Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema schenkt Ronaldo penalty bij overtuigende zege Al-Nassr op Al-Ittihad

Laatste update:

Al-Nassr heeft dinsdagavond een overtuigende zege geboekt op Al-Ittihad in de Saudi Pro League. Na een doelpuntrijk duel was het team van Cristiano Ronaldo met 2-5 te sterk voor de ploeg van Karim Benzema. De Portugese superster nam zelf twee doelpunten voor zijn rekening, terwijl ook Sadio Mané goed was voor twee treffers.

Bijzonderheden
Al-Ittihad nam na een klein kwartier spelen verrassend de leiding. Op aangeven van Benzema schoot Abderrazak Hamdallah raak: 1-0. Enkele minuten later kreeg Al-Nassr een strafschop na een overtreding van de Fransman die aangever was bij de openingstreffer. Ronaldo mocht aanleggen vanaf elf meter en faalde niet: 1-1. Nog voor de rust zou Al-Nassr de wedstrijd volledig omgebogen hebben, daar Anderson Talisca op aangeven van Alex Telles de 1-2 maakte.

Snel na de pauze kwam Al-Ittihad langszij door een tweede doelpunt van Hamdallah: 2-2. Het kantelpunt van de wedstrijd zou vervolgens in minuut 66 plaatsvinden, toen Fabinho een overtreding beging in zijn eigen zestienmetergebied. De voormalig speler van Liverpool ontving zijn tweede gele kaart, moest het veld verlaten en vanuit de kleedkamer meekrijgen dat Ronaldo Al-Nassr weer op voorsprong zette middels de gegeven strafschop: 2-3. Tegen tien man liep de ploeg van trainer Luís Castro vervolgens uit naar een ruime zege. Mané besliste het duel met een dubbelslag: 2-5.

Al-Ittihad - Al-Nassr 2-5


14' 1-0 Abderrazak Hamdallah (assist: Karim Benzema)
19' 1-1 Cristiano Ronaldo (penalty)
38' 1-2 Anderson Talisca (assist: Alex Telles)
51' 2-2 Abderrazak Hamdallah (assist: Igor Coronado)
66' Rode kaart Fabinho
68' 2-3 Cristiano Ronaldo (penalty)
75' 2-4 Sadio Mané (assist: Anderson Talisca)
82' 2-5 Sadio Mané (assist: Otávio)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een fenomeen is het toch die Ronaldo de meeste goals in 2023!

Echt een legend ook een van de beste ooit!

26 december 2023 om 21:16

Veel bewondering voor wat Ronaldo allemaal heeft bereikt hoor, maar het aantal van de meeste goals vergelijken met absolute top competities lijkt me wat ver gaan.

26 december 2023 om 21:20

Natuurlijk niet te vergelijken. Toch wel wat lastiger die ballen er in te leggen in de pl en la liga dan tegen die verdedigers in de zandbak.

26 december 2023 om 21:26

@damsterdam

Klopt ook hoor. maar hoe hij nu speelt in de Saudische competitie blijft gewoon heel goed.

Zijn tijd in Europa is allang voorbij dat was al heel duidelijk ook.

26 december 2023 om 21:27

En dan is ook nog is de helft ofzo penals. Maar goed niks anders dan respect voor zn prestaties natuurlijk

26 december 2023 om 21:46

Nog niets eens een kwart volgensmij😂 maar goed, triestelingen als jij moeten altijd alles naar beneden halen wat hij doet. Penalty’s hebben daarbij ook het wk beslist, maar dat is zeker anders?

26 december 2023 om 21:56

15 van de 53 doelpunten kwamen uit penalty's. Dus meer dan een kwart. Hij zegt er ook bij dat er niks anders dan respect is voor zijn prestaties. Maar als je enige vorm van kritiek hebt op Ronaldo ben je natuurlijk gelijk een 'triesteling'.

26 december 2023 om 21:58

15 van de 53?? Bizarre aantallen haha

26 december 2023 om 22:39



Misschien omdat hij zwaar overdrijft? 15 van de 53 komt niet in de buurt van de helft. Het is hetzelfde als je zou zeggen over een speler die veel gescoord heeft en een topjaar heeft gedraaid, dat je niks meer dan respect hebt voor zijn jaar, maar dat hij alleen maar tegen de kleintjes scoort, terwijl dat niet het geval is.

27 december 2023 om 11:39

Klopt maar ik denk dat de SA competitie ondertussen wel zwaar wordt onderschat, ls je kijkt naar wie er ondertussen daar spelen. En ook zijn er ondertussen top coaches actief.
Ook moeten we niet de plaatselijke spelers zelf onderschatten. Die hebben toch echt op eigen kracht Argentinië op de WK geklopt.

Zelfs de Zandbak is niet meer wat het was. Er zijn vele Groene projecten daar maar dit terzijde.

Ik denk dat daar de top 4-5 clubs sterker zijn dan de Nederlandse top.

27 december 2023 om 11:46



Ik ken een topvoetballer die in Spanje bij Barcelona alle strafschoppen mocht nemen maar een scoringspercentage onder het gemiddelde van de PL had.
De gem. was 74. Hij had 68.
Ronaldo heeft nog steeds het record van benutte strafschoppen op rij in Spanje, n.l. 26.
Dat is ook een kunst hoor.
Het was tevens Ronaldo's 1000ste club wedstrijd.

27 december 2023 om 20:45

Haaland heeft 14 Strafschoppen gehad Mbappe ook zoiets. Kane 13 dacht ik. En een WK is beslist met 6 Strafschoppen in 8 wedstrijden.

Kan het nog steeds niet geloven dat Benzema ons serieus heeft verlaten voor zo club. Kansloos zesde in de competitie en hebben geen elftal die om de prijzen meedoen. Teams als Al Nassr, Al Hilal, Ah Ahli, hebben een veel betere elftallen. Maar ja, ook Benzema kon geen nee zeggen tegen 200 miljoen per jaar, of weet ik veel hoeveel die daar nu verdiend. Kon nog makkelijk een jaar of twee mee bij Real.

Ronaldo. Fenomeen. 53 goals in 2023, en hij heeft nog 1 potje om er nog paar bij te prikken. Legend 🐐.

Al-Ittihad was vorig jaar de landskampioen en zijn nu al kansloos om dat te prolongeren. Maar liefst 22 punten achter op koploper Al-Hilal! Dat is wel opmerkelijk. Maar ja teams zoals All-Nassr, All-Hilal en Al-Ahli hebben zich natuurlijk ook wel enorm versterkt. Daarentegen toch best wel zwak dat ze niet in de top 4 staan. Want ze hebben toch spelers zoals Benzema, Kantã£â© en Fabinho...

27 december 2023 om 11:42

Ja precies. Maar is dat zwak of is de rest ondertussen zo sterk?
Koploper Al-Hilal beschikt ook over Jorge Jesus, een top coach, kampioen in Portugal en Brazilië.

Wat is die Ronaldo toch een geweldenaar. 53 goals in 2023 is echt heel bijzonder op deze leeftijd. Jammer dat hij niet meer in Europa voetbalt.

Deed ie bij Real ook altijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren