Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flinke ruzie was aanleiding voor vertrek Ben White uit Engelse kamp

Laatste update:

Engelse media hebben de reden onthuld achter het opvallende vertrek van Ben White bij de nationale ploeg van Engeland. De verdediger van Arsenal had nog geen minuut gespeeld op het WK, toen hij vorige week besloot om vroegtijdig huiswaarts te keren. In eerste instantie werd gerept over 'privéomstandigheden', maar volgens Engelse media gaat het om een flinke ruzie met assistent-bondscoach Steve Holland. White zou bovendien niet goed in de groep hebben gelegen.

De Engelse voetbalbond sprak vorige week in een verklaring over persoonlijke redenen, toen bekend werd dat White het Engelse kamp had verlaten. Sky Sports en de Daily Star melden nu echter dat het gaat om een ruzie met Holland, een belangrijk lid van de technische staf. Ook zou hij worstelen met zijn integratie bij the Three Lions, waardoor hij zich niet gelukkig voelde. White bleef tegen Iran en de Verenigde Staten negentig minuten op de bank. Tijdens de laatste poulewedstrijd tegen Wales was hij er al niet meer bij.

Het moment dat het lot van de verdediger bezegeld werd, kwam naar verluidt tot stand toen het in het bijzijn van de voltallige selectie tot een stevige woordenwisseling kwam met Holland. De mandekker was onvoldoende op de hoogte van zijn persoonlijke statistieken en prestaties tijdens trainingen. Ook zou White tijdens de voorbespreking op het duel met de Verenigde Staten niet op de hoogte zijn geweest van de sterke en zwakke punten van de tegenstander. Als gevolg hiervan werd besloten om White uit de selectie te zetten.

White was niet de enige speler die het kamp van de Engelsen verliet. Ook Raheem Sterling keerde tijdelijk terug in Londen. Zijn familie werd het slachtoffer van een woninginbraak. Sterling besloot het vliegtuig naar huis te pakken, maar is er zaterdag in de kwartfinale tegen Frankrijk 'gewoon' weer bij. Verwacht wordt dat hij op de bank begint. White keert niet terug bij de nationale ploeg. Het valt te bezien of hij in de nabije toekomst bereid zal zijn om weer voor de nationale ploeg uit te komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen dus naar huis door Holland dit toernooi

9 december 2022 om 13:06

Of wordt Ben White hier gewoon zwartgemaakt? 😉

9 december 2022 om 13:12

Hij heeft in elk geval geen White voetje gehaald.

9 december 2022 om 14:30

Maar hij zag het dus donker in ?

Snapte vanaf het begin al niet waarom een hele matige verdediger als White word opgeroepen, blijkt het ook nog een stoorzender te zijn.. Als ik Tomori was had ik voor mijn vaderland gekozen.

9 december 2022 om 12:58

Nochtans is White bij Arsenal een sterkhouder... dus je hele 'matige verdediger' kan meteen de prullenmand is. Of vind je Maguire beter?

9 december 2022 om 14:05

Maguire bij Engeland is niks op aan te merken. Een van de betere verdedigers van dit toernooi met Ake, Gvardiol en die gozer van Marokko

9 december 2022 om 14:09

Als de tegenstanders wat beter waren hadden ze vaker gescoord door fouten van Maguire.

9 december 2022 om 14:13

eh..... Ake en Gvardiol begrijp ik maar Maguire?... eh.... alle inspeelpasses zijn slecht en leiden tot balverlies en verdedigend is hij zo traag... kan een heel betoog houden maar aangezien ze regen Frankrijk spelen zal het snel duidelijk zijn

9 december 2022 om 14:38

Ik wilde net zeggen. De Maguire van Engeland is enorm veel beter dan de Maguire van Manchester United, maar de tegenstanders hopen nog steeds gewoon dat hij degene is die de inspeelpass geeft. Hij maakt niet zulke knullige fouten als bij United, maar zowel Aké als Gvardiol zijn dit toernooi echt nog wel een stukje beter.

9 december 2022 om 13:07

Je hebt zeker Ben White niet bij Arsenal zien spelen of wel? Beter seizoen dan basisspelers Maguire en Stones, al staat het bij Engeland solide. Maar als je kijkt naar de eerste helft van het seizoen was White meer terecht dan bovengenoemden

9 december 2022 om 13:35

@isco24 - Mua, solide? Ze hebben met Rice en Henderson gewoon heel veel loopvermogen en verdedigende kwaliteiten op het middenveld. Bovendien is ook Bellingham niet extreem aanvallend. Het is een beetje de tactiek van Liverpool tot vorig jaar betreft het middenveld.

Engeland is ook nog totaal niet getest. Sterker nog; die hadden een makkelijker schema dan Nederland. Tegen Frankrijk gaan we pas echt zien hoe solide die verdediging is. Dan moeten Maguire en Stones wel echt aan de bak en ik vraag me af of ze de boel dan ook dicht kunnen houden.

Verder is White inderdaad een goede speler. Ik vind hem ook beter dan Maguire en Stones op het moment, maar het is wel opmerkelijk dat een relatieve nieuweling problemen zoekt met de assistent tot de mate dat hij huiswaarts keert.

9 december 2022 om 15:55

Waar staat dat hij problemen zoekt er staat duidelijk in het artikel dat hij onvoldoende op de hoogte was van persoonlijke statistieken en prestaties op trainingen en ook te weinig informatie haalde uit de tegenstanders. Dus als die Holland hem dan de huid vol scheld wie houd hem dan tegen om weerwoord te geven. Daarbij moet wat hierboven genoemd word ook nog waar zijn.
Beide heren zullen beide hun verhaal nog wel eens doen en dan kun je een conclussie trekken.
Maar uitgaand van het Artikel hierboven zoekt Holland eerder de problemen dan White hij heeft notebene iets aan te merken op een van zijn spelers.

Buiten dat zou White toch geen minuten gaan maken of Walker zou geblesseerd moeten raken of een van de CV's

9 december 2022 om 13:17

Omdat White dus geen matige verdediger, maar een erg goed presterende verdediger is.

9 december 2022 om 13:45

White is dit seizoen een van de betere verdedigers in de Premier League, en hij is ook nog eens inzetbaar op meerdere posities. Je zou gek zijn om zo'n speler niet mee te nemen.

9 december 2022 om 14:01

Dat had ik als ik tomori was sowieso gedaan, maguire ook gekozen zoem worde

9 december 2022 om 15:47

Matige verdediger hahahah kijk als je geen Premier League volgt moet je ook geen mening geven..
Waarom staat Maguire dan in de basis die word in Engeland iedere week afgemaakt zelfs door de buitenlandse media.

White is gewoon een degelijke verdediger en speelt bij Arsenal vrijwel iedere wedstrijd minimaal een voldoende bij elkaar.

Waarschijnlijk liet White wat ‘HARRY MAGUIRE’ filmpjes/memes zien op Instagram en werd hem dat niet in dank afgenomen.

Op zich kan je het de derde rechtsback niet heel erg kwalijk nemen dat hij niet 1 2 3 de sterkste punten van de VS kan opnoemen haha.

Ik Ben ook White dus ik zit sta volledig aan zijn kant.

9 december 2022 om 13:19

Dan stuur ik je ook naar je eigen land...

9 december 2022 om 13:24

White's life matters?

Geloof hier niet veel van. Zowel Engeland als Arsenal en zelfs een aantal spelers hebben hun steun geuit aan White. En buiten dit heeft White zich ook niet gemeld bij het trainingskamp van Arsenal.

9 december 2022 om 13:20

Precies dit. Snap niet dat media dit naar buiten brengen zonder zeker te weten wat er is gebeurd.

Ik denk dat het wat genuanceerder ligt. De Daily Star laat blijken dat White ruzie heeft gemaakt en is weggestuurd. Maar de FA gaf bij dat statement aan dat de privacy van White gerespecteerd moet worden. Arsenal heeft steunbetuigingen de wereld in gestuurd. Teamgenoot Rob Holding heeft dat ook gedaan. Dat gebeurt niet zomaar. Ik krijg dan het gevoel dat er misschien een ruzie was rondom White en Holland, maar dat White al een tijdje met iets serieus zit en dat dit de reden was waarom het dus misging op het WK. Mentaal zit hij niet erbij om wat voor reden dan ook. En dan heb ik het gevoel dat White zijn probleem heeft uitgelegd en dat er daarna in goed overleg is besloten om White naar huis te laten gaan. Ik denk dat meerderen zich hierin kunnen inleven, je zit met iets heel anders in je hoofd en opeens ontplof je op je werk of op school ofzo om iets heel kleins.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren