Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik moet net zo’n hoog rendement halen als Messi en Cristiano Ronaldo’

Laatste update:

Eden Hazard kent in José Mourinho een strenge leermeester. De manager van Chelsea is vaak kritisch op de aanvaller, omdat hij gelooft dat de Belgisch international nog beter kan en het in zich heeft om de beste voetballer van de wereld te worden. “Hij wil bijvoorbeeld dat ik meer ga scoren”, zegt Hazard in gesprek met de Daily Mirror.

/

“Aanvallers moeten scoren en aangeven, maar ik compenseer ook wel veel, omdat ik heel veel aanvallen opzet en kansen creëer voor de ploeg. Ik win ook veel vrije trappen en strafschoppen, maar hij wil dat mijn rendement omhoog gaat”, aldus de 24-jarige Hazard, die dit seizoen op dertien officiële treffers staat. “Ik moet net zo vaak scoren als grote spelers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, die iedere wedstrijd soms twee of drie keer scoren.”

“Het mooie vind ik dat Mourinho het aan mijzelf overlaat. Hij legt niet te veel druk op mij, laat ons lekker voetballen. Natuurlijk is hij niet blij als we winnen, maar hij zegt niet om de seconde dat ik dit wel mag doen en dat niet. Hij laat ons zelf het werk doen op het veld. Hij observeert en stuurt bij waar het nodig is. Als het dan niet goed is, dan is hij daar ook heel eerlijk over. Iedereen respecteert hem. Hij heeft alles gewonnen en wil nog altijd blijven winnen.”

Wie wordt dit seizoen de topscorer van Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rare trainer die Mourinho. "Natuurlijk is hij niet blij als we winnen".

16 februari 2015 om 11:12

Verkeerd vertaald of een woordje vergeten. Moet zijn 'als we niet winnen'.

Als je zoveel verdient als hij mag dat ook getoond worden op het veld. Zo zijn er uiteraard meerdere voorbeelden van voetballers die hun salaris niet waard zijn, maar als je de publieke opinie mag geloven is Hazard van een absurd hoog niveau. Terwijl hij dat vrijwel nooit laat zien. In mijn ogen zit hij dus ook nog lang niet in de buurt van Messi en CR7 en zal dat ook nog wel even duren.

16 februari 2015 om 11:20

Hij zit in ieder geval flink op de weg naar een absurd hoog niveau.

16 februari 2015 om 11:21

Hazard is ook gewoon wereldtop en laat her nu al maanden aan een stuk zien. Een goalgetter zoals Ronaldo wordt her nooit, hij heeft zij, eigen kwaliteiten die hij in het artikel opsomt. Ikzelf vind dat hij pas echt een absolute topper wordt als hik voor de nationale ploeg begint te presteren en dus iets vaker begint te scoren, maar een Iniesta heeft ook flauwe stats.

Als jij vindt dat hij her nooit laat zien, moet je vaker kijken. Denk je dat ze hem zomaar topberdiener maken, of dat de interesse van PSG en Real uit de lucht gegrepen is?

16 februari 2015 om 11:29

Ik heb geen idee waarom ze hem topverdiener maken, want hij overtuigt in mijn ogen allerminst. Dit komt ook niet omdat ik iets tegen Chelsea of België heb, maar ik zie het echt niet. Ja hij kan zeker goed voetballen en is een bovengemiddeld goede speler die in een rijtje met sterren hoort, maar zoals hij omschreven wordt.....nee, dat zie ik niet. Net zoals Gnabry daar al zegt, hij is flink op weg naar een absurd hoog niveau. Sorry maar nee, er zit weinig progressie in, hij is vrijwel dezelfde Hazard als 2-3 jaar terug. Niet doorslaggevend voor zijn ploeg en al helemaal bij de nationale ploeg niet de uitblinker die hij zou moeten zijn.

En dat jij en Gnabry hem natuurlijk wel zo goed vinden kan ik niet helemaal objectief noemen, Belgen zijnde. No offence.

16 februari 2015 om 11:32

Wat een onzin.. Hoe kun je nou zeggen dat er weinig progressie is bij Hazard? Hij speelt constanter dan vorig seizoen, is belangrijker voor zijn team dus volgens mij is dat progressie?

16 februari 2015 om 11:35

Ach, de meest gebruikte zin op VZ tegenwoordig. Andere mening dan jij is meteen onzin, tot zover jamie058.

Waaruit blijkt het dan? Hoe is hij constanter en belangrijker?

16 februari 2015 om 11:37

ik snap niet precies waarom je hazard niet goed vindt. Er gaat een constante dreiging van hem uit en zet heel veel aanvallen op. Zijn statistieken zijn alleen niet bijzonder goed, maar zegt ook dat hij daar aan moet werken. Ik vind hazard beter veldspel spelen dan C.ronaldo.

16 februari 2015 om 11:43

Ik zeg nergens dat ik hem niet goed vind? Ik zeg dat hij nog een lange weg te gaan heeft voordat hij zich kan meten met Messi en CR7 terwijl er heel wat mensen zijn die zeggen dat hij tegen dat niveau aan zit. Daarnaast roept hij al tijden dat hij hard werkt om op dat niveau te komen maar dat weet hij dan goed te camoufleren. Hij laat in mijn ogen te weinig progressie zien.

16 februari 2015 om 13:30

De BPL heeft een 'officieel' beoordelingssysteem om te bepalen wie de beste speler is, het heet iets van EA player performance index. Daar wordt van alles in meegenomen en daaruit blijkt dat Hazard de beste speler in de BPL is. Leuk feitje overigens, er staat bij dat het een manier is om subjectiviteit te verminderen en objectief spelers te kunnen beoordelen.
Hazard heeft trouwens veruit het meeste geslaagde dribbels van de BPL (en heel Europa trouwens, dus ja meer dan neymar, Messi, Ronaldo, Robben, noem ze maar op), meeste overtredingen tegen en meeste kansen gecreeerd. Staat wel in het artikel van Skysports dat ze laatst over hazard hadden nadat ie z'n contract had verlengd.
Z'n 'rendement' is misschien laag qua goals, maar hazard schiet ook bijna nooit op doel, hij gaat altijd voor de voetballende optie. Toppers als Ronaldo schieten ongelooflijk veel op doel, dus vliegen er ook meer in. Verschil is dat Hazard het hele team beter laat voetballen, een Ronaldo niet

16 februari 2015 om 13:49

Dat wat je zegt over op goal schieten klopt deels, Ajacxied.

Hazard schiet 2,1 keer per PL-wedstrijd op goal.
Messi 4,9 keer per PD-wedstrijd.
Ronaldo 5,8 keer per PD-wedstrijd.

Dan nog zijn zij efficiënter qua goals per schot, maarja, daarvoor zijn ze de twee beste spelers ter wereld.

16 februari 2015 om 17:39

Die index geeft ook geen duidelijk weergave van de prestaties. Ze nemen categorieën mee in de beoordeling die te verwaarlozen zijn. Leg Hazard en Sanchez eens zelf naast elkaar.

Hazard: 2207 minuten, 9 doelpunten (2 penalties), 5 assists.
Sanchez: 1829 minuten, 12 doelpunten, 7 assists.

Ik vind het een genot om naar Hazard te kijken, maar moet nog flinke stappen maken om zich überhaupt te kunnen meten met de beste spelers van dit moment.

16 februari 2015 om 17:56

Ze staan eerste, nu jij terug.

16 februari 2015 om 18:25

Voetbal is zoveel meer dan goals en assists, daarom bestaat die hele index. Om te voorkomen dat mensen een tunnelvisie hebben en enkel die 2 statistieken nemen voor aanvallers.

16 februari 2015 om 18:33

Die index zegt me niet veel, ik baseer me op wat ik zie. Verschillende gerenommeerde sites maken zulke berekeningen en het is altijd iemand anders die bovenaan staat.
Hier staat Eden nu bovenaan door zijn talloze dribbels e.d. Dribbels zeggen me weinig. Ik vind Eden & Alexis beiden toppers, en ik vind Alexis net iets beter voornamelijk omdat hij dodelijker is en harder werkt. Eden is een man van flitsen en creëert veel voor zijn team vanaf de zijkant.

16 februari 2015 om 18:51

Tal van sites, ja. Maar dit is van de BPL zelf, dan mag je er vanuit gaan dat er goed over nagedacht is. Zij zullen op geen enkele wijze subjectief over willen komen. Sanchez blinkt uit door in een 'matig' spelend team, Hazard is geweldig een goed spelend team. Contrast is makkelijker te zien voor mensen, waardoor hij meer opvalt.

16 februari 2015 om 18:55

Voor een aanvaller is dat het enige dat telt. Lange passen, veroverde ballen, overtredingen tegen, aantal keren buitenspel etc dat nemen zij allemaal mee in de index, maar dat doet er allemaal niet toe.

16 februari 2015 om 22:56

Sanchez neemt dat matige team op sleeptouw, waar Hazard het vorig jaar lastig had om het matige Chelsea op sleeptouw te nemen. Als hij even goed was geweest als dit seizoen werd Chelsea misschien kampioen. Maar Hazard is vrij afhankelijk van andere topspelers.

Hazard rendeerde veel minder met Mikel/luiz, Torres en co. ipv Cesc en Costa nu. Dààrom vind ik Alexis beter. Die kan een team op sleeptouw nemen zoals er maar héél weinig kunnen. Eden doet dat nog iets te weinig. Cesc is het kloppend hart van Chelsea en de belangrijkste speler, niet Hazard.

Sanchez liet het overigens ook gewoon zien bij Barcelona, en als dat geen geweldig team is...

16 februari 2015 om 11:33

hmmm, dan ben ik benieuwd wat je een hoog niveau noemt? (behalve Messi en Cr7)

16 februari 2015 om 11:37

Sanchez zit bijvoorbeeld al op een hoger niveau dan Hazard. Ik vind Hazard op dit moment vergelijkbaar met Griezmann.

Let wel, ik ben er van overtuigd dat hij veel beter kan dan nu, maar dat zegt hij zelf ook al tijden en er gebeurt niets.

16 februari 2015 om 11:49

Griezmann? Hazard werd verkozen tot 2e beste speler uit de PL. Ik zou hem zo inruilen voor pakweg Cazorla + Oxlade om het 'subjectieve Belgen-argument' tegen te gaan.

16 februari 2015 om 12:07

Nooit.

16 februari 2015 om 12:46

Hazard word overschat.
Johan Derksen zou zeggen veel blaffen maar niet bijten.
En hij brengt België niet naar een andere level zoals Bale dat bij Wales doet en Robben bij Nederland en Cr7 bij Portugal en Messi bij Argentinië.
Dries mertens heeft trouwens nooit een eerlijke kans gekregen bij België vanwege Hazard.

16 februari 2015 om 12:50

Ik zie dan weer hazard liever dan Sánchez.

Hij maakt vaak genoeg doorslaggevende doelpunten. Daarnaast creëert heeft hij de afgelopen jaren ontzettend veel kansen gecreëerd betrokken bij onze doelpunten. Dat zijn dreiging en zijn actie vooraf de assist niet in statistieken beschreven zijn maakt hem voor mij geen mindere voetballer.

16 februari 2015 om 12:53

Johan Derksen is de meest ridicule vent op deze aardbol.
Anyway, je verwijst naar zijn slechte prestaties bij België. Dat is je goed recht, daar is Eden inderdaad vaak zwak. Maar bij Chelsea laat hij zien dat hij wereldtop is. En een andere bondscoach ipv Wilmots zou er wel iets op vinden om Hazard te laten renderen.

16 februari 2015 om 13:38

Hazard is veruit de beste in de BPL, de statistieken bewijzen dat ook. Ja, ook (een stuk) beter dan Sanchez.
Wil je ook hier graag door verwijzen naar de EA Sports player performance index, waar de BPL (ja de competitie zelf, dus objectief!) zelf meet aan de hand van statistieken wie de beste spelers in de competitie zijn, om volgens hun eigen omschrijving subjectiviteit te verminderen en objectief te kunnen zijn over wie de beste is. Hazard steekt er met kop en schouder bovenuit!
De beste spelers tot nu toe dit seizoen:
1. Hazard
2. Diego Costa
3. Sanchez
4. Aguero
5. Fabregas
(6. Cazorla)

16 februari 2015 om 13:57

Volgens die index staat City op één en Chelsea op twee....

Zulk soort tabellen en speeltjes is leuk, maar ik baseer me op wat ik zie en ik zie dat Hazard niet doorslaggevend is voor zijn ploeg. In ieder geval niet in de mate die hem toegeschreven wordt.

16 februari 2015 om 17:00

Mooie en duidelijke stats, maar er blijven altijd mensen die dan roepen dat die overschat is. en dat stats niets zeggen.
Ik noem het maar onwetendheid. Waar worden stats anders op gebaseerd.
je kan iets vinden en baseren op wat je ziet, maar echt duidelijke argumenten komen er ook niet langs.

16 februari 2015 om 17:03

@knuffelbeer
Volgens mij heb je Nederland tegen Portugal niet gezien tijdens het Ek.
Ronaldo heeft Nederland namelijk in zijn eetje geketst.
En als recente voorbeeld heeft hij pas in de laatste secondes van de wedstrijd tegen Denemarken Portugal aan een belangrijke zege geholpen.
Blijkbaar doet hij tog iets goeds.

16 februari 2015 om 18:12

@15DraytonPark
Jij bent duidelijk iemand die alleen naar het sportnieuws kijkt ofzo...
Wat hij doet voor Chelsea , doet niemand!Hij speelt bijna altijd rechtsback , en is er altijd vanvoor in de aanval met gevaarlijke dribbels maar inderdaad zonder rendement. Hij heeft ook heel vaak de "voorassist" maar helaas telt dat niet mee als een statistiek.

17 februari 2015 om 00:17

Dat is dus een van de redenen dat het conservatieve voetbal zo enorm achterloopt op andere en dan vooral Amerikaanse sporten.

In alle sporten kijkt men puur naar de statistieken hoe doorslaggevend iemand is in zijn team. Wij, voetbal, zijn allergisch voor logica.

Vandaar dat wij statistieken aan de kant schuiven om te kunnen zeggen:' Nou, ik vind hem voetballend beter.'

Gebaseerd op niks terwijl statistieken feitelijk te verantwoordwn zijn. Achja. Ik noem het arrogantie. Stel je eens voor dat de NBA zijn MVP bepaald om entertainende onderdelen zoals een goede dunker zijn(wat mensen het meest interessant vinden) zoals wij bepalen hoe goed iemand is door na te gaan hoe goed hij 'voetballend' is waar wij vooral dribbels en steekpasses mee bedoelen.

Dan had je dus een Ballon d'or, waar wij dus elk jaar als kleine kids over janken, puur omdat wij niet statistisch bekijken wie het beste is zodat nutteloze argumenten worden uitgesloten.

17 februari 2015 om 09:26

Ja, hij speelt bijna altijd rechtsback. Volgens mij kijk jij niet vaak naat het bewegende beeld op je tv of wel?

Het rendement van messi en ronaldo halen is natuurlijk ook zo gepiept.....

16 februari 2015 om 11:15

Nouja zij hebben wel de mazzel dat het complete elftal om hun draait. Heel Real is gebrand op Ronaldo laten scoren en dat geldt ook door Barcelona.. In Engeland is dat niet haalbaar.

16 februari 2015 om 11:25

Klopt, als hazard bij chelsea een rol als valse spits kreeg had hij er waarschijnlijk al en stuk of 20 gescoort.

16 februari 2015 om 11:26

Dat is geen mazzel maar dat is afdwingen.. Jij vind dat hun hele team erop afgestemd is maar het is gewoon meer het feit dat ze gewoon zo goed presteren dat ze boven de rest van het team uit steken.

16 februari 2015 om 11:27

Geluk?

Dat dwing je af.. Als je er steeds 2, 3 inprikt wordt er ook een team om jouw heen gebouwd..

Hazard vind ik een beetje te lief.. Jongen met veel potentie, maar hij moet vaker voor een doelpunt gaan dan alleen voor een assist.

Hij is al 24.. Op hun 24e waren Ronaldo en Messi al 2 klasses beter.

16 februari 2015 om 11:37

Ja, maar je snapt wat ik bedoel he? Als Mourinho besluit om het hele elftal om Hazard te bouwen scoort hij ook veel meer.
Maar:
A. Ik denk niet dat dat haalbaar is in de Bpl.
B. Bovendien, kijk eens naar clubs als City, daar wordt het elftal om één speler gebouwd en als hij wegvalt heb je een enorm probleem. Dat geld in mindere mate ook voor Real en Barca, maar die kunnen ongelimiteerd geld uitgeven..

16 februari 2015 om 11:41

Denk je dat Mourinho zijn team niet al lang om Hazard gebouwd had als dat de beste optie was? Misschien moet je even kijken naar het Inter waar hij de CL mee won en dan met name naar Sneijder. Daar werd het team helemaal op afgestemd omdat hij beslissend was. Hazard zit er al een aantal jaar en er is niemand geweest die dat idee had. Dus misschien is het simpelweg geen goed plan om het team om hem heen te bouwen.

16 februari 2015 om 11:47

maar dat besluit mourinho niet pas als hij vind dat dit team niet zonder hazard kan en alles via hem moet dat is nu niet het geval

16 februari 2015 om 13:09

Wat een onzin zeg 75draytonpark,

Hazard is een geweldenaar. Ik vind de vergelijking met Griezman een beetje sneu, dan zou ik hem eerder vergelijken met Ribery. Je vergeet wel even te zeggen dat in het team van Inter destijds 0,0 creativiteit zat ingebouwd. Sneijder was de enige die een assist of doelpunt kon maken van de middenvelders. Ook was Milito niet te stoppen dat jaar, vergeet je er ook bij de vermelden. Daarentegen heb je bij Chelsea veel spelers die het spel kunnen maken. Oa Fabregas, Oscar, Willian en de onlangs aangekochte Cuadrado. Mou gokt daarom liever op meerdere spelers en gelijk heeft ie. Daarnaast noem je nu Sneijder op die welgeteld 1 topseizoen heeft gehad op zijn 28?? 29?? en is Hazard nog jong en zijn beste jaren moeten nog komen.

Even terugkomend op je post boven, Hazard niet om willen ruilen voor 2 Ox en Cazorla is natuurlijk lachwekkend en totaal niet serieus te noemen.

16 februari 2015 om 13:53

Leuke populaire woorden allemaal... Onzin, niet serieus te nemen, lachwekkend. Allemaal haantjesgedoe hier op vz, stoere mannen.

Ik zou Hazard niet omruilen voor Cazorla en Ox omdat we bij Arsenal behoefte hebben aan scorend vermogen en laat dat nou net het zwakste onderdeel van zijn spel zijn. Als je een beetje na had gedacht en niet zo blind er tegenin was gegaan had je dat zelf kunnen beredeneren.

Hazard is idd een fantastische voetballer, maar in mijn ogen niet de topper die hij vaak genoemd wordt. Maar als ik het anders zie is het onzin en ben ik niet serieus te nemen, dus ik laat de mogelijkheid om het te verklaren deze keer graag langs me heen gaan.

16 februari 2015 om 14:58

Ik begrijp opzich wel wat je allemaal wilt zeggen, maar Hazard is niet minder dan Sanchez. Sanchez scoort meer en geeft meer assists maar dat is het dan ook weer. Ik vind dat je Sanchez goed kunt vergelijken met Reus, ze halen allebei enorm goede statistieken maar ze zijn niet die constante dreiging die Hazard is. Sanchez haalt betere statistieken, maar voor de rest is bijna alles in het voordeel van Hazard.

Dit roept hij wel erg vaak.. Ik vind dat Hazard enorme stappen maakt. Wat ik wel zie is dat hij nu minder vaak de kansen creëert. Fabregas en Oscar doen dat nu veel meer waardoor hij meer kan gaan scoren. Maar zijn dribbels zijn ongeëvenaard in Engeland, er is geen speler die zo kan dribbelen. Hij is wel een wereldspeler en kan ook zeker ooit de gouden bal winnen, maar dan moet hij Chelsea wel echt een heel seizoen lang bij de hand gaan nemen..

16 februari 2015 om 11:33

En juist dat laatste doet hij nooit en zie ik hem ook niet snel doen. Hoezo vind je dat hij enorme stappen maakt? Omdat hij zoveel succesvolle dribbels heeft? Dat is toch geen prestatie waar je iets aan hebt?

Jij zegt dat Messi en CR7 de mazzel hebben dat de teams om hun draaien. Dat is de omgekeerde wereld natuurlijk, zij dwingen het af dat een elftal op hun afgestemd wordt omdat ze uitzonderlijke prestaties leveren. Als Hazard echt een keer de Gouden Bal wil winnen zal hij dat ook af moeten gaan dwingen. Nu is hij een winger net als Sanchez, met het verschil dat Sanchez doorslaggevend is voor zijn ploeg.

16 februari 2015 om 12:57

75draytonpark

Dat doet hij nooit ? Sorry hoor, maar ik heb elke wedstrijd gezien van Chelsea dit seizoen (op 2 na) maar hij maakt wel degelijk het verschil. Nee, hij is staat niet altijd in de statistieken als aangever of doelpuntenmaker, maar hij maakt zeer vaak de actie van het doelpunt. Hij speelt op een hoger niveau dan vorig seizoen en heeft ook vaak situaties gedeblokkeerd.

Hazard is niet minder doorslaggevend, maar het kan zijn dat het bij Chelsea minder opvalt, omdat meer mensen doorslaggevend zijn. Fabregas en Costa zijn ook doorslaggevend en ook Oscar wordt doorslaggevender.

Bij Sanchez valt het misschien meer op, omdat er bij Arsenal minder kwaliteit loopt, net als vorig seizoen bij Chelsea toen Hazard de meest doorslaggevende factor was.

16 februari 2015 om 13:05

Ik baseer mijn mening ook niet alleen op statistieken, want dan komt Hazard er helemaal slecht vanaf. Ik zie het gewoon niet dat hij zo doorslaggevend is, maar ik moet toegeven dat ik niet alle wedstrijden van Chelsea gezien heb. Het valt me alleen wel op dat hij niet zovaak uitgelicht wordt in analyses en dat hij nu al een hele tijd zegt dat hij beter moet.

'dat doet hij nooit' ging over het team bij de hand nemen. Denk dat ik daar wel gelijk in heb, want hij is niet de persoon die iedereen even tot de orde roept. Kan ook aan zijn persoonlijkheid liggen.

16 februari 2015 om 13:15

Wat moet hij dan doen om het team bij de hand te nemen ? Roepen ? Hij doet het met zijn voeten. Met die 2 dingen, neemt hij het team bij de hand.

Deze man zal in de toekomst samen met Pogba en Sterling tot de beste 3 spelers van de wereld behoren.

16 februari 2015 om 11:20

Neymar?

16 februari 2015 om 11:35

Ik schat deze 3 spelers hoger in als Neymar op de lange termijn. Neymar zal de nummer 4 zijn.

16 februari 2015 om 11:43

Sterling die niks presteert hoger in schatten dan Neymar. Wat een grap

16 februari 2015 om 12:49

Heb je de Sterling hater weer.
Vorig seizoen vanaf Januari de beste speler van Liverpool en had een beter seizoen als Neymar.
Dit seizoen is Neymar beter maar Sterling is alsnog vaak beslissend geweest.
In December de Golden Boy gewonnen.
Niks gepresteerd? snel ophouden hoor.

16 februari 2015 om 13:53

Ik geb het over de toekomst. Goed lezen.

16 februari 2015 om 11:29

Volgens mij speel je te veel Fifa want zo ver zal Hazard het nooit schoppen. James Rodriquez is 2 keer beter dan hem. Dan heb je echte dribbelaars zoals Neymar, Gotze en Reus waar hij lang niet in de buurt komt. Pogba wordt wel ooit top 3 daar geloof ik wel in maar dat je Sterling en Hazard opnoemt is gewoon lachwekkend. Verratti heeft zelfs meer talent en vind ik een vele beter dribbelaar dan Hazard maar dat is mijn mening.

16 februari 2015 om 13:33

Toen ik las dat je hazard geen goede dribbelaar vond nam ik je al niet serieus.

16 februari 2015 om 13:41

Hazard is de beste dribbelaar van Europa, volgens de officiele statistieken. De meeste geslaagde dribbels van heel Europa! Heb je nog meer onzin waar je van af wilt?
Zou ook eens wedstrijden van Chelsea gaan kijken, dan weet je hoe goed hij echt is

16 februari 2015 om 14:22

Zijn jullie nou serieus? Dus jullie vinden dat Hazard in de top 3 van de wereld komt. Watvoor gozers lopen hier op dit site rond man. pff..
Jullie zijn echt grappig dat je hem nog de beste dribbelaar van Europa kan noemen. Statistieken wat maakt het uit? De bal is rond. Volgens de statistieken had AS Roma ook van Parma deze week moeten winnen.
Als je spelers als Robben, Bale en Ribery in Europa hebt. Hoe de fuck kan Hazard nou de beste dribbelaar zijn? Er zijn zoveel jonge spelers die duizend maal beter dan hem zijn.

16 februari 2015 om 14:28

Dat heriner ik me niet zo goed maar ik ben helemaal niet enthousiast over Hazard dat kan je wel zeggen. Hij is een goede voetballer maar dat je hem met Ronaldo gaat vergelijken is te grappig voor woorden, laat staan vergelijken met Messi.

16 februari 2015 om 14:38

Hahahahahaha, beweer je nou dat Bale een betere dribbel als Hazard heeft?
Komop zeg, Hazard heeft meer voetbal in z'n linkerteen dan Bale in zijn hele lichaam.

16 februari 2015 om 15:21

Wat een rare vogel ben je zeg! Denkje dat hij voor jan doedel 100 miljoen heeft gekost.
Ik weet al wie Hazard is sinds zijn 1ste debuut bij Lille. Jullie komen met mij discussieren over een speler die jullie pas gisteren hebben leren kennen.
De wereld stond op zn kop toen Bale zijn Champions league debuut maakte met Tottenham. Wat heeft Hazard op zn kop gezet dan? Bale is alles wat Hazard niet is. Alsjeblieft zeg! Hoe moet ik jullie nou serieus nemen? Je hebt wel leuke uitspraken met linkerteen en rechterknie maar als we het over de feiten hebben. Dan weetje helemaal niks.

16 februari 2015 om 16:03

Je snapt niet zoveel van het spelletje he?

Even voor iedereen bepalen hoelang ze Hazard en Bale kennen.
Als je weleens voetbal kijkt, zie je dat (hoop ik voor je) Hazard voetballend superieur is aan Bale. Bale haalde goeie stats bij Tottenham maar moest daar ook alles doen. Waar Hazard nog speelt met meerdere beslissende speler bij Chelsea. Hey, heeft Bale het nu niet ontzettend moeilijk in een team waar er meer gasten kunnen ballen? jep, dat heeft die het inderdaad.

16 februari 2015 om 18:40

'Statistieken wat maakt het uit?'
Alles?! Dat is de enige vorm van objectiviteit die je hebt.
Laten we anders statistieken afschaffen in de medische wetenschap en vooral met z'n allen gevaarlijke middeltjes en kwakzalverij gaan aanhangen. Terug naar de middeleeuwen dan maar! Kan zijn dat het sowieso je levensstijl al is, maar dat lijkt me sterk in deze moderne wereld

Ogen bedriegen, mensen bedriegen, verhalen bedriegen, statistiek doet dat niet. Hazard is een veel betere dribbelaar dan Bale. En ik kan je verzekeren dat hazard duurder zal zijn dan Bale was als hij deze zomer wordt verkocht. Of is Messi ook slecht volgens jou? Die is nooit voor (veel) geld getransferd.....

16 februari 2015 om 18:49

En statistieken zeggen niks over wie moet winnen... Als ik je dat nog moet uitleggen moet je echt de schoolbanken weer in. Statistieken kunnen misschien laten zien wie er beter was, maar niet wie er had moeten winnen. De enige statistiek die telt is het aantal doelpunten. Net zoals bij dribbelaar het aantal geslaagde dribbels telt en niet de betaalde transfersom oid. Hij is trouwens 2x verkozen tot beste speler in Frankrijk en vorig seizoen als 2e in Engeland.

Eden, stop met dit te roepen, en ga het eens een keer bewijzen. De competitie is 2/3e gespeeld en je hebt er nog altijd maar 9.

Robben is 3 klasses beter als hazard. In het rijtje messi en ronaldo al helemaal niet.

16 februari 2015 om 11:58

Robben is beter als Hazard maar absoluut niet 3 klassen. Hazard is een stuk jonger en toen Robben zo jong was haalde hij niet het niveau die Hazard nu laat zien.

16 februari 2015 om 16:13

Ben jij niet goed ofzo? Robben speelde vanaf ze 21ste al bij chelsea, liet het direct in zijn eerste jaar zien en zijn lijn was toen al stijgende. Enigste waar ze niet tevreden over waren was dat "gedive" van hem

16 februari 2015 om 18:37

Wat dacht je van zijn blessures dan?

Vraagje: wat denken jullie ... zouden ronaldo en messi ook deze hoge aantallen halen in de pl of bundesliga ? Desnoods onder het mom van dat barca en real emigreren naar die 2 competities. Ik weet dat het nooit zal gebeuren maar ik vroeg het mij gwn af

16 februari 2015 om 14:26

Ronaldo heeft toch zich al bewezen in de Premier League? Hij was toch topscorer van de PL met Man United.
In iedergeval dat is geen vraag want deze 2 spelers kunnen het overal maken.

Dat rendement gaat hij bij Chelsea of überhaupt in de BPL never nooit halen. Je kan wel één seizoen een uitschieter hebben, maar dan moet ook echt alles mee zitten.

Maar goed, dat rendement heeft hij ook niet nodig. Hij kan op een andere manier heel belangrijk zijn en het verschil maken. Sowieso vind ik het onzin dat spelers die zelf ook al wereldbekend zijn zichzelf vergelijken met Ronaldo en Messi en zo willen zijn. Doe gewoon je eigen ding en klaar.

Zegt hij in de Daily Mirror ? Dit werd gisteren toch echt wel in Téléfoot gezegd, met Leboeuf als interviewer.

Voor mij moet Hazard zich niet per se focussen in het scoren. Ik geniet van de speler die hij nu is en zou het jammer vinden als hij een pure scoringsmachine wordt net als Ronaldo.

Hij is erg goed ik ben fan. Vooral omdat hij altijd door wil gaan en nooit een schwalbe maakt. Hij is uiteraard nog niet op het niveau Ronaldo en Messi en Arjen Robben is op dit moment ook beter. Dit betekent niet dat hij niet kan halen hij wordt wel degelijk elk seizoen beter.

beste spelers van de wereld

1.lionel messi
2.cristiano ronaldo
3.arjen robben
4.eden hazard
5.manuel neuer

en hij is ook nog zooooooo jong

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren