Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hans Kraay ziet ideale extra spits voor Feyenoord: ‘Zo knap wat hij doet’

Laatste update:

Hans Kraay junior is onder de indruk van FC Volendam-spits Lequincio Zeefuik, zo laat hij weten tegenover ESPN. De analist adviseert Feyenoord een poging te wagen om de boomlange aanvaller te strikken. Zeefuik ligt in Volendam nog tot medio 2024 vast, waardoor hij mogelijk voor een schijntje op te pikken is.

Voor Kraay was Zeefuik de beste speler van speelronde 18. Het jongere broertje van oud-prof Género Zeefuik en Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC) was tegen Heracles Almelo (1-1) verantwoordelijk voor de openingstreffer.

“We kennen het verhaal van 'Alleen op de wereld', maar voor hem geldt 'Alleen op de helft van de tegenpartij'”, aldus Kraay. “Het is zo knap wat hij doet in het 1-5-3-1-1 systeem van FC Volendam. Hij staat 85 minuten in zijn eentje op de helft van Heracles.”

“Hij maakt het in zijn eentje gewoon die vier verdedigers lastig”, gaat Kraay verder. “Hij heeft een uitstekende techniek en is behoorlijk snel. Hij maakt gewoon alleen maar mooie doelpunten.” Zeefuik speelde dit seizoen zestien officiële wedstrijden voor Volendam, waarin hij goed was voor drie doelpunten en een assist.

Ook het doelpunt dat Zeefuik maakte in Almelo was volgens Kraay van grote klasse. “Deze kopbal tegen Heracles was echt een granaatinslag. Het was een kopbal waar Luuk de Jong en Cristiano Ronaldo voor zouden applaudisseren. En dat voor een jongetje van negentien die een paar jaar geleden nog bij FC Buiksloot speelde.”

Kraay verwacht dat Zeefuik niet lang meer voor Volendam speelt. “Ik kan me niet voorstellen dat hij deze zomer niet naar een grotere club gaat. Als ik Feyenoord was had ik hem er nu graag bij gehad.” Volgens Transfermarkt is Zeefuik momenteel 500.000 euro waard.

Feyenoord zit deze maand zonder reservespits, daar miljoenenaankoop Ayase Ueda met Japan deelneemt aan de Azië Cup. De nummer twee van Groep D heeft aanstaande woensdag tegen Indonesië aan een punt voldoende om de volgende ronde te bereiken. De finale van het prestigieuze Aziatische toernooi wordt op 10 februari afgewerkt, waarna Ueda terugkeert naar Rotterdam-Zuid.

Moet Feyenoord een poging wagen om Zeefuik te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele goede speler voor Feyenoord. Lekker eerste spits maken volgend jaar. Denk dat de concurrentie dat ook wel ziet zitten. Wat heeft die Hans gerookt man?

22 januari 2024 om 14:47

Er staat toch nergens dat hij eerste spits moet zijn? Ik kan er weinig over zeggen, maar durf wel te zeggen dat geen enkele analist zo'n goede kijk heeft op Nederlandse talenten bij kleinere clubs als Kraay.

22 januari 2024 om 15:22

Nou inderdaad goede speler.
Goede techniek, overzicht, rust aan de bal, groot en sterk, snel , goede eerste aanname en scoort makkelijk. Ik weet niet of zijn handelingsnelheid ook goed is maar dat mag de kenner zeggen.
Ik hoop dat Ajax wakker is want deze jongen gaat een mooie toekomst krijgen.

Tsja, doet het best oké maar iedereen wordt standaard naar de topteams toegeschreven. Voor 750k/1 miljoen ga je ook niet echt gigantisch het schip in maar je heb dan straks wel een extra spits in je selectie. Loopt er nou niemand rond achter Ueda die eens een keertje kan invallen?

In 16 wedstrijden 3 goals en 1 assists en hem dan naar Feyenoord praten? Typisch Kraaij jr. Dan zou ik zeggen praat Rijkhof dan ook naar Feyenoord. Die wil blijkbaar weg bij Dortmund, is jong, talentvol, niet megaduur, Gimenez is aan zijn laatste maanden, Slot kan spelers ontwikkelen, CL vooruitzicht tov Ajax.

22 januari 2024 om 15:00

Slot blijft toch ook niet..? Rijkhof zie ik niet zo snel naar Feyenoord komen gezien zijn voorkeur voor Ajax. Het enige is dat ze mogelijk CL voetbal hebben maar na de afgelopen weken moeten ze wel echt een stapje beter gaan presteren. Komend weekend zal een belangrijke worden.

22 januari 2024 om 15:20

Waar staat geschreven dat Slot weg gaat of weg moet? Hij heeft zijn contract laatst toch tegen alle verwachtingen in verlengd? Wellicht wel opnieuw. Heeft aangegeven een carrière zoals Wenger bij Arsenal, bij Feyenoord geen gekke gedachten te vinden.

22 januari 2024 om 16:00

Het lijkt me toch wel dat hij vertrekt, wordt alleen maar minder. Volgend jaar mag hij anders weer iedereen uit de kast trekken en oppeppen ik ben benieuwd. Het huwelijk lijkt voor nu een houdbaarheidsdatum te hebben, ik hoop voor alle Feyenoorders dat hij het tegendeel kan bewijzen

22 januari 2024 om 15:47

@STORING Heel Volendam heeft maar 19 goals in 16 wedstrijden dus zo heel slecht is het dan ook weer niet.
Rijkhof lijkt mij niet naar Feijenoord te willen komen en die heb je ook nog niet voor onder de 2,5M.
Ajax heeft nog maar 6 punten achterstand op plek drie en dat geeft voorronde CL.

Ik weet dat ik in het AZ stadion met open mond zat te kijken dit jaar, deze gast heeft zo'n vreemde motoriek. Zelfs gewoon lopen ziet er vreemd uit. Met alle respect, maar met deze techniek kan je maar beter bij een counterploeg spelen dan het constant in de kleine ruimte pielen waar de topclubs tot gedwongen worden. Of ik heb er echt helemaal niks van begrepen, dat kan natuurlijk ook.

Ja , goede spirts, maar Feyenord zoekt het hogerop en dat is te begrijpen. Ik zou kijken of ik Ugalde van Twente kan kopen.
Of Pavlidis. Beide willen vaste zeker hogerop

Volgende maand komt Ueda weer terug. Dan heb je met Gimenez als eerste spits, Ueda daarachter als tweede spits helemal geeb ruimte om Zeefuik te laten spelen.

Wat voor nut heeft dan het halen van een derde spits die niet gaat spelen en daardoor stil komt te staan in zijn ontwikkeling?

22 januari 2024 om 15:41

Eens, derde spits is waarom je een jeugdopleiding hebt.

Als Heraclied heb ik hem twee keer in actie gezien dit seizoen tegen Heracles en zonder hem had Volendam geen punt gepakt in beide potten. Voetballend leek het niet echt wat, maar zijn kracht, lengte en snelheid zijn wel echt een heel groot wapen. Zou misschien niet eens zo'n hele gekke invaller voor Feyenoord zijn als ze iets moeten forceren. Al vraag ik me wel af of Feyenoord naast Gimenez en Ueda nog op zoek is naar een extra spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren