Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is een schande hoe er momenteel over Ronaldo gesproken wordt’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft sinds zijn terugkeer bij Manchester United zijn waarde voor de ploeg al meerdere keren bewezen met belangrijke treffers, maar ontkomt in Engeland niet aan de nodige kritiek. De Portugese sterspeler zou te passief zijn en werd er mede verantwoordelijk voor gehouden dat Liverpool met 0-5 over United heen kon walsen. Rio Ferdinand noemt de kritiek aan het adres van Ronaldo 'een schande en absoluut gebrek aan respect'.

Ronaldo scoorde viermaal in zijn eerste zeven Premier League-wedstrijden dit seizoen en kwam in tien optredens in alle competities zeven keer tot scoren. Desondanks wordt hem verweten dat hij te passief is als zijn ploeg niet in balbezit is. In het bijzonder tijdens het thuisduel met Liverpool, toen de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer een ongekende oorwassing kreeg. Volgens Ferdinand was Ronaldo echter niet de enige boosdoener. De voormalig speler van United noemt de kritieken dan ook volledig onterecht.

"Ik heb wat gepraat gehoord en de enige manier waarop ik het kan uitleggen, is dat het godslastering is", aldus Ferdinand op zijn YouTube-kanaal FIVE. "Ik hoorde dat Ronaldo de reden was dat United geen successen meer zou behalen. Luister, praat niet zo. Alsjeblieft, het is een schande en een absoluut gebrek aan respect. Soms speel je naar de sterktes van mensen, dat kan als je een superster in je team hebt. Ronaldo zal een van de beste spelers zijn in elke generatie die je je maar kunt bedenken."

Dinsdagavond neemt Ronaldo het met United op tegen Atalanta in de vierde speelronde van de Champions League. In het thuisduel met de Italianen, twee weken geleden op Old Trafford, maakte Ronaldo tien minuten voor tijd een comeback compleet door een 0-2 achterstand om te buigen naar een 3-2 overwinning. De aanvaller kopte raak op aangeven van Luke Shaw en stelde de zege daarmee veilig. De ploeg van Solskjaer gaat momenteel aan kop in Groep F met zes punten uit drie duels. Villarreal en Atalanta volgen met vier punten, Young Boys sluit de rij met één zege.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Godslastering nog wel. Ronaldo is een luie speler op het veld die niet met de rug naar de goal kan spelen maar wel speelt als centrumspits.
Ze winnen met 2-0 van Spurs en hij scoort een fraaie doelpunt en de ex Mancs komen meteen schuimbekken.

Eerlijk gezegd, Ronaldo gaat ze geen prijzen opleveren. Zal hier en daar een doelpunt maken maar ik vind het voetballend een dinosaurus. Moet het hebben van perfecte aanvoer en balletjes afwachten in de zestien zodat je effe weer een pirouetje kan maken en Siuu kan schreeuwen.

2 november 2021 om 11:01

Die twee goals die hij maakt tegen Spurs zijn natuurlijk goede voorbeelden van “perfecte aanvoer en balletjes afwachten in de 16”.

2 november 2021 om 11:07

Wat natuurlijk prima is, hij is een spits en die hoef je niet te zien zwoegen van voor naar achter. Het gaat om momentopnames bij een speler van zijn kaliber op zijn huidige leeftijd.
Hij is niet meer de Ronaldo van 10 jaar geleden en 3 mannetjes uitdribbelt om vervolgens in de kruising te schieten.

2 november 2021 om 11:49

Iedereen doet alsof hij alleen maar in staat is balletjes binnen te tikken en op de goede plaats te staan, maar die afgekeurde goal tegen Liverpool haalt dat toch al volledig onderuit? Gewoon een hele goede goal die een spits die enkel een afmaker is echt niet maakt.

2 november 2021 om 11:56

Die afgekeurde goal tegen Spurs haalt dat ook gewoon onderuit. En die goal tegen Atalanta is ook geen “binnentikkertje”. Ik snap ook niet waar dat continu bagatelliseren van prestaties vandaan komt.

2 november 2021 om 12:35

En tegen Liverpool en Leicester was hij nergens te bekennen. Leuk dat hij nu wel effe scoort maar wanneer United het moeilijk heeft is hij niet de speler die opstaat.

2 november 2021 om 12:43

nee je hebt helemaal gelijk. Jij hebt liever lacazette en nketiah in de spits zeker

2 november 2021 om 12:46

Tegen Liverpool had hij net pech met een paar cm buitenspel. Zo slecht was hij daar niet eens. Als t hele team drama speelt kan je je daar moeilijk aan onttrekken. Je hebt het over 'ex mancs' die schuimbekken, maar in jouw reactie valt juist veel haat af te lezen

2 november 2021 om 12:47

@ Somagunner Hij is 9 seizoenen lang de speler geweest in Madrid die opstond, in zijn eerste periode in Manchester heeft ie ook zat wedstrijden beslist. Dat doet hij nu nog steeds, alleen zonder spelers als Rooney, Giggs, Scholes, Park, Carrick. Je ongekende frustratie en haat jegens hem neemt een vorm aan waaruit niks anders te concluderen valt dan dat je een Messi fan-girl bent.

2 november 2021 om 13:09

Niet de speler die opstaat? Wat gebeurde er dan tegen Tottenham? En tegen Atalanta? En tegen Villarreal? Of tegen West Ham? Of tegen Newcastle?

2 november 2021 om 14:12

Dit is het domste wat ik ooit op VZ gelezen heb. Wanneer United het moeilijk heeft is hij niet de speler die opstaat. Heb ik het verkeerd gezien of hij de laatste keren letterlijk de wedstrijd gewonnen met zn doelpunten.

2 november 2021 om 15:36

Omdat Ronaldo effe een buitenspel doelpunt maakt wanneer de wedstrijd gespeeld is betekend niet dat hij goed was.
Houd op man.

2 november 2021 om 15:38

Hij doet niet veel wanneer United het moeilijk heeft.
Loopt een beetje rond en heeft de voetballende kwaliteiten niet om dat te compenseren.

2 november 2021 om 16:23

Nee hij doet niet veel inderdaad. In al die opgenoemde wedstrijden was hij wel super beslissend met goals en/of assists maar verder deed hij niet al teveel.

2 november 2021 om 17:13

Hoe kan je dit zeggen hij scoort notabene de winnende tegen Villareal en tegen Atalanta in de CL waardoor ze 6 punten hebben ipv 2. Tottenham goal en Assist dat waren wedstrijden waarin Man u het heel moeilijk had zeker tegen Villareal.

2 november 2021 om 17:22

Kom op Lierse, voetbal is allang geen scorebord journalistiek zoals vroeger. Ieder keer wijzen naar die doelpunten wanneer United won.
Ik heb aardig wat reacties gegeven waarom ik Ronaldo geen goede spits vind voor United. Hij mist bepaalde basishandelingen die je wel ziet bij de topspitsen.
Hij werkt niet mee aan een positieve spelbeeld en continue krijgen de middenvelders en de trainer de schuld. Maar een Ronaldo dat amper druk zet en niet meevoetbalt krijgt amper kritiek omdat hij doelpuntjes maakt in bepaalde wedstrijden.
Ronaldo zal United niet naar de prijzen schieten


2 november 2021 om 18:00

Ok. Ik dacht, reageer niet meteen op je eerste post. Maar nu kan ik je niet meer serieus nemen. ‘Hij mist bepaalde basishandelingen die je wel ziet bij topspitsen’? Serieus? Hoeveel doelpunten moet je dan maken om een topspits te zijn? Welke handelingen heb je het over?
Was Inzaghi dan ook geen topspits?
Begin serieus te twijfelen of ik alsnog in een troll getrapt ben eerlijk gezegd…

2 november 2021 om 11:04

Hij scoort (belangrijke) doelpunten en maakt ook ballen af die een normale speler bij United niet zou hebben gemaakt, maar goed.

Dat Ronaldo geen echte centrumspits is in het woord van: hij kan niet met de rug naar het doel spelen, daar ben ik het wel mee eens. Hij is daar niet zo heel erg sterk in nee.

Voor de zijkant mist hij in mijn ogen tegenwoordig echt de actie die hij vroeger wel had. Hij is nu gewoon een doelpuntenmachine.

Ik denk niet dat Ronaldo Man Utd prijzen gaat opleveren. Echter denk ik dat dit niet zo zeer te maken heeft met Ronaldo, maar meer met het team eromheen. Er zit te veel middelmaat nog tussen.

2 november 2021 om 11:33

De invloed van Fernandes is vele malen minder sinds Ronaldo er bij is gehaald. Daarnaast hebben ze niet de flankspelers die veel aanvoer leveren, maar vooral naar binnen komen. Als er iets is waar het Ronaldo aan ontbreekt, is het een slimme loopactie zonder bal om andere spelers in stelling te brengen. Dat bij elkaar maakt het niet erg succesvol.

2 november 2021 om 11:39

Feitelijk gezien valt het nog wel mee met die zogenaamde terugval van Fernandes. Nog steeds veruit het meeste kansen gecreëerd uit open spel. In de CL 4 assists in 3 wedstrijden en in de PL 4 goals en 3 assists in 10 wedstrijden.

Daarnaast moet er niet vergeten worden dat Fernandes ook bij Man U al periodes gehad heeft waar het voetballend echt matig tot slecht was, maar dat dat verbloemd werd door uitstekende statistieken.

2 november 2021 om 17:15

Geen Slimme loopacties? Als Ronaldo loopt lopen er altijd verdedigers met hem mee dus zal er altijd ruimte ontstaan. Zoals bijvoorbeeld de goal van Maguire tegen Atalanta loopt naar de bal om vervolgend de bal te laten lopen voor Maguire.

2 november 2021 om 11:08

Ik vraag me af welke wedstrijd jij hebt gekeken.
Het was sowieso 0-3 ipv 0-2 en Ronaldo speelde goed, kwam veel dreiging af en scoort twee goeie goals.

2 november 2021 om 11:31

Ronaldo scoorde 1 van de 3 doelpunten. Verder ben ik het wel eens Somagunner. Geweldige afmaker. Niet alleen intikkertjes. Maar voetballend voegt hij dusdanig weinig toe, dat hij je zeker geen prijzen gaat opleveren. En dat mag ook wel. Hij is de jongste niet meer. Dus een schande is het allerminst.

2 november 2021 om 11:50

Eentje wordt afgekeurd, maar was een mooie goal

2 november 2021 om 11:56

Voegt voetballend weinig toe? Toevallig niet zijn assist gezien op Cavani?

2 november 2021 om 11:14

Tis anders gwn de beste spits van de compeitie. Maar goed, Arsenal heeft weer een paar potjes gewonnen en de arsenal fans kimen weer uit hun grot om alles en iedereen van andere teams weer af te kraken.

2 november 2021 om 11:50

Zijn in dit topic alleen al voldoende Arsenal fans die in gaan tegen de mening van Somagunner. Laat je mening over een hele groep niet zo beïnvloeden door een rotte appel joh.

2 november 2021 om 11:18

Toch schiet hij ze er weer makkelijk in en dat is waar een aanvaller voor in het veld staat. Aan een aanvaller die allerlei mooie acties maakt maar er een matig rendement aan koppelt heb je minder

2 november 2021 om 11:25

United stond er beter voor met Cavani in de spits, met hem zijn 2e geworden.
Voetbal is niet meer zo makkelijk dat je poachers als Inzaghi titels mee kunt winnen.
Je moet druk kunnen zetten, aanspeelpunt zijn en de buitenspelers af en toe dienen.
Luie voetballers zie je niet meer sinds gegenpressing een ding is geworden.

2 november 2021 om 12:16

Wat maak je jezelf belachelijk zeg. Benzema is zowat de enige spits die dat allemaal kan en doet. Voor de rest heb je met Lewa, Kane, Cavani, Suarez, Icardi, Immobile, Lukaku, Auba, Vardy en ook de huidige Ronaldo genoeg spitsen die zich alleen bezig houden met doelpuntjes maken. (en dan heb je nog de 2 toekomstige Ballon Dor winnaars Haaland en Mbappe, die het toch voornamelijk van hun snelheid en power moeten hebben) Maar het is natuurlijk wel makkelijk om te bashen op een speler van 36 jaar oud, die niet meer zo soepel en voetbaltechnisch is als 15 jaar geleden.

2 november 2021 om 12:38

Ik stopte al met lezen op het moment dat je Lewa, Kane enlukaku opnoemt. Zij kunnen juist heel goed voetballen met de rug naar de goal.

2 november 2021 om 12:59

Kane is te traag om druk te zetten. Bij Lukaku springen geregeld ballen een meter van zijn voet, dus die kan je nauwelijks gebruiken als kapstok en Lewa is een fantastische afmaker en in mijn ogen de beste speler ter wereld (op dit moment), maar gaat liever voor eigen succes (en terecht) dan dat je hem op een fijne steekpass of voorzet kunt betrappen.

2 november 2021 om 16:58

Lukaku is tijdens zijn Inter periode een kapstok geworden. Technisch niet volmaakt maar wint veel fysieke duels waardoor hij de bal bij zich kan houden na een hoge/lange pass,
Kane was tot vorig seizoen een goede spits dat doelpunten voor de lol maakte en een goede aanspeelpunt voor Son en andersom.

2 november 2021 om 17:01

Ronaldo is niet een Inzaghi. Hij is ook geen poacher. Een 36 jarige Ronaldo is altijd nog beter dan de spitsen van Arsenal

2 november 2021 om 11:23

Noem eens 5 spitsen die completer zijn dan Ronaldo?
Laat staan betere spitsen zijn dan.
Die het niet moeten hebben van aanvoer. En voetballend nog beter zijn dan Ronaldo.

Ben ik dan wel even benieuwd naar.

2 november 2021 om 11:41

Die man is bijna 37 komt op zeg. Logisch dat hij niet heen en weer meer gaat rennen en dat hij ook niet meer de lenigheid heeft van zijn prime. Je moet je energie wel slim gaan gebruiken op die leeftijd. Hij is gewoon nog van wereldklasse en dat op zijn leeftijd. Mag je wel iets meer respect voor hebben. Want bijna niemand, op Zlatan na, speelt op zo'n leeftijd nog op het allerhoogste niveau.



2 november 2021 om 12:28

Wat kan mij zijn leeftijd nou schelen? Het is topvoetbal en hij is een basisspeler. Er zijn geen verzachtende omstandigheden.

2 november 2021 om 12:37

Wat jij schets is dat hij er helemaal niks van kan. Dus dat is al dikke onzin. Is nog steeds de beste spits in de Premier League dit seizoen. Jij doet net alsof hij 3 a 4 man moet uitspelen zoals in zijn prime. Dat bedoel ik daarmee. En je kan wel zeggen geen verzachtende omstandigheden maar 37 jaar is behoorlijk oud in de voetbalwereld. Dus des te knapper dat hij nog zo presteert.

2 november 2021 om 12:42

Hij is niet de beste spits van de competitie. Dat vind ik onzin. Lukaku, Kane(in normale doen en Firmino zijn allen beter dan Ronaldo.

2 november 2021 om 13:10

Als je Firmino beter vindt dan Ronaldo als spits dan neemt letterlijk niemand je serieus. Die heeft niet eens gegarandeerde basisplek met Jota die erbij zit. En indrukwekkend toch dat Ronaldo beter presteert op zijn leeftijd dan Kane en Lukaku op dit moment. En die zitten in hun prime op dit moment. Moet je nagaan dat Ronaldo in zijn prime die 2 helemaal omver blaast.

2 november 2021 om 14:14

Hahaha Firmino 😭😭😭

2 november 2021 om 15:34

Firmino was zeer belangrijk in de 5-0 trashing tegen United. Scoorde weliswaar niet maar deed veel meer dan Ronaldo.
Ik vind hem een betere spits dan Ronaldo.

2 november 2021 om 15:57

Ja en Depay is beter dan Messi. Man man man baseren op 1 wedstrijd en Ronaldo wel bashen op een heel seizoen terwijl die keer op keer de winnende maakt. Firmino komt nooit in de buurt van Ronaldo. Hij mag dromen om zoveel wedstrijden te beslissen.

2 november 2021 om 16:56

Salah is een betere aanvaller dan Ronaldo.
Firmino in mijn ogen een betere spits, maakt spelers om zich heen een stuk beter. Is enorm belangrijk op de manier hoe Liverpool speelt. Hij werkt hard, technisch een stuk beter en is een aanspeelpunt.

Ronaldo is een levende legende als voetballer maar we mogen toch wel aangeven dat andere spitsen beter dan hem zijn op de spitspositie?

2 november 2021 om 18:11

Nogmaals Firmino heeft niet eens een definitieve basisplek omdat hij juist te weinig scoort en Jota wel. En dat maakt hem beter dan Ronaldo? Nee Ronaldo is tig keer beter dan Firmino zelfs op 36-jarige leeftijd. Heeft dit seizoen meer gepresteerd dan Firmino.

2 november 2021 om 11:49

Godslastering nog wel, open je jouw comment. Ferdinand zal wel iets hebben gezegdals blasphemous of blasphemy. De term die ooit exact alleen voor precies dat, godslastering, werd gebruikt is in de populaire spreektaal van de Britten gedegradeerd, als je het zo mag noemen, tot een nette manier om bullshit te zeggen. Dus til niet te zwaar aan de verwijzing naar opperwezens in dit geval.

2 november 2021 om 12:40

hahahah hoe hij die bal inschiet is toch fenomenaal? ook bij die afgekeurde goal geweldig afgerond. En hij gaf ook gewoon een assist na een goeie actie. Eerlijk, heb je wel gekeken?

2 november 2021 om 12:53

En ik zag hem sputteren als vis op droog land tegen Liverpool en Leicester. Totaal onzichtbaar. Een paar doelpuntjes tegen een slechte Spurs veranderd mijn blik niet op Ronaldo.

2 november 2021 om 12:58

haha nou mijn blik op jou wel. Ik en ik denk vele anderen hier gaan jou nooit meer serieus kunnen nemen na dit soort belachelijke uitspraken over 1 van de beste spitsten ooit.

2 november 2021 om 13:36

Kerel, dat Arsenal het weer redelijk doet is totaal geen reden om haat te gooien richting Ronaldo. Hij is op een aardige leeftijd gekomen en zet statistieken neer van een Kane, Lukaku, etc. In hun prime. Wat in godsnaam wil je nog meer van iemand van 36/37?

2 november 2021 om 15:35

Argumenten zijn op en dan verwijzen naar Arsenal. Goedkoop man.

2 november 2021 om 12:57

Sinds wanneer moet men met zijn 11 verdedigen? Dit is zo'n flauwe kul. Als de coach zijn team goed zet moet Ronaldo zelfs niet mee verdedigen, zijn taak is om goals te maken en dat doet hij perfect tot nu toe.

2 november 2021 om 13:05

Wat is de laatste voetballer die gemiddeld een ratio van 0,7 kan aanhalen bij Man United?

Achjah... De Engelse pers vindt altijd wel punten van kritiek. Daar teren ze op, elke dag moeten de 'roddel' bladen weer gevuld worden. En de vraag naar dit soort bladen is groot in Engeland.

Een grote naam verkoopt lekker, dus Ronaldo is een easy target en marketingmachine voor de pers.

2 november 2021 om 11:52

Tuurlijk vind de Engelse pers altijd kritiek, maar laten we alsjeblieft niet doen alsof een ex-teamgenoot en vriend van Ronaldo zijn mening ook maar iets anders is dan die van de pers.

Het is een mening, en die is enorm biased.

We zien toch allemaal hoe erg de 'vriendjes van' elkaar beschermen bij United. Ole wordt een enorm hand boven zijn hoofd gehouden, ook al laat hij al jaren zien dat het een tactisch onbenul is.

2 november 2021 om 12:04

@ Future:

Klopt ook, maar ik kan me wel vinden in de argumenten van Ferdinand:
"ik hoorde dat Ronaldo de reden was dat United geen successen meer zou behalen."

Bijvoorbeeld.

Daarna slaat hij soms wel door in zijn bewoording maar ik denk ook dat je in bovenstaande quote beter Ronaldo kan vervangen door Ole

3 november 2021 om 11:26

In de meeste uitspraken die deze jongens doen zit vaak een kern van waarheid. Alleen zie ik zelf ook altijd het terugkerende element waar ze dan net doorslaan in hun praise of kritiek, waardoor ze totaal ongeloofwaardig worden.

Deze mensen moeten altijd het uiterste van het spectrum kiezen, omdat dat aandacht genereert. En dat is prima uiteraard, maar dan moet men niet raar opkijken als niemand ze later nog serieus neemt

'wij van WC-eend'... Natuurlijk vindt Ferdinand dit, zeker na de laatste wedstrijden, maar Ronaldo is qua spel toch gewoon over zijn top heen. Qua goals is hij nog fenomenaal, maar het is al lang niet meer de Ronaldo van Madrid. Ook niet zo vreemd op die leeftijd. Altijd dat geneuzel dan weer over een gebrek aan respect... het hele elftal van United draait slecht, dan mag je commentaar leveren op elke speler, dus ook op Ronaldo.

2 november 2021 om 11:16

Zijn statistieken geven vooralsnog weinig aanleiding tot kritiek. Hij doet waar hij voor in het veld staat als aanvaller

2 november 2021 om 11:26

Er wordt dat ook geen kritiek op zijn statistieken gegeven. 'desondanks wordt hem verweten dat hij te passief is als zijn ploeg niet in balbezit is.' Je zou er over kunnen discussiëren of de taak van een aanvaller enkel is om te scoren en hij verder lekker op de middenlijn mag blijven staan, ongeacht wat er op dat moment van het elftal gevraagd wordt, maar die discussie sla ik vast even plat: als het niet loopt ga je kijken naar wat er beter kan. Meeverdedigende aanvallers zou zeer gewenst zijn.

2 november 2021 om 11:33

Dan ga je kijken wat er beter kan ja. Misschien geen McFred op het middenveld, dat middenveld is zo ongelofelijk matig, verdediging ook en dan wordt er alleen maar gekeken naar Ronaldo die niet meeverdedigt?

2 november 2021 om 12:34

@yelle ik zie een Messi ook al jaren niet meeverdedigen. Vind je die ook ondermaats presteren dan? Dit soort spelers staan erin om voorin het verschil te maken. Zeker op deze leeftijd moet je niet verwachten dat die nog de energie hebben om druk te zetten op verdedigers en achter hun mannetje aan te lopen en dan ook voorin nog het verschil te maken. die moet je gewoon op hun kwaliteiten benutten

2 november 2021 om 15:42

Ik probeer een beetje de nuance te zoeken, zijn sterke punten te benadrukken en zeggen dat je op élke speler commentaar mag leveren en ik word gelijk weer om mijn oren geslagen met andere mogelijke oplossingen en whataboutisms om Ronaldo maar uit de wind te houden en lekker likes te vangen.
Kom nou jongens, zonder bal doet Ronaldo gewoon bar weinig en dan een aanvaller die wel afjaagt zou het spel denk ik ten goede komen. Natuurlijk zijn er ook allerlei andere factoren die het spel ten goede zou komen, maar dat is niet de kern van Ferdinand (die blijkbaar vind dat we enkel respect moeten hebben en het schande is om zwakke punten van Ronaldo te benoemen), of mijn reactie (dat op iedereen commentaar zou mogen komen). Dus een beetje onzinnig om er bij te halen. En dat gezever over Messi gaat al helemaal nergens over want dat gaat er al weer vanuit dat ik vind dat Messi dat wel mag.

Vandaar nog maar een keertje een herhaling uit mijn eerste reactie: het hele elftal van United draait slecht, dan mag je commentaar leveren op elke speler, dus ook op Ronaldo. Die stelling geldt ook voor elk ander willekeurig elftal en speler. Ik vind het onzin dat Ferdinand dan weer een zogenaamd gebrek aan respect ten tonele tovert.

2 november 2021 om 11:28

Dat mag. Maar dat het team slecht speelt. Moeten ze daar de juiste man voor op aan spreken (OGS). Ipv hem te blijven beschermen. Er zijn genoeg mensen die op dit moment toch de voorkeur geven aan Cavani. Juist omdat die wel druk vooruit zet. En de tegenstander afjaagd. Dat doet Ronaldo veel minder, tot niet. Met die beredenering kan ik me wel in vinden. Maar niet dat hij zich niet.liet zien tegen Liverpool. Waar heel het team slecht speelde. En hij niet genoeg aanvoer kreeg. Als spits ben je juist afhankelijk hoe je middenvelders je bereiken. Laat daar nou juist de slechtse spelers rondlopen

Met een minder team weet Ronaldo dit gewoon te presteren. Hij is en blijft een van de beste voetballers aller tijden. Ik denk dat de kritiek ook veel komt van mensen die niet voor Manu zijn.

2 november 2021 om 11:56

Bizar dat we het bij United hebben over een 'minder' team.

Greenwood en Rashford zijn enorme talenten, Cavani is ondanks zijn leeftijd nog een enorm goede spits, Sancho is voor 80m+ gekocht en was een van de uitblinkers in Duitsland.

Bruno was vorig jaar een van de beste spelers van de competitie, Pogba is voor 100 miljoen gekomen en toont bij Frankrijk constant zijn kwaliteiten.

Maguire en Varane hebben beiden bij hun vorige teams laten zien erg goede verdedigers te zijn (al ben ik absoluut geen fan van Maguire) en AWB en Shaw worden constant de hemel in geprezen door alles wat rood is in Manchester.

Daarna hebben ze met DDG en Henderson gewoon twee hele goede keepers.

Met het geld wat er uitgegeven is, en de prestaties van deze spelers bij hun vorige clubs kunnen we toch niet meer spreken over een 'minder team'. Dit team heeft honderden miljoenen gekost. Misschien tijd om meer naar de manager te kijken?

2 november 2021 om 12:09

Precies misschien missen ze alleen nog een echte verdedigende middenvelder maar voor de rest is de selectie sterk genoeg om mee te doen met de Premier League. Ole is het gewoon niet voor United. Dat hij er nog zit is echt lachwekkend. En daarom doen ze helaas niet mee.

Als je maguire gewoon vervangt door een topper dan hoef je deze discussie allang niet meer te voeren.

Man man man, ik ben niet eens fan van Ronaldo sinds hij weg is van Real, maar dat is toch wel een van de meest onterecht bekritiseerde spelers ooit. Mensen maken hier op VZ speciaal een account om alleen op Ronaldo te bashen🤣. Dat Ronaldo op 36-jarige leeftijd zo speelt is echt geen schande, doelpunten maken en voor de rest niet veel bij het spel betrokken zijn. Zidane was namelijk al gestopt (34), Xavi al in Qatar (35), Iniesta in Japan (34). Dan moet je toch alle respect hebben dat Ronaldo tenminste de goals maakt. Tot in ieder geval zijn periode bij Real Madrid (bij Juve heb ik hem niet zo goed gevolgd) was hij een uitstekende voetballer, die vaak de combinatie aanging met Benzema en dat was genieten geblazen.

Ronaldo beste positie is gewoon linksbuiten bij Juventus speelde Ronaldo 3 jaar linksbuiten en hij had meeste dribbels 208 waarvan 80 op zijn 36 meeste van Juventus en 4 van Italië en hij had meeste succesvol passes check deze video op YouTube why Cristiano doesn’t have 100 assist for Juventus

2 november 2021 om 12:09

Ik bedoel ook wat gaan ze verwachten van Ronaldo als spits spel maken? Nee want hij hij speelt als spits en tegen Tottenham speelde gewoon echt goed hij was man of the match

Ach, die onzinbladen moeten gevuld worden toch. Ronaldo is de jongste niet meer, maar presteert meer dan Messi en Neymar samen, in een zwaardere competitie. Daar kun je als rationeel denkend persoon alleen maar respect voor hebben. En over zijn beste positie gesproken, of het nu aan de kwaliteiten van Spurs lag of niet, ik vond de driehoek met Bruno en Cavani lekker lopen hoor. Beter dan wanneer Sancho en Greenwood vanaf de flanken komen. Dus aub Ole, blijf die 352 spelen met Cavani en Ronaldo samen, dan gaan we hopelijk nog mooie dingen zien.

2 november 2021 om 12:11

Zo moet je Ronaldo ook eigenlijk gebruiken. Hij is niet echt een eenzame spits maar zwerft er meer omheen. Net zoals bij Benzema in dat geval. Als Ole slim is dan zet die altijd Cavani en Ronaldo erin. Jammer voor Greenwood en Sancho maar je speelt bij een topclub.

2 november 2021 om 12:38

Ja eens. Cavani en Ronaldo gaan ook geen jaren meer mee. Op den duur zullen Rashford, Greenwood en Sancho hun kansen wel krijgen, maar als Cavani en Ronaldo nu samen goed werkt dan moet je ze lekker laten staan!

2 november 2021 om 13:41

Seizoen duurt ontzettend lang en er zijn zoveel wedstrijden achter elkaar. Die gaan wel genoeg spelen.

Wat ik vooral niet snap is t moment.. Je hebt Rashford, Greenwood, Cavani & Martial (mensen lijken te vergeten dat die ook nog altijd pas 25 is & in 19/20 nog 17x prikte) voor de spitspositie. Daarnaast wordt Sancho voor n astronomisch bedrag aangetrokken.

Ondertussen heeft United n matige verdediging en géén cdm. Dan een kleine 20miljoen pond + 26,5 miljoen pond salaris uittrekken voor Ronaldo vind ik onlogisch. T komt op mij vooral over alsof ze bij United dachten; anders pakt City m …

2 november 2021 om 14:06

Niet zozeer 'City pakt em', maar Ronaldo is gewoon een United clublegende. Voor zo'n 'klein' bedrag kun je hem niet laten schieten, zeker gezien hij er elk jaar nog genoeg binnen tikt.

2 november 2021 om 15:08

Hm ja wat dat betreft snap ik t ook wel. Maar ik vermoed dat t united als team niet ten goede komt. Al zou dat zonder Ronaldo maar alsnog met Solksjaer ook niet vanzelfsprekend beter gaan.

Iedereen die Ronaldo de afgelopen 5 jaar heeft zien spelen weet dat je bij balverlies met 9 veldspelers speelt en in balbezit vanwege zijn kwaliteit misschien met 11 veldspelers. Dit is bij Messi ook het geval. Die sprinten niet terug om slidings te maken en spelers te stoppen. Dat is incidenteel per 5 of 10 wedstrijden.

Je weet alleen wel dat die ene speler een grote scoringskans heeft of creeert in een wedstrijd. Die man is al over de 35-36 jaar.

Wat een haters op dit forum. Kunnen nog niet de veters strikken van CR7 en doen hier stoer! Drink nog wat glaasjes azijn! Ronaldo op zijn 36,5 jaar sprint nog 95% van de medespelers in de Premier League eruit! Staat in de top 5 dacht ik van aantal goals in Premier League, altijd hongerig, altijd gemotiveerd, beslist wedstrijden, hart op de juiste plaats, motiveert anderen, vult stadia en heeft al lang niets meer te bewijzen, zowat alle records gebroken dat er te breken valt en gaat geen enkele uitdaging uit de weg ... Het is gewoon een Monsteratleet, voor mij persoonlijk de Goat! Einde discussie die er eigenlijk geen is. Mvg.

Tuurlijk is het geen schande. Dat is de enige kanttekening van de allerbesten zijn. Men verwacht altijd en iedere wedstrijd enorm veel van je. Speel je een keer wat minder, dan hoor je het ook. Anderzijds is het ook zo dat hij alle lof krijgt als het wel goed gaat. Tja, zo werkt het toch gewoon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren