Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord niet de markt op: 'Hij is nog steeds de beste optie'

Laatste update:
/

Het lijkt erop dat Feyenoord zich in de winterstop niet gaat versterken met een nieuwe spits. Daarover wordt de laatste weken druk gespeculeerd, maar in gesprek met FOX Sports laat algemeen directeur Eric Gudde weten dat de komst van een tussentijdse versterking voor de aanval niet aan de orde is.

Feyenoord lijkt het in ieder geval tot aan het einde van het seizoen te gaan doen met Colin Kazim-Richards, die wordt gehuurd van Bursaspor. "De directie en de scouting waren het er in de zomer unaniem over eens dat hij op dat moment de beste optie was en dat is hij nu nog steeds", zei Gudde zondag. "Ik denk niet dat er tijdens het overleg in de winterstop een betere kandidaat uit zal komen."

Er was sprake van dat de 'Vrienden van Feyenoord' geld vrij zouden maken voor de komst van een goalgetter. Namen als Bas Dost (VfL Wolfsburg), Michiel Kramer (ADO Den Haag) en Andrej Kramaric (Rijeka) passeerden de revue. Gudde benadrukte echter dat dergelijke geruchten niet serieus moeten worden genomen.

Ben jij het met Eric Gudde eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou die Spits van Ado Den Haag halen als hij niet zo duur is.

7 december 2014 om 14:11

Oftewel Feyenoord heeft Kuyt voor volgend jaar bijna binnen en willen nu geen spits halen anders moet de nieuwe spits banken volgend seizoen en dan hebben ze een probleem.

Maar waarom geeft Fredje gister nou niet ff een paar minuutjes aan Achabar? Ander type spits, eentje die wel kan scoren en als je hem en het team laat wennen kan je hem misschien nog eens inzetten als t ff niet loopt met een grote spits.

7 december 2014 om 14:37

Achabar is gewoon niet goed genoeg voor Feyenoord selectie. En de wedstrijden die ik tot nu toe heb gezien van hem, zal hij voorlopig/nooit wt niveau halen wat Feyenoord moet nastreven!

7 december 2014 om 15:52

Van Kuijt moet je in de spits volgend jaar niet te veel verwachten, al sta ik niet verrast te kijken als hij 30 wedstrijden voetbalt en er 15 inlegt. Van achabar kan je gewoon verdrietig worden, dat was in de jeugd HET talent. Ik volg die jongen nu niet goed genoeg maar vraag me nog altijd af waar dat mis gegaan is. Ik hoop nog steeds op zijn doorbraak.

Kramer wil ik niet in een Feyenoord shirt zien. Een speler die bij ADO 10 wedstrijden leuk voetbalt hoef ik niet in een Feyenoord shirt te zien. Ik ben ook geen voorstander van Kazim, maar ik volg hem goed en je ziet gewoon dat het nog steeds beter gaat. Het is het bestuur te prijzen dat ze rustig blijven.
Ik zeg lekker sparen dat geld, dit jaar weer bij de eerste 3 eindigen. De afgelopen 15 jaar zijn we geen kampioen geworden dat waarom moet dat zo geforceerd nu gebeuren. Rustig blijven en binnen 4 jaar staan wij op de Coolsingel! kan me niks schelen wat de rest ervan denkt, dat gaat gebeuren

We winnen onze wedstrijden met hem. Hij is betrokken bij de meeste doelpunten. Ik vind het prima.

7 december 2014 om 13:51

Dat wordt vaak niet gezien inderdaad. Hij zit er altijd wel tussen als een bal afvalt die een ander maakt. Niet de beste spits, maar of je met Kramer zoveel beter af bent betwijfel ik.

7 december 2014 om 13:55

Hij is heel belangrijk als targetman om een bal vast te houden maar voor de rest schort het aan alle kanten bij Kazim. Matige snelheid en techniek, totaal geen rendement.
Ze zeggen eigenlijk wel dat ze kijken naar betere oplossingen maar dat ze die niet gaan vinden maar dat lijkt me sterk als je niet begroot hebt op Europees voetbal en je er +4miljoen aan over houdt. Je moet je gewoon afvragen wat je wil als Feyenoord. Een goede spits vastleggen met meer kans op kampioenschap of 2e plek of je gaat wachten en moet aan het einde seizoen over nieuw beginnen want speler als Clasie(wil vast CL spelen), Immers en misschien Kongolo/Vilhena/Boetius willen dan misschien wel verder kijken. Ik wist het wel, je hebt 1 zwak punt en als je daar een goede voor haalt heb je gewoon een voor eredivisiebegrippen topteam die voor de titel strijdt

Betere spits zou mooi zijn. Kramer moet je absoluut niet halen. Geen enkele toegevoegde waarde. Feyenoord heeft of een supersterke spits nodig of juist een meevoetballende in de combinatie sterke speler nodig! Ik zou niet zomaar weten wie je voor 3 miljoen kan halen zo'n voetballer.

De Poll zeg duidelijk nee, waarom niet?
Het is dat we een goed middenveld hebben maar als er een weg valt wat dan.

7 december 2014 om 13:41

Je hebt toch zat middenvelders? Immers, El Ahmadi, Clasie, Toornstra (kan ook rechtsbuiten schijnbaar) en Vilhena zijn allemaal wel basis-waardig. En dan heb je nog die Karsdorp.

7 december 2014 om 14:13

Dat is waar ook nu je het zegt bedankt voor je hulp.
Blijf toch zonde geen spits maar ik lees,
Er was sprake van dat de 'vrienden van Feyenoord' geld vrij zouden maken voor de komst van een goalgetter.
Dus het zou toch kunnen ja toch.

Lijkt Ajax met Sigi wel...

7 december 2014 om 13:59

Ja inderdaad. Twee ploegen die niet meteen de portemonnee trekken en vertrouwen hebben in de spitsen die er lopen en/of aankomen uit de jeugd.

In beide gevallen niks mee lijkt mi?!

Vond die Kramer wel een leuke speler maar wat een maniertjes zeg. Vandaag is hij weer debiele trappen uit aan het delen.

Van Wolfswinkel zou ik een goede vinden voor Feyenoord maar denk niet dat hij nu nog komt hij draait lekker bij Sain Etienne. Maar mocht dit waar zijn dan zal het helaas weer de zoveelste tussenjaar worden voor ons. Kramer zou ik overigens niet halen dan zou ik liever Perica halen die jongen is nog jong en scoort makkelijk. Zapata en Guidetti zie ik ook niet meer komen dan blijft alleen Krameric over als goede optie. Alleen zie ik Feyenoord geen 5 miljoen neerleggen voor Krameric dus zullen we het helaas met Kazim moeten doen. De titel zal dus gaan tussen Psv en Ajax dit jaar volgend jaar zal Clasie weggaan denk ik. Dan word het ook een moeilijk verhaal want haal maar is een nieuwe Clasie Vilhena vind ik persoonlijk middelmaat.

7 december 2014 om 14:48

Adil

Ik ben bang dat je gelijk hebt... Met de juiste spits zou je nu oor het kampioenschap gaan! Alleen gudde ziet het niet in blijkbaar waardoor het weer een "tussen jaar" word

En volgend jaar zal clasie en misschien nog een paar weer weggekocht zijn en dann kan je weer gaan bouwen..... Pffff erg zonde!

Feyenoord had nog zon 4 miljoen over om een spits te kopen (hadden alleen geen geld voor salaris) nu heb e je geplaatst voor 2de ronde uefa en is er weer 2/3 mil vrij gekomen waardoor je de salaris kan betalen met dat geld en heb je vrienden voor vrienden niet eens nodig!!

Respect voor kazim zij inzet en harde werk... Hij doet het opzich niet slecht maar is niet de spits die ons naar kampioenschap zou kunnen schieten

Zonde dat van geel het niet inziet, waardoor we wss komende 2 jaar zoiezo weer als een soort tussenlaag mogen beschouwen...

Zo goed bezig de afgelopen jaren en dan niet de laatste stap durven Zetten, zonde

7 december 2014 om 15:11

Immers op de plek van clasie, toornstra op 10 en Bilal op rechts

Misschien wel de belangrijkste positie in het team en Feyenoord haalt deze speler. Goede scouting en management dus.......

Feyenoord moet gewoon een nieuwe spits halen, klaar sorry kazim je bent sterk aan de bal maar afmaken niet echt koop kramer of uth

Als dit unaniem de beste keus was naar aanleiding van overleg met je gehele scouting, kun je beter afscheid nemen van deze mensen. Ik kan me uberhaupt de laatste onbekende speler die van waarde was waaruit echt scoutingswerk is gebleken herinneren, iemand?

7 december 2014 om 14:54

Hangover96

Als jij van alle miljoenen die binnen zijn gekomen van transfers van de vrij, bmi, pelle, Janmaat en dan kazim als beste optie ziet dan is er idd wel wat mis hoor! 1ste optie was dost 2de/3rde zupatta of guidetti 4rde was dus kazim om aangeven van van hooijdonk? Sorry hoor tot nu toe vond ik van geel het goed doen, maar met deze uitspraken maakt hij toch een fout

Ik begrijp Feyenoord wel. In de zomer is er een grotere markt en kans op Kuyt. Waarom nu meteen een paniek aankoop doen? Kazim is bij veel goals betrokken en Feyenoord wint de een na de andere wedstrijd!

7 december 2014 om 14:58

Kuijt winterstop en Feyenoord kan kampioen worden, mja zal wel niet gebeuren helaas

7 december 2014 om 15:13

Zal inderdaad niet gebeuren, want je kan hem in de zomer gratis halen. Zelf denk ik dat de Leeuw een geweldige spits voor Feyenoord zal kunnen zijn.

7 december 2014 om 16:49

Denk je echt dat enkel de aanschaf van Kuijt zoveel meer doelpunten gaat opleveren om van kampioenaspiraties te kunnen spreken? Kijk naar Kazim en te Vrede, zo worden allebei ook amper in stelling gebracht. Dit komt met name door Boetius/manu op links en Toornstra op rechts. Met name Boeitius en Toornstra leveren geen voorzetten op de spits aangezien ze met hun "foute" been op de vleugels staan. Daarnaast is de aanvoer vanuit het middenveld ook miniem.

Erken dat zowel Kazim en te Vrede ook een minder neusje hebben voor de goal, maar denk dat Kuijt geen hoger gemiddelde zal krijgen dan de 2 huidige spitsen. Zie hetzelfde met Luuk de Jong, prima spits maar krijgt relatief weinig kansen. (laatste weken overigens wel wat meer ivm zwakkere tegenstanders zoals Dordrecht)

Ben het eens met Gudde. Lijkt mij het verstandigst om het seizoen af te maken met de huidige middelen. Aankomende zomer lopen er meerdere contracten af (mathijsen, Boulahrouz, Schaken, Achahbar, huurcontract Kazim etc.) Pas dan kan Feyenoord een verantwoorde beslissing nemen wat spits betreft, dit allemaal om het financieel veilige beleid te waarborgen.

Hiernaast heb ook ik een suggestie wie deze zomer kan worden aangetrokken voor de spits positie. Vind zelf dat bijvoorbeeld Kramer Uth, Boymans etc. qua voetballend vermogen niet goed genoeg is voor Feyenoord. Zelf volg ik ook de Oostenrijkse positie nauwgezet en daar is de volgende speler mij opgevallen: Marco Djuricin, spits van SK Sturm Graz. Jonge speler (21), goede statistieken (11 uit 17, 4 assists) en een goed gespierd postuur. Oostenrijkse competitie is natuurlijk minder dan de eredivisie maar met een paar aardige tot goede ploegen zoals Salzburg. Djurcin heeft trouwens een contract tot komende zomer, Sturm Graz heeft echter wel een optie voor een extra jaar. Des al niet te min moet je deze speler voor 2 miljoen kunnen ophalen. Kijk trouwens maar op Youtube voor meer beelde, veel potentie! https://www.youtube.com/watch?v=cgoubyieuli

Wat vinden jullie van deze speler?

Veel mensen willen graag Kramer zien bij Feyenoord maar ik ben niet zo gecharmeerd van hem. Hij werkt niet zo hard, terwijl wij wel zo'n spits nodig hebben omdat wij druk willen zetten. Hij wint aardig wat kopduels maar ik vind niet dat hij een bal lang kan vasthouden.

Necid en ook De Leeuw vind ik een klasse beter.

7 december 2014 om 16:26

Ben het met je eens dat Necid en de Leeuw beter zijn, maar hun leeftijd maakt deze spelers (en Kramer) weer wat minder interessant. Deze zijn namelijk met respectievelijk 25, 28 en 26 voor eredivisie maatstaven vrij oud, wat de kans op waardestijging doet afnemen... Daarnaast is er met deze spelers ook grote kans op een gevalletje Verhoek waar ook niemand op zit te wachten. (prima prestaties bij een middelmatige ploeg, maar te weinig rek)

Zie Pelle uiteraard als uitzondering. Wat hij natuurlijk gigantisch mee had is zijn imposante voorkomen en flamboyante karakter. Ben zelf van mening dat Feyenoord moet zoeken naar een spits tussen de 20 en 23 jaar. Zie Milik als ultiem voorbeeld!

7 december 2014 om 16:31

Klopt, ik had gehoopt dat De Leeuw volgend jaar transfervrij zou zijn want dan lijkt het me een ideale speler om te halen maar ik zag dat hij een contract heeft tot 2016 en dan vind ik hem minder interessant. Vanwege zijn leeftijd.

Ik hoop dat Kazim meer gaat scoren want dan vind ik het een prima speler. Hij werkt hard, houdt ballen goed vast en houdt altijd veel verdedigers bezig. Perica vind ik trouwens ook een leuk talent maar ik denk dat hij onhaalbaar is.

Tsja, die Richards doet het nog niet zo slecht. Al scoort hij niet zo veel, hij houdt de verdediging toch bezig, houd de bal aardig vast en wint veel kopduels. Daardoor laat hij het team beter spelen. Toch,met een echte killer zou Feyenoord kampioen kunnen worden en CL-deelname levert je minimaal 10 miljoen op.dost zou ik niet meer doen, die vind zijn centen belangrijker dan spelen. Kramer ook niet, is natuurlijk heel goed bezig momenteel, maar zie ik toch geen topper in.die Kramaric lijkt me wel wat. Het blijft echter lastig om een goede spits te vinden die niet al te duur is. Feyenoord heeft 2 keer een voltreffer gehad, maar het blijft moeilijk..

7 december 2014 om 16:45

Dat is inderdaad precies het dillema waar Feyenoord voor zit. Voor de laatste stap om echt mee te doen om het kampioenschap zal toch een klassespits moeten komen....maar dat brengt risico's mee inderdaad....cl brengt trouwens meer op, niet alleen minimaal 10 miljoen, maar ook hogere sponsorinkomsten, en een beloning voor de hondstrouwe fans....ik hoop dat ze de gok gaan nemen, maar kan ook prima begrijpen als ze het niet doen

Jammer dat ze niet een miljoen of 5 a 10 meer hebben uitonderhandeld uit de uitgaande transfers deze zomer, want dat had volgens mij gekund.

Geen Kramer of Uth....... ik heb liever een speler die ons een stuk verder helpt ! Zapata vind ik een goede optie als dat niet lukt gaan we door met Kazim.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren