Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gouden wissel Batshuayi schiet Chelsea naar kampioenschap

Laatste update:

Chelsea heeft zich voor de zesde keer in de historie tot kampioen van de Premier League gekroond. De club uit Londen leek vrijdag punten te verspelen op bezoek bij West Bromwich Albion, maar Michy Batshuayi schonk zijn elftal met zijn eerste competitietreffer sinds augustus de titel op The Hawthorns: 0-1. Het Everton van Ronald Koeman won eerder op de avond met 1-0 van Watford.

West Bromwich Albion - Chelsea 0-1
Chelsea verloor slechts één van de laatste acht Premier League-ontmoetingen met West Bromwich en hoopte ook vrijdag aan het langste eind te trekken. The Blues controleerden het spel, maar hadden moeite om openingen te vinden. De eerste kans was voor de thuisploeg: een kopbal van Salomón Rondón werd overgetikt door Thibaut Courtois. Aan de andere kant claimde Chelsea na twaalf minuten recht te hebben op een strafschop nadat de bal de arm van Chris Brunt had geraakt, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Eden Hazard schreeuwde even later na contact met Allan Nyom opnieuw om een penalty, maar de bal ging niet op de stip. In het vervolg bleef Chelsea de bovenliggende partij, maar verder dan schietkansen voor Cesc Fàbregas en Pedro Rodríguez kwam men voor rust niet.

Chelsea startte furieus aan het tweede bedrijf en kreeg kansen via onder anderen Diego Costa, Fàbregas en Victor Moses, maar doelman Ben Foster gaf zich niet gewonnen. De bezoekers voerden ondertussen een race tegen de klok en hadden zelfs geluk dat het na 72 minuten niet 1-0 werd voor West Bromwich: Nacer Chadli plaatste de bal na een goed uitgespeelde counter naast het doel. Het was de beste kans van de wedstrijd tot dat moment. Antonio Conte greep in en bracht Batshuayi binnen de lijnen, wat een gouden greep bleek te zijn. De Belgisch international stond zeven minuten op het veld toen hij de bal van dichtbij binnengleed na een voorzet van César Azpilicueta. Conte was door het dolle heen en na afloop kon de champagne worden ontkurkt.

GOOOAAAL! Michy Batshuayi lijkt Chelsea Football Club naar de titel?? te schieten en Antonio Conte wordt GEK!

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 12 mei 2017

Everton - Watford 1-0
Everton was in de eerste helft de bovenliggende partij en begon vooral sterk, maar doelman Heurelho Gomes liet zich niet verschalken door pogingen van Tom Davies, Ross Barkley en Phil Jagielka. Koeman greep in de rust in en haalde verdediger Mason Holgate naar de kant ten faveure van Enner Valencia en zag het na 55 minuten 1-0 worden. Barkley vond de ruimte voor het schot en mikte de bal vanaf een meter of twintig in de hoek. De gastheer bleef in het vervolg de bovenliggende partij en kreeg nog kansen via Morgan Schneiderlin, Kevin Mirallas en Valencia, maar het bleef op Goodison Park bij die ene treffer van Barkley.

Had West Bromwich Albion vanavond meer verdiend?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dik en dik terechte kampioen! Petje af voor Conte en wat hij heeft bereikt met dit Chelsea!

13 mei 2017 om 02:11

Valt idd niets op af te dingen en mensen moeten mijn volgende opmerking dan ook niet als zodanig interpreteren: scheelt zeker in engeland als je niet europees speelt. We zien het zeker in dit land terug. Meestrijden om de titel en de cl gaat vrijwel niet samen. De concurrentie in dit land is nogal hoog.

13 mei 2017 om 03:56

Idd, waren vanaf het begin af aan de beste ploeg. Het zal nooit mijn club worden, maar is wel zwaar verdiend kampioen geworden. Conte bewijst een top trainer te zijn die het overal kan maken. Misschien wel de perfecte oplossing voor barca?! Durft te voetballen en weet hoe hij zn spelers moet gebruiken. Kampioen worden in Engeland is heel knap, maar de laatste jaren schieten de Engelse clubs toch echt te kort voor Europees succes...

We are the champions, we are the champions! De zesde landstitel van Chelsea is een feit.

Gefeliciteerd Chelsea en haar fans, dik verdiend. Hopelijk komt er volgend seizoen weer een spannende titelrace.

WE DID IT!!!! Wat ben ik trots!!!! Mijn dag kan niet meer stuk!!! Aaaaaa

12 mei 2017 om 23:01

Proficiat! Meer dan verdiend dit seizoen! Geniet ervan, ik ben benieuwd welke spelers er bij gaan komen volgend jaar.

Woehoooooooooeeeeee batsuuuu

Wat een team wat een trainer wat een seizoen!!!!!!
Dacht even dat het niet meer ging gebeuren maar toch die batsuuu

Jaaaaaaaaaaaaa!!!!!! KAMPIOENEN!!! 37 punten meer dan vorig jaar en met afstand de beste club van Engeland.. Nu op naar de bekerfinale en die heerlijke dubbel tegen Arsenal, 21 punten verschil in de competitie dus we moeten ze wel even op hun plaats zetten.

12 mei 2017 om 22:59

Onderschat ons niet haha. Maar gefeliciteerd met het kampioen schap!

12 mei 2017 om 23:28

Gefeliciteerd maat!!!!!!!!!!!! CHAMPIONS!!!!! Op naar de FA Cup finale !!!!!

13 mei 2017 om 02:09

Ik begin langzaam aan steeds meer respect te krijgen voor Chelsea. Ze kopen niet meer zoveel als eerst; althans, ze kopen nog steeds veel, maar nu steeds meer doelgericht. Met Conte erbij spelen ze ook veel stabieler en ze zijn de verdiende kampioen. Met nog wat gerichte aankopen erbij, zie ik ze volgend jaar hoge ogen gooien in de Champions League. Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Chelsea fans! Dit jaar eigenlijk weer eens naar de PL (chelsea voornamelijk) gekeken en echt genoten van het spel van Chelsea. Erg leuk voor Conte ook, wat een topcoach zeg! Ben benieuwd naar volgend jaar, naar CL. Ik benieuwd hoe Chelsea het dan gaat doen.

Geniet ervan!

Champions of England, Champions of England thats what we are!!! Chelseaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Klasse van Conte en Chelsea, trotse fan.

Over maar dan ook oververdiend. Conte wat een coach. Dit was een fantastisch seizoen.

En het is Batsman gegund ook ! Zo weinig speeltijd, maar nooit zeuren en nu de winnende maken.

12 mei 2017 om 23:11

Batsman zeker gegund, maar ik zou toch een beetje wrok koesteren als ik hem was.
Hij geeft nu eigenlijk veel meer terug dan hem is gegeven.

13 mei 2017 om 01:03

Hij heeft het titelfeestje wellicht wat vervroegd, het is niet alsof hij Chelsea eigenhandig in de laatste wedstrijd van het seizoen in de blessuretijd de titel nog net bezorgd. Hoop wel dat hij volgend seizoen meer kansen gaat krijgen, dat is hem zeker gegund

13 mei 2017 om 01:15

nou nochtans krijgt Batshuayi wekelijks wat op zijn rekening van chelsea .....en dat is niet min.....
hij wordt er een voetbalmiljonair door....

13 mei 2017 om 12:20

Ajacxied, en? Hij heeft dit seizoen geen enkele wedstrijd basis gestaan.

Domburg, ik had het dan ook over het sportieve, niet financiele.

JAAAAAAAAA KAMPIOEN!! En ook meer dan verdiend! Hier ga ik zeer zeker een biertje op drinken en op naar de dubbel hopelijk! En ook volgend jaar weer fijn terug in de Champions League waar we horen. Alle andere Chelsea fans ook gefeliciteerd natuurlijk en lekker hier van genieten

Voor het Engelse voetbal denk ik wel het beste dat zij direct de CL in gaan (samen met 2 anderen natuurlijk). Doen het meestal toch voortreffelijk daar.

Kan iemand mij overigens vertellen hoe Chelsea dit jaar punten heeft gescoord op de coefficientie lijst?

12 mei 2017 om 23:05

Niet, want ze eindigde vorig seizoen op een 10e plaats.

12 mei 2017 om 23:10

Jawel, ze hebben bijna 3 punten gehaald (volgens de uefa coefficientie lijst).

Zelfs Go Ahead (!), Groningen en Vitesse halen al (minstens) 5 jaar lang punten (rond de 1 punt per jaar).

12 mei 2017 om 23:16

Hmm, dat zou uiterst opmerkelijk zijn dat een team punten scoort zonder enige voorronde en/of kwalificatie.

12 mei 2017 om 23:26

Vandaar dat ik het vraag.

12 mei 2017 om 23:37

Ah ok. Ze hebben geen punten kunnen scoren, omdat ze mede door een drama seizoen onder o.a Mourinho buiten enige Europese kwalificatie grepen; Het moet dan fout zijn gegaan op die lijst. Kan de beste lijstmakers en verwerkers gebeuren; Zelfs bij de UEFA 😅.

12 mei 2017 om 23:41

Ik weet dat ze geen Europese wedstrijden hebben gespeeld, maar ik denk dat er meer achter zit dan een 'fout'.
Lijkt me sterk dat ze tientallen/honderden clubs elk jaar een willekeurig aantal punten geven.

12 mei 2017 om 23:55

Het verschilt ook wel, want bij UEFA cup: 1e voorronde 0.25 punt, 2e voorronde 0.50punt en 3e voorronde 1.00 punt etc. CL 1e voorronde 0.50punt en de ronde erna 1.00punt. Je hoeft er dus vrij weinig voor te doen om punten te pakken. Zo had Heracles dit seizoen dus 1 vol punt gepakt.

12 mei 2017 om 23:59

Ik zou zeggen: pak de lijst er eens bij.
Clubs als Twente e.d. staan er ook gewoon op met rond de 1 punt de afgelopen seizoenen.

Dit zijn niet een 'paar foutjes'. Dit is of een enorm willekeurige en haast onmogelijke fout (aangezien het aantal punten ook nog eens heel erg varieert), of het is met opzet gedaan om (bijvoorbeeld) clubs die hebben meegedaan, niet na 1 seizoen gelijk uit de lijst te schoppen.

13 mei 2017 om 00:10

Zat op de UEFA site, maar wat ik daar voor troeplijst zie 😂.

13 mei 2017 om 00:32

Volgens mij is het dus gewoon willekeur, aangezien de punten van GAE steeds fluctueert. Denk dat het meerdere factoren heeft als totale punten dat een land haalt, het percentage dat die score van het betreffende jaar meetelt en daar wordt een gemiddelde van genomen etc.. en het heeft misschien met het aantal deelnemers te maken, waarmee het kan schommelen voor het gemiddelde.

13 mei 2017 om 01:10

Ik heb me er eventjes in verdiept en je hebt gelijk dat het geen willekeur is. Op basis van de coëfficiëntenlijst van de verschillende landen kunnen clubs punten behalen in hun eigen competitie. Chelsea kan dus inderdaad een aantal (uefa coëfficiënt) punten scoren omdat ze veel punten halen in een competitie die Europees hooggeklasseerd is. De punten van de verschillende clubs kunnen dus zowel binnenlands als buitenlands gehaald worden, hoewel de punten van de competities volgens mij alleen Europees behaald kunnen worden (anders versterkt het proces zichzelf en dat zou niet kloppen). Zo kan een club die binnenlands regelmatig 5e wordt dus hoger geplaatst zijn in Europa dan een club die 1x een voorronde heeft gespeeld

13 mei 2017 om 12:22

Top, bedankt. Verklaard een hoop.

Conté heeft het team goed op de rit gekregen, na het debacle van vorig seizoen (met mourinho). Gefeliciteerd met het verdiende kampioenschap👍.

De terechte kampioen! Alleen jammer van al die feestende gloryhunters hier die waarschijnlijk nog nooit in Londen geweest zijn!

Eindelijk!!!! Na dat ranzige vorige seizoen had ik dit nooit durven dromen, deze komt echt op naam van Don Antonio. Bierrr!!!

Proficiat Chelseafans, Conte heeft daar op een seizoen tijd het nodige werk verzet na al dat negatief voetbal van Mourinho.
En klasse van Batsman, weinig gespeeld maar maakt ze wel officieel kampioen. Die 40 miljoen al een beetje terugverdiend

Jaaa Chelsea weer kampioen. Dankjewel Conte wat een fantastische prestatie van hem en van de hele ploeg. London is blue, England is blue!

Champioooneeeeeeeeee. Heeeerlijk dit topseizoen gehad ik ben trots op iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit kampioenschap we hebben het gewoon weer geflikt. Antonio Conte deze man kan bij Chelsea de komende jaren niet meer stuk deze man heeft Chelsea terug gebracht. In tegenstelling tot en met 2 jaar geleden heb ik het idee dat we nog kunnen doorgroeien er zit nog voldoende rek in dit team en ik heb vertrouwen in Antonio Conte dat hij het beste uit dit Chelsea kan halen . Nu nog de Fa cup en het seizoen kan al helemaal niet meer stuk

ps: Champions League we are back

Come Onnnn Chelseaaaaaaaa

Dik verdiend dit kampioenschap! Prachtige prestatie van dit chelsea met Conte aan het roer. Kijk uit om Chelsea weer in de Champions League te zien, waar ze horen!

24 september, Emirates Stadium, 55e minuut. Bij 3-0 besluit Conte van een 4231 naar een 343 te switchen. Alonso erin voor Fàbregas. Je mag toch wel concluderen dat deze wissel aan de basis gestaan heeft voor dit succes. Conte aan het roer. Heeft toch transfers als Alonso en Luiz het meer dan waard gemaakt dit seizoen en heeft Hazard en Costa weer laten bloeien. En vergeet Kanté natuurlijk niet, wat een geniale speler.
Gefeliciteerd aan de vele Chelsea fans hier! Benieuwd hoe jullie het volgend jaar zullen doen met Europees voetbal, waar Conte als coach nog niet overtuigd heeft. En wie weet tot volgend jaar in de CL

Gefeliciteerd Chelsea fans! Dikverdiend natuurlijk. Alhoewel ik het liefste Man United weer kampioen had zien worden, maar die zijn simpel weg bij lange na niet meer goed genoeg helaas

Alle Blues gefeliciteerd! Niks aan toe te voegen. Volgend jaar weer in de CL knallen. Team daarop beetje aanpassen en gaan! Nogmaals iedereen gefeliciteerd!

Proficiat Chelsea fans. Proficiat Courtois, Hazard, Batshuayi en Musonda. Op naar de Champions League.

Yes kampioenen!! Nu deze lijn voortzetten richting de champions League En dat kan alleen maar als we de ster en dirigent van de ploeg - Eden uiteraard - kunnen behouden. Hoop dat ze daar echt alles op alles voor gaan zetten. Wat was hij ongelooflijk belangrijk weer dit seizoen. Wat een virtuuoze, technisch begaafde Geweldenaar is dat toch! Als hij blijft kan hij hier echt een legende gaan worden

Vind t nog steeds apart vgl met vorig jaar. Zegt t nu wat over Mourinho? Denk t wel.
Conte is tactisch wel stukken beter.. iets meer dan alleen bus parkeren

12 mei 2017 om 23:54

Onzin, beide gewoon een goed systeem kante was het grootste verschil

13 mei 2017 om 01:45

Kante was het verschil

Conte dit conte dat, conte heeft al mijn respect voor het simpele functionaliteit terugbrengen bij chelsea met moses, alonso en kante zodat andere konden shinen, maar de grootste ommekeer en kampioenenmaker dat is kante die hier gek genoeg door de chelsea fans geen 1 keer is benoemd. Verblind door de feestvreugde of te weinig wedstrijden bekeken haha, kante is de man van de pl! Bravo!

13 mei 2017 om 00:25

Kanté wordt al sinds de eerste speeldag bejubeld door de Chelsea fans. Wat wil je nu beweren ?

13 mei 2017 om 14:54

Wat ik wil beweren? Als je hierboven kijkt stel ik dat de Chelsea fans hem eventjes vergeten in de feestvreugde terwijl ik daar wel als eerste aan dacht na het lezen van het bericht en de reacties.

Dus je kan beweren dat je hem niet vergeten bent, maar hij word niet benoemd

13 mei 2017 om 01:13

Kante was ook onderdeel van het team toen het slecht liep. Het was de tactische omzetting van Conte die het hem deed. Bovendien houdt Chelsea nu 2x de nul oprij zonder Kante. Het is een geweldige speler, maar hij is veel beter te vervangen dan hazard.

13 mei 2017 om 02:36

Willoan kan hazard ook vervangen. Als matic in slechte vorm is dan kan je kante niet vervange .

13 mei 2017 om 14:58

Sorry, maar meen je dit nu serieus? Dat een kampioen het op het einde van het seizoen moeilijk krijgt is een feit, maar Kante is nu ineens vervangbaar na 3/4 jaar net zo of nog belangrijker te zijn geweest dan Hazard?

Werd door fan en geen fan op handen gedragen.

Dit Chelsea kan in de Champions League ook iets presteren, verder verwacht ik dat Costa naar China vertrekt. Ben benieuwd wie de opvolger wordt Lukaku is de grootste kanshebber, maar misschien dat Morata ook zou lukken. Chelsea fans gefeliciteerd!

Dit seizoen hebben we gevochten als gladiatoren, wat nodig was om zo ook de moeilijke wedstrijden punten te halen. De dynamiek die Conté in dit team heeft gebracht met twee technische, sterke en snelle flanken (moses en alonso) is een meesterzet gebleken. Ik heb dit seizoen genoten van een team die voor elkaar vocht en niet de schuld op medespelers afschoof. Hopelijk voor volgend seizoen krijgen Loftus-Cheek en Chalobah meer kansen om regelmatig in de basiself te staan.

Hartstikke mooi voor Chelsea en Conte.
Van harte gefeliciteerd!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren