Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil zich versterken met Frans jeugdinternational

Laatste update:

Feyenoord hoopt zich te gaan versterken met Adil Aouchiche, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl dinsdagavond. De negentienjarige middenvelder wordt in Rotterdam gezien als de opvolger van Guus Til. Volgens de berichtgeving is Aouchiche zelf ook geïnteresseerd in een avontuur bij Feyenoord.

Aouchiche staat momenteel onder contract bij AS Saint-Étienne, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Ligue 1. De aanvallend ingestelde middenvelder staat nog tot medio 2023 onder contract bij les Verts en zou zelf graag de overstap willen maken naar Feyenoord. Het is vooralsnog onbekend wat de vraagprijs is van Saint-Étienne. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Aouchiche op circa 5,5 miljoen euro.

De rechtspoot doorliep de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain en maakt in de zomer van 2020 de transfervrije overstap naar Saint-Étienne. Afgelopen seizoen was Aouchiche een vaste basiskracht in de ploeg van trainer Pascal Dupraz en kwam hij tot een totaal van 35 Ligue 1-duels. In die wedstrijden kwam de middenvelder niet tot scoren, maar leverde hij wel vier assists. Verder kwam Aouchiche tot acht officiële duels namens Frankrijk Onder 20 en veroverde hij in 2019 met Frankrijk Onder 17 ten koste van Nederland de bronzen medaille op het WK in Brazilië.

Eerder deze zomer kwamen Danilo, Mats Wieffer, Mohamed Taabouni en Javairô Dilrosun al naar De Kuip. Feyenoord is na het vertrek van Guus Til ook nog op zoek naar versterking op het middenveld. Daarnaast hopen de Rotterdammers zich ook nog in defensief opzicht te versterken. Eerder op de dinsdag werden Mykola Matvienko en Dávid Hancko al gelinkt aan Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk dit is een goed aangeschreven Frans talent, als de prijs mee valt zit daar wel een goede financiële potentie, laten we t zien, zie wel veel geruchten maar het is ook niet echt concreet

12 juli 2022 om 20:09

Zeker goed aangeschreven, ik geloof dat hij ook op een jeugd toernooi met Frankrijk indruk heeft gemaakt met veel doelpunten.

12 juli 2022 om 20:25

Jaaaa wat is Adil een topper zeg. Was heerlijk om te zien samen met Nianzou (tegenwoordig Bayern) destijds bij PSG. Hij wilde meer speeltijd en kwam daardoor bij ASSE terecht, en na degradatie zal die wel wat goedkoper zijn. Dit is zomaar de beoogde opvolger van Kokcu terwijl hij hopelijk nog een jaartje kan wennen als kokcu blijft. Nu nog herenigen met Nianzou en je hebt de opvolger van Senesi ook binnen!

12 juli 2022 om 20:44

Ik denk dat Nianzou niet haalbaar is. Die heeft afgelopen seizoen genoeg mogen spelen bij Bayern. Als je toch voor spelers van deze generatie wil gaan, dan zou ik informeren naar Enzo Millot. Hij ging vorig jaar van Monaco naar Stuttgart, maar hij krijgt daar amper speeltijd. Het zou me niets verbazen als hij ook op het lijstje staat bij Feyenoord. Wel goed om te zien dat Feyenoord voor een speler als Adil Aouchiche wil gaan. Dit is een ruwe diamant die ik wel zie schitteren bij Feyenoord. Nu voor een mooie prijsje ophalen, door ontwikkelen en later met flinke winst doorverkopen.

12 juli 2022 om 22:52

Als ik eerlijk ben denk ik dat de Franse markt best wel interessant is voor de Nederlandse topclubs. Onderin de league 1 en bovenin de league 2 lopen best interessante spelers en talenten. Technisch en fysiek zeer sterk. Tactisch niet altijd even goed maar dat is ook niet waar het Franse voetbal op leunt.

Je zou als Nederlandse top club bijna een alliantie aangaan met Paris saint germain. Wat daar uit de jeugd uitstroomt door heel Frankrijk is wel bizar. Kingsley Coman , Moussa Dembélé, Jonathan Ikone, Moussa Diaby, Christopher Nkunku, Stanley Nsoki, Timothy Weah, Arthur Zagre en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als je die talenten aan je kunt binden wanneer ze afscheid nemen van Parijs dan ben je spekkoper.


Al met al hoop ik dat Feyenoord dit op een of andere manier rondt kan krijgen. Heb hier meer vertrouwen in dan een Gnonte of een terugkeer van Dessers.

35 wedstrijden in League 1 als 18/19 jarige zegt wel een hoop. Niet gescoord dat is wel minder maar dat je zo'n beetje altijd speelt op die leeftijd zegt genoeg. Komt van PSG dus zal wel talent hebben. Ben benieuwd of dit een goede speler wordt voor Feyenoord

12 juli 2022 om 19:35

70 wedstrijden in Ligue 1 zelfs, best indrukwekkend voor iemand van zijn leeftijd!

12 juli 2022 om 22:53

Ja ik bedoelde 35 in 1 seizoen. Maar 70 in totaal al op die leeftijd is helemaal veel inderdaad. Je zou verwachten dat er meer clubs achteraan zitten. Frans jeugd international ook nog. Ben benieuwd of Feyenoord hem binnen weet te halen.

Hier ben ik wel jaloers op eerlijk gezegd. Wat een monster was dit in de jeugd zeg. Schoot bij PSG en Frankrijk alles aan flarden. Keuze voor saint Etienne heeft niet goed uitgepakt maar alsnog een gigantisch buitenkansje dit

12 juli 2022 om 20:24

Dat iemand goed was in de jeugd zegt niet zoveel, Redan die overal mislukt is was in de jeugd bij Ajax ook een topspits.. Een monster talent maakt iig iets meer doelpunten dan 0 op het hoogste niveau.. Ken hem verder niet goed genoeg maar Til scoort er elk jaar rond de 15, dat moet deze jongen nog maar zien te halen

12 juli 2022 om 20:28

Ik ken hem ook niet maar qua leeftijd lijkt hij op Gravenberch, talent zat, maar vrij lange dip. Maar daar kan je ook weer uit komen. Twee seizoenen basis in de league 1 is in elk geval prima.

12 juli 2022 om 20:29

Klopt, maar dit is wel de vijver waarin wij moeten vissen. Grote of veelbelovende talenten die het nog niet helemaal waargemaakt hebben. Alles daarboven wordt onbetaalbaar. Ik word heel enthousiast van de namen die voorbij komen. Dit zijn de leukere risicootjes. De nieuwe scouting werpt zo te zien ook zijn vruchten af met dit soort buitenkansjes!

12 juli 2022 om 21:40

Na al die zure jaren is t toch wel fantastisch dat Feyenoord echt goed aan het scouten is en naar de toekomst kijkt. Totaal ander management eindelijk!

En toch als je dit soort namen leest denk ik: die scouting is nog nooit zo creatief geweest de afgelopen jaren als nu. Natuurlijk, de twee uitgaande transfers zorgen ervoor dat je in een ander slootje kan vissen maar toch zijn dit namen die veelbelovend zijn. Erg interessante speler die mogelijk ook wat restwaarde kan opleveren. De toekomst zal het uitwijzen, maar word wel enthousiast van dit soort spelers.

12 juli 2022 om 19:42

Zeker weten. Onder Van Geel was nu Chery ofzo terug naar de Eredivisie gehaald

12 juli 2022 om 20:26

@Japie, makkelijk scoren ook, toen we er minder geld en als ik het mij goed herinner was iedereen lovend over Amrabat, Tapia en dan soort jongens toen ze gehaald werden.. Valt me heel erg op dat zodra een buitenlandse speler in verband wordt gebracht met Feyenoord, Ajax of Psv wordt er hier op Vz net gedaan alsof de volgende wereldster binnen komt lopen, net als met die verdedigers, ineens kent iedereen een cv van Sparta Praag terwijl 90% hem misschien 2x heeft zien spelen

12 juli 2022 om 20:30

Kokkie, Tapia was wat mij betreft ook een goede aankoop, alleen kwam het er bij Feyenoord niet uit. In het nationale team speelde hij erg goed. Amrabat heeft het elders ook goed gedaan. Shit happens. Zelfs een topspeler als Seedorf paste niet overal (Oranje), dus dat kan bij anderen ook gebeuren.

12 juli 2022 om 20:31

Japie, van Geel heeft ook Sinisterra gehaald voor een habbekrats. Je mag toch achteraf denk ik zo langzamerhand je mening gaan bijstellen dat het allemaal zo slecht niet was wat hij heeft gekocht.

12 juli 2022 om 20:35

Hij haalde toen voor 20+ miljoen Larsson, Vejinovic, Amrabat, Haps en St Juste en Boetius. Volgens mij is er net quitte gespeeld.

12 juli 2022 om 20:53

Ja, maar als je geen kapitaal vernietiging had gedaan dan had je nog steeds voor Amrabat, Tapia en Larsson die 20 miljoen al kunnen krijgen. Tapia was echt een top speler, alleen niet centraal achterin waar hij altijd gezet werd. Alleen ging Feyenoord nooit zo hoog in die boom zitten waardoor het prijs schieten was voor zogenaamde mislukkingen. Haps hadden we alle pech mee dat die zo veel geblesseerd was, maar dan was Malacia nu ook niet voor 15 miljoen vertrokken.

12 juli 2022 om 21:27

Eens met Gerben en Martyn. Wat we van Geel kunnen verwijten is dat hij geen trainers aanstelde die spelers beter maakten of (goed) gebruikte...of andersom, geen spelers aantrok die pasten bij de filosofie van de betreffende trainers. Een Tapia en Amtabat hadden onder Slot ook gewoon speeltijd gekregen hoor.

12 juli 2022 om 21:39

Hoho van Bronckhorst is de enige trainer de afgelopen jaren die je kampioen gemaakt heeft. Om nu te zeggen dat het aan de trainer lag....volgens mij had Gio het wel allemaal aardig in het snotje.

12 juli 2022 om 21:53

@kokkie

Amen..
Ik denk het en jij zegt het..

12 juli 2022 om 22:01

@zwollenaar: Gio heeft het tijdens het kampioensjaar goed gedaan. Er stond ook een zeer ervaren as met Jones, Botteghin, el Ahmadi, Kuyt en Jorgensen. Zelfs Elia speelde een goede rol dat jaar en Toornstra als supersub. 2 talenten als Karsdorp en Kongolo trokken zich er aan op. In de jaren erna viel er helaas niets van ontwikkeling terug te zien. Niet met de impact die Slot vorig jaar realiseerde.

12 juli 2022 om 22:30

Tuurlijk haalde van geel wel eens goede spelers, maar waar het volgens mij vooral mis is gegaan is dat het allemaal zonder echt doordacht technisch beleid is. Een speler vinden die potentie vertoond is niet het moeilijkste, maar om ook goed in te kunnen schatten dat die speler bij de club en de speelstijd past en het er zo ook echt uit halen lijkt mij veel moeilijker. Daar werd in mijn ogen niet genoeg naar gekeken onder van geel, ze gingen gewoon voor jongens met potentie, of ze in feyenoord paste zagen ze later wel. Zo lijkt het in iedergeval voor mij. Bij arnesen zie je dat het gewoon compleet anders is er wordt veel meer gekeken naar of ze passen in de speelstijl, of ze passen bij de groep. Ook is er gewoon veel meer beleid en dat zie je in de hele organisatie terug. In de jeugd opleiding is niet iedereen gewoon wat anders aan het doen, nee ze zijn allemaal met de zelfde speelstijl, de zelfde belangrijke punten. Je ziet gewoon aan alles dat overal veel meer aan gedacht wordt, vooral op lange termijn. Niet alleen maar spelers kopen om misschien op korte termijn succes te hebben, nee een goede afwisseling maken waar het ontwikkelen van spelers en transferwaardes centraal staan. Om zo weer geld te verdienen om beter te kunnen presteren.

13 juli 2022 om 03:02

@KokkieAFC Voor mij is het niet makkelijk scoren want ik was toen al niet echt enthousiast over die aankopen. Sinisterra is Van Geel zijn beste aankoop gebleken, wat ik nooit verwacht had dus credits daarvoor maar bij mij ging de vlag uit toen Van Geel vertrok. Ik heb me jarenlang gestoord aan zijn beleid

13 juli 2022 om 03:05

@Gerben1978 Tegenover Sinisterra kan je ook weer een hele rits van miskopen noemen van Van Geel. Zelden tot nooit werden er onder hem verder ook leuke creatieve spelers gehaald. Daarnaast ook nog die vreemde keuze om Jong Feyenoord niet mee te laten doen aan de KKD. Ik was iig heel blij toen hij vertrok

12 juli 2022 om 20:30

Eens, maar nu zou ik wat meer daadkracht willen zien. Als we hier echt achteraan zitten dan ben ik niet blij dat de naam in de openbaarheid komt en zou ik hopen dat er achter de schermen hard aan gewerkt zou worden.

12 juli 2022 om 22:06

Daar ben ik het mee eens. Naar mijn zin lezen we nu te vaak dat Feyenoord met speler X bezig is, of interesse heeft waarna het feest alsnog niet doorgaat. Je kunt veel over vGeel zn beleid stellen (of de aankopen wel of niet goed waren) maar doorgaans lekten de deals pas vlak voor het tekenen uit of hoorde je pas ruim na het mislukken dat er gesproken was. Ik heb zeker vertrouwen in het huidige technische hart maar erg relaxed zit ik er niet bij.

12 juli 2022 om 22:04

Helemaal mee eens met nadruk op jonge spelers ipv oud spelers die over the hill zijn terughalen .

13 juli 2022 om 07:50



Is de scouting nu actiever of 1908.nl? Het zijn toch vooralsnog zowat allemaal geruchten.

Je merkt aan de spelers die voorbij komen dat Feyenoord in een ander segment is begonnen te zoeken. Wiefer Danilo tabounni leuker spelers maar nu het geld er is

12 juli 2022 om 19:35

Er is geld nu maar je hebt ook jongens nodig die Nederlands zijn/ Nederlands voetbal kennen.

12 juli 2022 om 21:59

Feyenoord mist ook in de breedte gewoon veel, de spelers die gehaald zijn zullen niet als basis zijn aangetrokken verwacht ik, die echte basisspelers zie ik helaas alleen nog als geruchten

12 juli 2022 om 22:46

Dilrosun is gewoon een basisspeler als hij zijn niveau haalt, lijkt me nogal duidelijk.

12 juli 2022 om 22:55

Die is dan ook gehaald toen de centen al binnen waren

Ik las laatst onder een artikel over de nieuwe Franse speler van FC Utrecht dat het een goed idee zou zijn als Feyenoord ook in Ligue 2 of onderin Ligue 1 zou scouten. Blijkbaar zijn ze daar al mee bezig. Ben wel benieuwd naar al die nieuwe spelers in de Eredivisie.

Allemaal mooie namen die genoemd worden maar wordt wel tijd tot er 1 komt. Ik snap geduld houden zeker als je club weinig geld heeft, maar je wordt wel mooi gemaakt met allemaal speler die je liever vandaav dan morgen ziet komen en als ze dan niet komen je weer teleurgesteld bent.

We worden met veel goede spelers gelinkt. Ben al tevreden dat we goede jonge spelers op het oog hebben en de Eredivisie aankoopjes achterwegen laten.

12 juli 2022 om 19:36

Idd goed om te zien. Nu kijken wij van van al die namen echt binnen kunnen halen. Ik hoop nog steeds op Gnoto.

12 juli 2022 om 19:43

Hoop zeer op Gnoto, Maatsen, deze gast en die verdediger van Sparta Praag. Dan heb je echt heel goed ingekocht.

12 juli 2022 om 19:52

Klopt, mis dan ook nog een extra buitenspeler huren. Zoals Nelson aan het einde van de transfermarkt.

12 juli 2022 om 19:52

Klopt, mis dan ook nog een extra buitenspeler huren. Zoals Nelson aan het einde van de transfermarkt.

12 juli 2022 om 20:30

Met Walemark en Jahanbakhsh moet je op rechts uit de voeten kunnen. Dan zie ik liever Slory de kans krijgen als 3e optie. Zie ik liever 1 van de 2 Amerikanen komen. Ondanks dat je 2 sterkhouders mist en 3 huurders kwijt bent, is Feyenoord er in de breedte en kapitaal op veld er dan goed op vooruit gegaan.

En weer word ik heel gelukkig van de naam die ik voorbij zie komen! Dit was in de jeugd bij PSG echt een kanon en hiermee heb je in potentie goud in handen als Feyenoord-zijnde.

Wat ben ik blij dat er naar dit soort spelers wordt gekeken in plaats van namen als Flemming.

Dit is de eerste keer sinds ik voetbal kijk (sinds 2004/2005) dat ik Feyenoord zo veel veelbelovende transfers zie doen. Heb er goede hoop in. Utrecht, PSV en Ajax (doet het al 6 jaar) doen ook lekker mee. Mooie Nederlandse zomer. Ik hoop alleen dat PSV wel wat verdedigende krachten haalt en Ajax een nieuwe doelman (zal wel niet).

12 juli 2022 om 20:33

Dat gaat vooralsnog niet gebeuren. Afgelopen seizoen was de kans. Je zag de verzadiging bij Ajax na de winterstop. Voor de winterstop ging het te gemakkelijk, waardoor dit erin sluipt. Ajax moet nu noodgedwongen doorselecteren, maar dat is een zege voor deze Amasyerdamse club. Vers bloed in een segment waar geen andere Nederlandse club in kan zoeken.

Alweer de zoveelste naam. Maar gelukkig wel allemaal verrassende namen. Ben benieuwd wat er werkelijk gaat komen allemaal maar als feyenoord transfermarkt en beetje gelijk krijgt word het nog druk. Word wel een fantastisch team dat wel.

Bijlow / Marciano

Geertruida / Pedersen
Trauner / Senesi / HANCKO / MATVIENKO
MAATSEN / QUAGLIATA

Kokcu / Aursnes / Dermane
AOUICHICHE / Taabouni / Toornstra / Basset

CHONG / Walemark
GNONTO / Danillo / BORBAS
Dilrosun / AANKOOP

Ajax uitdagen?
Met zo.n speler? mag er nog wel wat gekocht worden.
In prijs klasse 20 miljoen+

12 juli 2022 om 21:25

Ja, laten we drie spelers van 20 miljoen halen. Goed idee

Mijn franse roommate is een st etienne fan. Zijn letterlijke woorden: Bro I never saw a player bad like him….. Moeten we hier warm van worden? Wel is hij jong en multifunctioneel.

12 juli 2022 om 20:53

Een Fransman die Engels spreekt zou ik sowieso niet vertrouwen

13 juli 2022 om 08:02

Hahhaha daar was ik ook verrast over! Maar ik denk dat ze in frankrijk ook anders naar voetbal kijken. Hij liet mij stats zien dat die in 70 wedstrijden maar 1 of 2 goals heeft gemaakt en natuurlijk ook een beetje de degradatie valt zwaar haha.

12 juli 2022 om 21:29

Kan ook dat je Franse maat geen verstand van voetbal heeft.

12 juli 2022 om 22:13

Geen verstand van voetbal wellicht niet, maar enige nuance kent hij in ieder geval niet. Je gaat mij niet vertellen dat je als fan van Saint Etienne nog nooit een slechtere voetballer hebt gezien dan een vrij hoog aangeschreven Frans talent uit de jeugd van PSG haha.

13 juli 2022 om 07:56

Kan ook idd. Wie is er ook fan van st ettenienne hè….? 😉

13 juli 2022 om 08:05

Het was ook misschien meer omdat hij met hoge verwachtingen was gekomem en het niet waarmaakte. Ook natuurlijk de degradatie kan op emotie spelen st ettiene is toch een grote club en was altijd een talentenfabriek van frans voetbal

13 juli 2022 om 12:13

Prima speler met veel potentie! Technisch, goed spelinzicht , altijd aanvallend denkend. Heeft wat minder kracht met schieten maar is nog jong. Moet nog groeien, is over enkele dagen 20 jaar.

12 juli 2022 om 22:48

Benieuwd of die Franse maat van je Oussama Tannane een stuk beter vond…

13 juli 2022 om 08:07

Oussama kent hij zeker maar hij heeft ook amper gespeeld daar he. Moet zeggen op die leeftijd al zoveel spelen is knap en hij is een nr 10 die op 11 als 7 kan spelen. Maaaaaar, zijn goals en assist vallen wel echt tegen, ook bij de franse jeugdelftallen.

13 juli 2022 om 09:42

Dan moet hij dus duidelijk werken aan zijn rendement, maar daar kan hij gezien zijn leeftijd aan werken. Gezien zijn filmpjes heeft hij daar de potentie voor.

Dit zou fantastisch zijn als je hem binnen hengelt heb je een topper in potentie binnen, die er ook nog gelijk staat.

Kijk hier wordt ik wel blij van. Van deze jongens. Ik hoop dat het lukt. Vandaag heb ik al de verdedigers uit Oekraïne en Slowakije gehoord en Gnonto duurt nu al wel erg lang. Ik hoop dat het Te Kloese en Arnesen gaat lukken voor 7 Augustus. Dan moet de selectie toch wel op orde zijn

Interessant hoor! Klinkt als een mooi buitenkansje waar ik wel vrolijk van word en vandaag (na Hancko en die andere Oekraïense verdediger) maakt wel duidelijk dat Feyenoord wel degelijk bezig is met om zich heen kijken. Zowel naar jongens die er direct kunnen staan (en niet eens oudere spelers) als jong talent dan wel buitenkansjes als deze.

Even wat filmpjes bekeken, en ik moet zeggen dat ik wel enthousiast wordt hoor. Natuurlijk zegt een filmpje niet alles, maar wat een pracht van een speler is het. Altijd de oplossing voorwaarts zoeken, mooie technische passeerbewegingen en een flink tempo erin. Ziet er in ieder geval veelbelovend uit

Leuk. Dit zou ik zowaar echt eens een knappe aankoop van Feyenoord vinden.

Dit zou natuurlijk een geweldige zet zijn. Omdat we ons zo focussen op een linksback en een aanvaller, vergeten we dat een aanvallende middenvelder ook absoluut een must is. Ik zou zijn komst zeker toejuichen. Zoals gezegd, een buitenkansje en gewoon een groot Frans talent! Ik zie veel namen voorbij komen de laatste tijd en ik hoop oprecht dat er nu eens doorgepakt gaat worden! Ik ken zowel Matvienko of Hancko niet, echter zijn de verhalen positief. Toch gaat mijn voorkeur dan uit naar bijgevoegde basiselftal. Mits Feyenoord bijvoorbeeld nog een Boadu kan huren met een optie tot koop, dan graag hem als spits!

Bijlow
Geertruida
Trauner
Senesi
Maatsen
Aursnes
Aouchiche
Kokcu
Dilrosun
Danilo
Gnonto
12 juli 2022 om 22:05

Wel een must dus.

Ik ken hem niet. Laat me graag verassen. Heeft in ieder geval talent. Kan Feyenoord geen poging wagen trouwens voor van Aanholt bij Galatasaray? En wellicht een beetje gek, maar Salah Eddine van Ajax? Wellicht als huur optie. Beetje creatief denken kan goed uitpakken. Maatsen lijkt mij wel de beste optie, maar hem kun je echt alleen huren volgens mij. Het mooiste zou zijn als ze de selectie gericht versterken en er uiteindelijk kapitaal op het veld staat. Ze zijn er vast mee bezig. Ben benieuwd wie ze uiteindelijk gaan aantrekken.

Dit zijn leuke berichten. Een Frans talent.
Ken de speler zelf niet, maar afgaande op de berichten hier schijnt het een groot talent te zijn.

De Eredivisie maakt wel stappen als dit soort spelers ook willen komen.

12 juli 2022 om 22:56

De eredivisie heeft reclame gemaakt afgelopen jaar met de europese campagne. Weet zeker dat dat meespeelt in de keuze van talenten

12 juli 2022 om 23:14

Denk niet dat het ligt aan afgelopen seizoen, het is natuurlijk al langer bezig.
Ajax doet het al een aantal jaar goed.

Afgelopen seizoen Feyenoord, maar bijvoorbeeld ook Vitesse natuurlijk.

12 juli 2022 om 23:21

Ik denk van wel als je de finaleplek van Feyenoord ziet en de ongeslagen reeks van Ajax in de poulefase. Dat trekt aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren