Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola lijkt Messi vergeten: ‘Badstuber is de beste die ik getraind heb’

Laatste update:

Josep Guardiola werkte als coach van Barcelona vier seizoenen lang met Lionel Messi, die liefst viermaal op rij werd uitgeroepen tot beste voetballer van de wereld. De huidige oefenmeester van Bayern München is echter pas écht onder de indruk van de teruggekeerde Holger Badstuber.

/

De 25-jarige verdediger is teruggekeerd van een blessure, die hem ruim anderhalf jaar aan de kant heeft gehouden; de linkspoot scheurde op 1 december 2012 zijn kruisbanden af tijdens het duel met Borussia Dortmund en werkte vervolgens lang aan zijn herstel. Guardiola kon zodoende geen beroep doen op Badstuber tijdens zijn eerste jaar in München, maar de stopper is nu weer inzetbaar.

Op een trainingsvideo op de officiële website van Bayern is te horen hoezeer de Spanjaard onder de indruk is van de dertigvoudig Duits international, heeft BILD ontdekt. “We hebben het afgelopen seizoen twee uitstekende spelers gehad in het hart van de defensie gehad”, doelt Pep in gesprek met assistent Hermann Gerland op Jérôme Boateng en Dante. “Maar Badstuber is nog beter! Hij is de beste speler die ik ooit getraind heb”, steekt Guardiola zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Vind je Holger Badstuber beter dan Lionel Messi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie hart onder de riem en betuiging van respect voor Badstuber van Guardiola.

23 juli 2014 om 10:30

@ Idev

Ik vind het eerder een vorm van kontkruiperij eigenlijk. Xavi was de meest geniale speler, Messi was de meest geniale speler. Philip Lahm was de meest geniale speler. En nu is Badstuber weer de beste die hij ooit getrained heeft. Hoe serieus wil je zo een man op den duur nog nemen?

Met alle respect voor Guardiola, dit zijn gewoon hele domme uitspraken.

23 juli 2014 om 10:46

Lahm was de slimste, een verschil met de beste. Messi was de beste, maar nu blijkbaar Badstuber. Al zal het hier misschien wel verkeerd vertaald zijn.

23 juli 2014 om 11:06

ach dit is niet serieus te nemen, badstuber is best een geode voetballer en is mentaal best sterk maar laten we er wel overeens zijn dat hij niet de beste verdediger is in de wereld (ook niet in 2012) en dat hij al helemaal niet de meest beste speller die iemand getrained heeft.

het is ook best raar om een speller als beste te bestempelen die pas net van een 1.5 jarige afwezigheid op het veld staat.

23 juli 2014 om 11:07

@ Belgunner

Lahm was de meest intelligente volgens Guardiola, maar dat was eerst Xavi.
Nu is Badstuber degene die het beste traint. En Messi was de beste voetballer. Waar eigenlijk 90% van de voetbalwereld het er over eens is dat C Ronaldo het ultieme voorbeeld van training en voorbereiding is. Begint Guardiola over Badstuber.

Met alle respect, het is gewoon pure onzin wat hij loopt te verkondigen. Alleen maar je eigen spelers op hemelen in de media zodat ze je lief vinden. Jammer dat Guardiola zich tot zulk soort streken moet verlagen. Is niet nodig.

23 juli 2014 om 12:23

Jullie nemen het veel te serieus joh. Holger heeft bijna twee jaar geen wedstrijd gespeeld, en gold daarvoor als een gigantisch talent.

Hij heeft zelfvertrouwen nodig en vertrouwen van de coach. Dit is natuurlijk overdreven maar het is wel wat badstuber nodig heeft na zoveel tegenslagen.

23 juli 2014 om 13:15

Waarschijnlijk heeft hij gezegd dat dit de allerbeste verdediger is die hij getraind heeft. Ik geloof niet dat hij Badstuber een betere speler dan Messi vindt. Lijkt mij niet dat die man alle realiteit heeft verloren.

23 juli 2014 om 15:01

@ Silentstrike

Dus jij krijgt zelf vertrouwen als iemand tegen iedereen een compliment schreeuwt dat hij eigenlijk niet meent? Rare manier van zelf vertrouwen kweken naar mijn idee. Ik zou alleen maar achterdochtig worden als iemand grootscheeps iets verklaart waarvan je beiden weet dat het niet waar is.

Hmm, Eerst is het messi bij Barcelona, Daarna Lahm bij Bayern en nu opeens Badstuber ? Tja... De hele selectie van Bayern is gewoon goed.. Achjh, elke coach heeft vast een favoriet.

23 juli 2014 om 10:42

Lahm was de intelligentste, niet de beste (volgens Guardiola dan)

Toch een beetje de 'ontdekking' van onze Louis. Moet zeggen dat ik hem nooit zo opvallend vond, maar waarschijnlijk is dat juist goed op zijn positie.

Ben benieuwd.. Heb een hoge verwachting van zoveel spelers.
Kan niet wachten tot volgend seizoen.

iedereen druk gewoon ja bij die poll.

Fantastisch dat hij eindelijk weer iets kan gaan doen, als je op 25 jarige leeftijd al zo lang hebt moeten missen. Enige puntje bij badstuber... als een gemiddelde spits achteruit loopt zijn ze sneller volgens mij. Wist al dat hij niet de snelste was van paar jaar terug, maar op dit filmpje ook weer. haha

Ik denk dat die opmerking meer slaat op werkethiek en wil om te herstellen dan om daadwerkelijk voetballend talent. Badstuber is een sterke (linksbenige) verdediger die mooi de concurrentie met boateng en dante aan kan gaan maar hij is in mijn ogen niet zo sterk dat hij onbetwist is bij Bayern.

Op de poll heb ik niet gereageerd. Dit zijn natuurlijk twee spelers die absoluut niet te vergelijken zijn. Badstuber moet je niet in de aanval zetten, terwijl Messi niet moet gaan verdedigen. Dus nogmaals een zinloze vergelijking, los van het feit dat ik ze beide op hun positie natuurlijk fantastisch vind.

Qua wilskracht waarschijnlijk wel. is er toch al met al anderhalf jaar uitgeweest!
Knap hoor dan nog terug komen.

Nooit fan van geweest erg traag ook goed te zien in filmpje

23 juli 2014 om 14:51

Hummels is ook traag. Dus wat is je punt ?

24 juli 2014 om 09:10

Vind hummels ook een onzekere verdediger die traag is heb liever Ramos of varane

24 juli 2014 om 09:42

Varane is een klein kind in de lucht. Hebben we gezien hoe kinderlijk eenvoudig hij Hummels liet koppen tegen Duitsland.

Jij bent zeker heeel toevallig voor Madrid of niet ?

Dat er mensen zijn die nee hebben gestemd zeg. Totaal geen verstand van voetbal zij.

23 juli 2014 om 11:14

Natuurlijk is Messi slechter al Badstuber wat denken ze wel niet............

Ik denk eerder die op ja hebben geklikt beter een andere sport zoals dammen kunnen gaan volgen!

23 juli 2014 om 11:31

Guardiola heeft gewoon gelijk. Want als centrumverdediger is Messi daadwerkelijk minder dan Badstuber.

23 juli 2014 om 12:03

Dat klopt

Het zal wel over Badstubers werkethiek en doorzettingsvermogen gaan. Die kwaliteiten lijken Duitsers overigens aangeboren.

Niet de verdediger die de verdediging van Bayern sterker zal maken. Heb hem altijd nooit als een topverdediger zien verdedigen, te traag met foutjes. Wil Bayern nog sterker worden, moet ze zeker een betere verdediger kopen. Want de huidige is de zwakte van Bayern.

23 juli 2014 om 12:13

In 2012 toen hij geblesseerd raakte was hij de beste centrale verdediger van Duitsland, ook beter dan Hummels. Dus hij was gewoon absolute top. Helaas zijn mensen de kwaliteit van Badstuber vergeten, een fitte badstuber was beter dan Hummels, het lijkt net of Hummels beter is geworden nadat Holger eruit lag.

Hier is nog een leuke bron over wat er 2 jaar geleden speelde.

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/star... .

Edit: je kan ook googelen: Badstuber zieht an Hummels vorbei

23 juli 2014 om 13:54

Vond hem twee jaar geleden zeker niet beter dan Hummels. Hummels was juist op dat moment de beste verdediger, en vond ik hem zelfs nog beter verdedigen dan nu. Hij scoorde, gaf mooie lange ballen en verdedigde sportief zonder agressieve tackels. Maarja heel dortmund presteerde toen uitstekend, vooral Sahin.

Badstuber is een goede verdediger, maar niet een top verdediger die Bayern op het moment nodig heeft. Heb het nooit echt in hem gezien. Zal zeker wel op hem gaan letten het aankomende seizoen. In de oefenwedstrijden vond ik hem nogal traag ogen, maar dat komt natuurlijk dat hij nog fit moet worden.

23 juli 2014 om 14:44

Dan heb je niet goed gekeken. Badstuber was duidelijk de beste verdediger in Duitsland. Waar Hummels toen nog bij Duitsland wissel kon staan was Badstuber de enige die altijd op een basisplaays kon rekenen.

En niet onterecht.

23 juli 2014 om 14:48

Ik kan je natuurlijk niet dwingen om iemand beter te vinden, maar ik kan je verzekeren dat badstuber dat seizoen beter was. Feit is dat hij in alle verkiezingen boven hummels kwam, zowel de bron van kicker die ik gaf als andere bronnen zoals transfermarkt. Door iedereen werd badstuber verkozen tot beste centrale verdediger van Duitsland. En dan kunnen we wel stellen dat hij wel absolute top is, niet voor niks stond hij jaren in de basis bij Bayern. Helaas moest hij de CL finale van 2012 missen door een schorsing.

23 juli 2014 om 15:28

Volgens mij stonden die twee regelmatig samen in de basis. Dat Badstuber duidelijk de beste verdediger was, ben ik niet mee eens. Vond Badstuber vaak agressief overkomen, waarbij Hummels meer rust uitstraalt en duidelijk meer snelheid heeft, waardoor hij die rushes naar voren kan afdwingen.

23 juli 2014 om 15:33

@gnst,

Dat van Kicker vind ik niet echt een sterke bron. Al alleen de reacties op facebook, die dat artikel gekregen heeft spreekt voor zich. Naar mijn inzien is Hummels de betere, en voor de jouwe Badstuber. Prima, beide goede verdedigers waar Duitsland trots op mag zijn.

Edit:
https://www.facebook.com/kickeronline
/posts/316759845022878?comment_id=4246119enoffset=... _comments=332

23 juli 2014 om 15:51

je kan ook transfermarkt of de officiele site van de bundesliga gebruiken als je Kicker geen betrouwbare bron vindt. Verder heeft Larsoboy gelijk. Het was vaak Badstuber-Per die het centrale duo vormde, Hummels speelde incidentieel, totdat Holger geblesseerd raakte. Overigens mogen menige voetballers (niet alleen verdedigers) een puntje zuigen aan de geweldige trap van Holger.

Die poll ook: meer dan 40% zou Badstuber beter vinden dan Messi, als iemand vandaag nog een betere grap heeft dan hoor ik hem graag

Leuk bandje in lederhosen in dat filmpje.

Is Badstuber de volgende Ballon d'or winnaar?

Is toch niet gek... want ja, who the fuck is Messi?

Het is mooi dat hij weer terug is. De eerste stappen zijn gemaakt, maar hij heeft nog wel een weg te gaan totdat hij weer terug is op zijn niveau. Hoop dat het allemaal goed verloopt voor hem.

Weer kansloze woorden van een kansloze trainer. Wat heet dit nou weer voor nut ? We weten allemaal dat Pep wel vaker zo lult en er toch niks van meent. Kont kruiper eerste klas die niet met persoonlijkheden om kan gaan. Zoals bijvoorbeeld Mandzukic nu bij Bayern. Echter zal dat nooit veranderen. Guardiola moet eens een keer in een team worden gezet met allemaal spelers als Ibra en Mandzukic. Dan is hij daar met een paar maand weg omdat hij het emotioneel niet meer aan kan.

23 juli 2014 om 18:22

Kan me niet herinneren dat Wenger iedereen de beste van de wereld noemt nee. Sorry maar je zit er helaas naast. Guardiola is inderdaad een kansloze trainer zonder persoonlijkheid.

Waar slaat dit op Voetbalzone? Jullie kunnen zo te horen echt geen Duits want Guardiola zegt dat hij Badstuber een betere verdediger vindt dan zowel Dante als Boateng, en is één van de beste verdedigers die hij getraind heeft. Niet zo gek, Badstuber was een wereldtalent voor zijn blessure. Ga weg met je Messi.

Badstuber beter dan Messi!!

Wat een niveauloze poll van Voetbalzone!!! het is een belediging van de juwelste voor Lio..
We hebben het over Badstuber hahahahahhahaah Badstuber... Ik ga stuk hier!!

kom op hey!
Hij mag niet eens schoenveters strikken van Thomas Muller! Laat staan van Messi!!!!!!!!!!!!!!!

ik wil wel niveau hoor, als ik meer zulke polls tegenkom ga ik deze site kapot skippen!!

en voor de mensen die ja hebben gezegd.
Jullie neem hoe ik dan ook niet serieus! Oliedomme mensen moet je niets van aantrekken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren