Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kramer in de Champions League? Dat wordt een beetje moeilijk’

Laatste update:

Feyenoord begint komende woensdag aan het Champions League-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Manchester City en kan niet beschikken over Nicolai Jörgensen. De spits kampt met een hamstringblessure en zal tegen the Citizens waarschijnlijk vervangen worden door Michiel Kramer.

Sjoerd Mossou, columnist van het Algemeen Dagblad, vraagt zich af of de 28-jarige Kramer over het niveau beschikt om het de verdediging van Manchester City moeilijk te maken. “Kramer is een spits die kan fungeren in dit systeem van Feyenoord, maar het verschil tussen Kramer en Jörgensen is natuurlijk nog steeds groot.”

“Kramer in de Champions League? Dat wordt een beetje moeilijk, dat zal de trainer ook wel vinden, denk ik”, aldus Mossou zondagavond in het praatprogramma Studio Voetbal. De 28-jarige Kramer speelde tot dusverre 61 officiële wedstrijden voor Feyenoord en daarin was hij goed voor 21 doelpunten.

Denk jij dat Michiel Kramer in de basis begint tegen Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof het met Jorgensen veel makkelijker zou zijn. Blijven loodzware wedstrijden, ongeacht wie je in de spits zet

11 september 2017 om 00:02

Zonder spits spelen maar met snelle mensen voorin, met kramer win je niet dus probeer iets anders. Ajax had paar jaar geleden succes zo tegen City

11 september 2017 om 00:28

Dit City is veel verder dan dat team van toen met een veel betere trainer, ik ben bang dat feyenoord niet eens van hun helft zal komen....

11 september 2017 om 00:33

Opgeven dan maar voor de wedstrijd is begonnen? Manmanman wat zijn jullie negatief

11 september 2017 om 00:45

Met Siem de jong in de spits. Zoveel minder is kramer toch niet..

11 september 2017 om 01:00

Wat wordt Kramer afgeschilderd. Is geen hoogvlieger maar maakt toch gewoon zijn goaltjes? Als je hem goed bedient kan hij ook tegen city wel gevaarlijk worden.

11 september 2017 om 01:04

Siem de Jong scoorde meer dan voldoende voor Ajax.

11 september 2017 om 06:31

Kramer mag de veters niet strikken van Siem.
Sorry hoor maar Siem scoort overal en altijd.
Dat ze hem niet nodig hebben bij newcastle is meer een fout van newcastle.

11 september 2017 om 08:34

Siem scoorde per seizoen nooit meer dan 13 doelpunten in de Eredivisie. Ook maakte hij
6 doelpunten in 47 Europese wedstrijden (!).

Ik ben niet gecharmeerd van Siem! Ongeveer 3 wedstrijden per seizoen is hij beslissend. Ik heb liever een andere spelers die meer toevoegd.

Toornstra is bijvoorbeeld misschien qua teambelang en rendement wel beter dan Siem.

11 september 2017 om 08:58

Ik zou dus idd misschien Larsson gebruiken als een soort van Messi rol in de spits hangend. En dan met Boetius en Berghuis aan de buitenkanten. Wordt überhaupt erg moeilijk maar misschien met de kuip als 12e man maakt het toch wat magische krachten los.

13 september 2017 om 14:43

In de Engelse competities draait het voornamelijk om fit te blijven gedurende het seizoen door de overvolle kalender. Siem heeft laten zien dat er te weinig op hem gebouwd kan worden omdat hij veelvuldig geblesseerd was. Logisch dat ze hem uiteindelijk doorselecteren omdat er gewoon niet te bouwen valt op die man. In Nederland is het tempo, fysiek en kalender nou eenmaal wat minder vol waardoor hij hier beter tot zijn recht komt. Spanje zou ik hem ook wel zien slagen maar Italie, Duitsland en Engeland zijn gewoon te fysiek voor die fragiele jongen. Jammer voor hem maar sommige spelers zijn gewoon niet gebouwd om 40+ wedstrijden per jaar te voetballen.

11 september 2017 om 01:36

Ik zou starten in een 532 met: Jones; Diks, St Juste, Botteghin, vd Heijden, Haps; El Ahmadi, Vilhena, Toornstra; Berghuis & Boetius.

11 september 2017 om 07:16

Eens! Maar Haps mist waarschijnlijk ook de wedstrijd tegen city door een blessure

11 september 2017 om 06:11

Inderdaad. Het is een bonus wedstrijd. Tegen City maak ik me geen zorgen, veel belangrijker is PSV. Hoop dat hij er dan bij is.

11 september 2017 om 08:04

Het is Champions League, en een thuiswedstrijd. Zou toch, na zoveel jaar geen CL, DE wedstrijd moeten zijn. Maar ik begrijp dat je de competitie belangrijker vindt?

11 september 2017 om 08:16

Competitie is zo veel meer belangrijker. Beker ook. Die kunnen we winnen namelijk. De Champions League normaal gesproken niet. Feyenoord moet lekker het geld binnenhalen en proberen boven Shaktar te eindigen maar niet ten koste van de competitie en/of beker.

11 september 2017 om 11:25

Ik snap niet dat iedereen maar zegt dat ze moeten proberen om boven Shaktar te eindigen, dat dit een reele kans is. Shaktar is echt een aantal maten te groot voor Feijenoord. Ik denk niet dat zij onderdoen voor Napoli en City. Ik hoop op een verrassing, maar ik denk dat Feijenoord kansloos 4de eindigt in de poule.

11 september 2017 om 10:32

Ik zou geeneens een spits inzetten, beter om met ruimte te spelen voor snelle buitenspelers en voor de rest met zijn alle gaan verdedigen. Je mag City nul komma nul ruimte geven zodat ze niet in hun spel kunnen komen. Dan kunnen de buitenspelers een keer profiteren van een verdwaalde bal. Dat is de beste kans die je hebt tegen een ploeg als City.

Dat klinkt bijna apocalyptisch. Ik wens feyenoord alle sterkte, ik hoop dat zij niet op voetballen laten aankomen, maar gewoon bikkelen. Dan behoort een verassing tot de opties.

Als Kramer niet in de spits staat en Jorgensen is geblesseerd, wie dan wel...? Zie Toornstra JPB Bilal of Larsson daar niet staan. Spits doe je niet ff

11 september 2017 om 00:04

5-3-2 met Boëtius en Berghuis voorin is een optie.

11 september 2017 om 00:49

Lijkt me niet echt verstandig om de opstelling zo drastisch te veranderen. Het klinkt namelijk makkelijker dan het is, maar als verdediger is communicatie en op elkaar zijn ingespeeld 1 van de belangrijkste taken. Als je van 2 naar 3 verdedigers opeens gaat, loop je de kans dat verdedigers niet zullen staan waar ze moeten staan. Ik zou het risico gewoon niet nemen: probeer verdedigend en solide te spelen. Snelle uitbraken naar voren, ballen op Kramer, standaardsituaties en gewoon voor de 0-0 of 1-0 te gaan.

11 september 2017 om 10:34

Dat ben ik helemaal met je eens, achterin mag je geen enkele ruimte weggeven dus laat City maar komen en proberen door het blok te komen. Bij balverlies gewoon alle ballen diep op de snelle buitenspelers. De spits kan je vervangen door een extra voorstopper die de gaten dicht, dan kunnen de mandekkers spelen zoals ze altijd doen.

11 september 2017 om 00:14

Zonder spits spelen of bijv. Toornstra als valse spits laten fungeren. Je zult het toch op de counter moeten gokken dus de snelle jongens en een versterkt middenveld lijkt me de beste optie.

Geen kramer in de spits aub. Ik zou lekker 451 gaan spelen met Larsson als diepste speler.

Maakt inderdaad niet uit wie in de slits staat tegen dit ontketend Man C. Die komen met volle vertrouwen naar Rotterdam met 2 spitsen om je vingers bij af te likken en verdedigers die echt alle aanvallers glimlachend opeten. Dit word voetballes en ik denk een dikke pak slaag in de Kuip. Ik weet op wie ik de Toto zet. Feyenoord heeft pech in een loodzware poule te zitten en zullen niet meer dan 3 punten pakken

Kramer in de spits dan weet ik waar ik me geld op moet zetten

11 september 2017 om 00:35

Haha als Jorgenson speelde wist je dan niet waar je je geld op moest zetten? Ik zou tegenover de verdediging van City rappe spelers opstellen gwn met een valse spits ala Larsson ofzo.

Mwah, maakt niet zo heel veel verschil denk ik. En wat dat betreft zou men nog wel eens verrast kunnen worden door Kramer, als hij speelt.

Off-topic: het was tenenkrommend om de man die in de zak van tapijtfabrikant ten Cate zit aan tafel te zien zitten en zijn onzin uit te zien kramen. Ik vond veel mensen hier op vz erg optimistisch toen bekend werd dat hij voorzitter van de RvC zou worden. Ben benieuwd hoe ze er na vanavond over denken..
Jan Smit is totaal ongeschikt voor deze functie, de botte boer. En ook al heeft hij geen daadwerkelijke stem in het geheel, zijn gelobby en geïntrigeer op de achtergrond zal er wel degelijk toe bijdragen dat het bijna onmogelijk zal zijn om het nepgras te verbieden.
Onbegrijpelijk, deze aanstelling. Zeer slecht voor het Nederlandse voetbal!

11 september 2017 om 01:10

Volgens mij wil hij het kunstgras helemaal niet afschaffen, gelet op zijn reacties tijdens de discussie. Je kon aan alles zien dat hij geen problemen ziet bij het kunstgras.

Feyenoord had gewoon een ervaren rots moeten huren van het niveau Uth of Sightorsson nu zul je het moeten doen met Kramer die een paar klasse minder is.

11 september 2017 om 01:06

Daar heeft Feyenoord het geld niet voor. Uth verdient een paar miljoen in de Bundesliga . En sigthurson...voetbalt die nog? Dan is Kramer niet minder hoor. Kramer is voor de ED een aardige stand-in. Feyenoord kan het zich helaas niet veroorloven om 2 CL waardige spitsen te hebben . En wie weet, die Kramer is wel cool voor de goal. Mocht hij een kans krijgen schiet of kopt ie er zo maar eentje in ook nog.

Ik denk dat ze de boel achterin dichttimmeren en voorin met Boëtius en Berghuis spelen. Het zal voor Feyenoord heel moeilijk worden om te scoren. Ik zie een 0-0 nog wel gebeuren. Moeten ze wel 5-3-2 spelen.

Tja Jorgensen of Kramer is gewoon een wereld van verschil, niet dat Nicolai zomaar brutaal Otamendi en co. het zomaar laten zien, maar ik blijf de verdediging van City de zwakste deel van het team vinden. Kramer voegt voetballend niks toe, maar dat doet hij ook niet tegen ADO of Pec, hij moet het gewoon hebben van zijn kopkracht en lengte. Natuurlijk is het heel anders tegen verdedigers van City spelen, maar nog steeds als hij hem een keer lekker voor krijgt kan hij zomaar zitten, de bal is rond. Dat is natuurlijk mooi, maar nog steeds is het gewoon logisch als Feyenoord word weg gezet, ja ze hadden 10 man,maar ze hebben Liverpool echt kapot gespeeld. Dit City speelt steeds meer als Pep zo dat altijd doet, gaat moeilijk worden, erg moeilijk.

Tegen City kun je juist kramer gebruiken. Je moet het tegen hen hebben van een sporadische voorzet. Nou dan is kramer lang en sterk. Dat niemand dat begrijpt?! Jorgenson speelt daartegen ook niet geweldig de laatste wedstrijden.

Lekker makkelijk om Kramer nu af te vallen zeg, Feyenoord is met het volle verstand doorgegaan met Jorgensen en Kramer, en ze wisten donders goed dat als Jorgensen geblesseerd zou raken dat kramer dat op moet vangen.
kan iedereen wel gaan lopen klagen maar deze jongen moet het gaan doen, heel je systeem gaan wijzigen omdat de 2e spits niet zo sterk is als de eerste lijkt me namelijk een nog moeilijkere opgave.

Kramer zou voor mij geen optie zijn voor Jörgensen. Dan maar iets anders verzinnen. Feyenoord heeft een goeie selectie dus die kunnen Kramer wel op 'n manier vervangen denk ik.

11 september 2017 om 08:48

Tja, Kramer is gewoon 2e spits en dus de eerste (logische) vervanger van Jorgensen. Een 5-3-2 zonder Kramer is natuurlijk ook een optie, maar betwijfel of Gio dat zal doen. Zolang ons grootste gevaar via de zijkanten komt en Kramer puur als eindstation gebruikt wordt, kan het ook.

12 september 2017 om 17:01

Laat ik het zo zeggen. Kramer is voor mij absoluut geen CL waardige speler. Dus in mijn opstelling zou ie geen basis hebben. Nog op de bank. Ik zou genoeg optie kunnen bedenken zonder hem.

Gewoon Toornstra in de spits en Larsson op 10. Probleem opgelost. 5-3-2 gaat alleen maar voor verwarring zorgen. Aangezien Toornstra ook veel energie in de wedstrijd kan leggen is dat een prima vervanger. Alleen zijn scorend vermogen ligt iets lager op die positie. Maar dat kan larsson goed opvangen. Lekker 4-3-3 blijven spelen.

Tja het komt nu wel erg slecht uit met Nicolai. Ik zou misschien toch voor een 532 opstelling gaan. En anders Larson in de spits zetten. Je hebt niks te verliezen.
En haal aub diks weg rechtsachter, anders word het prijsschieten. Misschien tapia voor hem in de plaats?

11 september 2017 om 09:17

Diks is inderdaad te gretig om met ruimte in de rug te spelen. Dat gaat het centrale duo niet bijhouden met de snelle spitsen van city. Lekker amrabat als back. Kan hij goed en heeft genoeg power en snelheid.

Gewoon deze poule wedstrijden gebruiken om ervaring op een ander niveau op te doen. En voor de rest hopen op sfeervolle wedstrijden. De resultaten zijn van minder belang.
Al is Kramer minder dan Jörgensen , valt het op dat hij dit seizoen duidelijk iets aan z'n houding heeft gewerkt. Hij loopt niet meer zo irritant te doen, zoekt geen confrontatie met z'n directe tegenstander, beweegt veel meer en straalt meer spelplezier uit.
Ja en wij hebben nu eenmaal geen Huntelaar.

Man, man. Een journalistje roept iets, en de kudde volgt.
Die analisten en journalisten kunnen tegenwoordig niks anders meer dan spelers afzeiken. Lekker goedkoop scoren.
Als ik zo'n Valentijn Driessen negatief hoor zijn, vraag ik me af wat hij gepresteerd heeft op een voetbalveld. Zelfde voor dat gepeupel bij Voetbal Inside.

Kramer kan niks, Luckassen kan niet voetballen. Ik vraag me dan af waarom ze bij de Nederlandse top spelen.

Ach ja Sjoerd Mossou, denk je echt dat het moelijk gaat worden tegen City met Kramer? Denk eerlijk gezegd dat het sowieso moeilijk gaat worden tegen zo'n ploeg. Dat die eindeloze praatprogramma's nog bestaansrecht hebben geeft toch goed weer hoe verslaagd we zijn aan voetbal met z'n allen.

M'n vriendin vroeg gisteren nog waarom ik in Godsnaam elke week naar dat suffe gebrabbel zit te kijken. Ik had er eerlijk gezegd geen goed antwoord op. Zet 4 willekeurige VZ-leden aan een tafel en je krijgt een gesprek op hetzelfde niveau.

Oei Jorgensen is wel een gemis, die vind ik toch een stuk beter dan Kramer.
Al wordt het in ieder geval een loodzware opgave, met of zonder Jorgensen!
Je zou ook Boetius of Larsson centraal kunnen zetten, dan heb je alleen wel snelheid maar geen kopkracht.
Een optie met 2 voorin is ook nog mogelijk, maar met de weinig kansen (denk ik) die we krijgen, moet je misschien ook gokken op kopkracht en dat kan Kramer weer wel.
Moeilijke keuze voor Gio, al vermoed ik dat hij niet van tactiek zal wijzigen en Jorgensen voor Kramer vervangt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren