Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City blaast titelrace nieuw leven in met zege op Liverpool

Laatste update:

De titelrace in Engeland ligt weer volledig open. Manchester City kreeg donderdagavond in het eigen Etihad Stadium bezoek van koploper Liverpool en boekte dankzij doelpunten van Sergio Agüero en Leroy Sané een bijzonder belangrijke overwinning: 2-1. De formatie van manager Josep Guardiola heeft de tweede plaats in de Premier League door de zege weer overgenomen van Tottenham Hotspur en heeft nu na 21 competitiewedstrijden nog maar vier punten minder dan Liverpool, dat zijn ongeslagen status in de competitie nu kwijt is.

Liverpool had zich vermoedelijk opgemaakt voor een heet avondje in Manchester en het begin van de thuisploeg mocht er in elk geval wezen. City ging fel van start en zette in de openingsfase de ene na de andere aanval op richting het doel van Alisson Becker. Liverpool hoefde echter geen grote kansen weg te geven en kreeg zelf na zeventien minuten voetballen aan de overzijde een enorme mogelijkheid om de score te openen. Sadio Mané werd in het strafschopgebied vrijgespeeld door Mohamed Salah, waarna de Senegalees de bal op de paal schoot. John Stones kon de rebound daarna opruimen, maar doordat de verdediger de bal hard tegen zijn eigen doelman aanschoot, leek het leder alsnog in het net te vallen. Stones voorkwam vervolgens met een uiterste krachtsinspanning echter een treffer en maakte zijn fout zo goed.

De thuisploeg draaide de duimschroeven daarna weer aan. Raheem Sterling had na een fraaie individuele actie in het strafschopgebied van Liverpool oog voor David Silva, maar het schot van de Spaanse middenvelder werd vervolgens geblokt door Virgil van Dijk, die net als Georginio Wijnaldum basisspeler was bij de bezoekers. Het bleek echter een voorbode voor wat ging komen, want vijf minuten voor rust nam City alsnog de leiding. Sergio Agüero kroop na een voorzet vanaf de linkerflank van Bernardo Silva bij de eerste paal voor Dejan Lovren, waarna de Argentijnse spits Alisson het nakijken gaf met een verwoestende uithaal: 1-0. Agüero wist in de voorgaande zes thuiswedstrijden van City in de Premier League tegen Liverpool ook al te scoren en maakte zijn reputatie als kwelgeest van the Reds zo dus opnieuw waar.

City ging na de onderbreking op dezelfde voet verder. Sterling ging al vroeg in de tweede helft naar de grond na een duel met Andrew Robertson, maar scheidsrechter Anthony Taylor wilde niets weten van een strafschop. Liverpool kreeg geen grip op de wedstrijd, waardoor trainer Jürgen Klopp na 57 minuten voetballen zijn middenveld besloot te versterken met het inbrengen van Fabinho voor James Milner. Die omzetting pakte goed uit voor Liverpool, want Roberto Firmino tekende zeven minuten na de rentree van Fabinho voor de gelijkmaker. De Braziliaanse aanvaller werkte van dichtbij binnen met het hoofd, nadat Robertson de bal voor het doel had gebracht. Firmino was vlak daarvoor overigens al dicht bij een treffer geweest, maar zag zijn poging toen ternauwernood gered worden door Ederson Moraes.

Guardiola antwoordde onmiddellijk met het inbrengen van Ilkay Gündogan voor David Silva. Liverpool leek de zaken beter op orde te hebben, maar moest achttien minuten voor tijd toch weer in de achtervolging. Sterling had na een fraaie dribbel aan de linkerkant van het veld oog voor Sané, waarna de Duitser het strafschopgebied binnenstormde en via de binnenkant van de paal raak vuurde: 2-1. Via Agüero had City de zege tien minuten voor tijd definitief kunnen veiligstellen, maar doordat de doelpuntenmaker oog in oog met Alisson faalde, mocht Liverpool blijven hopen op een resultaat. Salah en Wijnaldum waren in de slotfase nog gevaarlijk, maar zij konden Liverpool uiteindelijk niet meer aan een punt help. Namens City miste Bernardo Silva nog een uitgelezen mogelijkheid.

Wie maakt er volgens jou een grotere kans op de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wedstrijd en wat een spanning. Ben voor Liverpool maar denk dat het verdiend was voor city. Ze speelden nauwkeuriger en Liverpool vaak slordiger. Zonde dat ze met Milner i.p.v. fabinho zijn gestart. Beste man van de wedstrijd Fernandinho. Slechte Alexander Arnold. Ondanks zijn semi assist aanvallends weinig goeds gedaan en verdedigend zoek gedraaid door Sane.

3 januari 2019 om 22:53

Slechtse was echt dejan lovren man man man en hij noemde zichzelf een van de beste verdedigers ter wereld

3 januari 2019 om 22:54

Van Dijk verdedigt alsof hij tegen amateurs speelt. Lovren daarintegen speelt als een amateur. Wat een koekenbakker is dat.

3 januari 2019 om 22:55

Helemaal mee eens, bij de eerste goal al helemaal fout, tegen het einde geeft ie zelfs 2 assists aan city. Wat een drama verdediger zeg die Lovren

3 januari 2019 om 22:55

Mane en Salah dan? Mane is een blind paard denkt dat hij in Anfield zit en Salah zit 90 minuten op de grond.

3 januari 2019 om 22:56

Inderdaad slechtste veruit Lovren. Beste man inderdaad Fernandinho. Ook Van Dijk was weer heel goed. Wijnaldum prima. Mane matig en Salah slecht. Jammer voor Liverpool maar goed voor de spanning in de competitie.

3 januari 2019 om 22:56

Tfoe Klopp man. Eerste keer dat je lafheid toont en gelijk afgestraft. Je had met Wijnaldum, Fabinho en Shaqiri moeten beginnen op het middenveld. Als Ox terug is dan Ox ipv Shaqiri. Je zag gelijk dat Fabinho meer vooruit speelt en cross passes geeft dan Henderson. Salah moet ook zelf meer creëren zoals Mane dat doet. Hij was totaal onzichtbaar.

3 januari 2019 om 22:56

Klopp heeft het 4-3-3 omgetoverd naar een 3-3-3, ongelooflijk die Lovren was zo slecht dat het leek op die knipoog-Kroaat tegen Lyon..

Heerlijke wedstrijd, wel jammer van de uitslag. Liverpool had wel een gelijkspel verdient in mijn ogen. Hopelijk kunnen ze zich snel herpakken, die titel is ze al zo vaak ontglipt..

3 januari 2019 om 22:57

Lovren bij de 1e goal misschien ja maar rest van de wedstrijd deed hij het redelijk. Arnold heeft sane geen 1x afgetroefd en ontzettend veel ballen ingeleverd of veel te gehaast naar voren geknald. Mane was ook bedroeverd. En salah, tja weinig gezien maar ook weinig ballen over de grond gehad

3 januari 2019 om 22:58

Redelijk? In de opbouw lachwekkend en ook verdedigend lachwekkend op cruciale momenten. Waarom speel je dan bij Liverpool? Ook al ben je derde keus, dit kan echt niet.

3 januari 2019 om 23:02

Liverpool moet nog een 1x de portemonnee trekken en Koulibaly halen of De Ligt als K2 niet haalbaar is.

3 januari 2019 om 23:06

Redelijk? Wat lovren liet zien deze wedstrijd kan echt niet op dit niveau. Verkeerde keuzes, slecht dekken, waardeloos opbouwen en vertraagd het spel ook nog eens

3 januari 2019 om 23:14

Ze hebben moet gomez al een goede CV hets dat hij nu geblesseerd is mAr normaal gesproken is dat de beste cv naas van dijk

3 januari 2019 om 23:27

Haha.. de ligt halen..? Als je die nu wilt halen wordt dat duurder dan van Dijk was..

3 januari 2019 om 23:33

@pinchitter

Als je Lovren redelijk vond spelen, dan mag je je, excuseer mijn taal, oprecht laten nakijken. Hij stond constant verkeerd gepositioneerd, heft buitenspel op voor de goal van City, grote bron van onrust. Komt zeer veel te kort voor het niveau dat Liverpool na hoort te streven.

Dit is misschien wel de slechtste individuele prestatie na Karius in de Champions League finale.

4 januari 2019 om 02:16

Feelingood, duur ja maar duurder dan van Dijk, dat betwijfel ik. Van Dijk speelde al in de PL en daar hangen dan weer andere prijskaartjes aan dan iemand van de Eredivisie, al komt hij van Ajax.

3 januari 2019 om 22:55

Het enige echte verschil tussen deze twee was Lovren mijn inziens. Fernandinho heerste op het middenveld. Liverpool verdedigend sterk. Weinig kansen dus. Alleen de fouten van Lovren zorgen ervoor dat City wint.

3 januari 2019 om 22:58

Tot Fabinho kwam. Henderson is gwoon middelmaat.

3 januari 2019 om 23:11

Ach City was toch echt beter en dreigender. Liverpool dwong een paar gevaarlijke scrimmage situaties af met wat voorzetten en lange ballen maar deed voor de rest offensief toch wel erg weinig. Bernardo en Fernandinho ijzersterk en heel gretig. Salah aka de man van 350 miljoen -zo las ik vanmiddag- was flauw. En Lovren tja... pijnlijk. Maar goed, ik vind dit wel leuk met het oog op de titelstrijd. Een gat van 10 punten was onoverbrugbaar geweest, dan was het net zo saai als vorig jaar geweest. Nu lijken er een paar spannende maanden aan te komen. Van mij mag de ene de PL winnen en de ander de CL.

3 januari 2019 om 23:19

@Bon Jovi zeker, maar ook City creeerde eigenlijk niets. Tactisch steekspel. Leuk voor de PL inderdaad. Ik denk dat Liverpool toch wel volwassen genoeg kan zijn om niet onder deze druk te bezwijken.

4 januari 2019 om 09:13

Fabinho is echt niet zo goed. Die heeft 0 inzicht. Had totaal niet door waar zijn medespelers stonden en heeft in zijn korte invalbeurt 4x balbezit verpest.

3 januari 2019 om 22:55

City was inderdaad wel sterker en feller en die Lovren bezorgd me nog eens een hart aanval. Die gozer geeft zo 3 100% kansen cadeau per wedstrijd. Hoop dat Gomez snel terug is. Verder heerlijke wedstrijd op het puntje van me stoel. Hoopte op een puntje maar het zat er helaas niet in. Nu goed herstellen naar de volgende wedstrijden.

3 januari 2019 om 22:58

Vond Virgil en Kompany ijzersterk spelen, hopelijk voor die laatste weer geen vervelende blessure. Naar mijn mening ondanks het verlies Virgil man van the match, ookal zat ik in m'n City shirt te kijken.

3 januari 2019 om 23:01

Slechtse Arnold en zoek gedraaid door Sane ? dan heb jij een andere match gezien ik vond de twee backs de beste bij Lfc.
Ik vond zelf dat Sane nergens was een Arnold geen problemen had met hem.

Voor de rest ben ik het eens al vond ik een gelijkspel de verdiende uitslag.

3 januari 2019 om 23:06

Ik vond TAA geen geweldige pot spelen, maar die crosspasses van hem elke keer naar de linkerflank wat was dat om te smullen.

3 januari 2019 om 23:42

Objectief ben je in ieder geval wel Mich.

TAA heeft een zware wedstrijd gehad en heeft Sané veel te veel ruimte gegeven.

3 januari 2019 om 23:49

Waar was Sane bij de voor assist van TAA dan?

City verdient gewonnen. Daarnaast wel een topwedstrijd van de Nederlanders! En wat viel Mané en vooral Salah die duiklessen gaf me tegen. Lovren ook enorm slecht. Titelstrijd nog lang niet voorbij!

3 januari 2019 om 22:55

Salah duiklessen? Praat toch niet met iedereen mee man, vandaag was hij enkel enorm slecht. Geen duik gezien, alleen van de scheidsrechter.

3 januari 2019 om 22:56

Geen duik gezien? Heb je de wedstrijd wel gezien?

3 januari 2019 om 23:04

Als iedereen het zegt moet je misschien even je neutrale bril opzetten en kijken. Heb er toch 2/3 gezien. Praat niemand na, zeg gewoon mee de waarheid.

3 januari 2019 om 23:07

Die tackle van Kompany was wel kleine schwalbe

3 januari 2019 om 23:10

Als hij zijn been liet staan lag hij nu in het ziekenhuis.

3 januari 2019 om 23:11

Dat klopt Demy. Dat zal niemand kunnen ontkennen. Net zoals dat niemand kan ontkennen dat hij doorrolde en naar z’n been greep alsof die daadwerkelijk geraakt werd. Oftewel; toneelspel.

3 januari 2019 om 23:15

Aguero had 10 tellen voor zn prachtige goal ook een gele kaart kunnen krijgen voor diving. Het is maar net wat je wilt zien.

3 januari 2019 om 23:16

Je heet Isco 24 maar je profielfoto is van Barca?

3 januari 2019 om 23:37

Isco, Kompany raakte Salah zn voet.

3 januari 2019 om 23:43

@samcro.

Dat ontkent hij niet, maar Salah doet alsof hij alles in zijn lichaam heeft gebroken. Dat is gewoon walgelijk.

3 januari 2019 om 23:52

Walgelijk was die overtreding van Kompany met 2 benen voor uit. Rood was hier de enige kleur voor moeten zijn.

4 januari 2019 om 00:34

Persoonlijk vond ik überhaupt niet eens dat hij echt met twee benen vooruit ging. Als je goed kijkt zie je dat hij zijn rechterbeen half terugtrekt. Ik snap de discussie wel en als het echt dat been ook naar voren was, dan had het rood kunnen zijn. In dit geval is het gewoon een gele kaart en daar is niks op af te dingen.

4 januari 2019 om 01:43

Twee benen vooruit? Ik denk dat een paar mensen die tackle nog eens opnieuw mogen bekijken.

3 januari 2019 om 22:55

Naja van dijk speelde gewoon redelijk maar wijnaldum speelde ver onder zijn niveau, was vaak slordig en was niet zo balvast als normaal gewoon een offday voor hem, wat kan gebeuren.

3 januari 2019 om 22:57

Dan heb ik toch een andere wedstrijd gezien. Tot de 60e minuut speelde Wijnaldum foutloos en was hij de beste op het middenveld van Liverpool. Een paar van die aannames en one-touch-passes waren heerlijk.

3 januari 2019 om 22:57

Eens, wijnaldum was minder dan normaal. Van dijk goed. Lovren steekt bleek tegen hem af.

3 januari 2019 om 22:58

Huh? Van Dijk heerste, dat was niet alleen redelijk, dat was enorm sterk. Ook Gini speelde echt uitstekend, met grote afstand de beste op het middenveld bij Liverpool.

3 januari 2019 om 23:00

Wijnaldum vond ik juist een van de betere bij Liverpool, misschien wel de beste samen met Virgil en ook Alexander Arnold speelde prima tot goed.

3 januari 2019 om 23:09

Redelijk? Jij hebt zeker met je ogen dicht gekeken. Aguero kwam er niet voorbij en niet happen en rustig blijven. Die 85 miljoen is hij dubbel en dwars waard

3 januari 2019 om 23:33

Gini deed het redelijk. Maar ik vond dat hij vaak in de problemen werd gebracht door zijn ploeggenoten. Door matige passes en weinig afspeelmogelijkheden.

3 januari 2019 om 23:54

Ook was hij op het eind op. Geen wonder want het tempo was hoog.

3 januari 2019 om 22:58

City speelde inderdaad iets beter. Maar vond toch dat de wedstrijd een gelijkspel verdiende aangezien de bal drie keer bij liverpool van de lijn werd gehaald.

3 januari 2019 om 23:13

Leuk al dat gedram over Salah die twee penalty's heeft gekregen die prima te billijken zijn en het niet hebben over een gele kaart die een andere kleur had moeten hebben en hem nu opeens een duikelaar noemen. Lachwekkend eigenlijk. Salah was vorig seizoen al veel te eerlijk en dit seizoen ook lange tijd. Nu doet hij wat 9 van de 10 spelers al seizoenen lang doet, krijgt hij twee pingels en een doodschop van Kompany en is hij een duikelaar. Lachwekkend en opportunistisch.

3 januari 2019 om 23:24

Lfc11. Ik snap dat je Salah verdedigd, maar jij zult het toch met mij eens zijn dat dit gedrag de sport verziekt? Ja de overtreding van Kompany was ruig, donkergeel en misschien rood. Echter, Salah werd niet geraakt (of heel misschien een tikje op z'n teen). En toch rolt Salah over de grond alsof hij crepeert van de pijn. Nogmaals, de overtreding was een overtreding en terecht met geel bestraft (rood had gekund). Echter het simulatie gedrag van Salah is nergens voor nodig. De scheids had ook zonder dat toneelspel geel getrokken waarschijnlijk. Allemaal leuk en aardig dat Salah "te eerlijk" was vorig seizoen, maar dat is in mijn ogen de norm. We moeten af van die onzin waarbij simuleren zogenaamd "nodig" is om overtredingen mee te krijgen. Juist door die onzin kunnen scheidsrechters het vaker niet dan wel goed zien...

Lovren. Com-pleet ziek van die gast.

3 januari 2019 om 22:55

Makkelijk zeggen maar als hij niet gecoacht wordt weet hij niet dat hij uit zn rug komt. Voor de rest deedhij het aardig. Arnold was veel slechter. Hoeveel ballen hij wel niet heeft ingeleverd,

3 januari 2019 om 23:01

Wat?

Het stappen voor buitenspel niet gezien? Waar hij een seconde of 83 te laat was?
Het zomaar verspelen van de bal waar een dikke kans uit komt en daarna de bal bij Sterling in z'n voeten spelen?

Buiten deze amateuristische feiten is het een grote bron van onrust, zowel op als buiten het veld. Belachelijke interviews altijd, met z'n gigantisch grote smoel.

3 januari 2019 om 23:02

Hij heeft toch zelf ook ogen? Aguero probeerde later in de wedstrijd ook weg te lopen van Van Dijk. Die liet zich niet verrassen. Tuurlijk moet je gecoacht worden, maar op dit niveau moet je als verdediger ook weten waar de spits is en kan komen. En als word je verrast, dan moet je zorgen dat je het schot blokt.

3 januari 2019 om 23:02

Dat is onzin, alle kopballen van Lovren waren in de benen van de tegenstander. Heel veel passes idem dito. Daarnaast had City nog 2x kunnen scoren na grote fouten van Lovren.

3 januari 2019 om 23:12

Want in je eigen doelgebied verwacht je ook geen Aguero in je rug....

3 januari 2019 om 22:59

Gelukkig komt Gomez straks terug. Hij is jonger en veel beter dan Lovren. Liverpool hoeft i.i.g. geen De Ligt te kopen, zoals vele dat willen. Gomez is minimaal zo goed als De Ligt

3 januari 2019 om 23:05

Wat vind jij eigenlijk wel een goede club voor de Ligt? Krijg het gevoel dat je hem niks vindt terwijl het toch wel degelijk de golden boy is, met een reden natuurlijk.

4 januari 2019 om 12:53

En weer komt er geen reactie... Gewoon lekker dingen roepen zonder te onderbouwen.

4 januari 2019 om 13:10

@samcro:

Mijn reactie komt er zeker wel. Gomez is gewoon minimaal zo goed als De Ligt. Dat kan iedereen zien. Gomez houdt zich uitstekend staande in de loodzware Premier League, terwijl De Ligt week in week uit tegen nietszeggende Eredivisie clubs speelt.

@consy:
Voor mij zijn Bayern Munchen, Barcelona of Man City goede keuzes voor De Ligt, omdat daar 30 plussers lopen in de verdediging die vervangen moeten worden.

4 januari 2019 om 17:31

@zermatt

Dank voor je reactie, ik ben het met je eens kwa clubkeuzes. Van mij mag je Juventus daar ook nog bij plaatsen gezien de leeftijden van Barzagli en Chiellini.

Je argument over de Eredivisie slaat helaas nergens op, de Ligt heeft zich ook al bewezen bij Oranje en in de CL. Hij kan dat niveau aan en heeft nou eenmaal een hoger niveau laten zien dan Gomez. Zijn piek is hoger, dat kan iedereen zien.

4 januari 2019 om 20:22

Hoezo? Beste verdediger van de wereld aldus lovren.

Fantastische wedstrijd. Mooi dat Manchester City gewonnen heeft, nu blijft de titelstrijd ontzettend spannend.

Verdiende zege en de titelrace is weer open. City was de betere ploeg en had ook een penalty moeten hebben bij 1-0. Mooi resultaat, premier league is weer spannend.

3 januari 2019 om 23:57

Verdiende zege? Hoe dan? En een pingel? Geen idee waar je over praat.

4 januari 2019 om 01:13

Als een ploeg beter voetbalt en wint is het meestal een verdiende zege. Moment met Robertson had een penalty kunnen zijn daartegenover had Kompany rood kunnen hebben dus kun je wegstrepen tegen mekaar.

4 januari 2019 om 01:24

Echt veel beter vond ik Manchester City niet speler dan Liverpool, toegegeven ze speelden wel iets beter. Maar om nu te zeggen dat ze de zege verdienen... Echter qua gevaarlijke kansen was het in evenwicht. Moment met Robertson was het Sterling die zijn arm om de nek van Robertson sloeg, hierdoor leek het er op dat het een pingel zou moeten zijn maar in de herhaling bleek het tegenovergestelde, hetgeen wat de scheids dus goed gezien had. Verder had de aanvoerder van City het geluk dat hij inderdaad niet na de charge op Salah, die verder zwak was vanavond, van het veld gestuurd werd.

Deze wedstrijd verdiende een gelijkspel. Al vond ik Man City toch wel net iets beter. En Lovren? Nooit meer opstellen zeg. De apanning is iig terug.

Helaas maar City de verdiende winnaar. Beste spel en de beste kansen. Zuur voor Liverpool

3 januari 2019 om 23:05

Muah zo heel verdient was het niet. Als je ziet hoeveel frommelmomentjes Liverpool heeft gehad, dan mag City blij zijn dat er geen goed viel. De grote kansen van City vielen allemaal na de 2-1 toen Liverpool meer ruimte weggaf.

3 januari 2019 om 23:59

Je bedoelt met Sterling? Die gozert legt zelf zijn arm om de hals van die Schotse speler. Zijn naam is mij ontschoten.

Mooi dit. Van Dijk is zo cruciaal voor Liverpool, als die wegvalt stort het team in als een kaartenhuis. Lovren is simpelweg niet goed genoeg en Gomez ligt er nog een tijdje uit. Gelukkig blijft de titelrace iig nog spannend!

3 januari 2019 om 23:06

Idd. Als die wegvalt, is het chaos vanachter. Dan gaat het gegarandeerd nog mis. Die is zo belangrijk.

Wat een spanning in deze pot, zat bijna alles in. Het verschil was ook erg klein, alleen dat Lovren een rood shirt aan had. Word nog een leuke titelrace!

City kampioen 100% ik weet genoeg

3 januari 2019 om 23:22

Liverpool heeft City nu 2x gehad. Voor de rest hebben ze van niemand iets te vrezen gehad en staan ze 4 punten voor op City die zich nog al eens laat verrassen in de competitie. Ik weet genoeg.

Wat is die Dejan 'wereld beste verdediger' Lovren toch een matige verdediger. Ging de fout in bij beiden goals van City en heeft ze ook nog een paar grote kansen cadeau gegeven.

3 januari 2019 om 23:01

Dat is ook zeker waar, die van Aguero zat er flink best in, maar Lovren stond daar wel te slapen en die bal had er niet in gezeten als hij beter had opgelet. Verder was hij oo het eind ook nog eens waardeloos door te denken dat hij Pirlo is en een dieptepaas te geven die helemaal nergens naar toe ging

3 januari 2019 om 23:17

Lachen toch. 21 wereldtoppers en dan loopt Dejan freaking Lovren daartussen. Het lijkt wel een missverkiezing met 21 beeldschone dames en een walvis.

3 januari 2019 om 23:24

Idd. Was de dissonant aan City zijde.

3 januari 2019 om 23:27

Ahja klopt volgende zomer moet City minimaal 1 back kopen. Danilo kan het niveau niet aan en Mendy is uiterst blessuregevoelig.

4 januari 2019 om 00:29

Danilo deed het zo gek nog niet, toch?

Wat een schandalige actie van guardiola. Verder een mooie wedstrijd.

3 januari 2019 om 22:55

Hoezo schandalig? Taylor had twee keer moeten fluiten en er kwam een grote kans voor Liverpool uit. Terecht dat Guardiola woedend was.

3 januari 2019 om 22:58

Firmino die omhoog springt waar Fernandinho zijn rug bolt en dat is een overtreding? Floot vanavond amper voor dit soort duels (ook die daarvoor dat kleine duwtje van Aguero). Beide kanten op was dat.

3 januari 2019 om 22:59

Dus omdat guardiola het zo wilt is het gerechtvaardigt dat hij zo reageerd naar atkinson. Oke dan weet ik dat voor de volgende keer haha

3 januari 2019 om 22:59

Oké, die overtreding op Fernandinho hoef je niet voor de fluiten. Maar daarvoor had hij 100% voor de overtreding van Van Dijk moeten fluiten. Het is dan ook niet gek dat Guardiola woest wordt omdat de scheids een fout maakt waar een grote kans uit komt.

3 januari 2019 om 23:04

Dat rechtvaardig niet die actie. Je kan bezwaar maken maar niet op die manier.

3 januari 2019 om 23:07

Daar was ook weinig aan de hand joh, als Aguero niet op de grond gaat liggen en de scheids aan kijkt dan weet je dat er weinig te doen was.

3 januari 2019 om 23:14

En dan ga je als coach zo gek doen?. Ze moeten hier eens paal en perk aan stellen en dit niet meer accepteren. Schors die man voor dit belachelijke gedrag voor 5 wedstrijd . Leren ze het vanzelf af

3 januari 2019 om 22:58

Hoezo schandalig? Waarom verwachten wij altijd van voetballers/trainers dat het emotieloze robots zijn? Behalve bij interviews, dan moeten het opeens spontane clowns zijn die iedereen aan het lachen maken. Maar o wee als ze tijdens een wedstrijd emoties tonen.

Natuurlijk kunnen ze te ver gaan, maar kom op. Kijk hoeveel spanning/druk op deze wedstrijd staat. Gek he dat iemand zich dan laat gaan?

3 januari 2019 om 23:16

Er is een verschil tussen emotieloos en compleet idioot als een half geslacht speenvarken tekeer gaan. Het slaat nu helemaal nergens meer op hoe idioot ze doen langs de lijn...

3 januari 2019 om 23:28

Ik vind het nog best meevallen. Hij gooit met een flesje en schreeuwt wat. Als je nagaat hoeveel druk er op die gasten en op zo'n wedstrijd staan.. Bijna onmogelijk om je dan 'fatsoenlijk' te gedragen.

Natuurlijk gedraagt de ene trainer zich anders dan de andere, maar kom op. Als ik naar mezelf kijk zou ik niet heel veel anders reageren als een Guardiola of Klopp vermoed ik. Zo'n wedstrijd tussen twee topploegen vraagt gewoon ontzettend veel zelfbeheersing. Dat heeft niet iedereen en volgens mij is dat ook helemaal niet erg.

Daarom snap ik bijvoorbeeld het gezeik op van Bommel niet zo wanneer hij bij de 4e man staat. Enige wat hij doet is met hem praten en (iets te) amicaal met hem omgaan. Wie heeft daar nou last van? Niemand, maar omdat het de trainer van de concurrent is (vaak) wordt er op ingezoomd. Maar ook bij PSV is de druk ontzettend hoog. Tel daarbij het karakter van van Bommel op en zo erg is het allemaal niet .

3 januari 2019 om 23:51

Ik had deze reactie ook graag gezien bij Mourinho

4 januari 2019 om 00:01

Ik vind Mourinho en Guardiola wel twee verschillende types. Bij Mourinho lijkt het vaak veel theater en gespeeld, bij Guardiola lijkt het vaak echter. Met de nadruk op 'lijkt'. Zeker weten kun je het nooit.

3 januari 2019 om 23:50

Haha precies, maar je weet toch dat op voetbalzone is het bij Guardiola passie en mooie emotie. Dus dan mag het schijnbaar allemaal...

Man wat een wedstrijd. Beide ploegen staan vol met topspelers die 95 minuten vol kunnen gaan. Uiteindelijk worden de goals gemaakt door foutjes. En wie maakt die foutjes: juist, Lovren.

Wat moet je ook met een speler als Lovren achterin, die man bewijst weer het niveau niet te hebben. Echt een lachwekkende speler inclusief interviews trouwens.

Lovren maakt het verschil vanavond, voor City dan. Gelijkspelletje zou verdiend zijn geweest qua kansen maar Lovren dacht er anders over blijkbaar, die dacht dat het nog kerst was.

Lovren heeft letterlijk alles gedaan om City te laten winnen. Wat een prutser zeg!

Lovren man of the match.

VVD enorm sterk! Gunde het Liverpool meer, maar heb genoten van de wedstrijd.

Wat een wedstrijd. En bedankt City dat je de hoop levend houdt.

Pff salah nauwelijks gezien vandaag, waar hij zich moest laten zien. Hendo en lovren zijn ook niks waard ik deze wedstrijden. Begreep niet waarom fabinho niet gewoon startte en shaqiri zo laat pas erin kwam. Hopen dat iig de winning streak weer wordt opgepakt straks.

3 januari 2019 om 23:08

Zou idd wel een indicatie zijn van slechte conditie als hij na de rust er pas in zou moeten komen in mijn ogen...

Zei het voor de wedstrijd ook al hoe groot de gat ook wordt, city wordt gewoon kampioen.
Liverpool is niet goed genoeg simpel

3 januari 2019 om 23:07

Beide teams waren aan elkaar gewaagd, Liverpool had ook zomaar op 0-1 kunnen komen. Dat City gewoon kampioen word is met geen enkele zekerheid te zeggen.

3 januari 2019 om 23:08

De sterkste ploeg tot nu toe. Volgens mij volg jij het niet zo goed allemaal.

4 januari 2019 om 00:40

Dat mag misschien wel zo zijn, maar het verschil met Liverpool is nu 4 punten. Nog steeds niet goed genoeg dus

Virgil van Dijk is nog belangrijker dan men denkt, als je ziet hoe veel Lovren fout doet dan is het een wereldwonder dat ze zo weinig goals tegen krijgen want die jongen is echt een gigantische amateur.
Leuke wedstrijd, het golfde en het was interessant, en erg intens.
Mooi dit waren de twee beste ams, met twee top coaches, met mooie systemen enzv.
De PL is open!

3 januari 2019 om 23:23

@binny
Ja hoor alles is de schuld van Lovren.
Het eerste doelpunt loopt Aguero toch echt weg van van Dijk die Lovren vergeet te coachen of te laat.
Aguero komt uit het niets voor hem omdat van Dijk hem uit zijn zone laat lopen en vergeet te coachen. Hier kon Lovren niets aan doen en was van Dijk verantwoordelijl omdat hij Aguero in het zicht heeft en Lovren niet die Aguero in de rug heeft.

3 januari 2019 om 23:32

Hahahahaha. Jij zoekt soms ook echt alles om een Nederlander naar beneden te praten, echt om te gieren. Virgil loopt de hele wedstrijd te coachen en te schreeuwen, dat Lovren zich never nooit bewust is van zijn omgeving is niet de schuld van Virgil. Lovren heeft zoveel ballen ingeleverd vandaag, dat is echt ongelooflijk op dit niveau. Zonder Virgil stond Liverpool nu derde met 10 punten achterstand.

3 januari 2019 om 23:45

@consy
Nee jij probeert uit chauvinisme alle fouten van Nederlanders op anderen af te wimpelen.
Het gaat om het eerste doelpunt.
Van Dijk liep Aguero te dekken en liet hem vrij naar Lovren lopen en voor hem te komen. Het is de verantwoordelijkheid van van Dijk om Aguero over te geven door coaching. Zolang hij dat niet doet, blijft hij verantwoordelijk voor aguero. Dit zijn simpele basisregels in het verdedigen.
Verantwoordelijkheden afbakenen zodat spelers niet naar elkaar lopen te wijzen.

4 januari 2019 om 00:32

Hij mag die Argentijn niet zo makkelijk laten schieten dus hier treft V Dijk geen blaam.

4 januari 2019 om 00:51

@voetbalfreak
Hij kan makkelijk schieten omdat hij uit de rug van Lovren komt en dus al op snelheid is. Lovren kon nooit op tijd reageren. Dit was alleen mogelijk geweest als van Dijk Lovren had gecoacht en zeker wist dat Lovren de coaching opgepakt heeft.
Van Dijk is degene die Aguero dekte en in zijn gezichtsveld weg laat lopen in de veronderstelling dat Lovren die geen zicht heeft op Aguero en hem in de rug heeft wel even oppakt.
Kijk het doelpunt van Giroud tegen Nederland eens terug. Ook toen liet hij hem gewoon weglopen en liep hij te zwaaien dat iemand hem moest oppakken waardoor hij te laat Giroud dekte in tweede instantie.
Ik kan niet tegen verdedigers die constant de vrije man willen zijn en lopen te 'schijn coachen' om niet te hoeven ingrijpen.
Zo zie je hoe belangrijk 1 seconde is in het voetbal. Binnen 1 seconde liep aguero weg en hij liet hem lopen voor er zeker van te zijn dat Lovren hem oppakt.
Van Dijk is hier volledig verantwoordelijk voor. Hij is de man die hem dekt en die het overzicht heeft.

4 januari 2019 om 17:40

Speciaal voor jou heb ik de goal nog maar eens terug gekeken. En ben er wederom achter gekomen dat je compleet uit je nek loopt te lullen. Aguero ligt eerst op de grond in het 5 meter gebied. Vervolgens kijkt Lovren 2x naar Sane die naast hem staat en heeft hij totaal niet door wat er verder om hem heen gebeurd, laat staan dat hij nog rekening hield met Aguero die weer opkrabbelde.

Vervolgens zie je duidelijk dat Virgil aan het coachen is om Lovren bewust te maken van de situatie achter hem, ondertussen heeft Aguero zich gepositioneerd tussen Virgil en Lovren. Perfecte situatie voor Liverpool eigenlijk, teruggetrokken ballen / of de eerste paal zijn in dit geval voor Lovren. De ballen die doorschieten op de 5 of hoog over Lovren heen vallen zijn voor Virgil.

Wat gebeurd er vervolgens? Een teruggetrokken bal bij de eerste paal, Lovren staat op het moment van spelen voor Aguero dus heeft een voorsprong. Helaas voor Lovren en Liverpool is Aguero sneller en anticipeert geweldig op die teruggetrokken bal. Komt vervolgens snel voor Lovren die veel te laat en te traag instapt (niet wetende wat er gebeurd in zijn omgeving, nogmaals). Tot slot heeft hij ook nog eens de kans om zijn slaperige gedrag te herstellen maar ook daar is hij veel te traag voor, halfslachtig steekt hij nog een beentje uit maar is wederom te laat en Aguero kan binnenschieten.

Kortom, hij werd gecoached. En al werd hij niet gecoached dan nog moet hij zich meer bewust zijn van de situatie en sneller handelen wanneer die bal voorkomt. Wanneer Virgil zou meelopen met Aguero is hij sws al veel te laat + hij botst dan tegen Lovren op.

4 januari 2019 om 18:05

@consy
Hou maar op. Jij bent totaal niet objectief. Alles is geredeneerd dat van Dijk geen blaam treft.
Aguero ligt op de grond na een duel met van Dijk. Van Dijk was degene die Aguero aan het dekken was.
Lovren staat goed gepositioneerd en dekt Sane af. Aguero is de man van van Dijk.
Grappig hoe jij de situatie laat beginnen vanaf het moment dat Aguero op de grond ligt en wat daarvoor gebeurt compleet negeert.
Aguero loopt zijwaarts weg van van Dijk. Van Dijk had niet eens in de gaten dat hij voor Lovren wilde komen. Ik heb het ook speciaal teruggeken. Aguero stapt uit van de goal af om dan plotseling naar voren te lopen en voor Lovren duikt.
Van Dijk draagt hier alle verantwoordelijkheid voor Aguero.
Hij liep gewoon te slapen en stond gewoon vast en aan de grond genageld.
Je ziet van Dijk al rouwen en opgeven op het moment dat aguero voor Lovren duikt. Hij bleef staan en gaf zich al over door voorovergebogen te rouwen. Hier wist hij dat hij fout zat en te traag reageerde op Aguero.

Als je kampioen van England hoor je hier minimaal een punt te pakken.Jammer Liverpool

Wat een tempo, ik dacht dat Liverpool doorging voor die 1-2, maar toen viel die opeens aan de andere kant. Btw die Lovren is echt heel matig, zeker als je jezelf tot beste verdediger van de wereld kroont.

Wat een spanning op deze match zeg! Heb Pep zelden zo kwaad zien worden voor onbenulligheden, city zoveel ballen zien wegtrappen en zenuwachtigheden hebben voor het eigen doel. Wat me opviel deze match waren vooral de Kompany en Virgil Van Dijk (motm naar mijn mening). En ook goeie keepers die meermaal goed tussenkomen. Misschien niet zoveel 100% kansen als men op voorhand verwachten maar toch een leuke pot

Schitterende pot gezien met helaas negatieve uitslag,maar bij City kan dat een keer gebeuren hè en dat na 21 wedstrijden.
Zie de nabije toekomst nog steeds rooskleurig tegemoet

3 januari 2019 om 23:21

Liverpool is de titel al eens misgelopen door één speler, dat was niet de minste.

Mooie wedstrijd, ontzettend hoog tempo alleen weinig kansen. Van Dijk was, als ik even chauvinistisch mag zijn, een verademing om te zien naast Lovren. De Ligt, als je dit leest: ga lekker naar Liverpool joh! Werelds duo staat er dan centraal achterin.

Tweede helft gebeurde er niet heel veel. Enige wat mij opviel was dat de scheids eerst geel geeft aan Edison voor tijdrekken, vervolgens wordt een ingooi ontzettend vertraagd door ballenjongens en daarna fluit de scheids alsnog voor einde wedstrijd. Er had nog wel een kans voor Liverpool ingezeten. Jammer. Zuivere speeltijd zou het spel nog veel eerlijker maken denk ik.

Al met al jammer voor Liverpool. Ik gun ze het kampioenschap. Nog steeds een goede uitgangspositie maar ik vraag me af of ze het gaan volhouden. City heeft gewoon meer kwaliteit. Liverpool schat ik ongeveer even hoog in als Tottenham. Als Liverpool kampioen wordt gaat er zo'n ontzettend groot feest komen daar, fantastisch.

3 januari 2019 om 23:33

Eens over de blessuretijd op het einde, ik zei dat ook al in het livemeepraten topic. Er wordt in die laatste minuut eerst 40 seconden door Ederson tijd getrokken, die vervolgens de bal in de tribune schiet en dan nog de ballen jongens 2x 10-20 seconden. Uiteindelijk trekt hij er 15 seconden(?) bij daarvoor. Hij zou wel blij zijn geweest dat het erop zat zonder dat hij een enorme fout had gemaakt.

Mocht Liverpool het halen dan zou ik, ook al ben ik geen supporter, daar wel bij willen zijn. Dat wordt een ongekend volksfeest.

4 januari 2019 om 00:04

Ja dat blijft toch raar he. Schijnbaar is de scheids zich bewust van het feit dat er tijd gerekt wordt, gezien de gele kaart. Maar vervolgens wil hij die tijd niet bij de blessuretijd optellen. Erg raar en zonde van de wedstrijd.

Ja mocht Liverpool kampioen worden dan wordt dat ongekend groots gevierd. Een beetje zoals bij Feyenoord 2 jaar geleden maar dan keer 10. Lijkt me geweldig om daar de beelden van te zien.

4 januari 2019 om 00:36

Zuivere speeltijd. Dan heeft niemand wat te klagen. Het voetbal loopt zo ver achter vergeleken met andere sporten.

Je kan verliezen van City en met 2-1 is dat helemaal niet slecht. Nog steeds 4 punten voor, dus weer oppakken en volgende PL-wedstrijd 3 punten binnenhalen. Wel leuk al die mensen die nu een keer PL kijken en tig oordelen klaar hebben over counterploeg Liverpool of Allisson. Laat al wel zien dat die verder niet meer dan drie wedstrijden gekeken hebben, maar maakt niet uit. Nog steeds bovenaan en het is niet alsof Liverpool weggespeeld werd. Vallen ballen net wat gelukkiger dan win je zelf 1-2. Lovren was overigens ongelofelijk dramatisch en de voornaamste reden dat City wint.

3 januari 2019 om 23:23

Je moet live meepraten niet volgen joh. Daar is nog nooit iets zinnigs gezegd. Ik heb genoten van de wedstrijd, qua kansenverhouding zou je zeggen dat een gelijkspel terecht zou zijn, maar City wilde het wel duidelijk meer dan Liverpool. Dat is jammer want als Liverpool voor de winst zou gaan hadden ze imo meer kans gehad.

Beste wedstrijd van hele seizoen voor mij die ik gezien heb als neutrale kijker. Heerlijke kwaliteiten lopen er rond binnen beide selecties en het ging allemaal om de kleine details vandaag. City net wat efficiënter, maar zelfs een gelijkspel was zeker niet onverdiend.

Dit maakt de race in ieder geval heerlijk spannend!

Is natuurlijk achteraf altijd makkelijk praten, maar toch bekruipt mij het gevoel dat Liverpool hier City meer pijn had kunnen doen met Joe Gomez op het veld in plaats van Lovren. Er ging teveel fout op de cruciale momenten. De titelrace wordt nog erg spannend!

3 januari 2019 om 23:03

Hmm, weet ik niet. Ik vond Liverpool sowieso niet denderend. Niet heel veel gecreëerd, los van die gigantische kans in de eerste helft. City ving de aanvallers van Liverpool gewoon goed op vind ik . Ook city was aanvallend niet geweldig, maar individuele kwaliteit bezorgd City de 3 punten. Op Anfield was deze wedstrijd wel anders geëindigd denk ik.

Op basis van spelbeeld vind ik een gelijkspel meer terecht, maar dat is niet de verdienste van Liverpool maar meer de zwakte van City vandaag.

Ik wil trouwens zeggen dat ik enorm kan genieten van Virgil's houding.
Na de wedstrijd zag je Kompany een grapje maken, maar Virgil had er geen zin in, die was pislink.
Toch zie je vandaag dat spelers vaak lieverr buddy buddy zijn, maar Virgil is een leider en echt boos. Vooral als je naast Lovren staat.

Liverpool moet deze transferperiode snel nog een verdediger erbij halen. Lovren dat kan gewoon niet.. Verder een leuke wedstrijd met een ongekende inzet van beide kanten. Zoals de commentator zei “Liverpool heeft alles in eigen hand.” Daarnaast is verliezen van City geen schande. Op deze wedstrijd verlies je geen kampioenschap al had Liverpool wel een grote stap kunnen zetten bij winst. Van Dijk speelde uitstekend. Aan de kant van City vond ik Sane en Fernandinho ook geweldig.

3 januari 2019 om 23:03

Dat is mij iets te makkelijk...
Lovren scoorde verleden week een fantastisch doelpunt en nu scoort hij een zware onvoldoende.
Te wisselvallig in zijn prestaties,het is allen maar zaak dat Joe Gomez terugkomt,dan kan Lovren weer banken.

3 januari 2019 om 23:08

Klopt, maar over het algemeen vind ik hem ook niet het niveau wat Liverpool moet nastreven. Voor erbij vind ik hem prima maar niet als basisspeler. Gomez is volgens mij nog 3 weken geblesseerd.

Oh ja Gomez kom aub zsm terug,lovren kan niet meer...
Voor mijn part Matip zo lang op zijn plek.
Wat mij verder opviel...: "hey Jude" van the Beatles in het City stadion!?!?!

3 januari 2019 om 23:07

Weet je wanneer hij ongeveer terug is?

3 januari 2019 om 23:09

6 december was er een post van Liverpool dat het zo'n 6 weken duurt. Als het allemaal goed gaat is hij er hopelijk over 2 weken weer bij.

3 januari 2019 om 23:07

Nog nooit eerder gehoord? Is al best lang zo hoor

3 januari 2019 om 23:15

Uuhm...beatles...liverpool....
Oasis zijn toch jullie grootste fans?
Maakt mij niet uit hè,maar vond het opvallend

3 januari 2019 om 23:28

Ja. Ik weet dat de Beatles uit Liverpool komen. Snap in die zin wel dat je het opvallend vind.
En klopt: Oasis is onze band.
Maar Hey Jude wordt ook al sinds een tijdje gedraaid vanwege het: nananana nananana..... CITY!!!
Volgende keer dan maar weer Wonderwall opzetten. Maar die hoor ik ook vaak genoeg.

4 januari 2019 om 00:39

Fatboy Slim wordt ook iedere thuiswedstrijd gedraaid. Right here right now. Al vind ik rockafeller skank een stuk beter maar dat komt door fifa'99. Beste fifa ever.

Gelijkopgaande wedstrijd gezien. Gelijkspel had terecht geweest. Liverpool had pech dat waar hun bal op de paal eruit vloog dat die van City erin ging. Spanning terug. Liverpool 4 punten voorsprong met 16 wedstrijden te gaan. Spurs loopt aardig mee maar is imo toch niet van het niveau City of Liverpool.

Ze kunnen dat shirt van Virgil van Dijk oprecht weer in de kast hangen. Die gap loopt over het veld alsof het hem geen enkel greintje moeite kost. Hij positioneert zo goed dat hij de sprintduels met Leroy Sane en Raheem Sterling niet eens aan hoeft te gaan.

3 januari 2019 om 23:34

Als je maar op tijd start zou Cruyff zeggen.

4 januari 2019 om 00:40

Maar dat is logisch.

Prachtige strijd op een enorm hoog tempo! Het enigste wat nog mistte, waren iets meer grotere kansen van beide kanten. Ik vond de eerste helft duidelijk voor City, maar de tweede helft vond ik Liverpool wat beter. Tweede helft oogde City ook onrustig en zag je dat het vertrouwen op het moment iets minder is. Liverpool vond ik aanvallend dan weer de hele wedstrijd een beetje tegenvallen, maar vooral Lovren achterin was de zwakste schakel.

3 januari 2019 om 23:03

City speelde een goede eerste helft, maar super goed zijn de hele wedstrijd niet geweest vind ik. Ze kunnen echt nog tien keer beter, al scheelt het wel veel dat De Bruyne niet mee kon doen.

Salah had het ook niet vandaag, Jezus Christus van Nazareth wat was die man slecht.

Dejan lovren... dit is het jaar dat je kampioen moet worden... en dan staat er een koekenbakker achterin die in de kelderklasse niet eens opvalt. Liverpool had pech vandaag. City fans gefeliciteerd!

Pak die titel boys!!!
YNWA

Veel trolls op Alisson gezien tijdens live verslag,maar die reddingen op Aguero en Bernardo Silva waren wereldklasse.
Elke andere keeper was gaan liggen bij de dribbel van Aguero

3 januari 2019 om 23:07

Ach precies, daar zou ik me niet te druk om maken. Lijkt wel of helemaal niemand het Liverpool gunt, dan krijg je dat. Alisson is absolute wereldtop, top 3 van de wereld.

3 januari 2019 om 23:10

Altijd bij topwedstrijden komen ineens mensen die drie/vier wedstrijden kijken en dan beetje gaan lopen trollen. Verschrikkelijk, maar vooral geen waarde aan hechten.

3 januari 2019 om 23:30

Ik zag maar 1 troll hoor. Niet op die man letten.

Ik gun liverpool echt alles omdat ik het een van de mooiste clubs in de werels vind. Ik kan me echter wel storen aan een paar liverpool fans hier die geen bescheidenheid kennen. Even roepen dat Salah 350 mil kost en dat liverpool wel ff 0-3 wint van city.. sommige gedragen zich hier alsof liverpool de cl heeft gewonnen in plaats van real de afgelopen 3 jaar. Ben dus blij met deze overwinning van city. Maakt het toch wat spannender en sommige liverpool fans zijn ook gelijk op hun plek gezet😉

3 januari 2019 om 23:22

Haha eerlijk gezegd heb ik dat nog nooit gelezen...350 miljoen
Maar het is natuurlijk geven en nemen op deze site...
Ik gun een ieder zijn clubkeuze en iedereen beleeft het op zijn eigen manier.
Ben niet blij met het resultaat van vandaag en Salah was niet in goeie doen,ik zie dat wel als een voordeel,want verleden jaar was buitenaards.laat hem maar fijn onder de radar blijven van evt geinteresseerde clubs

3 januari 2019 om 23:30

Adelante had vanmiddag een kleine brainwave met als lijdend voorwerp Salah. Vermakelijk om te lezen, topic over wat er kan gebeuren als Barca en Real voor Salah komen. Volgens mij met Mido aan t woord.

3 januari 2019 om 23:36

Scouserper. Ik vind het wel mooi als Salah lekker bij liverpool blijft spelen. Ik gun liverpool alles en hoop echt dat ze kampioen worden maar zoals idd samcro aangeeft hier beneden.. Adelante had idd een brainwave. De arrogantie voor de wedstrijd tegen city is ook onnodig. Het is geen Emmen tegen wie je speelt ( met alle respect) ach fijn gelukkig zijn er genoeg liverpool fans die down to earth blijven. Jammer voor vandaag maar beter dat je nu verliest dan tegen een club uit het rechterrijtje

4 januari 2019 om 00:38

Inderdaad zeg, ‘flapdrol’ Hazard die de veters van Salah niet eens zou mogen strikken. Ik heb hartelijk gelachen. De misplaatste arrogantie van sommige Liverpool fans stoort mij overigens ook, zijn na tijden eindelijk weer eens relevant en we moeten het allemaal maar horen.

Wat zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd niet normaal nauwelijks verschil.
3 klasse doelpunten hebben we gezien , zeer spannende pot.

Ik snap nog altijd niet waarom Fabinho deze match niet start want het loopte veel beter toen hij erop kwam , Henderson komt te kort zeker voor het niveau dat Liverpool aan het nastreven is.
En over Lovren ga ik zelf niet beginnen, zeg ik al van in het begin van het seizoen dat die man wegmoest wat een amateur met zijn grote mond.

Maar geen man over boord nog altijd 4 punten voor en ik zie het als een goeie test voor Liverpool hoe ze met druk kunnen omgaan.

Ohja wat een klasse speler die Fernandinho de belangrijkste speler van dit City.

Vanmiddag moest ik hier lezen dat Salah 350 miljoen waard is en Hazard niks voorstelt in vergelijking met hem. Won vanavond geen duel en zat meer op de grond dan dat hij iets goed deed.

Verder, wat is die Lovren slecht zeg.. Door hem verlies je de wedstrijd. Verder vond ik Liverpool laf beginnen met spelers als Milner en Henderson met het gokken op counters met je snelle spelers voorin. Terecht verloren en afgestraft.

4 januari 2019 om 00:36

Oneens! Een middenveld van Keita, Wijnaldum en Fabinho bijvoorbeeld, de gehaalde spelers waarvan jij spreekt, heeft veel meer voetballend vermogen dan een blok van Henderson en Milner. Dat is meer waarop ik doelde.
Liverpool kwam niet voor een gelijkspel maar je kan toch niet ontkennen dat de opstelling wel behoudender was.

4 januari 2019 om 00:36

Hoe wordt in hemelsnaam de vergelijking tussen Salah en Hazard getrokken? Zijn toch hele andere spelers. Hazard speelt links, Salah rechts en vaak in de spits. Salah gaat altijd voor de goal, terwijl Hazard vaak genoegen neemt met een assist. Hazard heeft een betere dribbel, terwijl Salah weer fysiek vaker duels kan winnen.

Dat hij vandaag geen duel won komt ook grotendeels doordat iedereen bij Liverpool slecht speelde en er daardoor meer druk op hem stond. Natuurlijk is hij geen 350 miljoen waard, dat is Hazard ook niet. De enige speler die op dit moment het dichtsbij de 350 miljoen komt, is Kylian Mbappe.

4 januari 2019 om 00:41

Ik las dat vanmiddag onder een ander topic, vond het ook een bizarre vergelijking.

Toch ben ik over je tweede punt sceptisch. Door het behoudendere middenveld had Salah het moeilijker, maar van hem verwacht je dat hij in dit soort wedstrijden opstaat, zoals de groten der aarde vaak doen als hun ploeg hen nodig heeft. Bij Salah miste ik dat vandaag..

4 januari 2019 om 00:41

Ik las dat vanmiddag onder een ander topic, vond het ook een bizarre vergelijking.

Toch ben ik over je tweede punt sceptisch. Door het behoudendere middenveld had Salah het moeilijker, maar van hem verwacht je dat hij in dit soort wedstrijden opstaat, zoals de groten der aarde vaak doen als hun ploeg hen nodig heeft. Bij Salah miste ik dat vandaag..

Van Dijk verdient een dikke pluim, vandaag blijkt maar weer, ondanks het verlies, hoe belangrijk hij voor Liverpool is. Daarnaast vond ik Robertson aardig spelen, vocht hele mooie duels uit met een eveneens goede Sterling.

Kompany speelde als een leeuw in de eerste helft, gaf Salah weinig ademruimte. Fernandinho had ontzettend veel belangrijke intercepties, Sané is een prachtige voetballer om naar te kijken en Agüero schoot die goal er heerlijk in. Die kleine Kun maakte overigens ook een fantastische looplijn, waar Allison dan net op redde om de 3-1 te voorkomen.

Al met al een tactisch schouwspel van, om met Louis van Gaal te spreken, de vechtmachine van Klopp en het aanvallend meesterlijke City. Jammer overigens dat Louis relatief weinig spreektijd kreeg van Van Gelder, ik kan uren naar die man luisteren over dit soort wedstrijden.

Robertson wat een geweldige speler!! In mijn ogen is hij de beste man bij Liverpool geweest .

Zie deze nederlaag als een wake up call even weer met beide beentjes op de grond zodat we weer scherp kunnen zijn. Maar wat hadden ze bij City gebruikt zeg wat waren die opgefokt. Lekker even rust na deze drukke maand. Gelukkig hebben we de meeste grote ploegen uit al gehad, ik zie het nog rooskleurig in.

Bernardo Silva Motm, wat een speler, krijgt lang niet alle waardering die hij verdient. Rent letterlijk overal op het veld, onderscheppingen, acties en spelverdeling en uiteraard zijn assist! Underrated for sure!

Mijn Arsenalhart is blij dat Liverpool zijn ongeslagen status is verloren.

3 januari 2019 om 23:24

Mijn Liverpoolhart is blij dat jullie op 13 punten staan!
Wat denk je?redden jullie het om volgend jaar CL te spelen?

3 januari 2019 om 23:33

Het mijne toch ook wel Maar dat ben ik eigenlijk elk jaar als alle teams een keer verloren hebben 😁

Wat een intense pot en het resulteert in een spannend vervolg van de competitie. Wat een strijd, bij vlagen fantastisch voetbal en iedereen strijdt tot het laatste fluitsignaal. Tactisch ook geweldig! Ik heb nu al zin in Liverpool-Bayern ..

Hopelijk gaat Klopp hier zijn lessen uit trekken. Er zijn meerdere dingen pijnlijk duidelijk geworden deze wedstrijd; Henderson en Milner moeten niet samen beginnen. Dus een van de twee moet eruit en dan moet Fabinho erin. Daarnaast heeft Lovren opnieuw laten zien waarom hij door vele een matige verdediger word genoemd. Als Liverpool zijne zou ik een goede derde verdediger kopen die in het geval van een blessure bij Virgil of Gomez kan spelen. Misschien is Tah een optie?! En daarnaast zou ik Sidibe proberen te halen en hem standaard op de rechtsback positie te zetten. Die Trent is gewoon nog niet goed genoeg, wat geen schande is op die leeftijd.

4 januari 2019 om 13:33

Mee eens vwb Milner en Henderson,ik had liever Keita ipv Hendo gezien!
Wat betreft Trent,die heeft een gouden toekomst voor zich,is 20 ,had bijna Golden Boy award en heeft al een CL finale op zijn naam.
Sidibe kan,maar niet als eerste keus,maar als stand-in,ik denk dat Clyne na dit seizoen zijn conclusies trekt en weg wil.

Ik zeg nooit veel maar ik moest FF zeggen dat dit een van de betere wedstrijd verslagen die ik van voetbalzone gezien heb sinds tijden, complimenten.

Liverpool moet echt nog 1 sterke CV halen, want Lovren kan echt niet meer. Ook zit er niet genoeg voetbal in een middenveld met Wijnaldum, Henderson en Milner. Misschien een keertje beginnen met Shaqiri op het middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren