Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus het schip in door eerste tegendoelpunt van het seizoen

Laatste update:

Op papier was de krachtmeting tussen de kampioenen van Spanje en Italië een mooie, maar in de praktijk kwam de ontmoeting pas laat tot ontbranding. Zeker in de eerste helft was het niet bijzonder wat beide partijen lieten zien. Er kwam in ieder geval wel een winnaar; diep in de tweede helft zorgde Arda Turan ervoor dat Juventus voor het eerst dit seizoen een tegentreffer heeft gekregen. In Zweden werd Olympiacos verrast door Malmö FF.

/

Atlético Madrid - Juventus 1-0
Omdat Atlético Madrid, de verliezend finalist van vorig seizoen, de eerste wedstrijd op verplaatsing bij Olympiacos had verloren, was de tweede wedstrijd direct een belangrijke. De kampioen van Spanje had het echter lastig met Juventus, dat zelf helemaal niets creëerde. De ploegen maakten er dan ook een vervelende eerste helft van. Er vielen slechts twee kleine kansjes te noteren: Mario Mandzukic schoot de bal van een meter of twintig op de vuisten van Gianluigi Buffon en Paul Pogba krulde het ding aan de andere kant langs de verkeerde kant van de paal.

Ook na rust was het lange tijd niet bijzonder. Juventus, dat in het hele seizoen nog geen tegentreffer had gekregen, leek een 0-0 wel prima te vinden, terwijl Atlético Madrid niet veel beter leek te kunnen. Een kwartier voor tijd ontplofte het tot dat moment timide Vicente Calderón alsnog. Een inzet van Juanfran belandde bij de tweede paal voor de voeten van Arda, die het ding binnen werkte. Voor het eerst sinds het WK moest Buffon weer eens een bal uit zijn net halen. In de slotfase ging Juventus nog wel op zoek naar een gelijkmaker, maar de thuisploeg hield de rijen gesloten.

Malmö FF - Olympiacos 2-0
Olympiacos had in de eerste speelronde verrassenderwijs gewonnen van Atlético Madrid en de Grieken konden direct al een goede stap naar een mogelijke volgende ronde zetten. Dan moest er wel gewonnen worden van het Zweedse Malmö FF, maar de thuisploeg bleek nog een taaie opponent. Olympiacos, met Ibrahim Afellay in de basisopstelling, maakte het zichzelf ook niet makkelijk. Omdat Luka Milivojevic (prachtredding keeper Robin Olsen), Ioannis Maniatis (weer Olsen) en Alberto Botia (zijnet en buitenspel) flinke kansen misten, kon Malmö FF profiteren.

Dat werd gedaan door een in Nederland bekende speler: Markus Rosenberg, die in het verleden nog de kleuren verdedigde van Ajax. Rosenberg kreeg de bal na geklungel in de Griekse defensie zeer gelukkig mee en voor de aanvaller was het een klein kunstje de bal tegen de touwen te prikken. Olympiacos ging op jacht naar de gelijkmaker, maar had weinig geluk. Afellay zette Maniatis alleen voor de keeper en de verdediger annex middenvelder werd omver gelopen. Een strafschop werd tot verbazing van alles wat Grieks was niet gegeven: Maniatis kreeg zelfs geel voor een schwalbe. In de slotfase schoot Rosenberg ook nog eens van dichtbij binnen voor de 2-0.

Is Atlético Madrid weer een kanshebber?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is ze weer gelukt hoor! Juventus heeft de serie a weer een vakkundig voor schut gezet. 3 keer overspelen is al te moeilijk voor de kampioen. Kan iemand ze alsjeblieft vertellen dat de Champions League niet is uitgevonden voor wat snoepreisjes naar leuke Europese steden? Laf spel van Juve, ja ook laf spel van Atletico, maar hun hele speelstijl is erop gebaseerd om zoveel minuten lang op de grond te blijven liggen tijdens een wedstrijd.
Gewoon waardeloos dit, ik verwacht dat Juve 3e zal eindigen in de groep, maar ondertussen wel kampioen van Italie word omdat ze te laf zijn om op 2 fronten tegelijk te strijden.
Oh ja, ten slotte over de scheids, een slechtere ga je niet vinden in de Champions League. Lekker hoor, Roma werkt zich kapot tegen City en Juventus ligt zoals gewoonlijk weer op hun luie gat.

1 oktober 2014 om 22:45

Wat moet je tegen 11 man die zich ingraven? Enkel Barcelona op hun piek kon zulke teams ontmantelen, Juve is geen Barça en als je hier met 0-0 naar Italië wederkeert, is dat prima. En 0-0 had het moeten zijn. Reageer niet zo overdreven.

1 oktober 2014 om 22:48

Een medespeler over 10 meter een bal in de voeten spelen zou een mooi begin zijn.

1 oktober 2014 om 22:48

Het was gewoon zeer slecht voetbal aan de kant van Juve. Ok de tegenstander graaft zich erg in, maar je mag toch wel meer weerstand verwachten van de kampioen van Italië? Geen idee wat Llorente telkens probeerde met zijn lomp getrek en geval. Al met al heeft de serie A weer zijn visitekaartje afgegeven. Complimenten aan Roma die het niveau nog enigzins opkrikken.

1 oktober 2014 om 22:49

Tja Real, Barca, Bayern kunnen het wel en dat is nou net het verschil tussen de top en de absolute top.

1 oktober 2014 om 22:53

Waarom word de kampioen van de serie a bekritiseert maar de kampioen van de La Liga niet? Hypocriet

1 oktober 2014 om 22:56

Ach man, misschien reageer ik wel overdreven, maar het leek gewoon he-le-maal nergens op. Dit is geen serie A. Dit is de manier waarop Atletico speelt. En je weet dat die bal er een keer in kan gaan als ze hem voorslingeren. Dan moet je ook gewoon meer durf tonen in aanvallend opzicht, in plaats van de 0-0 te houden. De makkelijkse passjes lukten niet eens. Het combinatie voetbal was waardeloos. Een goed Juve had dit Atletico ook ontmanteld, maar Juventus speelde gewoon slecht.

1 oktober 2014 om 22:58

Tpqr

je overdrijft gewoon, Juve probeerde maar het lukte niet tegen een organisatie als die van Atleti, dat kan gebeuren. En dat er dan een goal uit het niets valt, is helemaal jammer. En dat dit geen Serie A is heb je goed gezien, maar dat doet hier helemaal niet terzake.
Juve haalde 69 procent balbezit, dat gebeurt echt niet als je alles fout inspeelt hoor, maar dan staat daar een muur, good luck with that. Voetballend en qua initiatief was het Juve dat nog wat probeerde, je kritiek is onterecht en ongegrond.

Rvp

nogmaals, Juve is geen Barça of Bayern, zelfs voor die mannen is het lastig spelen tegen zo'n opgestelde formatie, laat staan voor Juve. De uitslag had 0-0 geweest wanneer de pot eerlijk verdeeld was op basis van het spelbeeld, dan behaal je hier gewoon een top resultaat. Dit is gewoon pech.

1 oktober 2014 om 22:59

Omdat dit de manier is waarop Atletico kampioen is geworden en ver kwam in de Champions League alleen was men toen te verliefd om het te zien. Dit is hun spel dat ze hebben laten zien, Juventus heeft echter niet hun spel laten zien.

1 oktober 2014 om 23:06

Als je zoveel balbezit hebt en combineert tot aan de goal, waar vervolgens een bus staat, wat kan je dan nog meer doen? Juve speelde wel haar spel, dominant en naar voren toe, het lukte gewoon niet omdat Atleti zich top ingroef, hun verdienste. Gewoon dikke pech gehad hier.

1 oktober 2014 om 23:09

Inderdaad ik overdrijf, maar nog steeds: Je kan niet volhouden dat Juventus hier goed speelden, wat dat deden ze niet, de makkelijkste combinaties gingen mis en dat moet gewoon lukken. Ik blijf erbij dat een Juve in vorm en met meer aanvallende aspiraties hier uitgespeelde kansen had kunnen creeren.

Maar ik overdreef inderdaad nogal, sorry. Juventus moet nog steeds gewoon doorgaan in de groep. En ze waren qua organisatie ook goed, maar aanvallend leek het nergens op.
De terechte uitslag was 0-0 geweest, maar je weet dat Atletico uit het niets kan scoren.

2 oktober 2014 om 08:30

Atleti groef zich inderdaad behoorlijk in, dat kunnen ze dan ook erg goed. Echter wachtte Allegri véél te lang met ingrijpen, een dubbele aanvallende wissel na de 1-0 was misschien nog een aanzet geweest tot de 1-1. Hij haf wat mij betreft na een uur spelen al een speler als Giovinco in mogen brengen. Ik heb me dan ook flink zitten ergeren aan dat afdankertje van Milan wat nu onze coach is. (Dat het in de Serie A goed gaat heeft puur met teamspirit en individuele kwaliteiten te maken, weinig met de inbreng van Allegri)

1 oktober 2014 om 22:47

Onzin, Juventus probeerde hier de wedstrijd te controleren en Atletico ging met de kont op de 16 hangen. Deze wedstrijd had 0-0 moeten eindigen, als je Juventus een beetje heb gevolgd dit seizoen (wat je blijkbaar niet gedaan hebt) dan weet je dat ze gewoon prima verzorgd voetbal spelen. Dat het er vanavond even niet uitkwam kan gebeuren. Atletico speelde hier voor een gelijkspel en Juventus ook.

1 oktober 2014 om 22:50

Ze spelen idd verzorgd, echter is dit in de serie A, de competitie die haar glans al een tijd kwijt is. Dit is niet de eerste keer en absoluut niet de laatste keer dat Juve de serie A voor schut zet in europa.

1 oktober 2014 om 22:52

Ik heb bijna elke wedstrijd van Juve gekeken vriend, en ja ze speelden prachtig en verzorgd voetbal, zelfs mooier dan vaak onder Conte. Maar ze speelden gewoon bar slecht vanavond, konden amper een beetje normaal overspelen. Zodra de ruimtes een klein beetje kleiner werden gemaakt deed Juve helemaal niks. Dat op de 0-0 spelen van Juventus is zo'n afgrijselijke tactiek die ze vaker de kop heeft gekost Europees. (benfica) Je moet gewoon op zoek gaan naar een doelpunt, in plaats van denken:"0-0 is prima."
Vorig jaar al zo'n wanprestatie, zou me niks verbazen als ze straks gewoon als 3e eindigen.

1 oktober 2014 om 22:57

Juventus probeerde atletico vast te zetten op eigen helft, dit is dus een aanvallende tactiek. Atletico hing achterover en parkeerde de bus, en dat terwijl ze nog wel thuis speelde. Atletico is de kampioen van spanje en werd 2e in de champions Leageau, dus ik denk dat je wel wat kritischer op hen mag zijn dan op Juventus.

Bovendien lukte het Juventus aardig tot de 16 meter van Atletico (waar de bus in de weg stond). 69% balbezit behaal je niet door alleen maar de bal in te leveren. Ik ben het met je eens dat Juventus niet goed speelde, maar de spaanse leageau is beter dan de italiaanse en beide kampioenen speelde vanavond tegen elkaar, en de spaanse kampioen is me veel meer tegen gevallen dan de italiaanse.

1 oktober 2014 om 23:08

Wat roel zegt, helemaal mee eens.

1 oktober 2014 om 23:11

Maar Roel14, ik kan wel kritisch zijn op Atletico. Maar dit is hun voetbal, het is vies, lelijk en defensief. Maar ze winnen er wel mee. Zelfs tegen kleintjes in la Liga wordt er met kleine uitslagen gewonnen. Atletico hun tactiek heeft gewoon geslaagd, want ze winnen ongelofelijk vaak op deze manier. Ze hadden bijna de Champions League gewonnen met zo'n overwinning. Juve moet het hebben van verzorgd voetbal maar het zag er niet erg goed uit.

Onverdiend dit, 0-0 was correct. Juve had de bal en Atleti groef zich grotendeels in. Na de goal floot die scheids alles tegen, waardoor Juve geeneens meer kon proberen. Armzalig dit, een teleurstelling.

Forza Juve ! 3

1 oktober 2014 om 22:51

ja lig aan jou, atleti speelde alleen maar achteruit, verdedigde massaal en had een geluksgoal nodig

1 oktober 2014 om 22:53

Atletico waren die met die rood-witte shirts he. Diegenen die zich 88 minuten ingroeven.

1 oktober 2014 om 23:14

Juve was slecht maar nog steeds stukken beter dan Atletico. Het leek wel of ik naar Chelsea aant kijken was. Laf voetbal met 11 man voor de goal.

1 oktober 2014 om 23:24

Haha nu voel je is hoe hatelijk het is om dit Atletico te zien tegen je eigen club. Ze zijn verdedigend enorm sterk

2 oktober 2014 om 14:13

Zolang je eigen club niet tegen ze speelt, is het best leuk om te zien hoeveel pijn en moeite het kost om tegen Atleti te spelen.

1 oktober 2014 om 23:37

De helft van Atletico's selectie van vorig jaar is naar Chelsea vertrokken en in ruil daarvoor kreeg Atleti blijkbaar niet alleen poen, maar ook nog eens Mourinho's tactiek van "parkeer de bus". Man, man, man, wat droeftoeterige pot van Atleti's zijde.
Neemt overigens niet weg dat wij ook he-le-maal niets konden creëren. Had al verwacht dat dit duel op het middenveld zou uitgevochten worden. Alleen speelde Atleti effectief zonder aanvallers voor een groot deel van de wedstrijd. Tactisch heeft Simeone het dan ook slim gespeeld, Allegri heeft een wijze les geleerd dat een "copycat" zijn met wat aanpassingen ons in Europa niet verder gaat helpen.

Lichtsteiner, Pogba, Tevez en Morata mogen overigens wel eens wat rustiger aan doen als het één duel niet zo gaat als verwacht. Begonnen na die 1-0 direct hun aandacht direct te verleggen naar het zeuren, in plaats van het maken van een gelijkmaker.

Lekker op 0-0 spelen meneer Allegri knuppel ...
Daarnaast was de scheids drama en lag Atletico wel extreem snel op de grond. Al moeten we het eerst bij ons zelf zoeken.

Gadverdamme Atletico Madrid.. Ik heb meer sympathie voor het Chelsea van di Matteo dat de CL won dan dit Atletico

1 oktober 2014 om 23:45

Het zit je nog steeds hoog blijkbaar dat Atletico de titel pakte in notabene Camp Nou. Dit Atletico heeft nou 1 maal niet het geld zoals Chelsea , Real en Barca dat wel hebben. Wedstrijden van Atletico worden gewonnen door strijd en passie. En niet door een voorhoede van 200-300miljoen. Chelsea had onder Di Matteo een top selectie dat genoeg geld heeft gekost. En nog toonde ze geen enkele initiatief om het spel te maken. Atletico doet dit wel. Maar mensen denken nog steeds dat Atletico 150 miljoen euro per jaar aan spelers kan uitgeven. Maar dat is nou 1 maal niet zo. Atletico heeft op papier een aardige selectie. Maar door de vechtlust en de passie van spelers is Atletico gewoon nog sterker dan elke andere team met hetzelfde materiaal.

2 oktober 2014 om 01:11

Met spelers als Griezmann, Arda, Koke, Godin en Mandzukic kun je nog in ieder geval proberen aan te vallen in eigen huis. Werkelijk waar schandalig dat je zo voor je eigen publiek speelt, met een toevalstreffer scoort en dan staan juichen met z'n allen alsof ze de finale hebben gehaald. Ik vond het Atletico dat vorig jaar in de eerste helft Barcelona wegspeelde veel beter en mooier om te zien sat dit anti-voebal

2 oktober 2014 om 14:09

Nou nee ibo, speelstijl is precies hetzelfde alleen deed Chelsea het met een selectie van half miljard. Dat is nog meer laf dan Atletico.

Arda turan is echt een geweldige speler. Hij scoort dit seizoen regelmatig. Naast zijn geweldige techniek en aanvallend inzicht is hij verdedigend ook zeer belangrijk, erg goede balafpakker

1 oktober 2014 om 22:47

Hij is een goede speler, maar deze wedstrijd heb ik m maar 1 keer gezien en dat was zijn toevallige doelpunt

Wat een verschrikkelijke wedstrijd, de opmerking 'ik wil 90 minuten van mijn leven terug' is nu wel van toepassing. Onebgrijpelijk dat de NOS Arsenal-Gala niet uitzond.

whahahaha lachwekkend dit! Dit moet de kampioen van Spanje voorstellen? Ik heb ze alleen maar zien verdedigen en ze zijn met heel veel geluk op voorsprong gekomen. Ik heb niks van het o zo gevreesde vechtvoetbal gezien, alleen maar op de grons liggen en janken. Maakt niet uit, we maken ze in Turijn helemaal af. Ook mooi dat malmö van olympiakos gewonnen heeft, deze poule ligt zo helemaal open.

Forza Juve!!!!

1 oktober 2014 om 23:50

Atleti gaat dit bij jullie weer doen en dan wordt het hooguit een gelijkspel met een hoop kaarten aan jullie kant.

Ik denk dat juventus een gevaarlijke outsider word om de beker met de grote oren te winnen

1 oktober 2014 om 22:48

Atletico was juist de bus. Juventus probeerde nog te voetballen

1 oktober 2014 om 23:01

Zoals iemand al zei, Atletico speelt in het rood-wit hé jongen.

Atletico is niks kanshebber! Zielige spelers na de 1:0 gelijk hele tijd vallen en tijd verspillen als mietjes.

Altijd lelijk spel en doelpunt komt van letterlijk uit de lucht vallen, echt lelijk voetbal, jammer voor juve vondt ze beter!

1 oktober 2014 om 22:58

Heb je onder een steen gelegen afgelopen seizoenen? Dit is de enige manier waarop Atletico speelt, als een stelletje dolfijnen met nare trekjes. Atletico is zo goed als de scheids ze toelaat te zijn.

1 oktober 2014 om 23:53

Die scheids had ook gewoon een penalty kunnen geven na die handsbal van caceres en dan had je helemaal niks te verteleln.

Off:ik vond het beter toen de commentator verbinding verbroken was.

On:beide ploegen niet goed, hoewel Atletico echt schandalig speelde, zo spelen in eigen huis, 0-0 zou terecht geweest zijn Btw.

1 oktober 2014 om 23:06

Haha, de commentator liet ook duidelijk blijken een Allegri hater te zijn. Hij bleef maar praten over de late wissels, hoe slecht dat wel niet was van Allegri. Dat gebeurt elke wedstrijd.

On: Jammer, 0-0 was een terechte uitslag geweest. Typische 0-0 wedstrijd.

Man van de grote wedstrijden flik het weer pff

Arda turan is in mijn ogen nu echt de man bij atletico na de vetrek van andere sleutelspelers dit seizoen. Aan de ene kant gun ik hem nog een laatste toptransfer, maar aan de andere kant vind ik hem hier wel mooi op zijn plaats. Niet dat die een hoger niveau niet aankan, maar nu is hij toch wel de beste van een leuke ploeg als atletico in mijn ogen.

1 oktober 2014 om 22:52

Ben er helemaal klaar mee! Juventus Galatasaray drama veld gelukkige goal juve uitgeschakeld Italie Uruguay zelfde verhaal en nu dit! 0-0 was terecht en als iemand niet verdiende te winnen dan zeker niet dit trieste spaanse team

Gelukkig zegt Co Adriaanse wat van dat lelijke antivoetbal van de thuisploeg van vandaag. Toch nog wat positiefs aan de NOS.

Onverdiend. Atletico's spel wordt met de week lelijker.

Dit Atletico kan gwn niet anders, als ze aanvallend gaan spelen worden ze afgemaakt. Ze kunnen alleen zo'n lelijk voetbal spelen. Vind het nu wel erger dan Chelsea in 2012.

Wat een dramatische wedstrijd zeg, dit was echt 90 minuten slapen De overwinning van Atletico op Juve is echt onverdiend. Een 0 - 0 zou een eerlijke uitslag zijn. Dit was dus de laatste keer dat ik Atletico kijk, want dit soort wedstrijden wil ik echt nooit meer zien.

2 oktober 2014 om 15:29

Atletico Sevilla gemist?

2 oktober 2014 om 17:56

Die heb ik inderdaad gemist ja.

2 oktober 2014 om 22:04

Dat was een prachtige wedstrijd waarin Atletico ook laat zien hoe ze moeten aanvallen. 4 goals gemaakt tegen een ploeg wat toch in vorm is/was.

Wat een geweldig seizoen begin voor Arda. Winnende tegen Real in finale Supercopa en nu winnende tegen Juventus.

1 oktober 2014 om 23:41

Arda maakte de winnende tegen Real in de competitie. Niet in de finale van de super cup.

Juventus viel jammer genoeg tegen vanavond en Atletico speelde bijzonder laf in hun eigen stadion. Een 0-0 gelijkspel zou meer op zijn plaats zijn gezien geen van beide ploegen echt aanspraak maakte op de drie punten. Juventus moet voor de tweeluik tegen Olympiacos echt alle zeilen bijzetten en gewoon zes punten vergaren om het nog allemaal in eigen hand te houden. Juve moet laten zien de Scudetto waard te zijn en dient dus gewoon moeiteloos te kwalificeren voor de volgende ronde.

Daar kijk je dan de hele dag naar uit.Wat een verschrikkelijke wedstrijd.Winst voor Atletico zeer onverdiend.

Wat is Arda toch goed..

Beslist nu ook de grote wedstrijden zoals eerder de halve finale tegen Chelsea, en tegen Real paar weken terug..

1 oktober 2014 om 23:55

En spelers als Caner, Gokhan etc die nog altijd liever miljoenen scheppen in Turkije. Wat een wereldspeler is hij geworden sinds hij is vertrokken uit Turkije!

zo zie je maar voor 14 miljoen verkocht en hij is nu zeker 50 miljoen waard..el Turco

1 oktober 2014 om 23:50

Je kan ook overdrijven..

Wat een zaadpot, niet om aan te gluren.am dat zich thuis ingraaft en Juventus dat gewoon niet kan. Nee, vanavond hebben we niet de toekomstige winnaar van de CL zien spelen. Wat een matige ploegen zijn dat geworden.

Grappig dat ik vooraf aan de wedstrijd zoveel haat comments kreeg omdat ik zei dat Juve niet voor de winst speelde. Nou ze hebben letterlijk kansloos verloren. Niets gecreëerd gewoon. Vrij saaie pot daardoor.

Beide ploegen mogen zich schamen. Atletico omdat ze zo enorm laf hebben gespeeld voor eigen publiek. Deed me zelfs een beetje denken aan het Capello tijdperk bij Juve. Juve mag zich schamen omdat ze niet voldoende initiatief hebben getoond om een weg te vinden om een overwinning hier te pakken. Alle ballen op Llorente is te doorzichtig, net als het naar binnen dribbelen van Tevez. Hanteer een wat meer opportunistische tactiek en je weet misschien een enkele keer door die verdediging te perforeren. Om nou de hele wedstrijd druk te gaan uit oefenen en hopen dat de verdediging breekt, leidt niet tot succes. Dat had Allegri ook wel mogen (eigenlijk moeten) weten nadat hij dit Juve tegen Galatasaray, Benfica etc. heeft zien spelen.

"beste" man was Lichtsteiner op het veld aan Juve's zijde, wat overigens al genoeg zegt omdat hij mede-verantwoordelijk was voor de 1-0 van Atletico. Vidal stelde me enorm teleur, zelfs al is hij niet 100 procent fit.

Zonde van mijn tijd, zeg. Er zat bij beide ploegen totaal geen idee achter, terwijl ik voorheen juist bij deze twee clubs wél het gevoel had dat ze een visie hadden. Atletico met de vroege pressie, een beetje Dortmund-achtig, maar dan nog wel wat minder aanvallend, en Juventus met verzorgd voetbal. Allegri maakt er echter een potje van, nu Conte vertrokken is.

Die laatste wissels ook, dat sloeg nergens op. En Morata vond ik bij Real Madrid altijd sympathiek en een harde werker die vocht voor zijn plek, maar wat hij nu liet zien, was echt lachwekkend.

Zaadwedstrijd dit. Atletico is gewoon niet te kraken, niet van te winnen. Juventus probeerde het wel maar het wou maar niet lukken. Voor de meesten was dit een saaie pot, voor mij niet. Ik kan ook genieten van tactisch spel en een lekker verhitte wedstrijd. Dat was vanavond op een gegeven moment ook. Alleen jammer dat de scheids zo vaak geel trok, vooral aan Juve spelers. Verder was het commentaar van een belabberd niveau. Dat is het in Nederland sowieso al maar soms is het gewoon pijnlijk genant. Frank Snoeks is een duidelijke Allegri hater en het is schrijnend dat hij Atletico de afzichtelijke ploeg steeds zo ophemelde. Juve probeerde te voetballen maar nee hoor, niks geen objectiviteit of respect voor Juve. Lekker door gaan met het ophemelen van die overschatte Spaanse clubbies. Ga zo door Nos. Sukkeltjes.

Wat een vreselijke poepwedstrijd. Dit had je natuurlijk op voorhand kunnen voorspellen, want het zijn beide geen ploegen die attractief voetbal willen spelen, maar is toch een topper op papier, en ik ben zo stom geweest om daarop in te gaan.

Blij met de 3 punten voor Atletico, maar zo zwaar onverdiend. had echt 0-0 moeten zijn.
Deze poule is echt leuk, ook al verwacht ik wel dat Club Atletico de Madrid en Juventus zich zullen plaatsen voor de volgende ronde van de CL met de Spanjaarden als groepswinnaar, terwijl Juve nu 2 mooie en zware wedstrijden met grote concurrent Olympiacos wacht.

Knappe, mooie, maar zwaar onverdiende overwinning van Malmö FF op de Grieken. Ik gun het ze van harte, maar de kampioen van Griekenland was gewoon beter. Dit verlies kan de Grieken duur opgaan breken gedurende de rest van de groepsfase.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren