SilentStrike
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 26 april 2010
  • SilentStrike
  • 109 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.641
  • 30 jaar (6-7-1990)
  • Maastricht
  • WO
  • 5
Persoonlijke berichten
23 mei 2010 om 19:14
#1

Hey ik wist niet dat jij ook Bayern fan bent maar goed om te zien dat er nog meer zijn die het snappen..

Ik weet precies wat jij bedoeld maar ik zal het nooit op geven.. Als het op Bayern aankomt dat kan en zal niemand mij de les lezen :) .. Ik blijf altijd vechten voor mijn club..

Natuurlijk is het wel frustrerend omdat mensen zoals jij zegt altijd met die ''''kort door de bocht'''' reacties komen.. maar goed dan moet men ze juist erop aanspreken.. want ik hou er ook niet van als men al een punt wil maken moet men toch wel ff alles goed bedenken wat men wil zeggen.. En daarmee doel ik ook vooral op die reacties over Fiorentina maar ook over Man U want in mijn ogen waren we in al die wedstrijden gewoon verdiend door.. Als je tot het laatste fluitsignaal blijf vechten dan wordt je ook beloond.. :)

Behalve tegen Inter want daar hadden nog 2 dagen tegen kunnen spelen maar door die muur kom je gewoon niet heen.. Maar zoals jij het ook zegt ik treur er niet om.. Het is al een prestatie dat we zo ver zijn gekomen en ook nog met een aantal speler die dit jaar voor het eerste zo een belangrijke rol vervullen in het team.. Ik denk wel dat als die Penalty werd gegeven het een heel andere wedstrijd zou zijn geworden of als Muller die goal had gemaakt.. maar het had niet zullen zijn en je kan ook niet alles mee hebben zitten ooit 1x moet het ook fout gaan..

De basis is gelegd voor een super team.. Ribery heeft verlengd.. een paar nieuwe gerichte aankopen en we zullen aan de top van Europa staan.. vroeger of later komt het wel.. 2011 is de Finale in London.. voor het geval dat we er weer zullen staan maar in 2012 is die bij ons thuis en dat zal ons jaar worden.. 1999 verloren we de finale heel ongelukkig tegen een Man U dat alle geluk van de wereld had.. en 2 jaar later 2001 waren wij de winnaar.. nu is het 2010.. dus over 2 jaar gaan we die beker de lucht in heffen in Munchen! het komt wel goed :)

13 oktober 2010 om 21:44
#2

hallo,
ik zie dat je ook bayern fan bent!
aangenaamd,gnst!

11 juni 2011 om 23:01
#3

-

Aangepast op 11 juni 2011 om 23:01 door Realmin.

19 oktober 2011 om 16:31
#4

Hey man..

Ja ik zag dat laseren ook idd in de herhaling op Sky... maar kan vind dat men het in dit geval niet als excuus mag en kan nemen..

Hij werd gelaserd toen hij naar de scheids keek.. en aan het wachten was dat die bal vrij wordt gegeven.. Toen hij aantrad om die penalty te nemen.. was er volgens de beelden die ik zag geen groen lichtje in de buurt van zijn ogen/gezicht..

Hij nam die penalty zo triest... het was om te huilen.. geen kracht niks achter dat schotje.. Ram die bal dan gewoon in naar het midden van het doel.. maar hoe hij hem nam... belachelijk.. Ik stond op het punt om de TV en die hele shit uit het raam te gooien..

Gomez is en blijft een geweldige spits.. Iedereen kan mist wel eens een penalty.. Ronalo.. Messi.. Rooney.. allemaal..

Maar ik heb bij Gomez het gevoel dat hij hem altijd zal missen.. Hij heeft er nu wel een paar gemaakt.. Maar nooit had ik het gevoel van die Gomez gaat hem zeker maken.. Ik denk eerder dat hij hem gaat missen.. Hij straalt die rust niet uit..

Penalty tegen Herta.. die was ook zwak.. Daarvoor.. had hij toch ook ergens eentje genomen.. Die werd ook tegengehouden maar uit de rebound wel gescoord.. maargoed..

Ik snap niet waarom hij ze neemt.. als Schweinsteiger.. Ribery... en eventueel zelfs Kroos op het veld staan.. Dadelijk als Robben er weer is.. is ook een beter penalty schutter..

28 mei 2013 om 14:54
#5

Hier heb je nog een paar lijstjes, overal staat onze klassieker hoger!

Ik daag je uit er 1 te vinden waar het andersom is!

- http://www.bal-gevoel.com/2011/10/top-10-grootste-...
- http://sport.infonu.nl/voetbal/72413-derbys-en-kla...
- http://listverse.com/2010/08/18/top-10-soccer-club...
- http://bleacherreport.com/articles/1154454-25-grea...
- http://bleacherreport.com/articles/1424204-world-f...
- http://www.soccernews.com/top-ten-biggest-football...
- http://www.o-posts.net/news/champions-league/top-1...

4 december 2014 om 08:45
#6

Je claimt dat veel oudcollega's Iker overschat vinden, maar zelf kun je geen namen noemen wie dat zeiden..

Wat Neuer nu presteert, presteerde Iker 10 jaar lang. :)

8 december 2014 om 08:59
#7

Hoe durf je te zeggen dat Casillas nooit gepresteerd heeft wat Neuer nu doet, Casillas is al jaren de beste keeper van de wereld geweest, heeft al (5!) Champions league titels achter zijn naam staan. Zeer onzinnig en lachwekkend zeg je dat Neuer een nieuwe stijl heeft gecreëerd, welke stijl? Het grappige is dat een 3 jaar geleden Neuer zo gehaat werd maar nu de Bayern fans nu doen alsof hij God is. Als 22-jarige moet je echt weten hoe goed Casillas was, anders volg je pas net voetbal.

13 april 2018 om 13:32
#8

Oh ik wil jouw gezicht zien wanneer Real Madrid Bayern eruit knalt, jouw haat jegens Real Madrid zal nog groter worden.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren