Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Georginio Wijnaldum maakt duidelijk waar hij komend seizoen graag wil spelen

Laatste update:

Georginio Wijnaldum wil maar wat graag voor José Mourinho en AS Roma spelen. Met dat nieuws pakt de Corriere dello Sport woensdag uit. De middenvelder, die op een zijspoor is geraakt bij Paris Saint-Germain, denkt dat hij onder the Special One zijn loopbaan weer op de rit kan krijgen.

In de Italiaanse sportkrant valt te lezen dat Wijnaldum te kennen heeft gegeven dat hij graag onder Mourinho wil spelen bij AS Roma. I Giallorossi hebben derhalve de onderhandelingen met PSG opgestart en hopen tot een akkoord te komen. Een 'vriendenprijsje' behoort tot de mogelijkheden, omdat de Parijzenaars graag van Wijnaldum af willen en Roma wel toekomst in de Oranje-international ziet. Eerder werd al duidelijk dat PSG akkoord gaat met het verhuren van Wijnaldum tegen de helft van zijn salaris van negen miljoen euro netto per jaar. Het is niet duidelijk of die optie nu op tafel ligt.

Een zomerse transfer van Wijnaldum is een zekerheidje geworden. In de loop van het afgelopen seizoen werd steeds duidelijker dat de Nederlander minder aanspraak mocht maken op speelminuten en dat zorgde er ook voor dat Wijnaldum, die voorheen nog reserve-aanvoerder was, zijn plekje bij Oranje verloor. Afgelopen winter werd de middenvelder al gelinkt aan Atlético Madrid, Tottenham Hotspur en Newcastle United en deze zomer zijn daar dus AS Roma, maar ook AC Milan en PSV bij gekomen.

Technisch directeur John de Jong van de Eindhovenaren erkende eerder dat PSV het salaris van Wijnaldum niet zou kunnen ophoesten, maar wellicht dat er nog te onderhandelen valt met de Parijzenaars over de verdeling van het salaris. PSG wil maar wat graag van de Nederlander en een deel van zijn honorarium af, aangezien hij op acht spelers na het hoogste salaris van de hele Ligue 1 heeft. Wijnaldum kwam een jaar geleden transfervrij over van Liverpool en tekende een contract voor drie seizoenen, tot medio 2024. Transfermarkt taxeert de middenvelder momenteel op 18 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een mooie stap voor hem zijn. Ik denk dat hij over het algemeen bij elke club meekan die net onder de top zitten.

20 juli 2022 om 11:27

Zeker mooie club voor hem. Gun hem absoluut nog een paar mooie jaren voor hij terug komt naar Nederland (hopelijk Rotterdam).

20 juli 2022 om 12:22

Zodat hij op zijn 4/35e nog even mee kan hobbelen bij Feyenoord? Alsjeblieft niet. Maakt nu al ruim een jaar een uitgebluste indruk. Daarvoor voegde hij ook vrij weinig toe met zijn spel.

20 juli 2022 om 12:40

Voor de eredivisie natuurlijk nog steeds een fantastische voetballer die bij alle topploegen een meerwaarde kan zijn

20 juli 2022 om 13:39

Gaat bij PSG idd niet lekker, maar daar loopt een Messi er ook nogal uitgeblust bij.
Bij Liverpool was hij nog gewoon uitstekend.

Ik denk dat hij ook over 2 jaar bij iedere Eredivisie club, zeker Feyenoord, absoluut nog wel iets toevoegt ja.

20 juli 2022 om 13:31

De aantrekkingskracht van Mourinho, wat is dat dan? Niet dat lekkere aanvallende spel.

Ik ga heel naar zijn voor Wijnaldum maar hij gaat daar denk ik ook op de bank terechtkomen. Zijn concurrenten zijn Matic, Cristante en Veretout. Matic heeft een streepje voor want is een lieveling van Mourinho, Cristante had een topseizoen vorig jaar en heeft al het nodige krediet opgebouwd en is ook nog is een Italiaan, Veretout heeft ook een goed seizoen gedraaid en die speel je er zeker niet zomaar uit en ook omdat mourinho speelt met een 343 systeem zijn er maar 2 plekken beschikbaar, ben bang dat hij daar weer op de bank terechtkomt.

20 juli 2022 om 10:41

Mourinho gaat niet met cristante en matic, dat zijn twee hele trage middenvelders die allebei graag de lijnen uitzetten.

Ik denk juist dat wijnaldum wat meer dynamiek toe kan voegen centraal op het middenveld. Daarnaast kan hij bij afwezigheid van Pellegrini ook nog één van de twee plekken op 10 invullen. Voor Mourinho dus een hele nuttige speler die zeker genoeg minuten gaat maken.

Hij is het na een kut jaar bij PSG echt niet ineens verleerd. Speelde gewoon alles bij Liverpool, een van de beste clubs van de wereld.

20 juli 2022 om 10:43

Dat is precies wat Wijnaldum niet moet doen naar een club gaan en hopen dar bijvoorbeeld Pellegrini er een keertje niet bij is, hij moet naar een club gaan waar hij alles speelt en als eerste op het formulier staat en AS Roma hoe mooi de club ook is heeft genoeg spelers rondlopen die Wijnaldum op de bank kunnen houden. Bovendien is Mourinho nummer 1 houthakker, die speelt gewoon met 2 trage defensieve middenvelders kan hem het schelen.

20 juli 2022 om 10:52

Nee hoor, Mou gaat niet met Matic en Cristante spelen, dat lijkt me erg sterk.

Juist op de mc/amc positie ligt nog ruimte bij Roma aangezien ze daar enkel Pellegrini (die gaat spelen) en Veretout hebben. Genoeg wedstrijden en genoeg kansen voor Gini.

Ik zie wijnaldum totaal niet als DMC dus de concurrentie met Matic en Cristante zal hij niet hebben.

Kortom als AMC heb je enkel Pellegrini (en uit nood zijn daar meedere spelers geprobeerd maar dat was geen succes) misschien nog Dybala maar die zie ik meer in de aanval gepositioneerd worden.

Als CM heb je Veretout en Vilar, daar wint hij de strijd wel van.

20 juli 2022 om 10:57

Zaniolo is toch ook nog niet weg? Die kan toch ook als AMC ipv Pellegrini (als die er een keer niet is ofzo).

En ja, hij speelt vaak als rechtsbuiten/half (zaniolo), maar hij kan daar toch ook?

20 juli 2022 om 10:59

Zaniolo zal vertrekken ben ik bang. Vorig seizoen ook als AMC gespeeld, maar rendeerde beter op de flanken (naar binnen snijdend).

20 juli 2022 om 11:13

Dan zou ik als Wijnaldum helemaal niet gaan als hij gaat concurreren voor de AMC posities : Pellegrini , Zaniolo , Dybala , El Shaarawy en Veretout. Dybala zal als die komt sws spelen en Tammy is hun beste speler dus die zal altijd moeten spelen dus blijft er maar 1 plek over en daar mag Wijnaldum het dan gaan uitvechten met Pellegrini, Zaniolo, Veretour en El Shaarawy 😅

20 juli 2022 om 11:30

@Pango. Volgens mij is villar al verhuurd aan Monza en ook Veretout staat toch op de nominatie om verkocht te worden? Zat afgelopen seizoen ook vaak op de bank. Den kdat Wijnaldum bij Roma wel zal werken.

20 juli 2022 om 11:31

Veretout en Shaarawy speelt hij er wel uit, Zaniolo vertrekt toch wel of speelt aanvallend vanaf de zijkanten. Pellegrini is wel goed maar ook geen wereldtopper ofzo, anders speelde hij wel voor een betere ploeg. Wijnaldum kan daar gewoon voor de basis gaan als hij zijn niveau weet te halen. Is al een tijdje geleden dat hij dit heeft laten zien dus ben benieuwd.

20 juli 2022 om 14:58

N.Chelsea vergeten dat Dybala is gehaald?

20 juli 2022 om 10:46

Nou die gaat echt wel spelen hoor.

Veretout is niet zeker van een basisplek. Heeft aardig seizoen gedraaid maar ook niet top.

Cristante speelt verdedigend op het middenveld, net als Matic dus die gaan op deze plek concurreren.

Veretout speelt meer als centrale middenvelder box to box, dat zal dan ook Wijnaldum zijn rol worden.

Ik verwacht dus zeker wel een basisplek.

20 juli 2022 om 10:57

Zou hier toch wel goed over nadenken als ik AS Roma was, Frattesi zou bijv een hele mooie versterking zijn.

20 juli 2022 om 11:00

@juve:

Mee eens, is een risico, maar Mou kennende gaat hij hier wel voor.

Frattesi zou mooi zijn, maar korte termijn huur Wijnaldum zal het worden denk ik,

20 juli 2022 om 11:34

Roma was volgens mij ook geïnteresseerd in Muriel en Pasalic en dan eventueel een ruildeal met Sharaawy en Perez en zag gisteren ook gerucht dat Roma Belotti transfervrij erbij wilt nemen. Fratessi is ook nog volgensnmij voor 30% eigendom van Roma maar Sassuolo zit weer is hoog in de boom daardoor kan Roma niet aan de vraagprijs voldoen. Die achterlijke prijzen zorgen ervoor dat Berardi daar ook nog steeds voetbalt.

20 juli 2022 om 12:29

Frattesi ontwikkeld zich wel goed, mooi jaar bij Sass gehad. Hij wil zelf ook graag terug naar het oude 'nest'.

Er zijn gesprekken met Frattesi. Heeft ook in de jeugd van Roma gespeeld inderdaad. Ik heb ook gelezen dat Roma 30% eigendom nog heeft maar met een vraagprijs van Sass tussen de 32 en 40 mln is dit nog veel. Roma wil max tot 20 mln gaan (incl wat spelers in ruil waaronder Afena-Gyan of Cristian Volpato)

Vilar wordt misschien wel verkocht aan Monza (waarschijnlijk) dus dat zou ruimte maken.

Geruchten zijn er al een tijdje, ik weet niet of Wijnaldum dit proces kan verstoren.

20 juli 2022 om 11:37

Die zal José waarschijnlijk al gesproken hebben en José’s plannen gehoord hebben dat hij gaat spelen ga ik van uit.

20 juli 2022 om 12:44

Stop met denken, je baseert je tekst op niets…Hij komt bij Roma binnen als CL winnaar binnen.

20 juli 2022 om 12:53

Gelukkig ben jij geen coach, want Wijnaldum blijft een goede speler als hij wedstrijdritme heeft en in vorm is. Mourinho krijgt hem wel fit en ik denk zelfs dat je een Wijnaldum nodig hebt die al eens Premiere League kampioen was geworden en de cup met de grote oren al heeft gewonnen. In de Europa League heb je zeker ervaring nog, dus kans is vrij groot dat hij wel degelijk gaat spelen. Alleen jij bent net als rest van Nederland altijd negatief over spelers als Wijnaldum, Promes, Depay, Noa Lang, Brobbey. Eigenlijk heel eentoning. Niemand durft positief te zijn in Nederland. Kijk gewoon naar iemand zijn potentie, history en skills. En omdat iemand een keer op de bank eindigt is het niet gedaan meteen.

Roma is wel goed bezig op de transfermarkt moet ik zeggen! Of Wijnaldum nou echt beter wordt van the Special One vraag ik me af....

20 juli 2022 om 10:50

Goed bezig? Ze hebben Matic, Svilar en Celik gehaald echt geen speler om onder de indruk van te zijn

20 juli 2022 om 10:53

Dybala erbij verandert de zaak toch wel.

20 juli 2022 om 10:53

Celik is een prima back en ook Dybala is een mooie versterking. Matic ben ik zelf ook niet onder de indruk van. Maar ik denk niet dat AS Roma al klaar is op de transfermarkt

Zou wel een mooie stap kunnen zijn. Hopelijk kan hij daar weer een beetje opbloeien, vooral qua ervaringen etc. kan hij van grote toegevoegde waarde zijn op het WK.

Jammer, het was leuk geweest als die naar PSV zou komen maar ik snap goed dat wanneer je 31 bent en nog een aantal jaar in Italie wil voetballen, zou ik zelf ook doen. Als Wijnaldum zijne nu terug te komen is zonde, daar is de Eredivisie gewoon te min voor.
As Roma is ook een prima club en Rome zelf is een schitterende stad, prima om daar nog 3 jaartjes te voetballen.

20 juli 2022 om 10:37

Snap ik maar het middenveld is volgens mij al aardig bezet dit jaar. De nadruk ligt op dit moment wel echt op de verdediging, het zou toch ergens dan zonde zijn veel geld uit te geven aan een extra middenvelder.
Ben het wel met je eens had toch een aardige stunt geweest! Voorlopig is nog nergens iets getekend dus je mag nog wat hoop houden hahaa

20 juli 2022 om 10:43

Voor een Wijnaldum zou je als Eredivisie club natuurlijk gewoon plek moeten maken op het middenveld. Betreft PSV zou til er lekker naast moeten gaan zitten en die rol aan Wijnaldum moeten geven.
Hopen mag nog steeds, doe ik ook! Maar de realiteit is anders en dat snap ik volkomen.
Paar jaar Serie A voetballen bij een mooie club, lekker joh!

20 juli 2022 om 11:04

Voor Wijnaldum zou je zeker plek moeten maken en dat is waarom het onhandig is om te doen, je zorgt voor kapitaalvernietiging van Til en een zwaar ontevreden speler. Had wel echt leuk geweest, Wijnaldum met de Jong.

21 juli 2022 om 01:26

Brandts zijn schatkist is niet zo groot

Daje! Mooie club voor hem en kan een mooi blok vormen met Matic

Lekker bankzitten bij Jose. Krijg even wat realiteitsbesef Gini en probeer het nog even in de eredivisie al denk ik dat zelfs die top (ajax/psv) te hoog is inmiddels...

20 juli 2022 om 10:59

Over realiteitsbesef gesproken.... Holy.

20 juli 2022 om 11:11

Ik zou het wel mooi vinden als hij weer lange rastavlechten nam en terug ging naar Feyenoord. daar zag ik hem altijd als vrolijk ventje en nu als bittere oude man.

20 juli 2022 om 19:26

Jij hebt totaal geen inzicht, al dan niet verstand van voetbal zo te zien

Als je ergens als goedkope extra optie binnenkomt lijken mij speelminuten ook niet eens gegarandeerd.
Als je ambities hebt om ergens in de basis te spelen moet je ook bereidt zijn om helemaal los te komen van PSG én een lager salaris te accepteren.

Neem hem overigens niks kwalijk, ik zou ook niks willen inleveren qua salaris.

Wiijnaldum heeft weinig keuze Roma is een van de weinige clubs die dat salaris kan ophoesten, alleen die Dybala snap ik niet die had voor een grotere club Inter moeten kiezen waar je om de titel en cl speelt blijf ik apart vinden en getuigen van ambteloos .

20 juli 2022 om 10:46

Omdat Dybala het wachten zat was door die Chinees, en doordat zijn wij ook nog eens Bremer misgelopen.

20 juli 2022 om 11:51

Dat nietige kleine Roma toch. Ongelooflijk dat hij niet kiest voor het grote internationale.

21 juli 2022 om 01:24

Ik hoor je bent nooit Stadio Olympico geweest

20 juli 2022 om 11:53

Ik neem aan dat je ambitieloos bedoelt. Maar misschien is het juist wel heel ambitieus van Dybala. Misschien wil hij wel met Roma voor de titel gaan.

Mooie club voor zo'n gedisciplineerde speler, net iets onder de absolute top. Zou mooi zijn als hij weer aan spelen toekomt, toch lang echt een sterkhouder geweest bij Oranje.

Als hij bereid is om salaris in te leveren, zou hij wellicht terug kunnen keren bij Feyenoord. Daar zou hij ontbetwiste basis speler zijn en zo ook in beeld blijven bij Oranje met oog op Wk.

Aldus Wijnaldum, die volgens sommigen hier 2 klassen beter is dan Frenkie

Als het tot de mogelijkheden hoort zou ik zeggen gini ga lekker naar Ac milan kan hij mooi de plek van Kessie overnemen die naar barca is gegaan. Denk dat de kans op speeltijd groter is bij Ac Milan dan bij As Roma.

Kwam daar in ‘96 voor het eerst met de verloren Ajax finale als zestienjarige na een kleine 24 in een bus vol snuivende hooligans. Ik bezweek voor de stad. Veel prettiger dan Parijs wat mij betreft, maar dat is persoonlijk. Ben daarna tien keer naar de derby geweest, steeds als Roma thuis speelde. Het werd mijn favoriete club buiten Nederland en bezocht regelmatig wedstrijden van ze. Maar heeft wat mij betreft lange tijd geleden zijn ziel verloren, verkocht eigenlijk. Na het Sensi en dochter tijdperk verdween de magie, misschien was het ook wel post Totti dat ik er weinig meer aan vond. Het Feyenoord achtige geklooi over een nieuw stadion, onduidelijke beleid, New Balance shirts, een circus aan transfers en de aanstelling van Mourinho dragen er allemaal aan bij dat ik interesse in de club verloor, niet de stad. Wijnaldum lijkt me een gevoelige jongen, in Italië moet je als donkere speler nog altijd een olifantenhuid hebben helaas. Hoop dat hij er klaar voor is, anders zal die er veel mokkend rondlopen en weer de nodige journalisten moeten bannen. Ergens hoop ik dat ie terug gaat naar Feyenoord nu hij echt nog wat kan toevoegen, maar gezien de financiële gronden voor zijn keuze voor PSG zal dat wel niet interessant voor hem zijn. Hoe zuur zal die later terugkijken op zijn besluit niet bij Liverpool te blijven. Daar werd hij gewaardeerd. Zit je dan met je stapel bankbiljetten en je carrière die als een nachtkaars uitging.

20 juli 2022 om 13:09

Haha gaaf gap, oude man inmiddeld dus

Toen ik rond de eeuwwisseling een redelijke groundhopper was, greep de stad mij ook, wel vooral voetbal gerelateerd en geen heel erg duidelijke voorkeur, qua fans nl meer sympathie voor lazio, maar spelers als totti, de rossi, delvecchio etc dat zijn toch wel culthelden.
Bij de derby van 2001 met de 5-1 voor Roma, god wat was dat genieten, de sfeer, spanning en ook echt mega veel geweld toch wel haha.

In 2010 daar voor mijn en mijn vrouw der werk er kunnen wonen en onze oudste dochter is er geboren, zij mag zich dus een echte Romanista noemen en wat dan ook in haar paspoort staat.

Echter ben ik het gevoel voor deze clubs ook redelijk kwijt, het voelt voor mij niet meer zo echt of puur ofzo.

20 juli 2022 om 19:26

Mooi! echt zo’n stad waar je je direct thuis kan voelen. was er in oktober en blij te merken dat er niet zoveel veranderd. Denk dat het sfeertje en alle mooie en lelijke dingen die erbij horen ons beiden wel aansprak. Ik herinner me hoe met teksten op spandoeken achter de goal, die ze zo laat mogelijk onthulden, de tegenstander probeerde te vernederen. daarbij infiltreerden ze in het clubhuis van de ander om te weten wat hun tekst zou worden, zodat ze daarop konden reageren en het extra pijnlijk te maken. ben inmiddels in zuid amerika beland maar denk dat ik ooit nog wel eens in Rome zal wonen. Mooi dat je die ervaring al hebt en door je dochter een eeuwige band. Enfin we dwalen af. ik wens Wijnaldum het beste waar die ook belandt

Ook hier zal hij het niet waar gaan maken. Bijkomend voordeel: dan kan hij volgend jaar voor 1,8 mln naar PSV.

Zou een prima transfer zijn.
Dan heb je links Matic of Cristante.

Rechts kan je vervolgens Wijnaldum of Veretout neerzetten en ervoor gewoon Pellegrini of een Zaniolo (mits die blijft).
Verder als CVM hebben ze nog die Diawara.

Gini lijkt mij een uitstekende speler voor het type trainer Mourinho. Zal denk ik ook prima bij AS Roma en het bijbehorende niveau passen, in mijn ogen.

Geen idee of AS Roma dit moet doen, Zou hier toch wel heel goed over nadenken. Als ik AS Roma was zou ik alles op alles zetten om misschien Frattesi te halen van Sassuolo. Vind Wijnaldum nou niet zo bijzonder, Tenzij die echt weer in vorm komt dan heb je er wellicht nog wat aan. Maar hij verdient ook best aardig dus ja nogmaals zou er heel goed over nadenken. Qua CV en prijzen natuurlijk aantrekkelijk, Maar is het ook echt een versterking op dit moment

Een veel betere club voor hem, die ook goed bij 'm past.

Dybala was al een verrassing, de evt komst van Wijnaldum ook. Nu de selectie in tact houden en Roma kan nog weleens gaan verrassen in de Serie A. Forza Roma

20 juli 2022 om 10:59

Denk dat ze in de breedte niet goed genoeg gaan zijn t.o.v. een AC Milan/juventus/inter komend jaar, maar we gaan het zien.

Dybala, Matic (onder Mourinho) en Wijnaldum zijn goede transfers.
Celik is ook een degelijke back, al hebben ze ook al Karsdorp ofcourse.

20 juli 2022 om 11:07

Maar Roma is in de breedte dus behoorlijk sterker geworden. Dus wie weet; zou wél mooi zijn!!

20 juli 2022 om 11:23

Welnee, volgend jaar zit er gewoon in Oktober de klad al weer in en Mourinho haalt Februari niet.

Veretout mag vertrekken van de big Boss. Gini is het gokje waard iedereen heeft kunnen zien hoe goed hij is onder een trainer die hem vertrouwen geeft.

Als John de Jong van PSV wat kan regelen met de beleidbepalers van PSG over zijn salaris dan zou ik Wijnaldum echt aanraden om terug te keren naar PSV.Is de frisheid en het voetbalgevoel ook weer helemaal terug bij hem,en keert hij ook terug bij oranje.

Geld zal ongetwijfeld nog een invloed hebben op zijn keuze en dat is jammer. Ik zie hem (als Ajacied) liever schitteren bij PSV en de Nederlandse competitie naar een hoger niveau tillen dan lopen ploeteren bij AS Roma.

Dit kan denk ik 2 kanten opwerken. Of Wijanldum herpakt zich helemaal en bloeit weer op en haalt zijn Liverpool niveau. Of hij gaat erbij lopen als een overbetaalde vedette die nog ff lekker 2 jaar van de Italiaanse zon gaat genieten.

Respect voor Wijnaldum dat hij de tussenstap via Newcastle heeft gemaakt en zo lang Liverpool trouw is gebleven.

Zijn overige transfers zijn berust op status en geld. Jammer dat hij nu weer de centen verkiest boven psv en zekerheid van een plek op het wk.

Ga gewoon lekker naar Volendam. Heb je op zeker een basisplaats!

Wijnaldum moet voor as roma gaan spelen dat is beter voor hem

Deze deal gaat alleen door als PSG de helft van zijn salaris betaald, 4.5 miljoen is redelijk normaal bij de beter betaalde spelers bij Roma. Wijnaldum/ Matic zou dan het middenveld worden, moeilijk om te zeggen of die elkaar goed aanvullen. Redelijk zeker van een basisplaats, Veretout is Mourinho helemaal niet gecharmeerd van en een Middenveld Matic/ Cristante, lijken kwa spel te veel op elkaar. Hoop eigenlijk meer op Frattesi maar Sassuolo vraagt 30 miljoen en dat gaat Roma uiteraard niet betalen. Maar 1 ding is zeker, er komt deze transferperiode nog zeker 1 goede middenvelder en 1 goede centrale verdediger, waardoor Roma dan op elke positie dubbel bezet is. Daje Roma!

Heerlijk, deze afgang van hem. Hij meende dat hij het wel zou redden bij de echte wereldspelers maar deze wilden hem nog niet eens hun schoenen laten strikken. Als ik hem was, zou ik stoppen met dit spelletje in de top en me aanbieden bij een clubje in Nederland. Hij heeft dankzij die transfer van Liverpool naar Parijs wat extra centjes ontvangen (die hij blijkbaar dus echt niet waard was) en kan nu dus zeker lekker niks doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren