Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen eerlijk: ‘Zonde, maar we verdienden het niet om te winnen’

Laatste update:

Ajax rook zondag aan een overwinning in De Kuip, maar in de slotfase kwam Feyenoord op gelijke hoogte. Een overwinning was ook niet terecht geweest, zo moet Davy Klaassen na afloop toegeven. Met name in de eerste helft kwam Ajax er niet aan te pas tegen de Rotterdammers.

/

“Ik denk dat wij qua spel zeker niet verdienden te winnen, maar het is wel zonde dat je vijf minuten voor tijd nog de 1-1 tegen krijgt”, zegt Klaassen eerlijk tegen FOX Sports. “Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen zij met meer grote jongens naar voren en toen viel het balletje toch nog verkeerd.”

Klaassen geeft toe dat Feyenoord in de eerste helft drie enorme kansen kreeg om de score te openen. “We kwamen niet genoeg aan voetballen toe. In de tweede helft deden we het beter, toen kwamen we beter in ons spel.” Zelf kreeg Klaassen nog een gele kaart voor een nare overtreding op Karim El Ahmadi. “Ik was te laat, ik ben er zeker niet trots op.”

De overtreding van Davy Klaassen was goed voor rood

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Realistisch commentaar. Zowel over de wedstrijd als over zijn eigen overtreding, Prima aanvoerder.

23 oktober 2016 om 17:48

Mee eens, is een goed uithangbord voor de club en komt (vrijwel) nooit negatief in het nieuws.

Ik heb geloof ik een van de belabberste wedstrijden gezien van Ajax dit seizoen. Collectief falen. Desondanks opzienbarend dat de rotterdammers dan niet van zo'n slecht Ajax kunnen winnen.

23 oktober 2016 om 17:56

Aanvallend hielt het niet over nee, maar het kansen weggeven is niks nieuws toch? Ik vind Ajax al heel dit seizoen heel kwetsbaar ogen dit seizoen, ze mogen blij zijn met Sanchez die nog veel corrigeert.

23 oktober 2016 om 17:59

Verdedigend stond Ajax best sterk hoor. En Ajax heeft dit seizoen minstens 10 slechtere wedstrijden gevoetbalt.

23 oktober 2016 om 18:03

Ja Sinkgraven stond heel goed vandaag .... zucht

23 oktober 2016 om 19:02

Nee Dijks viel lekker in.

23 oktober 2016 om 19:18

Zijn beide gewoon niet goed genoeg als linksback. Snap ook niet waarom ze geen fatsoenlijke back hebben gehaald, je zag vorig seizoen toch ook al dat Dijks gewoon een hele beperkte back is.

Met klaasen op je.middeveld zal je nooit domineren in topwedstrijden. Als je buitenspelers niet thuis geven houdt het dan al snel op .

Blij dat Davy dit ook inziet. Realisme is nodig om het spel te verbeteren. Aan ontkennen hebben we niks zoals sommige ajacieden dat wel lijken te doen hier. Enfin, erg blij dat wij 1 punt winnen en zij er 2 verliezen. Hoe onterecht ook.

23 oktober 2016 om 17:54

Er is geen Ajacied die zegt dat Ajax het verdiende om te winnen.

23 oktober 2016 om 18:07

Verdienen bestaat niet in de voetballerij. Als je kijk naar de laatste 30-40 minuten is het zonde dat je Feyenoord langszij laat komen want op dat moment waren ze niet meer beter. Hadden ze moeten scoren in de eerste helft? Ja zeker maar als je die kwaliteit niet heb dan doe je dat jezelf aan.

Onverdiend/verdiend, je koopt er niets voor en het is heel arbitrair om een van de twee te stellen. We horen deze geluiden nu ieder jaar nadat Ajax in de Kuip is geweest en dat doen ze zichzelf toch echt aan. Het is geen pech als je recht op de doelman afschiet of over knalt.

23 oktober 2016 om 18:21

wat mij betreft zelfs alleen van de laatste seizoenen dat feyenoord beter speelde tegen ajax in de kuip.

niet voor niets hoor ik van oud feyenoord spelers hoe ze van t kastje naar de muur werden gespeeld. op fox danny buijs had daar ook laatst over.

Nou psv en ajax hebben het officieel niet meer in eigen hand!

23 oktober 2016 om 17:58

Haha we hebben net 10 wedstrijd gespeeld joh, waar hebben we het over. Kan nog van alles gebeuren misschien begint PSV wel ineens te draaien en stort Feyenoord wel in zoals vorig jaar gebeurde.

23 oktober 2016 om 18:04

En toch heeft hij gelijk ze hebben het niet meer in eigen handen en zijn dus afhankelijk van punt verlies bij Feyenoord (wat zeker zal gebeuren). Daarnaast kan een Ajax of PSV ook instorten. Feit blijft dat die twee clubs afhankelijk zijn van de prestaties van Feyenoord

23 oktober 2016 om 18:55

Is onzin natuurlijk, zowel Ajax als psv moeten nog tegen feyenoord. Gebeurt dat en winnen fyenoord en Ajax verder alles, dan gaat de schaal weer naar Amsterdam. Of telt winst niet mee als Ajax wint in Amsterdam?

23 oktober 2016 om 19:01

En dus is ajax afhankelijk van psv of andere ploegen. Aan 3 punten in de arena hebben ze niet meer genoeg he. Zeg ook absoluut niet dat feyenoord geen punten meer gaat laten.

Klopt als een bus wat Klaassen zegt. Feyenoord was inderdaad beter, maar het is niet dat ze zo dominerend waren.

Ajax was niet best vandaag. Het zou inderdaad heel onverdiend zijn als ze hadden gewonnen.

Klaassen was heel erg matig vandaag en had natuurlijk van het veld gestuurd moeten worden. Schandelijke overtreding op El Ahmadi. Jammer dat Kuipers het dan niet aandurft om de rode kaart te trekken. Overtreding heeft hij namelijk wel geconstateerd.

23 oktober 2016 om 18:28

Schrijf anders een mooie brief naar de Knvb als het je zo diep zit. Tsjonge. Natuurlijk was het rood. Volgens mij floot Kuipers trouwens op appèl van de grensrechter, maar dat weet ik niet zeker.

De overtreding van Klaassen was natuurlijk een rode kaart, maar goed het had waarschijnlijk niet heel veel uit gemaakt voor de wedstrijd omdat Klaassen zelf toch al niet zichtbaar was.

Tot de 0-1 was Feyenoord een stuk beter ja, maar daarna kwam Ajax volgens mij niet echt meer in de problemen en was het zelf in de omschakeling minstens zo gevaarlijk. Feyenoord creëerde vrijwel niks na de 0-1, dus zo dramatisch onterecht was het ook weer niet geweest als Ajax had gewonnen. De 1-1 kwam een beetje uit het niets

23 oktober 2016 om 19:06

Als of de 0-1 niet uit het niets kwam. Jones had nog geen enkele redding hoeven te verrichten.

Zelfs na de 1-1 bleef Ajax tijdrekken, was echt te genant om aan te zien, zo bang waren ze.

24 oktober 2016 om 02:37

Bang? Welnee, vlak voor tijd nog die geweldige aanval met Dolberg, bijna alsnog de drie punten gepakt. En er wordt geen tijdgerekt, alleen Zyech viel uit maar de scheids telde netjes vier minuten bij.

23 oktober 2016 om 20:19

Ik denk dat Ajax meer last had van de wedstrijd van donderdag. Ajax speelde donderdag uit in Spanje op een heel zwaar veld, Feyenoord speelde thuis. Het reizen kost veel energie meerdere clubs in Europa hebben hier last van.

Plus vandaag 1,5 uur reizen naar Rotterdam. Van huis naar Arena en dan naar de Kuip.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren