Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geruchtenmolen begint te draaien: 'Klopp moet Rodgers vervangen op Anfield'

Laatste update:

Liverpool is geen schim meer van het team dat vorig seizoen als tweede eindigde in de Premier League. The Reds verkochten Luis Suárez en zijn Daniel Sturridge al maandenlang kwijt door blessureleed en de ploeg van Brendan Rodgers blijkt het gemis van de twee aanvallers niet te kunnen opvangen. Zondagmiddag ging het nog mis bij Crystal Palace, dat met 3-1 wist te winnen.

/

Liverpool staat teleurstellend twaalfde in de Premier League en heeft maar vier punten meer dan Leicester City, dat onder de degradatiestreep staat. De druk op Rodgers neemt toe en in de tabloids is het speculeren over een mogelijke opvolger reeds begonnen. De Daily Express claimt zondagavond dat Jürgen Klopp van Borussia Dortmund voor de directie de belangrijkste kandidaat zou zijn om Rodgers te vervangen.

De 47-jarige Klopp is al sinds 2008 werkzaam bij Borussia, dat onder zijn leiding weer uitgroeide tot een topteam en twee keer kampioen van Duitsland werd. Bovendien werd de DFB Pokal gewonnen en bereikte BVB de finale van de Champions League. Dit seizoen gaat het moeizaam in de Bundesliga: Borussia heeft slechts twee ploegen onder zich staan op de ranglijst. Ondanks de slechte prestaties staat Klopp zeker niet onder druk in Westfalen.

Mocht Liverpool echt werk willen maken van de komst van de Duitser, dan lijkt het erop dat er een behoorlijke afkoopsom op tafel moet worden gelegd. Klopp, die ook wordt genoemd als mogelijke opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal, zei eerder deze week nog dat hij na Duitsland eigenlijk alleen nog in Engeland kan werken.

Jürgen Klopp zou een betere coach voor Liverpool zijn dan Brendan Rodgers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou klopp dit doen? de volgende stap die klopp moet maken is naar de europese top, niet naar een club die hooguit gelijk is aan Dortmund

23 november 2014 om 23:06

Die zelfs minder is dan Dortmund. Liverpool heeft al jaren een matig elftal, alleen gad het vorig jaar Suarez en Sturridge voorin lopen. Sherling komt er dan nu aan, de rest is echter pure middelmaat. Ik zou lekker in Dortmund blijven als ik Klopp was.

23 november 2014 om 23:30

Op dit moment is Dortmund de mindere, en dat is een prestatie op zich.

23 november 2014 om 23:57

Twaalfde versus vijftiende in hun competities, spreekt wellicht in het voordeel van Liverpool. Maar Dortmund staat er Europees goed voor, terwijl Liverpool heel erg moet oppassen dat ze niet uitgeschakeld worden door Basel. De selectie van Dortmund is momenteel ook sterker dan die van Liverpool, denk dat de spelers van Dortmund op vrijwel elke positie een versterking zijn voor Liverpool (de spitspositie en rechtsbuitenpositie met Sturrigde en Sterling uitgezonderd)

24 november 2014 om 00:02

Moreno is sowieso beter dan Schmelzer, ik vind Lallana beter dan mhkitaryan, Sturridge beter dan elke Dortmund-spits en Sterling kan zowat naar elke topclub die er is.

24 november 2014 om 00:24

Maar als team is dortmund veel beter. Als je ziet hoe ze arsenal kapot hebben gemaakt dan zie je toch wel wat.

24 november 2014 om 00:31

Ja je gaat Lallana toch niet vergelijken met Mhkitaryan. Ik zeg net dat Sterling en Sturrigde beter zijn dan wat Dortmund heeft staan, maar Reus is beter dan elke speler die Liverpool voorin heeft.

Als je Lallana - Sturridge - Sterling tegen Reus - Spits - Kuba uitzet, dan wint Liverpool op 2/3, hoewel ik Kuba momenteel niet slechter vind dan een Sterling. Op het middenveld bezit Dortmund natuurlijk meer kwaliteit dan Liverpool met Bender - Gundogan - Mhikataryan terwijl Hummels, Subotic en Pisczek ook allemaal basis zouden spelen bij Liverpool.

Sterling kan naar elke topclub ja maar op basis van potentie, niet op louter basis van huidige kwaliteiten.

24 november 2014 om 09:59

@jordinho: verschil is dat die positie voor Liverpool terecht is. Die spelen al een heel jaar belabberd. Dortmund heeft ook vooral pech. En heel veel blessures.

24 november 2014 om 11:30

@kopitered

Ik vind persoonlijk de selectie van Dortmund beter. Als je kijkt naar de totale verdediging dan zou idd alleen moreno een twijfelgeval zijn. Echter staat schmelzer de laatste tijd niet basis maar durm. Als je aanvallers gaat vergelijken doe het dan wel goed:

Lallana vs aubameyiang vind ik redelijk gelijk
Sturridge vs Ramos -- Sturridge
Reus vs Sterling -- Reus

24 november 2014 om 12:37

Hou er dan ook rekening mee dat Sterling 19 is, wordt waarschijnlijk beter dan Reus.

24 november 2014 om 12:38

Jordinhoo

Ook op basis van huidige kwaliteiten, anders wek je geen interesse van de wereldtop.

23 november 2014 om 23:08

Omdat LFC dezelfde cultuur heeft als BVB en Klopp in Engeland wilt werken.

23 november 2014 om 23:27

Ja ik zie klop eerder naar arsenal gaan. Maar hopelijk blijft wenger gewoon.

23 november 2014 om 23:30

Een Chelsea fan: "maar hopelijk blijft Wenger gewoon." Dat zegt genoeg over Wenger...

23 november 2014 om 23:31

Hoe minder concurentie hoe beter :D

23 november 2014 om 23:49

Wordt hier door successupporters te respectloos over Wenger gepraat.... zonde, triest om te lezen.

23 november 2014 om 23:53

Het is gewoon een feit dat wenger op dit moment geen concurent is en hoezo succes suporter?ken je mij persoonlijk.

24 november 2014 om 00:03

Heeft hij natuurlijk zelf ook een beetje in de hand.

Klopp gaat helemaal nergens heen!

23 november 2014 om 23:06

Toch wel, hij komt Wenger opvolgen

23 november 2014 om 23:09

Heb liever dat ze t dubbele betalen voor Ancelotti...

Geef hem 2 goede verdedigers, een CVM en Reus (dromen mag) en we kunnen.

23 november 2014 om 23:21

Geloof je zelf dat Ancelotti Real verlaat voor Arsenal? Klopp, Sokratis/godin, Schneiderlin/matuidi/lars Bender (javi Martinez is een droom, maar lijkt me onhaalbaar) en we doen mee voor de titel.
Reus lijkt me ook onhaalbaar, al kan het mocht Klopp komen.

23 november 2014 om 23:30

Belgguner.
Ik weet niet maar volgens mij heeft Arsenal weinig aan Klopp.
Hij speelt toch altijd op de counter.
Bij Arsenal word al bij de jeugd geleerd te spelen met balbezit.
Ik vind Frank de Boer echt een typische Arsenal trainer.
Wie weet neemt hij de legende Bergkamp mee.

23 november 2014 om 23:33

Ik hoop dat ze dat veranderen, ik zou zo graag counteren. Niemand kan beter steekballen geven dan Mesut Özil, en Alexis-Welbeck-Walcott is de snelste voorhoede van de PL

23 november 2014 om 23:42

Arsenal heeft inderdaad super snelle aanvallers.
Wie weet is counter voetbal wat Arsenal nodig heeft?
Ik zou het wel jammer vinden.
Want dat betekent dat je veranderd van filosofie en je eigen identiteit.
Maar tegenwoordig is alles geoorloofd voor de prijzen.

23 november 2014 om 23:51

Waarom vinden gunners Javi Martinez een droom als nieuwe cvm. Hij speelt sinds hij bij Bayern speelt alleen centraal achterin, en is voetballend echt bijzonder slecht. Ik zou een Lars Bender of Schneiderlinn er altijd boven zetten. Als cv is Martinez wel geweldig.

23 november 2014 om 23:52

Ik denk toch dat Sterling-Sturridge-Markovic een iets snellere voorhoede is, maar jah.

24 november 2014 om 00:16

Counteren is niet hetzelfde als bus parkeren he. Arsenal is een club die voetbalt, we scoren in principe het meest uit de counter. En met Welbeck, Sanchez, Walcott, en ook Oxlade, hebben we genoeg snelheid in de ploeg.

En degeheimevoetb, Walcott is de snelste speler in de PL, daar haalt Markovic het niet bij. Sturridge of Welbeck maakt qua snelheid niets uit, Sanchez en Sterling ook niet heel veel. En dan hebben we nog The Ox op de bank.

24 november 2014 om 00:34

Walcott is sneller dan Markovic
Sturridge is sneller dan Welbeck
Sterling is sneller dan Sanchez.

24 november 2014 om 10:15

degeheimevoetb
Dat zeg jij, bewijs maar eens dat Sterling sneller is dan Alexis en Sturridge sneller dan Welbeck.
Walcott is makkelijk te bewijzen, snelste speler op deze aardbol.

Rodgers kan er toch ook niets aandoen, dat Liverpool middelmatige spelers voor te veel geld haalt. Rodgers bewees vorig jaar dat het een goed coach is.. Zou belachelijk zijn mocht hij ontslagen worden.

23 november 2014 om 23:08

Rodgers heeft al deze middelmatige spelers gekocht... Verder maakte Suarez hem een goede coach.

Voor mij zou het een droom zijn als Klopp komt. Ik zie het alleen niet snel gebeuren, verder is de kans dat hij naar Arsenal gaat groter. LFC moet gwn voor de Boer gaan na dit seizoen. Dit seizoen moeten ze trouwens afmaken met Rodgers. Ook al verwacht ik niks meer dan 8ste plek dit seizoen.

Klopp is niet de oplossing. Een paar goede aankopen doet al wonderen. Can, Markovic, Lambert, Balotelli... Het is allemaal net niet, of nog niet. Verdedigend is het heel matig, de beste linie is vermoedelijk het middenveld met Henderson en Gerrard. Can speelt bij de dingen die ik zie wel aardig mee en heeft ook de potentie om een vaste plek te veroveren op het middenveld.

23 november 2014 om 23:52

Een middenveld met Can, Henderson en Coutinho is in potentie ook een wereld middenveld. Alleen Henderson moet meer een leider worden, Can nog behoorlijk groeien en Coutinho moet meer rendement krijgen.

24 november 2014 om 16:39

Wordt wel heel aanvallend. Zou er dan wel een echte defensieve middenvelder bij zetten. Can en Henderson denken ook regelmatig erg aanvallend.

Ja, doen! Of Simeone. Als je voor spelers als Markovic al tientallen miljoenen wilt neerleggen dan is een afkoopsom voor zo'n topcoach een schijntje.

24 november 2014 om 01:06

Wie zegt dat 'ie wil? Het is geen spelletje Fifa waarin je met geld alles voor elkaar krijgt.

24 november 2014 om 12:13

Bij fifa kan je geen managers kopen...

Jaja, Liverpool. Dit zag iedereen al aankomen natuurlijk. Met al die spelers van Southampton ga je de oorlog natuurlijk niet winnen. Slecht beleid word er helaas gevoerd bij deze o zo mooie club. Hopelijk komt dit snel goed.

23 november 2014 om 23:45

Mwoah. Rodgers leert van de fouten die hij heeft gemaakt. In potentie is het een goed elftal en misschien is het een jaartje crap, volgend seizoen staan ze er weer. Geduld is in deze het beste. Weer een nieuwe trainer zorgt alleen maar voor meer onrust en nieuwe spelers. Laat eerst deze spelers maar wennen zodat ze kunnen worden ingepast. Lazar Markovic, Emre Can, et cetera kunnen echt wel wat betekenen. Laat staan Lallana. Geduld Liverpudlians. Het komt goed.

24 november 2014 om 00:06

Het punt is, dat Liverpool het overgangsfase al heeft gehad. Ze hebben een aantal jaren in de middenmoot mee gedaan en toen ze weer eindelijk terug waren aan de top zijn ze weer in de fout gegaan met hun rare beslissingen.

24 november 2014 om 00:19

Als je zoveel geld uitgeeft moet je team er gelijk staan, geen excuses. Same goes for Arsenal en United, allemaal genoeg geld uitgegeven. Liverpool moet gewoon te veel spelers inpassen, en dat kan gewoon niet. 8 spelers inpassen is gewoon onmogelijk, tenzij die 8 spelers al met elkaar spelen bij een club of land.

24 november 2014 om 00:30

Welbeck en Sanchez zijn anders aardig ingepast, Chambers ook. De schuld ligt bij Rodgers.

24 november 2014 om 00:41

Verschil tussen 5 en 8 spelers inpassen he. Arsenal heeft 5 spelers gehaald, Liverpool 9 met Origi erbij. En spelers 1 op 1 vervangen lijkt mij makkelijker. En bij Arsenal zijn veel spelers directe vervangers: Chambers voor Jenkinson, Debuchy voor Sagna, Ospina voor Fabianski, Sanchez is bonus en Welbeck heeft de zware taak om Lord Bendtner te vervangen.

Bij Liverpool word Agger door Lovren vervangen, Kelly door Manquillo, en de andere spelers zijn erbij terwijl alleen Suarez en Aspas weg zijn (reina reken ik niet mee, die was vorig seizoen al verhuurd). En een Kelly is 1 op 1 te vervangen, same goes for Jenkinson en Sagna. Maar een Suarez niet. Zo'n speler ga je gewoon missen. Met Alexis hadden jullie heel wat op kunnen vangen, maar hij wilde naar London (gelukkig voor ons).

Een punt wat je wel hebt is dat het erop lijkt alsof er nog geen speler echt goed ingepast is. Lallana misschien, maar dat is het dan ook wel.

Ik hoop echt dat dit gebeurt! Zou een stuk beter zijn. Bovendien voor klopp ook een prachtige club, vergelijkbaar met dortmund kwa cultuur

met deze spelers groep kan het echt niet beter , ok sturridge is een zwaar verlies dat is zeker maar de rest van de aangetrokken spelers zijn helemaal niet top level ! het grootste gevaar voor liverpool is dat ook raheem sterling zich alsnog bedenkt en toch het aangeboden contract niet accepteert ! het zou eigenlijk wel logisch zijn dat sterling zijn toekomst anders gaat bekijken want hij is de enige die er boven uit steekt en zou beter naar een team gaan dat jaarlijks voor de prijzen gaat zodat hij zich beter kan ontwikkelen .

24 november 2014 om 07:52

Je hebt overduidelijk geen enkele wedstrijd van Liverpool gezien de laatste weken. Sterling speelt bedroevend.

24 november 2014 om 14:30

ja dat klopt maar hij is nog zo jong en normaal zijn het niet de young one's die een team moeten dragen . toch is en blijft sterling een schitterend jong talent !

Weet je vanaf het begin heb ik geroepen dat Rodgers niet de juiste man was voor deze klus.

Na 1 seizoen waarin wij met vlagen uitstekend voetbal lieten zien heb ik gezegd: okay geef hem een kans, na vorig seizoen was ik er heilig van overtuigd dat hij de juiste man was.

Maar dit seizoen vind ik het een lafaard die echt dom wisselt, blijft schuiven in de defensie en mensen uit vorm niet aan de kant durft te zetten (Sterling, Gerrard, Mignolet, Johnson), en maar blijft vast houden aan 4-3-2-1 opstelling die nog nooit heeft gewerkt.

24 november 2014 om 14:14

Lijkt Wenger wel

Vinden de liverpoolfans echt dat Rodgers plaats moet maken voor een andere trainer. Klopp is een klasbak. Ik hoop alleen niet dat hij op korte termijn Dortmund verlaat. Ik hoop dat ze uit die dal komen, want een Dortmund met weinig blessures en een Klopp is een wereldploeg. In de Bundesliga heb je gewoon zo een ploeg nodig.. anders is het de hele tijd alleen maar Bayern.

Los van het bovenstaat is Klopp zeker een goede trainer voor een Liverpool. Alleen waarom Rodgers wisselen? Heeft hij dan geen enkel krediet? Laten mensen niet even zijn transfers aarden? Hij heeft wel veel voor zn kiezen gehad. Zijn belangrijkste speler verkocht en daarvoor allemaal jongelingen in de ploeg. Als klap op de vuurpijl. mist hij zijn tweede beste spits van vorig seizoen.

Toen de aankopen werden aangekondigd, waren veel fans toch wel lyrisch.. dus het probleem is niet echt zijn aankopen. Alleen moeten ze aarden en moet hij structuur brengen. Ik ben het wel eens dat dit wat beter en sneller kan, maar het is ook niet zo dat Rodgers er echt een zooitje van heeft gemaakt. Toch?

24 november 2014 om 00:27

Nee. Hij heeft te veel op de toekomst en te weinig op het heden ingekocht heb ik het idee. Een speler als Markovic en Can zijn leuk, maar daar heb je dit seizoen nog niet veel aan. Balotelli is ook niet iemand die je ploeg door een moeilijke fase sleept. Sterling is goed, maar nog heel jong.

Aankopen onder Rodgers: Sahin (huur), Assaidi, Yesil, Borini, Sturridge, Coutinho, Allen, Sakho, Mignolet, Aspas, Ilori, Alberto, Toure, Moses (huur), Cissokho (huur), Lallana, Balotelli, Markovic, Lambert, Can, Lovren, Moreno, Manquillo (huur) en Origi,

Dus om nou van een heel goed aankoopbeleid te spreken? Mwoah.

Vergelijk maar: In diezelfde tijd heeft Arsenal Podolski, Monreal, Giroud, Cazorla, Ozil, Flamini, Sanogo, Viviano (huur), Kallstrom (huur), Chambers, Ospina, Sanchez, Debuchy en Welbeck gehaald. Ook niet allemaal top, dat zeg ik zeker niet, maar gemiddeld genomen toch betere aankopen. En dan merk je bij Arsenal al dat de fans absoluut niet tevreden zijn over het aankoopbeleid, hoe moet het dan bij Liverpool zijn?

24 november 2014 om 01:09

@stravven
Dank voor je reactie.

Het punt is, dat je wel de beste aankoopperiode van Arsenal (van de laatste 10 jaar) vergelijkt met de huidige aankopen van Rodgers hehe.. Toch vind ik de vergelijking wel op zijn plaats. Ware het niet dat de klachten van de Arsenalfans hem ergens anders ligt. De Arsenalfans klagen met name over de vraag waarom Wenger niet eens met een fatsoenlijke verdediger en een fatsoenlijke verdedigende middenvelder komt. Dat zij klagen is terecht. Arsenal lijdt teveel puntverlies, al jaren door een soort koppigheid van Wenger. Ik vind de vergelijking wel leuk, maar het probleem evident anders.

Over een deel van de aankopen van Rodgers kunnen we het snel eens zijn. Dat is geen kwaliteit voor liverpool, of althans niet voor nu. Maar spelers als Coutinho, Sahin, Allen, Mignolet, Lovren, Toure en Cissokho.. iedereen dacht wel dat dit spelers zijn die het team wel zouden kunnen versterken (direct dan wel voor de breedte). Niet de beste van de beste, maar wel goed genoeg en zeker niet slechter dan wat er rondliep. Echter, ze hebben gewoon te weinig gebracht. Van de spelers Lallana, Origi, Can, Markovic hadden de meesten al verwacht dat ze aanpassing nodig zouden hebben.

Ik vind het altijd lastig om aankopen achteraf te beoordelen. Soms is iedereen het ermee eens dat een aankoop vooraf heel goed is (denk bijvoorbeeld voor even aan Ozil, hoop dat hij zijn vorm en positie herpakt), maar indien het niet lukt, vergeten mensen dat ze in het begin deze aankoop hadden toegejuicht. Ik vind het beoordelen, door te kijken naar de prestaties van nu, niet eerlijk genoeg. Immers de meeste van de aankopen vonden de meeste mensen niet slecht.

Bij Sturridge bijv. waren er eerst twijfels, maar hij heeft het heel goed gedaan. Hier krijgt hij dus het voordeel vd twijfel. Ik vind dat Rodgers ook een beetje ongeluk heeft dat hij zijn beide spitsen van vorig jaar kwijt is. Balotelli en sturridge hebben maar 1x samen gespeeld (wat goed is gegaan overigens). Of je dit dan Rodgers kwalijk moet nemen, weet ik niet.

Ik ben het wel met je eens, dat Balotelli niet een speler is die ik aan de selectie zou willen toevoegen. Ik vind zijn mentaliteit gewoon niet goed. Qua werkethiek van Suarez naar Balotelli, is echt een achteruitgang.

Echter, had liverpool naar mijn mening gewoon een frisse wind nodig en nieuwe jonge spelers. Het is niet zo dat Liverpool ervaring mist. Het punt is dat de ervaren spelers van Liverpool niet opbrengen wat ze horen op te brengen. Ze spelen niet zoals een Terry of Lamapard of Cech dit bij Chelsea deden.

Het kan alsnog zo zijn dat de aankopen van Rodgers niet goed genoeg zijn, of dat het aan hem ligt dat hij het team niet op het niveau krijgt waar het wel hoort. Maar is het echt een Rodgers probleem? Of moeten ze niet in dat vernieuwen (en de blessures voorin) gewoon een goede keerper en een klasse verdediger halen, samen met Origi? Het lijkt mij in ieder geval duidelijk dat dit geen geluksjaar is voor Liverpool. Het beste wat ze ervan kunnen maken is een team smeden en zorgen dat er in het tweede seizoenshelft een team komt te staan, wat volgend jaar wel gewoon loopt.

Tot slot, ben ik van mening dat sommige spelers vorig jaar echt beter zijn gaan spelen onder Rodgers. Ik kijk Liverpool te weinig om conclusies te trekken. Maar is het vertrouwen van de spelers in de trainer ook echt verminderd?

Klopp gaat nergens heen, dat weet ik 100% zeker. Fantastische coach door zijn tacktiek. Momenteel gaat het minder maar wanneer de spelers zoals Reus die pas van een blessure weer top fit zijn zullen ze weer punten gaan pakken.

Dit gerucht 'kloppt' niet

Waarom zou Liverpool Rodgers nu al ontslagen? Als je voorhoede niet meer die van vorig jaar is wordt het heel lastig. 60 doelpunten vervang je niet zomaar, en vooral niet met die speelvogel van een Balotelli.

Wel weer een niet Brit. Soms denk je, kunnen die Engelsen dan werkelijk niets meer zelf? Waar zijn de tijden van busby, paisly, clough, robson etc.

24 november 2014 om 07:16

Die zijn al 30/40 jaar passe, helaas.
Dalglish heeft het in de jaren 80 nog goed gedaan. Daarna kwamen de jaren van SAF ook al is dat een schot.

Qua engelse coaches is mijn hoop gevestigd op Giggs en Scholes, die kunnen naar mijn mening goede coaches worden.

24 november 2014 om 09:57

Dat hoop ik. En dan moeten ze een quotum overeenkomen net als de Italiaanse clubs willen. Alleen zullen de buitenlandse clubeigenaren dit wel tegenhouden. Jammer dat de Britse voetbalidentiteit zo onder druk staat. Er spelen volgens mij haast nog meer Fransen dan Engelsen in de premier league.

24 november 2014 om 13:29

Dat kan niet, UK valt onder de EU, en in de EU kan je geen regels maken over het aantal werknemers uit eigen land. Er kan enkel een restrictie komen op het aantal non-eu coaches.

Klopp is een goede coach en mocht het Rodgers, na een goede kans (langdurige), niet lukken moeten ze zeker voor zo'n manager gaan. Klopp houd van een uitdaging en is een goede motivator. Denk niet dat Klopp onwelwillend staat om een stapje terug te doen naar een club met enorm veel potentie.

Verkeerd beleid van Liverpool wat ik bij veel mensen hoor is lukraak dingen roepen vind ik. Rodgers had krediet met aankopen zoals Sturridge en Coutinho en had daarom een grote vinger in de pap bij de aankopen van afgelopen zomer, niet meer dan normaal vind ik.

Beleid van Liverpool is heel simpel. We zijn bereid om voor goede jonge spelers veel geld neer te leggen en oudere goede spelers worden alleen voor een prikkie opgepikt. Niets geks lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren