Metternich
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 18 mei 2009
  • Metternich
  • 113 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 2.084
  • 35 jaar (25-3-1986)
  • Eindhoven
  • 6
Persoonlijke berichten
3 mei 2010 om 01:13
#1

Ma tu sei italiano?

13 juli 2011 om 05:48
#2

De grap is, ik heb er nog een punt voor in mindering gekregen ook met de mededeling:''als je je er zo aan irriteert, niemand verplicht je om hier te komen... Maar ach, wij zijn voetbalzoneleden met een taak haha

18 augustus 2011 om 00:18
#3

Helaas. Eriksen is een aardige voetballer, edoch hij gaat niet uitblinken bij Ajax. Van geen enkele van deze spelers verwacht ik overigens veel. Tuurlijk zullen sommigen best een leuk seizoen spelen, maar verwacht er niet teveel van.

Ik zeg nu dat in de top 10 beste spelers van volgend seizoen er niemand van dit rijtje tussenzit. Helaas is iedereen mijn post allang vergeten dan.

18 augustus 2011 om 00:18
#4

http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=,114568

20 mei 2015 om 18:41
#5

Oostenrijker toevallig?

22 mei 2015 om 19:23
#6

Metternich ken ik zeker ja. Is dat ook jouw achternaam dan? Ben zelf half Oostenrijks, half Nederlands trouwens.

23 mei 2015 om 17:49
#7

Mooie naam dan! Het Italiaanse voetbal heeft mij altijd wel aangetrokken. De geslepen stijl van voetballen die traditioneel overheerst in Italië bevalt mij. Palermo en Fiorentina zijn mijn favorieten. Heb ook sympathie voor Austria Wien trouwens.

Zie ook dat je sympathie hebt voor Argentinië, vind ik ook een erg mooi voetballand. En de Scandinavische landen bevallen mij ook meer dan gemiddeld.

24 mei 2015 om 00:50
#8

Haha, ben niet echt van adel hoor. Was meer bedoeld als knipoog naar mijn achternaam (edelweiss). Het is jammer dat het Oostenrijkse voetbal zo schaamteloos vercommercialiseerd is.

Ik zal er aan denken. Ben van plan een rondreis te maken in het gebied waar het Oostenrijkse Keizerrijk lag, ben al vaker in Hongarije, Slowakije en Transsylvanië geweest. Belgrado ga ik zeker nog een keer bezoeken. Partizan en Rode Ster zijn beiden geweldige clubs. Goede tip!

25 mei 2015 om 20:58
#9

Weet niet hoe lang je er bent maar ga als het enigszins kan naar Castelul Bran. Staat ook wel bekend als het kasteel van Dracula. Is wel wat verder van Cluj (klausenburg) af, bij Brasov. In de buurt ligt ook het plaatsje Biertan, slapend middeleeuws dorp waar ik twee jaar geleden een relatief bijzondere zwarte roos heb gekocht voor een prikkie van een zigeuner. Een kraampje (soort postkoets) met allerlei curiositeiten, heb er nog steeds spijt van dat ik niet meer gekocht heb.

Ga maar eens kijken in de kleine dorpjes, zijn meer van dat soort marktjes vooral in de buurt van Brasov (bij het kasteel van Dracula). Ik houd wel van dat mysterieuze :). Ben er tegen het einde van de herfst geweest twee en een half jaar geleden. Was ook een mistige periode toen en erg mooi om s avonds en s morgens de nevel te zien tussen alle kasteeltjes en middeleeuwse dorpjes.

Cluj is een erg leuke stad maar niet erg groot. Mooi stadspark en het Bánffy-Paleis is ook wel de moeite waard, stamt uit de Oostenrijkse tijd.

27 november 2015 om 10:09
#10

Ik weet niet of jij de schema van Leicester City hebt gezien. Maar de verwachtingen zijn dat ze aardig wat plekken gaan zakken de komende maanden.

Ik ben niet echt onder de indruk. De komende maanden kunnen dat veranderen.

2 december 2015 om 15:59
#11

In de voorlichting die wij gekregen hebben werd wel gezegd dat websites toegestaan waren, mits ze betrouwbaar waren. Een site als Wikipedia is natuurlijk geen goede bron, maar een site als BBC is volgens mijn begeleiders dan wel weer een goede.

Ik kan de link niet goed openen maar ik neem aan dat het gaat over brongebruik, hierover heb ik ook al het e.e.a. gelezen op sites van universiteiten.

Alsnog bedankt voor de interesse!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 6 mei
Mocht Stefano Pioli er niet in slagen om zich met AC Milan te plaatsen voor de Champions League, dan wordt Maurizio Sarri gezien als zijn opvolger. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren