Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Groningen bedingt aantrekkelijke voorwaarden bij transfer Zivkovic

Laatste update:

FC Groningen raakt Richairo Zivkovic kwijt aan Ajax, maar hoopt in de toekomst wel beter te worden van de verkoop van de zeventienjarige aanvaller. De huidige nummer tien van de Eredivisie heeft drie aantrekkelijke voorwaarden bedongen bij de verkoop van Zivkovic, die maandag tekent bij Ajax.

/

RTV Noord meldt dat de belofte bij de Amsterdammers zijn handtekening gaat zetten onder een verbintenis voor drie seizoenen. Naast de transfersom, die naar verluidt ongeveer 2,5 miljoen euro bedraagt, kan Groningen in de toekomst mogelijk nog extra inkomsten overhouden aan Zivkovic; de noorderlingen hebben een doorverkooppercentage bedongen.

Mocht de jeugdinternational op een dag verkocht worden door Ajax, dan deelt Groningen in de opbrengst. Bovendien kan trainer Erwin van de Looi komend seizoen beschikken over een speler die van de regerend landskampioen wordt gehuurd. Tot slot wordt de terugkoopregeling die Ajax had in het contract van FC Groningen-doelman Marco Bizot geschrapt: Ajax kan hem niet meer voor een vastgestelde som terugkopen. Omdat Ajax een beursgenoteerd bedrijf is, laten meer details over de ophanden zijnde transfer van Zivkovic nog op zich wachten.

Denk je dat Richairo Zivkovic lang bij Ajax zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou bij god niet weten welke speler van Ajax we dan moeten hebben. Bizot is uitstekend dus keeper is niet nodig. Rechtsback ben ik zeer blij mee goed dubbel bezet. Centrale duo is onze beste duo dit seizoen. linksback is shit, maja Dijks kan er ook weinig van. Controlerend vertrekt Kieftenbeld, maar bij ajax lopen weinig goede controleurs, misschien bazoer? box to box is van nieff prima. Chery en Adorjan zijn top op 10. Kostic is geweldig als linksbuiten,vd Velden is legende aan het worden bij de supporters en een goede spits heeft Ajax niet die verhuurd mag worden. Naja zou Kishna wel willen maar die mag dan toch niet

17 maart 2014 om 12:30

Een kinderhand is snel gevuld zullen we maar zeggen, maar Groningen staat niet voor niets tiende met erbarmelijk voetbal week in week uit.

17 maart 2014 om 12:33

Beetje simpelere redenatie. Groningen was de ploeg die de 1e seizoenshelft het meest aantrekkelijk van allemaal speelde. Groningen was de ploeg die tegen alle topploegen alleen thuis van Feyenoord verloor. Groningen mist een spits. Nou die heeft Ajax niet anders hadden ze Zivkovic niet gehaald he. Daarbij als wij niet zoveel arbitrale dwalingen hadden (hands penal tegen, hands geen penal mee is bv ongelooflijk veel voorkomend geweest voor ons) dan stonden we gewoon 7e en was het seizoen in hosanna gegaan. Een stand geeft je niet alle feiten,

17 maart 2014 om 12:36

Beetje sneu opmerking, door een kinderhand getypt?

17 maart 2014 om 12:46

Maar de tweedeseizoenshelft is om te janken. Laffe balletjes terug, geen opportunisme meer, geen lef meer, slechte wissels, scheids tegen. De scheidsrechters hebben zeker 7 punten van Groningen gestolen.. nou met die 7 punten erbij stond Groningen netjes 7e.

17 maart 2014 om 12:52

Mee eens dat 2e seizoenshelft om te janken is, maar dat heeft meer met Michael de Leeuw te maken sinds hij speelde ziet het er niet meer uit

17 maart 2014 om 13:33

Daar ben ik het mee eens. Als je kiest voor een type de Leeuw, dan kun je er gif op innemen dat het spel voetbaltechnisch gezien veel minder wordt.

17 maart 2014 om 16:56

Het erbarmelijke voetbal van met name ná de winterstop wordt vooral veroorzaakt door het meer dan erbarmelijke veld van de Euroborg. De Trots van het Noorden moet er met name voor zorgen dat ze op huurbasis een belofterijke jeugdspeler van Ajax krijgen. Waarbij ik met name denk aan Dejan Meleg van Jong Ajax. Overigens moet ik wel glimlachen om de ophemelwoorden van grunboy050. Het lijkt wel of ik Hans Nijland triomfantelijk hoor roeptoeteren. Als je niet beter wist (sic) zou je denken dat het hele elftal van FC Groningen bestaat uit mega talenten. Die met gemak meedraaien in de top van de vaderlandse Eredivisie. Totdat je teletekst pagina 819 opslaat. En tot de verrassende ontboezeming komt dat het ongenaakbare en onverslaanbare FC Groningen samen met Heracles Almelo en NAC bivakeert op de plaatsen 10 t/m 12. Een positie die zowel uitzicht biedt op de play-offs voor internationaal voetbal als op nacompetitie voor degradatie uit de Eredivisie.

17 maart 2014 om 17:00

Ja dat is wel heel makkelijk om de scheidsrechter als excuus te gebruiken. In dat geval had Roda JC nu wellicht voor plaatsing Europa League gespeeld. Hoewel de scheidsrechters zelden goed fluiten, wegen de beslissingen over een heel seizoen genomen tegen elkaar op en sta je uiteindelijk op de plek die je verdiend!

17 maart 2014 om 18:43

@grunnboy50

Je vergeet erbij te zeggen dat FC Groningen tegen Vitesse uit goed wegkwam door in de laatste minuut geen penal te geven aan Vitesse.
Wat ik hiermee probeer te zeggen is dat door de vele abitrale fouten elke ploeg de scheids wel eens mee of tegen heeft.
en misschien heb je het dit seizoen vaker tegen zitten en dan word je gewoonweg 12de en misschien heb je het volgend jaar weer mee zitten en dan word je misschien keurig 7de.

vergeet alleen niet dat groningen de afgelopen seizoenen steeds kwaliteit inleveren.

17 maart 2014 om 12:30

Er zitten bij jong ajax wel een paar leuke talenten, maar dat is niet gelijk eend ragende speer, maar een aanvulling en geeft je meer opties.

17 maart 2014 om 12:30

Wat dacht je van spelers als Menig, Meleg, Andersen, Lukoki, de Sa etc. Ik gok dat Menig die kant op gaat als alternatief voor Zivkovic, wat voor beide partijen een perfecte uitkomst zou zijn.

17 maart 2014 om 12:35

Zowel voor Ajax als Groningen is het belangrijk dat die gene ook echt wedstrijden gaat spelen. Lukoki zal nooit de voorkeur krijgen boven vd Velden, Andersen wellicht wel. Meleg is gewoon op dit moment minder dan Zeefuik en de Leeuw. Menig ken ik niet en de Sa zelfde probleem als Lukoki. Je moet niet vergeten dat er bij Groningen gewoon een prima elftal al staat. Ik denk enkel dat Bazoer een directe versterking is

17 maart 2014 om 12:39

Meleg minder dan zeefuik? Onder welke steen leef jij?

17 maart 2014 om 12:42

Ik hoop dat ze Meleg niet verhuren.

17 maart 2014 om 12:44

Meleg is inderdaad beter dan Zeefuik en de Leeuw/vd Velden zijn meer aanvallende middenvelders en bovendien constant geblesseerd.
Voor op de vleugels heb je dus alleen Kostic en Kirm dus over.

Dus ik moet zeggen dat de genoemde spelers allemaal wel in aanmerking komen voor FC Groningen als is het idd niet zo dat ze allemaal meteen in de basis zullen staan.

17 maart 2014 om 12:47

Kan Meleg uit de voeten op rechts? Zoja dan kan het wel wat zijn voor Fc Groningen. Maar denk met de huidige ontwikkeling van hem dat Ajax hem niet zomaar zal verhuren....

17 maart 2014 om 12:47

Waarom is Meleg dan geen eredivisiespeler? hij zal ongetwijfeld meer potentie hebben dan Zeefuik en de Leeuw. Echter praat ik niet in potentie, Groningen heeft er namelijk geen zak aan dat Meleg over 5 jaar bij Real Madrid speelt. Ze huren hem namelijk in dat geval alleen volgend seizoen

17 maart 2014 om 13:08

Omdat Ajax Siem de Jong en Sigthorsson heeft en voorheen ook nog Hoesen.
Meleg is pas dit seizoen bij Ajax gekomen en is bij Jong Ajax ingestroomd op basis van zijn leeftijd en het feit dat hij pas in Nederland is. Daar doet hij het echter zo goed dat hij volgend jaar sowieso wel bij de selectie zit.

17 maart 2014 om 14:21

Omdat Meleg bij Ajax speelt en daar nog spelers voor zich heeft te dulden. Bij iedere subtopper in de Eredivisie had hij waarschijnlijk al in de basis gestaan. Lijkt mij niet zo moeilujk te begrijpen.

17 maart 2014 om 12:30

Ben Groningen fan hoor, maar zoals jij de boel nu voorsteld hebben we op moment een super team.... En dat durf ik toch wel in twijfel te trekken.....
Kappelhof is kwa verdedigen net een kleine voldoende maar opbouwend is het echt een hele dikke onvoldoende. In komen lopen alle ruimte voor zich om door te stomen, nee toch maar weer een balletje breed. En nee niet 1 keer wel 20 keer per wedstrijd.
Cherry is meer show als rendement en door hem op rechts te zetten en hem al naar binnen te laten lopen loopt hij ruimtes van anders dicht. En Hateboer is een goede speler maar aanvallend in duels ook zeer matig....

17 maart 2014 om 12:39

Tuurlijk is het geen superteam. Maar je moet ons vergelijken met Jong Ajax. Dan blijven de opties minimaal. Kappelhof ben ik het overigens mee eens. Chery niet, want zoals in het andere topic al zei als Zivkovic en de Leeuw ook maar een beetje scorendvermogen had dan was hij onze held geweest. Chery is altijd al onderschat, vergelijkbaar met Holla en Fledderus. Uiteindelijk moet een architect ook bouwspullen hebben om zijn werd te voltooien. Hateboer komt vaak genoeg op maar wordt overgeslagen, net als Kirm.

Wij houden ons ongelooflijk veel vast aan de laatste wedstrijden. Maar kijk eens voor de winter. Het ging pas mis toen meneer vd Looi besloot jongens als Kirm en Texeira/zivkovic eruit te halen voor o.a. de Leeuw. Als wij ons vasthielden en stabiliteit hadden gegeven aan het team van de eerste maanden was het nooit zo dramatissch geweest. Echter zijn de jongens zo onzeker als de pest, vind ik niet gek, als jij vandaag niet 10 goals scoort zit je volgende week op de bank onder het excuus dat je moe bent.

17 maart 2014 om 13:02

Ik was laatst in de euroborg voor de wedstrijd groningen-feyenoord en dat was echt niet om aan te zien. Hoe jij dat team van groningen voorsteld is echt het tegenovergestelde van wat ik toen heb gezien en dan bedoel ik ook stuk voor stuk. Als dan ook nog brunet tot man of the match wordt benoemd dan is het team van groningen toch echt om te janken. Alleen bizot kreeg van mij een voldoende, ondanks de goals want ja met zo een verdediging voor je kan je ook niks beginnen.

17 maart 2014 om 13:05

Groningen is dan ook ingekakt na de winter, zonder enige vertrouwen. Kijk 1e seizoenshelft terug en je ziet hoe goed deze ploeg eigenlijk is.

17 maart 2014 om 13:13

We leven nu en de stand op de ranglijst is toch echt geen leugen. Ik zie een team met een meer dan goede doelman, een redelijk centraal duo, de beste spits veel op de bank (en straks weg) en weinig inspiratie. Na de goede seizoenstart zegt dat wel heel veel.

17 maart 2014 om 12:32

Lobotka, Bazoer, Sporkslede zijn allemaal goede opties als vm
De Sa en Andersen zouden ook in de basis staan bij Groningen en ook vd Hoorn of Denswil zou Botteghin uit de basis spelen, genoeg opties lijkt me zo. En vergeet Hoesen niet

17 maart 2014 om 12:35

Botteghin misschien niet, maar Kappelhof zeker wel. Maar ik denk dat Ajax Denswil niet zal laten gaan, omdat Moisander waarschijnlijk gaat vertrekken.

17 maart 2014 om 12:37

Wat te denken van onze vergeten vriend Tobias Sana, zou een leuk spelertje zijn voor Groningen denk ik. Buiten dit, waarschijnlijk een van de talenten van Jong Ajax. Als ik kijk naar de laatste weken, denk ik dat Meleg, Andersen, Lobotka, Kuipers en Tete misschien de stap kunnen maken naar een eredivisieclub om een jaartje ervaring op te doen. Buiten dit heb je ook nog Bazoer en Sporkslede, die in aanmerking kunnen komen als ze weer volledig fit zijn.

17 maart 2014 om 12:40

Please ga niet de onzin verkopen dat vd Hoorn ook maar iemand uit de basis zal spelen bij Groningen. Denswil zou misschien Kappelhof uit de basis kunnen spelen maar die heeft net zijn contract verlengd en dan snijd fc groningen zich zelf in de vingers....
En wel opmerkelijk dat je Botteghin noemt, juist de beste speler uit de verdediging van Groningen....

17 maart 2014 om 12:48

@henkyr, Kappelhof, speelt al het hele jaar drama, zonder Botteghin is hij niks. Van de Hoorn is echt wel beter, Anders had Ajax hem niet voor 4 miljoen gehaald.

17 maart 2014 om 13:01

Van der Hoorn is, als hij vertrouwen en speeltijd krijgt gewoon een goede centrale verdediger voor eredivisie niveau. Ik noemde Botteghin omdat ik de andere cv van Groningen niet zo snel wist. Maar Kappelhof is inderdaad nog slechter.

17 maart 2014 om 13:58

Tete op Rechtsback zou een optie zijn, Vd Hoorn en bazoer ook. Riedewald/dijks is een optie. Andersen is een optie, De Sa, Meleg, Hoessen.

17 maart 2014 om 12:34

Andersen de sa Sana meleg van de hoorn en zo kan ik er nog 5 opnoemen die grunn gewoon sterker maakt. Misschien niet meteen voor de basis maar in de breedte sowieso als grunn 3 bless heeft is het heel middelmatige ploeg.

17 maart 2014 om 12:41

vd Hoorn is shit, kan JL niveau niet aan... Andersen was ik inderdaad vergeten, maar goed ook daar twijfel ik aan directe versterking en dat is wel de bedoeling als je huurt. Zowel Ajax als Groningen heeft niks aan iemand op de bank

17 maart 2014 om 12:51

Als je een speler mag huren de komende jaren, dan scheelt dat ook weer in je eigen salarishuis, waardoor je zelf meer geld over houdt voor spelers.

En je hoeft ook niet iemand te huren die een directe versterking zou zijn, maar het is toch wel fijn als je bank ook wat niveau heeft, zodat je niet afhankelijk bent 10 man in je selectie.

Een direct versterking die verhuurd zou mogen worden zie ik zo snel niet.
maar veel minder dan wat er nu op de bank zit zal het ook niet zijn.

17 maart 2014 om 12:35

De sa, Lukoki, Dijks, Riedewald, Sana. Als ik Groningen was zou ik proberen voor Kenny tete te gaan, wat een talent is dat.

17 maart 2014 om 12:36

Bizot was ook niet mega geweldig toen hij Ajax verliet, zo als je kan zien kan dat zo omslaan.

17 maart 2014 om 12:36

@grunnboy050 Jou beschrijving van FC Groningen als team doet het lijken alsof FC Groningen meedoet om een plek in de top 3..

17 maart 2014 om 12:42

Dus Jong Ajax zou top 3 eredivisie zijn, ik zie het... Kom op zeg. als je relativeert zie je me duidelijk oordelen op de spelers van Jong Ajax, want die zullen beschikbaar zijn. Daar zitten bar weinig directe versterkingen.

17 maart 2014 om 12:49

Danny Hoesen is wellicht een optie, prima spits. Denk dat die volgend seizoen ook nog wel een jaartje elders mag ballen zolang Sightorrson en de Jong blijven.

17 maart 2014 om 12:56

Hoessen mag van mij wel komen, vind ik een klasse beter dan wat wij hebben inclusief Zivkovic

17 maart 2014 om 14:36

Ligeon, Riedewald, De Kamps, Sporkslede en Hoesen zijn toch wel bruikbaar? (Riedewald is eigenlijk een lcv, dus als Botteghin geblesseerd raakt, is hij ook een optie) En Boccara misschien?

17 maart 2014 om 12:54

Hoorde (in andere) wandelgangen dat het sana betreft die in de deal betrokken is.

17 maart 2014 om 12:57

Hoop het niet, vind Sana shit, ene week geweldig, andere week onzichtbaar

17 maart 2014 om 14:55

dat is dus beter als elke week onzichtbaar

17 maart 2014 om 15:18

Kan voor Groningen misschien nog wel wat betekenen hoor. Ik zie Andersen wel graag komen dan. Stapje lager zou voor die jongen niet verkeerd zijn, en dan is hij wel gegarandeerd van een basisplaats.

17 maart 2014 om 13:20

Wellicht Andersen, heeft bij een club van ongeveer niveau groningen(wellicht ietsjes lager) laten zien dat hij gewoon een goede speler is. Ajax is nu nog te hoog gegrepen voor hem, maar bij groningen zie ik hem zeker slagen. Voorin samen met De leeuw of Zeefuik(als sterke spits die de bal kan vasthouden). Andersen heeft scorend vermogen en kan goed samenspelen met de vleugelspelers denk ik.

17 maart 2014 om 13:51

Andersen en Meleg zijn nu al niveau ajax 1 maar voor hun ontwikkeling vindt de Boer het beter dat ze 90 minuten maken bij jong ajax dan 10 in het eerste. Ga er van uit dat ze volgend jaar vast naar de a selectie gaan. Hoop dat Groningen Bazoer huurt zal voor die jongen goed zijn een jaar cvm te spelen bij een sub topper hoop dat Groningen volgend jaar weer sub top is. Andere opties lijken me Sporckslede, Dijks, Lukoki of een van de spitsen Honer of Hendriks aangezien de spitsen die over blijven bij Groningen dramatisch slecht zijn.

17 maart 2014 om 13:45

Je bent dik tevreden met elke positie hoor ik? Na jouw woorden ziet dit FC Groningen eruit als een legendarisch elftal. Van Nieff goeie box to box speler? (haha) Ik weet zeker dat Ajax op 7 van de 11 posities meer te bieden heeft dan Groningen dit Seizoen.

17 maart 2014 om 14:47

Misschien dat ajax Meleg wil verhuren. Die maakt nu zn minuten in de jupiler league, dus is toch een flinke stap hogerop. Lukoki komt ook weer terug naar ajax, dus mag misschien ook weer verhuurd worden.

17 maart 2014 om 15:54

Adorjan is gehuurd van Liverpool

17 maart 2014 om 19:24

Een goedkope optie voor als er een speler vertrekt, lijkt me een zeer aantrekkelijke optie. Meleg mag van mij wel op huurbasis komen volgend seizoen als Kostic vertrekt.

Groningen is een prima club om spelers te verhuren voor Ajax! Goede deal. Prima!

ongelooflijk 2,5 mil voor een speler van 17 die een paar balletjes goed geraakt heeft...
overhypte speler, zal tekort komen voor ajax. Gun Dejan Meleg eens een kans

17 maart 2014 om 12:27

Wie zegt dat hij aansluit bij het 1e ?
Denk dat die gewoon bij jong Ajax gaat spelen en Meleg krijgt deze zomer echt wel een kans hoor maak je maar niet druk.

17 maart 2014 om 12:28

Ik vind 2,5 miljoen voor een knaap van 17 veels te veel, je hebt in de jeugd aardig wat spitsen rondlopen dit is weggegooit geld

17 maart 2014 om 12:30

Ja dat klopt maar fischer heeft ook 1 miljoen gekost en eriksen ook volgens mij.
Dat is ook te veel voor spelers die nog niks hadden gepresteerd dus dat weet je met een 17jarige ook niet.

17 maart 2014 om 12:38

@mikkes

Welke dan? Meleg doet het nu goed en Menig een niveautje lager ook. Voorderest is er binnen deze leeftijdscategorie geen enkel ander talent wat er bovenuit springt en toe is aan Ajax 1. Sightorsson, de Jong en Hoesen willen weg of in het geval van Hoesen niet goed genoeg.

Deze jongen is redelijke lang (1,86), voetbalt mee, heeft techniek en kan koppen.
Als je deze aankoop niet doet leg je dus al je eieren in 1 mandje, dat levert risico op en misschien hogere transferkosten in de toekomst.

17 maart 2014 om 12:40

Toevallig zijn deze 2 spelers 6 maanden lang gescout en hebben een proefperiode meegedraaid, wat je van eriksen op zijn 16de zag komt niet in de buurt van zivkovic, hij was toen al veel beter we hebben zivkovic niet nodig

17 maart 2014 om 12:42

Maar is ook verre van klaar voor het niveau van ajax 1 pancake
walian is een jaar jonger en miss wel even ver in zijn ontwikkeling als zivkovic

17 maart 2014 om 13:07

Ja hoor, ze gaan 2,5 mln uittrekken voor een speler van Jong Ajax. Denk eens na man.

17 maart 2014 om 16:11

Hoe kan je nou zeggen dat een speler als Erikssen beter was op zijn 16e dan Zivkovic. Zivkovic is een spits, Erikssen een middenvelder. Beide posities vereisen een heel ander soort kwaliteit. Zivkovic doet in de training en de wedstrijden niets onder voor zijn medespelers/tegenstanders die al jaren ervaring met zich meedragen. Zivkovic is voor zijn leeftijd echt een bijzonder sterke en goede spits, ik verwacht dan ook dat dit echt een topper wordt.

Jammer vind ik alleen dan wel weer dat Ajax over 5 jaar zal roepen dat deze jongen uit eigen opleiding is doorgestroomt, net zoals ze dat bij elke speler roepen die ze op hun 17e kopen.

17 maart 2014 om 12:33

Tja, als Ajax wil hem blijkbaar graag hebben, dus kopen ze hem nu. Volgend jaar zou Groningen het dubbele voor Zivkovic vragen, als hij zich door blijft ontwikkelen.

17 maart 2014 om 13:56

Ze kunnen vragen wat ze willen, maar voor een spits van sparta praag betaal je evenveel terwijl die toch vaak meer europese ervaring hebben.

17 maart 2014 om 12:38

Ajax betaald wat 'zij' willen, ja ik vind het best als we hem voor een ton overnemen maar dan is het weer het zuinige Ajax.
Denk dat niemand wat te klagen heeft hier iz. de transfer.

Ben benieuwd wat het percentage zal zijn. Als Nijland minder als 20% heeft bedongen moet hij zijn ogen uit de kop schamen. Dan heeft hij talent verkocht welke portentieel veel geld had kunnen opbrengen, hij onthoudt de Groningen supporters het kunnen genieten van zo'n talent en onddermijnd de hele jeugdopleiding.....

Waarom maar 1? Neem De Sa, Lukoki, Van der Hoorn, Sana en Bojan allemaal aub FC Groningen doe ons een plezier in Amsterdam!!

17 maart 2014 om 12:29

Bojan vertrekt toch naar dit seizoen bij ajax die keert weer terug naar barca.
Sana speelt toch niet meer bij het eerste dus ook een zorg minder.
De sa heeft nog veel te leren net als de andere 2 maar jou kennende zit je ook elke wedstrijd voor de tv en niet in het stadion.

17 maart 2014 om 12:33

Haha, ik werk in de Arena :D Heb dit seizoen geen enkele thuiswedstrijd gemist.

17 maart 2014 om 12:36

Dan zie je dus niks van de wedstrijd :P

17 maart 2014 om 12:39

Ik geef blackjesus groot gelijk, en ik zit ook iedere wedstrijd in de Arena.!

17 maart 2014 om 12:50

Tijdens de wedstrijd zie ik alles live, vraag aub niet hoe :D

17 maart 2014 om 12:30

Behalve Bojan zijn al die spelers minder dan wij hebben haha

17 maart 2014 om 12:31

Ik zie Van der Hoorn het beter doen dan Kappelhof.. maar Bakker komt er ook aan. Sana, de Sa en Lukoki hoeven we niet haha

17 maart 2014 om 13:44

Ik snap niet wat iedereen in vd Hoorn ziet, zelfs in de Jl is die al geregeld voor lul gezet. Dan nog liever Denswil of Bazoer.

17 maart 2014 om 14:04

Naast Bakker komt Veendorp er ook al aan, dus een cv huren lijkt mij niet nodig.

17 maart 2014 om 12:32

Wel apart een gehuurde speler verhuren aan Groningen? Bojan......

17 maart 2014 om 12:34

Dat zou niet de eerst keer zijn voor Bojan. Werd door Barca aan AS Roma verhuurd die op zijn beurt hem weer verhuurde aan AC Milaan. Dan moet als Ajax zijnde al weten dat er wat mis is....

17 maart 2014 om 12:51

Haha, dan zou Bojan wel erg diep zinken, van Barcelona, Roma en Milan naar Groningen, met alle respect...

Hangt af van welke speler er komt op huurbasis. Hopelijk is het een Sana of de Sa. Wellicht een Hoesen. Allemaal spelers waar Ajax niks aan heeft. Echter heeft FC Groningen daar ook niet zoveel aan, dus wat dat betreft is het 2e voordeel erg relatief.

17 maart 2014 om 12:30

Hoesen zou zeker een goede spits zijn voor Groningen denk ik. Als je ziet wat wij de laatste jaren hebben gehad; Texeira, Zeefuik, de Leeuw.
Anders Mike van der Hoorn? Als hij bij Ajax ook niet aan de bak komt.

Benieuwd wie ze krijgen. In Jong-Ajax spelen wel een aantal hele leuke spelers. Sommige zie ik eigenlijk liever vandaag dan morgen in het 1e voetballen.

VD Hart (keeper)
Tete (rechtsback/centraal/linksback)
VD Boomen (centraal/verdedigende middenvelder)
Sporkslede (centraal/verdedigende middenvelder)
Bazoer (verdedigende middenvelder/lopende middenvelder)
Lobotka (spelverdeler)
Keskin (aanvallende middenvelder)
Becker (rechtsbuiten)
Meleg (spits/flankspeler)

Weer een rukdeal, goed bezig Hans.

17 maart 2014 om 12:51

Hoezo? 2,5 miljoen voor een zeventienjarig talent is goed onderhandelt. Bovendien liep het contract van Zivkovic tot 2016, met interesse van Ajax zou hij echt niet verlengen.
Als Zivkovic een succes is zal hij doorverkocht worden voor +10 miljoen, met een 10% doorverkoopclausule is dat 3,5 miljoen, met 20% 4,5 miljoen. Heel netjes.

17 maart 2014 om 13:03

10% zou veel te weinig zijn dan moet Hans zich doodschamen! Dan ondermijn je je hele jeugdopleiding door wel op te leiden maar vervolgens veel te vroeg te verkopen. En ook eigenlijk goedkoop afstand doen van de lusten na de lasten van het opleiden...

17 maart 2014 om 13:38

Is gewoon 10% zoals met Bacuna, Tadic, Matavz en van Dijk en zal ook wel zijn enkel percentage van de winst, let maar op.

2,5miljoen waarvan je ongeveer 50% netto overhoud om te gebruiken, oftewel geen zak aangezien het weer word gebruikt om de begroting te dichten en heeft amper iets voor de club betekend.

Dus rukdeal want je gaat een nieuwe spits moeten halen die duurder is. Je had hem haast nog beter over 2 jaar uit zijn contract kunnen laten lopen.

Maargoed ome Hans zal wel weer zichzelf op de borstkast slaan dat ze weer een jeugdproduct voor een paar miljoen hebben kunnen verkopen terwijl het een kufooi is.

17 maart 2014 om 13:46

Mee eens. Zivkovic 1 jaar basis laten staan en hij was het dubbele al waard. Financieel is dit gewoon shit, maar goed dat krijg je er van als een pubertje zich zelf te groot vind voor groningen.

Ik las hierboven dat de lb van groningen niks was dus miss riedewald idd een optie?

17 maart 2014 om 15:03

Riedewald is een Lcv, geen linksback. Bij afwezigheid van Boilesen en met Blind op CVM is Riedewald de beste optie op linksback, maar hij is op LCV een stuk beter..

RTV Noord, dat toevoegt: "ajax had het recht om Marco Bizot voor ongeveer een kwart miljoen terug te kopen van FC Groningen. Dat kan nu niet meer. Bizot heeft bij Groningen een contract dat na dit seizoen afloopt. FC Groningen heeft een eenzijdige optie om het contract met twee jaar te verlengen. Naar verwachting zal de FC deze optie binnenkort gaan lichten."

Ik dacht al waarom is dat nog steeds niet rond.... Maar Ajax heeft Bizot gewoon als pressie middel gebruikt. Want als Ajax hem terug had geeist dan hadden we wel een probleem gehad volgens mij....

Vind dan altijd wel.. Moet je 1 iemand die nu basisspeler is , seizoen eruit laten voor huurling van Ajax.
Ten eerste moet die huurling wel verbetering zijn dan wat er staat.
En stel je haalt iemand voor jaar en zet kappelhof die vast contract heeft eruit.
Die zal na jaar zeggen , en nu ben ik weer goed genoeg ineens.
Blijft lastige situatie

Blijf het een opvallende transfer vinden van Ajax. Ik hoop echt op een groot succes. Ik moet zeggen dat ik die jongen wel wat vind hebben, hij straalt zeker potentie uit. Het blijft altijd koffiedik kijken natuurlijk. Het wordt wel weer eens tijd voor een Nederlandse spits die door heel Europa begeert gaat worden. De jonge, Nederlandse jongens die er minimaal 20 in schieten voor een topclub zijn de laatste jaren erg schaars. Na Van Persie en Huntelaar is het toch allemaal erg karig geweest met als 'hoogtepunten' Luuk de Jong en Ricky van Wolfswinkel, en dat zegt toch wel weer genoeg.

Ik denk dat Groningen 1 aantrekkelijke optie heeft bedongen waar Ajax wat minder blij mee zal zijn, dat is het doorverkooppercentage. De clausule schrappen van Bizot maakt weinig uit aangezien wij zelf al goede keepers hebben en het verhuren van een speler wordt Ajax zelf ook beter van door de ervaring die diegene opdoet. Ik persoonlijk hoop op het verhuur van een jong toptalent (17/18 jaar), zoals Bazoer.

17 maart 2014 om 14:01

Als het goed is is het "maar" 10%. Ik vind het zelfs aan de lage kant. Maar ik ben dan ook Groningen supporter

17 maart 2014 om 14:08

Het zou gaan om een doorverkoop percentage gaan van 15%, dit is gemeld tijdens de onderhandelingen. Ik weet niet of dit juist is.

17 maart 2014 om 14:42

Als Poulsen vertrekt, verwacht ik dat Bazoer gewoon bij Ajax blijft.

17 maart 2014 om 14:43

Of Ajax moet een De Roon / Ayoub / Gudelj ofzo halen

17 maart 2014 om 15:09

Ik had Bizot echter graag terug zien keren bij een vertrek van Vermeer (wat er dik in zit). Die kan goed concurreren met Cillissen en kan van toegevoegde waarde zijn in Jong Ajax door z'n ervaring.. Vd Hart heeft denk ik nog minimaal een jaartje nodig om een waardige concurrent te worden voor Cillissen..

17 maart 2014 om 17:24

Ik denk alleen niet dat Bizot dat heel leuk had gevonden. Hij komt tekort voor het eerst van Ajax en gaat Cillessen echt niet uit de basis spelen. Dan is het kiezen tussen wekelijks in de basis bij Groningen of wedstrijdjes tegen FC Oss en Almere City spelen.

2,5 miljoen euro voor een speler van 17 vind is dat best aardig. Alleen snap ik niet wat er zo aantrekkelijk is aan het huren van spelers van Ajax. FC Groningen zal nooit spelers die in de A-selectie mogen huren, het zal dus om talenten gaam. De jeugd opleiding van FC Groningen is goed genoeg dus ze kunnen beter eigen jeugd opleiden dan een speler opleiden voor Ajax aangezien die aan het einde van het seizoen toch weer terug gaat. Zie Van Der Leij, Hateboer, Bakker en toch ook een beetje Zivkovic, lijkt mij dus onnodig dat ze een speler huren. Krijg je het zelfde als met Blind, hij was dat seizoen toen bij FC Groningen speelde een van de beste spelers als die al niet de beste was, heeft Ajax meer aan dan FC Groningen.

Nou. Wat tof zeg dat we gratis een speler morgen huren van Ajax. Alsof we daar op zitten te wachten. We hebben genoeg eigen goede talenten. Opleiden voor Ajax gaan we niet doen. Ik ga er vanuit dat we een speler krijgen die niet goed genoeg is voor Ajax 1, dus dan hoeven we geen topper te verwachten. Liever eigen jeugd een kans geven dan zo'n domme ongemotiveerde Ajax-huurling.

Goede aankoop maar rustig gaan ze deze jongen brengen dus nog 1 ervaren spits erbij wie er wel 20 maakt per seizoen verder prima aanwinst voor ajax

Wie zullen dan interessant zijn voor beide partijen?

Bazoer? Lobotka? Riedewald? Dijks?

Meleg hoop ik volgend seizoen in Ajax 1 te zien.
Bazoer en Lobotka zullen bij een eventueel vertrek van Blind moeten uitvechten wie er doorgeschoven zal worden naar Ajax 1
Riedewald zal met Dijks moeten uitvechten wie de vaste vervanger zal worden van Boilesen.

Andersen heeft Duarte en Serero voor zich dus zal nog verhuurd kunnen worden.
Lukoki en de Sa mogen van mij weg maar lijken me niet echt aantrekkelijke opties voor Groningen.

Misschien kunnen ze mitchel dijks huren de flamboyante linksback, die opgroeide in de bollenstreek van Emmen.

Dat heeft Groningen goed uit onderhandeld. Bij elkaar toch een mooi bedrag voor een jongen van 17 jaar met een jeugdcontract.

ren eerste had zivkovic geen jeugdcontrakt meer.

ik lees vele namen van spelers die mischien dat jaar gehuurd kunnen worden van ajax.

echter de naam die groningen graag zou willen huren staat er volgens mij nog niet bij

danny hoesen, die nou verhuurd is in griekenland zien zij als ideale spits die wel de goals zou kunnen gaan maken.

echter zal eerst bekeken moeten worden of Hoesen zelf ook wel wil, maar een echte toekomst bij ajax krijgt hij niet meer, anders hadden ze zivkovic niet aangetrokken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren