Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op ‘geen echte Ajacied’ Ten Hag na uitblijven van tienerdebuut

Laatste update:

Het officiële debuut van Kenneth Taylor voor Ajax 1 laat op zich wachten. De achttienjarige middenvelder dacht vrijdag een uitwedstrijd voor Jong Ajax tegen MVV in de Keuken Kampioen Divisie te gaan spelen, maar hij kreeg te horen dat hij de volgende dag bij Ajax 1 op de bank moest plaatsnemen. Taylor kwam zodoende niet in actie in Maastricht en meldde zich een dag later bij de selectie van Erik ten Hag, wellicht dromend over speeltijd, voor het uitduel met VVV-Venlo (0-13).

Taylor startte op de bank en zag uiteindelijk dat Quincy Promes, Lisandro Martinez, Zakaria Labyad, Edson Álvarez en Klaas-Jan Huntelaar naarmate de score verder opliep wél mochten invallen. “Alles heeft zijn reden, want ik kan er natuurlijk maar vijf wisselspelers inbrengen. Kenneth heeft de afgelopen tijd veel gespeeld en Klaas-Jan, bijvoorbeeld, kan ik niet in Jong Ajax laten spelen, terwijl die in het verdere verloop van het seizoen wel heel belangrijk kan worden”, verklaarde Erik ten Hag aan De Telegraaf zijn keuze.

“Dit was dan ook een gelegenheid om hem te brengen. Kenneth zijn tijd komt wel. Hij is natuurlijk nog heel jong. Maar als hij zo doorgaat, komt het Eredivisie-debuut vanzelf”, benadrukte Ten Hag. In de optiek van Valentijn Driessen was het juist een gemiste kans van Ten Hag om geheel in de Ajax-filosofie en -traditie de jonge Taylor te laten debuteren in Venlo. “En misschien als zoveelste debutant uit de eigen opleiding z’n doelpuntje mee te pikken”, legt de journalist uit.

“Het had het plaatje compleet gemaakt. Dit gebrek aan inlevingsvermogen onderstreept dat Ten Hag geen echte Ajacied is”, benadrukt de chef voetbal van De Telegraaf. Taylor maakt sinds 2010 deel uit van de jeugdopleiding van Ajax. In oktober 2018 maakte hij zijn debuut voor Jong Ajax, al speelde hij dat seizoen voornamelijk voor Ajax Onder-19. Sinds vorig seizoen komt de middenvelder, die vorige maand een nieuw contract tot medio 2024 ondertekende, uit voor het hoogste jeugdelftal van Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man kan die Driessen niet wat nuttigs gaan doen, alleen maar jank stukjes deze morgen.

26 oktober 2020 om 07:39

En andere ochtenden, middagen en avonden. Hij heeft wel een punt maar Ten Hag zijn uitleg snijd ook hout.

26 oktober 2020 om 07:57

@Tiptopp, op de plek waar Taylor moet spelen stond: juist de 18 jarige Gravenberch... geheel in de lijn van Ajax

26 oktober 2020 om 09:39

De uitleg van TH snijdt geen hout, je gaat toch geen Klaas Jan Huntelaar aanhalen om een talent op 6 niet te brengen? Dan noem je Alvarez, maar ja, dan kunnen we hem er gewoon op wijzen dat die meer en meer dan zat heeft gespeeld de laatste tijd. Het is gewoon een eigenwijze hork en heeft niks, maar dan ook hélemaal niks begrepen van bij welke club hij nou trainer is en hoe hij om dient te gaan met jeugd. Gravenberch brengen bij 3-0 in Eindhoven en vervolgens 9 maanden compleet links laten liggen, puur zodat TH over 10 jaar kan pronken dat híj de grote Gravenberch de topspeler heeft laten debuteren. Nu Taylor niet brengen omdat Huntelaar niet in Jong kan spelen, volstrekt kansloos. Lang die met een hattrick zn basisdebuut maakt en gewoon 2 maanden later opa Babel huren voor zijn positie, waardoor Lang naar Enschede vlucht, daar laat zien dat hij in die 8-9(?) potjes de meeste kansen te creëren van iedereen in de eredivisie en daarna vertellen dat hij niet echt in de plannen voorkomt waardoor hij de benen neemt naar Brugge. Als ik Taylor was zou ik deze trainer totaal niet meer serieus nemen. En iedereen in Jong Ajax zien dit 'signaal' naar de jeugd ook. Lekker motiverend..

26 oktober 2020 om 09:40

@bergkamp, Taylor speelt juist vaak rechts op het middenveld (vorig seizoen ook genoeg potjes samen op t middenveld gespeeld en in o19 ook), de plek waar Alvarez schijnt te hebben gestaan. Ik heb m niet gezien, ik zag hem letterlijk pas na de wedstrijd van het veld lopen in shirt en korte broek ipv in lange broek en dikke jas. Nou greep ik dat wisselmoment ff aan om te pissen, dus heb hem niet zien invallen, maar dat ik hem pas na afloop opmerkte zegt alles.

26 oktober 2020 om 11:14

@trodat4030, Alvarez kwam in de ploeg voor Daley Blind en speelde Lcv. Martinez als vervanger van Tagliafico op linksback. Taylor geen nummer 6, dat is echt een nummer 8 en daar speelde Gravenberch. Het is natuurlijk makkelijk om iets te vinden om op af te geven. De uitleg van Ten Hag is wel degelijk logisch. Zowel Alvarez, Martinez, Promes, Huntelaar en Labyad kunnen allemaal niet meer in Jong Ajax spelen, en we zullen ze allemaal gedurende het seizoen gewoon nodig hebben. Huntelaar deed vorig seizoen gewoon mee in 32 wedstrijden (14 in totaal qua minuten) met 10 goals en 3 assists. Als of Traore of Tadic geblesseerd is gaat Huntelaar gewoon heel veel wedstrijden spelen. Die moet je fit houden en gretig houden. Ten Hag houd bijvoorbeeld Neres toch ook op de bank? Of moet Kotarski maar een kans krijgen ipv Onana?

Met alle respect voor Taylor, ben één van zijn grootste fans, het is volledig begrijpelijk dat hij zijn debuut niet kreeg zaterdag.

Hetzelfde met debuteren van Gravenberch en vervolgens links laten liggen, dat heeft meerdere redenen, onder andere dat Gravenberch zijn contract niet verlengde. Dat vorig jaar vd Beek op zijn positie speelde toen deze meer verdedigend liep. En voornamelijk omdat Gravenberch gewoon simpelweg niet consistent genoeg was. Verdedigend liet hij aan alle kanten zichzelf voorbij lopen zonder er wat mee te doen. Is exact dezelfde reden waarom Puig bij Barcelona niet speelt. In druk zetten mag er geen 1 speler verzaken en dat heeft Gravenberch eindelijk geleerd, en daarom is hij nu terecht basis speler.

Babel huren vorig seizoen was in eerste instantie niet zo gek? Die man was gewoon vaste international bij NL elftal onder Koeman. Moet je dan maar een complete seizoenshelft met Noa Lang spelen en alle druk op zijn schouders neer leggen? En laten we niet vergeten, Lang heeft bij Twente pas de knop omgezet, dat geeft hijz elf ook toe. Vind het dood zonde dat hij vertrokken is, alleen zoals hij het hier schetst is feitelijk gewoon onjuist.

Omtrent Taylor, Lang en Gravenberch pas je het in je eigen straatje, alleen is dat straatje niet hetgeen wat daadwerkelijk de feiten zijn. Ten Hag geeft netjes aan dat Taylor zijn kansen nog wel komen dit jaar, en die gaan ook echt wel komen.

26 oktober 2020 om 11:34

Fijn dat je alinea's gebruikt! Goed stuk en lekker overzichtelijk zo

26 oktober 2020 om 12:24

Denk dat de Ligt, Gravenberch, Frenkie, Donny, Mazraoui, Dest, allen jeugdspelers, daar toch anders over denken. Ook Traore krijgt kansen genoeg evenals Ekkelenkamp. Moet wel zeggen dat ik het knap gevonden vind van Valentijn. Het was zoeken naar een spelt in een hooiberg na de 0-13 overwinning.

26 oktober 2020 om 14:51

@johan, ik geef je grotendeels gelijk. Al moet ik wel zeggen dat zowel ik als een paar vrienden dachten dat met de hoge score taylor wel zou mogen invallen. Grote verbazing toen alleen de vaste krachten speeltijd kregen.

Huntelaar snap ik. Is een belangrijke speler die je misschien nog veel nodig kan hebben, maar die weinig speelt. Daarnaast speelde daar traore al als jeugdspeler. Maar waarom avarez en labyad inbrengen? Die hebben afgelopen wedstrijd al een boel speeltijd gehad. Gebruik de wissels in zo’n wedstrijd voor spelers die de wedstrijdritme nodig hebben (Huntelaar). Maar als alles op rolletjes loopt en je zo’n enorme zege boekt waarom dan niet een jong talent zijn debuut laten maken? De perfecte gelegenheid daarvoor. En de reden van ‘ik heb maar 5 wissels’? Dat zijn er 2 meer dan normaal. Breng je 1 jeugdspeler in heb je nog 4 wissels over voor gewone reserves.

26 oktober 2020 om 15:11

@ AT. Madrid, het schijnt weer te werken alinea's gebruiken!

26 oktober 2020 om 09:27

Hij moet wel zijn krant verkoopt steeds minder. Dus aandacht vragen is noodzaak

26 oktober 2020 om 10:17

Haha ik kan me herinneren dat er iemand in het live meepraten bij deze wedstrijd al gekscherend zei dat Valentijn vast over het niet brengen van Taylor zou beginnen. En zie hier.... Die man lijkt het er bijna om te doen.

Venlo-Ajax: 0-13! Het is toch ongekend dat Driessen toch nog ergens een weg vind om Ten Hag te bekritiseren! Prima dat Ten Hag volgens Driessen geen ''echte'' Ajacied is, hoop dat we alleen maar ''neppe'' Ajacieden voor de groep krijgen als die ons de dubbel schenken, ons loodsen naar de halve finale van de Champions League en record na record breken. Los van de vraag of Taylor had moeten debuteren is het sowieso bullshit om Ten Hag een trainer te noemen die jeugd de kans niet geeft. Een jeugdproduct ontwikkelde zich zo goed dat hij nu bij Barcelona speelt, een andere is nu de rechtsback en kreeg de voorkeur boven twee aangekochte backs voor een totaal van negen miljoen. Een achttienjarig broekie stond in de basis tegen Liverpool boven aangekochte spelers als Edson Alvarez en Zakaria Labyad. Traore en Ekkelenkamp krijgen telkens de kans van Ten Hag. Wat een genante hetze dit weer.

26 oktober 2020 om 08:14

Die resutalen zijn alweer 2 seizoenen geleden, hebben de spelers ten Hag tot de orde geroepen en speelde Schreuder een belangrijke rol. De resultaten van het afgelopen seizoen waren niet optimaal en dit seizoen haalt hij ook fratsen uit die je niet altijd begrijpt. Journalisten mogen kritisch zijn en dat naar buiten brengen. Het is tenslotte een mening.

26 oktober 2020 om 08:22

Schreuder heeft nog nooit ergens gepresteerd. Dat is een verzinsel van Driessen die Ten Hag het niet gunt en Schreuder wat veren in zijn reet steekt omdat Schreuder graag wat mag lekken naar Driessen.

26 oktober 2020 om 08:37

Afgelopen seizoen stond Ajax toch ook gewoon bovenaan, daarnaast werd de 2e ronde CL op een haar na gemist.. was echt geen rampseizoen ofzo! Ten Hag doet het gewoon goed, ondanks dat hij soms onlogische keuzes lijkt te maken

26 oktober 2020 om 08:59

In de eerste seizoenshelft van afgelopen seizoen was het spel weer fantastisch. We overwinterden niet in de CL door een blessuregolf en gigantisch veel pech tegen Chelsea. Die blessuregolf werkte door en zorgde voor een uitschakeling tegen een Spaanse subtopper (wat geen schande is) maar toch aan het eind van het niet afgemaakte seizoen een eerste plek. Balans Ten Hag: 2,5 jaar: een keer de dubbel, een halve titel, een Champions League-stunt en een degelijk Europees avontuur waar Ajax twee voorondes overleefde en zich weer in Europa liet zien.

26 oktober 2020 om 09:29

Alleen ten Hag creëert met Ajax waardevermeerdering van het elftal

26 oktober 2020 om 08:44

'een jeugdproduct ontwikkelde zich zo goed dat hij nu bij Barcelona speelt'

Wie dan? Ik mag toch hopen dat je niet op Frenkie doelt. Dat is namelijk geen jeugdproduct van Ajax maar van Willem II.

26 oktober 2020 om 08:47

Onnodig om de Frenkie discussie op te starten of hij wel of geen jeugdproduct is van Ajax. Maar het gaat natuurlijk om Dest.

26 oktober 2020 om 08:57

Sergino Dest.

26 oktober 2020 om 09:01

Nee hoor, hij benoemt beide. Frenkie is echter geen jeugdproduct van Ajax.

26 oktober 2020 om 09:04

Onzin. Ik benoemde Sergino Dest en Noussair Mazraoui. Beter lezen.

26 oktober 2020 om 10:18

Ziyech, de Jong, vd Beek, Blind, de Ligt, Onana, Tadic en Neres brachten Ajax naar de halve finale CL, niet ten Hag. Die mocht mee op schoolreisje als begeleider. Hoefde geen flikker te doen, Schreuder vertelde hem hoe het opgesteld moest worden en de spelers deden vervolgens de rest. Zelfs wisselen was niet vaak broodnodig, iedereen was nagenoeg het hele jaar fit. Pas vorig jaar, toen er blessures kwamen en hij moest laten zien hoe een goede trainer hij nou écht was, ging het helemaal mis, uitgeschakeld door Getafe of all clubs, flinke voorsprong in de competitie volkomen verspeeld en uiteindelijk gered door de corona crisis en het doelsaldo. Ook nu staat hij weer geregeld te schutteren en deze (niet) wissel en met name zijn uitleg, een spits moest spelen, daarom geen talentje op 6, volkomen belachelijk. Zeker als wã©l ome Alvarez mag invallen.. Maar vereer m maar lekker hoor, ik lach erom. Net als iedereen in Jong, behalve Taylor dan en vanuit Brugge hoor ik het geschater (met accent) van Lang. Veel plezier met gluren naar das Phantoom op het middenveld Ekkelenkamp die in 90 min 33 balcontacten heeft, daarvan 13 ballen gewoon verspeeld (niet door bijna-briljante steekballetjes die net mislukten ofzo he), 88 min onzichtbaar was, maar doordat hij 2x op het scorebord staat denken supportertjes als jij dat hij goed gespeeld heeft. De 10 die van de 13 doelpunten bij 'slechts' 3 betrokken was met 2 goals en een assist. Dan heb je niet echt begrepen wat een 10 bij Ajax hoort te doen. Die hoort in deze potjes te strooien met mooie passjes en bij de helft van de doelpunten betrokken te zijn en niet 44 procent van zijn schamele 33 balcontacten in 90 minuten te verspelen.. Ekkelenkamp is een surrogaatvoetballer, sluipt alleen maar rond om te scoren, verder is ie vrij nutteloos. Effectief, maar nutteloos als ie niet scoort.

26 oktober 2020 om 10:32

Als je het zo bekijkt. Ajax behaalde dus de el finale niet door bosz maar door de spelers omdat iedereen nagenoeg fit Was? Ten hag doet het gewoon goed, ze konden zaterdag ook de tweede helft rustig uitspelen maar ze bleven door gaan omdat de trainer dat wou

26 oktober 2020 om 10:42

Dat Schreuder de opstellingen maakte is discutabel, maar Ten Hag een begeleider noemen? Ajax kocht voor negen miljoen euro aan rechtsbacks en Ten Hag posteerde een afgeschreven middenvelder op deze plek, te weten Mazraoui. Hij bouwde het middenveld opnieuw op en koos voor het complementaire duo Schone-De Jong. De Jong was tot dan toe centrumverdediger of offensieve middenvelder geweest, maar kon eindelijk excelleren met Schone naast hem. Blind werd gezien als middenvelder door menigeen, maar door Ten Hag achterin gezet. De beste speler, Ziyech, werd van zijn geliefde middenveld afgehaald en op de rechterkant gezet. Neres, de meest effectieve speler van het jaar ervoor werd van rechts gehaald en op links gezet. Tadic werd in de punt gezet terwijl hij als aanvallende middenvelder was gehaald. Allemaal ingrepen van Ten Hag. Dan over de blessurecrisis: hoe moest Ten Hag het oplossen tegen Getafe? Je miste Ziyech, Neres, Promes, Lang en Labyad. Hij moest noodgedwongen spelen met een aanval Danilo Pereira, Tadic en Ryan Babel. Verliezen van Getafe over twee wedstrijden is dan helemaal geen schande. Je doet alsof het gaat om koekenbakkers, maar toen wij tegen Getafe speelden was het de nummer 3 van Spanje. Ze hebben de afgelopen paar seizoenen goede resultaten gehaald tegen de gehele Spaanse top en werden zwaar onverdiend uitgeschakeld een ronde later tegen Inter. Over het inzetten van Alvarez in plaats van Taylor, het is maar een wissel en Taylor is mijns inziens niet een super begonnen aan het seizoen bij Jong Ajax. Laat hem die invalbeurt maar afdwingen! En over Ekkelenkamp; je bent een romanticus; ook ik zie liever een creatieve nummer tien, een klassieke speler die vanaf 10 steekpassjes geeft en dribbels maakt, maar zo werkt het moderne voetbal allang niet meer! Op nummer 10 heb je longen nodig, scorend vermogen en effectiviteit. Dat heeft Ekkelenkamp allemaal! Het is ook niet mijn favoriete speler, maar waar in Europa zie je nog een klassieke 10? Helemaal nergens toch? Van de Beek was ook niet zo een speler! Ik moet wel zeggen dat Ten Hag het seizoen echt verschrikkelijk koppig begon met het opstellen van Alvarez en Labyad. Maar nu hij weer logische keuzes maakt en zijn roulatiesysteem goed uitpakt, mag je hem best de credits geven. Dit is wel erg negatief.

26 oktober 2020 om 11:17

@trodat4030, als ik dit zo lees word het misschien eens tijd om je club voorkeur te gaan veranderen. Er gaat in jou ogen zo verschrikkelijk veel fout door iemand die halve finale CL, Kampioen en (half) kampioen is geworden.

26 oktober 2020 om 12:33

(Trodat4030) We zullen jou maar niet echt serieus nemen als supporter je kunt zo naast Driessen gaan zitten die als het goed gaat de spelers prijst en als het slecht gaat ten Hag de schuld geeft op zulke supporters zitten we echt te wachten hoor , ik zag Driessen vrijdag op TV en je kon aan dat gezicht bijna aflezen hoe fijn hij het vond dat Ajax had verloren van Liverpool kon hij weer los op ten Hag , ik zou zeggen sluit je er bij aan.

Ik hoop dat ooit nog boven water komt wat ten hag die driessen heeft aangedaan. Het kan toch niet dat je wekelijks wat vindt om die man af te zeiken...

26 oktober 2020 om 07:51

Ik denk dat ze vroeger om hetzelfde meisje hebben gestreden inderdaad. Je zou die driesssen maar al te graag boycotten zeg. Ik vraag me echt af, maar dat heb ik niet alleen bij hem maar vele van de andere “analisten idem”, of hij voetballen wel leuk vind. Steeds commentaar op werkelijk de meest kleine, niet relevante zaken, dat doe ik ook wel eens, op bijvoorbeeld een tv programma of product wat ik echt helemaal niks vind. Maar als dat zo is dan kijk of koop ik het niet. Deze mannen gaan dag in dag uit voetballen zitten kijken, op zoek naar iets waar ze negatief over kunnen schrijven of berichtgeven. En ja, je mag jezelf criticus of analytist noemen. En ja dan is het je taak om wat verder te kijken dan de uitslag. Maar dat doe je met respect, en met in ieder geval liefde voor het spelletje in je achterhoofd, want je moet er toch zeker ook reclame voor maken. Dat doet deze man niet. Ik zou hem elke week willen vragen. Valentyn, waarom kijk jij eigenlijk voetbal? Vind jij dat wel leuk?

26 oktober 2020 om 09:32

Hij vraagt aandacht voor zijn krant.
Als hij dit zou dien bij bijv de trainer van Emmen is het weinig waard. Hij heeft geleerd van Derkzen

Zou Driessen nooit moe van zichzelf worden? Echt waar, Ajax heeft net een record verbroken, maar meneer heeft wat te zeiken over wissels. Valentijn, ik hoop dat je snel met pensioen gaat, ouwe zeikerd.

26 oktober 2020 om 14:21

Ajax verbreekt record en Driessen is er broken record die constant in herhaling valt met zn zielige aanvallen.
Ajax moet nu vooral trots zijn op deze prestatie.

Knap hoor om met 0-13 te winnen en dan toch alleen maar negatief te zijn, omdat een jeugdspeler niet mocht invallen en de uitslag te groot is, waardoor er sprake is van competitievervalsing. Je zou ook nooit een keer kunnen zeggen dat het knap is dat Ten Hag het voor elkaar kreeg om zijn team 90 minuten vol druk te zetten op een hele zwakke tegenstander. Iets wat normaal gesproken niemand lukt.

26 oktober 2020 om 08:10

Hij heeft wel een punt betreft Taylor al slaatt Diessen misschien iets door. Welke Ajax spelers zijn daadwerkelijk doorgebroken onder ten Hag? De Ligt, De Jong, vd Beek waren al doorgebroken voordat ten Hag kwam. Daarnaast haalt Overmars kunst en vliegwerk uit om de grootste talenten binnenboord te houden en perspectief te bieden, dan zijn dit potjes om dat soort gasten minuten te laten maken ipv Huntelaar, Alvarez, Labyad, zeker als je 5 wissels heb.

26 oktober 2020 om 08:17

dest, gravenberch, schuurs, ekkelenkamp en Traoré maken minuten. rensch en de timbers idem. het is wat meer ingetogen dan onder bijvoorbeeld de Boer, maar het gebeurd zeer zeker wel

26 oktober 2020 om 08:17

Mazraoui, Dest, Schuurs, Gravenberch en Traore zijn doorgebroken onder Ten Hag. Daarnaast krijgen een Ekkelenkamp en Timber ook redelijk wat minuten.

26 oktober 2020 om 09:01

Ik vind dat Frenkie de Jong pas echt is doorgebroken onder Ten Hag. Onder Ten Hag kreeg een plek als verdedigende middenvelder en domineerde hij wedstrijden, daarvoor spatte de potentie eraf maar speelde hij nog als centrumverdediger en was hij als middenvelder niet zeker van zijn plek.

26 oktober 2020 om 09:24

@jwd81 Volgens mij werd een van de Beek pas echt basisspeler onder Ten Hag en beleefde hij daar zijn doorbraak. Natuurlijk was hij al in beeld onder Bosz en de Boer, maar vooral als invaller. De Jong ging ook pas echt renderen onder Ten Hag. Inmiddels een Dest die bij Barca speelt, Mazraoui die was afgeschreven en onder Ten Hag basisspeler is geworden. Gravenberch die zijn kansen krijgt. Schuurs nu natuurlijk vanuit de jeugd. Timber lekker bezig. Traore met een aardig aantal kansen. Het is maar waar je naar wilt kijken natuurlijk. Eiting is ook geprobeerd, maar niet gelukt. Natuurlijk kan het altijd meer en altijd beter. Echter is het niet zo dat de jeugd niet in beeld is. Ze krijgen gewoon hun kansen, zelfs in de aanwezigheid van aankopen zoals Alvarez en Marin.

26 oktober 2020 om 10:49

Ten Hag laat meer jeugdspelers debuteren dan de Boer. Echt doorgebroken Dest, Mazraoui, Schuurs en Gravenberch terwijl spelers als Timber, Ekkelenkamp en Traore dicht tegen de basis aanzitten en regelmatig spelen. Zo gek is het niet dat je Huntelaar, Alvarez, Labyad ook nog even laat spelen. Dinsdag speel je voor de CL en dan heb je die spelers nodig en niet Taylor.

Kan iemand die driessen in een inrichting weg stoppen. Altijd wat te janken over Ajax, krijg een beetje het idee dat die gefrustreerd is dat die geen reet voorstel in de voetbalwereld. Wat een engnek is dat zeg

Spelers als Martinez, Promes, Alvarez, Huntelaar en Labyad zijn allemaal 1ste wissel bij het team en zullen we in het geval van een lang seizoen met blessures allemaal keihard nodig hebben. Zo heeft Martinez Linksback kunnen spelen, Alvarez als CV, Labyad op de vleugel, Promes op de vleugel. Allemaal gewoon logisch. Taylor komt er wel, geduld, de speler op zijn positie is slechts 18 jaar oud oftewel geheel in de lijn van Ajax

26 oktober 2020 om 12:45

Alvarez (eindelijk) een keer op RCV proberen kon mij bekoren net als Martinez op LB. Had alleen wel graag gezien dat we Noa Lang voor Antony konden brengen in plaats van Labyad, daar vind ik de keuze voor middelmaat in plaats van talent wel echt pijnlijk. Labyad zou nog prima voor de breedte een jaartje erbij kunnen hebben, maar zou veel liever zien dat jeugdspelers vaker een kans kregen. Dat is niet alleen tegen VVV hoor, hij gebruikt wel vaker niet al zijn wissels en mist daarmee de uitgelezen kans om een jeugdspeler aan Ajax 1 te laten ruiken. In dat geval, als hij hiervoor wel vaker jeugdspelers in zou passen had ik hem tegen VVV wel begrepen.

26 oktober 2020 om 15:10

@lausho, zelf heb ik Lang ten allen tijde verdedigd, iets dat ook een periode mij niet in dank is afgenomen. Toen hij terug kwam van Twente begon men opeens een beetje van mening te veranderen. Het is extreem zonde dat die vertrokken is en dat reken ik Ten Hag zeker aan. Vergeet niet dat we afgelopen weekend gewoon Neres 90 minuten op de bank hadden, die had ook nog in kunnen vallen voor Antony.

Desondanks is Antony net nieuwe, Neres blessuregevoelig. Dus is het logisch dat je ook Labyad probeert fit te houden zodat hij als het nodig is er ook daadwerkelijk kan staan.

26 oktober 2020 om 15:38

Gelukkig ben ik niet de enige. Als je er echt met de Cruijff bril naar kijkt, dan zie je dat Labyad, zeker voor dat geld een overbodige breedte aankoop is. Ja hij deed het na 2 jaar aardig in de voorbereiding, maar Noa Lang kan zoveel meer met die minuten. Dat neem ik Ten Hag wel kwalijk, op zijn verzoek worden overbodige breedte aankopen gedaan wat ten kosten van jeugdspelers gaat.

hahaha Driesen weet toch weer wat te vinden.
Eerlijk = eerlijk, best creatief.

26 oktober 2020 om 09:10

Valt wel mee. Als Taylor was ingevallen had Driessen het ongetwijfeld gehad over het feit dat dure aankopen door Ten Hag verpieteren op de bank en niet eens bij 13-0 mogen invallen.

26 oktober 2020 om 11:48

Precies, je hebt al twee kanten en wat Driessen doet is gewoon simpelweg dan andere kant kiezen.

Mijn god Driessen, wat een loser ben je. Een historische wedstrijd en toch weer klagen over iets. Snapt die vent niet dat hij ongelooflijk irritant en kinderachtig is? Wat is er toch mis met deze journalist? Geloofwaardig is hij al lang niet meer. Ik zou wat therapie voor onze grote vriend adviseren.

Hoe eerder je die spelers een debuut laat maken des te eerder willen ze basis van het eerste staan. Als ze de 2 jaar in de basis staan willen ze weg.

Dat Ten Hag het goed heeft gedaan verkoopt natuurlijk niet, bij sensatiekrant Telegraaf draait het natuurlijk allemaal om sensatie creëeren, sensatie verkoopt, ook op de voetbalafdeling. Ergens ook best sneu dat je een groot platform hebt met veel bereik en verdien je je geld met schrijven over voetbal en kom je met dit soort onzin. Bij de Telegraaf nemen ze zichzelf blijkbaar ook niet serieus, alles voor de cijfers en sensatie. Nu is het wachten op dat Taylor een keer zijn debuut maakt zodat de Telegraaf kan schrijven dat het niet het juiste moment was.

Hahaha ik wist het. Hij flikt het gewoon weer na een 0-13 overwinning. Een historische zege omzetten in iets negatiefs, dat kan alleen valentijn en zijn telegraaf. Ik vind het echt lachwekkend worden. Wat een kutkrant, en anders niks!

26 oktober 2020 om 09:16

Prima krant. Columns van Rob Hoogland, Leon de Winter, Paul Jansen of Wouter de Winther lees ik bijvoorbeeld met de nodige instemming. Alleen bij de Telesport gaat het mis.

26 oktober 2020 om 13:29

Ik volg Saskia Belleman ook op Twitter en lees haar tweets met veel interesse.

Haha, je kan zien dat hij regelmatig aan tafel zit bij Veronica Inside. Die man weet toch nog een gaatje te vinden om iets negatiefs rondom ten Hag te roepen.

Weet iemand waar dit uit voorkomt?

26 oktober 2020 om 08:29

Ik denk omdat Ten Hag wat vreemd praat en af en toe iets te wijs praat. Bovendien dacht Driessen dat het allemaal zou mislukken en alles fout zou lopen. Hij is nu te trots om toe te geven dat Ten Hag het best goed doet en blijft daarom fouten benoemen.

Ik reageer al een tijdje niet meer op berichten van Driessen. Ik stel voor dat iedere Ajacied dit overneemt. Dan is het hopelijk snel gedaan met Driessen. Nu krijgen zijn berichten steeds te veel kliks.

Is die azijnzeiker weer aan de gang.
Wát een Johannes, die man!

Ah de artikel waarvan ik zei dat die ging komen tijdens het live meepraten. Driessen is toch zo voorspelbaar. Wat voor signaal geef je af aan een jongen die bij 10-0 mag invallen? Vooruit, je mag je gang gaan bij een tegenstander die helemaal mentaal ver***** is.

Ik vind het ook jammer dat Taylor niet heeft gespeeld, maar Driessen weet weer een toonzetting te kiezen die past bij een 3-1 nederlaag. Je kunt, na zo'n overwinning, toch ook zeggen "knap gedaan, alleen had ik graag gezien dat Taylor had gespeeld".

Wees blij dat Ten Hag niet handelt op basis van sentiment en wensen van anderen. De hele basis van zijn succes bestaat uit die unieke en zakelijke kijk op voetbal.

Kritisch zijn mag, maar dit slaat nergens meer op. Ten Hag kan werkelijk niks goed doen bij Driessen. Win je met 0-13 loopt hij te zeuren over een wissel die niet kwam. Ook leuk dat Ten Hag volgens Driessen geen echte Ajacied is omdat Taylor niet meedeed, terwijl ras Ajacieden Blind, Klaassen, Gravenberch en Ekkelenkamp er wel gewoon in stonden.

Hahahahah Valentijn... wat een kneus!Taylor heeft meer aan een wedstrijd op kkd niveau. Hier had hij ook niet veel van geleerd. Kwestie van tijd dat Valentijn een paar tikken op zijn muil gaat krijgen. Niet van mij ofzo maar er zijn mensen gek genoeg voor tegenwoordig. Misschien was die aanslag op de TG wel voor hem bedoelt

Als hij Taylor nu gebracht had was dat weer ‘respectloos’ naar Huntelaar, Martinez of Promes geweest. Of anders het einde ingeluid voor Alvarez. Had ie weer over kapitaalvernietiging kunnen beginnen. Inzake Labyad had ie dan gezegd dat Ten Hag bij Ajax intern tot de orde was geroepen.

26 oktober 2020 om 12:41

Ik snap je punt aangaande Driessen, ik mag hem ook niet. Maar ik vind wel dat Ten Hag middelmaat voor talent uit de opleiding laat gaan en wel erg koppig is in zijn opstelling, in mijn ogen heeft Alvarez nog altijd niet op zijn favoriete positie gespeeld namelijk RCV en was het ook een prima kandidaat geweest om reserve RB te worden achter Mazraoui.

Dan hadden we Klaiber kunnen laten zitten en had Taylor kort gevolgd door Regeer ruimbaan gekregen op het middenveld, sterker nog, dan hadden we Matusiwa voor de breedte kunnen behouden. Let maar op, die gaat straks bij PSV of Feyenoord een bepalende rol spelen.

Taylor brengen had prioriteit moeten hebben, maar Ten Hag geeft te vaak de voorkeur aan middelmaat fit houden en kansen blijven geven.

Wat een vreselijke man is die Driessen toch. Maar laten we het maar weer met een korreltje zout nemen.

Wat een onzin zeg. De uitleg van Ten Hag is heel plausibel. Bovendien lied Ten Hag als ik het goed heb Gravenberch debuteren bij PSV uit, dus hij is zeker wel een trainer die de jeugd de kans durft te geven. De tijd van Taylor komt nog wel, fantastisch talent!

Je kan toch niet zo overduidelijk veel haat hebben naar een persoon toe. Dit is echt ongekend. Ten Hag doet ook niks goed..

Ik heb het idee dat Driessen tegenwoordig gewoon expres iets zoekt. Niet eens omdat hij het meent, maar meer omdat het voor hem een spelletje geworden is.

26 oktober 2020 om 10:46

Klopt. Heel naar. Volgens mij is het inmiddels haast karaktermoord te noemen. Ik heb te doen met ten hag. Al had ie de championsleague gewonnen. Dan nog was het de slechtste trainer die Ajax ooit gehad heeft volgens hem.

Haha deze man... Je moet het hem nageven. Dit is gewoon knap. Ik was al aan het nadenken over waar hij over zou kunnen gaan zeuren. Je zult zijn vrouw maar zijn 🙈

Hahahah het wordt echt zielig dit. Die Driessen probeert nog een punt van kritiek op Ten Hag te gooien. Maar vergeet voor het gemak dat Alle wissels die zijn ingebracht, spelers zijn die ofwel gaan spelen eerst volgende wedstrijd ofwel de 1e vervangers zijn bij eventuele blessures. Ajax heeft nu eenmaal een brede selectie en in zo'n wedstrijd is alleen maar goed dat de directe vervangers ook wedstrijdritme en minuten kunnen maken. Die Taylor is eigenlijk een Jong Ajax speler.. Die Driessen moet eens kappen met dat bashen op Ten Hag. Als hij het allemaal zo goed had geweten, dan had hij ook gesnapt waarom andere in zijn gevallen en niet Taylor.

Ten Hag zal altijd discussie opleveren. De een vindt hem een geweldige trainer, een ander juist niet en vindt dat hij dankzij de spelers een bepaalde status heeft opgebouwd. Laat ik het er op houden dat hij niet een toptrainer is. Een paar voorbeelden: F. de Jong in de cruciale wedstrijd uit bij PSV als laatste man posteren; ook nog eens op L. de Jong. Iemand die er een jaar over doet om te ontdekken dat het middenveld zo vaak wordt overlopen in de omschakeling en daar niets op kan verzinnen. Het middenveld Alvarez, Promes, Gravenberch, laten staan ondanks dat de hele voetbalwereld ziet dat dat niet kan. Gelukkig zijn Klaassen en Kudus gehaald, dus is nu alles anders. En zo zijn er wel meer negatieve punten aan te halen. Zijn matige wisselbeleid. Daarnaast zal hij zeker in bepaalde opzichten een positieve bijdrage hebben geleverd aan de Ajax successen, maar die waren niet zo doorslaggevend als bijvoorbeeld een Michels in zijn beginjaren bij Ajax. Al had die natuurlijk wel de beschikking over een stel talenten en doorgewinterde routiniers van topniveau. Maar ook de aankopen die Ajax toentertijd het beste team van de beginjaren 70 maakten, waren zeer gericht en bijna allemaal voltreffers. Een goede kijk op spelers had Michels ook. Dus al met al is de conclusie gerechtvaardigd dat Ten Hag door zijn vele opzichtige missers niet een toptrainer is. En het niet inbrengen van Taylor, met de voorgeschiedenis in het achterhoofd, is een van de vele. Maar niet van grote orde.

Was ook mijn enige puntje van kritiek, maar ik vind al langer dan Ten Hag te weinig durft als het aankomt op jeugdspelers de kans geven. Dus dit was voor mij weer een bevestiging, ik zie al langer met lede ogen aan hoe bv. Brobbey geen kans krijgt ten faveure van Traore en Labyad. Hij verlengt niet en daar heb ik om die reden helaas begrip voor.

Die liet tegen VVV zien te kunnen scoren, wat dat betreft bewijst hij zijn waarde, maar als we wat kritischer zijn waren er een hoop gemiste kansen van Traore en was de afwerking verre van perfect.

Noa Lang heeft hij ook te weinig kansen gegeven, middelmaat boven jeugdopleiding met meer potentie. Was ook de uitgelezen kans om Taylor een kans te geven, ik had hem in plaats van Labyad gebracht. Dat Huntelaar een keer minuten verdiende vond ik namelijk ook.

Is er bij de Telegraaf echt niemand in de leiding die deze man vertelt dat hij moet stoppen met zijn heksenjacht? Ajax heeft een wedstrijd met 0-13 gewonnen, en toch weet deze gek iets te vinden om Ten Hag af te zeiken. Je wilt toch als krant serieus overkomen en door je lezers serieus worden genomen? Waarom laten ze Valentijn Driessen zo ontzettend veel onzin verspreiden. Dat dit een persoonlijke aanval is van Driessen t.o.v. Ten Hag is al zo overduidelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren