Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fout van Stefan de Vrij leidt Europese eliminatie van Inter in

Laatste update:

Eintracht Frankfurt heeft zich donderdagavond bij de laatste acht van de Europa League geschaard. De Bundesliga-club stapte op bezoek bij Internazionale als winnaar van het veld en dat was voldoende na de doelpuntloze remise in eigen huis: 0-1. Aan de doorslaggevende treffer ging een grote fout van Stefan de Vrij vooraf. Villarreal was tegelijkertijd opnieuw te sterk voor Zenit Sint-Petersburg. De nota bene nummer zeventien van LaLiga zegevierde met 2-1 over de koploper van de Russische competitie.

Internazionale - Eintracht Frankfurt 0-1
De voorsprong van het bezoek na het klinken van het rustsignaal was zeer verdiend. Eintracht liet in de eerste 45 minuten goed voetbal zien en had eigenlijk met een ruimere voorsprong de kleedkamers moeten betreden. Inter kwam na vier minuten goed weg toen een rebound van Sébastien Haller, na een redding van Samir Handanovic op een schot van Mijat Gacinovic, tegen de lat ging. Eén minuut later ging Stefan de Vrij de fout in: hij beoordeelde een bal niet goed, waarna hij na een mislukte kopbal op snelheid werd afgetroefd door Luka Jovic en Handanovic geen antwoord had op zijn lobje. Een treffer van Haller werd wegens buitenspel afgekeurd en luttele minuten voor rust stond Handanovic de 0-2 van Gacinovic in de weg.

In de tweede helft legde Inter meer risico in het spel en zocht het team van Luciano Spalletti meer de aanval op. Een schot van Matteo Politano miste precisie, terwijl een poging van Milan Skriniar door Makoto Hasebe van richting werd veranderd en maar net naast het doel van Kevin Trapp ging. Handanovic moest tegelijkertijd in actie komen op pogingen van Haller en Filip Kostic. Het scorebord in het Giuseppe Meazza kwam niet meer in beweging en zodoende gaf het doelpunt van Jovic de doorslag na 180 minuten voetbal in Frankfurt en Milaan. Jetro Willems werd na dik zeventig minuten vervangen door Marc Stendera, terwijl Jonathan de Guzman na een uur spelen de plaats van Gacinovic had ingenomen.

Villarreal - Zenit Sint-Petersburg 2-1
Een week na de knappe 2-3 zege op Russische bodem zegevierde het team van Javier Calleja opnieuw. Na een half uur spelen verscheen de 1-0 op het scorebord: na een goede tegenaanval kwam het leer terecht bij Gerard Moreno, die zag hoe zijn uithaal vanaf de rand van het strafschopgebied licht werd aangeraakt en fraai achter Andrey Lunev belandde. Vlak na de onderbreking verdubbelden de Oost-Spanjaarden de voordelige marge. Na een goede actie van Moreno op rechts ontsnapte Carlos Bacca aan de aandacht van de defensie van Zenit en mocht hij ongehinderd raak koppen: 2-0. Vlak voor tijd had Jaume Costa de 3-0 moeten maken, maar zijn sierlijke inzet eindigde op de lat. In de extra tijd nam Branislav Ivanovic de eindstand voor zijn rekening.

Denk jij dat Eintracht Frankfurt de Europa League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frankfurt, strijders!! Mooi voetbal gezien van de Duitsers.

Hoe doet deze man het eigenlijk bij Inter. Ik hoor niet meer zoveel van hem sinds hij is overgestapt naar Inter. En ik volg het italiaanse voetbal ook niet echt.

14 maart 2019 om 22:56

Deelt in de malaise. Begin van het seizoen nog wel aardig maar zou m inmiddels niet meer oproepen voor oranje

14 maart 2019 om 23:00

Mwa, niet oproepen lijkt me wat overdreven. Wie zou jij liever als stand-in van De Ligt en Van Dijk op de bank zien dan?

14 maart 2019 om 23:13

Ake is een goede optie. Speelt heel sterk bij een teleurstellend Bournemouth

14 maart 2019 om 23:14

Ake

14 maart 2019 om 23:26

@futureboss

toch vind ik dat soort spelers tricky achterin. hij is 1.80 meter lang wat wel heel erg klein is voor een CV. ik zie dan toch liever iemand met lengte als een de Vrij achterin

14 maart 2019 om 23:34

@japie krekel, best kort voor een cv maar toch wel een van de betere CV's van de prem, is echt erg talentvol en niet voor niets een lieveling in bournemouth

15 maart 2019 om 01:33

Je moet wel meer dan 1 back up hebben en Ake fungeert ook nog wel eens als back up lb. Ik zou de Vrij er gewoon bijhouden, zie ik liever dan een Viergever, Letschert, van Beek, van der Heijden en noem ze maar op.

15 maart 2019 om 07:36

De Ligt is natuurlijk gewoon basis Hangover96, daar ging het niet om. Juist de stand-ins. Ik denk dat De Vrij en Aké toch de meest logische 2 zijn inderdaad. Blind zit ook bij de selectie dus die kan in geval van calamiteiten ook nog op LCV.

14 maart 2019 om 22:56

Deelt in de malaise. Begin van het seizoen nog wel aardig maar zou m inmiddels niet meer oproepen voor oranje

Dit Inter was vandaag echt van een buitengewoon armzalig niveau. Niet te geloven dit. Wel een stuntje van Frankfurt zeg!

14 maart 2019 om 22:56

Vind de stunt wel meevallen. Voorafgaand werd er gesproken over 50/50. Frankfurt won eerder dit jaar ook al in Marseille en bij Lazio. Staan gewoon 5de in de Buli. Is geen grote club, maar zijn op dit moment gewoon sterke subtopper.

14 maart 2019 om 22:57

Inter hoort hier gewoon makkelijk van te winnen. Dit is zeker een stunt en een schande dat Inter hier van verliest. Clubs als Chelsea napoli en Arsenal winnen makkelijk van dit Frankfurt

14 maart 2019 om 23:02

Het huidige Inter niet hoor. Zoveel blessures en gewoon een mindere vorm. Ook de hele Icardi-crisis helpt hier aan mee. Frankfurt is dit jaar erg sterk in de EL en doet het prima in de BL. Niet gek dat ze dit Inter eruit knikkeren. Was Inter in vorm met een basiselftal, dan was het wel een stunt geweest.

14 maart 2019 om 23:02

"makkelijk" wat een onzin, frankfurt is gewoon een hele goede ploeg en kan het elke ploeg moeilijk maken dat zie je dit seizoen ook terug, daar waar ze 4-1 thuis wonnen van lazio en ook nog 1-2 uit wonnen van lazio.
Daarnaast ook een pak slaag gegeven aan marseille en shaktar uitgeschakeld.
Nee die ploegen die je opnoemt zouden zeker niet makkelijk winnen.

14 maart 2019 om 23:02

Qua naam ja. Inter is al jarenlang niet meer de ploeg wat het hoort te zijn. Ach datzelfde Napoli werd vorig jaar vrij eenvoudig uitgeschakeld door Leipzig. En verloren ook gewoon met 3-1 bij Salzburg. Napoli is altijd net niet als het erop aankomt. Zelfde geld voor Arsenal. Chelsea is CL materiaal normaliter. Maar dit Frankfurt won ook 2x van Marseille en Lazio en schakelde Sjakthar ook vrij eenvoudig uit. Nu ook 180 minuten lang de 0 gehouden tegen Inter. Met Rebic erbij had je nog meer offensieve kwaliteiten gehad.

14 maart 2019 om 23:03

Nou, zo’n stunt is het niet hoor. Hebben de perfecte score gehaald in een poule met lazio en Marseille, dus dat ze kunnen voetballen en winnen is duidelijk. Daarnaast zit Inter niet in een beste fase.. dit was op zich te verwachten.

14 maart 2019 om 23:07

Het is niet zo dat Frankfurt zo goed is. Maar Inter was echt ontz3nr slecht eingelijk al sinds (jawel hoor) december, tel daarbij dat de halve selectie om verschillende redennen niet beschikbaar is.

Het probleem is dat Inter jarenlang maar 1 plan had: alle ballen op Icardi in de zestien. Er is en was nooit een plan B.
Nu hij er niet meer staat kan dit team gewoon vrij weinig.
Icardi in de zomer verkopen, met het geld een creatieve middevelder kopen en hopelijk ook fatsoenlijke backs. En de aanval om Lautaro heen bouwen, veelzijdig en zeer getalenteerd dat wordt echt een grote.

14 maart 2019 om 23:07

Elphenomeno . Niet zomaar dingen roepen . Napoli speelde tegen Leipzig met een volledig b elftal omdat ze zich richtte op de scudetto. Toen ze de eerste wedstrijd hadden verloren speelde ze Leipzig alsnog zoek in de 2e wedstrijd . Tegen Salzburg snap je zelf ook wel dat het gewoon rustig aan doen . Ze hadden al 3-0 gewonnen dus waarom zou je dan enorm inspannen

14 maart 2019 om 23:10

Voor de wedstrijd werd dit gewoon nog gezien als een stunt. Daarom dat ik ook stuntje zeg. Ff gaan winnen in San Siro is nog altijd niet zomaar een cadeau. En voor een club als Frankfurt is dit seizoen dus al geslaagd.

14 maart 2019 om 23:17

Mwah, niet helemaal mee eens Millionaro. Ben absoluut niet verbaasd dat Frankfurt door is.

14 maart 2019 om 23:18

Viel wel mee. Reina, Koulibaly, Hamsik, Diawara, Callejon, Zielinski allemaal jongens die toen meededen. Bij Leipzig ontbraken ook Forsberg, Demme, Konate en Halstenberg.

14 maart 2019 om 23:18

Benzema20 scudetto? Napoli staat 18 punten achter op juventus nooit dat ze zich daarop richten

14 maart 2019 om 23:20

Benzema20 mijn fout las je.reactie helemaal verkeerd,

Ik kan mijn reactie jammer genoeg niet meer aanpassen

14 maart 2019 om 23:27

Diawara is geen basisspeler en Zielinski toen ook niet. Napoli miste toen Mertens, Insigne, Allan, Jorginho, Ghoulam en Albiol. Dat is toch wel een veredelde b-opstelling. De tweede wedstrijd hadden ze ook niet een volledige a-opstelling (6 basisspelers), maar maakte ze het nog bijna goed. Leipzig ging nã©t door op uitdoelpunten.

14 maart 2019 om 23:31

Oke dan zit ik fout met mijn informatie. Kan me inderdaad ook herinneren dat Napoli toen nog vol mee deed met de titel, dus dan zal daar de nadruk meer op gelegd worden. Des al niet te min bleef het een knappe prestatie van Leipzig. Aangezien ik Napoli een top 15 club in Europa vind.

14 maart 2019 om 23:52

Tuurlijk, het was ook een goede prestatie van Leipzig en enkele vervangers waren gewoon van een goed niveau zoals je aangeeft met Diawara en Zielinski. Het was ook niet zo alsof Napoli het niks uitmaakte, anders speelden spelers als Insigne en Mertens niet het tweede duel.
Leipzig is ook gewoon een goede ploeg. Nu staan ze ook weer derde in de Bundesliga.

15 maart 2019 om 00:19

Behalve Napoli nu. Zij hebben de titel nu opgegeven en willen erg graag een rpijs winnen. Ze geven te kennen de EL te willen winnen en als ik de opstellingen de laatste tijd zie, geloof ik dat ook wel. In mijn ogen is enkel Chelsea een grotere kanshebber voor de EL dan Napoli, dus we gaan het zien.

14 maart 2019 om 23:01

Frankfurt heeft 18 punten gehaald in een poule met Lazio en Marseille. Ondanks de eerste plek loten ze Shakthar, overtuigend uitgeschakeld. Tegen Inter heen wedstrijd ook al gedomineerd, dan is deze uitslag echt niet meer onverwacht hoor. Dit jaar de enige Duitse ploeg die wat laat zien.

Frankfurt laat in Europa meer zien dan Bayern, Dortmund, Leipzig, Leverkusen, Schalke en Hoffenheim bij elkaar. Geweldige prestatie wederom. Na eerder moeiteloos doorgaan in een poule met Lazio en Marseille, en vorige ronde Sjakthar er uit gegooid. Rebic deed nog niet eens mee. Ik denk dat Frankfurt van iedereen kan winnen. Al blijen Chelsea, Napoli, Arsenal en Sevilla de favorieten. Al speelt Sevilla nu verlenging.

14 maart 2019 om 23:05

Dit is de Europa league en inter is ook niet in de grootste vorm. In CL had bayern pech dat ze Liverpool lote en Dortmund waardeloos speelde tegen de spurs.

14 maart 2019 om 23:10

Leipzig en Leverkusen er al uit in de EL. Vorig jaar was het helemaal niks met Freiburg, Koln en Hoffenheim. Diep respect voor Frankfurt hoe ze in de EL spelen. Als je na de resultaten kijkt kan ik niet zo snel een club bedenken die het beter had gedaan. Zelfs Bayern had ik deze prestatie niet na zien doen.

14 maart 2019 om 23:39

Sowieso een leuk team wat leuk voetbal speelt! Gun het ze ook van harte. Volgend jaar verwacht ik wel veel van combi Leipzig en Nagelsmann die kunnen misschien wel is gaan stunten

15 maart 2019 om 00:18

In welk universum had Bayern veel (!) beroerder kunnen loten dan de CL-finalist van vorig jaar? Andere mogelijke tegenstanders waren Atletico, United, Roma, Spurs, Schalke en Lyon. Hooguit Atletico had een beroerdere loting geweest, maar zelfs dat is te betwijfelen.

14 maart 2019 om 23:48

Daar doe je Dortmund wel erg kort hoor. Eerste in de poule boven Atletico is echt niet slecht. Neemt niet weg dat Frankfurt geweldig draait in Europa. Zie ze wel als outsider.

15 maart 2019 om 00:41

4-0 thuis gewonnen van Atletico is de enige goeie prestatie van Dortmund dit seizoen in Europa. Monaco was dramatisch in vorm en Brugge hebben ze 2x verschrikkelijk slecht tegen speeld. Tegen Spurs er uiteindeijk kansloos afgegaan.

Inter mag zich kapot schamen. Spalletti meteen ontslaan. Grote schoonmaak in de zomer en weer opnieuw beginnen. De derby gaat niet spannend worden want Milan walst hier overheen. Zie inter ook nog wel in het rechter rijtje eindigen want bijna elke Italiaanse ploeg kan hier van winnen. Wat een dramatisch slecht elftal zeg met als dieptepunten perisic en keita

14 maart 2019 om 23:02

Volgens mij wordt ieder jaar de coach ontslagen en een grote schoonmaak gedaan.. echter helpt het weinig want lopen als stelletje oude zeikwijven over het veld. Zijn misschien 2 á 3 die beetje hard willen werken en de rest is alleen maar aan 't tijdrekken en op de grond aan het vallen.

Frankfurt laat daarentegen prima voetbal zien met veel passie en strijd. Je kan in dat team ook echt de routine terug zien. Het zijn stuk voor stuk misschien geen wereldtoppers maar samen is het wel een prima machine.

Dat de Vrij zo knullig in de fout gaat zit ook beetje in die jongen. Wisselt hele sterke wedstrijden waarin hij alles heeft af met dit soort ketsers. Echter kan Inter de hele wedstrijd daarna geen één goal maken?! Dan ga ik Stefan echt niet alle schuld in de schoenen schuiven. Het grote Inter moet er dan toch echt wel twee kunnen maken anders verdienen ze het ook niet vind ik.

Benieuwd hoe ver Frankfurt nog gaat komen, niet vervelend om naar hun te kijken.

15 maart 2019 om 08:46

@Arno_p ik reageer alleen al omdat jij zulke grote onzin verkondigd. Dit is al de zoveelste keer dat ik je dat zie doen.

De vrij is een wereldklasse verdediger die net als iedereen wel is een foutje maakt. Ramos, Chiellini De ligt en Van Dijk doen dit ook.(zoiets kan simpelweg gebeuren!)

Jij begrijpt volgens mij niet helemaal dat inter in een hele slechte periode zit. (Ik heb daar heel veel inside info dus alles wat je in de media hoort is lang niet alles!

Frankfurt is echt een hele leuke ploeg dat met Dortmund en Leverkusen het leukste voetbal speelt!

Fijne dag!

Troep ploeg, troep trainer, troep beleid. En dat leidt natuurlijk tot troep resultaten. Meer heb ik er niet over niet te zeggen.

14 maart 2019 om 22:58

We gaan die 4e plek ook nog verspelen hoor. Spalletti weet het niet meer, en ondanks dat ik louter goede verhalen hoor over Marotta is het een regelrechte puinhoop in de kleedkamer sinds zijn komst. Aankomende zomer voor de zoveelste keer beginnen aan jaar 0....

14 maart 2019 om 23:04

Lag dus toch niet aan Frank de Boer.. Het is daar gewoon een puinzooi eerste klas!

Typisch geval van een koopploeg met spelers zonder hart voor de club.

Het gemis van Icardi was ook duidelijk merkbaar; totaal geen stootkracht voorin.

14 maart 2019 om 23:08

Begin niet over Frank de Boer, die man heeft na Ajax overal gefaald. Ook nu in Amerika, dat hij een slechte coach is heeft niks met Inter te maken.

14 maart 2019 om 23:13

T zelfde kan je ook zeggen over De Boer, nergens echt geslaagd na Inter. Daarnaast zijn de resultaten na De Boer veel beter geworden en is Cl voerbal gehaald na bijna 10 jaar. Je weet duidelijk niet waar je t over hebt. Dat de kleedkamer een puinhooo is wil niet opeens zeggen dat er geen spelers zijn die om de club geven.

Lautaro is een meer dan waardige vervanger voor Icardi maar die was geschorst

14 maart 2019 om 23:26

Dat de Boer weinig tijd kreeg bij Inter ben ik met je eens. Echter waren de resultaten wel dusdanig slecht dat een ontslag niet lang meer kon uitblijven. Daarna heeft Inter Pioli gehad die er bij Fiorentina ook niks van bakt, Vecchi die doorgeschoven was als tussenpaus vanuit de Primavera en nu dus alweer bijna 2 jaar Spalletti. Er wordt inmiddels echt wel stabieler beleid gevoerd bij Inter op trainers gebied. Overigens zijn ze bij Inter nog steeds niet uitgelachen om Orlando Trustfull, van De Boer hadden ze geen hoge pet op maar die Trustfull schijnt echt een waardeloze veldtrainer te zijn geweest.

Schandalig dit. 0,0 inzet van inter. Politano is een goede speler en was de enige die wat probeerde in de aanval. Maar verder leek het erop alsof inter 2-0 voorstond en Frankfurt gelijk moest maken. Niet normaal dit. Ik kijk niet zo vaak naar inter, maar wat mij opgevallen is is dat elk keer als ik kijk, handanovic uitblinkt. Vandaag was hij echt goed, zonder hem had het 3-0 gestaan of zelfs meer. Hij is volgens mij niet jong, maar doet het heel goed.

14 maart 2019 om 22:59

Politano en handanovic zijn de enige 2 inter waardige spelers. Skriniar twijfelgevalletje de rest meteen weg doen

14 maart 2019 om 23:04

Politano Inter waardig en Skriniar twijfelgevalletje?? Politano is een typische net niet speler, zal Inter nooit een kampioenschap kunnen bezorgen. Skriniar is onze belangrijkste speler samen met Handanovic (als we icardi niet meer meetellen dan).

14 maart 2019 om 23:05

Je zegt het zelf al. Inter heeft een vrij povere selectie. maar de echte toppers willen ook gewoon simpelweg niet meer na Inter. Vroeger speelde je Uefa cup voetbal met mannen als Ronaldo, Zamorano en Djorkaeff. Tegenwoordig moet je het doen met Keita, Candreva en Politano.

14 maart 2019 om 23:11

Skriniar twijfelgeval ?? Hahah is met Chielieni en Kouli de beste cb van serie a . Hoe kom je erbij dat hij een twijfel geval is . Radja Icardi Brozo en Perisic zijn mits inform ook gewoon inter waardig

14 maart 2019 om 23:12

Elphenomeno. De toppers willen nog wel naar Inter hoor . Waarom komt Godin anders naar ons . Kon naar genoeg andere clubs . Inter heeft het probleem dat ze onder toezicht staan van de ffp en dus niet blind met geld kunnen strooien. Dit jaar zijn er wel al prima aankopen gedaan en als je nu weer cl haalt kan je doorpakken

14 maart 2019 om 23:17

Politano is zeker inter waardig. Alle wedstrijden die ik zie van Inter komt bijna alle dreiging van hem. Heeft een fantastische trap die man. Hoe kan je dat niet zien??

14 maart 2019 om 23:19

@benzema
Ik vind skriniar zeker niet van het niveau koulibaly en chiellini maar dat is mijn mening
Verder had ik het natuurlijk over de spelers die vandaag in de basis stonden en niet over de hele selectie

14 maart 2019 om 23:55

Ik vind Koulibaly en Chiellini ook beter, maar daarna komt voor mij toch wel Skriniar hoor. Dat is echt een topper. Volgend jaar komt daar Godin ook nog bij. Handanovic is ook gewoon een topkeeper. En spelers als Nainggolan, Icardi, Perisic en de Vrij zijn ook goed genoeg.

15 maart 2019 om 07:35

Bonucci, Romagnoli,Rugani, Manolas vind ik allemaal ook beter dan Skriniar.
Hij maakt wel een sterke ontwikkeling door dat moet ik toegeven

15 maart 2019 om 10:01

Ik vind zelf Romagnoli (surprise surprise) ook beter dan Skriniar. En Politano is een beetje een gevalletje Chiesa; veel rauw talent maar nog niet genoeg ervaring. Hij is geen "net-niet" speler (vind 'm vaak ook de uitblinker bij Inter), hij voetbalt alleen nog niet lang genoeg op topniveau.

Ik heb de heen en terugwedstrijd volledig bekeken en moet zeggen dit een van de saaiste wedstrijden is die ik in mijn hele leven heb gezien. Inter is zo verschrikkelijk ongeinteresseerd en zwak. Bizar saaie wedstrijd. Als Inter nog een grote club wil worden moeten ze grof investeren. Wat een zwakte zeg. Ik zou zeggen doe er alles aan om Ziyech te halen. En evt Lozano. En zorg voor een centrale middenvelder die de lijnen uit zet of dribbelt goed is. Een Kovacic? Echt dit was zo zwak. Als ze deze wedstrijd nog 700min zou duren zou er waarschijnlijk niet gescoord worden. En Frankfurt, hele leuke club! Die kunnen echt wel de finale bereiken. Ontzettend leuke selectie en geen moment in de problemen geweest. Vooral in de eerste wedstrijd zijn ze goed gaan aanvallen. Ik ben benieuwd waar Jovic volgend seizoen speelt.

14 maart 2019 om 23:02

Je snapt dat we 9 spelers miste ?

14 maart 2019 om 23:05

Dat is niet relevant. Je hebt nog steeds Perisic, Keita, Candreva en Politano. Ondanks dat 0.0 dreiging 180 minuten lang.

14 maart 2019 om 23:14

Jaa je noemt het al Candreva . Wat een drama is die gozer. Keita is zijn 1r wedstrijd na lange blesurre en Politano is heel wisselvallig. Perisic speelt het hele seizoen al slecht dus je kan niks van hun verwachten

Schan-da-lig. Wã©ã©ral. Geen passie, geen wilskracht, echt helemaal niks. Het houd maar niet op. Dit is FC Internazionale dames en heren. Hopelijk kent Milan wat medelijden want vrees serieus voor een zware afslachting. Iedereen die nog denkt dat deze losers CL kunnen halen: vergeet het.

Ik wil zoveel verandering bij deze club zien...

14 maart 2019 om 23:01

Ik mag toch hopen dat Inter überhaupt Italië volgend jaar gaat vertegenwoordigen in Europa. Doe maar juve, napoli, Milan en Roma in de cl. En lazio Atalanta en Fiorentina in de el. Inter mag wel 8e worden dan

14 maart 2019 om 23:01

*niet

14 maart 2019 om 23:03

Overdrijven is ook een vak . Inter speelt nu slecht maar je snapt zelf ook wel dat inter betere spelers heeft als de teams onder de top5 . Inyer heeft gewoon het probleem veel te wisselvallig te zijn omdat er nog teveel kneuzen instaan .

Ik vind het nog steeds een beetje minder voor Stefan dat we nu Van Dijk en De Ligt hebben.
Helemaal gezien eerst mathijssen, vlaar, hetinga etc centraal stonden bij nl.

Blijkbaar zat er een zware delegatie van Barcelona op de tribunes van Guiseppe Meazza voor Luka Jovic. Eric Abidal, Pep Segura en Ramon Planes werden voorafgaand aan de wedstrijd in het stadion gefotografeerd. Kortom, de volledige technische directie was vanavond aanwezig nadat verschillende scouts al meer dan vijftien wedstrijden (volgens de Catalaanse media) van de Serviër hadden bekeken. Daarnaast gaf president Bartomeu in een interview met SER Catalunya al eerder aan dat de club zich deze maand zou beraden over de plannen op de transfermarkt aankomende zomer. Barcelona lijkt na de komst van Frenkie de Jong dus nog in de markt te zijn voor Matthijs de Ligt en Luka Jovic.

Waarschijnlijk kennen de meeste voetballiefhebbers de Serviër van zijn ongekende doelpuntenmoyenne in de Bundesliga. Dertig doelpunten en negen assists in zestig wedstrijden op 21-jarige leeftijd is zonder twijfel indrukwekkend. Er zijn weinig spelers die op zo’n jonge leeftijd al zo vaak het net hebben weten te vinden. Nu zal ik niet pretenderen alle wedstrijden van Eintracht Frankfurt te hebben bekeken, maar in de wedstrijden waarin ik Luka Jovic aan het werk heb gezien deed hij me denken aan Radamel Falcao, Sergio Agüero en Lautaro Martínez; relatief kleine aanvallers met een laag zwaartepunt en daardoor lastig van de bal te zetten. Sterk in de kleine ruimte, technisch vaardig, extreem doelgericht en voor hun lengte nog verrassend sterk in de lucht.

Toch moet Barcelona zichzelf eerlijk antwoord geven op de volgende vraag; is hij nou degene die Luis Suárez over een aantal seizoenen op moet gaan volgen als aanvalsleider van Barcelona of komt hij daar vooralsnog toch nog iets voor tekort? Hebben we het hier over een breedteaankoop á la Paco Alcácer of hebben we het hier over de toekomstig aanvalsleider? En dan moet je toch pijnlijk eerlijk zijn. Hoewel we het hier waarschijnlijk over een potentiële wereldtopper hebben lijkt dit toch echt meer op een breedteaankoop. Sterker nog, misschien is het verstandiger voor Luka Jovic om langer bij Eintracht Frankfurt te blijven of een tussenstap te maken bij een andere Europese subtopper. Het klinkt wellicht vreemd (aangezien Eintracht Frankfurt waarschijnlijk de optie tot koop in het huurcontract gaat lichten), maar misschien zou zijn eigenlijke werkgever Benfica wel een uitstekende tussenstap naar de absolute top zijn.

14 maart 2019 om 23:07

Ik denk dat Barcelona Jovic als vervanger ziet van Dembele of Coutinho. Hij kan zelfs een linie terug en samen met Arthur spelen (met de punt naar achteren; Frenkie de Jong).

Mij doet Jovic meer denken aan Pjanic maar dan iets aanvallender. Zie hem over paar jaar wel uitgroeien tot een meastro zoals Pjanic en Pirlo.

14 maart 2019 om 23:18

Jovic is toch een spits en niet een middenvelder?!

14 maart 2019 om 23:21

Denken aan Pjanic? Linie terug om met Arthur te spelen? Over welke Luka Jovic heb je het?

14 maart 2019 om 23:34

Waarschijnlijk verwar je Luka Jovic met een andere speler. Deze jongen is een pure spits en wordt gehaald als stand-in en mogelijke opvolger van Luis Suárez.

14 maart 2019 om 23:39

Klopt hij is een spits maar kan ook prima linie terug als aanvallende middenvelder spelen

14 maart 2019 om 23:42

@guaporta

Ja Suarez heeft zijn beste tijd wel gehad. Maar Jovic in de spits gaat dat probleem niet oplossen.
Helaas bestaat de perfecte Barca spits momenteel niet dus moeten ze het met een andere type doen.

14 maart 2019 om 23:46

Nogmaals, waarschijnlijk verwar je Luka Jovic met een andere speler. De Luka Jovic waar wij het over hebben heeft welgeteld drie wedstrijden als aanvallende middenvelder gespeeld in zijn carrière.

Daarnaast bestaat de perfecte Barça-spits wel degelijk en was juist Luis Suárez 'dat andere type'.

14 maart 2019 om 23:55

Dan doel je waarschijnlijk op Firmino of niet?

15 maart 2019 om 00:08

Ja Firmino zou eigenlijk de perfecte keuze zijn maar op die haalbaar is.. durf het niet te zeggen.

Pirlo was voorheen ook een nummer 6 en ging later ook a la Schöne voor de verdediging hangen om het spel te bepalen.

Pjanic was voorheen ook veel aanvallender ingesteld dan hoe hij nu speelt.

Dat Jovic nu een spits is bij met alle respect Nurnberg wilt nog helemaal niet zeggen dat hij die rol kan blijven vertolken bij Barca.

15 maart 2019 om 00:08

Karsdorp had ook altijd op 10 gespeeld en kwam erin als Rechtsback... kan soms vreemd lopen Guaporta

15 maart 2019 om 00:23

Kan hij ook keepen? Zou wel handig zijn, dan hebben we namelijk geen doelman meer nodig als Cillessen vertrekt in de zomer.

15 maart 2019 om 00:17

Verbazingwekkend hoe je een artikel die hoort te gaan over de uitslag en Europese prestaties van Frankfurt en Internazionale hebt weten om te draaien naar Barca, Barca, Barca en voor de rest eigenlijk niks over deze match. De boekverslagen die je typt zijn soms (en voor andere vaak) zeer interessant maar in deze juist storend. Leuk en interessant dat Barca op de tribune zat. Waarschijnlijk vele andere clubs ook. Verder ook interessant om te weten waar het plafond van Jovic ligt en is het benieuwen of hij volgend seizoen bij Frankfurt, Liverpool, Atletico, Juve of Barca speelt. Maar best storend dat het persé over Barca moet gaan en ondertussen de bijzondere prestaties van Frankfurt, en zwakke prestatie van Inter, volledig buiten beschouwing worden gelaten. Niet een beetje doorgeslagen in de Barcasituations?

15 maart 2019 om 10:37

Ben het niet met je eens storing. Ja, het was zeker een topprestatie van Frankfurt die ook ik niet had verwacht.
Vervolgens geeft Guaporte alleen aan dat Barca op de tribune zat voor Jovic, wat op zich relevant is aan deze wedstrijd. Dat dit vervolgens een hele discussie oplevert kan hij weinig aan doen toch?

Als je deze was doorgekomen en je bij de laatste 8 was en je had weer een fitte ploeg dan zou je zomaar ver kunnen komen . Maar nee ze verprutsen het weer. Tuurlijk helpt het niet mee als Icardi Nainggolan Brozovic Miranda Asamoah Lautaro Joao Mario Gagliardini en Dalbert er niet bij zijn maar alsnog moet je gewoon winnen over 2 wedstrijden . 2 wedstrijden 0 goals het is gewoon veel te triest . Dit zelfde inter won van spurs en speelde gelijk tegen Barça. Waarom kan je een paar maanden later niet meer winnen . Spalleti mag opzouten hij kan ze niet meer motiveren

14 maart 2019 om 23:12

Spalletti weet dit zootje ongeregeld niet meer te motiveren. Plus we missen Icardi, niet alleen als doelpuntenmaker maar ook als aanvoerder we mogen blij zijn als hij gek genoeg is om bij te tekenen want naast Handanovic, Skriniar, Martinez en Politano zijn dat onze enige echt goede spelers. Perisic en Brozovic zijn onzichtbaar geworden en Nainggolan leeft niet voor de sport. Nu lees ik weer dat Rannocchia contractverlenging heeft gekregen, het wordt steeds gekker. Ik zou Mourinho graag terug zien, hij zorgt misschien voor controverse maar hij zou die luie spelers wel hard aanpakken.

14 maart 2019 om 23:18

Jaa en wat te denken van Dambrosio . Die blijft ook maar ieder jaar mee hobbelen . Die gozer is zo slecht . Cancelo laten gaan was zo'n fout . Inter moet voor een paar ervaren jongens gaan samen met jong goed talent . Godin is al binnen nu nog iemand die het middenveld domineert . Die iemand alleen voor de keeper zet . Dan nog en vleugel aanvaller en vervangers voor Vecino Borja Miranda en Candreva

14 maart 2019 om 23:26

Gaat weer een overgangsjaar worden want er moet teveel veranderd worden maar inderdaad Valero, Candreva, D'Ambrosio en nog meer middelmaat moeten eigenlijk allemaal weg.

Villareal door😍 nummer 17 van Spanje wint van de nummer 1 van Rusland! Spaanse competitie verre weg de sterkste competitie van europa

14 maart 2019 om 23:21

4 BPL ploegen in de CL zeggen anders..

14 maart 2019 om 23:32

Sevilla wel uitgeschakeld door Slavia Praag.

Inter moet icardi nmvoor zoveel mogelijk verkopen en een paar goede spelers halen om volgend jaar wat te proberen, want voor dit seizoen is het einde verhaal.

Sschandalig slecht gespeeld. Ik snap wel dat we 8 basisspelers missen maar het was drie keer niks. Dit Inter is mentaal labiel en dan komt die blunder van De Vrij helemaal niet goed uit. En over Icardi wil ik helemaal niet horen want die heeft zijn ploeg in een cruciale fase van het seizoen in de steek gelaten. Spalletti mag nu echt vertrekken. Er zit geen idee in zijn elftal. Ook zitten er een hoop matige spelers bij die gewoon inter onwaardig zijn. Grote schoonmaak is nodig. Onze vriend Mourinho is nog vrij. Begin daar maar eerst mee.

14 maart 2019 om 23:30

@afgpower

en achter de elftallen van Mourinho zit wel een idee? dat is alleen maar tegenhouden met 10 man op eigen helft en hopen op een klutsbal op de spaarzaam momenten dat je een keer voorin te vinden bent, in de hoop dat je een doelpuntje maakt

14 maart 2019 om 23:49

Hij heeft tenminste een idee. Met Spalletti is het los zand. Bovendien zijn aanpak werkt juist goed in Italië. Dat heeft ie al bewezen.

15 maart 2019 om 00:34

Het eerste wat daar moet gebeuren is een fatsoenlijke technisch directeur aanstellen. Ik heb geen ervaring in de voetballerij maar zou het serieus beter doen. Inter heeft een sterke keeper, verdedigingsduo en normaliter een sterke spits en daar houdt het eigenlijk mee op. Inter mist een type die de lijnen uitzet vanuit het middenveld (Ziyech?), een type die box to box uitstekend is (type Wijnaldum, Kovacic) en sterke vleugelspelers (Lozano, Neres, Depay, Bergwijn, Lucas Moura, Brandt, Anderson Talisca, Mahrez). Al deze spelers zijn of waren haalbaar.

Mourinho incoming. Spalletti zal het na deze schijnvertoning niet lang meer volhouden. Zal wel binnen enkele uren ontslagen worden.

14 maart 2019 om 23:29

Ik denk dat Mourinho wel wat keiharde beloftes wil voordat hij in dit wespennest stapt. De vorige keer had hij met Samuel, Stankovic, Cambiasso en al die andere spelers echte strijders dat is nu niet meer zo.

Heerlijke overwinning van Eintracht Frankfurt, enige ploeg uit de Bundesliga die de kwartfinale heeft bereikt. Best apart dat zo'n grote competitie in zo'n verval is gekomen.

Inter heeft 12 blessures. Meer zeg ik niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren