vinden), heeft een verleden bij de club en verricht toch wel opvallend werk bij Ajax. Interesse lijkt me logisch, zoveel TD's zijn er nou ook weer niet.

3 februari 2019 om 10:54

Waarom zou dat een criteria moeten zijn? Opvallend werk ja, maar niet geweldig. Dat bewijzen de situaties met Richarlison en Lainez onder andere.

3 februari 2019 om 11:01

Denk je niet dat Richarlison Arsenal zou verkiezen boven Watford?

3 februari 2019 om 11:25

Niet geweldig? Heeft eigenhandig Ajax' eigen vermogen met 150 miljoen verhoogd in een paar jaar tijd. Een paar goedkope miskopen gedaan en een stuk meer geweldige aankopen en vooral verkopen. Als je niet inziet dat Marc Overmars een goede technisch directeur is dan weet ik het niet meer hoor..

3 februari 2019 om 12:16

Natuurlijk doet Overmars het goed. Maar dat heeft hij grotendeels te danken aan het spelersmateriaal. Iedere andere technische directeur had Ajax de afgelopen jaren aan veel geld geholpen. Ik kan alleen Klaassen noemen wat echt een uitstekende deal is geweest. Verder zijn het allemaal normale transferbedragen en dan kun je eerder de scouting en spelersprestaties prijzen dan de onderhandelingswijze van Overmars in mijn ogen. De situaties met Richarlison en Lainez bewijzen gewoon dat Overmars niet daadkrachtig genoeg is. Ik vind hem het goed doen bij Ajax maar is het geen topper.

3 februari 2019 om 12:20

Overmars doet het heel goed, maar heeft zeker ook fouten gemaakt. En is de aankoop van Sanchez nou volledig aan Overmars te danken of aan de goede scouting? Ik ben blij met Overmars en hoop dat ie blijft, maar ik vind Marcel Brands bijvoorbeeld beter en completer als TD.

3 februari 2019 om 12:23

Milik, Riedewaldt, Kluivert, El Ghazi, allemaal werden ze voor bedragen verkocht die 100% zeker niet elke TD zou krijgen, daar ben ik van overtuigd. Anyway, hier kun je lang of kort over discussiëren, ik vind Overmars absoluut een topper en ik hoop dat hij nog lang bij Ajax zal blijven. Gun hem wel een mooie stap hogerop maar aan de andere kant zou het kut zijn om hem kwijt te raken.

3 februari 2019 om 12:29

Mag in je vuistje lachen dat Lainez niet gekocht is. Richarlison was en is tien keer beter. Deze Lainez heb ik nu 3 x bij real betis gezien, maar bakt er echt heel weinig van. Is een Ozbiliz type. Zou de zoveelste slechte aankoop zijn.

3 februari 2019 om 12:44

Benzema je hebt er totaal geen kijk op. Geen enkele TD heeft geen miskopen gedaan, om overmars daar op af te rekenen is onzin. Toen overmars aantrad als TD snakte Ajax naar een titel. De periode daarna hebben ze 4 tittels gewonnen, hebben spelers die vanuit de jeugd in het eerste zijn gestroomd de club voor miljoenen verlaten en doen ze het goed in Europa (vooral finale EL). Dat is te danken aan het beleid van Overmars.

3 februari 2019 om 13:25

Iemand slecht noemen op basis van drie wedstrijden. Net in een nieuw land, een nieuwe competitie en jij schrijft hem al af. Doe je dat zo met alles in je leven?

3 februari 2019 om 10:35

Iedere TD heeft genoeg slechte deals. Dus wat is je punt. Deze man laat zien dat je ook als Ajax zijnde hele hoge bedragen kan krijgen voor je spelers. Het gaat niet alleen om aankopen. Deze man kan zo goed verkopen. Ieder ander had frenkie de jong gewoon voor 20 miljoen in 4 termijnen verkocht. Marc is iemand die gewoon keihard is. Betalen of wegwezen

3 februari 2019 om 12:23

Je weet ook hoe hij aan dat enorme budget komt toch? Goed handelen van Overmars

Niet doen Marc! Er wacht je een hele mooie uitdaging als er een hoop vertrekken. Lekker blijven. Moet er niet aan denken zeg. Straks krijgen we er iemand voor terug die weer alle spelers voor een paar stuivers laat vertrekken.

Aan de ene kant hoop ik 't niet, want Arsenal moet juist af van het handelshuis imago en meer prijzen gaan pakken. Dat kan niet als elke keer je sterkhouders verkocht worden op het moment dat ze goed presteren. Maar aan de andere kant kan niemand ontkennen dat Marc geen goede onderhandelaar is en het maximale haalt uit transfers, iets wat Arsenal ook zeker kan gebruiken.

We moeten afwachten.... Maar laten we niet te pessimistisch zijn. Misschien vindt hij het nu wel een uitdaging in het opnieuw opbouwen van een selectie. Ook moeten we niet onderschatten wat de scouting doet. Zolang die niet meegaan met Overmars heb je alleen maar een goede onderhandelaar nodig...

Voor zover de vergelijking met Bayern, waar de sportbestuurders zich wegcijferen (voor zover je dat met dat salaris van wegcijferen zo kan noemen), voor de club.maar goed, Overmars heeft aardig wat goede aankopen gedaan. Maar ook een elftal vol waardeloze aankopen. Bovendien wilde Overmars Ziyech niet kopen, wonder boven wonder is hij toch gekomen.

Ik denk wanneer Ajax weer de titel misloopt, Overmars dit zeker aangrijpt en de Overstap naar Arsenal zal maken.
De spelers voor veel geld slijten, hebben ze goed gezien.
Wanneer we de landstitel 5 jaar niet pakken, zal toch ook bij de Engelse moeten opvallen dat er dus iets niet goed is gegaan onder zijn beleid. Want dat staat ook als een paal boven water.

3 februari 2019 om 13:31

Dat er geen prijzen worden gepakt, kan je moeilijk aan Overmars wijten. Zeker dit jaar niet, aangezien hij gewoon een uitstekende selectie neer heeft gezet.

3 februari 2019 om 14:10

Reserve keeper?
Backup links back?
Blind gekocht als verdediger?
Nee hoor dit zijn grote steken die hij laat vallen

Overmars is duidelijk erg succesvol. Natuurlijk heb je ook te maken met een goed scoutingsapparaat maar alle credit voor de fantastische deals gaan toch echt naar Overmars. In Nederland is men heel goed om iemand naar beneden te lullen en vooral te benoemen wat niet goed is. Overmars is in mijn ogen een absolute topper. Aan Sanches is een vermogen verdient terwijl hij Tadic voor een schijntje heeft binnengehaald. Blind terughalen is gewoon knap, die had namelijk makkelijk naar Italie, Spanje, Duitsland gekund of gewoon in de PL kunnen blijven. Wie had gedacht dat De Jong voor 86 miljoen weg zou gaan? Iedereen had het over 45 - 50 miljoen. Op zich een prima prijs maar de rest "laten we zeggen" 40 miljoen is toch echt het werk van slim/keihard zakendoen. Wat te denken van Neres. Iedereen wist te vertellen dat 12 miljoen veel teveel was. Volgens Overmars lag er een keihard bod uit China van meer dan 46 miljoen. En de mensen die nu het hardst roepen dat hij verkocht had moeten worden zijn dezelfde die altijd het hardst schreeuwen dat het kapitaal op het veld moet staan. Natuurlijk zaten er mindere goden tussen "so what" de netto balans slaat zeer overtuigend door naar positief. Over een half jaar kunnen we de balans opmaken. Maar zo als het er nu naar uitziet is Ajax onder Overmars van netto 100 miljoen eigen vermogen naar zo een 400 miljoen gegaan. En dat voor een salaris waar andere td uit Europa echt hun bed niet voor uitkomen. Overmars wilde graag iets moois neerzetten en hij is wat mij betreft aardig op weg chapeau.

3 februari 2019 om 13:19

Natuurlijk dewa, allemaal waar. Maar dat je vijf jaar misschien geen prijzen pakt, is de keerzijde van de medaille. Daar is hij ook debet aan. Simpel weg omdat hij in mijn ogen leuke spelers haalt, maar geen oog heeft voor de zwakke plekken in de selectie. Zie dit jaar de positie van de reserve keeper. Als mosterd na de maaltijd wordt er dan in de winter een nieuwe reserve doelman gehaald. Vorig jaar ging het ook zo met Tagliafico voor de links back positie. Dat zijn gewoon kinderlijke blunders.
Verder worden spelers zoals een Blind niet altijd op juiste waarde geschat. Blind is gewoon geen CV maar wordt daar wel voor gehaald.

Ik kan zo veel meer noemen, maar dat je vijf jaar geen prijs pakt zegt toch alles (met dit vermogen van Ajax)

3 februari 2019 om 14:35

Overmars is duidelijk iets aan het opbouwen en heeft eigenlijk pas sinds 2 jaar de macht naar zich toegehaald. Neres en Sanches komen op zijn conto wat natuurlijk prima opweegt tegen een paar mindere deals. Het is natuurlijk niet eerlijk om hem af te rekenen op de eerste 3 jaar waarin er dingen gebeurde waar hij het totaal niet mee eens was.

3 februari 2019 om 17:03

Maar wat ik boven schrijf, gaat over de laatste twee jaar. Lees dat nog eens. Ben het helemaal met je eens dat je soms pech en soms geluk hebt met aankopen. Maakt niet uit.
Wat mij wel aan hem irriteert, is onder andere wat ik hierboven schrijf. Lees dat nogeens zou ik zeggen. Ben benieuwd naar je reactie

4 februari 2019 om 12:16

Je hebt het toch echt twee keer over 5 jaar en gaat daarmee voorbij aan het feit dat hij pas sinds twee jaar 100% zelf beslist of een speler wel dan niet gehaald wordt. De eerste drie jaar is er alleen maar ruzie geweest met Bergkamp die bij alles wat Overmars wilde kopen ervoor ging liggen.

4 februari 2019 om 19:09

Vijf jaar geen prijzen.....maar ik heb het over de gevalletjes Dijks (na een half jaar ineens wel een links back Tagliafico halen) Lamprou....
Geen backup voor links back in huis....is toch allemaal van nu? Magalan komt niet in de zomer.....dan maar Blind als verdediger misbruiken
Het warrige beleid rond Viergever......mag niet weg maar krijgt geen verlenging.....
Zou Magalan beter zijn dan Wöber of viergever vraag ik me af?

Zou mooi zijn als hij naar Arsenal komt en gelijk De Ligt meeneemt. Maar die kans acht ik met de huidige interesse in De Ligt erg klein.

Ja hij kan grote transfers dus nu zijn ze overtuigd.

Was de transfer van de Jong in het belang van Overmars of in het belang van Ajax?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren