Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zet aanvallend onmachtig FC Twente opzij

Laatste update:

Feyenoord heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. In het eerste duel van het nieuwe jaar maakten de Rotterdammers nog een verpletterende indruk, tegen FC Twente was het minder overtuigend. Desondanks was de prestatie van Feyenoord ruim voldoende om de Tukkers, die prima begonnen maar aanvallend machteloos waren, terzijde te schuiven: 2-0.

/

Feyenoord maakte in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen veel indruk bij FC Groningen (0-5), terwijl FC Twente na onrustige tijden op bestuurlijk en financieel gebied een nederlaag leed tegen Excelsior. De supporters van Feyenoord gingen er dan ook eens goed voor zitten, maar in het eerste kwartier beten de bezoekende Tukkers prima van zich af. Bij een hoekschop moest Tonny Vilhena de bal zelfs van de lijn halen voor de eerste kans van de wedstrijd en dat was voor Feyenoord het sein het tempo op te schroeven.

Even nadat Lucas Woudenberg de bal rakelings over het doel van Nick Marsman had geschoten was het raak. Een goede combinatie tussen Nicolai Jörgensen en Karim El Ahmadi en goed doorzetten van de laatste zorgde ervoor dat de bal voor de voeten van Jens Toornstra belandde. De rechtsbuiten, die ook tegen FC Twente de voorkeur kreeg boven huurling Steven Berghuis, schoot beheerst en hoog binnen.

/

FC Twente was aanvallend onmachtig en omdat Feyenoord het verder ook wel geloofde voor de eerste helft bleef het bij 1-0 tot de pauze. Direct na de onderbreking toonde Feyenoord urgentie om de score snel op te hogen. Dirk Kuyt schoot de bal in de handen van Marsman, Rick Karsdorp rook aan zijn eerste doelpunt ooit voor Feyenoord, Jörgensen schoot rakelings naast en Toornstra raakte de paal.

Hoewel Feyenoord dus weinig te vrezen had van FC Twente bleef het gevaar van een counter op de loer liggen. Trainer Giovanni van Bronckhorst wilde dolgraag een bevrijdende 2-0 en die treffer kreeg hij van de prima spelende Jörgensen. De spits werd ingespeeld door Toornstra, draaide weg naar zijn rechtervoet en hamerde de bal via de binnenkant van de paal binnen. In de blessuretijd raakte Vilhena nog de lat, maar het bleef bij 2-0.

Denk jij dat Feyenoord de titel pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente heeft maar 1 kansje gehad. Dat is de winst van vandaag. Zeer solide gespeeld. Begint lekker te draaien bij Feyenoord. Die goals komen vanzelf wel als het team wat meer op elkaar is ingespeeld.
Berghuis moet er wat mij betreft altijd in. Wat heeft die een fantastisch voetballend inzicht.

14 augustus 2016 om 16:29

Vind dat die goals meer komen doordat ze niet zelf voor elk klein kansje willen gaan. Woudenberg was het perfecte voorbeeld van als ze samenwerken. Heb vaak genoeg gezien vandaag dat de opkomende backs werden genegeerd en dat de bal onnodig naar het midden ging.

Vraag me echt af of Vermeer er zo gemakkelijk in gaat komen hoor, verdediging staat als een huis en Jones heeft het goed voor elkaar zo.

14 augustus 2016 om 16:31

Ik ben een groot fan van Kuyt, maar op dit moment zou ik Kuyt er lekker uithalen voor Berghuis en Toornstra op 10. Toornstra speelt echt heel behoorlijk deze twee wedstrijden. Kan nog is een van de belangrijkste spelers voor ons worden in deze vorm

14 augustus 2016 om 16:33

Ben nog altijd gecharmeerd van Gustafson. Denk dat je met Berghuis, Gustafson, Vilhena, Elia en Jorgensen een soort voetbalporno te zien krijgt. Voor Feyenoordbegrippen dan..

14 augustus 2016 om 16:35

Denk dat Kuyt EN Toornsta een beetje te veel is. Je mist gewoon snelheid en creativiteit. Vond Kuyt daarintegen ook best goed voetballen vandaag. Toorstra was ook belangrijk.
De bank is wel een luxe die Feyenoord lang niet gehad heeft.

14 augustus 2016 om 16:36

Ik denk dat een "tandem" Gustafson-Jorgensen inderdaad heel goed kan werken. De diepgang van Gustafson en Jorgensen die ze voor hem neer kan leggen en vice versa. Ik denk dat die twee elkaar moeiteloos zouden vinden.

14 augustus 2016 om 17:44

Is ook exact mijn droomopstelling.. maarja, dan zitten we met Kuyt die buiten de basis komt te staan en dat zie ik helaas niet gebeuren. Ik zeg helaas omdat Kuyt gewoon niet meer volstaat..

14 augustus 2016 om 22:08

Yep en dan houd je nog 6 verdedigende spelers over, dus ik zie het probleem niet om zo te spelen.

14 augustus 2016 om 16:31

En dan te bedenken dat die jongen ooit weg gegaan is bij Twente, om wat voor reden dan ook, Twente mocht willen dat ze zo'n speler in huis hadden. Alles wat hij doet ziet er geweldig uit, kwestie van tijd voor Berghuis de grote man wordt bij Feyenoord.

14 augustus 2016 om 16:40

Haha, maar Kuijt leek er minder blij mee

14 augustus 2016 om 20:30

Berghuis kwam pas later tot bloei. Ook bij VVV en begin AZ was het geen opvallende speler. Daarnaast had Berghuis bij Twente Ola John voor zich die het destijds stukken beter deed.

14 augustus 2016 om 16:38

Feyenoord was vandaag weer erg goed ja. Verdiende overwinning en de score had hoger moeten uitvallen. Twente had gesloopt kunnen en misschien wel moeten worden. Feyenoord was oppermachtig en staat terecht bovenaan in de competitie. Zo'n uitstekend begin is schitterend voor Feyenoorders en biedt perspectief voor de rest van het seizoen. Ik hoop ook echt dat Feyenoord de aansluiting vind met Ajax en PSV. Ik heb het al vaker gezegd, maar ons voetballend is erbij gebaat dat er een duidelijke top 3 is. We zijn een te klein land voor meer topclubs en het op basis van de geschiedenis heb ik dan het liefst de klassieke top 3. Hopelijk sluiten jullie dit seizoen aan en chapeau voor de uitstekende start!

15 augustus 2016 om 08:48

Mooi gesproken.

14 augustus 2016 om 16:50

Ik vind momenteel Feyenoord een groter concurrent van PSV dan Ajax eigenlijk. Feyenoord wint wel heel makkelijk en heeft een paar prima aankopen gedaan.

Ze kunnen wel zeuren dat ze geen geld hebben maar elke jaar halen ze wel speler na speler.

14 augustus 2016 om 17:00

Tot nu toe stellen Sanchez, Cassierra en Traore ook niet teleur. Ik ben niet ontevreden over de gang van zaken. Feyenoord heeft de selectie als enige Nederlandse topclub versterkt, dus wat dat betreft snap ik jouw reactie zeker. Het seizoen is echter pas net begonnen en Feyenoord heeft de afgelopen seizoenen vaker een (erg) goede periode gehad, dus voorlopig zie ik het ook nog als een goede periode die afgewisseld gaat worden met een dipje. Als dat uit blijft, ga ik er pas echt vanuit dat Feyenoord met ons mee strijd om de titel. Een goed begin is het halve werk, dus ze zijn lekker op weg!

14 augustus 2016 om 17:24

Blij dat je positief bent zeker na de 2-2 tegen roda. Dit zijn verliespunten die je tegen de mindere ploegen eigenlijk niet mag hebben.

14 augustus 2016 om 17:52

Zulke verliespartijen heeft elke topclub gedurende het seizoen enkele keren. Ook Ajax. Het vertoonde spel in de eerste helft en verdedigend vond ik het ook niet slecht. Roda heeft volgens mij twee mogelijkheden gehad en die, ook nog met wat mazzel, benut. Hier maak ik mij geen zorgen over.

14 augustus 2016 om 18:20

Ik vind het toch behoorlijk slordig dat er tegen een uiterst zwak Roda 2 doelpunten worden weggegeven. Deze wedstrijd geeft eigenlijk wel een beetje aan dat het team nog veel te wankel is, met name in de verdediging. Bosz zal het snel op de rit moeten krijgen, maar ik heb er een hard hoofd in voor Ajax. Het middenveld is allemaal een beetje van hetzelfde. Ook de flanken vind ik uiterst mager bezet, met El Ghazi die nooit tot een voorzet komt en (straks) Younes die alleen maar naar binnen kan komen. Wat dat betreft is het goed dat Traore is gekomen, dat is toch iemand die zijn eigen kansen kan creeren en niet echt aanvoer van de zijkant nodig heeft. Ik vind de verdediging van Ajax overigens wel echt het zorgenkindje. Kortom Ajax is op een of andere manier zeer kwetsbaar!

14 augustus 2016 om 19:51

2 kansen, 2 doelpunten tegen.. Een uit een onterechte vrije trap.. Gewoon pech. Kan een keer gebeuren.

Stabiele overwinning. Feyenoord niet groots, maar FC Twente mist gewoon kwaliteit om voorin iets uit te richten. Daar is echt nog wel wat werk nodig om de onderste plaatsen te ontlopen.

14 augustus 2016 om 16:41

Ik vond Feyenoord wel groots. Dat dit niet moeilijk is tegen dit Twente klopt, maar nog steeds groots. Er waren zo ontzettend veel kansen. 8-0 had ik niet heel gek gevonden.

14 augustus 2016 om 17:01

Toch blijft Twente geen slecht team opzicht. De hele financiële onzekere situatie heeft ook zijn effect op de spelersgroep. De 2-0 was mentaal een mooie opsteker van uitblinker Jorgensen.

Groots vind ik iets te groots verwoord, maar de start van de competitie gaat tot nu toe welvarend.

14 augustus 2016 om 17:13

Geen slecht team? Op Ziyech en Mokotjo na zou dit elftal in de Jupiler League thuis horen.

14 augustus 2016 om 17:21

En mokotjo heeft zelden zijn nivo van zwolle gehaald.

Één ding is duidelijk. Jørgensen is echt een verademing tov Kramer. Wel een slechte en saaie wedstrijd. Niet echt in de problemen gekomen maar ook niet goed gevoetbald.

Heerlijk, minder spectaculair dan tegen Groningen maar wat heb ik genoten van Jorgensen.

Op naar de volgende finale.

14 augustus 2016 om 16:33

Begint dat 'elke wedstrijd is opnieuw een finale' gelul nu al na 2 speelrondes? Feyenoord is aardig begonnen, kan me alleen niet voorstellen dat Feyenoord een seizoen gaat draaien zonder een welbekende flinke dip ergens in het seizoen.

14 augustus 2016 om 16:38

Vorig seizoen had Feyenoord natuurlijk die dip, maar de seizoenen daarvoor waren ze gewoon te slordig tegen de kleintjes, over het hele seizoen.

Oke, moet nog even toevoegen dat het seizoen van Fredje ook een flinke dip had aan het einde van het seizoen, maar dat heeft Rutten overal gehad.

14 augustus 2016 om 16:55

Ach joh laat ons eens, het geeft juist aan dat iedere wedstrijd serieus moet worden genomen. Als we doen alsof we iedere wedstrijd wel even winnen zijn we weer arrogant en is het geen daden maar woorden. Juist door iedere wedstrijd als een finale te zien hopen we deze keer de dip te voorkomen.

Verder hoor je ook niks van mij dat we titelkandidaat zijn, alleen outsider en daarvoor moet je ook gewoon je wedstrijden winnen.

Toch een prima pot van Feyenoord. Twente is op dat schat van Yeboah niet gevaarlijk geweest. En tsja, je kan niet elke week met 5-0 winnen. Nog steeds geen tegendoelpunt vind ik al een grote verbetering ten opzichte van vorig jaar. Toen kregen we het nog eens voor elkaar om zo ver achteruit te zakken dat je de deksel op je hoofd krijgt.

Terechte overwinning Twente absoluut onmachtig. Feyenoord had moeite met de passing en veel onnozel balverlies. Drie punten zijn drie punten. Gauw vergeten.

Vóór deze wedstrijd had ik gelijk getekend voor deze uitslag. Ik ben positief verrast door sommige spelers van FCT waaronder de twee debutanten. Ik weet alleen niet wie ik de slechtste speler vond vandaag: ziyech, ede of trajkovski. Ziyech speelde als een oude opa, trajkovski dekte toornstra niet goed bij de 1-0 en had zn oogkleppen op en rende alsmaar naar voren zonder achterom te kijken. Ede heb ik vandaag niet gezien in het spel. Oosterwijk Idem. Volgende week gaan we weer voor de 3 punten

14 augustus 2016 om 16:28

Ziyech is niet meer bezig met Twente. Hij speelt ongeïnteresseerd en denkt zichtbaar; zoek het jullie lekker uit stelletje koekenbakkers. Dat kun je onprofessioneel noemen, maar na vorig seizoen waarin hij ook een jaar lang tussen een stel prutsers heeft gelopen is hij er echt klaar mee en dat kan ik nog wel begrijpen.

Die Trajkovski kan er echt geen klote van en Ede moet echt een hoger niveau gaan aantikken. Die nieuwe jongen van City vond ik lang zo slecht nog niet. Voetbalt erg makkelijk.

14 augustus 2016 om 16:29

Logische beredenering: Twente bakt er al 2 wedstrijden niks van maar toch gaan we voor de overwinning volgende week.. 😂😴

14 augustus 2016 om 16:34

Wat moeten ze anders doen?

14 augustus 2016 om 16:39

Wat had je dan verwacht?? Iets als: Volgende week gaan we weer lekker verliezen/ hopelijk kunnen we volgende week gelijk spelen????

14 augustus 2016 om 17:00

1 punt pakken om te beginnen

14 augustus 2016 om 20:33

Groningen staat nog onder Twente. Dan ga je niet voor een gelijk spel..

Ik heb een zakelijk Feyenoord gezien, zoals we dat eigenlijk al tijden niet meer hebben kunnen zien. Geen moment in gevaar geweest, achterin staat de verdediging als een huis waarbij ik Botteghin echt een compliment moet maken. Die jongen kan totaal niet voetballen, maar staat altijd goed opgesteld en wint werkelijk elk duel. Echt een sloper, niet-Nederlandse verdediger die we veel meer zouden moeten hebben in de Eredivisie.

Verder een goede goal van Jorgensen, die man voetbalt erg makkelijk en is fysiek beresterk, Verder is een invallende Berghuis een genot voor het oog. Die jongen kan zo goed voetballen, doet aan de bal vrijwel alles goed en het zal dan ook niet lang duren voor hij zich in de basis speelt. Toornstra niet onverdienstelijk tot nu toe, maar Berghuis is echt een klasse apart in de Eredivisie,

Twente gaat het erg zwaar krijgen dit jaar, die nieuwe jongen speelt aardig mee, maar Twente gaat onderin mee doen. Degraderen zal niet gebeuren lijkt me, maar rechter rijtje is onvermijdelijk.

14 augustus 2016 om 16:31

Haha, wat je zegt over Botteghin klopt helemaal. Hij vreet zijn tegenstander helemaal op en verliest vrijwel geen belangrijk duel. Maar zodra hij dan iets met de bal moet doen hoop je dat hij hem afgeeft aan Kongolo of Karsdorp.

14 augustus 2016 om 17:04

Inderdaad feye88, maar zolang er 9 andere veldspelers zijn die wel ermee iets kunnen vind ik het prima. Vooral in Europese wedstrijden zal zijn degelijkheid van pas komen.

Wat is Twente toch ongelooflijk zwak! Dit had een veel hogere uitslag moeten zijn. Wat wordt er slecht met die kansen omgesprongen. Bilal weer dramatisch ingevallen, die jongen straalt echt 0,0 zelfvertrouwen uit. Ook Ziyech was helemaal nergens te bekennen, leek wel of hij er totaal geen zin in had en met zijn hoofd al bij een andere club zat. Maar goed, 3 punten zijn binnen en daar gaat het uiteindelijk ook om.

Na twee wedstrijden, die poll weer. Zo onnodig, verzin dan wat anders. Mooie goal van jurgensen.

Hoe graag ik het ook wil stop aub met de polls "Denk je dat Feyenoord de titel pakt" het is pas de 2e speelronde -.-

Prima overwinning. Niks weggegeven, en genoeg gecreëerd. Daarnaast heeft Bilal alvast een uitstekende inzending voor de "slechtste invalbeurt van het seizoen"-trofee,

14 augustus 2016 om 16:33

Wat mij betreft krijgt Botteghin ook eens de credits. Is langzaamaan een stille kracht aan het worden. Het ziet er totaal niet gepolijst uit als hij aan de bal is, maar duels winnen zowel door de lucht als over de grond kan hij als de beste. Een echte sloper zoals we er maar weinigen hebben in deze competitie.

14 augustus 2016 om 16:34

Het duo Botteghin-Kongolo staat ook erg sterk! Van Beek mag zijn borst nat maken als hij weer hersteld is, ik denk dat die jongen gewoon op de bank belandt. Ook Kuyt mag zich zorgen gaan maken in deze vorm. Toornstra doet het erg goed en ook Berghuis valt weer prima in! Dit geeft maar weer aan dat we een goed bezette selectie hebben met een aantal luxe-problemen.

14 augustus 2016 om 17:08

Het is een verademing om een spits te zien die meters kan en durft te maken. De laatste wedstrijden lette ik extra goed op Jorgensen en mocht hij deze lijn doorzetten dan kan hij echt een fenomeen worden.

Zwakke wedstrijd van Feyenoord. Ze probeerden het, maar het ging niet zo makkelijk als tegen Groningen. Twente kwam niet om te voetballen, en was tegen een matig Feyenoord onmachtig. Ziyech onthutsend zwak. Die lijk met z'n hoofd al bij z'n nieuwe club te zitten. Desondanks knap van Feyenoord dat er weer de 0 gehouden wordt, en gewoon weer 2 goaltjes. Hadden er wel wat meer mogen zijn.

14 augustus 2016 om 16:37

Zwak? Hoezo zwak? Ze hebben helemaal niks weggegeven. Voetballen is niet alleen aanvallen. Feyenoord speelde degelijk en solide. Dat is iets wat Nederlandse clubs vaak niet kunnen. Twee keer gescoord en kansen om er nog 7 bij te maken. Waar haal je in godsnaam zwak vandaan?

17 augustus 2016 om 08:47

Het feit dat Twente gewoon niks kan, en je zelf ook amper iets weet te creeeren tegen een onmachtig team, noem ik zwak. Ik bedoel dat je niks hebt weggegeven, is leuk, maar dat komt meer omdat Twente er gewoon echt helemaal niks van kan. Zodra Ziyech een mindere dag heeft, is Twente degradatiekandidaat in de Jupiler League qua niveau. We begonnen pas met voetballen toen Berghuis erin kwam. Die had gewoon moeten starten, met 2 waterdragers als Toornstra en Kuijt (waar Toornstra wel een goede wedstrijd speelde) mis je creativiteit om door de verdediging heen te komen.

17 augustus 2016 om 12:15

Amper iets kan creëren? Feyenoord heeft een stuk of 8 opgelegde kansen gehad. Het had zo 8-0 kunnen zijn, maar Marsman keepte bij uitzondering een goede pot.
Dat kansen creëren is belangrijk, maar de organisatie staat goed en dat is minstens net zo belangrijk. We hebben er twee ingeknald tegen een team dat kwam om te verdedigen. Ajax en PSV hebben het er vooralsnog een stuk moeilijker mee.

14 augustus 2016 om 17:11

Het was niet zo flitsend als tegen Groningen, maar zwak is wel erg overdreven. Zoals je zelf aangeeft hadden er wel wat meer ballen erin gemogen. Defensief stonden we ijzersterk, dus al met al eerder een degelijke wedstrijd dan een zwakke.

Ziyech moet weg van dat zooitje koekenbakkers, die gele kaart is puur om frustratie alsof je een Özil bij Burnley zet dat wordt ook een drama zonder 1 gelijkwaardig speler. Feyenoord 2 wedstrijden: 7 goals en 0 tegendoelpunten toch een aardige statistiek. Vond het wel merkwaardig dat Gio 2x wisselde ipv 3x

Twente heeft gewoon een slechte selectie. Maar het doel is ook maar de 15e plek. En ik denk dat dat wel gaat lukken. Yeboah is een speler die wel kan voetballen en ook Unal is wel een redelijke spits. We moeten alleen hopen dat er weinig blessures komen want spelers als Bijen, van der Lely en vooral Oosterwijk kunnen het niveau bij lange na niet aan. Nadat Oosterwijk eruit ging liepen kleine aanvallen al een stuk beter ook al zijn die niet in kansen uitgemond. Hopen dat we Ziyech deze week verkopen kunnen en er een Tighadouini voor terug kunnen halen.

Dan gewoon lekker 5-3-2 blijven spelen met Kastikas, Andersen en Thesker in het centrum en Unal, Yeboah en Tighadouini voorin. Mokotjo en van der Heyden erachter. Dan hebben we wel een elftal dat minstens de laatste plaats moet kunnen ontlopen.

Lang geleden dat ik een wedstrijd heb gezien van Feyenoord waarvan ik bij 1-0 niet verwachte dat ze alsnog gelijk speelden of verloren.
Kuyt vond ik vandaag best goed/nuttig spelen. Ik denk alleen dat Toornstra en Kuyt een beetje teveel is. Toornstra voetbalt vrij aardig, maar Kuyt brengt natuurlijk ook extra scorend vermogen in het team.
Ik denk dat dit wel eens een mooi seizoen kan worden voor Feyenoord en haar supporters. Zij hebben ook een redelijke/sterke bank. Dat is ook wel eens anders geweest.

14 augustus 2016 om 16:49

Toornstra is van zichzelf ook een speler die veel scoort. De laatste wedstrijden voetbalt hij weer zoals vanouds (bij Utrecht en Feyenoord eerste halfjaar onder Rutten). Veel scorend vermogen, inzicht en een goeie trap.

Ik zie graag dat Toornstra blijft staan de komende wedstrijden en als Berghuis helemaal fit is mag van mij Kuyt eruit. Toornstra op 10, Berghuis rechts, Elia links, Jorgensen in de spits: geweldig voetbal!

Feyenoord nog steeds geen tegengoal, knappe prestatie! En leuk detail: Jones hield vorig jaar bij NEC ook zijn 1e 3 wedstrijden de 0. Kan nog lastig gaan worden voor Vermeer om in de basis te komen.

Deed me een beetje denken aan Ajax - Roda van gister. Thuisclub een stuk beter met legio kansen, maar de beslissende voor een lange tijd niet maken, en dan krijg je toch de tegenstander die er soms gevaarlijk uitkomt (alhoewel dat bij Ajax wel iets extremer was)
Alleen Feyenoord scoort wel de beslissende vandaag.

14 augustus 2016 om 16:56

Ik moest daar ook aan denken. Pas bij een 2-0 voorsprong wist je zeker dat de overwinning binnen was.

Zakelijke overwinning. De score had wel wat hoger mogen uitvallen, met al die kansen. Een goede start van het seizoen in ieder geval, 2 wedstrijden gewonnen zonder tegendoelpunten.

Hoe waren hakim ziyech, el ahmadi en vilhena. Heb de wedstrijd weer niet kunnen kijken

14 augustus 2016 om 17:02

El ahmadi heerste over het middenveld, Vilhena goed maar van ouds de bal brengen ipv snel doorspelen .. Ziyech niks goeds kunnen uitvoeren.

Botteghin is echt een heerlijke verdediger! MOTM voor mij. Is dit dan de hand van Gio jongens ? :P

Ik vraag me oprecht af hoe twente dit jaar punten gaat pakken. Het is toch wel erg mager.

Degelijke overwinning! Minder sprankelend dan vorige week, maar wel erg weinig weggegeven.
Twente had weinig in te brengen en zeker op basis van de 2e helft had de score veel hoger moeten uitpakken, maar goed 3 punten en dat is belangrijk.
Vond Botteghin echt the man of the match! Die gast had echt vrijwel alles, die stond geweldig te verdedigen! Daarnaast El Ahmadi ook, die had Ziyech zeker de 2e helft in de tang, pakte ontzettend veel ballen af, al liep Ziyech er wel erg ongeïnteresseerd bij, haalde zijn niveau totaal niet.
Verder viel Bilal echt waardeloos in, die deed werkelijk niks goed met de bal.
Berghuis viel wel weer goed in en als hij aan de bal is heb je het idee dat er iets gaat gebeuren, veel dreiging en ook slim aan de bal.

Volgende week Heracles uit, ben benieuwd, dat wordt denk ik een pittige wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren