Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord verkoopt niet een maar twee verdedigers aan Everton’

Laatste update:

Het is niet onwaarschijnlijk dat Feyenoord en Everton in de komende maanden aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. Volgens De Telegraaf staat zowel Bruno Martins Indi als Stefan de Vrij in de belangstelling van de Premier League-club. Everton-trainer Roberto Martinez blijft op het WK de komende wedstrijden de prestaties van de verdedigers volgen.

/

Het is niet de eerste keer dat Martins Indi bij Everton in beeld is. Martinez was bijna een jaar geleden al in gesprek met het management van de verdediger, die een vertrek van Leighton Baines naar Manchester United moest opvangen. De Engels international vertrok echter niet naar Old Trafford en zodoende bleef Martins Indi nog een seizoen in Rotterdam-Zuid.

Martinez weet dat Martins Indi ook goed uit de voeten kan in het centrum van de defensie. Daarnaast is de manager gecharmeerd geraakt van De Vrij, die waarschijnlijk niet bij Lazio aan de slag gaat. De club uit Italië heeft moeite met de financiële eisen van Feyenoord. Martinez, die recent een nieuw contract met the Toffees ondertekende, is gek op Nederlandse voetballers, omdat die zijn ‘Spaanse en continentale speelwijze’ goed kunnen uitvoeren. Indien de Spanjaard in de komende periode een aanvaller kwijtraakt, overweegt hij bij Dynamo Kiev voor Jeremain Lens aan te kloppen.

Wie gaat de mooiste toekomst tegemoet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig nieuws voor feyenoord. Eindelijk kunnen ze dan weer een topclub worden als ze veel geld ontvangen. Dit is echt goed voor het Nederlandse voetbal!

16 juni 2014 om 07:41

veel geld vangen en twee spelers kwijtraken maakt je een topclub? ik kan niet zo goed bedenken wie feyenoord als vervangers kan halen. sowieso in nederland had je misschien bulthuis en beugelsdijk kunnen halen maar die zijn vertrokken

16 juni 2014 om 07:43

Kongolo op de plaats van indi en bd buttner halen bij unt? Van Beek is een groot talent dus verdedigend komt het goed.

Een rechterspits en middenvelder is belangrijk voor Feyenoord.

16 juni 2014 om 07:44

Bulthuis wil ik never nooit in een Feyenoord shirt zien hoor, en met mij vele andere. gelukkig kan dat nu niet meer.

Ik denk toch dat Feyenoord er goed aan doet om van Aanholt te huren/kopen van chelsea. en dan proberen de Rb positie op te vangen met jeugd(cabral, verbeek)

16 juni 2014 om 08:50

Als topclub in Nederland is het absoluut niet erg om voor een hoge prijs 2 verdedigers kwijt te raken aan Everton wat (iig) tegen de top aan zit in Engeland

16 juni 2014 om 09:26

Waarom zouden we Buttner moeten halen? Als Indi vertrekt hebben we nog steeds 4 linksbenige spelers. Kongolo, Mathijsen, Woudenberg en Nelom. De linker kant van de verdediging incl. links mid is voldoende bezet. We zullen echter wel in de rechterkans moeten investeren als zowel De Vrij als Janmaat vertrekken. We hebben wel Van Beek die zowel RB als rechts centraal prima uit de voeten kan, en Lopes Cabral als talent voor de rechtsback, maar dat is nog wat dun bezet zo. Minimaal 1 goede rechtsbenige verdediger erbij is dus wel noodzakelijk.

16 juni 2014 om 11:07

Ik denk dat we dan wel een linksback nodig hebben , Want Kongolo is het best centraal, Mathijsen is geen optie als linksback , het is afwachten wat Woudenberg kan brengen, en dan heb je Nelom wat ik wel een goede speler vind. Büttner kan een optie zijn maar ik heb dan liever van Aanholt

16 juni 2014 om 12:33

Nee contracten laten verlopen en ze gratis de deur uit laten lopen is een goed idee. Dat is al te vaak gebeurd in het verleden.

16 juni 2014 om 15:59

Feyenoord is dan in 1 klap van alle financiele problemen af en kunnen zich dan ook echt roeren op de transfermarkt. Als dat nodig is dan want Kongolo kan Martins Indi moeiteloos vervangen en ze hebben ook Van Beek nog rondlopen. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik niet weet hoe veel potentie die laatste heeft. Mocht hij niet goed genoeg zijn kunnen ze een vervanger kopen.

16 juni 2014 om 07:41

Mee eens en goed voor de subtop. Dan kan Feyenoord investeren in spelers in de subtop en gaat de tombola eindelijk eens draaien.

Als ploegen als Utrecht, Heerenveen etc 4/5 miljoen binnen krijgen kunnen ze dat hopelijk goed investeren in spelers van Nac, Ado etc etc.

16 juni 2014 om 07:43

inderdaad, heel erg mooi

ik denk ook dat Everton de perfecte stap is voor deze 2 spelers

hopen dat nederland het goed blijft doen op het WK dat geeft een enorme boost aan het nederlands voetbal

16 juni 2014 om 08:09

Ben benieuwd wat er uiteindelijk waar gaat zijn van al die geruchten rond de spelers van het NL elftal. Als iedereen stappen maakt hebben jullie over 2-4 jaar weer een heel goed team. Alleen vooraan moeten er dan nog wat jongens groeien om het huidige 3-tal te vervangen.

16 juni 2014 om 08:14

Boetius Zivkovic en Depay zijn supertalenten.

16 juni 2014 om 08:44

En Kishna zie ik ook ver komen. Promes en Narsingh zie ik wel de Europese subtop halen, hoewel ik bij Narsingh meer twijfel omdat hij al lang stil staat in zijn ontwikkeling.

16 juni 2014 om 09:18

Hoe kun je nu al - hoeveel eredivisie wedstrijden heeft hij gespeeld?? - stellen dat Kishna ver komt? Di andere spelers die je noemt hebben al meer dan een seizoen meer dan redelijke gepresteerd. Kishna een paar wedstrijden. Net als Fischer, Van Rhijn, Bakkali, Locadia en consorten. We zullen wel zien wat hij a.s. seizoen presteert!

16 juni 2014 om 12:23

hoop voor kihsna dat ie wat aan zijn mentaliteit gaat dooen anders
zal die niet heel ver komen,vreemd toch dat ie bijna geen kansen
heeft gehad dit seizoen en is toch al halverwege de 19.

vind het ook een misplaatst arrogant mannetje

18 juni 2014 om 02:45

Je kan het niet met zekerheid vaststellen maar het talent is er zeker. Het ligt inderdaad aan de mentaliteit hoe ver hij komt.

16 juni 2014 om 17:16

Feyenoord is in NL al een topclub en als je de beste spelers verkoopt en daar spelers voor terughaalt die minder zijn dan wordt je niet sterker

25 miljoen mag hij ze beide hebben. Zullen over 2 jaar de stap maken naar de absolute top. Pelle en immers verkopen voor 15 miljoen aan Southampton Janmaat 10 miljoen aan napoli.
Butnerr toornstra Linssen kuijt mahi proberen te halen.

Mulder
Beek steenvoorden kongolo butnerr
Clasie toornstra vilhena
Boetius kuijt Linssen

16 juni 2014 om 08:12

We hebben nog Manu en Mathijsen in de selectie...

16 juni 2014 om 08:41

Ik hoef Kuijt niet meer te zien bij ons. Als trainer misschien. Als eerste spits zou hij een stuk minder zijn dan Pelle

16 juni 2014 om 17:09

elke spits zou minder zijn dan Pelle, je haalt niet zo ff een spits die er 20 maakt dat is een x gelukt maar vindt die maar eens,

Overigens wil Kuyt Champions Leg spelen met Fenerbahce

16 juni 2014 om 09:21

Wat een klote team zou dat zijn zeg. Vol met middelmaat. Gelukkig ben jij geen TD of coach bij Feyenoord.

16 juni 2014 om 10:47

Nee wat een baggeraankopen ook. En dan Steenvoorden opstellen, die is nog niet klaar voor een basisplaats bij Feyenoord hoor. En Buttner halen? Dat is de grootst mogelijke onzin. De linkerflank is al goed genoeg bezet bij Feyenoord. Daar hoeven we niemand voor aan te trekken.

16 juni 2014 om 12:35

Pffff wat een zwakke opstelling.... De vrij en Janmaat zou ik verkopen als Feyenoord zijnde. Indi kan best nog een jaartje blijven. Centraal gouweleeuw van az halen, voor de rechtsback van anholt van herenveen. Guidetti als opvolger van Pelle en toornstra voor de breedte.

Bank: hahn, kongolo, nelom, vormer, toornstra, Manu, te vrede

Mulder
Van anholt
Gouweleeuw
Mathijssen
Indi
Vilhena
Immers
Clasie
Schaken
Guidetti
Boeitius
16 juni 2014 om 17:10

Toornstra voor de bank? die kost een miljoen of 4 of 5 dus als Feyenoord al dat geld wil betalen voor een speler dan zetten ze dat niet op de bank

16 juni 2014 om 12:41

dit is niet best,weet zeker dat vgeel daar wat beters mee weet te doen,
als je de vrij,indi,pelle,immers en janmaat tussen de 40-50mil verkoopt
blijft er 10-12mil over

dan ik zou proberen verhaegh,boulharouz,vaanholt,ake,guidetti en narsinhg
of bacasikoglu te halen,dit moet te doen zijn aangezien boulha transfervrij is
ake en vaanholt huren,guidetti niet meer als 3mil,narsingh voor 5mil en verhaegh
voor 3mil.

en ook veendorp van groningen proberen vast te leggen.

verhaegh---boulha---kongolo----vaanholt
clasie------------vilenha-----------ake
narsingh--------guidetti------------boetius

dit zou een uitstekend elftal zijn wat haalbaar is.

16 juni 2014 om 17:11

voor die spelers krijg je nooit 40-50 miljoen

hooguit 30

16 juni 2014 om 20:18

Ik zou mijn opstelling perfect vinden. Ik zou er alles aan doen om Pelle te behouden, een vervanger zoeken van zijn niveau is al zo moeilijk en het spel met Pelle werkt uitstekend.
Van Aanholt zou ik huren, de mogelijkheid is er. V.beek op de plek van Janmaat. Bascikoglu (niet geheel zeker hoe je zn naam schrijft) aantrekken, hij heeft goeie acties in huis, is jong en kan goed voorzetten geven op Pelle. Ake huren en dan met de punt naar achter spelen. Rekik huren aangezien hij niet terug naar PSV gaat, en hij toch al redelijk wat ervaring heeft in de Eredivisie.

Hahn
V.Beek
Rekik
Kongolo
V.Aanholt
Immers
Ake
Vilhena
Bascikoglu
Pelle
Boetius
16 juni 2014 om 12:57

25 miljoen?
Dat is 2 á 3 keer de vraagprijs, dus dat zal m niet worden.

Dit zal voor hen al een stap naar hun "absolute top" zijn, want zeg nou eerlijk.....het blijven middelmatige verdedigers met af en toe een sprongetje naar boven zoals nu.
Blijft natuurlijk heerlijk voor Feyenoord om te zien dat ze nu presteren en dus wél de vraagprijs kunnen opleveren.

Mocht Feyenoord ,zoals jij aangeeft hier boven, deze verkopen doen dan kunnen ze weeer vanaf nul beginnen, want dit is de halve basis en de door jou aangegeven aankopen zijn meer dan de helft minde.

Ik denk dat ze beter nog een jaartje kunnen blijven .

16 juni 2014 om 17:13

nou ja met dit materiaal werd Feyenoord ook geen kampioen dus waarom blijven als Feyenoord en die spelers kunnen cashen?

Het gaat wel om Everton. Voordat je daar een keer mee uitonderhandeld bent en je centen binnen hebt, ben je wel even verder. Betwijfel of ze dit zelfs wel kunnen betalen.

Waarom zou je niet asociaal veel geld vragen als BMI en Stefan met een geweldig WK bezig zijn?

16 juni 2014 om 08:54

Dan moet ze wel eerst een geweldig WK gaan spelen. Met name BMI valt voor alsnog wel tegen hoor. De Vrij speelde voor zijn doen wel een goede wedstrijd, maar daar was hij de tweede helft van het seizoen al mee bezig.

16 juni 2014 om 09:02

Stefan heeft nu al een prijskaartje van 9 miljoen om zn nek hangen, wat veel is voor een verdediger met nog 1 jaar contract. Bruno heeft nog 2 jaar contract, dus daar kun je makkelijk richting de 12 miljoen voor gaan. Nog een keer zo'n wedstrijd op het wk en je kan 25 miljoen vragen voor een packahe deal met die 2

16 juni 2014 om 12:25

als 1 jaar 9 is, is 2 18.
Als dit WK voorspoedig verloopt, wat ik geloof kan Everton afhaken dan zullen de vraagprijzen voor deze twee door het dak schieten.
Zelfde gaat op voor Janmaat en Blind als we het over eredivisie spelers hebben.
Dit kan een voorspoedig transferwindow worden voor Feyenoord en Ajax.

16 juni 2014 om 17:12

WK is pas 1 wedstrijd en zo geweldig waren ze de eerste 35 min niet, clubs zijn ook niet gek, in de Eredivisie waren ze aardig , we moeten nu ook niet gaan overdrijven

De spelers die geweldig waren tegen Spanje waren met name Vlaar, Robben, v Persie, De Jong, Sneijder en Blind

Mooie ontwikkeling. Dit hebben de clubs nodig een goed WK zodat de hele spelers carrousel weer eens goed op gang komt van hoog tot laag.

16 juni 2014 om 09:29

Inderdaad. Tot nu toe zit er nog veel te weinig beweging in de Nederlandse transfermarkt. Het wordt tijd dat dat een beetje op gang komt. Stel dat Feyenoord echt goed binnenloopt kunnen wellicht Toornstra en/of Ziyech worden gehaald. Komen er bij Heerenveen en Utrecht ook weer wat knaken binnen.

Stel je verkoopt dit duo voor 20 miljoen en Pelle nog voor die 12,5 die genoemd werd als hij naar Southampton gaat; dan vindt ik dat je daarna de rest vast moet houden. Dan heb je genoeg gecasht voor in 1 transferperiode. En je moet verder nog aan je sportieve belangen denken ook. Als je twee verdedigers laat gaan moet je Janmaat misschien wel aan zijn contract houden om een bepaalde kwaliteit achterin te kunnen waarborgen.

16 juni 2014 om 10:10

Kwaliteit is leuk, maar ik denk niet Feyenoord het zich kan permitteren om Janmaat aan zijn contract te houden. Laat Feyenoord maar gewoon cashen, tot nu toe trekt Van Geel de juiste vervangers aan en als ze helemaal uit de schulden zijn dan kan Feyenoord op de langere termijn kwaliteit waarborgen.

16 juni 2014 om 10:20

Daar heb je dan wel weer gelijk in. Hij is niet te behouden en wilt ook gewoon graag naar het buitenland nu. Daar is hij ook wel aan toe en dat is ook beter voor het Nederlands elftal. Van Geel krijgt wel een pittige kluif aan het aantrekken van een goede vervanger.

16 juni 2014 om 10:15

Nee, Janmaat is onhoudbaar. Die gaat gewoon weg naar het buitenland net als deze 2 jongens. De enigen WK gangers van Feyenoord die je zou kunnen behouden zijn de wissels; Clasie & Kongolo.

16 juni 2014 om 11:22

Met Clasie, Kongolo, Boetius en Vilhena heb je wel een mooie basis staan voor de toekomst. Daar zullen wel gerichte aankopen bijmoeten want verder heb je alleen Mulder, Hahn, Van Beek, Manu, Nelom, Mathijssen, Te Vrede en Vormer die nog net aan kunnen haken. Verder zou je nog wat jeugd kunnen gebruiken maar de rest is niet goed genoeg in mijn ogen. Met de verkoop van Pelle, Indi, Janmaat, De Vrij en Immers moet er toch genoeg geld vrijkomen. Ook qua salaris moet er genoeg ruimte zijn als de middelmaat ook nog eens vertrekt. Toornstra, Ziyech, Kostic, Guidetti, Van Aanholt en bijv Assaidi (huur) zijn de spelers waar we voor moeten gaan in mijn ogen. En een RCV/RB maar weet niet zo goed wie.

'De Spaanse spelwijze' het zijn toch echt de Spanjaarden die de Nederlandse spelwijze ten uitvoer brengen.

16 juni 2014 om 12:32

Maar het zijn de Spanjaarden (nationale ploeg, Barca) die het recent tot in perfectie uit hebben uitgevoerd, dus een kleine referentie naar de Spanjaarden is wel op zijn plaats lijkt me.

Laat ze allemaal na het wk maar terugkomen. Met een beetje geluk spelen die spelers nog een paar goede wedstrijden en schieten de prijzen omhoog. Nu al verkopen zou dom zijn.

Fetenoord heeft al 2 vervangers. Kongolo en van Beek. Veel geld vangen en weer nieuw talent aankopen voor weinig geld en weer klaarstomen voor het echte werk!

Laat ze eerst maar een geweldig WK spelen en dan zien we wel verder.

Everton degradeert. Engelsen volgen de eredivisie niet echt denk ik.

Feyenoord moet dit jaar gaan cashen en hetzelfde trucje nog eens herhalen.
Feyenoord heeft nog ruim 6 miljoen schuld open staan en moet daarnaast ook 30 miljoen aan aandelen (49%) terugkopen van de Vvf.
Dat Feyenoord kan gaan investeren in kwaliteit kan men wel op hun buik schrijven. Denk niet dat Feyenoord van plan is om 4,5 miljoen dividend uit te gaan betalen mits ze daadwerkelijk gaan cashen.

Stel Feyenoord verkoopt de volgende spelers:

Janmaat 8 miljoen
De Vrij 9 Miljoen
BMI 7 Miljoen
Pelle 8 Miljoen
Immers 1 miljoen
Clasie 6 miljoen
Schaken 0.2miljoen

Dan verkoop je voor bruto 39 miljoen aan spelers. Reken hier 15% voor tekengeld voor spelers en zaakwaarnemers, notaris kosten, etc

Dan hou je nog een goede 33 miljoen over. Hierover zal belasting moeten worden betaald en als ik me niet vergis is dat 16%. Dan houd je van die 33 miljoen nog 27,5 Miljoen over.
Hier zal de schuld van worden afgelost en houd je nog 21 miljoen over. voor de hand liggend is dat Feyenoord hier 15 miljoen van gaat gebruiken om 24% van de aandelen terug te kopen. Dan is er dus nog 6 miljoen over. Omdat Feyenoord dan positief het boekjaar afsluit zal er 12% dividend van uitbetaald moeten worden over die 6 miljoen wat ongeveer zal neerkomen op een 0.7 Miljoen. Al met al houd Feyenoord er dan een dikke 5 miljoen van over om te investeren in nieuwe spelers voor komend seizoen. Een spits en rechter verdediger zullen hier prioriteit in krijgen.

Ben niet zeker van de percentages en de transferwaarden zijn ietwat optimistisch maar zo krijgt men wel een beeld dat er van de bruto inkomsten niet zo gek veel over zal blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren