Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Almere verschaft zich dankzij onbenullige Zivkovic goede kans op clubhistorie

Laatste update:

Almere City FC was dinsdagavond tijdens de eerste finale van de Keuken Kampioen Play-Offs met 2-0 te sterk voor FC Emmen. De nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie wist zich in het tweede bedrijf te verzekeren van een uitstekende uitgangspositie voor de uitwedstrijd in Drenthe dankzij twee doelpunten van Lance Duijvestijn. De Almeerders zijn daardoor dicht bij een historische eerste deelname aan de Eredivisie. Emmen moet, mede dankzij een domme fout van Richairo Zivkovic, vrezen voor afdaling naar het tweede niveau van Nederland.

Almere startte opvallend genoeg met Jeredy Hilterman en Anthony Limbombe buiten de basiself van trainer Alex Pastoor. Jochem Ritmeester van de Kamp en Rajiv van La Parra kregen de voorkeur boven het aanvalsduo. Verder ontbraken de geschorste Hamdi Akujobi en aanvoerder Danny Post bij de thuisploeg. Emmen-trainer Dick Lukkien had geen verrassingen in petto en stuurde dezelfde basiself het veld op als tijdens het tweeluik met NAC Breda (4-1 winst in totaal) in de halve finale van de Keuken Kampioen Play-offs. Almere toonde zich als eerstedivisionist ambitieus en greep Emmen in het eerste kwartier bij de strot.


Lorenzo Burnet slaagde er echter in om een kopbal van verdediger Théo Barbet van de lijn te halen, terwijl Joey Jacobs zijn poging over zag vliegen. Hoewel Emmen er in het eerste halfuur nauwelijks uitkwam, moest Almere-doelman Nordin Bakker eenmaal alert reageren op een kans via Ahmed El Messaoudi. Vervolgens wist Ole Romeny een voorzet van Jeremy Antonisse niet te verwerken tot een doelpunt, waardoor de brilstand bij rust nog altijd op het scorebord stond.

Na rust was Emmen een stuk dreigender, maar bewees Zivkovic zijn werkgever een slechte dienst. De 25-jarige aanvaller leed balverlies, waarna hij zich in zijn eigen zestienmetergebied vergreep aan Van La Parra. Scheidsrechter Danny Makkelie kon vervolgens niets anders doen dan een strafschop toewijzen aan Almere. Duijvestijn stuurde doelman Mickey van der Hart de verkeerde hoek in en benutte zo het buitenkansje: 1-0. Almere zette vervolgens door, waarvoor het in de 77ste minuut beloond werd. Ditmaal kon Duivestijn de bal van dichtbij binnentikken: 2-0.


In de slotfase ging Emmen nog op zoek naar een broodnodige treffer, maar wist Bakker zijn doel keurig schoon te houden. Daardoor moeten de Emmenaren de ruggen zondagavond om 18.00 uur zien te rechten om voor lijfsbehoud te zorgen. Indien dat niet gebeurt degradeert Emmen na één seizoen alweer terug naar de Keuken Kampioen Divisie. Almere kan aan De Oude Meerdijk voor de eerste keer in de clubhistorie promoveren naar de Eredivisie.

Gaat Almere deze voorsprong volhouden in Emmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke wedstrijd gezien vanavond met Almere City als verdiende winnaar! Het zal een lastig karwei worden voor de zwarte schapen om hun 2-0 voorspong op de Oude Meerdijk vast te houden. Maar ik denk dat ze met spelers zoals Van La Parra hun voorsprong kunnen verdedigen zo niet vergroten. Een eventuele promotie van Almere City naar de Eredivisie heeft een buitengewoon positieve invloed op de stad Almere! Het zal een historisch moment worden dat de stad in de schijnwerpers plaatst en het lokale trotsgevoel naar ongekende hoogten stuwt. Almere zal hierdoor plotseling zowel nationaal als internationaal erkend worden als voetbalstad van het Nederlandse voetbal. En dat is terecht naar mijn mening want zo grote stad verdiend naar mijn mening een voetbalclub in de eredivisie.

6 juni 2023 om 22:00

Ach vliegen zij het seizoen erop weer uit de eredivisie, dan is die erkenning ook zo weer verdwenen hoor.

6 juni 2023 om 22:02

Inderdaad. Ze spelen leuk voetbal, maar hoop toch niet dat dit de standaard wordt in de eredivisie met grote clubs als FC Groningen, NAC, Ado, Willem II en in mindere mate De Graafschap in de KKD.

6 juni 2023 om 22:06

Dat is toch echt beleid voeren. Ben het met je eens dat een club als NAC en FC Groningen groter zijn, maar als je er een puinhoop van maakt verdien je de eredivisie ook niet. Wel een keer leuk een club uit flevloland. Vindt het altijd wel leuk als er veel provincies in de eredivisie te vinden zijn.

6 juni 2023 om 22:06

Beste Ducktaildo,

Dat Almere City er zo uit vliegt dat weet ik niet hoor. Een promotie kan een club een enorme boost geven. Er wonen vaan jonge mensen in Almere die opgroeien met een club met succes ! De positieve energie zal door de straten stromen en dat zal fans aantrekken waardoor de club groter kan worden. Inprincipe kan dat best in zo een grote stad als Almere.

Dank voor je bijdrage en een fijne avond gewenst!

6 juni 2023 om 22:10

@guido daar ben ik het zeker mee eens! Ik gun het Almere ook wel, daar niet van. Toch had ik liever de grotere clubs gezien. Inderdaad wel erg leuk dat Flevoland nu ook in de eredivisie te zien is mocht Almere doorgaan! Alleen Zeeland nog

6 juni 2023 om 22:11

Waarschijnlijk een niet populaire mening, maar ik zie Almere op de lange termijn uitgroeien tot een stabiele middenmoter in de Eredivisie. Er zit enorm veel potentie in de club gezien de geografische ligging. Hebben daarnaast een uitstekende jeugdopleiding en een gezond beleid. Mede daardoor zie ik de laatste jaren echt een stijgende lijn in de club. Niet alleen in sportieve resultaten is dat terug te zien, maar ook de groeiende achterban van de club. Op deze manier zie ik Almere City wel uitgroeien tot een club van formaat PEC of Go Ahead.

6 juni 2023 om 22:16

Uh je zegt middemoter en je komt met pec en go ahead.almere mag dan wel snel in nieuw stadion bouwen want met 4500plaatsen kom je nooit verder.

6 juni 2023 om 22:16

Ik deel je mening borrelhond, ze voeren goed beleid en kunnen zomaar de regionale club worden van Almere. Alleen is een nieuw stadion wel noodzakelijk mochten ze echt een stabiele Eredivisie club worden, maar ik denk dat er wel eentje gebouwd kan worden in de regio Almere Poort.

6 juni 2023 om 22:17

Vind geografische ligging altijd beetje achterhaald, misschien kunnen ze MKB binnen halen en Bamberger natuurlijk.

Utrecht en Den Haag liggen ook goed, maar grote sponsoren gaan meestal naar Feyenoord of Ajax.

6 juni 2023 om 22:18

Dat dachten ze ook over Excelsior, eindstand vliegt een ploeg eruit die normaal gesproken in het linkerrijtje eindigt

6 juni 2023 om 22:22

Waarom laten mensen zich altijd die glazen bol aansmeren.
1.De toekomst is niet te voorspellen.
Ze spelen in de snelstgroeiende stad met een potentie van nu al 220.000 inwoners.
2. Almere heeft de snelstgroeiende economie van Nederland dus met sponsoren zal het ook geen probleem zijn.
3. In de KKD zijn ze al heel netjes als 3e geëindigd wat moeten ze meer bewijzen?
Er worden nu clubs genoemd die al jaren roepen dat zij eredivisie waardig zijn maar het lukt ze maar niet.
Ik zelf ben van mening dat het allemaal nog ietsje te vroeg komt maar ga niet verkondigen dat ze geen potentie hebben voor de toekomst, dat zijn aannames dat nergens op gebaseerd zijn. Ik hou mij liever bij de feiten dat ik heb opgenoemd.

6 juni 2023 om 22:24

Dat word elke keer gezegd dat ze meteen weer degraderen. Maar laten we het af gaan wachten komend seizoen.

6 juni 2023 om 22:25

Daar ben ik wel met je eens. In stadsdeel Almere poort ligt nog een enorm braakliggend terrein waar al de grootste sporthal van Nederland staat, daar is voldoende ruimte voor een nieuw stadion. Er is daar een een busstation en een treinstation.

6 juni 2023 om 22:33

Als ze promoveren, dan komen een nieuwe stadion. De eigenaar is de schoonvader van berghuis.

6 juni 2023 om 22:34

Ja ik had ooit gelezen dat Zeeland echt geen fatsoenlijke club heeft gehad. Ooit 2 seizoen kkd, wat toen uiteraard anders heette.

6 juni 2023 om 22:34

Toen Almere City een paar jaar terug het Yanmar heeft uitgebreid naar 4500 plekken waren er al plannen voor een verdere uitbreiding naar 8k plekken. Geloof dat ze dit wilden doen zodra Eredivisie behaald zou worden. Een nieuw stadion in Poort zal dan wel niet komen denk ik.

6 juni 2023 om 22:48

@Guido96

Zeeland is gewoon Feyenoord die hebben geen eigen club nodig.

6 juni 2023 om 22:52

Het probleem met Zeeland is dat deze provincie dun bevolkt is, geen sterke ecomie waardoor je grote sponsoren kan aantrekken maar dat geld ook voor Drenthe. Ik vind het leuk als Almere promoveert maar vind het weer jammer dat het ten koste zou gaan van Emmen. Ik zeg het eerlijk, had liever gezien dat Volendam RKC of Excelsior eruit geknikkerd zou worden.

6 juni 2023 om 22:55

Er staat als sinds 2005 gepland dat mochten ze promoveren er inderdaad een stadion gebouwd gaat worden in Almere Poort met een capaciteit van 20 of 25.000

7 juni 2023 om 00:35

Daar heb je wel een punt maar dat maakt niet dat ze geen potentie hebben om een volwaardige eredivisie club te kunnen worden.

7 juni 2023 om 13:38

@Superboer2001
NAC en ADO mis ik niet echt, kunnen wat mij betreft daar blijven. Dan heb ik liever iets nieuws met Almere City, al is het jammer dat dit ten koste van Emmen moet zijn. Als ik eerlijk ben, het komt misschien ook omdat ik voetbal volg op tv. Dan boeit mij de grootte van een club daardoor minder.

6 juni 2023 om 22:01

wat een armoedig zootje zeg dat Almere,dit zet Emmen thuis nog wel wel recht,

6 juni 2023 om 22:06

Ik heb naar aanleiding jouw verhaal toch wat vragen. Hoe zit het dan met de cohesie in Almere met betrekking tot de lokale fc. Leeft het een beetje daar of beperkt het zich slechts tot een klein groepje supporters. Ik vond bij de wedstrijd in Venlo de fans goed te horen en het uitvak zat redelijk vol, vooral ook gezien de afstand. Qua stad heeft Almere natuurlijk wel wat potentie maar vraag me gewoom af hoe dat zit wat betreft Almere City.

6 juni 2023 om 22:14

Dat zijn interessante vragen PSVVV-Venlo,

Ik ben zelf niet wonend in Almere, maar ik ken wel enkele inwoners in Almere. Deze mensen hebbe niet zo'n sterke connectie met de lokale FC (almere City). Maar ik weet zeker dat een promotie van Almere de cohesie tussen de inwoners van Almere en de FC flink versterken. Hetzelfde zag je bij Emmen, waar in de regio Assen, Emmen veel FC Groningen supporters waren. Ze hebben nu een fanatieke harde kern, maar nog niet heel veel supporters. Door een promotie zal Almere meer supporters krijgen. Waar nu veel bewoners voor Ajax of Feyenoord zijn zullen door promotie de jonge mensen in Almere een sterke band krijgen met Almere City.

6 juni 2023 om 22:16

Ik kom zelf uit Almere en merk ook echt dat de fanbase groeiende is. Veel mensen in mijn omgeving die nu een seizoenskaart hebben en ik ben zelf ook naar een paar wedstrijden geweest. Een hoop lui ook die voorheen seizoenskaarten hadden voor grotere clubs, maar nu gewoon lekker in hun eigen stadje naar Almere gaan. Op dit moment is alleen wel nog steeds Ajax groter in Almere dan Almere denk ik, veel mensen die ook gewoon voor beide zijn.

6 juni 2023 om 22:40

Hetzelfde zie je bij een AZ. Doordat Ajax zo groot is, is het voor andere clubs bijna onmogelijk om groter te worden.

7 juni 2023 om 08:45

@vakkie 427 dat gebeurt inderdaad overal. Kan me herinneren toen Fortuna middenmoot Kkd/jl speelde, er een halve kip en 2 stewards in het stadion zaten, toen het begon te lopen zat het al 1/3e vol en nu in de ED vrij aardig vol. Tegenstanders spreken ook meer aan, het komt meer op tv en in de spotlights en een goed resultaat tegen de top 3-4 maakt het dan af. Andersom overigens ook, na degradatie is het vaak het eerste jaar nog vol. Maar zodra promotie uitblijft, fans toch ook eerder wegblijven en wellicht naar een andere club gaan voor de ED-wedstrijden. Er zijn vast uitzonderingen (volgens mij zit het bij NAC nog steeds aardig vol), maar het is een logisch gevolg.

Bijna is het dan zover voor Dirk! Met Almere een potje fifa kunnen spelen.

6 juni 2023 om 21:59

Wilde bijna een inzameling organiseren om Dirk aan zijn fifa te krijgen, van de anderen kant moet die door het lange wachten al inmiddels miljonair zijn op die spaarbank van hem!

6 juni 2023 om 22:04

Helaas is dat dan niet meer onder het merk Fifa.

Maargoed ik zit er ook al 15 jaar op te wachten. 😂

Lekker hoor Almere, knappe zege! Veel meer energie en enthousiasme dan Emmen, alsof ze er daar al klaar mee zijn..

Hup Almere! Eredivisie waardige stad!
Mooie stad, leuke mensen en zeker ook de club!
Welkom!

6 juni 2023 om 22:12

Schitterend beeld met die drukke N weg op de achtergrond.

6 juni 2023 om 22:19

Kerel wat kraam jij toch altijd een hoop onzin uit. Almere is niet eredivisie waardig en al helemaal geen mooie stad, maar dat is mijn mening.

Hoop dat Emmen wint in de return, kom op jongs

6 juni 2023 om 22:23

Waarom zou Almere niet eredivisie waardig zijn? Schakelen dan toch VVV en Emmen uit. Onderschat de bedrijvigheid rondom Almere niet. Genoeg potentiële grote sponsoren.

6 juni 2023 om 22:24

Nouja smaken verschillen Robdapo1. Weleens in Almere geweest? Mijn tip: ga er eens heen. Een geweldig diverse en inclusieve stad.

Zeker eredivisie waardig.
Tevens idd een grote bedrijvigheid in de omgeving zoals Voetbalvader_ zegt

6 juni 2023 om 22:44

@robdapo 1 almere is wel een mooie stad, heel veel groen en mooie gebieden om te wandelen enz en er zijn prachtige wijken, jij schildert almere af als een ghetto wat het niet is

6 juni 2023 om 23:52

Maar dat kunnen ze zeker wel worden, inmiddels 8e stad van Nederland en binnen nu en 10 jaar de 5e stad. Ik zie echt wel de potentie. Wel een saaie nieuwbouw stad, maar genoeg inwoners

7 juni 2023 om 08:44

@Mitch; ik vind Almere een nette stad. Lijkt me in principe best fijn wonen. Maar mooi is het er toch niet? Bij een mooie stad denk ik aan Amersfoort, Maastricht, Zwolle, Den Bosch etc.

7 juni 2023 om 09:01

Je kunt het niet vergelijken! Almere is mooi, net zoals andere moderne steden. Denk aan Rotterdam.
Dit is niet te vergelijken met de steden als Maastricht en Den Bosch. Ja die zijn oud en historisch, maar maakt dat Almere lelijk? Ik dacht het niet.

7 juni 2023 om 09:08

@Saksenros65 ik vindt het zeker mooi en dan heb ik het over de ruimte die er is en Jr heerlijk kan fietsen door mooie wijken en/of bossen, dit geldt ook voor het wandelen, bossen her en der genoeg

7 juni 2023 om 07:53

Vind de stad Almere eigenlijk alles behalve mooi. Wel een grote stad natuurlijk, maar alleen kille nieuwbouw wat ik afschuwelijk vind. Het centrum bedoel ik dan vooral, de woonwijken eromheen ken ik niet zo goed.

Verdiend!!!! Emmen op een paar speldenprikjes na die Bakker goed had gewoon terecht gewonnen!! City mijn club! Ally mijn stad!!

Wauw gaat het dan eindelijk lukken voor Almere

Eigenlijk behoort deze topic maar tot een VZ-lid, de enige echte Dirk. Hij zal echter nog aan het feesten zijn, dus mag een vervangend persoon hieronder de honneurs waarnemen.

6 juni 2023 om 22:00

Dirk gaat helemaal los op de Shandy

Denk dat Almere inmiddels ook wel een kans verdient in de eredivisie, fantastisch beleid, fantastische jeugd. Hopelijk zal de club dan ook daadwerkelijk doorgroeien naar een club met fatsoenlijk stadion, maar dat zal vast lange termijn plannen zijn.

Beschamende prestatie van Emmen. Dan fiets je zo makkelijk door de play-offs heen en laat je je zo foppen door Almere

'onbenullig' is nog zacht uitgedrukt... Waar waren zijn gedachten toen hij zo lang wachtte en vervolgens de bal verspeelde?

En Emmen zal fors druk moeten zetten thuis en er vol op willen ze nog een kans maken - Almere is een stuk beter dan Nac.

Zivkovic heeft zichzelf een slechte dienst bewezen, want hij leek wel redelijk klaar voor een stapje hogerop.

Ík zit niet echt te wachten op een publiek dat alleen maar Willy Sommers zingt, maar verder wel geinig, nieuwe provincies in de Eredivisie.

6 juni 2023 om 22:11

Willy wie? 😆

Emmen is toch kunstgras? liever kwijt dan rijk. Goed, er is nog een wedstrijd te gaan

Mooie overwinning. Zondag afmaken. Lijkt me een leuke toevoeging aan de Eredivisie.

Nou, Zivkovic was natuurlijk erg onbeholpen daar, maar vond deze wedstrijd echt niet alleen zijn fout. Heel Emmen vond ik gewoon minder dan Almere die in mijn ogen dan ook geheel terecht hebben gewonnen. Ben heel benieuwd hoe Emmen straks voor de dag komt voor eigen publiek. Dit wordt een erg lastige opgave voor ze.

Leuke pot, lullig voor Zivkovic. Emmen maakt nog wel kans denk ik thuis.
Tenue van Almere is wel echt lelijk, moet beter als ze promoveren.

7 juni 2023 om 02:40

Laakkwartier shirtjes

Ik zit zelf eigenlijk niet op Almere te wachten. We hebben in de Eredivisie al zoveel clubs (o.m. RKC, Excelsior en Volendam) met enigszins de uitstraling van een amateurclub (stadion, toeschouwersaantallen). Maar goed, de prestaties tellen uiteindelijk.

6 juni 2023 om 22:10

In Emmen staat nou ook niet bepaald een imposant stadion. Almere is wel een club die, als jonge, goed georganiseerde club in een grote stad nog genoeg potentie heeft om te groeien. Ben echt benieuwd wat een paar jaartjes Eredivisie met die club kan doen. Gun het ze daar van harte

6 juni 2023 om 22:18

Ik vind dit sterk overdreven. Ga je vergelijken met Engeland, Spanje of Duitsland inderdaad. Bij de FC zaten dit seizoen gemiddeld 6700 man. Vergelijk je dat met Belgie, Portugal of Schotland dan ben je qua aantallen dikke middenmoter.

6 juni 2023 om 23:36

NAC 16.000 gemiddeld dit jaar

7 juni 2023 om 08:52

Zeker dat is ongeveer de complete bevolking van Volendam. Nac heeft absoluut een meer dan eredivisiewaardig publiek. Nu nog een bestuur met verstand en genoeg punten.

7 juni 2023 om 11:18

Je bent geen voetballer liefhebber als je liever naar het publiek kijkt dan wat er op het veld gebeurd. Als jij dat trouwens liever doet is prima, maar ik kijk liever naar het verzorgde voetbal van Excelsior dan het hakken bij Groningen met daar omheen een vrij leeg stadion. Ieder zijn voorkeur.

Almere was veel feller, wel twee lucky doelpunten met dank aan die slapjanus van een Zivkovic, bij dat tweede doelpunt moet die of de bal veroveren of een overtreding maken. Almere had wel vlak voor rust een rode kaart moeten hebben, dan hadden ze hier niet gewonnen.

De Playoffs zijn ook echt een gehaktmolen voor de eredivisieclubs zeg. Dit wordt spannend zondag.

Lekkerrr hoor!! Dik verdient!! Almere city in de eredivisie zou geweldig zijn voor zo'n grote stad als Almere!!

Almere heeft meer potentie dan het lijkt. Het strooit zand in de ogen met een klein stadion,maar hun mogelijkheden met de Kroonenberg Groep als eigenaar,top 10 quote zijn groter dan pakweg een rkc,excelsior en volendam. Schijn bedriegt

Ik wil niemand hier voor de kop stoten, maar Almere in de eredivisie zie ik dan weer niet echt zitten.

Ik weet wel dat je aan het einde van het seizoen staat waar je hoort, maar toch...

6 juni 2023 om 22:21

Mooi verhaal lekker kort doen we helemaal niets mee!

Dik verdiend en een mooie stunt voor de eredivisie.

6 juni 2023 om 22:40

Qua potentie is het juist een club die nog ontzettend kan groeien, dus promotie zou de club een ontzettende boost geven. Op de langere termijn zou het zomaar een stabiele middenmoter kunnen worden mits er goed beleid gevoerd wordt.

6 juni 2023 om 22:44

Dat geldt toch gewoon voor bijna alle clubs? Zie als ultiem voorbeeld RKC. De potentie is niet zo groot denk ik, aangezien ze, net zoals AZ, in een ajaxgebied zitten.

6 juni 2023 om 23:03

Ja maar met Almere als snelst groeiende stad van Nederland als achterland moet er toch wel best wat groei mogelijk zijn. De oudere generatie zal idd nog wel voornamelijk op de hand van Ajax blijven maar de jongere generatie die in Almere geboren en getogen zijn zullen misschien sneller voor de club uit hun stad kiezen. In de KKD was het misschien nog niet zo interessant maar als ze Eredivisie gaan spelen wordt het al een stuk leuker misschien.

7 juni 2023 om 09:02

Misschien snap ik het niet helemaal, maar hoe zit RKC in Ajax gebied? Het ligt dichter bij Eindhoven, Rotterdam en Breda dan het bij Amsterdam doet.

Beide goals eigenlijk op het conto van Zivkoviç te schrijven. Wordt ook makkelijk gepasseerd bij de zijlijn voor de 2-0.

6 juni 2023 om 22:16

En hij deed ook weer alles fout, verloor ieder duel en heeft alleen maar balverlies.

Zou wel verdiend zijn, schuren al jaren tegen de eredivisie aan dus als het lukt is dat eigenlijk niet meer dan een logisch gevolg van goed beleid.

De titel doet Almere echt tekort. Almere speelde goed voetbal en had alle aanspraak op de overwinning. Zondag in een heel warm Emmen, kan het kunstgras wel eens in het nadeel werken van Emmen

Ik mag toch hopen dat Emmen er in blijft. Met Cambuur en Groningen uit de eredivisie heeft het noorden al fiks ingeleverd.

Met stadions als die van RKC, Excelsior, Volendam en Almere denken ze straks in het buitenland dat ze naar de kelderklasse zitten te kijken.

7 juni 2023 om 09:06

Ben je al eens aan de Dijk geweest?

Zou dit de definitieve doorbraak van Almere City FC zijn? Almere is een vrij grote stad en zou in theorie genoeg grotere bedrijven/ sponsors moeten hebben voor een eredivisieclub. Heb alleen geen idee hoe de club leeft onder de inwoners.

wat was Emmen onherkenbaar zeg, vond het gewoon erg om dit zo te zien, die kunnen echt wel veel beter, en als de VAR gewoon zijn werk had gedaan dan had er een rode kaart moeten zijn vlak voor rust.
Hoop dat Emmen het nog recht kan trekken maar ik vrees het ergste, pfff Almere in de eredivisie, echt een van de meest zielloze clubs naar mijn mening, leuk dat ze uit de snelst groeiende stad komen, maar dat is ook alleen omdat alles er omheen te dichtbevolkt is geworden en het daar nog relatief goedkoop is, nee ik ben geen fan van ze, maar goed, als ze winnen dan hebben ze het verdiend en moeten we ze een kans geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren