Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo en Mané helpen Al-Nassr aan monsterzege met vijf goals

Laatste update:

Cristiano Ronaldo en Sadio Mané hebben Al-Nassr vrijdagavond aan een overtuigende overwinning geholpen. Op bezoek bij Al-Fateh produceerde de Portugese sterspeler een hattrick, terwijl Mané twee keer trefzeker was. Voor Al-Nassr was het na twee nederlagen op rij de eerste competitiezege van het nieuwe seizoen.

De score werd na 27 minuten geopend door Mané, die na een fraaie assist met de hak van Ronaldo beheerst afrondde: 0-1. De Portugees bepaalde vervolgens de ruststand op 0-2 door een voorzet van Sultan Al Ghannam van dichtbij binnen te koppen. Ook bij de 0-3 kreeg Ronaldo de bal op een presenteerblaadje. Abdulrahman Ghareeb werd de diepte ingestuurd en legde direct breed op de 38-jarige spits, waardoor de uitkomende sluitpost van Al-Fateh kansloos was.

Al-Nassr nam hierna wat gas terug, maar voerde de doelpuntenproductie tien minuten voor tijd alsnog verder op. Weer was Ghareeb de aangever. Mané stond op de juiste plek om diens voorzet vogelvrij tegen de touwen te koppen: 0-4. Het slotakkoord was voor Ronaldo, die in de 96ste minuut de 0-5 binnen kon lopen en daarmee zijn hattrick voltooide.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik het zo lees en samenvattingen zie is het best een leuke competitie aan het worden met veel spelers die nog erg goed zijn zelfs als ze over hun piek zijn zijn ze nog steeds best goed en zeker niet uitgeblust

25 augustus 2023 om 22:31

Hoop oprecht niet dat veel meer mensen dit gaan denken. Als deze competitie straks veel aandacht krijgt, wordt deze alleen maar groter..

26 augustus 2023 om 01:36

En waarom zullen we dat graag willen? Zodat opeens saudie Arabië mee gaat doen met de cl omdat er een pakhuis olieveld word neergelegd. Zie je een Nederland met moeilijk financieel gezond beleid steeds hoger op de Europese lijst beklimmen, en dan zou je zo'n plastic competitie er bij krijgen. Moet er niet aan denken.

26 augustus 2023 om 06:53

Nou het zal mij en velen met mij een worst wezen wat die spelers daar uitvreten. Totaal niet boeiend. Laat ze daar lekker in de zandbak spelen voor veel geld, dan gaan wij naar echt voetbal kijken.

26 augustus 2023 om 12:22

En waarom niet ? Is toch mooi als er meerdere grote competities zijn ? Premier League is ook ooit zo begonnen.
Ik vind het prima. Met het internet kun je alles volgen. Eindelijk af van al die wedstrijden in de regen.

25 augustus 2023 om 22:37

Als je wat zo leest? En samenvattingen zie? Haha wat een lul verhaal.

26 augustus 2023 om 00:12

Ik lees op voetbalzone de uitslagen en kijk de samenvattingen en zie dat het vaak leuke open wedstrijden zijn waar de sterren oprecht ook hun best doen voor prijzen ik zie vreugde en mooie doelpunten meer laten de samenvattingen niet zien dus geen idee hoe het spel is maar het ziet er best goed uit

26 augustus 2023 om 13:40

Het zijn open wedstrijden omdat meer de helft van de teams amateurs zijn. En de “sterren” totaal geen tegenstand hebben.

25 augustus 2023 om 23:16

Vooral mooi om te zien, dat die absolute sterren, veel plezier hebben. Alles gewonnen, maar super blij na een doelpunt. Zag het bij Benzema, Ronaldo en Messi.

Dat blijft wel het mooiste. Jongens blijven jongens.

26 augustus 2023 om 00:25

Hou Messi erbuiten. Benzema en Ronaldo hebben niet alles gewonnen? Messi wel.

26 augustus 2023 om 00:51

Ik ben ook Messi fan maar Benzema heeft toch ook alles gewonnen, incl wk met frankrijk en gouden bal?

26 augustus 2023 om 01:40

Benzema heeft geen WK gewonnen. Hij werd van 2016 tot 2021 niet opgeroepen door die schandaal.

26 augustus 2023 om 10:26

Ik zou ook veel plezier hebben als er elke maand een miljoen of 20 bijgeschreven wordt.

26 augustus 2023 om 10:53

Messi heeft oa de knvb beker nooit gewonnen en dave van den berg wel.

26 augustus 2023 om 00:18

Eens, ik kijk de wedstrijden live tot nu toe van Cristiano, firminio en Henderson hjj in teams. Veel leuke spelers ene hopelijk wordt het meer. Voetbal is voor de wereld en niet alleen Europa. Europa denkt dat zij als enige de grootmacht moeten zijn, denk het niet. Ik hoop dat voetbal groot wordt overal in de wereld. Mls, Saudi en hopelijk keert China terug met een beter beleid

Mooi voor Cristiano. Eerste wedstrijd van de competitie deed hij niet mee en de tweede wedstrijd was hij echt slecht, met als dieptepunt die uitbrander tegen de scheids. Desalniettemin als 38 jarige nog zo presteren. Petje af.

25 augustus 2023 om 22:31

Je comment psuedo positief beginnen om dan wat negativiteit te spuwen wat eigenlijk de essentie van je verhaal is om dan weer een psuedo complimentje ertegenaan te gooien. Heb je de wedstrijden wel bekeken of heb je een kort videootje gezien van die zogenaamde uitbrander?

Die Ronaldo balt lekker daar in de zandbak. De sjeiks zullen er misschien erg tevreden zijn, maar ik krijg er wel een naar gevoel bij. Een land waar Amnesty Internationaal genoeg over te vertellen heeft haalt grote voetbalsterren binnen als ambassadeurs voor het land. Ronaldo zal er niet naar omkijken zolang zijn bankrekening goed gevuld wordt en hij zijn doelpunten maakt...

25 augustus 2023 om 22:39

Achja, we hebben genoeg mensen die hard schreeuwen over het slavernijverleden. Ik zie deze mensen ook niet opkomen voor de mensen die in de huidige tijd als slaaf gemaakt worden.

Klaas, laat ik je naar bed sturen met wat tegelwijsheid: "als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht".

25 augustus 2023 om 22:47

Dat klopt, maar ik vind het wel mensonterend dat dit land zich beter wilt presenteren dan het in het echt is door er oliedollars tegenaan te gooien. Wij moeten de problemen daar blijven benoemen zodat ze niet ondersneeuwen door scorende voetballers.

26 augustus 2023 om 01:19

@FCT

Verschil. Men 'schreeuwt' hier niet om het slavernijverleden, maar haalt het aan om de gevolgen ervan die vandaag te zien zijn worden begrepen.

Daarbij komen die mensen dus vrijwel altijd op voor slaven nu, aangezien ze duidelijk geen probleem hebben om het erover te hebben.

Ironisch ook. Ik zie vaker dit soort doeddoeners als argument en dan vraag ik me af of jij en mensen die dit aangeven ook zo begaan zijn al die slaven als vluchteling hierheen te halen.

Geloof me, het zal niet de eerste groep zijn die daar een probleem mee heeft, ondanks de hypocrisie trachtende drog argumenten.

26 augustus 2023 om 12:25

Ach ja ! NL laat vluchtelingen in de buitenlucht slapen… zo ken ik er nog wel een paar. Heeft Amnestie ook wel wat over te zeggen. Zo heeft ieder land iets….

Eerste doelpunten van het seizoen en meteen een hattrick. Dat is wel lekker.

Ik vindt het wel mooi om te zien dat ook deze competitie steeds meer aandacht krijgt begint toch wel interessant te worden als meer en en meer daar heen trekken.

25 augustus 2023 om 22:49

Mm het is voor mij meer een soort Jupiler League, met 4 teams die er ver bovenuit stijgen.

25 augustus 2023 om 22:53

Waar krijgt het aandacht dan? Hier op VZ?

25 augustus 2023 om 23:24

Nou iedereen praat over saudi Arabië, dus er is zeker aandacht.

26 augustus 2023 om 07:56

Ja maar niet om de reden die jij insinueert, gaat denk ik over een ander onderwerp.

Heerlijk om Ronaldo en Mane samen te zien schitteren. Je ziet ook echt de plezier die ze hebben in het spel. De GOAT Ronaldo zet de teller op 64 hattricks. Wat een fenomeen!

Wel weer opvallend dat ze de eerste 2 wedstrijden verloren hebben en nu pas de 1e overwinning. Met zoveel toppers zou je toch zeggen dat je alles wint?? Misschien dat de andere ploegen zo slecht nog niet zijn en dat de competitie in de breedte ook alleen maar sterker en sterker wordt. Ik keek daarnet voor de gein naar ploegen waar ik nooit eerder van gehoord had, maar ook die clubs hebben bijna allemaal 6 a 7 buitenlandse jongens met aardig wat bekende namen tussendoor!

26 augustus 2023 om 00:13

Je moet niet vergeten dat de eerste wedstrijd die Al Nassr speelde in de competitie, alleen Sadio Mane meedeed, en dat terwijl ze amper twee dagen van te voren nog de finale speelde tegen Al Hilal, en ook nog is 120 minuten. Daarom waren spelers als Ronaldo, Brozovic, Talisca, Telles en Seko Fofana er niet bij. Tweede wedstrijd waren ze wel erg slecht las ik en vandaag blijkbaar wel een goede pot met 3 goals van Ronaldo en een assist op Mane. Nieuwelingen als Laporte en Otavio deden ook mee.

Ik zelf ga de competitie niet daar volgen. Wel natuurlijk qua uitslagen en beelden. Vooralsnog doet het team van Benzema het goed met 9 punten uit 3 potjes. Het zijn vooralsnog de 'grote namen' die grote spelers halen. Ben dus benieuwd of ook de mindere namen grote spelers gaan halen naar Saudie-Arabie.

Eindelijk weer gewonnen, wat ik wel mooi vind is dat de trainer de tijd krijgt van de sjeik. Ondanks de druk van de media.

Toch wel echt typisch de 'in de herfst van zn carrière' Ronaldo. Enkele matchen slecht spelen om er dan een hattrick in te knallen haha. Blijft toch een fenomeen dit. Een team in Saudi Arabie met CR7, Mane, Talisca, Otavio, Fofana, Brozovic, Telles en Laporte in 1 ploeg. Blijft toch gek.

Wat een heerlijke competitie zeg!! Heb genoten van de wedstrijd! SIIUUUUUU

Ik heb echt gemerkt in de reacties zodra wat meerdere personen positief praten over Ronaldo de rest erin mee gaat maar ook andersom.
De keuze voor Arabie is in mijn ogen heel logisch het gaat puur om het geld tuurlijk, maar even serieus Messi heeft ook een vette contract, en die keuze is ook mede genomen door het geld.
Hij kon ook bijvoorbeeld bij Barca blijven voor een mindere salaris deed hij ook niet.
Even serieus mensen ik ga hier niet zeggen of Ronaldo de beste ooit is of niet ik wil niet die discussie openen, maar als je gewend bent om een van de beste ooit te zijn en je ziet dat het wat minder gaat en je een contract aanbod krijgt van 200 000 000 per jaar ook nog pond he en je weet dat er meerdere spelers in europa gaan komen om het een beetje spannend te maken. Ga jij dan niet?
Op je 37e nu 38e het plezier in het voetbal krijgt hij terug om zichzelf weer te bewijzen en je kan nog zoveel geld krijgen om je hele familie, vrienden financieel onafhankelijk te maken voor 100 de jaren.
Doe jij dit niet dan ? Of ga jij dan nog na alles wat je hebt bewezen nog een keer jezelf te bewijzen aan de buitenwereld voor miss bij de clubs die hem toen wouden tussen de 10-15 mil verdienen.

Kom op man Cristiano Ronaldo hoeft niks te meer te bewijzen voor niemand zijn naam staat vast aan het woord voetbal net als zijn collega Messi.
Wat ben ik blij dat ik als kind deze spelers heb gezien tot me volwassenheid.
Het is echt goed om te zien dat Ronaldo en Messi hun laatste dansje doen als de beste in mindere competities.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren