Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gefrustreerde Janssen wil weg: 'AZ wil niet om tafel'

Laatste update:

Vincent Janssen scoorde vorig seizoen aan de lopende band in het shirt van AZ en nadat de spits ook in Oranje het net wist te vinden ging het snel qua interesse. Internationale topclubs Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg schudden aan de boom, maar AZ zit met een vraagprijs van achttien miljoen euro extreem hoog in diezelfde boom. Janssen baalt er verschrikkelijk van.

/

“Ik heb mijn keuze kenbaar gemaakt bij de club”, begint Janssen volgens het Algemeen Dagblad. “Tottenham Hotspur heeft in mijn ogen een hoog bod uitgebracht, er is een bod geweest in de buurt van achttien miljoen euro. Maar AZ wil niet eens aan tafel.”

“Ik wil graag zo snel mogelijk ergens anders aan de voorbereiding beginnen. Dit is frustrerend”, zegt Janssen, die Tottenham Hotspur dus als eerste keuze lijkt te zien. VfL Wolfsburg, de nieuwe vereniging van Jeffrey Bruma, ziet hij echter ook als serieuze optie.

VIncent Janssen is toe aan een vervolgstap

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch dat hij zsm wil instromen bij een nieuwe club, alleen dan heeft hij de kans zich te laten zien en een plaats te veroveren. Hij is toch nog een relatief onbekende naam voor grotere clubs, waardoor hij zeker nog het een en ander te bewijzen heeft. Daarnaast lijkt bijna 18 miljoen mij een prima prijs voor Janssen. AZ heeft het goed recht meer te vragen, maar ik vraag me af of er clubs zijn die verder willen gaan.

30 juni 2016 om 12:37

Hij moet niet zeuren en mag AZ dankbaar zijn dat ze hem hebben opgepikt. Hij heeft zelf een lang contract getekend en als je dan na 1 jaar al weer weggaat mag AZ vragen wat ze willen.

30 juni 2016 om 12:41

Mee eens! Vincent moet zijn gemak houden, AZ dankbaar zijn. En als die echt zo goed is als hij zelf denkt, dan komen de clubs volgend jaar ook wel. Topscorer eredivisie is geen garantie voor succes ( Vleminckx van NEC... Geen idee of ik zijn naam goed schrijf )

30 juni 2016 om 12:41

Meneertje Jansen begint een beetje naast z'n schoenen te lopen. Hij heeft inderdaad zelf z'n handtekening onder een verbintenis gezet waar zowel hij als de club zich aan kunnen houden.

30 juni 2016 om 12:44

Inderdaad speelt net een jaartje leuk en wil nu al hogerop. Een aantal wedstrijden slecht spelen bij de Spurs en hij mag alleen nog maar de bank warm houden.

30 juni 2016 om 12:46

Laten we wel stellen dat hij naar 10 clubs kon en hij voor AZ heeft gekozen, van beide kanten mag er dus wat dankbaarheid komen. Snap wel dat hij niet tot de laatste weken van de transferperiode wil wachten want als je een stap omhoog zet dan moet je er gewoon bij zijn in de voorbereiding want anders ben je sowieso wissel op het moment dat het seizoen begint. Hij moet alleen niet gaan mokken in de pers aangezien AZ mag verlangen wat ze willen qua prijs en je moet nooit een eerste bod accepteren, een counteroffer van 22-23 miljoen en dan schikken met 20M had me logischer geleken ipv niet eens om de tafel gaan met Tottenham

Bijgevoegd: Ik denk dat AZ uiteindelijk hoopt dat na het EK de aanboden binnen vallen en ze de prijs nog wat kunnen opkrikken en dat dit ook de reden is dat ze nog geen tegenbod of vraagprijs bekend hebben gemaakt bij clubs

30 juni 2016 om 12:48

'Ik heb mijn keuze kenbaar gemaakt'. Uit die zin blijkt alles. Hij wil weg bij AZ en zo snel mogelijk, en AZ moet hun vraagprijs maar even verlagen om Vincent te helpen in zijn keuze. Dit had ik niet van hem verwacht, bah.

30 juni 2016 om 12:50

Vanaf het begin al de bank warm houden bedoel je.
Die gaat Kane er niet uitspelen hoor...

30 juni 2016 om 12:57

Absoluut, Janssen heeft in deze weinig te willen. Maar daarom nog wel te begrijpen dat hij zich al in een voorbereiding wil laten zien, hij beseft zelf ook dat hij geen gevestigde naam is die direct een basisplaats toebedeeld zal krijgen.
Dan nog blijft de vraag wie over 18 miljoen heen wil gaan, straks zit AZ met een Janssen die niet gemotiveerd is voor AZ of Janssen die te laat bij een nieuwe club arriveert. 18 miljoen lijkt mij een mooie consensus voor beide partijen.

30 juni 2016 om 12:57

@grazieyes

"en als die echt zo goed is als hij zelf denkt"

Ik denk dat dat precies het probleem is. Hij is waarschijnlijk als de dood dat hij het niet nog een seizoen kan laten zien, dus wil snel cashen nu.

Echter moet AZ ook voorzichtig zijn, want die lopen hetzelfde risico. Als hij volgend jaar bagger speelt, of zelfs gewoon wat last van blessures krijgt, krijgen ze misschien nog 5m voor hem als ze geluk hebben.

30 juni 2016 om 13:00

Hoezo, hij mag toch gefrustreerd zijn, normale reactie lijkt mij. Waarom is hij gelijk een zeur als hij naar een fantastische club als Tottenham wil? Wie wil dat niet? AZ heeft echter de touwtjes in handen en mag vragen wat het wil, groot gelijk ook. Janssen heeft dat uiteindelijk te respecteren, daar is hij professioneel genoeg voor.

30 juni 2016 om 13:23

Zeuren? Het is gewoon niet netjes van AZ, ze roepen dat Janssen minimaal 15 miljoen moet kosten in de hoop dat niemand zich meldt, vervolgens komt er iemand die zelfs meer bied en dan willen ze niet aan tafel.

AZ moet in de handjes knijpen dat ze 18 miljoen ontvangen voor een speler die ze voor een appel en een ei hebben binnen gehaald en nog helemaal niks op top niveau heeft laten zien, voor het zelfde geld raakt ie volgend jaar geblesseerd en wat dan?

AZ moet slim zijn en cashen, dit is makkelijk geld verdienen, voor dat geld kan je de selectie zeer goed versterken dus sportief gezien zullen ze er ook nauwelijks op achteruit gaan.

30 juni 2016 om 13:28

Belachelijke hoge prijs voor een goed seizoen bij AZ
Voor mij heeft hij gelijk, en AZ komt zich zelf tegen om het bod wat er ligt te weigeren.
De helft is al te veel voor hem.
Maar goed zo is het betaald voetbal nu eenmaal.
AZ wil de grote broek aantrekken maar deze is te klein voor ze, oppassen dat AZ niet verder scheurt

30 juni 2016 om 13:35

Hij kan ook zijn contract uitdienen en dan weggaan....hahahah!

Even zonder gekheid, hij mag boos zijn...maar moet de mening van de club ook respecteren. Hij zal denk ik nog wel een tranfer kunnen maken...vanaf 1juli gaat het echt beginnen...ondanks deze jaarselijkse valse start.

Hij moet gewoon geduld hebben en zorgen dat hij 1 ding blijft doen en dat is doelpunten maken, waar hij ook speelt. AZ doet nooit gekke dingen, als het gaat om kopen of verkopen...vraag maar aan Ajax!

30 juni 2016 om 13:43

Is natuurlijk niet helemaal waar. Speler presteert prima, tekent een lang contract is voor hem goed maar ook voor de club. Als dan een prima bod van om en nabij de 18 mln binnenkomt komt er natuurlijk wel een moment dat je dat ook gewoon moet accepteren. Voor 3 ton opgepikt, als je dan na een jaar voor het 60 voudige kan verkopen, zou bedrijfstechnisch echt mismanegement zijn als het niet doet. Een speler kan je deze kans ook niet ontnemen voor dit soort bedragen.

30 juni 2016 om 13:43

En AZ mag Vincent Jansen dankbaar zijn dat hij miljoenen waard is. AZ kan hem niet ten koste van zichzelf behouden.

30 juni 2016 om 13:45

@panerai,

Hoe kom je er bij dat Az/max heeft gezegd dat hij 15 miljoen moet kosten?

Buitendat om, Az wil verder en niet weer een leegloop. Financieel kunnen ze dit lijden dus ja als je Janssen wil zal je de jackpot moeten betalen. (en niet zoals Spurs over 4 jaar en variabele erbij)

30 juni 2016 om 14:02

@ruud_az

Ik dacht dat de TD van jullie dat had geroepen maar ik kan me vergissen.

AZ kan wel geen geen leegloop willen maar 18 miljoen krijg je nooit meer, ook niet verspreid over 4 jaar en variabele.

AZ moet het allemaal zelf weten maar het lijkt mij zeer onverstandig om nee te zeggen tegen 18 miljoen voor een speler die 3 ton heeft gekost, net een jaar actief is en volgend jaar misschien gebleseerd raakt of helemaal niet het zelfde niveau haalt.

Voor het zelfde geld krijgt ie een zware blessure en loopt ie over 3 jaar gratis de deur uit via de achterdeur. Het tegenovergestelde kan ook waar zijn en wellicht prikt ie er weer 25 in maar dan nog denk ik dat de kans zeer klein is dat je nog een keer een bod van 18 miljoen gaat ontvangen.

Dat zijn PSV en Ajax prijzen waarbij spelers al op een ander niveau hebben laten zien.

30 juni 2016 om 14:11

Hij mag zeker wel " zeuren" over deze belachelijk, totaal niet realistische vraagprijs van Az!

En AZ mag Janssen net zo zeer dankbaar zijn dat hij zo enorm goed gepresteerd heeft en ze direct de Europa League in heeft geschoten...hoezo moet een speler alleen maar dankbaar zijn terwijl de club net zo goed zal profiteren van zijn goede prestaties?!

Tevens heeft AZ er niets aan om straks een ongemotiveerde speler te hebben..gewoon een meer coulante houding aannemen,maar nog steeds een goed bedrag voor hem ontvangen.

30 juni 2016 om 14:17

@ricardo

Ik las net dat AZ geen genoegen neemt met 18 miljoen en ze denken om het kampioenschap te strijden met Janssen, lachwekkend.

En Janssen wil niet eens blijven, het is ze naar de bol gestegen in Alkmaar.

30 juni 2016 om 14:46

Wahahaha snotneus!! Ook een goed seizoen gedraaid !!

30 juni 2016 om 15:01

Misschien mag AZ hem ook dankbaar zijn dat ze in 1 jaar 17,6 miljoen aan hem verdienen? En ze en passant ook nog de EL ingeschoten heeft?

30 juni 2016 om 15:20

@cthegrave ik weet het niet zo goed. Op dit moment is kane niet echt in vorm! Dit zou wel een goede kans zijn om hem uit de basis te spelen. Ik zeg niet dat Jansen beter is dan Kane hoor, laat dat voorop stellen.

30 juni 2016 om 15:51

Of az moet heel blij zijn met 18mil... Voor az een niet te weigeren aanbod, financieel niet verantwoord!

30 juni 2016 om 16:00

Nou ja, je kunt het natuurlijk altijd zoals de broers de Boer hebben gedaan, voorleggen aan de rechter. Ik denk dat AZ op deze manier een serieuze positieverbetering van Janssen in de weg staat, dus dat ze eigenlijk gewoon niet anders kunnen dan gaan onderhandelen met de partijen?

30 juni 2016 om 16:10

@nordic1942: ik vind 18 miljoen nog te weinig. Als je ziet hoeveel er tegenwoordig betaald wordt voor spelers dan vind ik 18 miljoen voor janssen zeker niet te veel. Het is wel de spits van het Nederlands elftal, nou daar mag je gewoon flink voor betalen. AZ handelt eindelijk eens zoals alle Nederlandse clubs zouden moeten doen. Geïnteresseerd? Nou, dan moet je je portemonnee trekken, zo niet, dan blijft ie lekker bij ons en hebben we meer kans op goede sportieve prestaties. Zo zijn beide situaties positief voor de club. Wat heb je er nu aan om hem voor maar 10 miljoen te verkopen? Dan moet je weer een andere spits aantrekken en dan moet je nog maar zien hoe die presteert.

30 juni 2016 om 17:22

Zeker wel, heb je Kane de kaatste tijd wel bekeken? Wat een drama is dat zeg...

30 juni 2016 om 18:32

Precies, of hij vertrekt in de winterstop alsnog wanneer hij nogsteeds zo goed speelt als afgelopen seizoen, dan heeft ie AZ al flink op weg geholpen en kan ie eigenlijk alleen maar meer waard zijn dan nu

30 juni 2016 om 20:27

zoals Kane op het EK speelde hoef je je niet eens bovenmatig in te spannen

Oeiii hoop niet dat de nuchtere Nederlandse Janssen zichzelf onmogelijk gaat maken. Weet nou niet of een transfer naar Tottenham de juist is. Kane zal daar sws de 1e spits zijn en ze speelde vorig jaar maar met 1 spits. Wel is het zo dat Tottenham veel wedstrijden zal spelen en als 2e spits pak je ook meer dan genoeg wedstrijden mee.

30 juni 2016 om 12:42

Kane speelde wel een dramatisch EK

30 juni 2016 om 13:06

Maar presteer geweldig in de bpl

30 juni 2016 om 13:24

Scoort veel in de bpl. dat is wat anders dan geweldig spelen. Scoren met zo een gatenkaas lukt mij zelfs nog

30 juni 2016 om 13:45

Doelpunten maken is het belangrijkste wat een spits moet doen. Hij doet dat geweldig

30 juni 2016 om 12:52

Kan mooi naar Koeman gaan!
Overigens begint hij zich toch anders te gedragen. Hij kwam zo nuchter over maar nudat hij zich even laat zien krijgt hij een ego. Erg jammer want naar mijn mening kun je beter een Nederlands elftal samenstellen met Eredivisie spelers die geen ego hebben want die werken voor hun land, Depay heeft zo'n inzet niet maar Janssen tot nu toe wel!

30 juni 2016 om 14:15

Vrij normaal dat hij onstemd is over de houding van AZ, die is veel meer vreemd dan het verlangen van Janssen dat zijn club een normale prijs vraagt.

Ze hoeven hem echt niet voor een te lage prijs te laten gaan, maar als de Spurs al 2x een bod heeft gedaan met als laatste 15miljoen, dan kan ik mij vrij goed voorstellen dat Janssen geirriteerd is.

30 juni 2016 om 13:40

Als hij de zekerheid wordt dat hij 2e spits achter Kane wordt, komt hij alsnog wel veel aan spelen toe en kan hij zich verder ontwikkelen. Qua nuchterheid vind het eigenlijk zorgelijker dat hij zich nu zo verongelijkt opstelt, want hij heeft pas 1 jaar van zijn contract uitgediend en AZ heeft alle recht om zich hard op te stellen. Ze hebben niet vaak zo'n goudmijntje in hun gelederen, dus snap ik dat ze dat uit willen buiten. Zeker als er een Engelse club zich meldt.

Niet zeuren, maar voetballen. AZ heeft je de kans gegeven op dit podium. Zij hebben alle recht om €18 miljoen te vragen. En daarnaast, de zomer is nog lang.

30 juni 2016 om 12:47

Ad zit ook gewoon te stoken. Janssen is er vrij relax onder, en Spurs moeten maar meer bieden en meteen betalen ipv over 4 jaar smeren.

30 juni 2016 om 12:48

Euh, tekst ook gelezen?
Er is 18 miljoen geboden en AZ wil niet eens om tafel. Snap dat hij daarvan baalt. Jammer alleen dat ie bij de pers zeurt. Gewoon met AZ in gesprek gaan en verder mond dicht en trainen.

30 juni 2016 om 12:58

Er staat niet in de tekst dat er 18 miljoen geboden is Boris.

30 juni 2016 om 13:57

18 miljoen is de vraagprijs van AZ. Dat kan ik mij prima voorstellen. Hij heeft nog een doorlopend contract, de markt is een volledige chaos qua bedragen en Janssen is tegenwoordig international. Ik kan mij prima voorstellen dat AZ nu eens grof geld wil verdienen op een transfer.

Ik heb het idee dat Janssen zichzelf begint te overschatten. Een leuke speler, maar we zijn schijnbaar alweer vergeten dat nog niet zo lang geleden zelfs een Vleminckx er 23 in heeft geschoten. Janssen is een leuk talent met een goed seizoen, maar een absolute topspits zal hij echt niet worden. Ik mag ook hopen dat hij zelf wel beseft dat hij Kane nooit uit de basis zal gaan spelen.

Dankbaarheid naar de club toe die jou een podium heeft gegeven, is schijnbaar al teveel gevraagd. Dit heb ik de afgelopen jaren al bij zoveel spelers in de Eredivisie gezien en als je kijkt naar de staat van het Nederlands Elftal, kijk ik er niet raar van op als ook deze Janssen over een paar jaar met een illusie armer weer terugkeert naar de Eredivisie als een Europese-flop.

30 juni 2016 om 14:01

@boris19,

Als je anderen wijst op het niet lezen van de tekst is het handig als je het zelf wel gedaan hebt... er is een bod geweest in de buurt van 18 miljoen staat er..... Dat kan makkelijk 16 plus doorverkoop bonussen zijn oid....

30 juni 2016 om 14:22

Tekst gelezen inderdaad. Er is in de buurt van €18 miljoen geboden. Daarbij gaat het verhaal dat Tottenham het in termijnen wil betalen, zoals ze wel vaker doen.
AZ reageert nu op de kwestie en het lijkt dat ze nog meer ervoor willen hebben. Ze zeggen dat ze een aanval op het kampioenschap willen doen, het klinkt meer als we willen er nog meer geld voor hebben. Geef ze eens ongelijk met die dwaze bedragen tegenwoordig. Laat de grote clubs maar tegen elkaar opbieden. Of je hebt een goede spits, of je hebt meer dan €20 miljoen dat je weer voor een gedeelte in de selectie zou kunnen steken.

30 juni 2016 om 14:11

Je kunt het van 2 kanten bekijken. Heel veel clubs wilden hem die kans geven hoor, misschien mag AZ hem wel dankbaar zijn.

30 juni 2016 om 14:24

Als er zoveel interesse was vorig jaar, had Janssen (of zijn zaakwaarnemer) beter kunnen en moeten onderhandelen. Dan hadden ze bij AZ ook kunnen afdwingen dat hij slechts een contract van 2 of 3 jaar had kunnen tekenen. Dan had hij nu voor de helft van het geld kunnen vertrekken.

30 juni 2016 om 15:06

Er was erg veel interesse , Pec zat al het hele seizoen achter hem aan en nog meer clubs. Erg arrogante houding van AZ, uiteindelijk gaat hij toch wel want aan een ontevreden spits heb je toch niets.

Erg lastige situatie. Hij heeft nog een lang contract en is pas 21 jaar, dan mag je in mijn ogen zeker meer dan 20/25 mln vragen in deze markt. Aan de andere kant krijg je dan wel weer te maken met een speler die gewoon weg wil. We kunnen in de Eredivisie niet zoveel vragen omdat we gewoon weg in een slechte handelingspositie zitten. Spelers willen snel een niveau hoger en dan heb je eigenlijk geen keus dan om een lager bod te accepteren. Clubs in Portugal hebben bv een veel sterkere handelspositie.

Het is echt van groot belang dat Nederland weer een opmars gaat maken..

30 juni 2016 om 12:54

Nederland moet eens ophouden hun spelers weg te doen voor een appel en een ei. Kijk naar de transfersommen van Portugal en Frankrijk en het is echt niet dat al die spelers beter zijn.
Ik vind het heel goed dat AZ zich aan die som van 18 miljoen houdt en hopelijk ook niet gaat wijken door een zeurende Janssen. Uiteindelijk schikte Groningen zich ook dat Suarez wegging, naar mijn mening ook een appel en een ei.
Nee de tijden dat alle spelers voor lage sommen naar het buitenland gaan is voorbij, spelers zetten willens en wetens een handtekening onder een langdurig contract, maar op het moment dat ze een goed seizoen draaien is de club ineens onredelijk. Hier ligt natuurlijk ook een groot probleem bij de zaakwaarnemers die hun zo snel mogelijk willen transfereren.
Clubs hebben altijd een keus om niet een bod te accepteren en de speler gewoon te laten spelen volgend seizoen. Als alle clubs dit nu met elkaar afspreken dan komt er hier ook wat meer geld binnen.

30 juni 2016 om 13:05

Dat kun je wel zo leuk roepen, maar je hebt ook te maken met de wens van de spelers. De Eredivisie kan dit soort spelers simpel weg niet meer genoeg bieden, waardoor ze de stap willen maken. Je zit als club gewoon in een zwakke handelspositie. Als je vasthoudt aan die vraagprijs krijg je te maken met een ongelukkige speler die nog wel eens heel lastig kan gaan doen en dat wil je ook niet. Dan kom je toch maar tot de conclusie dat de beste keus is om de vraagprijs te laten zakken.

Het is erg jammer, maar wel de werkelijkheid. Het salarisplafond verhogen zou al een goede stap zijn.

30 juni 2016 om 13:15

Welke wens? Ze hebben met hun volle verstand een contract getekend. Als hij er 10 ingeschoten had was ie maar wat blij als AZ met m door wou. Je moet niet bijten in de hand die je voedt. Zeker als die hand je carriere heeft gemaakt tot wat het is.

Naar Tottenham.. Ik vind het nogal een flinke stap. Hoop echt dat hij daar wel aan speelminuten gaat komen.

30 juni 2016 om 12:41

Zolang Kane er is zal hij tweede viool moeten spelen. Ik zou als ik hem was eerder voor de Duitse competitie gaan. Even uit mijn hoofd lijken de interessante clubs in de PL al goed te zitten qua centrumspitsen.

Goh wat moet hij nou bij Az leuk opstapje was het maar hij moet nou ook door. Je kan niet in de eredivisie blijven hangen hij moet het risico nemen in een beter competitie en dan zien we pas hoe goed hij echt is.

30 juni 2016 om 14:07

Ten eerste tekent de betreffende speler met zijn volle verstand een langdurig contract. Ten tweede moeten we nu niet gaan doen alsof Vincent Janssen een absolute topspits is. Voor Nederlandse begrippen op dit moment is hij een prima spits, maar komt voor een Europese subtopper echt (nog) wel tekort. Dacht dat we inmiddels wel geleerd hadden onze talenten niet zo op te hypen. Er mag nl. wel eens wat kritischer bekeken worden of een speler nou wel echt zo goed is.

30 juni 2016 om 20:34

Hypen: dat doen we wel bij al die 3e rangs buitenlandse figuren die in Nederland komen voetballen. Die zijn opeens wereldtalenten, maar onze spelers zijn niks als ze 3 wedstrijden minder zijn.

Trouwens, de grootste hype is natuurlijk de Braziliaan David Luis. Man man man dat die man ooit als talent werd gezien

30 juni 2016 om 23:28

David Luiz was eerder zeker een zeer groot talent, maar is ingehaald door zijn leeftijd en bleef staan in zijn ontwikkeling. Bij Benfica en zijn eerste 2 jaar bij Chelsea was hij prima. Daarna kreeg hij het toch moeilijk en zwakte snel af.

Wat een praatjes al, had lekker nog een seizoen bij AZ gebleven en had je dan weer een topseizoen ok maar dit kan nog alle kanten opgaan helemaal in het buitenland.

30 juni 2016 om 16:42

Precies gewoon niet zeuren eerst maar eens bewijzen of je nog ,
zo'n seizoen kan draaien Janssen.

Hij moet niet zeiken 18 mil of anders blijf je lekker in Alkmaar!

30 juni 2016 om 13:00

En dan zal hij ongemotiveerd worden om nog voor AZ te spelen en zal zijn waarde snel kelderen.

30 juni 2016 om 13:16

Dus heeft hij alle reden om te presteren.

Man man, wat een bedragen voor een speler die 1 seizoen goed heeft gepresteerd.
Pure bewondering hoor, voor de ontwikkeling van janssen.
Tottenham zou ik echter niet doen als ik hem was, kans op spelen lijkt me vrij klein. Wolfsburg zou echter een mooie club voor hem zijn lijkt me.

Overdreven vraagprijs ook van AZ. 10 miljoen is prima voor een spits die een half jaar los is gegaan. Natuurlijk moet je zo hoog mogelijk inzetten maar overdrijven is ook een vak.

Ik verwacht dat hij alsnog vertrekt deze zomer naar een subtopper in het buitenland voor een bedrag rond de 10 miljoen.

30 juni 2016 om 12:53

Het lijkt me meer een gerucht dan werkelijkheid. Wat denk je zelf? Als er een club was die in de buurt van 18 miljoen had geboden was Janssen nu al weg. De inflatie van transferbedragen geld in mindere mate voor Nederlandse clubs. Bij een bedrag van 12 a 13 miljoen is hij weg. AZ wilt door deze houding het maximale uit de kan halen, wat hun goed recht is. Zelf denk ik dat ze hem persoonlijk met de kaaskar naar Londen brengen als Tottenham 16 miljoen biedt.

30 juni 2016 om 13:12

Az heeft al een bod van 14 miljoen afgewezen. Gewoon hoog in de boom gaan zitten lijkt me, zou Ajax ook eens moeten doen. Daarnaast draait Janssen vast wel bij als hij geen transfer krijgt. Het is echt niet zo dat je een jaar met een ontevreden speler zit.

30 juni 2016 om 12:48

Als je nagaat dat Bony een paar jaar geleden "maar" 14 miljoen opbracht is 18 miljoen een belachelijk hoog bedrag voor een voor Nederlandse begrippen prima spits maar voor Internationale maatstaven beperkte spits, Bony is nog niet eens Internationale top maar toch echt veel beter dan Janssen.

30 juni 2016 om 12:51

Bony had een totaal andere crontactsitiatie. Daarnaast hebben de clubs in de premier league nu veel meer te besteden. Niet te vergelijken dus

30 juni 2016 om 13:24

Bony is echt niet beter dan Janssen. Meevoetballend heb je helemaal niks aan Bony terwijl Janssen juist uitblinkt in de combinatie.

30 juni 2016 om 12:48

10 miljoen is helemaal niks, ik had het dubbele gevraagd! En als tottingham geen 18 wilt betalen doet AZ Janssen een plezier door hem niet te verkopen. Dan is hij immers bedoelt voor de bank/tribune.
Als clubs als watford voedingen van30 mil voor hun spits kunnen afwijzen kunnen wij dat in Nederland toch zeker ook doen met de helft?

30 juni 2016 om 13:02

Wat is overdreven, als je je spits niet wil laten gaan. Az wil doorgroeien en stappen maken. Nu kan het, financieel gezond en de top 3 aanvallen dit jaar. Ipv weer opnieuw beginnen omdat je as weer vertrekt.

Dus zeg het maar, wat is overdreven....

30 juni 2016 om 13:49

Wat een onzin, ten eerste is deze vraagprijs maar bedacht door VZ, die is nergens genoemd en AZ zegt zelf ook dat ze die vraagprijs aan niemand verteld hebben. Ten tweede, wat voor domme zakelijke beslissingen neem je als club als je voor een topscorer, international en groot talent waar veel interesse voor is van (sub) top clubs, maar 10 miljoen vraagt? Dan ben je echt achterlijk. AZ wilt 'm daarbij absoluut niet kwijt, dus dan kan je vragen wat je wilt en dan is 18 absoluut niet overdreven.

Ja hoor, en jaar leuk gedaan en nu al gefrustreerd. Gun de club die je de kans heeft gegeven toch nog een jaar veel doelpunten of anders veel centen

Verkopen die handel, en als de sodemieter Fred Friday halen. Hier komt alleen maar gezeik van. Het is tegenwoordig niet anders, clubgevoel is er nu eenmaal niet meer!

Dit is karaktermoord van meneer Janssen. Nu gunt iedereen hem nog alles, het is een soort jongensdroom. Nog drie van dit soort berichten en de media en mensen kosten hem uit.

Kom op zeg, 18 miljoen en het dan nog niet genoeg vinden. Janssen is een leuke spits maar geen van Nistelrooy. Ik voel een arbitrage zaak aankomen als AZ zo moeilijk blijft doen.

30 juni 2016 om 12:53

Haha hoezo? Az is tot nu toe heel duidelijk: We verkopen hem niet, tenzij een enorm bedrag op tafel komt. Janssen dient zijn contract te respecteren en moet AZ niet onder druk zetten.

30 juni 2016 om 12:59

Gezien z'n contract mag AZ dat inderdaad doen. Maar ze vergeten dat wanneer ze ieder bod weigeren ze de sportieve en financiele verbeteringen voor Janssen bij een transfer blokkeren. Als er een arbitragezaak komt dan wordt Janssen gegarandeerd in het gelijk gesteld.
AZ mag dan ook wel een transferbedrag vragen maar niet onrealistisch hoog. En 18 miljoen voor een speler die pas een half jaar goed speelt op het hoogste niveau in Nederland is gewoon bizar veel.

30 juni 2016 om 13:41

Hoezo worden ze in gelijk gesteld?
Az hoeft te verkopen, Janssen heeft een langdurig contract. Dus je zal van goede huizen moeten komen om dat te gaan winnen.

30 juni 2016 om 13:49

Nee hoor. Stel Janssen verdient nu tussen de 3 ton en de 5 ton per jaar bij AZ. (exacte cijfers maken niet uit maar rond die koers).
Bij Tottenham zou hij tussen de 3 en 5 miljoen kunnen verdienen. Dat is simpelweg het tienvoudige. Als AZ dan ieder bod zal blijven weigeren dan lijkt het me logisch dat Janssen op een gegeven moment naar de rechter stapt. Ondanks dat ze een contract hebben mogen ze Janssens carriere potentieel niet blokkeren.

30 juni 2016 om 13:52

Ja heel misschien heb je gelijk, ware het niet dat het toch helemaal niet zo hoeft te zijn dat AZ elk bod gaat weigeren. We weten nu niet wat er geboden is en wanneer AZ wel ja zegt.. maar ze mogen alles vragen wat ze willen.

30 juni 2016 om 13:53

Nee zo simpel ligt het niet.

30 juni 2016 om 14:24

@jm, simpelweg: AZ mag vragen wat ze willen maar of ze er mee weg komen bij een arbitragezaak is een andere vraag.
@ruud, hoe zit t dan?

30 juni 2016 om 14:37

@ afcavosje

Nee je zegt dat hij gegarandeerd een arbitragezaak zou winnen, hoezo dan? Ik denk niet dat er veel vergelijkbare arbitragezaken zijn geweest waarbij een speler na 1 jaar al een vertrek forceerde terwijl hij bij AZ gewoon prima kan en mag spelen. De sportieve en financiële verbetering is er uiteraard, maar nogmaals het is helemaal niet gezegd dat AZ hem helemaal niet laat gaan, alleen nu zeggen ze niet voor 18.

30 juni 2016 om 13:45

Die 18 miljoen is volledig uit de lucht gegrepen, AZ heeft zelf aangegeven geen prijs tegen clubs of de media te hebben gezegd, maar VZ stelt hier opeens dat de vraagprijs 18 is. We weten ook niet wat voor bod er gedaan is door Spurs, dat is ook speculeren. AZ heeft het volste recht alles te vragen wat ze willen. Natuurlijk is Janssen nog geen wereldtopper, maar als AZ de garantie op doelpunten eigenlijk helemaal niet kwijt wilt, of denkt dat hij nog meer waard gaat worden, of er meer voor denkt te kunnen krijgen, waarom niet? Ga weg met je arbitragezaak, verwende spelers zijn het, speelt pas 1 jaar bij AZ en toevallig erg goed, dan is de club blijkbaar meteen slecht bezig als ze je niet laten gaan?

30 juni 2016 om 15:27

Moeilijk doen? Clubs willen hem graag hebben en dan is het heel erg simpel; betaal de prijs.

30 juni 2016 om 15:27

Moeilijk doen? Clubs willen hem graag hebben en dan is het heel erg simpel; betaal de prijs.

Ik weet niet wat AZ voor hem heeft betaald, maar dat zal toch niet al te veel zijn? Als ze hem dan voor 10 miljoen winst na 1 jaar kunnen verkopen is dat toch gewoon voor alle partijen een goede deal. Je moet het zo'n jongen toch ook gunnen dat hij casht en een mooie grote club krijgt na zo'n geweldig jaar.

30 juni 2016 om 12:56

AZ mag best het maximale eruit proberen te halen. De transferperiode is nog lang niet voorbij, dus misschien heeft AZ wel het gevoel dat er nog meer uit valt te halen. En als ze hem nog een jaar willen houden, dan is dat ook niet onrespectvol. Hij speelt er nog maar net.

30 juni 2016 om 12:59

Wat AZ voor hem betaald heeft staat er helemaal los van, ik bedoel kijk maar wat Vardy gekost heeft en wat die nu waard is.
Clubs in Engeland hebben belachelijk veel te besteden en Nederlandse clubs mogen daar best mee van profiteren.

30 juni 2016 om 14:30

Ja en dan mogen ze best opschieten. Als de brexit snel gaat zou het best zo kunnen zijn dat Janssen geen werkvergunning krijgt. Hij heeft immers niet 75% van de laatste interlands gespeeld.

30 juni 2016 om 16:20

@walle: het is geen liefdadigheidsinstelling. AZ is een profclub en je komt niet ver als je een lagere vraagprijs accepteert omdat je het de speler 'gunt'. Gunnen is voor amateurs, aan de top draait het om knaken en prestaties. Ik zou gewoon 25 miljoen vragen. Het is gewoon de spits van het Nederlands elftal, betalen dus en niet zeuren. Waarom zouden ze hier Janssen wegplukken voor een appel en een ei en ergens anders 40 miljoen betalen voor een willekeurige overschatte verdediger uit portugal/engeland/duitsland etc.? Als club moet je groeien, ambities tonen en je hard opstellen.

30 juni 2016 om 16:56

@walle

AZ heeft hem voor 400.000 gekocht vorig jaar.

Hopelijk wordt Lukaku verkocht en pikt Koeman hem op. Lijkt me een ideale spits voor Everton. Er komt namelijk heel wat ruimte en die kan hij perfect benutten.

Nou idd, 18 miljoen is voor een speler van AZ meer als voldoende. Ze zullen daar toch wel beseffen dat dat echt t max is..? Kom op zeg

Speelt 1 jaar bij az en wilt nu al weg pfff

AZ staat volledig in zijn recht. Daarnaast heeft Jansen zelf ooit een langlopend contract getekend. Niet zo zeuren dus!

Hoop niet dat dit een gevalletje Berahino gaat worden. Hij scoorde ook aardig in de pl en was op weg een sensatie te worden. Ook hij wilde na dat ene seizoen (geloof ik) weg naar een club als Spurs, maar WBA wilde er niet aan meewerken. Wat een problemen leverde dat op zeg, en wat is hij zijn vorm (daardoor) kwijtgeraakt...

Meneer komt uit de Jupiler League en speelt een halfjaar erg goed bij AZ en krijgt meteen praatjes. Wat dacht je ervan om je eerst eens over langere tijd te bewijzen? Buiten dat als jij graag 3e spits wil zijn in het buitenland moet je dat vooral doen, kom dan vooral niet na 2 jaar smekend terug naar de Eredivisie.

En dan gaat hij ook nog naar tottenham....
Wat een club zoek je dan uit....
Word weer zo'n net niet spits.
Als hij echt potentie heeft om de eerste spits van nederland te worden wacht hij tot een echte topclub van naam voorbij komt.
Die wat een geschiedenis hebben en groot zijn op internationaal niveau.

Maarja clubs als tottenham en wolfsburg dat is net niet en gewoon degelijke subtoppers maar het lijkt erop dat veel spelers hier heen trekken omdat ze niet zelf geloof hebben in wat ze kunnen

Slimme tactiek van Janssen om de vraagprijs omlaag te krijgen.

Ik denk dat meneer Janssen nog niet helemaal begrijpt dat hij een contract heeft.. Een contract kan/mag afgekocht worden maar wel op de voorwaarden van de gene met wie jij het contract hebt.

Als AZ meneer Janssen niet kwijt wil, dan is dat hun goedrecht en kunnen ze meneer Janssen gewoon zijn volledige contract uitlaten zitten.. Ook als dat inhoudt dat hij vervolgens gratis de deur uit loopt.

Ik snap dit niet helemaal zit nog maar een jaar bij AZ en denkt nu al meteen aan een vervolgstap ik zou als hij volgend jaar weer zo goed speelt hem laten gaan of nu 30 miljoen vragen

Hoor ik hier de spelersmakelaar??

Vind het echt bizar hoe hoog hij zichzelf nu inschat. Speelt eigenlijk pas na de winterstop echt top. Op basis van een goed half jaar snap ik niet dat hij nu per se weg wilt. Een half jaar heel goed spelen is alles behalve een garantie dat je zo goed blijft presteren. Een jaar geleden kwam hij als een niemand binnen bij az en nu moet en zal meneer naar het buitenland vertrekken omdat hij anders zogenaamd geen stappen kan maken in zijn ontwikkeling. Onbegrijpelijk.

Beiden partijen hebben hier wel iets te zeggen, hij speelt nog maar net een jaar bij AZ maar als een club als Spurs langskomt en AZ maakt in een jaar ruim 10 miljoen euro winst en die jongen wil graag dan moet je hem gewoon laten gaan als je het mij vraagt.

Volgens mij financieel ook onverantwoord voor een club als AZ om zulke bedragen naast je neer te leggen.

En mensen die roepen dat de zomer lang is... Valt reuze mee, iets meer als een maand en begint alles alweer en je wilt graag de voorbereiding mee maken als je een transfer maakt.

Laat het maar het volgende seizoen zien.

Ik hoop echt dat janssen straks zegt: ik blijf nog een jaar om kampioen te worden en daarna als een grote meneer de club te verlaten

30 juni 2016 om 13:28

ik hoop het ook voor je, en dat ie de knvb beker wint, de europa league en de gouden bal....

30 juni 2016 om 15:02

Ik hoorde dat Messi en Ronaldo ook naar AZ wilen

Na nog een seizoen zo presteren heb je meer recht van spreken. Zie eerst dat maar eens voor elkaar te krijgen, misschien dat een overstap dan een keertje aan de orde is.
Hoogmoed.........

Ik geloof er geen zak van. Indien er 18 miljoen is geboden dan gaat AZ echt wel om tafel hoor. Allemaal getallen die de media de ether in slingert en iedereen klakkeloos overneemt.

Laat hij maar eerst 2 seizoenen achter elkaar bewijzen voordat hij naar een grotere competitie gaat. Van Nistelrooy had dit ook bewezen voordat hij vertrok naar het buitenland en succesvol werd.

Grappig dat mensen de prijs van 18 miljoen voor Janssen normaal vinden. Als FCT 15 miljoen voor Zyiech vraagt is de wereld te klein en is die nog geen 5 miljoen waard. Opportunisme ten top. Vraag mij echt af of Janssen nou echt zo goed is. Laat hij zich eerst nog maar eens een heel seizoen bewijzen in Nederland.

30 juni 2016 om 13:56

Waar heb jij 't nou weer over? Ik heb niemand zien zeggen dat Ziyech maar 5 mln waard is. 15 mln is misschien wat veel, maar 'de wereld te klein'? Kom op, overdrijf niet zo man. Op zich ook niet vreemd he dat mensen 18mln voor Janssen ok vinden; is International waar hij presteert, is topscorer en speelt op een hoger niveau dan Ziyech.

AZ heeft het volste recht om een bod af te wijzen, dus Janssen moet niet sputteren. Ik begrijp overigens niet waarom AZ een bod van 18 miljoen zou afwijzen, dat is echt ontzettend veel geld voor hem. Ik weet nog steeds niet of Janssen echt zo goed is of dat het toch meer een hype is.

Volgens mij is janssen helemaal niet gefrustreerd als vz het doet overkomen. Vooral vanwege de voorbereiding lijkt me. Hoe dan ook heeft AZ het volste recht om de prijs te vragen die zij willen. Daarnaast zegt VZ hier doodleuk dat de vraagprijs 18 mln is, maar dat weten ze helemaal niet, az heeft zelf gezegd dat ze nog helemaal geen prijs hebben genoemd..

Kom op Janssen niet zo gefrustreerd doen waar stond je ook alweer voordat AZ je een kans gaf? Ik neem aan dat je likkebaardend dat contract hebt getekend omdat AZ iets in je zag maar niemand had het vermoeden dat het zo snel zou gaan. Dus niet gaan zeuren dat AZ er een leuk centje wil verdienen bij een eventuele verkoop.

Eerste spits van Nederland: 17milj
Tweede spits van België: 40milj

Verschil moet er wezen

Ik zou het heel erg mooi vinden als Ajax hem zou halen. Aangezien hij een neusje voor het scoren heeft en altijd een harde werker is, zou ie perfect bij Ajax passen. Daar zou ie zich verder kunnen ontwikkelen en zichzelf belonen met een transfer naar een topclub waar ie als eerste spits binnen wordt gehaald. Milik verkopen voor 12-15mil en Janssen halen voor 18mil, ik zeg doen!

30 juni 2016 om 13:49

Alleen, Ajax zal nooit verder gaan dan rond de 8 miljoen als het om een talentvolle speler uit de eredivisie gaat maar dat vind AZ te weinig.

30 juni 2016 om 13:59

Janssen is onhaalbaar voor Ajax.

30 juni 2016 om 16:55

Als er 1 club is uit de eredivisie die Janssen kan betalen dan is het Ajax wel maar dat doen ze niet en gelijk hebben ze met Cassierra en Millik en als het laatste weggaat dan is er altijd nog Huntelaar als 1e optie.

Gefrustreerde Janssen..wat weer een titel.
Hij geeft gewoon aan dat hij het liefst zo snel mogelijk met een voorbereiding wil beginnen bij de club waar hij volgend jaar speelt.
Hij snapt ook wel dat hij vorig jaar voor 5 jaar getekend heeft.

Toch jammer dat een speler in een half jaar zo naast zn schoenen gaat lopen. Ik heb echt veel verwachtingen van janssen sinds de eerste dag bij az. Alleen had ik verwacht dat hij niet zo hoog in zn bol zou krijgen.

Pffff.
Vorig jaar nog almere city en word nu ongeduldig omdat zijn club hem nog niet laat gaan.
Bewijs je nou maar eerst echt op de nederlandse velden voordat je volgend jaar een memphis jaar krijgt.

Ik snap niet dat er hier een aantal mensen zijn die beginnen te zeuren over AZ. Anders is het altijd dat nederlandse clubs portugeese prijzen moeten vragen, houd AZ eindelijk een keer de poot stijf valt iedereen daar alsnog over.
Voor de ED is het jammer als Janssen nu alweer vertrekt, maar als hij dan toch gaat laat AZ mooi cashen. Waarom niet eerst bluffen en 30 miljoen vragen. Wie weet komen ze nog op een 20-22 uit.

30 juni 2016 om 14:47

Ja en dan is de Brexit erdoor en krijgt Janssen geen werkvergunning in Engeland....

30 juni 2016 om 14:50

alsof een brexit er in 2 maanden helemaal door is......

30 juni 2016 om 15:39

Haha dat duurt nog minstens twee jaar man..

30 juni 2016 om 16:39

Dat denk jij. Er wordt al druk gezet vanuit andere lidstaten. Het zou zomaar kunnen dat het vrije werknemersverkeer binnen Engeland heel snel aangepast wordt. Dit is namelijk DÈ reden dat mensen kozen voor een Brexit: Buitenlanders die baantjes inpikten van de locals. Een volledige Brexit kan dan wel lang duren. Een snelle stop op arbeitsmigranten is helemaal niet zo ondenkbaar.

30 juni 2016 om 16:40

Het gaat om aanpassingen op arbeitsmigranten. Dat was DE reden voor de Brexit. En die aanpassingen kunnen wel snel gebeuren . Daar waar een volledige Brexit langer duurt.

30 juni 2016 om 17:04

@ johnboy815

Leuk verhaal hoor, maar er klopt niets van. Ik denk het niet alleen, maar volgens artikel 50 VEU zijn de artikelen van de verdragen van de EU (en dus o.a. vrij verkeer van diensten, personen en goederen) niet meer geldig twee jaar na de kennisgeving tot terugtrekking, tenzij een eerdere datum wordt overeengekomen. Een eerdere datum gaat never nooit niet lukken, aangezien er uitvoerig onderhandeld moet worden met de EU over op wat voor manier VK deel blijft nemen aan het economische verkeer in de EU en wat voor rechten zij behouden. Als je de EU enigszins volgt weet je dat 'normale' onderhandelingen met partijen buiten de EU eindeloos duren, onderhandelingen die voor beide partijen enorme economische en politieke gevolgen gaan hebben, zullen niet binnen een jaar o.i.d. afgerond zijn.

En daar gaat onze toekomstige spits van Oranje. Doeeg! Ga maar lekker banken in een grote competitie. Us goed voor je ontwikkeling..ondaar joch. Bah

Ik begrijp dat als de spurs zich melden dat Janssen daar wel belang bij heeft. Hij kan voetballen op het hoogste niveau en ook verdienen op het hoogste niveau. Het is aan AZ om de prijs te bepalen maar 18 miljoen vind ik wel hoog. Als daardoor een transfer niet doorgaat heb je straks een ontevreden speler en een clubkas die overvol had kunnen zijn.

In het jaar 2015 heeft Vincent Janssen, bij zijn volle verstand, een 5-jarig contract bij AZ gesloten. Hij wist wat de consequenties hiervan waren en hij moet daarom nu ook niet zeuren.
Was Janssen er soms wel mede akkoord gegaan, als hij in het eerste seizoen van die 4 seizoenen, totaal geflopt was, dat AZ hem dan zou hebben medegedeeld dat men zijn contract ging ontbinden omdat hij niets gebracht had?? Ik denk het niet. Nee, ik weet het zeker dat hij dit niet zou hebben geaccepteerd.

Overigens: Om welke reden heb je in jouw contract met AZ geen clausule laten opnemen waarin werd aangegeven dat bij belangstelling van bijv. een Engelse club jij voor een bedrag van minimaal € 13 miljoen, mocht vertrekken?

Dus nogmaals: niet zei.., nee, sorry, niet zeuren en gewoon je voor deze mooie club voor 100 blijven inzetten!

Bij AZ kunnen ze goed onderhandelen, ze hebben al eerder spelers voor verrassend hoge bedragen verkocht. Ik zou bij 18 miljoen zeggen: Doen. Maar als ze er meer uit denken te kunnen halen is dat hun goed recht om langer te onderhandelen

Logisch dat Janssen dat vervelend vindt en dat ook aangeeft. "gefrustreede Janssen" is natuurlijk weer zo'n zwaar overdreven kop om kliks te genereren (en het werkt)

Vraag me af of Janssen niet beter eerst een tussenstap kan maken naar een subtopper....aan de andere kant...als je die Kane ziet spelen op het EK, zou je bijna gaan denken dat hij die toch wel uit de basis moet kunnen spellen.

Snap dat jansen naar zo een grote club als de spurs wilt want speelde nog niet heel lang geleden in JL maar hij heeft dat contract gewoon getekent met ze volle verstand en was er toen waarschijnlijk ook heel trots en blij mee, dus nu niet zitten huilen als je uiteindelijk bij de club moet blijven die in jou geloofden.

Gewoon lekker nog een jaar blijven nog een jaar knallen is beter voor jou ontwikkeling en maak je weer zo een jaar mee dan zal elke club wel het bedrag bieden wat az minimaal
Wilt

30 juni 2016 om 15:49

Maar jij en ik weten ook dat contracten tegenwoordig echt niet alleen worden getekend omdat beide partijen zo graag met elkaar in ze gaan. Anders zou dat wel een contract voor onbepaalde tijd worden. Nee joh, ze worden ook getekend op zo'n wijze dat de club er bij een tussentijds vertrek, omdat de speler enorm goed presteert, flink aan kan verdienen aan transfers.

Nu is dat het geval en lijkt er (dat weet ik niet) een echt behoorlijk bedrag geboden en gaat AZ zich dan houden aan een contract en de sportieve (en financiele) carriere van de speler dwarsbomen? Als Jansen in zijn laatste 1.5-2 seizoenen zou zitten, werd het spel weer heel anders.

Voor AZ de kans met de inkomsten van Jansen naar een hoger plan te komen.
Dat moeten Jansen ook weten. Hij is AZ ook wat verschuldigd en mag daar wel begrip voor opbrengen.

Begint een beetje een vervelend jongetje te worden. De kans dat het misgaat is gewoon een stuk groter dan dat ie daar slaagt. Wie denkt hij wel niet dat hij is. Ik wilde m wel hebben voor Ajax. Hou hem lekker

AZ moet realistisch zijn, 18 miljoen is wel erg veel voor een spits van AZ. Hij heeft AZ geen kampioen gemaakt, hij heeft ze niet naar de beker geschoten en sterker nog, hij heeft ze niet eens de 3e plaats bezorgd!

Janssen moet nog alles bewijzen in de grotere competities en in dat kader vind ik 18 miljoen (!!) wel erg grof hoor. Als Tottenham een bod zou hebben gedaan van om en nabij de 15 miljoen lijkt me dat een uitstekende prijs voor een uitstekende spits die zeker nog kan doorgroeien, maar hiervoor ook zeker nog een hoop stappen zal moeten maken. Hij is natuurlijk niet het type natuurtalent, maar het type v.nistelrooij. Spurs is desalniettemin een hele mooie club voor hem.

Natuurlijk heeft Janssen haast met tekenen bij een subtopper. Heeft met zelfkennis te maken.

Hij weet namelijk ook dat afgelopen half jaar uitzonderlijk is geweest, en hij dat nooit vol gaat houden. Als ie nog een jaar bij AZ blijft is het momentum weg.

En ik geloof ook niet dat hij er aankomend jaar in de eredivisie opnieuw 20+ in zal schieten

Eerst zegt ie dat hij een stap hogerop wel ziet zitten, maar het ook naar zijn zin heeft bij az, en nu moet ie zo nodig weg *zucht* misschien worden die spelers toch teveel beinvloed door alles wat ze lezen aan voetbalroddels

Pffffff . . . . Janssen heeft niks te willen. Hij heeft willens en wetens een contract ondertekend bij AZ, krijgt een goed salaris, speelminuten, etc. Klagen doet hij maar privé en niet in de media. AZ zit terecht hoog in de boom. Als je kijkt wat er voor andere middelmatige spelers betaald wordt in de PL.

Als spurs 17 miljoen wil betalen vind ik dat je dat moet acepteren.. je heb voor 4 ton gehaald.. gun die jongen gewoon ze transfer!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren