Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus ten koste van Napoli naar CL; Marten de Roon duwt scheidsrechter

Laatste update:

Juventus heeft zich ternauwernood geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De ploeg van trainer Andrea Pirlo won op de slotdag in de Serie A met 1-4 van Bologna en passeerde Napoli, dat punten verspeelde tegen Hellas Verona (1-1). Juventus eindigt als vierde. AC Milan won met 0-2 van Atalanta en nam daardoor de tweede plek over van de concurrent. Milan was voorafgaand aan de speelronde ook niet zeker van een klassering in de top vier, maar mag zich nu na acht jaar weer melden op het hoogste podium in Europa. Marten de Roon ontving een rode kaart.

Bologna – Juventus 1-4
Juventus moest winnen om uitzicht te houden op deelname aan de Champions League, maar begon opvallend genoeg zonder Cristiano Ronaldo aan de wedstrijd. De aanvaller begon op de bank. Sportief directeur Fabio Paratici insinueerde voor de wedstrijd dat er sprake was van vermoeidheid, al zei hij dat niet expliciet. Ondanks de absentie van Ronaldo was aan scorend vermogen geen gebrek bij Juventus. Halverwege de wedstrijd leidde la Vecchia Signora al met 0-3; de doelpunten werden gemaakt door Federico Chiesa, Álvaro Morata en Adrien Rabiot. De eerste treffer viel in de zesde minuut. Dejan Kulusevski veroverde de bal in het vijandelijke strafschopgebied en verstuurde een strakke pass richting Rabiot, wiens inzet via de uitgekomen keeper Lukasz Skorupski op de lat belandde. In de rebound sloeg Chiesa van dichtbij toe. Na een klein halfuur verdubbelde Morata de marge, al kwam het doelpunt grotendeels op het conto van Paulo Dybala.

Cristiano Ronaldo op de bank in belangrijkste wedstrijd van het seizoen

Cristiano Ronaldo bleef negentig minuten op de bank.Lees artikel

De Argentijn draaide Jerdy Schouten dol in het strafschopgebied en wipte de bal op het hoofd van Morata, die voor de doellijn kon binnenknikken. Op slag van rust was Rabiot het eindstation van een vlotte aanval en zorgde hij oog in oog met doelman Skorupski voor de 0-3. In de pauze werd Matthijs de Ligt naar de kant gehaald. De verdediger hield pijn over aan een duel met Rodrigo Palacio. Twee minuten na de onderbreking verdubbelde Morata zijn eigen doelpuntenproductie. De spits ontving een lange crosspass van keeper Wojciech Szczesny, nam de bal voortreffelijk aan, stormde af op het doel van Bologna en scoorde met een laag schot. Enkele minuten voor tijd deed Bologna iets terug via een diagonaal schot van Riccardo Orsolini in de linkerhoek. Dybala trof aan de overzijde nog de paal.

Napoli - Hellas Verona 1-1
De thuisploeg was in het eerste bedrijf vrij machteloos en het ontbrak aan creativiteit om door de stabiele defensie van Verona te breken. Onder meer Piotr Zielinski en Lorenzo Insigne deelden speldenprikjes uit, maar beiden hadden het vizier niet op scherp staan. De eerste grote kans van de wedstrijd voor Verona werd na rust genoteerd. Na een razendsnelle counter kwam Federico Dimarco oog in oog te staan met doelman Alex Meret, die een fraaie redding in huis had op de inzet van de verdediger. Na een uur spelen opende Napoli de score. Verona slaagde er niet een een hoekschop van Insigne te verwerken, waardoor Amir Rrahmani de bal voor zijn voeten kreeg en overtuigend binnenschoot: 1-0.

Even later incasseerden de Napolitanen de pijnlijke gelijkmaker. Koray Günter stuurde Davide Faraoni weg met een lange bal van achteruit. De middenvelder klopte Elseid Hysaj op snelheid, creëerde ruimte voor het schot en schoot via de hand van Meret en de binnenkant van de paal de 1-1 binnen. Er volgde nog een slotoffensief van Napoli, maar de winnende treffer bleef uit. Door het puntenverlies eindigt de ploeg van trainer Gennaro Gattuso op de vijfde plek van de ranglijst en loopt het tickets voor de groepsfase van de Champions League mis.

Atalanta - AC Milan 0-2
Een penalty van Franck Kessié maakte het verschil in Stadio Atleti Azzurri d'Italia. Kort voor de pauze beging Joakim Maehle een charge op Theo Hernández, waarna Kessié aanlegde vanaf elf meter. De middenvelder schoot na een trage aanloop beheerst raak in de linkerhoek. Atalanta was in grote gedeeltes van de eerste helft de bovenliggende partij, maar Milan wist het gevaar van de thuisploeg te beperken. Door de voorsprong van Juventus wist Milan dat de wedstrijd gewonnen moest worden om in de top vier te eindigen. Atalanta vuurde weliswaar veel meer schoten af dan Milan, maar het aantal grote kansen was beperkt.

In de blessuretijd wist Milan de marge zelfs uit te breiden. De bezoekers kregen opnieuw een penalty van arbiter Maurizio Mariani, ditmaal toen Robin Gosens de bal tegen de arm kreeg in het strafschopgebied. Kessié zocht opnieuw een hoek uit na een trage aanloop en faalde niet. Kort daarvoor was De Roon met een rode kaart van het veld gestuurd. De middenvelder reageerde boos op de gegeven strafschop, leek de ingevallen Rade Krunic naar de grond te duwen en deelde daarna ook een zet uit aan de scheidsrechter. Door de overwinning eindigt Milan op de tweede plek, de hoogste eindklassering sinds het seizoen 2011/12.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou. Die penalty die Juve vorige week cadeau kreeg, blijkt dus cruciaal te zijn... Onwijs jammer. Als er een jaar was dat Juventus eventjes geen CL kon halen, was het dit jaar wel... Dan had je ook grotere kans gehad op een spannendere Serie A volgend seizoen, omdat Juve zonder CL voetbal, veel mindere middelen zou hebben om zich te kunnen versterken. Dan zouden ze zelfs moeten verkopen, gezien de inkomsten die ze mis zouden lopen bij niet plaatsen van CL. Voor Serie A was het dan ook een ultieme mogelijkheid om te nivelleren als Juve zich niet zou hebben geplaatst voor CL volgend seizoen. Verder wel grappig om Mourinho volgend jaar in de Conference League te zien. Kan straks alle drie Europese prijzen in z'n carriere winnen. Ik denk dat dat weinig trainers is gegeven om zo'n mooie hattrick als Europese prijzenkast te hebben met drie verschillende Europese bekers.

23 mei 2021 om 22:55

Beetje makkelijk om dat aan te wijzen. Napoli heeft de scheids vast ook een keer meegehad. Napoli had vandaag gewoon moeten winnen en daar hebben ze helemaal niks aan gedaan. Insigne en Osimhen kozen ervoor om uitgerekend vandaag de slechtste wedstrijd uit hun carrière te spelen.

23 mei 2021 om 23:00

@zermatt En de belachelijke rode kaart voor Betancur?

23 mei 2021 om 23:02

Italiaanse scheidsrechters zijn echt zo slecht, maar ik denk dat elke club genaait is dit seizoen.

24 mei 2021 om 10:25

er zijn geen Colina's meer helaas. een echte persoonlijkheid waar voetballers ontzag voor hadden.

23 mei 2021 om 23:03

Uiteindelijk is gewoon cruciaal dat Napoli door het ijs zakt op het moment dat ze op eigen kracht die CL kunnen pakken thuis tegen een uitgespeeld Hellas Verona. Wat Juventus in speelronde 37 heeft gedaan doet niet ter zake, wetende dat Napoli alles in eigen hand had en niet voor een schier onmogelijke opgave stond.

24 mei 2021 om 04:55

Spannendere Serie A? Alsof Juve dat dit jaar met hangen en wurgen 4e wordt, volgend jaar weer met groots gemak kampioen gaan worden omdat ze ternauwernood CL halen? Ik zie het niet zo snel gebeuren, daar zullen echt heel wat versterkingen bij moeten komen om dat voor elkaar te krijgen.

JAAAAAA NA 8 JAAR CL
Atalanta deed er echt alles aan om te winnen, voldeden hun sportieve plicht 100%. Een terechte penal in de eerste helft zorgde voor onze voorsprong. Milan had tot dan eigenlijk nog geen een kans gehad. Daarna gevochten als leeuwen tegen een zeer sterk Atalanta dat er alles aan deed. Leao nog op de paal. En in de slotminuten nog een terechte penal, waarna Atalanta ontploft en de Roon rood krijgt voor een duw op een Milan speler en dan OOK de scheids duwt. Die gaat nog een hogere straf krijgen. Goed was het zeker niet, maar spannend mijn god... CHAMPIONS LEAGUE WE ARE BACK. De weg naar boven is ingezet!!! Jammer dat Gattuso geen CL heeft gehaald, had het Napoli erg gegund. FORZA MILAN, DAI DAI DAI RAGAZZI

23 mei 2021 om 22:58

ja Romero ging er ook vol voor, De Roon die zijn frusteraties niet kan bedwingen, Atalanta haat juve, maar Milan net zo zeer. Maar respect naar Atalanta, ik heb buiten 3 potjes alle Milan wedstrijden gezien en er is geen enkele andere club dat Milan zo bedwong in onze eigen strafschop gebied, het is ongekend hoe goed zij in drukzetten zijn, terwijl ze niet verzaken in verdedigen.

23 mei 2021 om 23:07

Een dikke proficiat! Eindelijk terug op jullie speelveld: the Champions League.

23 mei 2021 om 23:08

Gefeliciteerd! Wel credits aan Milan en Juve. Ik had echt verwacht dat ze punten gingen verspelen in die laatste run, en dat ze niet meer als tweede gingen eindigen. Na die nederlagen tegen Lazio en Sassuolo dacht ik echt dat het voorbij was, maar toch gewonnen van Juve en Atalanta, terwijl Juve onder andere won van Inter, Sassuolo en nog Atalanta in de Coppa. Echt geweldig gedaan. Toch jammer als Atalanta fan, maar de ploeg heeft wel gechoked moet ik zeggen wanneer het echt om zou gaan, dus Coppa en 2de plek Serie A. Kansen werden niet lekker benut net tegen Milan. Neemt niet weg dat ik nog ontzettend trots ben op dit clubje met een fantastisch beleid en voetbal, wat resulteerde in een derde plaats boven ploegen zoals Juve, Napoli, Lazio, en Roma. Vooral na wat commotie met Gomez aan het begin van het seizoen. Ook niet verkeerd dus wat het eindresultaat is. Maar het ontbreekt aan silverware. Toch iets wat Gasperini en co even moeten evalueren vooor volgend seizoen.

23 mei 2021 om 23:12

Meer dan 600 miljoen uitgegeven in de laatste jaren, dan verwacht je wel een keer CL. Benieuwd of Milan nu een stabiele top 4 ploeg kan worden als weleer. De concurrentie is heviger dan tien jaar geleden.

23 mei 2021 om 23:24

Die Italiaanse teams geven allemaal belachelijk veel uit hoor. Ik denk dat 9 van de 20 teams meer dan 40 miljoen uitgegeven hebben de laatste transferperiode.

23 mei 2021 om 23:27

@Lierse1997, 40 miljoen is toch niet belachelijk veel?

23 mei 2021 om 23:31

Populistische dingen om te roepen maar in werkelijkheid ligt het veel gecompliceerder, en is het team wat we nu hebben allemaal jonge spelers die meer waard zijn dan toen we kochten. Een heel mooi project gefocused op jeugd. Maar jij moet altijd even gal spuwen op Milan dus ja...

23 mei 2021 om 23:38

Goh Cagliari geeft 33 miljoen uit, Fiorentina 48 miljoen, Genoa 57 miljoen, inter 105, Juventus 128, Napoli 73, Parma 94 (!!), Roma 66, Sassuolo 28, Torino 46 en Atalanta 58 miljoen. Ik vind dat in een Corona jaar voor sommige van die teams echt verrassend/belachelijk veel. En Lazio en Milan zaten beiden ook gewoon rond de 30 miljoen. Dat halen echt niet veel competities hoor.

23 mei 2021 om 23:41

In de laatste vier jaar alleen al 532 miljoen, bron transfermarkt. Dat is echt buiten proportie en dan mag je wel een keer de CL weer halen. Persoonlijk zie ik liever een Atalanta wat weinig uitgeeft, beter voetbalt speelt en meer doelpunten maakt.

23 mei 2021 om 23:51

Nou, heb jij geluk, je favoriet Atalanta en je "verschrikkelijke" Milan beide in CL

23 mei 2021 om 23:54

Afgelopen 4 jaar hebben wij 3 verschillende eigenaren gehad met 3 verschillende sportief directeuren die hun eigen keuzes maakten. De eigenaar en sportief directeur die er nu zit is er pas sinds het 19/20 seizoen en vanaf daar moet je ook kijken

24 mei 2021 om 04:03

Heel mooi om Milan weer terug te zien, gefeliciteerd! Zou mooi zijn als onze clubs elkaar komend seizoen treffen, toch een klassieker

Geweldig om te zien dat Milan weer terug is in de Cl!

Wat betreft Napoli; geven het hier uit handen maar trek daar die schandalige penalty vanaf van vorige week dan zaten ze erbij dus toch verschrikkelijk genaaid. Om dan te zien hoe die spelers van dat stelletje het veld oprennen als helden is echt om te kotsen. Daarom ook een mededeling aan zwart-wit; wees er maar trots op. Afzender; aanhanger van de overige 19 clubs.

Goeienavond

Tja. Na een van de meest belachelijke strafschoppen die ik ooit heb gezien, is dit toch een nare nasmaak. Maar als je zo speelt als Napoli tegen Verona heb je ook weinig te zoeken in de CL. Ik vond het vieren door de Juve-fans overigens wel beschamend. Bal een vuist, schreeuw het uit en move on. Ik zag mensen hossen en bijna losgaan. Vreemd.

23 mei 2021 om 22:57

Wat zijn sommigen toch zuur. Hoezo mogen Juventus fans niet blij zijn met champions league voetbal en dus een miljoentje of 50 nadat ze uit een geslagen positie teruggekeerd zijn?

23 mei 2021 om 23:01

Tuurlijk kan je blij zijn. Daarom zeg ik bal een vuist, schreeuw het uit. Emoties zijn normaal en horen bij voetbal. Maar je bent Juventus. De titel winnen is daar meer dan normaal en je ambieert CL. Om dan te gaan hossen, springen en vieren dat je met al het geluk van de wereld vierde wordt... Pirlo die de staf in de armen valt alsof een titel is gewonnen. Het mag allemaal, maar bij een club met zulke status zou ik denken: schreeuw het uit, bal een vuist en move on.

23 mei 2021 om 23:03

Ik ben zelf een ongelofelijk zuur persoon als ik sommigen hier mag geloven, maar dit gaat er toch echt over hoor 😉.

23 mei 2021 om 23:04

Ik snap je punt, misschien ben ik zelf enorm zuur. Persoonlijk vond ik het een opmerkelijk tafereel.

23 mei 2021 om 23:08

Ach laat ze vieren wat ze willen denk ik dan. Veel meer valt er ook niet te vieren toch?

23 mei 2021 om 23:18

Rectificatie: ik bedoel Juve-spelers maar kan dit op de app niet veranderen.

23 mei 2021 om 23:01

Ik vind dat zulke stomme reacties altijd. Waarom mogen ze niet oprecht blij zijn en moeten ze ingetogen juichen? Ze hebben een heel moeilijk jaar gehad met sterke concurrentie, en ze hebben op de laatste dag toch nog CL veiliggesteld. Dat mag best gevierd geworden. Het beschamend noemen als mensen blij zijn met victorie van hun club vind ik heel raar. Zou het anders juist misplaatst arrogant vinden.

23 mei 2021 om 23:03

Jij mag dat vinden. Ik vind het persoonlijk beschamend. Ik trek even de vergelijking door naar mijn eigen club, als wij na een dramatisch seizoen met al het geluk van de wereld Europees voetbal veiligstellen met plek 4, dan mag ik toch hopen dat Ten Hag, Neres, Antony en andere feestbeesten niet los gaan.

23 mei 2021 om 23:19

Verander fans door spelers

23 mei 2021 om 23:05

waarom blijven mensen wenen over die penalty? zijn ze selectief vergeten dat inter in die match een evenzeer gratische penalty kreeg? en ook vergeten dat juve voor het uur nog volstrekt zwaar onterecht met 10 man kwam te staan??
maar nee hoor, arbiter was pro juve....

23 mei 2021 om 23:10

Ik zeg nergens dat de arbiter pro-Juve is. Het is het slot van het seizoen, Juventus staat op de rand van de afgrond en na een bizarre schwalbe van Cuadrado wint Juventus door een belachelijke strafschop de wedstrijd in de slotfase. Is het dan echt gek om daarop terug te komen? Ajax pakte ooit een punt tegen Utrecht na een onterechte strafschop van Milik, dat hoor je dan ook (terecht) weken terug, maar wat je niet terughoort is dat Ajax in diezelfde match een penalty via Gudelj hoorde te hebben. En dat is totaal logisch.

23 mei 2021 om 23:10

@suarez ik ben het vieren wel met jou eens. Ingetogen vieren en move on. Dit seizoen is een dieptepunt waar we snel overheen moeten

23 mei 2021 om 23:22

Dieptepunt? Doe even normaal. Het was niet goed maar het lijkt nu alsof we altijd op 1 moeten eindigen omdat het eens 9 keer achtereen gebeurd is. Die prestatie was gewoon crazy.

24 mei 2021 om 11:27

@jimmmmm juve moet altijd meedoen om de titel, 2e worden oke maar 4e worden met zoveel punten achter op Inter en de CL uitschakeling. Deze doet gewoon heel erg veel pijn

23 mei 2021 om 23:12

Elk seizoen is een nieuwe. Als je zo'n slecht kut seizoen doormaakt. Is dit natuurlijk wel heerlijk op de laatste speeldag. Dat je dit niet begrijpt zegt meer over jouw.

23 mei 2021 om 23:15

Dat kan, er is heel veel dat ik niet begrijp met mijn beperkte hersenpan ;-)

Wat een drama dat Napoli. Weten helemaal niks klaar te spelen. Haalde een bedroevend niveau en lieten ook geen echte wilskracht zien. Vooral die Oshimen is echt wel een waardeloze spits zeg. Zoveel gekost en voegt werkelijk waar helemaal niks toe. Blind paard eerste klas. Ook Insigne was echt abominabel slecht, wat een laksheid, maar komt geen lantarenpaal voorbij. Terecht dat ze geen CL hebben gehaald, al had ik dat als Interisti veel liever gezien dan Juve

23 mei 2021 om 23:15

Heb in de afgelopen 4 jaar Napoli 5 keer zien spelen. Alle 5 wedstrijden waren zaadpotten. kan me nog dat Napoli herrineren met Cavani in de spits. Wat een leuk elftal hadden ze toen.

Ik heb hier gewoon geen woorden voor... Gatusso out asap. Dit is gewoon niet te geloven. Bij Milan en nu bij ons op laatste dag CL verspelen. Dat na 70m te spenden op duurste aankoop in clubgeschiedenis. Ik ben hier ziek van.

23 mei 2021 om 22:59

Ik las dat Gattuso al had aangekondigd te stoppen en waarschijnlijk naar Fiorentina gaat? Weet jij hier als Napoli fan meer over?

23 mei 2021 om 23:17

@friestho het klopt dat Fiorentina Gatusso wilt hebben, maar ik weet niet of hij zelf wilt. Het heeft er ook te maken met wat Allegri gaat doen. Als Zidane gewoon bij Real blijft dan staat Allegri er voor open om Napoli te coachen en dan kan Gatusso weg. Mocht Zidane besluiten weg te gaan uit Madrid dan kiest Allegri eerder voor Real natuurlijk en dan is het nog maar de vraag wie Gatusso zou moeten opvolgen.

24 mei 2021 om 00:00

@friestho Oh Aurelio De Laurentiis (president) heeft zojuist aangekondigd dat Gatusso vertrekt. Fiorentina lijkt zijn volgende stap.

23 mei 2021 om 23:03

Kan je Gattuso niet aanrekenen. Puur een geval van teveel zenuwen. Napoli heeft onder Gattuso de afgelopen 16 (!) wedstrijden slechts 1 keer verloren, en dat tegen Juve.

23 mei 2021 om 23:23

@AC_Julian ja de laatste weken ging het heel goed en in het begin van het seizoen ook, maar middenin het seizoen was het veel te wisselvallig met als hoogtepunt het gelijkspel tegen Sassuolo uit waar in de laatste minuten Napoli voor kwam en direct weer een doelpunt tegen kreeg. Voordat dit seizoen begon was iedereen er mee eens dat Napoli na Juve en Inter de beste selectie had, dan is het onacceptabel dat we 9(!) keer hebben verloren in de competitie en in de 16e finale van de EL eruit vlogen tegen (met alle respect) Granada.

23 mei 2021 om 23:13

Als hier iemand de schuldige is, is het de scheids van Inter-Juve. Erg jammer dat Napoli niet de CL in gaat.

23 mei 2021 om 23:15

Absurd slecht uitgespeeld door Napoli. Ik zat te kijken en dacht echt waar kijk ik naar. Geen enkel idee, bizar. Gehaast, te direct, stressvol. Man irriteerde me er gewoon aan. Blijf gewoon rustig zeg, blijf voetballen, gebruik de breedte, er is genoeg tijd. Maar nee hoor, bal hop blind lang op weet ik veel wie. Wat een onzin. En niemand die even het team scherp hield en mee geeft van blijf rustig en blijf gewoon combineren, tussen de linies etc. Tsja, absurd. Ze geven het gewoon compleet zelf weg! En dan die Osihmen lol, wat een grap en dat voor 60 mil. De transfer bedragen van vandaag de dag zijn echt compleet verziekt!

23 mei 2021 om 23:35

@sociofan1 pff slechter dan dit kon niet. Zo verdien je gewoon geen CL. Wat Osimhen betreft ben ik het met je eens dat het bedrag simpelweg veel te veel is. Maar het is in Napels wel duidelijk dat hij de potentie heeft om op termijn die 60 miljoen waard te zijn. Dit seizoen was het mede door blessures snel duidelijk dat hij zijn prijskaartje niet waar zou maken, maar de minuten die hij heeft gespeeld zie je dat hij heel veel weg heeft van een jonge Cavani met voetballende kwaliteiten. Met Osimhen gaat het goed komen zolang hij fit blijft.

Balen zeg dat Napoli ge choked heeft, nou blijft Ronaldo bij Juventus ik zie hem liever vetrekken bij Juventus. Alleen omdat Ronaldo daar speelt ik heb het niet met Juventus ik vind dat geen mooie club. Heb wel moeite mee dat Ronaldo daar speelt...

23 mei 2021 om 23:07

Dat heb ik nou ook.. Ik heb niet veel met Juventus (meer met Inter), maar toch zie ik graag grootse successen van Ronaldo in dat slechte team. Als ze geen CL hadden gehaald, kon hij schitteren bij PSG ofzo. Achja, volgend jaar z’n laatste jaar hopelijk en snel weg daar uit Turijn met een aantal prijzen in de zak!

23 mei 2021 om 23:24

Je kan nog hopen dat de Uefa ons schorst. Bid elke dag een weesgegroetje, de kans zit er wel in.

Erg jammer dat Napoli niet zijn plicht heeft gedaan en Juventus de CL in mag. De gunfactor is bij mij namelijk weg nadat Juve een voortrekkersrol heeft genomen in het Super League verhaal en er nog steeds achterstaat. Ook belachelijk trouwens dat de nr. 4 van Italie direct groepsfase CL mag spelen, maar dat even ter zijde.

Yes! Lekker zeg, Milan weer terug in de CL. Had er heel eerlijk gezegd een hard hoofd in na het gelijkspel tegen Cagliari, maar dit was wel echt een volwassen prestatie van Milan. Kessie wat een speler is dat, blijft maar gaan en belangrijk met z'n penalties. Kjaer ook heel belangrijk achterin. Dat gezegd hebbende had ik het Napoli ook erg gegund. Vrees dat Gattuso nu ontslagen zal worden.
Heel veel zin om Milan weer op het hoogste niveau te zien!

Zeer opgelucht met de 4e plek en ik ben ook blij om Milan weer eens in de CL te zien.

guess who is back, back agian, AC Milan is back, tell a friend! JA! na 8 jaar terug in CL en dik verdiend! wat was het een moeilijke wedstrijd, maar ondanks Atalanta sterk was in balbezit werden ze bijna nooit echt gevaarlijk, Donnarumma hoefte maar een keer te redden! maar respect naar Atalanta hoor, hoe zij druk zetten, dat kan niemand anders in de Serie A, Milan werd gewoon vast gezet hun eigen 16, dat heeft geen enkele andere ploeg laten zien tegen Milan, hoe Atalanta druk zetten op vijandelijke kan combineren met het niet weggeven van kansen, is heel knap, chapeau. Wat een seizoen!! van de voorrondes EL spelen in de storm achtige regen in Portugal tegen Rio Ave waarin we 100 penalies moesten nemen en uiteindelijk overwinterd in EL en afgegaan tegen een respectabele Manu waarin Milan 2x zeker niet de mindere was; van dikke overwinningen tegen Inter en Juve, tot beschamende nederlagen tegen Spezia, van pure klasse Ibra,kessie en onze defensie; we hebben lang bovenaan gestaan, snelste doelpunt ooit gemaakt in de Serie A, met de 7-0 tegen Torino grootste overwinning geboekt sinds 1954, meeste utiwinst ooit in de Serie A (16x gewonnen slechts 2 verloren) we hebben weer veel moois en veel mindere dingen laten zien, maar aan het eind van de dag telt het resultaat en dat is 2e, onze beste klassering sinds 2013, forza Milan, met de CL kunnen we Tomori kopen, Donnarumma behouden(hopelijk want helaas heeft juve ook CL dus geld) en ff grote naam halen voor de rechtsbuiten positie, want voor de rest staat er een heel behoorlijk basiselftal, ik kan niet wachten tot het CL lied weer te horen! trouwens mooi om de ontlading te zien bij Donnarumma, van een 16 jarig kereltje heeft hij alle ellende mee gemaakt met Milan, hij is van europees loze middenmoot seizoenen naar meedoen in top Serie A met EL en nu CL, hij is echt van de bodem begonnen! enfin, er rest nog maar 2 vragen; in welke pot worden we ingedeeld?(waarschijnlijk pot 4 ivm geen punten gehaald de afgelopen jaren) en tekent Donnarumma eindelijk bij? Edit: op sommige punten stond "cl"waar Serie A moest staan, ff aangepast, ben nu al te veel bezig met CL

23 mei 2021 om 23:07

Gefeliciteerd! Leuk om Milan terug te zien in CL.

23 mei 2021 om 23:14

thanks! ondanks ik hoopte dat juve niet CL zou spelen zodat halen van Donnarumma onmogelijk was, is het toch leuk om weer met de klassieke 3 italiaanse clubs de CL in te gaan! nu met zn 3e eens overwinteren

24 mei 2021 om 00:02

Heb het altijd geroepen. Milan, Juve en Inter zijn de enige die er een spannend seizoen van kunnen maken. Atalanta en Napoli zijn goede subtop teams. Die nooit serieus mee zullen doen voor een kampioenschap. Hopelijk houdt Inter de ploeg bij elkaar. En weten Milan en Juve nieuwe goede spelers aan te trekken.

23 mei 2021 om 23:10

Gefeliciteeerd! Hopen dat Milan weer de oude wordt, zal de Serie A alleen maar sterker van worden!

23 mei 2021 om 23:27

Proficiat! De Italiaanse CL champions zijn back. Succes.

23 mei 2021 om 23:45

Geweldig voor Milan dit. Voor aanvang van de wedstrijd al al die fans bij het trainingscomplex. Prachtig om te zien.

23 mei 2021 om 23:53

Klopt, was echt een kippenvel momentje!

Milan Juve en inter in de cl . Het is lang veel te lang geleden maar eindelijk zijn ze er alle 3 weer . Gefelciteerd aan de Milan en ook de juve fans . Voor Napoli was de druk te hoog

23 mei 2021 om 23:28

Bedankt!

Wat een slechte coverage van Ziggo op de schakelprogramma, ongelooflijk slecht. Atalanta - Milan werd nauwelijks laten zien, terwijl het de absolute topper was deze ronde. Ook de hele tijd terug schakelen naar Juventus terwijl ze al 4-0 voorstaan. Met als hoogtepunt de goal van Bologna in de 87ste minuut. Zo veel spanning in Napels en Bergamo en dan ga je 2 minuten naar replays van een goal kijken in een wedstrijd die al gespeeld is. Manmanman


Geweldige ontknoping, jammer van Napoli maar Juventus hoort natuurlijk wel in de CL

23 mei 2021 om 23:01

Je hebt niets gemist bij Atalanta-Milan, was een zeer matige pot.

23 mei 2021 om 23:01

Helemaal mee eens. Ik heb zelf na 20 minuten maar overgeschakeld op atalanta - milan, want die was in het schakelprogramma zo goed als niet langsgekomen. Alleen maar Juve, terwijl het juist ging om wat Napoli en Milan zouden doen.

23 mei 2021 om 23:17

Sierd bij Atalanta Milan was om te huilen, ik wordt gek van die zeurende Schelvis, maar Sierd weet echt niets over de Serie A, niet erg want zijn specialiteit is natuurlijk La Liga, maar hij erkende Atalanta's kracht niet, en vond Kessie maar simpele waterdrager(hij funtioneert als botsauto) nou dan heb totaal, maar echt totaal geen Milan/serie A gekeken, Kessie is een van de beste Middenvelder uit de serie A; is niet van de bal te zetten, altijd de voetballende oplossing, onderschept veel ballen, loopt ruimtes dicht, is altijd aan speelbaar, kortom, DE motor van Milan

23 mei 2021 om 23:45

Heerlijk met Engels commentaar gekeken. Echt een aanrader. Wisten Kessie op waarde te schatten. Altijd goed commentaar. Werd ook gek van dat gezeur van Schelvis en Sierd was zo te lezen ook geen succes.

Man man man, wat zijn we toch mazzalpikken. We moeten Faraoni en Hellas Verona enorm bedanken hier. Het viel me ook op dat we zonder CR7 echt beter spelen. Pirlo moet wat mij betreft alsnog weg: we hebben echt een ervaren trainer nodig. Iemand die het team goed kan leiden. Niet iemand die iedere week weer een andere opstelling heeft. Met het geld dat we nu krijgen, moeten we enorm in het middenveld investeren.

Ik denk daarnaast dat het klaar is voor Gattuso. Als je je team niet voor zo'n wedstrijd op kunt laden, dan heb je niks bij Napoli te zoeken.

Ongelooflijk wat een pech voor Napoli, ze hadden het in eigen hand. En dan nog de laatste bal op de paal in blessuretijd. Jammer voor Napoli maar hoop wel dat Gattuso wel aanblijft als trainer, ik denk dat hij meer uit dit Napoli kan halen als hij nog langer blijft. Juve heeft een mooie cadeau gekregen, gefeliciteerd.

23 mei 2021 om 23:22

Het is min of meer al zeker dat Gattuso niet blijft, aangezien hij mot heeft met de voorzitter. Jammer, want hij liet Napoli goed spelen (behalve deze wedstrijd) en is heel erg geliefd onder spelers en fans.

Echt zonde dit maar ja Napoli ze hebben het hun zelf aangedaan. Over Napoli gesproken, in woorden van Gattuso te spreken, "some time very good, some times shit"

23 mei 2021 om 23:26

Was dat niet Scolari die dat zei?

23 mei 2021 om 23:56

Nope was Gattuso, zoek maar op Youtube op; Gattuso interview shit; dan kom je er wel. Heerlijk zijn emoties en gebroken Engels hahaha edit: heb het net zelf weer terug gekeken, heerlijk interview. "me no touch players" ja dat hoop ik inderdaad niet Rhino hahaha

24 mei 2021 om 12:40

ja echt he hahahahahah

Op basis van vanavond valt er niks op af te dingen van Juventus. Napoli zakte gewoon door het ijs en is amper tot kansen gekomen tegen een tegenstander die zijn sportieve plicht deed. Geen gekke momenten qua niet gegeven penalty’s of dergelijke. Het was gewoon echt niet goed genoeg. Komt Juventus heel goed weg met zo’n offday van Napoli.

Dik verdiend dat Napoli het niet heeft gered.
je krijgt wat je verdiend. Prachtig dat AC Milan weer erbij zit. Juve hoort er standaard erbij.leuk afscheidscadeau voor CR7 en Pirlo.

mooi voorbeeld voor alle ronaldo fans die eigenlijk nooit een juve match zien: deze wedstrijd was een mooi voorbeeld hoe juve gewoon als team veel en veel beter functioneert zonder hem.
ronaldo scoort mss veel( vooral tegen de niet toppers maar brengt voetballend gewoon geen hol bij.
een geweldige doelpuntenmaker is niet perse de beste voetballer, mensen vergeten dat wel eens

23 mei 2021 om 23:01

de ronaldo fans hebben gelijk blijkbaar kijk jij geen serie a ze hebben juist dit seizoen punten laten liggen tegen laagvliegers zonder hem.

23 mei 2021 om 23:15

Die punten lieten ze met hem in de ploeg ook genoeg liggen hoor.

23 mei 2021 om 23:16

lol ik kijk al zo'n 25jaar 90% van alle juve wedstrijden...jij?
juve heeft zonder ronaldo op het veld 3 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren.
met ronaldo op het veld 6 keer gelijkgespeeld en 5 keer verloren.
27 punten weggesmeten met hem er gewoon bij...
reality check voor ronaldo fans

23 mei 2021 om 23:21

Hoezo ben je zo vijandig tegen Ronaldo fans. Hij is nu onderdeel van Juve doe niet zo vijandig. Hij heeft dit seizoen Juve weer vaak genoeg gered vorige week nog met twee belangrijke goals. Deze wedstrijd als meetlat gebruiken? Bologna staat met 7 punten boven de streep. Spelen absoluut nergens meer voor? Cristiano is topscorer geworden van de serie a en heeft gescoord tegen alle toppers.

23 mei 2021 om 23:30

vialuna, ik ben niet vijandig, ik heb gewoon ene hekel aan vele ronaldo fans die gewoon totaal geen correct beeld hebben over hem en zich ook totaal niet baseren op wedstrijden die ze uberhaupt gezien hebben.
ronaldo is topschutter en dat is een mooie verdienste, maar als je de breakdown doet dan moet je ook gewoon vastsellen dat zn productie gewoon compleet oververtegenwoordigd is tegen de kelder van het klassement, laagste 10 ploegen, hij maakt veel vele minder het absolute verschil tegen de team die er echt werkelijk toe doen. maar toch blijft dat beeld bij zeer veel mensen leven, en ik snap gewoon niet gebaseerd op wat?
al zeker niet gebaseerd op statistieken, die simpel te vinden zijn op het net deze dagen, en nog vele minder gebaseerd op wat je met eigen ogen kan waarnemen, als je tenminste daadwerkelijk echt volledige wedstrijden bekijkt. wat vele ronaldo fans gewoon niet doen.
meningen baseren op sentiment of op basis van een verleden is gewoon dwaas

23 mei 2021 om 23:39

Hij scoort tegen Inter, AS roma,Lazio, Napoli welke toppers zijn er nog meer? Tegen barca loopt dit seizoen bijna 1 op 1. Spel en seizoen was dit jaar niet best van Juve maar dat hoeft niet bij ronaldo gezocht te worden. Ik vind het middenveld en de backs zeer matig. Ook de keeper is niet slecht maar geen internationale top.

23 mei 2021 om 23:46

5 van die 9 zijn wel penalty’s he.

24 mei 2021 om 00:09

roma reken ik niet mee is geen top 5 tegenstander dit seizoen. dus ja dan heb je Lazio en napoli, de zwakste 2 uit die top 5, 3 goals op 10 wedstrijden tegen de topteams, 0 goals tegen porto toen het er echt op aankwam dat haast een uur met een man midner speelde... toch geen adelbrieven die mij een jaarsalaris van 31 netto per jaar waard zijn toch

Jammer zeg van Juventus. Nu blijft Ronaldo zeker? Lelijk, saai en matig voetbal. Mogen wel veel goede spelers halen willen ze ver komen volgend seizoen in de CL.

23 mei 2021 om 23:02

Haas blijft hij nu, heeft 3 jaar van zijn carrière weggegooid vind hem in Italië niet passen waar men nadruk legt op resultaat zonder voetballend vermogen en Juventus beschikt veel middelmaat waar je niks mee gaat bereiken, 0 0 creativiteit wordt totaal niet bedient, dat hij topscorer mag een wonder heten met matige ballen die Ronaldo krijgt, wordt vaak overgeslagen.

23 mei 2021 om 23:21

weggegooid? hij heeft 2 Italiaanse landstitels, 2 supercups ,de Italiaanse beker gewonnen, resem aan records erbij en verkozen tot speler van het jaar in Italie en nu topschutter...
allemaal trofeeën en achievements die ie nog niet had.
enkel geen cl.
ik denk niet dat ronaldo het zelf zo als weggegooid ziet als jij

23 mei 2021 om 23:26

Kom op Ronaldo is gehaald voor de CL en niet voor de titel of de beker, hij ging naar het beste team van Italië ipv naar een team dat al 7 jaar achter elkaar geen titel had gewonnen, sinds hij daar is heeft hij zijn eigen individuele doelen behaald, door veel goals te maken maar als team zijn ze er absoluut niet beter op geworden en ik durf wel te zeggen dat ze slechter zijn geworden met Ronaldo in het team, het is allemaal leuk en aardig dat hij de super cup wint, coppa italia en de titel maar we kunnen toch wel stellen dat hij voetballend amper tot niks toevoegt behalve goals, (ja die zijn belangirijk maar het gehele team lijdt onder het feit dat Ronaldo het middelpunt M O E T zijn).

23 mei 2021 om 23:28

Die prijzen wonnen ze nou ook zonder hem hoor, is gehaald om CL te pakken, project is gewoon zwaar mislukt hoor. Vergaten erbij dat om hem heen nogal matig is. leuk dat je Ronaldo haalt om CL te pakken, maar versterk dan om heen..... Middenveld is om te janken louter middelmaat. Ook die backs vind ik niet van topniveau, al vult Cuadrado het aardig maar verdedigend is hij kwetsbaar daar.

23 mei 2021 om 23:39

Aqua1 nee ik ben het er zeker mee eens dat het ronaldo project ee ndikke faal is van juve's kant, ik ben zelf iemand die hem liever ziet gaan dan blijven.
mijn argument is gewoon dat ik denk dat ronaldo zelf zn passage niet echt als een complete mislukking ziet omdat ie toch zn palmares aardig heeft kunne aandikken

23 mei 2021 om 23:41

ericvanloo welja ik ben het zeker eens,maar mijn standpunt was dan ook niet dat juve het als ee ngroot succes zag, ik denk ronaldo zelf dat niet ontevreden is omdat ie zn palmares heeft kunnen aandikken. ik ben het er volstrekt mee eens dat hij juve als team absoluut niet naar een hoger niveau getild heeft en ik zie hem ook graag gaan

23 mei 2021 om 23:09

Ze moeten echt wat veranderen. Als ze zo doorgaan eindigen ze in de groepsfase.

Jaaaa! Het maakt me niet uit hoe, maar eindelijk weer terug in de CL. Vandaag echt een topprestatie. Defensief super en Atalanta geen kans gegeven. Milan heeft zelf maar een echte kans gecreëerd (leao) en natuurlijk de penalty's. De eerste was wellicht wel discutabel, maar goed. Op basis van het hele seizoen denk ik ook wel terecht. Milan heeft continu in de top 4 gestaan vanaf dag 1 en had het natuurlijk al veel langer af moeten maken.

Benieuwd wat dit betekent voor de transferzomer. Gefeliciteerd mede Milanisti!

23 mei 2021 om 23:31

Proficiat!

24 mei 2021 om 02:06

Grazie! Jij ook gefeliciteerd (denk ik). Op voorhand is 4e natuurlijk dramatisch voor Juve, na de laatste weken moet het toch als een overwinning aanvoelen.

24 mei 2021 om 02:30

Om eerlijk te zijn was ik eind januari al geswitched naar top 4 halen is het doel. Moeilijk seizoen maar dat is voetbal.

Man man wat een ontknoping van de Serie A…. Het heeft wat jaren geduurd maar we zijn terug waar we horen! Volgend jaar weer genieten van de CL in San Siro 🔴⚫️🔴
Het spel vandaag was alles behalve attractief maar effectief was het zeker!
Hopelijk verlengen Gigi en chalhanoglu en wordt tomori definitief overgenomen!

Forza ragazzi, Forza i Rossoneri, Forza Milano

Jammer voor Napoli maar ja ze verdienen het ook niet. Choken altijd als het erop aan komt

Ongelofelijk dat we alsnog doorgaan naar CL. Toch een goede afsluiting met de beker en een CL plek van verder een waardeloos seizoen. Nota bene Verona de club waar een groot gedeelte van mijn familie is opgegroeid en nog steeds woont helpt Juve hier. Bedankt Verona. Geweldig trouwens dat Milan terug is in de CL. Ik had liever niet gehad dat we ten koste van Milan in de CL gingen, dus dit is een droomscenario. Hopelijk kunnen we ons middenveld en de backs versterken. Op naar volgend seizoen!

Terug in de #cl. Ondanks dat de titel weer iets te snel uit zicht was, ben ik tevreden met Milan. Uiteraard moet er wat bij en moet er wat weg, maar een solide seizoen.
De volgende stap moet zijn dat je de wedstrijdjes gaat winnen zoals Spezia uit en Cagliari thuis.

Hopen dat champions league deelname iets teweeg brengt voor Milan. In aankopen, en contractverlengingen

Haha, kruipt Juventus toch door het oog van de naald. Die mogen wel ff paar miljoenen sturen naar dat Hellas Verona, want die zijn de reden waarom Juventus alsnog CL speelt volgend jaar. Nou, ik had eigenlijk stiekem verwacht dat Juventus het niet zou halen. Puur wat Cristiano zou doen in de zomer, aangezien die natuurlijk nooit in de Europa League wilt spelen. Maar goed, nu Juventus CL voetbal speelt, zie ik Ronaldo gewoon weer blijven, helemaal met dat salaris die geen enkele club meer gaat betalen voor hem. Al met al, wederom geen verkeerde seizoen voor Cristiano. 2 prijzen gepakt, topscorder geworden en op de laatste speelronde nog CL voetbal gehaald. Alleen daar is ie allemaal niet voor gekomen. Hij is gekomen om Juventus te helpen aan een CL overwinning en dat is al 3 jaar mislukt. Puur omdat er zo weinig voetbal in dit elftal zit. Juventus en Pirlo moeten echt iets bedenken in de zomer, om beter voetbal te spelen met Cristiano in de basis. Trouwens, heel tof, maar dan ook heel tof dat AC Milan weer terug is in de CL. Ik heb ze gemist. Zo gigantische club, hoort iedere jaar CL te spelen. Hopelijk trekken ze goede spelers aan en worden ze weer de oude Milan. Oh, tot slot. Marten de Roon, wat een domme sukkel is dat. Scheidsrechter duwen ook nog het op eind. Die krijgt wel een schorsing van rond de 10 wedstrijden. Cristiano Ronaldo kreeg daarvoor ooit rond 5 a 6 wedstrijden toen die bij Real zat.

De laatste strohalm gepakt, uiteraard dankzij de de wanprestatie van napoli. Hopelijk komt er nu een grote schoonmaak bij juve om de neerwaarts lijn die begon met de aanstelling van Sarri weer om te buigen.

Ja ja daar komen sommige Juve haters weer, alle clubs hebben wel eens de scheids mee of tegen, Napoli heeft dit gewoon zelf weg gegeven want ze hadden het hef in eigen hand. Gelukkig pakken we de laatste plek CL nog mee, heeeeerlijk! Zal wat zijn als Juve na zoveel stroggles dit seizoen dat Juve hem volgend jaar nog pakt ook! Pirlo mag van mij nog een 2e kans krijgen, ik denk met een beter middenveld dat Pirlo het heus wel kan, Hopelijk haalt Juve Locatelli en Aouar en mogen Bernardeschi en Ramsey zowiso wel vertrekken. Juve Per Sempre!

23 mei 2021 om 23:10

Ik denk dat de haat meer komt vanwege het Super League gebeuren. Napoli choked zoals gewoonlijk.

Heerlijk om op de laatste speeldag alsnog dat ticket te pakken. Hahah, ook mooi tegenover al diegene die het ons niet gunde. Het was een klote seizoen ja, maar uiteindelijk 2 prijzen en cl.

Op naar een nieuw seizoen met gerichte aankopen en een opruiming.

Ik heb het laatste stuk van Napoli - Verona gezien, wat een waardeloze indruk maakte Napoli zeg. Die Gatusso is tactisch ook dramatisch, speelde praktisch zonder middenveld en bleef spelen met veel verdedigers (die bij balverlies direct hard achteruit liepen). Positioneel echt zeer zwak, zo win je geen 2de ballen. Komt er een type stormram in, volgen er nog geen ballen vanaf de zijkant. Knap waardeloos allemaal, vandaag hadden twee clubs die meegeholpen hebben aan de super league kunnen stranden nog voor een nieuw CL seizoen. Maar goed, Leicester en Napoli moeten het vooral zichzelf verwijten.

We hebben het toch nog gehaald (als we niet geschorst worden). Bedankt Hellas. Wat een raar, wisselvallig, soms rampzalig, zelden mooi seizoen. Op naar een stabieler beter seizoen en een goede transferzomer. Forza Juve.

Zoals voorspeld liet Napoli het liggen. Wel opvallend dat alle 4 CL clubs uit noorden van Italië komen. Hopelijk is er meer variatie volgende seizoen. Met Roma en Mourinho kan het misschien lukken.

24 mei 2021 om 00:37

zoals het ook is op economisch gebied; noord italie: rijk, zuid-italie: arm.

Prachtig resultaat dit voor Milan en ook op eigen kracht tegen 1 van de minst favoriete tegenstanders waar ze het al tijden lastig tegen hebben. Toch wel erg zuur dat Napoli het niet gered heeft, in de laatste minuut nog een bal op de paal hoe veel pech kun je hebben. In ieder geval wel duidelijk dat je Juventus toch nooit kunt afschrijven, het zag er heel slecht uit voor ze maar nu ineens een CL plek binnen en de beker.

Zijn er nog updates over Juve’s straf van de UEFA voor de Super League? Zo kan het zomaar zo zijn dat ze toch geen Champions League spelen volgend seizoen. In ieder geval, gefeliciteerd aan de Juve fans. Al ben ik van mening dat jullie echt spelers als Chiellini en Cuadrado weg moeten doen. Ik heb echt zo n ontzettende hekel aan spelers die zo onterecht klagen bij de scheids of specialisten zijn in schwalbes. Jullie maken het andere supporters heel moeilijk om jullie niet te haten als jullie die spelers houden. Ik hoop dan ook echt dat Chiellini lekker op de bank blijft bij Italië.

23 mei 2021 om 23:37

Elke ploeg heeft zo wel spelers. De haat komt meer van de suprematie de vorige 9 jaren. Haat is trouwens een groot woord. Je eerste alinea laat trouwens al nie blijken dat je felicititaties gemeend zijn. Voor een uitspraak zal het wachten tot volgende week zijn. Duim goed voor een ban zou ik zeggen maar het zullen wel 2 duimen zijn.

24 mei 2021 om 00:51

Ik kan mij niet zo 1,2,3 spelers bedenken bij andere teams die het zo goed kunnen als Chiellini en Cuadrado. Dat weet je zelf ook wel, maar je bent te subjectief in je opmerking om dat toe te geven. Mijn eerste alinea is ten eerste geen alinea, want mijn hele tekst is een alinea. Ik vraag mij oprecht gewoon af hoe het zit met de potentiële schorsing, anders feliciteer ik jullie voor niets eigenlijk. Toch was ik nog zo vriendelijk om jullie te feliciteren ongeacht de situatie. Daarbij zou ik ook graag een uitleg van je willen waarom het woord haat een groot woord is? Denk wel dat super veel fans van Milan, Napoli en natuurlijk Inter hebben lopen vloeken over Cuadrado en Chiellini. Veel mensen gunnen Juve niet veel door dat Super League gedoe. Dat is toch wel in de richting van haat lijkt mij? Hoe zou jij het dan noemen? Irritaties? En vind je nogal onbeschoft in je aannames en eis daarvoor je excuses, want op basis van wat maak je uit dat ik duim voor een ban? Ik vraag oprecht wat de situatie is van Juve’s deelname. Ben namelijk voorstander van dat Italiaanse ploegen het goed doen in Europa en dat doet Napoli minder dan Juve. Jouw arrogantie denkt dat het allemaal aan jullie succes van 9 jaar daarvoor was, maar ik heb het over nu. Anders zou ik ook kunnen zeggen dat Juventini Inter haten omdat zij de enige Italiaanse club zijn met de treble. Maar goed, daar ga ik niet vanuit.

Dat gezeik over wie de penalty's en wie er meer mee kregen dit seizoen zal me een zorg zijn. Het belachelijke slechte niveau van Napoli en het feit dat ze het weggeven tegen Verona, tsjaa ik hoopte natuurlijk dat Juventus de CL niet zou halen maar als we heel eerlijk zijn is het voor de CL wel beter als een club als Juventus mee doet aangezien hun meer kwaliteit hebben dan Europa League niveau Napoli.

We zijn eindelijk terug in de CL. Heel de wedstrijd met een hard kloppende hart gekeken. Vreesde voor het ergste want dit was toch wel Atalanta en die ligt ons gewoon niet. Maar ondanks dat ze meer balbezit hadden werden ze niet echt gevaarlijk. 2 terechte penaltys mee en wie anders dan Kessie schiet ze koelbloedig binnen.
Wel jammer dat Napoli het niet heeft geredt maar aan de ene kant was dat wel te verwachten.

Gefeliciteerd Milan. Jammer dat Napoli net naast CL grijpt. Had voor competitie spannender geworden als Juve de CL inkomsten misloopt.

Prachtig om Milan weer in de CL te zien spelen, hoop dat zij zich nu aardig kunnen versterken, elke voetballer wilt wel CL spelen, nu al benieuwd hoe ver zij gaan komen!

Milan na 8 jaar weer in de CL!!!
En dan is de titel ‘Marten de Roon duwt scheidsrechter’...
Who cares?😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren