Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukaku: 'Ik blijf liever thuis, heb nog nooit een glas alcohol aangeraakt'

Laatste update:
/

Romelu Lukaku had afgelopen zomer de kans om aan de slag te gaan bij Juventus, maar de spits koos heel bewust voor een langer verblijf op Goodison Park. Op die plek maakte hij vorig seizoen als Chelsea-huurling furore en toen hem ter ore kwam dat Everton hem definitief wilde inlijven, hoefde de Belgische goalgetter niet lang na te denken. "Everton is perfect voor mij", zegt hij in de Daily Mirror.

Heel even speelde Lukaku met de gedachte om Engeland te verruilen voor Italië, maar al snel werd hem duidelijk dat hij bij the Toffees meer kansen zou krijgen. "Ik ben hier tevreden. Ik heb absoluut geen spijt van de keuzes die ik heb gemaakt", zegt de spits, die al op jonge leeftijd België verliet voor een avontuur bij Chelsea. In Londen werd hij beschouwd als de natuurlijke opvolger van Didier Drogba, maar dat liep dus anders. "Everton is nu de beste keuze voor mij, als jonge speler die progressie wil boeken."

Lukaku zegt zich thuis te voelen in Liverpool, een stad die bekendstaat om zijn vele clubs en wilde nachtleven. Dergelijke verleidingen zijn de 21-jarige Rode Duivel echter vreemd. "Ik blijf liever thuis. Ook in België ging ik nooit veel uit. Ik heb nog nooit een glas alcohol aangeraakt. Dat valt buiten mijn comfortzone en ik weet dan niet hoe ik me moet gedragen. Ik ben erg verlegen. Mensen die me kennen, kennen me als een gekke jongen die ervan houdt om geintjes te maken en te plagen. Maar als ik mensen niet ken, kan ik erg koel overkomen."

Gaat Romelu Lukaku via Everton alsnog de absolute top halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brave jongen die Lukaku. Alhoewel ik op dit moment meer onder de indruk ben van Origi!

12 oktober 2014 om 11:41

En terecht.

12 oktober 2014 om 12:12

Benteke en Lukaku worden enorm goede spitsen, maar die Origi wordt waarschijnlijk de beste spits ter wereld. Geen enkele spits van rond die leeftijd staat ook maar half zo ver als Origi, wat een topspeler!

12 oktober 2014 om 12:41

En maar 12 miljoen voor betaald dat is nog eens zaken doen.. net zo duur als Sturridge

12 oktober 2014 om 12:44

Ik begrijp er echt helemaal niets van. Als Liverpool met 12M komt, dan moet je toch gewoon eens goed lachen en zeggen dat ze de prijs minstens maal 3 mogen doen en dat er anders niet over te praten valt.

Nuja, Lille zou financiële problemen hebben en hem nog een seizoen gratis kunnen huren. Maar dat rechtvaardigt nog altijd niet die 12M natuurlijk.

12 oktober 2014 om 19:03

Allemaal leuk en aardig maar Origi heeft alleen een goed wk gespeeld. Pas vlak voor het ek is hij gaan spelen bij Lille en is als vervanger extra bij de wk groep gehaald. Hij moet het eerst voor langere tijd bewijzen voordat je hem beter kunt noemen dan benteke en lukaku of beste spits van de wereld in de toekomst...

12 oktober 2014 om 20:00

Hij speelde al wat voor de winterstop en werd na de winterstop onmiddellijk een vaste basisspeler. Op basis van die prestaties werd hij geselecteerd voor het WK. Zowel voor Lille als voor België speelt hij al zijn wedstrijden briljant. Je ziet toch echt wel makkelijk dat hij beter wordt dan Lukaku en Benteke. In zover hij het nu nog niet zou zijn.

1. Origi 2. Benteke 3. Lukaku. Daar kan geen twijfel over bestaan.

Best een saai leven heeft die man

12 oktober 2014 om 11:17

Als jij je alleen met alcohol en uitgaan kan vermaken doe je iets fout in het leven.

12 oktober 2014 om 11:20

Valt maar te bezien hoe je saai zelf invult... voor jou is het misschien saai, voor iemand anders wellicht niet. Ik zie niet in hoe het leven van een profvoetballer in de EPL saai kan zijn, ook al gaat ie niet naar clubs en dergelijke.

12 oktober 2014 om 11:21

Jij zou wensen dat je met hem kon ruilen

12 oktober 2014 om 11:31

Lekker saai man, elke keer als hij inlogt op zn bankrekening heeft die al een leuker dag dan jij.

12 oktober 2014 om 11:43

Als jij gelukkig wordt van het geld op je bankrekening heb ik medelijden met je..

12 oktober 2014 om 11:53

doe nie zo hypocriet aub, wrm werk jij uberhaupt dan als je van geld niet gelukkig wordt?

12 oktober 2014 om 11:59

Wellicht omdat ik moet eten/drinken en onderdak moet hebben? Heb jij enige realiteitszin in je lichaam? Dat je van je geld leuke dingen kunt doen en daar dan van gelukkig wordt A la. Maar dat je deze opmerking durft te plaatsen alleen al. Zit jij lekker op je bank?

12 oktober 2014 om 12:02

Misschien niet gelukkig, maar het is wel een stuk vrolijker wakker worden met een positief banksaldo, dan dat het is met een negatief banksaldo.

Je wordt niet gelukkig van (heel) veel geld, maar de kans dat iemand ongelukkig wordt van (heel) weinig, of geen geld is vrij groot

12 oktober 2014 om 12:13

Ik snap dat je gelukkig wordt van het vooruitzicht van leuke dingen doen dat je met behulp van geld kan doen maar van het alleen naar die bankrekening kijken wordt ik warm of koud, ondanks dat er meer dan genoeg op staat.

Een opmerking van: waarom werk je überhaupt als je van geld niet gelukkig wordt is er een waarom het in Nederland niet werkt. Als dit blijkbaar de instelling van een persoon is moet je je of kapotschamen, of je woont nog thuis bij je moeder.

12 oktober 2014 om 12:36

elninoo heeft gelijk. Geld maakt niet gelukkig.
...maaaaaar maakt het leven makkelijker.

12 oktober 2014 om 12:37

ik woon inderdaad nog lekker bij mn ouders die samen wss meer verdienen in 1 jaar dan wat jij op je spaarrekening hebt staan, niet om uiit te slofen maar ik vind dat zo'n hypocriete opmerking, alsof je van een rondreis in pak em beet australie niet gelukkig wordt? geld maakt indirect gewoon gelukkig, zoals liefde familie dat ook doen

12 oktober 2014 om 12:37

Mensen die zeggen dat geld niet gelukkig maakt zijn mensen die geld niet goed weten te besteden.

Als je geld hebt mag en kan je je dag/leven invullen naar wens en dat maakt de mens sowieso gelukkiger dan een baantje wat de meeste van ons hebben.

Geld geeft je meer mogelijkheden in het leven. Mogelijkheden maken gelukkig!

Geld maakt gelukkig!

12 oktober 2014 om 12:44

als geld je niet gelukkig maakt, stop dan per direct met studeren, ga solliciteren voor een fulltime job bij de ah, huur een appartementje en zorg ervoor dat je elke maand quit werkt, wat een fantastisch leventje heb je dan!

12 oktober 2014 om 12:58

@kwaliteitpsv

Dat soort uitspraken zou ik persoonlijk nooit doen, je weet immers nooit wie je voor je hebt in mijn geval. Maar als jij wilt kokketeren met je goede afkomst bied ik je hier die ruimte. Ikzelf kom uit een slagersfamilie. Ik kom niets tekort, maak je daar maar geen zorgen over. Jij moet je, met je uitspraken als: waarom werk je uberhaubt als je van geld niet gelukkig wordt beseffen dat er meer dan genoeg mensen zijn (ook in nederland) die moeite hebben om te overleven. Dat jij dan als jongetje zon opmerking plaatst kan dan ook in het verkeerde keelschat schieten.

Ikzelf wordt gelukkig van ervaringen. Ik koop liever een retourtje bilbao om daar voetbal te kijken dan dat ik een broek van pak m beet 250 euro koop. Mijn vrienden kopen liever een broek. Je kunt wel zeggen dat je met geld ervaringen kunt kopen en daarvan geluk koopt. Echter gaat het er wel om hoe je je geld besteed. Maar van het enkel kijken naar mijn bankrekening wordt ik niet gelukkig. Als het in mijn hand ligt of in mijn broekzak zit wordt ik niet gelukkig.

Dat je gelukkig wordt van het uitgeven van geld heb ik hierboven al toegegeven. Maar als je een reis maakt naar australie ben je echter tijdelijk gelukkig. Ik heb een jaar lang door mexico gereisd. Supermooi allemaal maar toen ik thuis was voelde ik me een maand ongelukkig. Zoiets heet tijdelijk geluk. Geluk moet je opbouwen, soms brokkeld het af. Enkel van de ervaring die ik meemaakte in Mexico wordt ik vandaag de dag steeds wel een beetje gelukkig van binnen als ik eraan terugdenk
. Wellicht heb je toch een beetje gelijk.

12 oktober 2014 om 12:59

Als jij niet gelukkig wordt van 5 miljoen op bankrekening omdat je je hobby uitoefend heb ik heeeel veel medelijden met jou.

12 oktober 2014 om 13:05

Uitoefent*

12 oktober 2014 om 13:41

Ooit iemand niet gelukkig gezien die net een nieuwe lamborghini koopt ?😁😁

12 oktober 2014 om 13:54

Toen ik min eerste auto kocht voor 1000 gulden was ik ook gelukkig en zeer content ermee.

12 oktober 2014 om 14:49

Geld maakt niet gelukkig, dat is een leuze van de rijken om de armen dom te houden.
Nee even serieus nu, geld maakt niet gelukkig, maar geen geld hebben al evenmin, tenzij je een bosjesmens bent waar geld totaal geen relevantie heeft.

12 oktober 2014 om 11:41

Dat is zo voor bijna alle topatleten. Degene die hun ding serieus nemen, leven best Spartaans en ascetisch en moeten alles, of toch veel, wat plezant is, aan zich voorbij laten gaan.

Daarom ook dat er velen na hun carrière in het ander uiterste vallen en zware fuifnummers worden.

Ronaldo drink ook geen alchol i.p.v zijn vader

12 oktober 2014 om 11:29

I.v.m*

12 oktober 2014 om 11:38

i.t.t

12 oktober 2014 om 11:55

i.v.m. is correct in dit geval

12 oktober 2014 om 12:12

itt is anders ook niet mis

12 oktober 2014 om 12:26

M.u.v.

12 oktober 2014 om 12:28

Zijn broer schijnt het er ook moeilijk mee te hebben..

12 oktober 2014 om 15:09

Monaco, wat is er dan met de vader van Ronaldo? Dit verhaal ken ik nog niet.

12 oktober 2014 om 18:02

Ik wist het ook niet maar heb het even opgezocht. In 2005 scheen zijn vader José Dinis Aveiro te zijn overleden aan de gevolgen van een jarenlange drankverslaving op 52-jarige leeftijd. Ronalde was erg close met zijn vader en bood hem meermaals aan hem naar een afkickkliniek te sturen, zonder succes.

12 oktober 2014 om 18:03

Ronaldo had een vader met een drankverslaving. CR7 was erg gesteld op zijn vader en bood hem aan om hem naar een afkickkliniek te sturen. Het was een arme man die het geld niet had voor een behandeling. Als je als verslaafde steeds half aan het afkicken bent gaat het eens goed mis. En dat ging ook op de vooravond van een interland in Ronaldo zijn jongere jaren (portugal - Rusland). Toch de match gespeeld, maar het zit hem erg diep.

Vandaar dus.

12 oktober 2014 om 18:44

Lelele

Bedankt voor je reactie, dan weet ik dat ook weer. Echt vreselijk, weet helaas zelf ook hoe het is om geen pa meer te hebben.

12 oktober 2014 om 18:45

Yasemin

Bedankt voor je reactie, dan weet ik dat ook weer. Echt vreselijk, weet helaas zelf ook hoe het is om geen pa meer te hebben.

Aan de mentaliteit van Lukaku valt niks op te merken.
Dat was al zo van toen hij 16 was en dat is ook nog zo nu hij 21 is.
Qua puur talent en veelzijdigheid als spits schat ik Origi en Benteke echter net iets hoger in.
Vooral Origi wordt een wereldspits, maar het is goed om weten dat nadat je een verdediging die een uur is bestookt met spelers als Benteke of Origi je iemand als Lukaku nog kan inbrengen die ze helemaal kapot kan spelen.

12 oktober 2014 om 11:56

Volgens mij zijn Lukaku en Orige een beetje dezelfde soort spitsen?

12 oktober 2014 om 12:05

Zeker niet.
Lukaku is een machtmens die alleen de rechte weg naar doel gaat,snel en met een goed uitgeballanceerd lichaam.
Origi is meer een stilist en........15(?) kilo minder aan gewicht.

12 oktober 2014 om 12:06

Nee hoor, Origi is meer iemand die buiten de zestien kan afmaken. Een beetje Van Persie type, terwijl Lukaku echt hangend in het zestien blijft, omdat Lukaku veel fysieker is dan Origi. Maar ik vind Lukaku momenteel een grotere talent dan Origi, omdat die man echt al gewoon heeft waargemaakt in Belgie en Engeland, terwijl Origi eigenlijk net pas komt kijken. Alleen doet Origi bij het nationaal elftal wel beter dan Lukaku.

12 oktober 2014 om 12:10

Nee sorry, ik bedoelde Lukaku en Benteke. Origi is inderdaad anders.

12 oktober 2014 om 12:19

Nee, Benteke kan erg goed voetballen, terwijl Lukaku de voetbalskills heeft van de gemiddelde landbouwer. Benteke kan op de counter spelen, en kan ook erg goed kaatsen en goed met de rug naar doel voetballen. Lukaku kan echt enkel counteren.

Lukaku is de meest krachtige spits ter wereld en in een lange sprint houdt bijna niemand hem bij, maar Benteke is al 2 seizoenen de speler in de PL die het meest kopduels wint. Ik betwijfel ook of er ook maar iemand in de wereld beter is in kopduels dan Benteke.

Ik vind ze alle 3 wel echt andere spelers. Lukaku en Benteke doen wel veel op kracht, terwijl Origi alles op voetbalfinesse doet. Mss dat je daarom Lukaku en Benteke wat als gelijke stijlen ziet, maar dat zijn ze echt wel niet.

12 oktober 2014 om 12:21

Origi is technisch veel sterker.

12 oktober 2014 om 12:24

Oftewel, Origi is technisch enorm sterk en Lukaku technisch enorm zwak. Veel sterker is echt het understatement van het jaar.

Slim van die jongen, het is makkelijk om de fout te maken en te leven als een beest. Beter vermijd je dat soort zaken.

Moet wel zeggen dat ik nog steeds niet begrijp waarom Everton zo veel geld heeft neergeteld voor zo'n beperkte voetballer.

12 oktober 2014 om 11:58

Het is daarom dat jij niet in het aanwervings team zit van Everton.
Toe gegeven,momenteel zit hij in een dip.
Maar ik ben er zeker van dat hij daaruit komt en zich weer "beestachtig" kan gaan gedragen.

12 oktober 2014 om 12:53

Ik heb ook niet de ambitie om in het aanwervingsteam van Everton te zitten, wat dat dan ook is.

12 oktober 2014 om 12:52

Hij heeft veel beperkingen, maar er is geen betere counterspits in de wereld. Everton is ideaal voor hem zolang ze een subtopper blijven.

Ik zie hem wel bij Everton blijven en nog 7 seizoenen 20 goals of meer halen in de PL. Dan is hij natuurlijk een absoluut koopje geweest.

12 oktober 2014 om 12:55

Ik vind het voor het geld wat betaald is een beperkte spits. Hij is sterk en snel,maar meer niet. Ik weet ook niet of hij de komende zeven jaar elk seizoen twintig goals gast maken.

Goede speler en goede club. Is een echte prof en daar kunnen de grote talenten van de eredivisie van leren.

Beter dan verminderd hij ook een kans op onnodige boetes.

Knap van hem. Mij is het niet gelukt de keren dat ik in Liverpool was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren