Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gold geeft komst De Boer niet op en meldt zich opnieuw bij Ajax’

Laatste update:

Frank de Boer wil nog minimaal een seizoen bij Ajax blijven en sluit niet uit dat hij zijn contract tot medio 2017 uitdient of uiteindelijk zelfs langer blijft. Britse media verzekeren dat de oefenmeester nog steeds zeer begeerd wordt in de Premier League. In een eerder stadium waren Tottenham Hotspur en Newcastle United concreet en dat zou nu voor West Ham United gelden.

/

West Ham United kondigde afgelopen zondag het vertrek van Sam Allardyce aan en is sindsdien op zoek naar een nieuwe manager. De clubleiding van the Hammers zou enkele dagen geleden naar verluidt informatie bij Ajax over de beschikbaarheid van De Boer hebben opgevraagd, maar kreeg nul op het rekest. West Ham-voorzitter David Gold is echter een fan van de werkwijze van De Boer en de gesprekken zouden, volgens Britse media, hervat zijn.

De Boer is niet de eerste trainer die deze week door West Ham is benaderd. Marcelo Bielsa stond hoger op de verlanglijst van de Londenaren, maar de Argentijn lijkt inmiddels meer te voelen voor een nieuw contract met Olympique Marseille. Gold is eveneens in gesprek met Slaven Bilic, die recent zijn vertrek bij Besiktas aankondigde en een spelersverleden op Upton Park heeft. West Ham wil zo snel mogelijk een nieuwe trainer aanstellen, voor aanvang van de deelname aan de Europa League, en is bereid om De Boer een hoger salaris aan te bieden.

West Ham United zou een mooie club voor Frank de Boer zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan het dat West Ham mee doet aan de europa league?

29 mei 2015 om 07:32

Fair play klassement a la Go Ahead

29 mei 2015 om 07:35

Oh ok bedankt... nooit verwacht dat de premier league daar voor in aanmerking zou komen.

29 mei 2015 om 10:14

Tja, aan de nadere kant is het heel knap dat Nederland daar in aanmerking voor komt. Waar in Engeland niet eens wordt gefloten voor een overtreding, krijg je hier zo'n beetje direct rood. Als je naar het aantal kaarten kijkt dan vallen die nauwelijks in de Premier League.

29 mei 2015 om 07:33

Via het fair play klassement. Net als GA Eagles.

29 mei 2015 om 07:33

Fair play als ik het goed heb.

29 mei 2015 om 07:34

Zelfde reden als waarvoor Gae bij ons Europa in gaat

Voordat iedereen meteen roept: strik erom en weg ermee! Wat zeer logisch is, vanwege het abominabele spel van de afgelopen jaren. Vraag ik me toch af wie er nu als betere opvolger beschikbaar is?

29 mei 2015 om 07:37

Nou nou, volgens mij staat het overgrote deel van de Ajacieden nog gewoon achter Frank, dus die strik mag in de kast blijven liggen. Het spel moet inderdaad beter, maar zoals je zelf al zegt zie ik op dit moment geen betere kandidaat dan De Boer om deze taak op zich te nemen.

29 mei 2015 om 07:38

Seedorf naar Amsterdam halen met Bergkamp en Stam aan zijn zijde, Misschien Kluivert proberen los te weken bij Curacao voor Jong-Ajax.

29 mei 2015 om 07:54

Nee daar gaat de Boer niet heen , is ook geen verbetering tov Ajax vind ik maar als er weer een club zou komen die in de top 5/6 zit in de PL dan zie ik hem er wel over nadenken want wat kan hij nog bereiken met Ajax na 4 kampioenschappen in 5 jaar ,
En waarom Seedorf naar Amsterdam halen ? op basis waarvan ? op dat halve jaar AC Milaan nee dat vind ik niet kunnen ze hebben altijd uit eigen gelederen wel een trainer .

29 mei 2015 om 08:32

@sloep01

Op basis van wat is De boer dan aangesteld? Waarom zo negatief.. Iedereen heeft kunnen zien dat Seedorf goed werk heeft geleverd met de materiaal die hij had in dat half jaar bij Ac Milan, alleen zijn egotje ging hem tegenwerken. Maar precies dat egotje heeft een De Boer en Van Gaal ook.

Liefst zie ik een Ron Jans of Frank rijkaard met Seedorf, Stam en Bergkamp naast zich. Dan kunnen ze een Seedorf of Stam klaarstomen voor het echte werk vandaar vind ik Seedorf niet zo,n gek idee, snap daarom ook niet waarom je doet alsof je dan een alien voor de groep zet.

Heb Milan in dat half jaar intensief gevolgd en vond dat ze onder Seedorf toch veel beter voetbalde (kwa spel) dan onder Inzaghi die ook nog eens beter materiaal heeft, dat zie je ook in de punten en ranglijst. Seedorf wou bij Milan verzorgd en opbouwend voetbal spelen, dat is een stijl die ook bij Ajax past. Dus waarom niet? Hij neemt ook zeer zeker dat half jaar ervaring mee naar Amsterdam.

29 mei 2015 om 08:48

De Boer heeft denk niet zo'n groot ego als Seedorf, maar sowieso niet de attitude.. Seedorf's houding is veel meer "kijk wat ik allemaal gepresteerd ben, ik ben veel beter dan jullie". De Boer komt meer over als een nuchter persoon en ja, ook hij zal zijn ego hebben, maar ik heb het beeld dat Frank's ego meer afhankelijk is van het niet tegen zijn verlies kunnen. Bij Seedorf krijg ik de indruk dat zijn ego vooral gebouwd is op wat hij al gewonnen heeft. En dat staat mij niet aan. Los van of Seedorf een goede kijk op voetbal heeft, is het gewoon ontzettend irritant om naar iemand te luisteren die er zo erg van overtuigd is dat hij een perfecte kijk op voetbal heeft.

29 mei 2015 om 09:20

@toekomst

Daar kan ik je ergens wel gelijk in geven, maar nogmaals Van Gaal is ook zo,n type van kijk wat ik allemaal gepresteerd hebt en wat de buitenwereld denkt kan me eigenlijk niks schelen. Anderzijds denk ik dat Seedorf ook zo,n houding heeft omdat hij vooral in Nederland geen erkenning daarvoor gekregen heeft. Seedorf heeft in vergelijking met de boer als speler ook een hoop meer gewonnen maar dat geeft hem idd nog niet de recht om als een koning te spreken of over te komen, ondanks zijn ego denk ik dat hij juist wel een persoon is die vooral op mentale vlak heel goed om zou kunnen gaan met jonge spelers als Bazoer, Kishna, El Ghazi, Sinkgraven etc. Die man heeft gewoon een hoop ervaring op het veld en dat zal je uiteindelijk toch een goede inzicht geven als coach zijnde,

Voor alsnog vind ik De boer voor nu ook beste keus om te blijven ondanks het spel want die heeft al bewezen met zo,n cultuur om te kunnen gaan, maar mocht de boer ooit vertrekken zou ik Seedorf echter niet zo,n gek idee vinden maar dan moet er wel met hem afgesproken worden dat hij met name eerste jaar wat geduld zou moeten hebben en een Ron Jans of Rijkaard naast hem aanstellen, dat je een soort tweekoppige trainer hebt. Soort van de brom en van basten constructie als je tenminste snap wat ik bedoel hehehe.

29 mei 2015 om 08:36

Iedereen? Slechts een klein deel van de mensen die met de waan van de dag leven hebben dat wellicht geroepen. Het overgrote deel van de supporters is niet vergeten dat Frank ons vier jaar kampioen heeft gemaakt en dit jaar tweede. Dat is gewoon zeer verdienstelijk en dan ook absoluut geen reden om bij het eerste echt mindere seizoen hem meteen te ontslaan. Dat het spel beter moet weet iedereen wel, maar daar zijn ze als het goed is mee aan het werk. Een betere dan Frank vindt je op het moment gewoon niet. Frank kent de jeugd door en is een echte Ajax-man. Ik zou niet weten wie beschikbaar is en die het beter zou doen dan Frank.

29 mei 2015 om 09:05

4 Keer kampioen en maar een handvol goede wedstrijden. Daarnaast eist De Boer veel te veel van zijn spelers. Hij moet ze gewoon met plezier het veld insturen ipv met een grafstemming. Als je naar de technische staf van Ajax kijkt dan lijkt het net of de plaatstelijke begrafenisonderneming op de bank zit.

29 mei 2015 om 09:40

Dat lees ik wel vaker, maar vertel jij mij nou eens hoe jij weet met wat voor info of taak Frank mensen het veld in stuurt.
Dat insinueren altijd......

29 mei 2015 om 09:22

Nou ik vind Frank een prima trainer voor ons. Maar mocht ooit weg gaan zou ik zelf ook niet wie hem dan moeten opvolgen. Ja ik vind Rijkaard een waardige opvolger. Maar die wil niet meer. En roept dat Trustfull dan de hoofdtrainer gaat worden. Maar is dat wel een goeie oplossing? Oja, ik had zelf nog een optie naast Rijkaard, ik dacht ook nog aan Morten Olsen. De beste man stopt bij Denemarken dus is vrij man. Hij is ajacied en kent de club en heeft een schat aan ervaring. Of Michael Laudrup? Ik vind dit toch de meest geschikte namen Rijkaard, Olsen of Laudrup...

29 mei 2015 om 09:27

De trainer(s) van de A1 (die wel leuk voetbal spelen).

29 mei 2015 om 10:22

Ron Jans, met als assistent Clarence Seedorf!
Dan heb je een eerlijke coach met een aanvallende visie en een echte Ajacied die als enige ter wereld met 3 verschillende clubs de CL heeft gewonnen. Jonge gasten zullen wel naar die grote man luisteren denk ik zo!

29 mei 2015 om 10:52

Ron jans is helemaal geen coach voor een club als Ajax. Hij wil openheid en eerlijkheid. Zoiets komt in het bestuur en organisatie van Ajax niet voor.

29 mei 2015 om 12:05

Haha wat een belachelijke misgunnende opmerking, misschien moeilijk voor te stellen voor jou! Maar als Ajax zich meldt, denk ik wel dat hij lekker Frank komt opvolgen.

29 mei 2015 om 12:23

Tuurlijk zal hij het wel doen want het is een once in a lifetime opportunity voor Jans.
Maar jij wilt dus beweren dat het bij het bestuur en organisatie van ajax allemaal eerlijk en open is? vandaar dat het zo rommelt en cruijff helemaal uit bracelona moet komen om dingen recht proberen te zetten

29 mei 2015 om 15:48

Openheid bij het bestuur van Ajax hoeft wat mij betreft maar in bepaalde mate. Een paar jaar terug waren we een een hele open club, alles op bestuurlijk niveau lekte namelijk uit naar de pers. Dat maakte de club juist bestuurlijk zwakker. Tegenwoordig lekt niet alles meer uit, en dat is ook prima zo.

De huidige bestuurlijke onrust wordt enorm opgeklopt heb ik het idee. Als je kijkt naar hoe de club ervoor staat ten opzichte van de periode 2007 - 2012 op bestuurlijk vlak bevinden we ons in een oase van rust. Dit is het eerste echte onrust op bestuurlijk vlak in 3 jaar tijd.

29 mei 2015 om 23:43

Die is er niet. Je mag in je handjes knijpen als hij vertrekt.

Tja als er een mooie club komt voor de Boer is het misschien wel tijd om op te stappen.
Denk voor hem en voor de club beter.
Alleen Wet Ham ik zou dat als de Boer ook niet doen denk dat hij wel wat mooiers kan krijgen.

29 mei 2015 om 08:14

De boer zou idd wel een stapje hoger aankunnen, alleen een clib als westham kan ook mooi zijn, er zijn zo veel mooie tegenstanders daar.

29 mei 2015 om 09:10

Wie zegt dat De Boer iets mooiers kan krijgen? De topclubs hebben zich niet gemeld. Daar ziet men ook het zeer zwakke spel van Ajax. Als De Boer echt naar een topclub had gewillen dan had hij na die 4 kampioenschappen op moeten stappen. Meer valt er bij Ajax namelijk niet te halen.

Denk niet dat hij gaaf hij heeft bet Trusfull gevraagd voor een terugkeer.

De Boer moet lekker blijven. De man doet het gewoon goed. ja ik weet het, dit seizoen was het niet om aan te gluren. Maar de jaren daarvoor heb ik gewoon bij vlagen een zeer goed Ajax gezien. Vooral in de CL speelde ze fantastisch.

Ook vind ik dat hij een goede mix van Jeugd en ervaring probeert te vinden. Dit jaar ben ik van mening dat het iets teveel jeugd was. Helaas heb je dat als trainer ook niet altijd zelf in de hand (blessures, vorm en je moet ook ervaring maar hebben)

Als ajax dit jaar de selectie redelijk bij elkaar kan houden, doen ze gewoon volgend jaar mee met attractief voetbal

29 mei 2015 om 08:55

Hier kan ik me helemaal in vinden. De Boer is gewoon een geweldige trainer voor ons geweest de afgelopen 5 jaar. Wanneer de selectie bijeen blijft, tenminste de belangrijke spelers, en aangevuld wordt dan staat Ajax zeer waarschijnlijk een mooi seizoen te wachten. Het belangrijkste daarbij is het aanblijven van Cillessen. Dat is de enige echt onvervangbare speler. Die moet blijven. We hebben geen vervanger in huis en ik kan zo 1,2,3 geen geschikte vervanger noemen.

29 mei 2015 om 09:10

Het was niet alleen afgelopen seizoen om aan te gluren. Ook de 2 seizoenen daarvoor was het alles behalve wervelend, soepel en aanvallend.

De Boer is van huis uit eigenwijs en houdt er vreemde ideeën op na. Ik geloof niet dat hij aankomend seizoen veel gaat verbeteren.

De Boer is niet aanvallend en avontuurlijk ingesteld. Wat dat betreft is hij een ideale coach voor de Serie A.

29 mei 2015 om 09:33

Daar ben ik het niet mee eens. Hij speelt wel aanvallend en aantrekkelijk, spelers kunnen alleen niet uitvoeren wat hij wilt.

29 mei 2015 om 09:42

Haha, wel aanvallend en aantrekkelijk... De minste doelpogingen van de hele eredivisie ! Én dat voor het grote en rijke Ajax !

En wat heb je eraan als spelers zijn speelwijze niet kunnen uitvoeren....dan klopt op de tactiek niet of de spelers zijn echt erbarmelijk slecht. Ik denk dat tactische vondsten van De Boer niet toereikend zijn.

29 mei 2015 om 11:17

Dit seizoen ja. Ik heb vorige seizoenen toch echt wel hele goede wedstrijden gezien. tegen barca bijv

en ja, er zaten ook wel eens mindere tussen, maar over het algemeen vond ik de wedstrijden attractief.
Dit jaar was inderdaad niet om aan te zien

29 mei 2015 om 10:22

Ik wijt de slechte resultaten ook een beetje aan de samenstelling van het elftal. We hebben te vaak spelers gehaald als tijdelijke opvulling van posities. Die spelers hadden vervolgens geen toegevoegde waarde terwijl dit wel de spelers waren die de "ervaring" moesten brengen...

Ik denk dat Frank met meer ervaren spelers en meer verlengstukken in zijn elftal het ook voor elkaar krijgt om Ajax beter voetbal te laten spelen..

Sowieso vond ik dat afgelopen zomer er door geselecteerd had moeten worden. Spelers als Moisander en Siggy hadden afgelopen zomer gewoon weg gemoeten.. Verder vond ik iets te veel vertrouwen in Boilesen terwijl je niet wist hoe hij terug kwam van zijn blessures.. De gemiddelde Ajax supporter zag het aankomen dat het niet echt een succes zou worden dat Boilesen reserve-aanvoerder zou worden..

Ik denk dat Frank het maximale uit dit materiaal was. En het maximale dit seizoen was voetbal wat niet om aan te gluren was.

Ondanks dat West Ham een mooie club is, denk ik dat Frank zelf wel iets hoger mikt of bij Ajax blijft. Ik zeg niet dat hij de top aankan, maar alleen dat dan de keuze om bij ajax te blijven makkelijker maakt.

West Ham is helemaal geen mooie club voor Fdb. Hij heeft zelf al aangegeven dat hij wel iets ziet in Liverpool en Spurs. Beide clubs hebben een teleurstellend jaar achter de rug dus zullen binnenkort wel weer zich melden bij hem als het niet al deze zomer is.

29 mei 2015 om 09:05

Maar De Boer zal zelf niet midden in een seizoen vertrekken. Dus mochten die clubs komend seizoen van trainer willen wisselen, dan zijn zij kansloos bij De Boer.

29 mei 2015 om 10:22

Hij moet ook niet naar Tottenham gaan, daar zijn de verwachtingen veel te hoog. Ieder jaar weer willen ze Cl voetbal halen en ieder jaar weer worden ze 5e of 6e. De selecties van Chelsea, City, Arsenal, United zijn gewoon permanent sterker. En ieder jaar weer wordt de trainer er op afgerekend dat hij geen CL voetbal heeft gehaald, dat gaat ook met de Boer gebeuren.

Als je daar coach wordt roep je de problemen over jezelf af.

Volgens mij is hij duidelijk geweest, hij blijft en is zelf voorstander van vroegtijdig klaar zijn op de markt, hij gaat zeker niet tegen dit prinicipe in.

Mooie club en ik vraag me af of er veel grotere clubs gaan komen voor Frank. Hoewel De Boer ondanks het jarenlange matige spel wat steeds slechter lijkt te worden er nog steeds goed op staat in Amsterdam vind ik dat Ajax er voor moet waken om zich te veel en te krampachtig aan deze man vast te willen klampen. De Boer is als trainer een passant, er zijn er velen voor hem geweest, ook niet zonder succes. En er zullen er na hem nog velen volgen met ongetwijfeld ook het nodige succes. Soms moet je eens durven om weer eens met een frisse wind te beginnen. Te lang hetzelfde recept is dodelijk voor de prikkel om topsport te bedrijven.

Dit zou een mooie vervolg zijn van zijn trainersloopbaan. Eerst club in Eredivisie daarna subtopper Engeland om vervolgens de stap te maken naar topclub. Denk ook dat Ajax en De Boer beetje uitgekeken zijn op elkaar.

Het zou geweldig nieuws zijn voor Ajax.
En hopen dat ze niet zo lopen door te zaniken over de eis van een nieuwe coach met Ajax verleden
Jansen is op dit moment de beste optie
of anders John van den Brom.
Daarna wordt alles van zelf beter bij Ajax.

Nee, hij kan veel beter krijgen. Na Ajax moet je naar de absolute op willen. West Ham is een stap terug en een stap op zij.

29 mei 2015 om 13:23

Spelers en trainers gaan steeds minder vanuit de Nederlandse competitie direct naar de absolute wereldtop. Daar zijn de Nederlandse clubs tegenwoordig gewoon te klein voor langs de Europese meetlat. Frank heeft op trainersgebied Europees gezien nog niets bewezen. Van Gaal, Jürgen Klopp, Guardiola etc. dat zijn mensen die hebben bewezen onder grote druk bij de grootste clubs te kunnen presteren. De Boer hoort zeker nog niet in de rijtje thuis en zou er goed aan doen om net als bijv. Koeman nu gedaan heeft eerst voor een wat kleinere club te kiezen.

Daarnaast is vanuit de Eredivisie gezien iedere club in de PL een stap omhoog. Dat heeft niet eens zoveel te maken met dat Ajax in een onderlinge confrontatie wellicht beter zou zijn maar des te meer met de hele beleving van voetbal die daar totaal anders is. Wedstrijden tegen Liverpool, Spurs, City, United, Chelsea etc. zijn nou eenmaal geen vergelijking met Utrecht uit en AZ thuis. Daar speel je ook als je trainer ben van een wat kleinere club tegen de wereldtop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren