Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Komst van Kramer naar Feyenoord heeft gevolgen voor Kuyt

Laatste update:
/

Feyenoord hoopt de komst van Michiel Kramer naar de club op korte termijn af te ronden. De spits van ADO Den Haag werd vrijdagmiddag gesignaleerd bij De Kuip en directeur Jan Willem Wigt van de Haagse club zei dat het er goed uit ziet. De clubs zijn het met elkaar eens geworden en Kramer kan op weg naar zijn droomclub. Voor Dirk Kuyt heeft dit ook gevolgen.

De ervaren Katwijker keerde deze zomer na negen jaar terug bij Feyenoord. Hij was een optie voor de spitspositie en de buitenkant, maar moet de rol van centrumspits nu echt vergeten. “Na de komst van Kramer zie ik Kuyt vooral als speler voor de rechterflank”, zo gaf trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdag te kennen tijdens de persconferentie. Colin Kazim-Richards kan zich op zijn beurt richten op de spitspositie en komt niet meer in aanmerking voor de rol van vleugelspits.

Van Bronckhorst kon overigens nog niet hardop bevestigen wat Feyenoord betaalt voor Kramer. Zijn komst nadert met rasse schreden en ADO Den Haag was aanvankelijk stug in de gesprekken, maar wat de uitkomst is weet ook Gio naar eigen zeggen niet. “Hij is een speler met scorend vermogen en een type dat bij Feyenoord past. Van het transferbedrag weet ik niks”, liet hij weten aan RTV Rijnmond.

Lex Immers en Eljero Elia zijn zaterdagavond overigens niet inzetbaar tegen FC Utrecht. De aanvallende middenvelder liep gedurende de training een enkelblessure op en kan er niet bij zijn tijdens de seizoensouverture. Elia werd donderdag officieel gepresenteerd bij Feyenoord en heeft nog te weinig trainingsuren gemaakt om al speelklaar te zijn. Mede-aanwinst Jan-Arie van der Heijden maakt wel deel uit van Van Bronckhorsts selectie.

Dirk Kuyt kan goed renderen bij Feyenoord als rechtsbuiten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kuyt gewoon naar rechtsbuiten denk ik?

7 augustus 2015 om 14:12

Is toch ongelooflijk. Je kan beginnen met Elia - Kuyt - Bilal. Creativiteit en effectiviteit. Je kan Kazim - Kramer - Manu inbrengen als het ff niet loopt en wat doe je? De spits naar rechts, de linkerspits in de punt en de rechterspits op links. Manmanman Gio toch.

7 augustus 2015 om 14:17

Deze aankoop stagneert de ontwikkeling van talent. Bilal verdwijnt na een goede voorbereiding nu op de bank. Zonde!

7 augustus 2015 om 14:18

Volgens mij geeft hij aan dat hij kramer en kazim voor de spitspositie wilt. Kuijt bilal voor rechts en elia en manu voor links... Vrij logische oplossing toch? En Achahbar kan op alle 3 de posities spelen en evt op 10

7 augustus 2015 om 14:19

Goede glazenbol heb je. Wie weet speelt Bilal wel gewoon basis. Ik las eerder dat Kramer werd gehaald als pinchhitter. Dus wie weet wordt het alsnog wel. Elia-kuijt-bilal

7 augustus 2015 om 14:22

Of Elia-Kramer-Kuijt.

7 augustus 2015 om 14:26

Heb je het artikel wel gelezen michael90?

7 augustus 2015 om 16:29

Ik ga voor Elia-Kramer-Bilal.
Met daarachter Vejinovic-Kuyt -El Ahmadi

7 augustus 2015 om 18:55

Wat een drama opmerkingen en opstellingen hier -_-'. En Michael90, beter lees je eerst de opmerkingen van Gio na het aantrekken van Kramer.

7 augustus 2015 om 19:40

Al deze jongens zullen spelen. Er komen geheid blessures en kansen alleen voor achabar zie ik het somber jn. Feyenoord heeft nu veel opties miss kn lastige wedstrijden dat ze zelf 4-4-2 kunnen spelen wanneer het niet loopt. met stormram voorin kramer cazim en kuyt. Dit Feyenoord heeft kracht diepgang en techniek kijk uit naar komend seizoen

7 augustus 2015 om 20:25

Kuyt heeft zelf toch aangegeven zelf liever aan de buitenkant te spelen? Dus als dit zo is, is het toch niet raar dat Kuyt aan de buitenkant gaat spelen.

7 augustus 2015 om 23:06

Gio gio gio je haalt de kerst niet.

Van Geel kunnen we niet meer verantwoordelijk maken mocht Feyenoord verliezen.

Gio heeft tot nu toe weinig tot niets laten zien, jammer maar dat is helaas een feit. Heeft gewonnen van een Amateurclubs en 2e klassers. Tegen de grote ploegen alles verloren en dat zonder enige vorm van goed spel met herkenbare patronen die je in de loop van t seizoen kan uitbouwen.

Van achteruit en t middenveld is er wei nig voetbal en kunnen ze de spitsen maar moeilijk bereiken en als ze hun hebben bereikt, dan is de aansluiting er niet.

Het doet tot nu toe echt pijn aan mn ogen om Feyenoord te zien voetballen. Het is nog slechter dan onder Been.

Nog steeds verwacht ik dat Feyenoord onder Gio 8-12e plek gaat spelen.

7 augustus 2015 om 14:13

Zou wel jammer zijn voor Basacikoglu, hij lijkt net zijn draai te hebben gevonden

7 augustus 2015 om 14:40

Waarom Kuijt niet achter de spits dicht op Kramer inplaats van Immers! Dan heb je een mooi voorhoede met veel scorend vermogen

Ik geloof dat ik een beetje moe wordt van al het nieuws rond Kramer....

als ik me niet vergis was kuyt zijn positie bij fener tog ook rechtsbuiten?

7 augustus 2015 om 14:24

Ja al 10 jaar lang.

Echt zo'n overbodige aankoop... Je hebt al Kuyt, Kazim en Achabar vastgelegd. Als je dan per se een nieuwe spits wil dan had Feyenoord deze contracten niet hoeven verlengen/aangaan, want ze hebben alle drie de laatste maanden pas getekend voor dit seizoen. En dan is dit ook nog weer een vrij middelmatige speler ook, niet een onomstreden eerste spits.

Misschien maar beter zo. Heb kuyt tegen Southampton gezien en speelde niet veel klaar in de spits.
Wel een lastig probleem zo met al die aanvallende spelers. Hopelijk wordt achabar naar den haag gestuurd voor een jaar

7 augustus 2015 om 14:22

Verwacht je dat Kramer wel veel klaar zou kunnen spelen tegen clubs van het caliber Southampton? Ik denk dat Kramer zwaar overschat wordt en snap deze aankoop niet als je Kuyt, Kazim en Achabar al hebt, al hoop ik natuurlijk dat Kramer mijn ongelijk aantoont.

7 augustus 2015 om 14:52

Nee ook niet veel maar kramer heeft de afgelopen tijd wel in de spits gespeeld. Kuyt liep eigenlijk heel de tijd buitenspel. Kuyt speelde voor het laatst vast in de spits in 2006 toen hij bij Feyenoord nog speelde

Ik hoor dat Kuyt rechtsbuiten gaat spelen. En Kramer voor de basis in de spits.

Ben benieuwd denk dat het talentendoden is voor Bilal.

De voorhoede zal dan zijn: Elia - Kramer - Kuyt. met daar achter Manu - Kazim - Bilal. Weinig uitzicht op minuten voor Sleegers en Achahbar op deze manier. Hopelijk vertrekt Kazim nu uit eindelijk nog richting het midden oosten.
Ik ben zeer benieuwd naar Kramer.

7 augustus 2015 om 14:23

Ja en ik vind zonde van Bilal ik had gedacht dat dit zijn jaar zou worden maar die kans is klein.

Ik hoop ook dat Kazim vertrekt.
En van mij mag Hahn in de basis.

7 augustus 2015 om 15:19

Inderdaad. Ik zie ook liever Hahn. Stuk jonger en heeft in de voorbereiding laten zien niet onder te doen voor Vermeer.

Kazim mag van mij ook wel weg. Zie het alleen niet gebeuren.

7 augustus 2015 om 14:25

Ik denk dat Manu vertrekt en Sleegers dus de 2e man word. Ook staat Kazim niet per definitie boven Achabar. De wedstrijd zal bepalen aan welk type je meer hebt.

7 augustus 2015 om 15:19

Manu vertrekt? Waarom denk je dat? Dat is nog niet eerder in het nieuws geweest?

Gewoon halen Kramer is beter dan Kazim.

Vermeer,
Karsdorp, Van Beek, Botteghin, Kongolo,
Toornstra, Immers, Vejinovic,
Kuyt (c), Kramer, Elia

Niks mis mee... Alleen dat het Feyenoorders zijn.... Nee, grappie ik heb helemaal niks tegen Feyenoord.

7 augustus 2015 om 14:25

Prima team inderdaad, al moet er van Botteghin nog werk gemaakt worden. Hopen dat die transfer ook doorgaat, dan zie ik Feyenoord eindelijk weer eens de mogelijkheden hebben om mee te doen met Ajax en PSV om de titel en weer eens voor een spannende strijd bovenin te zorgen.

7 augustus 2015 om 15:19

Ja met Ziyech ipv van Immers hadden ze helemaal een leuk team gehad. Verwacht veel van Feyenoord dit seizoen. Hopen dat Ajax wat meer in vorm komt dan denk ik dat de top 3 erg dicht bij elkaar ligt. Balen dat Fey geen EL heeft behaald, dit team heeft voldoende ervaring om te pieken in de EL

Waarom is iedereen nou zo verontwaardigd? Kuyt speelt al 10 jaar overal rechtsbuiten, dus dat is gewoon zijn positie. Het is vooral jammer voor Bilal, Manu en Achahbar maar goed iedereen zal uiteindelijk wel minuten krijgen. We zitten in ieder geval weer ruimer in de opties met een Toornstra die de concurrentie met Immers op 10 aan kan gaan.

Jammer dat Immers niet meedoet tegen Utrecht, kan je wel gebruiken, een bijtertje en aanvallende kracht.
Hopen dat Toornstra het nu waar kan maken.

Ben benieuwd hoe Kramer het gaat doen. Fraser had een bloedhekel aan hem omdat hij nooit wilde trainen en er een hekel aan had. Maar ja je topscorer haal je er niet uit. Ben benieuwd of ze dat in Rotterdam pikken en hoe Kramer om gaat met de kleinere ruimtes die hij bij Feyenoord krijgt.

Denk niet dat dit een groot probleem is voor Kuyt. Hij lijkt zich altijd makkelijk aan te passen aan de taken die hij van de trainer krijgt binnen het elftal. Als het niet loopt zou Feyenoord ook naar een 4-4-2 kunnen switchen met Kuyt en Kramer/kazim in de spits. Doorschuiven kan nog altijd, maar denk dat de voorhoede met Kuyt-Kramer-Elia het sterkst is. Dan heb je een bank met Manu en Bilal als wisselspelers voor de vleugels en Kazim en Achahbar voor de spits.

Komt Kuyt op zijn leeftijd niet beter tot zijn recht in de spits? Kramer was toch supersub bij Den Haag? Hoeft niet meteen in de basis te staan lijkt me... oh wacht, dan wordt hij boos he?

Dit is toch een droomelftal, nietwaar? Erg lekker teampje met die nieuwe aankopen erbij

Vermeer
Karsdorp
Vd Heijden
Van Beek
Kongolo
Veijnovic
El Ahmadi
Vilhena
Kuyt
Kramer
Elia

Het is toch altijd al de bedoeling geweest dat Kuyt op rechts zou gaan spelen?! De aanval word wel echt gevaarlijk nu!

Op links Elia en Sleegers.
In de spits Kramer, Achabar en Kazim.
Op rechts Kuyt en Bilal.

Manu zal nog wel vertrekken denk ik. Nu nog Botteghin en eventueel een linksback want Nelom moet echt weg.

Kuijt heeft bewezen ook als linksback uit de voeten te kunnen dus .......

7 augustus 2015 om 15:10

Ja. Lekker achter de man aan rennen en de bal wegmaaien. Wat een aanfluiting was dat.

7 augustus 2015 om 15:38

Het werkte enigzins wel...

7 augustus 2015 om 17:28

Als tegenhouden en afbreken de doelstelling is wel. Puur vanuit balbezit tegenstander gedacht.

Het wordt druk voorin bij Feyenoord

RB: Kuijt - Bilal - Toornstra
CS: Kramer - Kazim - Kuijt - Achabar
LB: Elia - Manu - Achabar

8 verschillende spelers voor 3 posities...de concurrentie neemt toe !

7 augustus 2015 om 15:03

Je kan Toornstra weghalen bij RB, dat gaat die niet meer spelen (noodgevallen uitgezonderd). De spits positie klopt en op link kan je Achabar weghalen en Sleegers toevoegen.

7 augustus 2015 om 15:19

Laten we de spelers dit seizoen eindelijk eens op de juiste positie neerzetten.

RB: Kuyt / Bilal
CS: Kramer / Achabar / Kazim
LB: Elia / Sleegers

Blijft Manu nog over maar die zie ik wel vertrekken. Of hij wordt 2e man achter Elia en dan zal Sleegers verhuurd worden of misschien toch weer naar het middenveld gaan.

Zo druk is het dus niet, gewoon alles dubbel bezet en de spitspositie nog met 1tje extra omdat je dan het type spits in kan zetten waar de wedstrijd om vraagt (kazim voor power, Achabar voor de kleine ruimte).

Kramer is van het niveau te Vreede, ze schieten hier echt helemaal niets mee op, gekocht op emotie, het enige wat bereikt is is dat ado verzwakt is.

7 augustus 2015 om 14:53

Nou dat zie je verkeerd, ok het scheelt een hoop doelpunten maar je bent wel een stoorzender (voor het team belang) kwijt. Meneer wil niet trainen en is niet geinteresseert in voetbal of besprekingen maar wil wel altijd in de basis staan. Ik denk dat FC Den Haag sterker is als collectief als met (zelfdenkende) sterren.

Mixed feelings bij deze transfer. Aan de ene kant vind ik hem vooral voetballend te kort komen maar aan de andere kant zijn de verdedigers lachwekkend en daardoor kan Kramer er zomaar 20 maken. Wij zullen ongetwijfeld vaak voor de goal van de tegenstander komen en hij is vooral in de lucht erg sterk.

We gaan 't zien. Nu maar hopen dat Gio Kramer als eerste keus kiest want ik ben helemaal klaar met Kazim. Wat een matige speler is dat. Hopelijk speelt ie morgen zijn afscheidswedstrijd.

Ik ben benieuwd hoe Michiel Kramer het zal gaan doen bij Feyenoord. Afgelopen seizoen deed hij het prima bij ADO Den Haag en ik ben benieuwd of Kramer er bij Feyenoord ook minimaal meer dan tien goals zal gaan maken.

Dirk Kuyt als rechtsbuiten is ook geen probleem in mijn ogen. Hij heeft er de laatste jaren toch genoeg gespeeld en ook Kuyt pikt als rechtsbuiten z'n goals altijd wel mee.

Voor aankomend seizoen ben ik wel benieuwd naar heel Feyenoord. Hoe zal Giovanni van Bronkhorst het doen als 'n heel seizoen als trainer? Hoe zal Feyenoord presteren? Hoe zullen spelers als Dirk Kuyt, Michiel Kramer, Eljero Elia en Simon Gustafson presteren?

Ik vraag me nu eigenlijk in een keer af wat Feyenoord van plan zal zijn met Anass Achahbar? Die heeft nog niet zolang geleden z'n contract verlengd, omdat het erop leek dat hij eindelijk door zou breken, maar nu Feyenoord de aanval heeft versterkt met Dirk Kuyt, Colin Kazim Richards (definitief vastgelegd), Eljero Elia en Michiel Kramer, verwacht ik eigenlijk niet dat Achahbar een basisplaats zal hebben en ik verwacht dan ook deze opstelling, mits iedereen fit is (zie opstelling).

Op zich vind ik dat wel jammer, want Achahbar deed het de laatste maanden van het seizoen toch uitstekend. Zowel als diepe spits (met z'n twee goals tegen Psv) als flankaanvaller. Zowel als diepe spits als flankaanvaller zal hij zich nu waarschijnlijk moeten beperken met 'n reserverol.

Vermeer
Karsdorp
v.Beek
Kongolo
Nelom
Vejinovic
Toornstra
el Ahmadi
Kuyt
Kramer
Elia
7 augustus 2015 om 14:47

De focus heeft toch wel voorin (en een beetje op het middenveld) gelegen. De achterhoede is nog wel erg matig, m.u.v. van Beek waar veel potentie in zit.

7 augustus 2015 om 15:23

Karsdorp en Kongolo zitten ook voldoende potentie in. Alleen Nelom vind ik een zwakke schakel.

7 augustus 2015 om 15:49

Karsdorp wat mij betreft nog te blauw. Geen idee, maar vond hem vorig jaar niet heel sterk. Kongolo speelde vorig jaar echt heel matig. Dus ben het niet helemaal met je eens, maar laat me graag verrassen!

7 augustus 2015 om 15:54

Niet heel sterk? Ik kan me eigenlijk één slechte wedstrijd herinneren van Karsdorp en dat was tegen Rijeka. Verder was hij redelijk tot goed. Nu is hij weer een seizoen verder, betekent dat hij een seizoen meer ervaring heeft als rechtsback.

Kongolo was eerste seizoenshelft gewoon sterk. Bekijk de wedstrijd tegen oa Ajax maar terug. Hij domineerde in alles. Alleen veel mensen onthouden alleen de laatste wedstrijden en daarin maakt Kongolo inderdaad een zwakke indruk. Het is niet erg want Kongolo is jong en erg talentvol. Ik verwacht dat hij uit een dipje komt en gaat vlammen.

Van mij part mag Gio nu al ontslagen worden! Want een rare fratsen die hij nu al uit heeft gehaald. Eerst niet praten met Boetius. Daarna Boetius 'gewoon laten' vertrekken. In kazim een linksbuiten zien. En nu ook kuyt uit de spits verwijderen. Omg gio wat doe je allemaal?

7 augustus 2015 om 14:47

Is dat niet meer het werk van Van Geel?

Kortom: veel beslissingen van Rutten, vorig jaar in de ogen van vele supporters dikwijls onbegrijpelijk genoemd, blijken dus gewoon gehandhaafd. Vriend Lex Immers op de positie van de spelmaker, en Kazim wederom als centrumspits. Merkwaardig, daar het er vlak na Gio's aanstelling naar uitzag dat het over een andere boeg gegooid zou worden, toen tot grote tevredenheid van de supporters. Immers, aanvallend, dominant voetbal zou het streven zijn. Ik ben nieuwsgierig naar de afloop.

7 augustus 2015 om 14:41

Gio wilde Toornstra op '10' maar hij raakte in de voorbereiding geen knikker waardoor Immers basisplek cadeau kreeg.

7 augustus 2015 om 14:46

Gezien de huidige selectie wellicht de meest logische oplossing, maar voor mij zeker niet bevredigend. Er had dan een spelmaker aangetrokken moeten worden. Er was geld, en er was noodzaak. Tenminste, als je aanvallend, dominant wil voetballen.

7 augustus 2015 om 15:03

Aanvallend en Dominant, met deze achterhoede, dream on dat kan geen enkele nederlandse club meer. Dat doen we wel vandaar dat we alle internationale wedstrijden incl NL elftal verliezen. Die achterhoede van Feyenoord is 1e devisie waardig.

7 augustus 2015 om 15:30

Vorig seizoen was het 'de muur van Rotterdam' en nu eerste divisie waardig. Kan snel gaan.

7 augustus 2015 om 15:00

Als Lex niet meedoet wordt dat middenveld overlopen. Jullie moeten eens kappen om Lexie te vergelijken met Xavi. Zonder Lex eindigt Feyenoord in het rechter rijtje en ik hoop dat Gio hem bankt dan zullen we zien hoe het tegen Utrecht gaat.

7 augustus 2015 om 15:04

Ik zeg een vette groene rand om deze reactie 😉😉

7 augustus 2015 om 15:21

Lex speelt niet. Hij is geblesseerd .

Zet kuijt op 10. Toornstra is al vanaf januari hopeloos uit vorm. en Kuijt heeft meer scorend vermogen dan Immers.

Veel succes Kramer en veel plezier Feyenoord fans ik zou zeggen brand hem net als Lex immers lekker af zou ik zeggen....

Volgens de statistici heeft Kramer een mazzel jaartje gehad vorig jaar: [url]https://levenmetfeyenoord.wordpress.com/2015/... klinkt als een risico-volle aankoop van Feyenoord. Zeker ook aangezien die in de media is geweest ([url]http://www.ad.nl/ad/nl/5616/ADO-Den-Haag/art...

elia - kramer - kuyt wis : manu/ kazim/ achabar/ basa

vejinovic - toornstra wis : sleegers/ immers/ vilhena/ gustafson

elhamadi wis : karsdorp

v.hijden - the kong - v.beek - cabral wis:woudenberg/ wilkshire/ donk/dam


vermeer wis: hahn

op deze manier krijg je de meeste positie wisselingen. kuyt is wat slomer op rechts, cabral heeft snelheid. op links kan je op druk langzaam v.hijden laten op komen en heeft een geniale pas. the kong kan zo nu en opkomen, elhamadi heeft een goede verdedigende instelling om dit op te vangen . kramer is bal vast, even een snelle inzage in mijn visie, dit feyenoord kan nog wel eens een spektakel gaan worden.

Kuijt heeft veel gescoord voor FR in zijn eerste periode als spits. In de top kwam hij op 9 tekort en verhuisde naar rechts. Daar deed hij zijn werk en pikte af en toe een doelpunt mee, maar een echte buitenspeler is het niet. Geen passeerbeweging en voorzet. Ik verwacht er weinig van.

7 augustus 2015 om 15:28

Als je Lopez Cabral achter de man zet moet dat wel ingevuld kunnen worden. Af en toe Wilkshire laten invallen als het echt niet gaat met die jongen.

7 augustus 2015 om 15:28

Eigenlijk is het 4-3-3 en soms 4-4-2. Kuyt zal regelmatig op rechts te zien zijn zodat hij samen met Karsdorp kan spelen. Dat gebeurde volgens mij ook tegen VVV en toen gaf Karsdorp een prima assist.

En er zal bij vlagen momenten zijn dat Kuyt al in de spits staat. Ook dan vind ik het nog niet eens zo slecht. Voorzet van linksback of Karsdorp en we hebben eindelijk weer eens veel gevaarlijke mensen in de 16. Daar ontbrak het vorig seizoen toch aan.

7 augustus 2015 om 15:36

Met het 4-4-2 systeem ben ik het eens, alleen niet tegen een vvv. Leuk voor volgend jaar, op het moment dat er weer europees voetbal gehaald wordt. Of je staat met 4 - 0 voor op psv en ajax en je wilt bijvoorbeeld de wedstrijd helemaal op slot gooien.

7 augustus 2015 om 15:40

Ik bedoel: Tegen VVV in de voorbereiding speelde Kuyt op de rechterflank. Hij ging een combinatie aan met Karsdorp (karsdorp werd de diepte ingestuurd) en gaf een prima assist.

Zo zullen wij ongetwijfeld spelen. Maar ook:

Kuyt trekt naar binnen, gaat een combinatie aan. Uiteindelijk komt de bal op de flanken en diegene geeft voor. Kuyt, Kramer en onze aanvallende mid staan dan in de 16. Een soort 4-4-2 dus. Ik denk dat Feyenoord dan levensgevaarlijk kan zijn.

7 augustus 2015 om 15:45

Ik geeft je hier propz voor! Eindelijk weer eens een elftal met vele mogelijkheden.

Kramer heeft alles in zich om de nieuwe Kiprich te worden...

Basacikoglu-kazim-kuyt, laat kramer maar in denhaag. 1 goed seizoen gehad en dus geen garantie voor succes, we hebben liever achabar dan kramer. 2.6 miljoen weggegooid

Een grote complot aanvallers heb je nu

Achahbar zal zich wel genaaid voelen op dit moment...

Elia - Kramer - Kuijt
----------Achahbar-----

Zo zou ik spelen, zo kan Kuijt namelijk weleens de 16 in duiken en kan Achahbar rechts spelen als het moet, of heb ik het mis?

Jammer dat immers morgen niet mee doet

Dirkie wilde zelf toch ook op de buitenkant??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren