Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool rondt transfer af: ‘Vandaag is een grote dag’

Laatste update:

Sadio Mané is officieel speler van Liverpool. De 24-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een meerjarig contract, zo maken the Reds dinsdagmiddag via de officiële kanalen bekend.

/

De club van manager Jürgen Klopp doet geen mededelingen over de transfersom, maar volgens de Liverpool Echo en the Guardian is er 36 miljoen euro betaald aan Southampton. De BBC spreekt evenwel van een bedrag van 40,7 miljoen dat door variabelen nog kan oplopen tot ruim 43 miljoen.

De transfer van de 31-voudig international van Senegal komt niet als een verrassing, want hij werd al langer in verband gebracht met Liverpool en afgelopen maandag meldden diverse media dat de verenigingen een akkoord hadden bereikt. Mané kwam in dienst van Southampton tot 25 goals en 14 assists.

“Vandaag is een grote dag en ik ben erg blij dat ik voor een van de grootste clubs van Europa heb getekend. Dit is een club die veel prijzen heeft gewonnen en een rijke geschiedenis heeft. Ik kijk ernaar uit om de technische staf en medespelers te ontmoeten en om aan het seizoen te beginnen”, reageert Mané.

Betaalt Liverpool te veel voor Sadio Mané?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel Southampton loopt leeg, die zullen het erg lastig krijgen om weer zo indrukwekkend te presteren volgend seizoen. Dit kan weleens een jaar worden dat Southampton tegen lijfsbehoud kan gaan vechten, alhoewel we dat ook dachten in Koeman's eerste seizoen..

28 juni 2016 om 13:18

Wie zijn er nog.meer vertrokken behalve Koeman en Mane?

28 juni 2016 om 13:20

Wanyama.

28 juni 2016 om 13:20

Wanyama

28 juni 2016 om 13:20

Wanyama, Stekelenburg.. Ik zie Pelle ook nog wel vertrekken als hij zo door gaat.

28 juni 2016 om 13:21

Victor Wanyama naar Tottenham Hotspur en dus Sadio Mané (naar Liverpool) en hun trainer Ronald Koeman naar Everton. Daarnaast hebben Fraser Forster en Virgil van Dijk hun contract dan wel verlengd, maar ik sluit niet uit dat ze deze transferperiode alsnog vertrekken en ook van Graziano Pellé, die een prima indruk maakt op het EK en voor het EK al in verband werd gebracht met een terugkeer naar Italië, valt niet uit te sluiten dat hij vertrekt.

28 juni 2016 om 13:22

Wanyama is ook al vertrokken naar Spurs. Mane's vervanger is Nathan Redmond, maar die vind ik toch echt wel een stuk minder dan Mane. Daar leveren ze echt een hoop kwaliteit in!

28 juni 2016 om 13:22

Ik zie Pelle wel naar Juventus gaan deze zomer! Die zoeken toch nog een nieuwe spits na t vertrek van
Morata!

28 juni 2016 om 13:23

@Rochester
En als Lukaku bij Everton vertrekt schijnt Koeman hem daarheen te willen halen!

28 juni 2016 om 13:35

Kan me niet voorstellen dat Lukaku weg gaat. Las van de week geloof ik dat everton 75 miljoen pond (!) voor hem wil hebben ..

28 juni 2016 om 13:42

@Dante Ja maar Chelsea schijnt hem heel graag te willen hebben haha! Lukaku heeft zelf ook aangegeven wel een stap omhoog te willen maken, en ondanks dat Everton erg veel te investeren krijgt (zelfs voor een PL club is het veel) zal het nog wel even duren voor ook zij de echte ambitie weer hebben om top-4 te gaan spelen. Everton zal zich moeten focussen op weer in de top-8 te eindigen en dan denk ik dat die doelstelling meer bij Pelle past dan bij Lukaku

28 juni 2016 om 13:45

Dante, inderdaad. Zelfs voor de 35 miljoen euro die Everton zelf heeft betaald wil je hem toch niet eens? Zo'n beperkte olifant gaat kei- en keihard door de mand vallen bij een dominante topclub, misschien is hij iets voor Atletico maar bij City of Arsenal of Bayern of zo zou het huilen met de pet op zijn. (Ik weet natuurlijk dat Everton geen genoegen gaat nemen met 35)

Als men dan toch een Belg wil, haal dan de goedkopere en veel getalenteerdere Batshuayi. Er zal nog veel en intensief met hem gewerkt moeten worden en hij heeft geen PL ervaring maar uiteindelijk zal je er zo veel meer plezier aan beleven. En anders Lacazette, Aubameyang...

Over Mane dan, hij voegt snelheid en beweeglijkheid toe aan Liverpool, er werd zo'n type met een actie gemist. Geen topspeler waarop de supporters hoopten maar ook zeker geen slechte speler. Een beetje duur maar dat is nu eenmaal de nieuwe realiteit.

28 juni 2016 om 14:07

Klopt, zie ik ook wel gebeuren

Liverpool betaalt tot nu toe elke keer de hoofdprijs voor subtoppers.

28 juni 2016 om 13:23

Helemaal met jou eens, maar ze selecteren hun spelers op zo'n manier dat er waarschijnlijk geen scoutingsapparaat bestaat. Ze kopen gewoon alles dat een jaar, max twee jaar goed presteert in de Premier League of Bundesliga, af en toe een verdwaalde Spanjaard en klaar.

28 juni 2016 om 13:44

Aubameyang, Reus, Gundogan, Perisic, Lewandowksi, Piszcek, Hummels en Mkhitaryan.
Spelers die voordat Klopp ze naar Dortmund haalde niet bekend waren en uiteindelijk allemaal grote jongens zijn geworden. De eerste minuut van een aankoop van Klopp moet nog gemaakt worden. Het is erg makkelijk om alle aankopen van Liverpool van afgelopen jaren, nu met deze te vergelijken. Rodgers kreeg Balotelli door zijn strot geduwd, maar dat gebeurd onder Klopp niet meer.

28 juni 2016 om 13:47

Klopp heeft Perisic niet gelanceerd.

28 juni 2016 om 13:51

Sowieso doet men net alsof Liverpool enkel en alleen miskopen heeft gedaan. Firmino, Can, Origi, Gomez en Clyne zijn sowieso goede aankopen en spelers als Milner, Ings, Lovren zijn ook zeker geen miskopen.

28 juni 2016 om 13:54

Hahah wat overdreven! De namen die jij noemt, waren allemaal al bekend. Niet zo bekend als Messi, maar iedereen die het Europese voetbal volgt kende de namen al voor hun transfer naar Dortmund.

28 juni 2016 om 14:04

Milner is transfervrij gekomen, Origi was ook niet de allerduurste en heeft toch ook nog niet constant gepresteerd. Can is goed, Clyne is een leuke back maar deze spelers waren niet voor veel geld binngekomen. Firmino was prijzig maar wel aan aanwinst natuurlijk
Daarnaast zijn er toch wel een tal van spelers daar mislukt hoor.

28 juni 2016 om 14:07

Sinds wanneer mogen transfervrije spelers niet meegeteld worden om het beleid omtrent het aantrekken van spelers te beoordelen? Ik ontken ook nergens dat Liverpool ook spelers heeft gehaald die mislukt zijn. Ik stel alleen dat men altijd overdrijft omtrent Liverpool.

28 juni 2016 om 23:26

Vergeet de beste van allemaal niet, Coutino voor ik meen maar ergens rond de 10 miljoen. Henderson is toch ook doorgegroeid naar een zeer goede speler. Ik ben erg benieuwd naar Can en Firmino komend seizoen, vooral Can begint nou toch echt door te breken. Ik hoop dat hij nu onder Klopp echt kan uitgroeien tot een wereldtopper.

Geen verrassing meer deze transfer. Wel het type speler wat Liverpool goed kan gebruiken, maar helaas weer bij The Saints weggehaald, wat ik persoonlijk jammer vind en het bedrag is natuurlijk eens te meer te hoog. Hopelijk kan hij onder Klopp zich nog verder ontwikkelen en wat dat betreft heb ik er wel vertrouwen in.

28 juni 2016 om 13:25

Klopp is inderdaad een trainer die uit dit soort spelers, erg goed maar geen wereldtop, het laatste beetje kan persen. Hierdoor kan hij een team toch op absoluut topniveau laten presteren. Hopelijk lukt dat nu bij Liverpool weer. Als Klopp Liverpool aan de praat krijgt, zoals hij Dortmund op slot op de rit had, is het direct een grootmacht als Atletico Madrid nu is onder Simeone.

28 juni 2016 om 13:41

En dat terwijl United voor bijna het zelfde bedrag Mikitharyan van bvb gaat halen..

28 juni 2016 om 13:46

United treft het dat hij nog maar een éénjarig contract heeft en bovendien zijn zinnen heeft gezet om koste wat kost naar United te gaan.

28 juni 2016 om 16:37

Mkhitaryan wil koste wat kost naar Man U en heeft nog maar een contract van een jaar. En hij heeft een hekel aan de speelstijl van Klopp, die vond dat hij niet goed genoeg presste. Dat is vermoedelijk waarom hij Mané wilde hebben: die heeft bij Salzburg al laten zien erg goed te kunnen pressen en er de werklust voor te hebben. Mané is ook nog maar 24 en heeft nog groeipotentie. Ik had liever Ousmane Dembélé gehaald, maar die wilde naar Dortmund (wat ook verstandiger is). Maar ik ben er zeker van dat Mané erg nuttig zal zijn voor LFC en dat die prijs een effect is van het belachelijke TV-geld. Iedereen in Engeland gaat veel betalen vanaf voortaan.

Het is maar de vraag of een wisselvallige speler als Mane het antwoord voor Liverpool is. Op een goede dag is hij onnavolgbaar, maar zoals de afgelopen seizoenen al bleek, kan zijn niveau ook zo hard dalen dat hij zijn basisplaats kwijtraakt bij een club als Southampton (hoewel die het beter hebben gedaan dan Liverpool).
43 miljoen is veel geld voor zo'n risico, maar ik denk wel dat hij heel goed in het spel van Klopp past.

Kan iemand mij vertellen hoe goed is deze jongen heb hem een paar keer zien spelen en toen moest hij het heel erg van zijn snelheid hebben. Is deze jongen echt goed genoeg voor liverpool en is hij ook ech 40 mil waard ?? Want 40 miljoen daar kan je betere spelers voor kopen denk ik zomaar denk aan een mikytarian of een poging wagen bij Candreva

28 juni 2016 om 13:27

Ä°k vindt hem iig beter dan mikytarian, mijn mening.

28 juni 2016 om 13:33

Ondanks dat ik niet zo negatief over Mane ben als de meeste (ik vind het best een goede speler, maar idd wel voornamelijk door zn snelheid), vind ik Mkhitaryan dus echt 2x zo goed!

28 juni 2016 om 13:38

Mkhitaryan is echt een veel completere speler. Klopp houdt echter wel van wat snelheid op in ieder geval een van z'n flanken. Dat heb je met mane natuurlijk wel.

28 juni 2016 om 13:51

Ja, al heb je die snelheid natuurlijk met beide wel. Mkhi is ook belachelijk snel, maar heeft zoals je zegt ook de rest. Ik kan echt niet wachten op de bevestiging!

Goede aankoop. Iemand die wel assist kan geven vanaf de vleugel. Dan heb je misschien ook nog iets aan Benteke aankomend seizoen.

Ja, het is teveel geld maar om hem nou als miskoop te bestempelen zonder een minuut voor de club te hebben gespeeld is een beetje vreemd. Dat is helaas het oppertunisme van het hedendaagse voetbal. Was hij van Real Madrid of Barca weggekocht ipv Southampton was het een top aankoop geweest. Nooit had iemand van Phillipe Coutinho gehoord voordat hij naar Liverpool kwam..

Voor een club zonder europees voetbal aankomend seizoen is dit een prima aankoop die ons vooruit kan helpen.

28 juni 2016 om 13:35

Denk je dat Benteke blijft dan?

28 juni 2016 om 13:39

Haha nooit had iemand van Coutinho gehoord...😂😂 Stond al jaren te boek als erg groot talent, was al opgepikt door Inter en brak daar al door.. Hahah

28 juni 2016 om 14:06

Ik kon me Coutinho wel herinneren bij Inter, viel toen vaak ik bij Champions league wedstrijden en stond al een lange tijd bekend als een groot talent

28 juni 2016 om 16:04

Coutinho was een groot talent die bij een Italiaanse topclub speelde... Zegt meer over jou als jij er blijkbaar nog nooit van had gehoord, verder zie ik het ook niet gebeuren dat benteke nog een plekje krijgt van klopp.

Mooie aanwinst! Maar ik heb een vraag, ik hoor bijna iedereen zeggen dat we een nieuwe LB moeten aantrekken. Dat vind ik zelf ook maar kan Flanno niet anders op LB.

28 juni 2016 om 13:43

Kan wel op linksback, maar is eigenlijk een rechtsback. Niet optimaal dus (zelfde geldt voor Joe Gomez, eigenlijk cv, maar ook uit nood lb gespeeld), maar in ieder geval beter dan kip zonder kop Moreno die blijkbaar nooit zijn verdedigende capaciteiten gaat verbeteren helaas.

Enorm veel geld voor een "leuke" speler, in ieder geval niet de spelers die Liverpool mee gaat laten doen om de titel.

28 juni 2016 om 13:52

Met dit soort spelers haalde Dortmund ook de titel en de finale van de CL.
Misschien kijkt Klopp meer naar wat het team nodig heeft, dan naar de naam van degene die de kwaliteiten bezit. Mane is een speler die met zijn snelheid een wedstrijd kan beslissen, die op meerdere plekken voorin uit de voeten kan en daardoor juist in de omschakeling dodelijk kan zijn. Dat zijn ook de momenten geweest waarmee hij nu het beste tot zijn recht kwam, in de omschakeling. Dat is precies waar Klopp zijn spel op baseert. Fouten van de tegenstander afdwingen.

Uitstekende aanwinst voor Liverpool denk ik zelf en zal ook goed passen binnen het 'gegenpressen' van Klopp. Hij heeft de snelheid, de energie, de dreiging en kan op meerdere plekken spelen. Zal denk ik een beetje zoals Blaszykowski zijn onder Klopp toen. Met volle snelheid langs de zijkanten razen.
Het enige wat Mané wel mist is inzicht/visie, maar aangezien Mané denk ik voornamelijk rechts geposteerd zal worden, zal hij aan zijn andere kwaliteiten voldoende hebben.

28 juni 2016 om 13:50

31-voudig international van Mané...?

28 juni 2016 om 13:51

Wist niet dat hij ook zijn eigen land was

Het wordt opeens volkomen duidelijk waarom Koeman is weggerend. De mensen die hem geldwolf noemde :'

28 juni 2016 om 16:18

Dacht ik ook idd. De enige grote transfer die everton de afgelopen jaren heeft gemaakt was fellaini. Op de een of andere manier weten ze daar hun toppers beter en langer aan zich te binden, ondanks herhaaldijke interesse in spelers als Stones, baines en barkley

Sinds wanneer kan je uitkomen voor het land Mane?

Het is wel mooi dat Mane tegenwoordig zijn eigen land heeft waar die al 31 keer voor is uitgekomen...

Met alle respect, dit is toch niet het niveau dat Liverpool na wilt streven?
Mane is een prima voetballer hoor, daar niet van, maar het bevestigd voor mij wel dat Liverpool niet (meer) de topclub van weleer is.
Ik snap ook dat je niet zomaar even een James Rodriguez + Ibrahimovic binnen haalt, maar er zullen toch vast andere spelers zijn die wel beschikbaar zijn én een (paar) niveau('s) hoger zijn dan Mané?

28 juni 2016 om 14:46

Wie dan? Wie is er beter dan Mane en haalbaar voor Liverpool?

29 juni 2016 om 10:45

Dat is toch ook precies wat ik zeg?
Ik begrijp heel goed dat de echte wereldtoppers niet voor het oprapen liggen, maar ik vraag me echt af of Mané wel van het niveau is wat Liverpool na wilt streven.
Anders gezegd: ik, en veel andere, zien Liverpool toch nog steeds als één van de topclubs van Engeland. Het zelfde geld voor Arsenal.
Beiden winnen echter heel weinig, maar spreken min of meer wel elk jaar uit om mee te willen doen om de titel.
Mijn vraag is dan alleen of Mané voor een dergelijke doelstelling geschikt is.

Welke speler(s) dan wel, en of ze haalbaar zijn durf ik niet te zeggen.

Redelijke aankoop, het bedrag is nog te overbruggen, Engelse clubs hebben toch meer geld dan water. Ik gun hem dat hij het goed gaat doen maar er zit altijd een 'twijfel' factor aan dit soort spelers. Kunnen ze het ook laten zien op een hoger niveau? Kunnen ze de druk dan aan? Ik laat me verassen door Mane!

Normaal vind ik het transferbeleid van Liverpool echt rampzalig, maar Mané vind ik daarentegen wel een erg goede speler. Goede aankoop naar mijn mening! Denk dat deze ook van de hand van Klopp is en niet van het bestuur.

Enorm jammer dat een club als Southampton compleet wordt leeggekocht, vind ik gewoon zonde.
Bovendien is 40 miljoen een belachelijke prijs weer zeg, niet gek dat de prijzen van de tickets zo hoog zijn...

28 juni 2016 om 15:39

Southampton zal weer goeie spelers terughalen, zoals redmond. Ze hebben nog austin, Long etc. Ik zie ze wel toppers halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren