Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geïmponeerde Hans Kraay junior wijst ‘technisch directeur van de zomer’ aan

Laatste update:

Hans Kraay junior is lyrisch over de prestaties van Frank Arnesen als technisch directeur van Feyenoord. De analist van ESPN doopt Arnesen zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie om tot 'technisch directeur van de zomer'. Met een beperkt budget heeft de Deen meerdere spelers binnengehaald die vooralsnog versterkingen blijken te zijn. Bovendien werkt Arnesen aan de komst van Amad Diallo van Manchester United op huurbasis. Die transfer zou de kers op de taart zijn, denkt Kraay junior.

"De technisch directeur van de zomer, en ik weet niet of daar een prijs voor is, dat is echt Frank Arnesen", stelt de analist. "Als je geen geld hebt, en je weet Trauner te halen, je weet Pedersen te halen, je weet Til te halen... Er zal allemaal wel wat aan mankeren, maar het zijn allemaal voetballers die fit zijn. Daar komt ook Alireza Jahanbakhsh, die nog niet helemaal fit is, bij. En als je dan ook Amad Diallo haalt, een speler die heeft gescoord in de achtste finale van de Europa League, op alle plekken in de voorhoede kan spelen... Dat is ook weer Frank Arnesen. Hij kent Ole Gunnar Solskjaer, die gisteren zei dat Diallo gaat naar een club waar ze zich goed bij voelen. Met 0,0 euro heeft Arnesen Arne Slot heel goede spelers gegeven, die passen bij de manier van voetballen."

Arnold Bruggink is onder de indruk geraakt van beelden van Diallo die hij heeft gezien. De analist denkt dat de huurling 'een sensatie' kan worden in de Eredivisie. "Ik weet dat op YouTube altijd de beste beelden staan, maar deze jongen is echt bijzonder." Zaterdagavond maakte transfermarktexpert Fabrizio Romano melding van een akkoord tussen Feyenoord en Manchester United over Diallo. Zondagochtend voegt Romano eraan toe dat de overstap een 'kwestie van uren en papierwerk is' en dat Feyenoord de transfer spoedig wil aankondigen. De jongeling, in januari voor een bedrag van circa 21,3 miljoen euro overgekomen van Atalanta, genoot ook interesse van clubs uit de Premier League en de Bundesliga.

Diallo zou wel een welkome versterking zijn voor Feyenoord, daar Slot vrijdag tegenover Feyenoord TV nog duidelijk maakte dat hij weinig opties heeft op de vleugels. Diallo is op beide flanken inzetbaar. Vlak voor het duel met FC Utrecht van zondagmiddag wordt Slot door ESPN gevraagd naar de komst van het talent. "Zoals je weet, zijn we donderdagavond teruggekomen (uit Zweden, red.). Vrijdag heb ik dan veel contact met directeur Frank Arnesen. In mijn hoofd moet het dan vooral over de wedstrijd gaan, dus de precieze stand van zaken kan ik je niet vertellen. We zijn met meerdere opties bezig en hij is daar één van. Bas Dost? We kunnen allerlei namen gaan noemen, maar dan moet je Frank voor de camera vragen. Ik bereid me voor op de wedstrijd van vandaag."

Frank Arnesen verricht uitstekend werk als technisch directeur van Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar hoe lullig voor advocaat. Nu kan ineens zo veel. En hij kreeg bozenik op z’n bord.

29 augustus 2021 om 12:04

Berghuis verkopen voor 4 miljoen plus en Jorgensen van de hand af doen scheelt natuurlijk wel een hoop in het salarishuis. Dat is waarschijnlijk ook gedeelte van de reden waarom er nu meer kan.

29 augustus 2021 om 12:05

En Fer niet te vergeten.. Zal ook wel een behoorlijk salaris hebben gehad.

29 augustus 2021 om 12:11

Maar met die 4 miljoen of wat het ook was die ze aan Bozenik hebben uitgegeven hadden ze toch ook wat beters kunnen doen? Ze zijn nu ook lekker creatief bezig. Dat had eerder ook gekund.

29 augustus 2021 om 12:16

Advocaat wilde Bozenik en pratto hebben. Je moet op een gegeven moment de trainers ook wat geven. Niet elke transfer is raak en kan ook niet maar dat is overal zo

29 augustus 2021 om 12:29

Advocaat was juist tegen de komst van Bozenik maar Feyenoord drukte die transfer er doorheen

29 augustus 2021 om 13:02

Advocaat, wilde die transfer wel en was zelfs bij Bozenik thuis bij zijn ouders en smeekte toen om voor Feyenoord te spelen....🙈🤣😂🤣Hahhaha...zou eens wat zijn he?Nee, het is sneu voor Advocaat...., maar Frank had toen ook niet veel tijd om iets te doen. 3 grootverdieners zijn er nu niet, dqt maakt dat je deze voetballers kan huren of binnenhalen...Top gedaan!

29 augustus 2021 om 12:05

Ja naja Slot zal er meerdere jaren zitten is het idee, Advocaat natuurlijk niet. Dan kan je beter iets opbouwen en een nieuwe trainer wat materiaal geven om dat dan ook te doen.

29 augustus 2021 om 12:06

Niks lullig voor Advocaat. Pratto gehaald op aanwijzing van zijn vaste assistent Cor Pot. Diemers, Linssen en Texeira gehaald. Ook Advocaat heeft spelers gekregen die hij wilde. Advocaat is alleen zo’n oude trainer die alleen in de eredivisie keek.

29 augustus 2021 om 12:07

Haha, gaan we nu net doen alsof Advocaat de TD was om hem miskopen in zijn schoenen te kunnen schuiven?

29 augustus 2021 om 12:11

Miskopen kun je Advocaat absoluut niet in de schoenen schuiven, maar een gebrekkig tactisch plan en schijtbakken-voetbal is wel de verantwoording van Advocaat.

29 augustus 2021 om 12:13

Het is net andersom bij PSV. Daar worden alle voltreffers op conto van de coach geschreven en alle miskopen op conto van de TD. Prachtig om te zien.

29 augustus 2021 om 12:39

Ja, altijd lachen om de richting van de wind te kunnen beïnvloeden door sommige leden. Zowel Arnesen als De Jong doen het uitstekend. Dat er invloeden van de trainer bijzitten is logisch maar daardoor niet ineens zomaar haalbaar.

Ik denk dat als je kijkt naar Feyenoord en wat ze hebben gedaan met beperkte middelen kun je alleen maar tevreden zijn. Zelfde geldt overigens voor PSV. Dit zou de ED al weer een stuk aangenamer moeten maken.

29 augustus 2021 om 12:44

Maar als je naar de prestaties van PSV kijkt kan je toch wel twijfelen aan het aankoopbeleid. Of de coach haalt er niet het maximale uit, dat zou ook kunnen

29 augustus 2021 om 14:29

Daar is het nog te vroeg voor Japie. De meeste wedstrijden waren uitsteken op Benfica na. Cruciale wedstrijd maar niet perse een graadmeter gezien tegenstander en wedstrijd verloop.

29 augustus 2021 om 12:10

Er kan helemaal niet veel. Deze spelers kosten allemaal vrijwel niets.

29 augustus 2021 om 12:16

We wilden toen ook graag Babel hebben, maar die speelde al bij jouw clubje. Toen werd het Bozenik.

29 augustus 2021 om 12:44

Waarom zo neerbuigend ‘ clubje’ neerzetten daar waar je vaak over de arrogantie praat vanuit bepaalde hoek? Moet nodig.

Advocaat wilde Bozenik of Pratto helemaal niet hebben maar zag Bozenik als best of the worst. Dat Advocaat het niet voor elkaar heeft gekregen mag hij ook voor naar zichzelf kijken. Dit doet alleen niets af van hoe kamp Arnesen en Slot een veel betere selectie hebben neergezet zodat Feyenoord een behoorlijke kwaliteitsimpuls heeft gekregen. Kijken hoever ze daarmee komen. Ben echt benieuwd.

29 augustus 2021 om 12:24

Die wilde Advocaat zelf hebben..

29 augustus 2021 om 12:29

Advocaat wilde Bozenik toch zelf graag? Heb geen medelijden hoor . Natuurlijk heeft Slot nu andere opties, maar Advocaat heeft het tweede jaar niet uit de selectie kunnen halen wat er in zat. Het eerste absoluut wel, dat was Advocaat op z’n best.

29 augustus 2021 om 12:32

Advocaat was duidelijk een tussen paus . Die heeft het maximale uit een beperkte spelersgroep gehaald. Natuurlijk was dat niet moeilijk met het type spel.dat Advocaat zijn team liet spelen.
Met Slot en de aankopen is het duidelijk dat Feijenoord een andere weg is ingeslagen. Waarschijnlijk wilde ze dit al toen Stam kwam , maar toen hadden ze de spelers niet en het idee wie ze moesten halen

Laten we niet te vroeg juichen. Het ziet er voor nu aardig goed uit maar pas na een wedstrijd of tien kunnen we een eerste oordeel maken denk ik. Behalve Atletico in een oefenduel heeft Feyenoord nog nauwelijks weerstand gehad.

29 augustus 2021 om 12:10

Kijk, helemaal mee eens. Vind het altijd bijzonder dat veel analisten al naar 2 of 3 Eredivisie potjes precies lijken te weten wie goede zaken heeft gedaan en waar clubs gaan eindigen.. Ze duikelen allemaal over elkaar heen om hun "unieke kijk" de wereld in te kunnen slingeren, maar als het over 2 of 3 weken compleet anders is dan hebben ze het niet zo bedoeld en denken ze er weer helemaal anders over... Ik wacht de ontwikkelingen gedurende langere tijd even af voor ik conclusies ga trekken, nu kan je eigenlijk nog niks zeggen.

29 augustus 2021 om 12:18

Dat zie je nu echt al aankomen inderdaad. Na drita was het een regelrechte ramp, nu is het allemaal hosanna en als het dit jaar even wat minder zal gaan dan is het weer kut.

De transfermarkt is nog 2 dagen open en de competitie is net 2 wedstrijden onderweg. Hans Kraay en opportunisme gaan weer eens hand in hand. Wacht nu eerst maar eens tot maart tot je met deze uitspraken komt.

29 augustus 2021 om 12:11

Naja we hebben ons voor de verandering een keer niet volledig geblameerd in de voorronde van Europa mede door de nieuwe jongens. Dus dat is al best goed toch? Maar goed, tis nog een heel lang seizoen. Eerst maar es een esultaat bij Utrecht uit.

29 augustus 2021 om 12:42

Haps is wel echt afgeserveerd he? Ik zou hem er nog wel bijhouden. Heeft nog wel wat te brengen en hij levert verder niks meer op. Fors bedrag voor betaald. Bozenik, Texeira en Diemers moeten wel absoluut weg inderdaad, totaal Feyenoord-onwaardig. En dan wil wat zeggen, want Michiel Kramer is er basisspeler geweest.

29 augustus 2021 om 13:02

Haps had eigenlijk vorig jaar moeten vertrekken voor een aardige transfersom (5 mil ofzo), hij is gewoon klaar bij Feyenoord en toe aan een nieuwe omgeving.

Als je geen geld hebt, dat klopt natuurlijk niet. Het was een heel beperkt budget maar voor Trauner en Alireza is wel een transfersom betaald. Niet meer dan 1 miljoen geloof ik, maar wel bij de feiten blijven Hansie!

29 augustus 2021 om 12:49

dat er geen geld is slaat nergens op, iedereen papagaait elkaar maa na. paar jaar geleden had Feyenoord nog net iets groter spelersbudget dan PSV, dat zal inmiddels gewisseld zijn maar dan nog hebben ze gewoon derde begroting van Nederland

Hoe je het ook wendt of keert, Feyenoord is vergeleken met de laatste jaren op de goede weg, ik wacht ook even met een oordeel na de betere tegenstanders, maar heb daar een goed gevoel bij, 3e of misschien de 2e plek moet mits er geen rare dingen gebeuren mogelijk zijn.

29 augustus 2021 om 12:17

Tweede plek lijkt me zeer ambitieus als je ziet hoe ver de selectie van Ajax en PSV boven die van Feyenoord steken. Feyenoord heeft geen spelers van de categorie Götze, tadic, Berghuis, Antony, Gakpo, Madueke.

29 augustus 2021 om 12:22

Klopt, al kan Jahanbaksh dat niveau soms wel aantikken.

29 augustus 2021 om 12:26

Het lijkt inderdaad ambitieus aan de andere kant, in '17 hadden ze ook de mindere selectie v/d 3 en toch spelen ze kampioen 🙃.

Om er maar eens een cliché uit te gooien, in het voetbal is alles mogelijk, de bal is rond, blablabla..😉

29 augustus 2021 om 12:45



Eens, maar vooral bij PSV ontbreekt voorlopig ook de breedte in de selectie. Als die 1 van hun aanvallers verliezen dan gaat de kwaliteit hard achteruit. Dat is bij Feyenoord net zo goed het geval hoor, maar dat geeft vooral aan dat het bij beide ploegen redelijk fragiel is en dat veel afhankelijk is van vorm en fitheid van de eerste 11.

"En als je dan ook Amad Diallo haalt, een speler die heeft gescoord in de halve finale van de Europa League, op alle plekken in de voorhoede kan spelen... Dat is ook Frank Arnesen."

Als buitenstaander ben ik benieuwd wie er het meeste invloed heeft bij deze 'transfer'. Is dat daadwerkelijk Arnesen of heeft v Persie op de achtergrond de meeste invloed uit kunnen oefenen?

29 augustus 2021 om 12:26

Ik vind het vooral opmerkelijk dat er nog steeds geen echte spits, een puntspeler bijgekomem is.

29 augustus 2021 om 12:40

Dat begrijp ik en hoewel er in de tekst staat dat hij op iedere positie kan spelen heeft hij van de 109 wedstrijden (o.a jeugd e.d) daar maar 11x gespeeld & 61x op rechtsbuiten.

29 augustus 2021 om 12:42

Feyenoord is op zoek naar een aanvaller die op alle 3 de posities voorin kan spelen, dat schijnt deze jongen te kunnen. Ik ken hem zelf niet maar een aantal United fans geven aan dat hij zijn beste wedstrijden als valse nr 9 heeft gespeeld.

29 augustus 2021 om 12:50

Volgens de statistieken heeft hij 3 wedstrijden als 'valse nr 9' gespeeld, aantal doelpunten 0 hoewel dat niet persé iets over zijn spel zegt.

29 augustus 2021 om 13:01

Dat is inderdaad niet veel. Wellicht dat die 3 wel heel indrukwekkend waren ; )

Al missen de doelpunten daar wel natuurlijk

Elke keer wanneer ik lees over kraay,denk ik bij mezelf,wat is die gozer toch een lul
Altijd maar aandacht trekken met totaal onbelangrijke dingen

Nou, die versterkingen hebben dan weinig geholpen 3-1

De waan van de dag regeert… TD van de zomer… houd toch op man, pfff. Arnesen, die menig club naar de klote heeft geholpen met zijn schimmige side deals en vorig jaar € 5 miljoen in de prullenbak heeft gegooid bij Feyenoord (Conteh, Bozenik, Texeira etc) .HSV dat €10!miljoen boven de marktprijs betaalde voor vd Vaart aan Tottenham Hotspur, alleen maar omdat Arnesen TD was en de agent van vd Vaart Sören Lerby. Die klap zijn ze in Hamburg nooit meer te boven gekomen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren