Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijk: aanvoerder Ryan Babel vertrekt per direct bij zijn club

Laatste update:

Het contract van Ryan Babel (36) bij Eyüpspor is ontbonden, zo laat de Turkse tweededivisionist weten via de officiële kanalen. De 69-voudig international van het Nederlands elftal was dit seizoen aanvankelijk aanvoerder bij de club, maar kan nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Over de sportieve toekomst van Babel is momenteel weinig bekend. De Amsterdammer is ook buiten het veld zeer ambitieus, waardoor het niet uit te sluiten is dat hij zich op andere zaken gaat richten.

Babel speelde sinds vorige zomer bij Eyüpspor, dat hem transfervrij overnam van Galatasaray. In totaal kwam de vleugelspits 29 keer in actie voor de club, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 1 assist. Eerder speelde Babel in Turkije ook voor Kasimpasa en Besiktas. Het is afwachten of de rechtspoot terugkeert naar Nederland, of elders een uitdaging gaat zoeken.

In Istanbul werd Babel aangewezen als aanvoerder, maar de band droeg hij uiteindelijk niet vaak. Dit seizoen kwam de voormalig speler van Ajax en Liverpool slechts 21 minuten in actie. Op zijn Instagram-story is te zien dat Babel op dit moment al niet meer in Turkije is. De aanvaller plaatst een story vanuit Dubai, maar heeft nog niets laten weten over zijn vertrek bij Eyüpspor. Ook deelt Babel in zijn feed een video waarop te zien is dat hij nog altijd aan het werk is in de sportschool.

In het korte bericht dat Eyüpspor deelt staat nog niets over een eventueel einde van Babels spelersloopbaan. “Wij willen Ryan Babel bedanken voor zijn bijdrage aan Eyüpspor tijdens zijn tijd in ons shirt en wensen hem veel succes in de rest van zijn carrière!” Eyüpspor, dat na zes duels met achttien punten bovenaan staat op het tweede niveau van Turkije, wordt overigens geleid door Arda Turan. De 36-jarige oud-speler van FC Barcelona moet de club dit seizoen naar de Süper Lig leiden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ryan Babel, comfortabel met z'n voeten op tafel. Omdat hij geen club meer heeft.

Hij zal vast nog wel ergens aan de bak komen in Turkije of elders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren