Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Nassr plaatst zich voor Champions League; Ronaldo en Mané scoren niet

Laatste update:

Al-Nassr heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de Aziatische Champions League door in de laatste voorronde met 4-2 te winnen van Shabab Al-Ahli Dubai uit de Verenigde Arabische Emiraten. Cristiano Ronaldo en Sadio Mané stonden allebei in de basis, maar wisten geen doelpunten te maken. Onder meer Anderson Talisca en Marcelo Brozovic deden dat wel.

Bijzonderheden
Al-Nassr-trainer Luís Castro had basisplekken ingeruimd voor Ronaldo, Mané, Brozovic en Talisca. Laatstgenoemde wist al na tien minuten de score te openen op aangeven van Brozovic. De ploeg uit Saudi-Arabië kon niet lang genieten van de voorsprong, want al snel maakte Shabab gelijk. Direct na rust kwam die ploeg zelfs op voorsprong. Doelpunten bleven daarna lang uit, maar in de slotfase wist Al-Nassr orde op zaken te stellen. Door een goal vlak voor het einde van reguliere speeltijd en twee goals in de blessuretijd wist de formatie de overwinning binnen te slepen.

Al-Nassr - Shabab Al-Ahli Dubai 4-2
11' 1-0 Anderson Talisca (assist: Marcelo Brozovic)
17' 1-1 Yahya Alghassani (assist: Munas Dabbur)
46' 1-2 Yahya Alghassani (assist: Munas Dabbur)
88' 2-2 Sultan Al-Ghannam (assist: Aiman Ahmed)
90+4' 3-2 Anderson Talisca (assist: Aiman Ahmed)
90+6' 4-2 Marcelo Brozovic (Cristiano Ronaldo)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha die titel. Inventief hoor..

22 augustus 2023 om 23:01

Titel klopt gewoon? De AFC Champions League is de officiele variant in Azië. Ik vond het eerder bijzonder dat het vorige toernooi dat Nassr won ( Arab Club Championship ) werd vermeld als ' champions league '

22 augustus 2023 om 23:37

Dat,was,een oefentoernooi en de fanboys maar hypen die cup

23 augustus 2023 om 08:03

Oefentoernooi? Gewoon een betere versie van het WK, alleen maar sterren en zelfs die beker is beter. Puurder goud en groter!! Haters zullen alleen zeggen dat het niet zo is!!!
Zo veel sterren, die voor veel te veel geld voetballen kan bijna niet mooi zijn om naar te kijken. Hooguit de hoogtepunten.. Bijv in de MLS vond ik de laatste goal van Messi een om van te smullen, die hij ook op het hoogste niveau had kunnen maken. Andere goals lijkt het dat hij speelt tegen FC Knudde.

Talisca had bij elke Europese topclub kunnen spelen, vond het doodzonde dat hij naar china ging op hele jonge leeftijd. Gevalletje Oscar.

23 augustus 2023 om 06:26

Oh die gast was zo goed in Football Manager

23 augustus 2023 om 14:19

Oscar heeft behoorlijk wat jaren in de top gespeeld bij Chelsea. Ik vond hem altijd maar een slappe zak, heeft nog jaren geteerd op twee afstandsschoten tegen Juventus meen ik

Clickbait titel.
Had er zeker in getrapt als ik vorigr maand geen fervent supporter en seizoenskaarthouden van Al Nassr was geworden.

Hahahaha ik kan deze titel nog wel waarderen van VZ met het nieuws van de afgelopen dagen. Leuk hoor, hoeveel mensen kijken naar die potjes? Ik ken er zelf geen een, heeft iemand die cijfers?

23 augustus 2023 om 00:42

De AFC Champions League finales vorig jaar (die Al-Hilal verloor) trokken zo’n 50.000 toeschouwers, zo zegt Wikipedia in elk geval.

Al Nassr had in de eerste helft twee of misschien wel drie dikke penalty moeten hebben. Echt bizar zeg, alsof de scheisdsrechter omgekocht was. Dikke handsbal niet voor gefloten, en Ronaldo wordt in de zestien meter omver getackled. Je zag de spelers van de tegenstander's ook wachten op het fluitje, maar het spel ging gewoon door. Haha, echt bizar. En nee, ik heb de wedstrijd niet gezien. Maar ik zie wel filmpjes op 'X' voorbij komen van de wedstrijd.

Maar goed, ze hebben alsnog gewonnen.

22 augustus 2023 om 23:33

Echt abnormaal inderdaad mag wel een onderzoek naar komen😂

22 augustus 2023 om 23:46

Nou nou nou, het viel allemaal wel mee, die eerste tussen die 2 spelers in was niks en die andere was ook discutabel, voetbal is contactsport, was zeker niet 100% een penalty

22 augustus 2023 om 23:59

@ericvanloo naar mijn mening kijk je dan niet objectief naar de beelden die jij na de wedstrijd hebt gezien. Er werd 100% hands gemaakt, vervolgens wordt Ronaldo na een actie volledig omver gebeukt waarbij de verdediger niet eens voor de bal gaat. Als je dit geen 100% penalty's vindt, dan ben ik wel benieuwd hoe je kijkt naar de penalty’s die er gegeven worden aan Inter Miami?

23 augustus 2023 om 00:12

Ik had het over die andere 2 momenten, de handsball was duidelijk, maar blijkbaar was er geen opzet, de regels zijn toch ook aangepast daarin, en zoals ik al zei die andere 2 waren in mijn optiek geen penalty's, wat heeft Inter Miami hiermee te maken trouwens? Messi neemt geen penalty's terwijl Ronaldo dit wel doet, en altijd als eerste doen alsof er een moord is gepleegd, zo'n fysiek en bij het minst of geringste gaat die naar de grond.

23 augustus 2023 om 00:19

Omdat ik regelmatig reacties onder artikelen betreft Inter Miami zie, maar ik zie geen enkele opmerking over makkelijk gegeven penalty’s. Nu je zelf ook aangeeft over dat hij met zo’n fysiek naar de grond gaat (Ronaldo), maar heb je wel gezien hoe vaak Messi naar de grond duikelt en overtredingen maakt in de afgelopen wedstrijden voor Inter Miami?

23 augustus 2023 om 00:31

Pffff het zal me een zorg zijn wat jij vind over Messi, we hebben het nu over Ronaldo en de overtredingen die er op hem gemaakt werden waren in mijn optiek geen penalty's. Enige wat ik weet is dat Messi binnenkort waarschijnlijk voor de 8ste keer een of andere prijs gaat ophalen, ik zou graag willen voorstellen dat Ronaldo hem die prijs overhandigd

23 augustus 2023 om 09:38

Liverpool-038, klein beetje fanboy maar

Schandalig slechte scheidsrechter deze wedstrijd. Meermaals een 100% penalty niet gegeven aan Al Nassr en er waren wel meer momenten die discutabel waren. Ondanks dat Ronaldo niet gescoord heeft speelde hij echt een hele goede wedstrijd. Verder speelden Brozovic, Mané en Talisca ook een goede wedstrijd.

Tussen het afslachten van Ethiopische vluchtelingen gewoon even nieuws over dit dictatoriale land!vz...hoe is het met de competitie in noord Korea?schaamteloos!

Dit seizoen geplaatst voor de Aziatische Champions League en voor volgend seizoen plaatsen voor de Europese Champions League heb ik zo’n vermoeden!

Schrok al! Ik dacht, nu al?
Zal nog minimaal 1 jaar duren voordat de Arabieren zich hebben ingekocht!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren