Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal zit niet stil en maakt druk werk van volgende contractverlenging

Laatste update:

Arsenal maakt druk werk van de contractverlenging van Ben White, zo meldt Fabrizio Romano. De Londenaren zijn sinds augustus aan het onderhandelen met de 26-jarige verdediger, die nu nog tot medio 2026 vastligt in het Emirates Stadium. Arsenal gelooft dat de handtekeningen op korte termijn worden gezet.

White is een vaste waarde in het elftal van manager Mikel Arteta. De viervoudig international van Engeland miste nog geen minuut dit Premier League-seizoen en vormt een zeer solide defensie met doorgaans William Saliba, Gabriel Magalhães en Oleksandr Zinchenko.

Jurriën Timber werd deze zomer binnengehaald als concurrent van White, maar raakte al snel zwaar geblesseerd aan zijn knie. De ex-Ajacied komt dit seizoen niet meer in actie voor Arsenal en lijkt ook te moeten vrezen voor het EK in Duitsland van volgend jaar zomer.

The Gunners zijn goed aan het seizoen begonnen. De ploeg van Arteta gaat samen met aartsrivaal Tottenham Hotspur aan kop in de Premier League en hoefde tot dusver pas zes doelpunten te incasseren. In de Champions League werd overtuigend gewonnen van PSV (4-0), al gingen de Engelsen op bezoek bij RC Lens wel onderuit (2-1).

Arsenal ziet in White een belangrijke steunpilaar van het jonge elftal dat dit seizoen wederom een gooi gaat doen naar de landstitel. De Engelsman wil zelf niets liever dan bij Arsenal blijven, waardoor er snel witte rook wordt verwacht.

De Londenaren zijn al lange tijd bezig om de (jonge) sterkhouders van het elftal langer te binden. Zo verlengden onder anderen Saliba, Bukayo Saka, Martin Ødegaard en Aaron Ramsdale hun contract al met enkele jaren.

Laatstgenoemde is in de pikorde inmiddels echter voorbijgestreefd door David Raya, die deze zomer overkwam van Brentford. Arsenal nam naast Raya en Timber ook Declan Rice (24) en Kai Havertz (24) over van respectievelijk West Ham United en Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ten alle tijden Ben White boven Timber. White is serieuze top en ik zie hem alleen nog maar verder groeien.

16 oktober 2023 om 11:31

Timber maakte ook enorme indruk in de paar wedstrijden die hij heeft mogen spelen. Uiteindelijk heb je ze beide keihard nodig. Het is ook fijn dat als er een speler wegvalt, dat je een gelijkwaardige vervanger kunt brengen. Maar White zal inderdaad niet snel op de bank belanden, ik denk dat Zinchenko moet gaan vrezen voor zijn plaats als Timber terugkeert.

16 oktober 2023 om 11:33

Timber speelde geweldig op linsobaxk. Alleen fijn dat we opties hebben

16 oktober 2023 om 13:09

Te allen tijde. Dat is de juiste spelling.

16 oktober 2023 om 13:27

Lijkt me logisch toch.
Timber liet vorig seizoen bij Ajax al zien niet echt de absolute top te zijn, zoals veel mensen hem wel alweer benoemden.

Deed het idd leuk in zijn eerste potjes bij Arsenal, maar is nog maar de vraag hoe die terug komt na zo'n zware blessure. Zie bijv Wijnaldum, Strootman en van Dijk.

Timber zou normaal gesproken de perfecte RCV zijn in een 5 mans verdediging. Maar in een 4 mans komt hij te kort voor de absolute top.

Belangrijke en gewaardeerde kracht bij Arsenal, zou top zijn als hij zijn contract verlengd. Weet nog wel dat er lacherig en vol verbazing werd gereageerd toen Arsenal White binnenhaalde. En toegegeven, Arsenal betaalde ook veel geld voor White maar hij is wel een echte aanwinst gebleken.

Zijn de laatste jaren sowieso al geweldig bezig bij Arsenal. Arteta na een moeizaam begin het vertrouwen blijven geven en vormt samen met Edu een goed duo, die stap voor stap Arsenal naar een hoger en beter niveau brengen. Hebben de afgelopen maanden een hoop contracten van belangrijke spelers verlengd; Saliba (wat een beest vind ik hem), Gabriel, Ødegaard, Martinelli, Saka en ook aankopen zoals Timber (zoals bekend dus geblesseerd) en Rice die heel waardevol zijn of kunnen worden. Ook spelers als Nketiah en Trossard die gewoon goed en belangrijk zijn en dan heb je natuurlijk nog namen als Jesus en Zinchenko die ook belangrijk zijn.

Voordeel van al deze spelers is dat ze al aardig wat ervaring hebben of gewoon al genoeg ervaring hebben. En zitten allemaal nog op een leeftijd dat ze kunnen pieken over een paar jaar en nog beter kunnen worden. Ik heb ook wel het idee dat dit team lang bij elkaar zal blijven en dat dat in de toekomst mooie prijzen op zal leveren.

16 oktober 2023 om 11:25

Sowieso zijn de meeste aankopen wel vrij goed hoor.
Ramsdale, Raya, White, Saliba, Gabriel, Zinny, Tomiyasu, Rice, Partey, Jorginho, Odegaard, Martinelli, Trossard en Jesus.

Timber ben ik ook al van overtuigd. Alleen jammer dat hij nu dan zo zwaar geblesseerd is. Dus die kan je wellicht ook nog onder onderstaand rijtje plaatsen.

En dan heb je nog een aantal aankopen die ik twijfelachtig vind/wellicht nog tijd nodig hebben met een Kai Havertz (die wel steeds beter begint te spelen in mijn ogen), maar ook een Fabio Vieira, Jorginho en Kiwior.

Jorginho is goedkoop gehaald. Ervaren kracht en speelt meestal wel gewoon prima.
Kiwior speelde wel vaak prima in de potten die hij mocht spelen, maar is nog absoluut geen basisspeler/in de buurt daarvan in mijn ogen. Heeft wel voldoende potentie in mijn ogen.
Vieira komt dit jaar meer en meer los, maar is er ook nog niet helemaal in mijn ogen. Na een moeilijk jaar zie je wel dat het er langzaam uit begint te komen.

Alleen van de huidige selectie is Cedric de enige mispeer in mijn ogen. Al was die wel transfervrij, dus dat viel nog mee.
En dan heb je wel nog een aantal misperen de afgelopen jaren m.b.t. transfers. Denk hierbij aan een hele dure (pepe, draaide niet eens heel slecht qua stats, maar nooit het geld waard wat betaald is), Runarsson (die kon echt niks), Mari, Lokonga (te min, in mijn ogen), Tavares (ook defensief te min, maar kan misschien wel nog ''winst'' opleveren), Trusty (al is die ook met winst verkocht).

En je had nog spelers als Torreira die wel waarde hebben gehad, maar wij uiteindelijk met verlies hebben moeten verkopen. Idem dito voor een Guendouzi

16 oktober 2023 om 14:48

Voornamelijk eens met je verhaal, maar ik vind Kiwior toch wel in het rijtje goede aankopen passen. Heeft in zijn minuten eigenlijk nog helemaal niets fout gedaan. Is niet zo goed als Gabriel, maar ik vind hem meer dan betrouwbaar als back-up.

Je zal een Gabriel altijd missen als hij niet fit is, maar met Kiwior heb je een zeer capabele backup. Daarnaast kan hij ook nog eens als RCB en LB uit de voeten. Perfecte squad aankoop voor niet al te veel geld.

16 oktober 2023 om 15:39

De Italiaanse markt is een gele goede voor betrouwbare en betaalbare verdedigers. Tomiyasu en Kiwior zijn voor Engelse begrippen voor weinig geld ingekocht en doen het naar behoren met veel groeipotentie. Zag een tijdje terug een post van een Juventus fan die aangaf dat we te veel hadden betaald voor Kiwior omdat zijn oude club daarvoor nooit spelers verkochte voor boven de 20 miljoen euro. Ik vond hem spotgoedkoop relatief gezien.

17 oktober 2023 om 09:46

Daarom zet ik Kiwior ook in het rijtje van twijfelachtig/nog tijd nodig aankopen. Idem dito voor een Havertz, Vieira en Jorginho.

Deze spelers spelen gewoonweg nog niet voldoende, om ze te kunnen beoordelen.

Kiwior heeft in de minuten die hij gemaakt heeft, het prima gedaan. Al vind ik wel dat hij met zijn lichaam, fysiek meer duels moet winnen. Daar vond ik hem af en toe nog wel een slapjanus in.

Havertz komt denk ik wel. Zie je de kwaliteiten van.

Jorginho is een back-up en ervaren man. Maakt onnodig foutjes soms (zoals dit jaar tegen Spurs, helaas), maar brengt ook veel. Dus eigenlijk wel een goede aankoop, maar hij speelt ook heel weinig.

Vieira vond ik vorig jaar echt niet goed. Maar als Rcm/lcm (aanvallend) staat hij goed en heeft hij dit jaar ook goed gepresteerd. Die komt er wel, maar hij moet ook wat meer minuten krijgen en in de ''voetballende flow'' komen.

16 oktober 2023 om 12:32

Alleen mensen die hem nog nooit hadden zien spelen deden lacherig over White. Bij Leeds was hij de beste speler in de Championship op dat moment, wat als verdediger straf is. Het jaar daarna bevestigde hij het bij Brighton in de PL als hun beste verdediger toen.

Wat mij uiteindelijk het meest heeft verbaasd bij White is dat hij zich heeft ontwikkeld als rechtsback. Bij Leeds en Brighton was hij een centrale verdediger die ook op het middenveld kon spelen, maar nu heeft hij zich ontwikkeld tot 1 van de meest betrouwbare rechtsbacks in het huidige voetbal.

Zeer ondergewaardeerde speler. Ben White is geen type Dani Alves, maar zo ontzettend belangrijk voor Arsenal. Hij is enorm stabiel, zowel verdedigend als aanvallend. Tactisch is hij ook erg goed en hij heeft een goede klik met Saka. Begrijp ook niet waarom hij niet bij Engeland als CV speelt. Ik denk dat je met Stones en Ben White een heel sterk en modern centrum hebt.

16 oktober 2023 om 11:27

Nouja. Ik snap best dat White niet bij Engeland speelt hoor. Ja, hij is goed, maar op de RB positie staan nog veel toppers bij Engeland hoor...

Als RCV kan hij wel de ideale back-up zijn, maar ik vermoedt dat er het één en ander is voorgevallen op het vorige eindtoernooi (toen hij ook is weggegaan vroegtijdig)...

Stones - Tomori zou in mijn ogen het duo moeten zijn bij Engeland met spelers als White en Guehi als back-ups. Daarna komen spelers als Dunk, Tarkowski, Coady en Maguire bijvoorbeeld...

Op de RB kan Engeland alleen al kiezen voor Trippier, Reece James en Trent. Al vind ik Trent meer een middenvelder, maar goed.

16 oktober 2023 om 14:02

Je bent Walker dan nog vergeten. Mega concurrentie die RB

16 oktober 2023 om 14:53

Reece James is vrijwel nooit fit dus daar kan je niet op bouwen..

17 oktober 2023 om 09:42

Excuses Suurbier. Helemaal ontschoten inderdaad! Al speelde Walker vgm ook wel vaker als RCV in de 3 mans defensie (als Engeland met 3 man achterop speelde). Maar je hebt 100% gelijk!

@tilburg013. Dat is waar. James is inderdaad meer geblesseerd dan fit. Maar mits fit, een wereldtopper!

Benny Blanco! Mooi nieuws. Absolute topper achterin die op meerdere posities uit de voeten kan.

White is zo enorm goed geworden als RB. Had ik niet geheel verwacht, daar hij meer als RCV en CVM speelde bij Leeds en Brighton (met 3 man achterin). Maar je ziet dat hij zeer comfortabel is aan de bal, rustig is aan de bal en overzicht bewaard. De overlap van hem is meestal ook prima.

Timber is een goede concurrent en kan denk ik misschien wel wat beter als ''inverted'' fullback spelen ala Zinny. Maar Timber speelde ook voldoende als LB toen Zinny er niet was. Ideaal!

Verlengen is een must. Goede speler en één van de kern die nog niet zijn verdiende contractverlening & opwaardering heeft gekregen. Maar goed, alles met de tijd hé. Gros van de kern is al verlengd. Alleen White & Partey nog niet. Ondanks alle rumoer rondom Partey, zou ik hem niet graag kwijt willen. Een trio van Rice, Partey en Odegaard is wel een bizar goed middenveld... Hopelijk verlengd Thomas ook nog!

16 oktober 2023 om 11:35

Timber kan dat idd beter, ik denk naast Zinny de beste in de selectie daarin, al hebben we hem natuurlijk maar heel kort in die rol zien spelen. Met Tomi en Timber als back-ups voor White en Zinny zit je echt meer dan goed, je kunt er alle kanten mee op en gaat weinig/niet in niveau naar beneden als zij spelen. En dan heb je ook nog Kiwior achter de hand. Goede diepte.

Partey kan dingen die Rice (nog?) niet beheerst, dus ik zie hem ook graag nog blijven. Het leek er wel even op alsof hij fysiek een stapje terug had gedaan, maar nu hij Rice naast zich heeft ipv Xhaka hoeft hij ook minder intensief te spelen. En hij kan vaker rust krijgen omdat Rice ook op zijn plek kan spelen.

16 oktober 2023 om 12:16

Eens. Al blijf ik erbij dat wij een Tierney nooit hadden moeten verhuren.
Ja, hij moet meer speeltijd krijgen en heeft dat nu, maar toch. Hij brengt als back juist iets wat we normaal missen: overlap. Enige die dat heeft is White, maar ook niet super. En verder Tomi als die op RB speelt, maar dat is amper tot nooit.

Vind dat we qua backs te beperkt blijven. Je hebt inverted Lb/rb's nodig (timber, Zinny en Tomi) maar ook eentje die er over heen kan denderen.

Zeker als je een x geblesseerde voorin en achterin hebt en je komt opeens met Trossard en Kiwior of Trossard - Tomiyasu te staan, dan ben je de sjaak. Geen enkele overlap en Trossard speelt meer als valse 9/ middenvelder dan als linksbuiten.

16 oktober 2023 om 14:55

Helemaal mee eens Tierney heeft echt een voortreffelijke voorzet als hii de achterlijn haalt heel vaak levert dat een voorzet op die ook meteen een doelpoging wordt ipv een bal die je aan de andere kant in het publiek terug vindt.

17 oktober 2023 om 09:47

Volledig mee eens. En desnoods: als je met een 3 mans defensie wilt spelen, kan hij ook ideaal op de LCV plek spelen. Defensief gewoon ijzersterk voor een back, want bij Schotland speelt hij ook vaak LCV. En aanvallend komt hij dan aan de zijkant uit, waar hij top is!

Inverted is Tierney wel inderdaad minder, maar dat weet je.

Zou topnieuws zijn. Deze man wordt nog steeds onderschat. Is echt een ontzettend goede cv/RB. Verdedigend ijzersterk, voetballend heel goed.

16 oktober 2023 om 11:54

Absoluut! Die heeft heel wat monden gesnoerd ondertussen want net na de aankondiging van zijn transfer was er heel wat scepsis.. Maar White heeft ondertussen al lang en breed aangetoond zijn stevige transfersom waard geweest te zijn.

16 oktober 2023 om 12:15

Dit...en in grotere mate geldt dat ook voor Rice natuurlijk. Daar was een partij om gelachen zeg, hij viel niet op tegen AZ en in de CL finale dus heel bijzonder kon hij niet zijn. Dat de mensen die dat zeiden nooit een pot van WHU zagen werd er dan niet bij vermeld. Nu hoor je geen piep meer over zijn transfersom.

16 oktober 2023 om 12:22

Oh ja, de ‘bash’ op Rice was enorm en er waren toch betere alternatieven voor de helft van dat geld? Die Veiga die ondertussen is SA speelt werd vaak genoemd door de ‘kenners’ hier🙄

Gek genoeg hoor je nu geen gebash meer op Rice… Die jongen stond er dan ook gewoon vanaf dag 1, ondanks de hoge transfersom. Toptransfer voor Arsenal.

De ex-Ajacied komt dit seizoen niet meer in actie voor Arsenal en lijkt ook te moeten vrezen voor het EK in Duitsland van volgend jaar zomer.

Goed op de hoogte blijkt weer. Timber kan maar zo weer erbij zijn na de winterstop, al zullen ze hem niet te snel brengen uiteraard. Dat hij dit seizoen niet meer in actie komt is onzin.

16 oktober 2023 om 12:13

Dat denk ik ook niet inderdaad. Maar hij schijnt echt heel erg snel te gaan al, Jurriën kijkt af bij Memphis

16 oktober 2023 om 12:21

Is toch wel gevaarlijk om zo “snel” terug te keren na een voorste kruisband operatie. Wat Glenn hieronder al zegt kwam Depay na 200 al dagen fit terug.

Is echt een kut blessure maar die spelers zijn dag en nacht bezig met revalideren, en Timber liep al heel snel zonder krukken volgens mij.

Hoop dat hij sterker terug komt en gewoon zijn tijd neemt.

16 oktober 2023 om 14:54

Februari wordt gezegd toch? Had ook gelezen dat Arsenals medische team enorm verrast was over de kracht van Timber en zijn bovengemiddelde herstel. Beetje zoals het bij Depay ook ging. Zou alleen maar mooi zijn. Partey, Tomi en Elneny zijn namelijk minimaal een maand weg..

16 oktober 2023 om 15:03

Ja februari had ik ook gelezen idd. Of hij dan direct mee gaat doen weet ik niet, maar ik reageerde vooral op dat hij dit seizoen niet meer in actie zou komen.

Benjamin White is een geweldige speler, konden we hem maar klonen. Hij krijgt naar mijn mening misschien de meest geã¯soleerde takenpakket van Arteta als individu. Voor de mensen die Arsenal goed volgen; aan de rechterkant krijgt White en Saka amper ondersteuning. Terwijl je aan de linkerkant soms 4 spelers hebt. Odegaard zwerft soms aan de rechterkant maar houd het veld niet breed en opbouwend helpt hij nooit echt mee. Aan de linkerkant heb je Rice, Zinchenko, Havertz en de linksbuiten.
White verzorgt de opbouwende fase, de controlerende fase(middenveld) en door zijn rushes naar voren verzorgt hij ook de aanvallende intenties aan de rechterkant. Arteta kiest er bewust voor om de rechterkant geã¯soleerd te laten. White doet veel meer werk dan Zinchenko of ieder ander linksback bij Arsenal en moet Saka tegelijkertijd ondersteunen. Misschien wijzigt dat zichzelf als je Odegaard van plek ruilt maar dan haal je doelpunten weg bij Arsenal want Odegaard gaat op links veel minder schieten dan op rechts als aanvallende middenvelder.
White krijgt veel te weinig krediet van de buitenstaanders en soms zijn eigen fans. Hij doet erg veel als rechtsback en dat op een hoog niveau.

16 oktober 2023 om 13:49

White mag van mij door de buitenwacht ondergewaardeerd blijven, des te langer blijft hij bij Arsenal.

Ben het overigens niet geheel met je eens dat hij en Saka geen ondersteuning krijgen, want Ode ontvangt meer dan de helft van de keren de bal aan de rechterkant, niet tegen de krijtlijn maar toch echt wel dichter bij White en Saka dan bij Martinelli en Havertz. Zijn heatmaps laten dit ook duidelijk zien.

16 oktober 2023 om 14:10

De spits van Arsenal wijkt altijd uit naar de linkerkant en de cvm soms ook. Waardoor je vaak vijf spelers hebt die aan de linkerkant staan en altijd maar 3 aan de rechterkant(als we Odegaard meetellen). De rechterkant is altijd meer geã¯soleerd en veel taken om de rechterkant breed te houden komt van Saka en White.
Je ziet Odegaard bijna nooit de posities overneemt van Saka of White omdat hij geen rechterbeen heeft terwijl de lcm(havertz en voorheen Xhaka) dat wel doen.

16 oktober 2023 om 14:20

Posities niet overnemen dat klopt, maar niet alleen dat is hulp bieden toch? Ode komt er altijd bij voor de combinaties met White en Saka.

16 oktober 2023 om 14:31

Zelfs als Odegaard genoeg hulp biedt in welke vorm dan ook, dan is er nog steeds een mannetje te weinig aan de rechterkant als je het vergelijkt met de linkerkant. Als ik kijk naar Zinchenko(zelfs met een andere rol dan White) dan zie je in zijn omgeving altijd meer spelers. Waaronder de linksbuiten, lcm, spits en de cvm. Daarom vind ik het knapper wat White doet in vergelijking met Zinchenko. White moet als rechtsback zorgen voor alle fases aan de rechterkant terwijl Zinchenko maar voor 2 fases erg belangrijk is.

Goed nieuws.
Geeft bijna geen kansen weg en vormt een mooie tandem met Saka op de rechterflank.
Hopelijk kan hij zich aanvallend nog iets verder ontwikkelen zodat Saka minder vaak 1 tegen 2 of zelfs 3 komt te staan.

Leuk feitje trouwens - Ben White kijkt zelf nooit voetbal en geeft er los van zijn werk niet om.

16 oktober 2023 om 14:46

Je laatste zin mist iets. White houdt er niet van om naar voetbal te kijken en na een dagje training of wedstrijd wilt hij verder voetbal inhoudelijk niets meer doen Maar hij houdt ervan om te spelen en haat om het te verliezen. Hij is geen Assou-Ekotto (oud linksback van Spurs) die het sport niet leuk vind.

16 oktober 2023 om 16:31

Volgens mij mist die laatste zin niks want dat is precies wat ik ook zeg ;-).

16 oktober 2023 om 16:58

Er is niks mis mee, kleine opmerking erbij.:

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren