Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lisandro Martínez leidt valse start Manchester United in Europa League in

Laatste update:

Manchester United is met een nederlaag aan de groepsfase van de Europa League begonnen. In eigen huis verloor de ploeg van manager Erik ten Hag met 0-1 van Real Sociedad. Het enige doelpunt werd na een uur gemaakt door Brais Méndez, die na hands van Lisandro Martínez een penalty benutte. Door de nederlaag staan the Red Devils nu derde in de Groep E, boven Omonia Nicosia dat met 0-3 verloor van Sheriff Tiraspol.

Beide teams begonnen het duel met meerdere veranderingen ten opzichte van hun respectievelijke competitieduels van afgelopen weekend. Ten Hag voerde zes wijzigingen door, terwijl onder meer Tyrell Malacia en Antony opnieuw een basisplek kregen. Bij Real Sociedad werden er vier wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het duel met Atlético Madrid (1-1).. Centraal in de verdediging kregen Jon Pacheco en Aritz Elustondo de voorkeur boven Igor Zubeldía en Robin Le Normand, terwijl voorin Takefusa Kubo en ex-NAC-aanvaller Umar Sadiq voor de doelpunten moesten zorgen. Dat ging ten koste van Mohamed-Ali Cho en Alexander Sörloth.

In de eerste helft, die voorafgegaan werd door een minuut stilte vanwege het overlijden van Queen Elizabeth, domineerden the Red Devils. Met name Ronaldo werd veelvuldig gezocht, en dat leverde na een klein half uur een kansje op. Een pass van Eriksen kwam voor de voeten van de Portugees, maar verdediger Pacheco wist de bal net op tijd weg te koppen. Enkele minuten daarna was ook Real Sociedad dicht bij de openingstreffer, toen Méndez maar net naast het doel van David de Gea schoot. Ronaldo leek United in de 35ste minuut op voorsprong te zetten, maar zijn rake kopbal werd afgekeurd wegens buitenspel. Het ontbrak de thuisploeg aan snelheid en creativiteit voorin, waardoor het bij rust nog altijd 0-0 stond.

In de rust vervingen Fernandes en Martínez respectievelijk Eriksen en Diogo Dalot, terwijl Sadiq zijn plaats moest afstaan aan Sörloth. Fernandes liet zich meteen gelden met een voorzet op Ronaldo, maar de sterspeler kopte de bal naast. United leek het tempo flink op te willen voeren, maar ook Sociedad liet zich zien. Zo was Sörloth tot twee keer toe dicht bij een doelpunt, maar beide keren had hij geen geluk in de afronding.

Na een klein uur spelen kregen de bezoekers na hands van Martínez de uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen via een penalty, en dat lukte: Méndez bleef oog in oog met De Gea koel. De thuisploeg voerde de druk op het vijandige doel op in een poging een nederlaag af te wenden, maar Casemiro, Ronaldo en invaller Alejandro Garnacho wisten hun kansen niet te benutten. Daarmee leed Manchester United de eerste thuisnederlaag in de Europa League sinds het seizoen 2011/12. Volgende week kan het zich revancheren op bezoek bij Sheriff Tiraspol, terwijl Real Sociedad het in eigen huis opneemt tegen Omonia Nicosia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bestaat die regel over het afwijken op het lichaam eigenlijk nog? Heb daarstraks eens de regels van het IFAB van het seizoen 22/23 eens vlug bekeken en zag het niet meteen staan in sectie 12 over fouten. Wel stond dat in de regels van het IFAB voor 20/21.

Er is trouwens ook een hervorming van de handsregel geweest in 2021. Dus het zou wel eens kunnen dat die regel gewoon geschrapt is. Wat ik logisch zou vinden want er zijn situaties in te beelden waarin zo een regel te zwart-wit is.

8 september 2022 om 23:10

Ik twijfel nu ook want kan het bij de IFAB niet direct meer terugvinden. Maar ook zonder die specifieke regel over afketsen vanaf het eigen lichaam is het mijns inziens geen penalty hoor. Zn arm is echt niet onnatuurlijk hoog of ver buiten lichaam en hij krijg hem er van dichtbij vol op gepoeierd. Met die regel (die vorig seizoen in ieder geval nog gold) was het per definitie geen penalty geweest, maar ook nu vind ik hem zeeeeer twijfelachtig. Ik zou er flink de p in hebben als mijn ploeg hem zo tegen krijgt zullen we maar zeggen.

8 september 2022 om 23:14

Ik heb het eens nagekeken en het is inderdaad geschrapt. Bij de regels voor 20/21 staat het nog wel (sectie 12.1, pagina 106). Bij de regels voor 22/23 is het echter niet terug te vinden.

Verder kan je hem wel geven. Hij maakt het lichaam breder en haalt er voordeel uit. Hoeft geen penalty te zijn maar het kan. Ook geen "clear and obvious error" dus lijkt me.

8 september 2022 om 23:17

Afgelopen weekend werd er in de PL nog een pingel geannuleerd nadat een speler de bal via zijn hoofd op zijn arm kreeg. Lekker consistent dus weer.

8 september 2022 om 23:22

Erg vaag dat zoiets na drie seizoenen weer geruisloos uit de reglementen verdwijnt als je het mij vraagt.. Sja, kan je hem geven? Wat mij betreft absoluut niet als je zo'n hard schot van zo dichtbij afketsend van je been ongelukkig tegen je arm krijgt terwijl je weg draait. Hoe vaak ik ook naar die beelden kijk, ik zie er geen penalty in. Maar goed, sommige mensen denken er blijkbaar anders over

8 september 2022 om 23:22

Het lijkt erop dat het nu gewoon aan de interpretatie van de scheidsrechter gelaten wordt. Valt iets voor te zeggen vind ik. Sowieso is dat verlangen naar consistentie iets onrealistisch.

9 september 2022 om 08:57

Maar die interpretatie vd scheids geeft dus juist weer veel te veel ruimte voor discussie. Maak dan gewoon van elkehandsbal een penalty, dan heeft dat iig duidelijjheid. En dat mensen dan op je handen gaan mikken, zorg maar dat ze dat niet lukt. Maar die eeuwige veranderende regelgeving en interpretatie. Pfff.

9 september 2022 om 09:42

Dat is toch niet onrealistisch Lierse1997? Om volledige consistentie te bereiken is onrealistisch inderdaad. Maar om te streven naar meer consistentie toch niet? Europees is dat nog een ander verhaal, omdat je te maken het met scheidsrechters uit verschillende landen. Maar in landen zelf moet dat toch wel kunnen?

Kijk naar de PL of La Liga. Die hebben ronduit slechte scheidsrechters. Dan is het toch niet gek om te streven naar verbetering en meer consistentie? Nu is het gewoon afhankelijk van de grillen van de scheidsrechters (op het veld en die achter de Var), hoe bepaalde situaties beoordeeld worden. Terwijl er wel een lijn in hoort te zitten...

Volgens mij is het tijd dat scheidsrechters minder onaantastbaar worden (met name in Engeland) en niet meer in alles beschermd worden door de bonden.

9 september 2022 om 09:47

@formus.

Dat laatste wat jij zegt over ''zorg maar dat ze dat niet lukt'' is natuurlijk complete onzin. Daar heb je simpelweg geen controle over. Het is daarom dus ook echt niet werkbaar om van elke handsbal een penalty te maken. Dat is al geprobeerd. Toen kreeg je ontzettend veel penalty's voor situaties waar spelers he-le-maal niks aan konden doen.

Volgens mij is het allemaal niet zo moeilijk eigenlijk. De meeste mensen weten wel wat natuurlijke bewegingen zijn. Dat zouden de meeste scheidsrechters ook moeten weten. Milner bij Liverpool tegen Napoli, dat is gewoon duidelijk. Een sliding maken doe je veelal door met 1 arm op de grond te steunen. Wordt de bal daar tegenaan geschoten terwijl je dat doet? Dan is het wat mij betreft duidelijk geen penalty, omdat het geen onnatuurlijke beweging is. Zo moeilijk is het toch niet? En situaties waarbij spelers springen en wegdraaien, waarom zou je daar je armen compleet moeten uitsteken, zoals veel spelers doen? Daar moet je dan gewoon een penalty voor geven, omdat het niet een natuurlijke beweging is. Simpel zat.

9 september 2022 om 16:25

Voor alles werkt niet inderdaad. Dan krijg je serie A taferelen van een paar jaar geleden. Dit vind ik een fluitbare penalty eerlijk gezegd.

"Marco di Bello leidt valse start Manchester United in" lijkt me een betere titel. Bizar dat je hiervoor een penalty geeft..

8 september 2022 om 23:17

Belachelijke penalty. Bizar dat dit soort dwalingen kunnen in Europese wedstrijden met zulke grote belangen.

8 september 2022 om 23:43

Die penalty is totaal onbelangrijk in het grotere plaatje. United speelt gewoon erg matig en had zomaar ook alle wedstrijden kunnen verliezen op Liverpool na. United heeft een paar keer t geluk meegehad en de punten eruit gesleept in de laatste wedstrijden. Maar het kan dus net zo goed de andere kant op vallen en dat is dus vandaag gebeurd.

9 september 2022 om 01:00

Solskjaer werd tweede met dit type voetbal, maar ik ben met je eens dat normaliter goed resultaat op de langere termijn valt of staat met hoe goed je voetbalt

9 september 2022 om 01:07

Ravel, ik ben het oneens met je.
Natuurlijk, Manchester United was inderdaad slecht, maar regels zijn regels. Is het niet mogelijk om een slechte wedstrijd te spelen waarbij je niet (onterecht) verliest?
Speelde Sociedad dan goed?
Dus slecht spelen en niet verliezen kan niet?

9 september 2022 om 01:47

Inderdaad regels zijn regels, ongeacht het spel. Sommigen 🙄

9 september 2022 om 02:30

@mvbfan 0-0 was ook een reeele uitslag geweest. Mijn punt is we kunnen wel dramatisch gaan doen over die penalty, maar je zou je gewoon meer moeten opwinden over het matige spel week in week uit.

9 september 2022 om 09:19

Japie ik ben het volledig met je eens, maar dit heb je nu al zo een 20x gepost.

9 september 2022 om 10:17

Dat valt gelukkig nog mee dan. Ik dacht zelf dat ik het nog vaker had gepost eigenlijk

Ik dacht dat een nieuwe regel omtrent hands was dat als het via je eigen lichaamsdeel tegen je arm aan komt geen penalty is?!

8 september 2022 om 23:15

Dat was van 19/20 tot en met vorig seizoen sowieso een regel inderdaad. Op IFAB site voor 22/23 kan ik het gek genoeg niet letterlijk meer terugvinden. Zou me niks verbazen dat ze die regel weer random hebben weggehaald ineens ofzo. Maar ook zonder die specifieke regel lijkt me deze penalty op zn minst zeer twijfelachtig..

8 september 2022 om 23:16

Het is idd erg onduidelijk omdat de regels steeds veranderen. En ja ik kijk door een gekleurde bril, maar ik vind dit geen penalty. Als de bal rechtstreeks tegen zijn arm aan kwam (dus niet via zijn eigen been) is het een ander verhaal.

8 september 2022 om 23:16

Was inderdaad een nieuwe regel maar daar is niks meer over terug te vinden in het nieuwe reglement. Wel opvallend dat dat zo muisstil gebeurd is, zeker aangezien er veel te doen was omtrent die nieuwe regel toen hij uitkwam.

8 september 2022 om 23:19

Niemand snapt de regels meer omdat het ieder jaar veranderd wordt. Snap niet waarom het niet een keer duidelijk wordt. Het hoeft niet zwart-wit, dat kan ook niet, maar het is nu wel zo vaag wat wel hands is en wat niet.

8 september 2022 om 23:23

Ze zetten wel elk jaar de reglementen online in een overzichtelijke PDF, dus als je het echt 100% wil snappen dan kan het gewoon.

Al denk ik dat niemand voor zijn plezier 230 pagina’s FIFA-gezeik gaat lezen in de vrije tijd.

Geef je zoveel uit en presteer je toch alsnog matig. Sociedad had met meer kunnen winnen als zij scherper waren in de laatste fase. Sociedad verdiend gewonnen.

8 september 2022 om 23:08

Beetje makkelijk, vind je niet?

8 september 2022 om 23:11

Even algemeen hoor. Maar misschien moeten we eens stoppen met excuses. (Ze geven zoveel miljoenen uit, bizarre bedragen). Oh en gisteren ook al met Liverpools pakslaag. En als zij het even goed doen, is het meteen hypen van hier tot tokio!

8 september 2022 om 23:12

Waar heb jij het in godsnaam over? Pilsje te veel op?

8 september 2022 om 23:21

Sociofan heeft een bizar PL complex. Kan het blijkbaar slecht verteren dat de PL met afstand de populairste competitie is.

8 september 2022 om 23:26

Tis gewoon meuk

9 september 2022 om 09:32

Alle aankopen doen het gewoon goed. Het is juist alle oudere spelers die bizar slecht aan de bal zijn. United heeft echt nog 3 spelers nodig willen dominant kunnen spelen + dan hebben ze meer breedte op het moment dat er zoals vnv wat wissels inkomen. een frenkie is echt een must en een extra cv voor als martinez of varane geblesseerd is.

8 september 2022 om 23:11

Als United geen onterechte penalty had gekregen, hadden ze het goede spel van de eerste helft doorgezet. Als als als. Kansloze opmerking.

8 september 2022 om 23:14

Ohja welke kansen waren dat dan? De GEa niet veel te doen gehad hoor..

9 september 2022 om 07:46

Ten Hag bepaald de prijs van de spelers niet he. Het slechte bestuur betaald belachelijk zoveel geld voor spelers.

Weet niet precies wat de nieuwe regels zijn met hands, maar via je bovenbeen tegen je arm aan is toch niet veel aan te doen zou je zeggen. Slap United gezien, al was een gelijkspel wel terecht geweest

Mooi toch, denk dat De Ligt trots op em is.

Een gelijkspel was naar mijn idee een goede afspiegeling geweest van het veld spel. Jammer dat zo’n onzin penalty dan de doorslaggevende factor is!

La real is me wel positief bijgebleven, aantal mooie voetballers. Goede ploeg!

Martinez beste man op het veld vanavond. Scheidsrechter, schaam je kapot. Saaie wedstrijd, speelde met te weinig intensiteit en scherpte om het Sociedad echt lastig te maken. Had ze bij hun keel moeten grijpen maar te laks. Iets goed te maken straks in Spanje.

Wat kan voetbal soms onrechtvaardig zijn, Martinez deed daar helemaal niets verkeerd. Dat was natuurlijk in geen 100 jaar een opzettelijke handsbal, die bal kwam nota bene van zijn eigen been af. Jammer voor Ten Hag en consorten, maar gelukkig krijgen ze nog kansen om door te stoten.

9 september 2022 om 02:11

Via zo n zelfde handsbal haalde United 3 jaar trug tkv PSG de halve finale CL
.

9 september 2022 om 07:23

De kwartfinale haalde ze toen. Maar inderdaad, ook een schandalige beslissing toen.

Wat een armoedige pot van United. Lindelof, Fred en Maguire zijn zo ongelooflijk matig aan de bal. Ook Casemiro weer opvallend slecht. Op dit moment is Mctominay gewoon beter. Als zogenaamd vedette van Real laat hij veel te weinig zien. Zoveel simpele ballen gewoon in de voeten van de tegenstander passen kan echt niet. Dit gebeurd nu al een paar wedstrijden op rij. Er zat gewoon totaal geen voetbal in dat middenveld. Wat een verschil ook; Ronaldo en Rashford. Rashford is zoveel dynamischer. Bij Ronaldo lijkt de tank al leeg na 2 sprintjes getrokken te hebben. Martinez viel potverdikkie een partij sterk in, ondanks die goedkoop gegeven penalty!

8 september 2022 om 23:10

Genoten van Martinez, echt jammer dat hem onrecht is ongedaan. Vreselijk genoten van zijn spel vandaag.

8 september 2022 om 23:25

Wat een verschil gelijk met Lindelof en Maguire he?? Meer agressie, vooruit verdedigen en door te dekken. Dat kunnen Maguire en Lindelof gewoon niet.

9 september 2022 om 01:50

Absoluut Busybabe, ik ben zo trots op Martinez! Op zo een manier manifesteren tegen al die beulen in de PL. Maguire en Lindelof gaan wat mij betreft weg in de winter.

9 september 2022 om 07:33

Zeker weten. Na alle kritiek die hij kreeg in het begin. Laat nu duidelijk verschil zien als hij speelt. De gehele verdediging (Dalot-Varane-Martinez-Malacia) speelt met zoveel meer passie. Die spelen met dezelfde intensiteit, de wil om te winnen en op de manier die ten Hag voor ogen heeft.
Die passie kunnen Lindelof en Maguire niet overbrengen.
Dit was duidelijk te zien.

Zoooo, denk voor ETH nu wel duidelijk dat er geen plek is voor Fred, Maguire en vooral Lindelof. Je kunt Ronaldo minuten gaan geven om ritme te krijgen maar dit is toch wel klaar man. Met de kop krijgt hij wat voor elkaar maar oh oh oh wat heeft die vent een tijd nodig om aan te nemen en te schieten! Door jonkies in te zetten zou je bijna geloven dat het toernooi niet zo serieus genomen wordt! Zie ze niet invallen in PL

8 september 2022 om 23:29

Fred en Elanga moeten er sws uit. Die hebben het krediet wat mij betreft verspeeld.
Ronaldo heeft een bliksemafleider nodig voorin. Hij is nu te makkelijk te verdeigen. Of Ronaldo of Rashford moeten van links komen.

Anthony was echt ondermaats. Totaal niet zoals we gewen zijn van hem. Zat er niet lekker in. Het gemist van Erikssen de tweede helft was goed te zien. Zonder Erikssen stort het spel in elkaar.
Casemiro viel ook bijzonder tegen.

Malacia, Martinez en Dalot weer sterk. Maguire en Lindelhof zijn niet goed genoeg.

8 september 2022 om 23:31

Tja...Dan te bedenken dat mogelijk komend weekend geen PL wedstrijden gespeeld gaan worden. Dan had ten Hag mogelijk wel met de beste 11 kunnen en of blijven spelen.

9 september 2022 om 01:52

Busbybabe die extra rust gaat ze heel goed doen.

9 september 2022 om 07:39

Jazeker. Mee eens. Maar moeten die Europa league niet vergeten dat dit ook een CL ticket kan zijn voor volgend seizoen. Eindigen ze tweede in deze poule, moeten ze 2 extra wedstrijden spelen tegen een ploeg die derde is geëindigd in de CL.
Die rust krijgen ze evt komend weekend wel. Maar goed. Resultaat en het spel was niet best. En nu zag je duidelijk waardoor he kwam. Je hoopt dat bepaalde spelers niet geblesseerd raken.

Ronaldo kan toch niet meer. Komt bij Roda je niet een man voorbij

8 september 2022 om 23:43

Heb een beetje respect voor hem. Zonder hem was het voetbal niet wat het nu is. Heeft zoveel gedaan samen met messi en geniet gewoon van hun laatste jaren en geniet zeker van hun laatste wk. We gaan ze missen als ze stoppen dus geniet er nog maar een jaar of 2 van

9 september 2022 om 08:48

Ik denk dat zonder Ronaldo en Messi het voetbal nog steeds is zoals het nu is.. we zouden stuk minder hebben genoten denk ik maar doe nou niet alsof zij het voetbal hebben veranderd ofso.

9 september 2022 om 02:13

Raar dat ie nog opgesteld wordt. Nul goals nog. Ziet er echt niet meer uit. Vergelijk dat met de evenoude Modric; leeftijd zegt niks

Mensen gaan zeggen is de schuld van ronaldo hahaha. Maar eerlijk is eerlijk hij deed het gewoon goed alleen had geen geluk aan zijn zijde. Heeft gescoord maar stond buitenspel, maar we gaan zien of ten hag hem weer op de bank zet denk het niet omdat hij vandaag veel strijd heeft geleverd

8 september 2022 om 23:13

Denk ook dat hij speelt want Rashford had een lichte blessure net als Martial, maar vond hem niet goed spelen, ijverig en een aantal goede loopacties die niet altijd op waarde worden geschat maar ik verwacht gewoon wat meer van hem, en dan viel het me in het grote geheel gewoon tegen van zowel Ronaldo als de rest.

8 september 2022 om 23:17

Dit zei jij in het live meepraten ook al....als enige. Ronaldo speelde niet bijzonder sterk en er wordt meer van hem verwacht. Dat mag best benoemd worden lijkt me.

8 september 2022 om 23:24

Klopt ik kijk kritisch naar Ronaldo zeker omdat er altijd lyrisch wordt gedaan zodra die scoort, maar voetballend mag het wel wat extra, moet ik als kanttekening er wel bij zeggen dat dit zijn eerste officiële wedstrijd was.

9 september 2022 om 10:58

Cristiano Ronaldo 4 – Looked off the pace. Did come close to scoring but for the offside. Should have buried some chances, but miscontrolled, dithered and dived..

Overal op de websites geven ze hem een 4 of 4.5.
Naar mate de tijd was hij gewoon the ghost.
Misschien moest hij gewoon op de bank beginnen dan was het spel anders. Staat ie weer in de basis verliezen ze.
Veel zeggend

Belachelijke penalty, was anders gewoon nog 0-0 gebleven. Sociedad stond goed georganiseerd en United is aanvallend te zwak om ze uit elkaar te spelen. Fred Elanga en Ronaldo hebben heel wat aanvallen verpest.

Wat een verschil ook aan de bal toen Martinez erin kwam want Maguire en Lindelof spelen echt in het laagst mogelijke tempo.

Was wederom een matige pot van United tegen een matig Sociedad die met wat geluk ook nog de overwinning meenemen naar Spanje. Kan niet echt een speler er tussen uit pakken bij United die goed speelde, het was veelal hetzelfde van wat we vorig seizoen veel zagen. Matig voetbal veel Ronaldo zoeken en weinig creativiteit. Casimiero speelde matig net als Fred. Ronaldo was ijverig maar kwa creativiteit ook matig. Niet veel meer over te zeggen behalve dat het erg tegenviel

Resultaat bepaald door een bizarre dwaling van de arbitrage.

United de betere ondanks dat ze dramatisch speelde. Sociedad af en toe leuke dingen laten zien maar nauwelijks gevaarlijk geweest.

Ronaldo actief maar zwak in de afronding en te veel buitenspel gestaan. Casemiro weer erg zwak. Fred als hij zo speelt direct uitrangeren.

Martinez weer erg sterk ingevallen. Goed dat Garnacho en McNeill tijd kregen, al hebben ze weinig kunnen laten zien.

Tjah, waar moet je je armen kwijt dan? Is dit ook al genoeg om een penalty te geven blijkbaar.

Pijnlijk duidelijk geworden dat bepaalde spelers echt niet meer kunnen. Erik heeft nog wel wat transferperiodes nodig om deze selectie goed weg te zetten. Lindelof, Maguire en Fred kunnen echt niet meer...

Miskoop Martinez zul je bedoelen!

Alle gekheid op een stokkie, wel heel makkelijk gegeven?

Ben wel benieuwd hoeveel wedstrijd Antony van de Engelse pers onzichtbaar mag zijn voor ze de zaag uit de schuur halen. Komt buiten zn goal nog geen lantaarnpaal voorbij. Nunez is al afgeschreven en het is pas september.

8 september 2022 om 23:32

Vandaag 50 procent geslaagde dribbels hoor, dus toch wel enkele lantaarnpalen voorbij gelopen! Speelde verder niet bepaald een grandioze pot ofzo, maar ook weer niet heel slecht vond ik. Won voor zijn doen ook relatief veel duels overigens; 8/11. Edit: is Nunez nu al weer afgeschreven ja? Ik verbaas me steeds weer over de Britse tabloids

8 september 2022 om 23:34

Voor 100 miljoen laat ie buiten zn goal toch gewoon nog niets zien? Ik blijf het tot nader order een bizar goede deal voor Ajax vinden. Zeker als je ziet hoe Ajax Rangers gister volledig oprolde zonder hem.

8 september 2022 om 23:45

Mja dat vind ik wel erg snel om te concluderen na 130 minuten speeltijd.. Fantastische deal voor Ajax in financieel opzicht, dat zeker!

8 september 2022 om 23:55

Oh zeker, maar dat kunnen de media daar wel hoor, snelle conclusies trekken.

9 september 2022 om 08:23

Fair enough, opportunisme bij de media kent geen grenzen, zeker in Engeland haha!

9 september 2022 om 07:48

Ach...Sancho deed het daarna niet veel beter. Als ze niet vaak en goed worden aangespeeld. Kunne zulke spelers ook niks afdwingen he.

Antony niet echt indrukwekkend voor 100 miljoen. Jammer.

9 september 2022 om 10:19

Vind dat meer een opmerking voor Japie. Alsof hij door zijn prijskaartje beter gaat voetballen. Hij kan er niks aan doen dat ManU zo gek is 100 miljoen te betalen.

BTW: Heb je die pingel van Chicharito gezien? De Panenka van de eeuw!

- Ronaldo werkte hard. Liep veel vrij en was ongelukkig na zijn afgekeurde goal. Hij is de eindfase geworden van het spel, maar word totaal niet in stelling gebracht. Spelers als Elanga kiezen voor het schot wanneer zij moeten voorgeven. Ik denk dat hij goed kan renderen in samenwerking met Rashford. Dan heeft hij een bliksemafleider. Ronaldo heeft zeker nog krediet.
- Elanga: Niet goed genoeg voor United. Te slecht in dribbelen, overzicht, passing. Krediet verspeelt
- Fred: Lijkt op Schone in zijn laatste jaren bij Ajax. Niet snel genoeg meer en onzorgvuldig. Geef maar een talent een kans.
- Casemiro: Opvallend matig. Hij heeft nog krediet en moet meer kansen krijgen. Maar presteerde vandaag ondermaats.
- Maguire/lindelhof: Kregen een kans omdat Martinez en Varane wat rust verdiende. Zijn tweede keuzes.
- Anthony: Matig vandaag en hopelijk kan hij zijn niveau gaan halen.
- Sancho: Talentvol, maar als ik hem zie rondlopen als een zoutzak dan zou ik hem niet meer opstellen. Werken voor het team en spelen met motivatie om te winnen. Anders ga je maar gewoon thuis op de bank kijken.

Erikssen was zoals altijd goed. Hetzelfde geld voor De Gea, Martinez, Malacia en Dalot. Die dragen op dit moment het team.
Ten Hag moet weer grenzen stellen en durven roteren

9 september 2022 om 02:26

Volgens mij was Fred zon 2-3 jaar geleden 1 vd snelste spelers bij United (met 37.29 km/h ). Kan me bijna niet voorstellen dat hij ondertussen zo langzaam is als jij t nu doet voorkomen.

Ondanks dat ik (en volgens mij hoop anderen) het geen pingel vond.
Had United verder niet veel in te brengen. Hadden niet meer recht Dan de evt 0-0. Creëerden niet veel deze wedstrijd.
United is dan toch al best afhankelijk van Eriksen met in combi met Bruno op middenveld. Anders wordt er weinig tot niks gecreëerd vanuit middenveld.

Duidelijk verschil met de basis van de afgelopen 4 wedstrijden. Maguire, Lindelof en Fred zitten niet voor niets op de bank. Hebben niets kunnen brengen. Ziet duidelijk gelijk het verschil toen Martinez erin kwam. Die speelt met zoveel meer agressie, durft doordekken en vooruit te verdedigen.
Iets wat die 2 gewoon niet kunnen.
Casemiro heeft nog geen recht van spreken om SMT uit de basis te spelen. Zal nog wat aanpassingsproblemen hebben denk ik dan maar.

9 september 2022 om 00:44

La Liga is een zwakke competitie..

9 september 2022 om 06:07

Sterker dan de prem hoor momenteel. Alleen city is van topniveau momenteel. La liga heeft madrid, barça en atleti.

9 september 2022 om 07:36

Alsof Atletico zo een sterk team is.

9 september 2022 om 08:26

Atletico schat ik echt niet (veel) hoger in dan Spurs, Chelsea, Liverpool, Arsenal of United hoor - de slechte huidige vorm van o.a. Liverpool en Chelsea vergeleken met hun normale niveau even terzijde. Barca ziet er al weer een stuk beter uit dan vorig jaar maar ook nog even een slag achter de arm.

Zo is weer bewezen, Ronaldo red t gewoon niet.

Verder een blok dat Sociedad, geen voetballende oplossing willen vinden.

9 september 2022 om 11:13

Ronaldo red het gewoon niet, en vervolgens ontkracht je dat in je volgende zin. Ronaldo mits topfit is nogsteeds wereldtop.

Ten Hag helpt zijn eigen team weer eens de afgrond in.
Precies zo hij deed bij Ajax.
Verkeerde begin opstelling.... verkeerde wissels.
Hij blijft dezelfde fouten maken, elke keer weer.

Resultaten laten zien dat de PL overrated is:
- Chelsea verloren van Zagreb
- United verloren van Sociedad
- Spurs eigenlijk thuis weggespeeld doir Marseille totdat de arbiter meende de rode kaart te moeten trekken
- Liverpool weggespeeld doir Napoli
- Arsenal won dan wel van n dwerg maar vraag niet hoe...

Feitelijk steekt enkel de huidige en konende kampioen er boven uit. Pep heeft eindlijk zijn plan B ( Haaland) wd er veel maklijker gescoord wordt door City.

Vergelijk het eens met de Franse teams en dan weet je: 4 plekken in de CL voor landen als Engeland en Duitland slaat nergens op- ja op de macht van het geld

9 september 2022 om 06:49

Monaco weggespeeld door Rode Ster en onterecht gewonnen. Waren in de CL uitgeschakeld door PSV dat dit seizoen sowieso uiterst matig is.

Stade Rennes maar net gewonnen van AEK Lacarna. Nice gelijkgespeeld.

Marseille op de billetjes van de Spurs.

Alleen PSG lijkt nog ergens op in die competitie.

Wat hebben de Franse clubs nou precies laten zien?



De var en de scheids hebben deze nederlaag veroorzaakt. Hier had nooit een penalty voor gegeven mogen worden

Vraag me oprecht af hoe die "over hypete" Malacia het gedaan heeft?

9 september 2022 om 08:29

Speelde gewoon weer een prima pot, zoals hij eigenlijk wekelijks doet bij United. De algemene opinie over Malacia is -zowel hier in Nederland als in Engeland- ook gewoon positief, dus snap het "overhypete" gedeelte niet helemaal. Hij is zich uitstekend aan het ontwikkelen in de Premier League en kan rekenen op een vaste basisplek.

9 september 2022 om 09:28

Waarschijnlijk lees ik andere berichten dan jij...want degene die ik lees...moet hij het nog maar bewijzen en dan maakt hij misschien nog kans op de nationale elftal want hij mag volgens de kenners niet eens in de schaduw staan van Blind

9 september 2022 om 12:25

Jep, dan bevestig je inderdaad dat je zeeeeer selectief berichten oppikt als dit je conclusie is. Vrijwel iedereen is positief verrast over Malacia die zich geruisloos in de basis werkt en prima staande houdt in de PL. Dat deel over Blind is al helemaal te gek voor woorden. Die krijgt zijn hele carriere al bakken kritiek over zich heen en dat is er met zijn huidige mindere vorm niet bepaald minder op geworden. Vraag 100 serieuze voetbalvolgers (dus geen kinderachtige fanboys) wie zij als linksback van het Nederlands elftal zien op dit moment en minstens 90 zullen Malacia zeggen. Om iemand te vinden die beweert dat "malacia niet in de schaduw van Blind mag staan" zul je helemaal je best moeten doen denk ik, en als je die al vindt is diegene zeer zeker geen kenner. Ook onder de aanhang van Ajax vindt de overgrote meerderheid gewoon dat het inmiddels tijd is voor Malacia in Oranje hoor (afgezien van een potje tegen Letland of Luxemburg wat 5-4-1 speelt wellicht). Blind zit nog altijd wel terecht bij de selectie in mijn ogen, maar Malacia is naar mijn mening de nummer 1 op linksback - ik denk dat vrijwel iedereen er zo over denkt.

Bizarre penalty via zn been tegen zn hand. Volgens de spelregels is dit nooit een penalty. Wat bezielt deze scheidsrechter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren