Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iniesta vreest: ‘Dat zou onze grootste rivaal aanzienlijk sterker maken’

Laatste update:

Andrés Iniesta staat niet te springen als Neymar besluit zich aan te sluiten bij Real Madrid. De geruchten doen de ronde dat de aanvaller van Paris Saint-Germain al gesprekken voert met de Koninklijke en zelfs al een mondeling akkoord heeft bereikt. Iniesta, die jarenlang met de Braziliaan samenspeelde bij Barcelona, hoopt dat Neymar niet naar Real verkast.

"Ja, het zou me erg storen, want hij is een bepalende speler", citeert Marca. "Een transfer zou onze grootste rivaal aanzienlijk sterker maken. In het voetbal kan alles gebeuren. We hebben kunnen zien dat onmogelijke situaties realiteit zijn geworden", verwijst de Spanjaard hoogstwaarschijnlijk naar de recordtransfer van Neymar van Barcelona naar PSG.

Iniesta spreekt zich ook uit over een mogelijk vertrek van Javier Mascherano, die ongelukkig is met zijn aantal speelminuten bij Barcelona. De Argentijn wordt gelinkt aan een vertrek naar onder meer China. "Ik hoop dat Javier hier blijft. Hij is een heel belangrijk persoon voor de groep. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Beide partijen proberen er goed uit te komen en een oplossing te vinden die de club niet schaadt", aldus Iniesta.

Verwacht jij dat Neymar in de toekomst voor Real Madrid gaat voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegen de tijd dat deze transfer daadwerkelijk plaats gaat vinden, is Iniesta denk ik allang met pensioen

14 december 2017 om 18:18

Als Neymar een keer een gouden bal wint mag ie misschien gaan denken aan De Koninklijke. Vooralsnog is Florentino Perez alleen maar aan het Flirten met hem en dat is prima maar Perez weet ook dat Neymar een betere aanbieding van Real heeft laten schieten voor barcelona (waarschijnlijk vanwege die bizarre premie voor zn pa). Dat zal nog wel pijn doen bij onze president die de laatste jaren totaal niet staat te springen om veel geld uit te geven. Lijkt er op alsof er iemand op Perez heeft ingesproken (velen zeggen dat Zidane dat is). Real Madrid gaat zeker knallen na het WK. Ik hoop dat Icardi en Hazard komen en dat Bemzema en Bale plaats gaan maken. Bale heeft veel pech gehad en ik gun hem nog mooie jaren bij Real Madrid maar denk dat de bazen daar anders over denken. Benzema is op.. was een hele goede speler toen Runny in zn prime zat en alles kapot schoot maar loopt nu veelal in de weg en heeft niet die one-shot-kill mentaliteit die een club als Real Madrid nodig heeft. Timo Werner mag ook komen, verschrikkelijk groot talent.

14 december 2017 om 19:44

Maar Neymar is wel een paar klassen beter dan Hazard en Icardi. Voorlopig is een samenwerking tussen Real en Neymar vooral een droom voor Real en niet voor Neymar.

15 december 2017 om 13:40

De enige droom die Real heeft is voor de derde keer op rij de UCL winnen. Van Neymar gaan er geen lullen recht overeind staan in Madrid, believe me you

Met een vijfjarig contract mag Real toch niet met Neymar onderhandelen buiten PSG om?

14 december 2017 om 14:42

Niet zonder toestemming inderdaad

We hebben kunnen zien dat onmogelijke situaties realiteit zijn geworden", verwijst de Spanjaard hoogstwaarschijnlijk naar de recordtransfer van Neymar van Barcelona naar Psg.

Ja, of Iniesta verwijst naar de transfer van Luis Figo van Barca naar Real. Die is iets erger dan van Neymar naar Psg. Ja de transfersom is hoog, maar niet onverwacht lijkt me na de bedragen die betaald zijn voor Pogba en Bale de laatste jaren.

14 december 2017 om 18:57

Dat denk ik niet, hij heeft het zeer waarschijnlijk over de transfer van Neymar, niemand dacht namelijk dat een club zo een grote ster in zijn prime kon wegkapen bij Barcelona. En die transfers van Pogba en Bale vallen qua bedrag in het niet bij wat er voor Neymar betaald is, PSG heeft die bedragen maar liefst verdubbeld.

on

Als en ik zeg als Neymar naar Real gaat hebben ze PSG gewoon gebruikt als tussenstap, omdat rechtstreeks van Barcelona naar Real gaan omwille van diverse factoren waarschijnlijk niet mogelijk was, zou me niets verbazen.

Het zou me niets verbazen. We kennen inmiddels (bijna) allemaal de verhalen over de Berlusconi-achtige feestjes die zijn vader gaf met het geld dat Barcelona hem betaalde en de manier waarop hij achter de rug van Barcelona om een voorcontract tekende in Parijs. Ja, met een zak geld is zijn zaakwaarnemer en vader bereid om zijn zoon naar welke club dan ook ter wereld te brengen. En laten we eerlijk zijn, de Fábregas-achtige taferelen waarbij Florentino Pérez, Sergio Ramos en Marcelo zich al in de media uitlieten over een mogelijke komst van Neymar beginnen nu ook misselijkmakende vormen aan te nemen. Ach, Barcelona had kunnen weten dat een speler/zaakwaarnemer zich zo zou kunnen gedragen omdat je op exact dezelfde manier hem hebt aangetrokken. Een flinke zak geld voor hem en zijn vader, belastingfraude en een gefrustreerd Santos. Nee, het zou me niets verbazen dat Neymar in de toekomst nog voor Real Madrid zal spelen. Hoop alleen dat de speler zelf genoeg respect heeft voor zijn voormalig werkgever om een overgang te blokkeren, want zijn directe omgeving zal keihard bezig zijn om zo'n transfer te realiseren. Dat gebeurde al bij Barcelona en dat zal nu niet anders zijn.

14 december 2017 om 14:59

Emre Can ruilen voor Mascherano? Sinds jullie verdedigers toch meer middenvelders zijn dan echte cv's

14 december 2017 om 15:10

Kan me wel een andere speler voor de geest halen waar Barcelona volgens mij in geïnteresseerd is...

Zou het geweldig vinden als Mascherano terugkeert bij Liverpool, denk namelijk dat hij als centrale verdediger of als verdedigende middenvelder nog belangrijk voor jullie kan zijn. Vrees alleen dat hij lonkt naar dat gigantische salaris dat hij in China kan verdienen.

14 december 2017 om 15:55

Oh ja? Ik zou niet weten wie!

Ja dat denk ik ook, want hij en vele andere spelers uit Zuid-Amerika vinden geld toch wel doorslaggevender wanneer prijzen wat minder belangrijk worden. Niet gek natuurlijk, maar nostalgie of clubliefde zie je toch een stuk minder vaak.

14 december 2017 om 17:27

Dat je het vaak minder ziet, heeft waarschijnlijk met clubvoorkeur in eigen land te maken, zie Maradonna en Tevez met boca bijvoorbeeld.

14 december 2017 om 15:44

Welke uitspraken doel je op? De enige die ik voorbij heb zien komen is dat alles mogelijk is maar dat Neymar voorlopig bij PSG speelt. Marcelo zei er ook bij dat ze er op training bij Brazillie wel eens grapjes over maken, maar verder?

Hoop zelf in ieder geval dat Neymar nooit naar Madrid komt. Je haalt je alleen maar gezeik op de hals met zo'n jongen en z'n vader, en dat voor waanzinnige sommen geld. Nee dankje

14 december 2017 om 16:17

Neymaar heeft qua uitstraling ook veel meer overeenkomsten met Real dan Barcelona. Arrogant is altijd een kenmerk van Real geweest - zowel in de positieve als negatieve zin van het woord - en als er iets is wat Neymar is, of in ieder geval dit uit in zijn doen en laten, is het arrogant. Datzelfde gevoel heb ik met Dybala; ook meer een badboy type. Dat zegt natuurlijk niet dat ze niet kunnen slagen bij Barcelona, want Neymar was natuurlijk gewoon een geweldige speler daar, net zoals Dybala daar ook gewoon zou (kunnen) schitteren.

14 december 2017 om 20:38

Dybala is zeker geen bad boy slash arrogant type, is zelfs net te braaf op het veld.

Hij mag best komen hoor, geen probleem. Maar dat lijkt me niet realistisch. Bedoel, hij is net voor 222 miljoen naar PSG gegaan en het lijkt me ook niet dat die naar 1 jaar weer wilt vertrekken, toch? Ik blijf het nog altijd een gekke move vinden van Neymar om naar PSG te gaan. Tuurlijk, hij is puur daar heen gegaan om de grote man te zijn zoals Messi en Ronaldo dat zijn bij Barca en Real. Maar je merkt ook dat er met weinig interesse naar de Franse competitie wordt gekeken. Ik ben benieuwd naar de geruchten volgend jaar. Perez is wel gek genoeg om een bedrag neer te leggen wat Neymar moet kosten.

14 december 2017 om 15:40

Ben wel benieuwd hoe de samenwerking tussen Ronaldo en Neymar dan zou verlopen, sluiten misschien wel beter bij elkaar aan dan Neymar en Messi

14 december 2017 om 16:20

Oh dus jij denkt dat Ronaldo neymar een penalty zal gunnen??

14 december 2017 om 16:22

Haha, nee, dat zeker weten niet

14 december 2017 om 17:54

Denk dat het pas echt een topic zou kunnen worden op het moment dat Ronaldo over een jaar of 2/3 wellicht niet meer in de picture is als grote man van Real

14 december 2017 om 19:01

Als ik me niet vergis heeft Neymar veel respect voor Ronaldo en kijkt hij vooral op tegen hem, net zoals bij Messi, dus ook hier verwacht ik wel dat het goed zal klikken tussen die twee. Het feit dat Neymar en Cavani bijvoorbeeld botsen is denk ik meer doordat Neymar zich groter voelt dan Cavani en ergens zit daar ook stukje waarheid in, maar tegenover Ronaldo of Messi zal die als mentors opkijken verwacht ik.

Ik denk niet eens dat Real Madrid hem kan betalen. Hij was al meer dan 220 miljoen 'waard' en dat bedrag is alleen maar groter geworden gezien hij nog een contract voor 4 seizoenen heeft na dit seizoen en bovendien een hoger rendement haalt bij Psg.

14 december 2017 om 15:07

Normaal gesproken koopt Perez 1 ster per zomer. Vorig jaar heeft hij niemand gekocht dus er zal ongetwijfeld geld over zijn. Ze zouden dus zo 300 miljoen kunnen neerleggen. Het verhaal is ook dat het niet botert tussen Neymar en PSG. Ik zelf geloof er weinig van, volgens mij is het gewoon een leuk gerucht omdat het bij zijn vorige transfer ook onmogelijk leek.

14 december 2017 om 15:20

Dan ben ik in ieder geval heel erg benieuwd naar Tebas die geen goed woord over had voor PSG en het onmogelijk achtte. Eens zien hoe consequent deze meneer dan is.

14 december 2017 om 15:52

1 ster per zomer? James, Bale en Ronaldo sinds 2009, dat zijn 3 sterren in 8 zomers...

De laatste galactico is al van 2014 geleden in de vorm van James. Wat jij zegt klopt helemaal niet.

Het klopt dat ze de afgelopen zomers nauwelijks hebben gespendeerd op de transfermarkt maar dat betekend niet dat ze nu opeens Neymar kunnen betalen. Dat was namelijk ook vanwege de verbouwingen aan het Bernabeu waar men mee bezig is, die kosten werden op meer dan 400 miljoen euro geraamd en dat geld moet ergens vandaan komen.

Desondanks zou Madrid een transferpotje van zo'n 200 miljoen euro opzij hebben gezet voor een ster aankomende zomer. Men is dan wel op zoek naar een echte spits en dus komt Neymar niet in aanmerking. Werner, Auba, en Icardi worden het vaakst genoemd. Overigens kan die 200 miljoen niet volledig aan de transfersom besteed worden. Zoals ik het begrijp moet men daar ook de tekenbonussen en initieel salaris en dergelijke van betalen, dat loopt al gauw op richting de 50 miljoen bij een grote aankoop.

14 december 2017 om 15:53

Wat Tebas tegenstak was dat het onmogelijk moet zijn voor een club als PSG om zo'n som neer te leggen omdat ze lang niet de inkomsten hebben die Madrid, Barca, Bayern of United hebben. Het is niet omdat PSG dat op het eerste zicht niet kan betalen dat een andere club dat ook niet kan...

Al denk ik inderdaad niet dat Madrid zo'n transfer kan betalen nee

14 december 2017 om 16:42

Super onzin van nmgnjizz, als Real weer geen grote aankoop doet kunnen ze een jaar daarop 450 miljoen spenderen volgens jou zeker? Zo werkt het allemaal totaal niet.

Geen een speler van barca wil Neymar tegenkomen in el clasico, zij weten als geen ander

Ik zie dit alleen gebeuren als Ronaldo weg is, want hij wil de enige echte vedette zijn. Daarnaast verwacht ik niet dat psg hem zomaar laat gaan. Zal real 250 miljoen of meer willen betalen?

Ik zie dit niet snel gebeuren, PSG zal natuurlijk winst willen maken op neymar wie weet 300m+ 😥 real heeft al meer dan genoeg kwaliteit en een hele erge brede selectie. Neymar zie ik ook niet in de dienst van ronaldo spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren