Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord neemt Smal transfervrij over en heeft eerste zomeraanwinst binnen

Laatste update:

Gijs Smal speelt volgend seizoen voor Feyenoord, zo weet het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag te melden. De 26-jarige linksachter van FC Twente komt transfervrij over en tekent een meerjarig contract in De Kuip.

Woensdagavond wist 1908.nl te melden dat Feyenoord Smal een contractaanbieding had gedaan. Smal was aanvankelijk niet overtuigd, omdat Feyenoord met Quillindschy Hartman en Marcos López nog twee linksachters in huis heeft.

Twee dagen later blijkt dat Smal toch spoedig een meerjarig contract gaat tekenen in Rotterdam. Volgens het AD is de kans dan ook levensgroot dat López na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord.

Smal verkiest Feyenoord dus boven clubs uit Denemarken, België, Schotland en Frankrijk. Volgens 1908.nl genoot de voormalig speler van FC Volendam ook interesse van KAA Gent, FC Kopenhagen, RC Lens, Rangers FC en Celtic.

Smal belandde in 2012 in de jeugdopleiding van FC Volendam. In het oranje shirt kwam de linksback tot zeventig duels, waarin hij viermaal trefzeker was en zestien assists leverde. In de zomer van 2020 maakte Smal de transfervrije overstap naar FC Twente.

Bij de Tukkers is Smal uitgegroeid tot een vaste basiskracht. De vleugelverdediger kwam in het huidige seizoen pas tot één assist in zestien Eredivisie-wedstrijden.

Naast Smal zou ook Twente-middenvelder Michal Sadílek in beeld zijn bij Feyenoord. De Tsjechisch international staat op het scoutingslijstje in Rotterdam, zo verzekerde 1908.nl woensdagavond.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik weet niet zo goed wat ik van deze transfer moet vinden. Het is weliswaar een prima speler, maar dit seizoen valt hij best tegen. Ik vind het daarom ook zeker geen basismateriaal. Anderzijds als vervanger voor Marcos Lopez, is het wel echt een vooruitgang. Hoe dan ook is hij zeker welkom. Al hoop ik dat Hartman ook volgend seizoen weer onze linksback zal zijn!

8 maart 2024 om 16:22

Hartman zie ik zomaar eens een stap maken na dit seizoen, maa eik ken z’n contractstatus niet. Wellicht dat daar op voorgesorteerd wordt?

8 maart 2024 om 16:26

Daar ben ik wel bang voor inderdaad. Hij heeft nog een contract tot juli 2026 en hij staat er goed op. Er zijn al meerdere clubs die interesse hebben getoond. Maar of Smal dan de gewenste opvolger is? Dat hoop ik persoonlijk niet.

Ik voorzie ook veel uitgaande transfers komende zomer. Dan is het wel fijn dat er nu al gewerkt wordt aan de selectie. Ik ben erg benieuwd in ieder geval naar komende zomer!

8 maart 2024 om 16:35

Bij een goed EK is Hartman niet meer te houden

8 maart 2024 om 16:48

@kaws - kan eigenlijk niet anders dan dat Smal de vervanger van Lopez wordt en mocht Hartman vertrekt daar ook een vervanger voor komt. Lopez zie ik namelijk doorgeselecteerd worden, als hij al niet zelf weg wil.

Vind dit in elk geval een prima versterking voor erbij.

8 maart 2024 om 17:05

Ik lees nu ook de berichtgeving omtrent Lopez, wat een positieve ontwikkeling dit! Lopez de deur uit en Smal als vervanger. Dit is gewoon heerlijk gehandeld!

9 maart 2024 om 11:47

Die gaat niet spelen op het ek

8 maart 2024 om 16:22

Hoop ik ook voor Feyenoord. Maar goede linksbacks als Hartman zijn schaars in het Europese (top)voetbal hé.

Ik verwacht een drukke zomer voor Feyenoord met o.a. Gimenez (al is die iets minder nu, maar goed), Geertruida, Hancko, Wieffer, Timber & Hartman waar veel interesse voor is...

En als die Beelen door gaat, misschien ook nog wel.

8 maart 2024 om 16:29

Achja, als hij zijn niveau van vorig jaar haalt is het wel degelijk basismateriaal.
Puur op statistieken, bij Sofacscore vorig jaar een gemiddelde van 7,39. Er zijn er dit jaar maar 4 bij Feyenoord die hoger uitkomen.
Ik hoop wel dat Hartman nog een jaar blijft dan is de positie sowieso prima bezet

8 maart 2024 om 16:40

Ach is toch beter dan Lopez?

8 maart 2024 om 16:43

Dat zeg ik toch ook? Ik hoop gewoon dat Feyenoord bij een vertrek van Hartman nog een jonge linksback met potentie, haalt als vervanger. Als we straks Smal en Lopez als enige twee linksbacks hebben, gaan we er namelijk wel op achteruit.

8 maart 2024 om 17:28

Je haalt hem nu transfervrij binnen. Als je hem voor maar 1 miljoen verpatst is het toch 1 miljoen winst. Kan zomaar een gevalletje Beelen worden. Liever een transfervrij gokje dan eentje van 6 miljoen.

9 maart 2024 om 14:52

Die winst is niet helemaal hoe transfervrije transfers werken. Zaakwaarnemers en spelers verdienen flink aan dat soort transfers. Drie keer raden wie dat moet betalen?

8 maart 2024 om 18:14

Slot maak hem beter

Leuke aanvulling voor de selectie, zie hem niet direct als basis maar met het drukke programma meer dan welkom voor Feyenoord

Nou, dat is nog eens een goede zet! Transfervrij, talentvol en een relatief goede opvolger, mocht Hartman vertrekken in de zomer (wat ik wel verwacht)....

Linksbacks die goed zijn, zijn schaars.
Smal is dit jaar misschien niet zo goed als vorig seizoen, maar wellicht grijpt hij bij Feyenoord ook wel een hoger niveau aan!

Ideaal gehandeld wat mij betreft!

8 maart 2024 om 16:28

Talentvol valt ook weer mee. Wordt de komende zomer 27. Denk dat hij prima in het spel van Slot past, heeft aanvallend een prima positionering en goede voorzetten/afronding voor een back. Verwacht niet dat hij gehaald is voor de basis, maar eerder als goede backup. Is immers een vooruitgang tov lopez. Al met al een prima aanwinst voor de breedte als je het mij vraagt

8 maart 2024 om 16:31

Dus als je 27 bent, kan je niet meer talentvol zijn? Ik zeg niet dat hij jong is hé. Vind het een talentvolle back. Die zijn schaars.

Ik gok dat Smal wel deels gehaald is als basisspeler hoor. Verwacht namelijk wel veel interesse in Hartman. Zeker als Hartman een goed EK speelt en daar basisspeler is (wat goed kan, gezien de vorige interlands met hem)...

8 maart 2024 om 17:50

De term 'talentvol' wordt toch doorgaans gebruikt voor jonge spelers? Ik snap zijn vraag wel. Anders kan je iedere profvoetballer talentvol noemen, ze hebben immers meer voetbaltalent dan de gemiddelde persoon.

8 maart 2024 om 19:49

@ajaxlove: dat klopt, je kunt inderdaad iedere bovengemiddelde profvoetballer talentvol noemen. Als het om een jonge speler gaat noem je het een jong talent. Dat is toch niks nieuws?

Wat moet je hier nou weer mee? Zelfs als backup vind ik hem niet goed genoeg eerlijk gezegd.

8 maart 2024 om 16:31

Nou dat lijkt me nou ook weer wat overdreven. Een back als Smal als back-up op de bank hebben is echt wel prima voor een club als Feyenoord hoor. Dat hij niet goed genoeg is om Hartman op te volgen daar ben ik het wel mee eens.

8 maart 2024 om 16:47

Het ligt eraan welke Smal je krijgt. Die van vorig seizoen was zeker een mooie aanwinst geweest, maar die van het huidige seizoen is jammer van het salaris.

8 maart 2024 om 16:53

Nu moet ik bekennen dat ik FC Twente niet wekelijks zie voetballen hoor. En ik weet wel dat Smal dit seizoen een heel pakje minder is dat vorig seizoen (toen hoorden we de term "smaldini" nog weleens voorbij komen immers haha) maar is hij tegenwoordig zo matig dat hij te slecht is om als transfervrije aanwinst back-up linksback van Feyenoord te worden. Dat is wel een heel groot verval geweest dan!

8 maart 2024 om 16:57

Het is inderdaad een enorm verval. Vorig jaar was het absoluut een sterkhouder, en erg belangrijk met veel assists en ook doelpunten. Ik vind hem nu nog maar een schim daarvan. Voor ons zou het prima zijn voor de bank (maar speelt ie basis tot grote ontevredenheid van supporters), maar ik zou denken dat een topclub als Feyenoord wel iets hoger mikt.

8 maart 2024 om 17:00

Nog even gekeken naar zijn statistieken ter onderbouwing: vorig jaar 44 wedstrijden, 12 assists en 2 doelpunten.Dit jaar tot dusver 19 wedstrijden en enkel 1 assist. Verdedigend gaat het sowieso minder dan vorig jaar. Toen 27 doelpunten tegen over het hele seizoen. Nu al 23.

8 maart 2024 om 17:30

Als niemand ze er voorin inschopt, krijg je ook geen assist op je naam. Scorend is het ook wel een pakkie minder bij Twente dan vorig seizoen.

8 maart 2024 om 18:33

Kijk je ook wel eens Twente? Hoeveel fatsoenlijke ballen heb je Smal zien geven waarin de voorhoede verzaakte?
Scorend staan we overigens ongeveer gelijk met vorig jaar rond deze tijd. Dezelfde Van Wolfswinkel loopt er ook, en Ugalde is pas sinds de winter weg.

8 maart 2024 om 19:30

Misschien niet genoeg. Ik ging er eigenlijk min of meer vanuit dat de meeste assists van Smal inderdaad op Ugalde waren, aangezien dat degene was die in mijn beleving vorig seizoen de doelpunten moest maken bij Twente (van Wolfswinkel was in mijn beleving vooral bankzitter).

8 maart 2024 om 17:58

Eens weszol onze backups voor hem vind ik zelfs beter.

Geen haar beter dan Lopez. Zou eerder focussen op een rechtsback aangezien we serieuze problemen gaan krijgen op die positie volgend seizoen.

8 maart 2024 om 16:25

Vorig seizoen was hij natuurlijk wel goed bij Twente, dat zie ik een Lopez zeker niet doen bij Twente. Als hij dat niveau weer kan halen of zelfs nog beter wordt, dan heeft Feyenoord hier een goede aanwinst te pakken. Hij is transfervrij he, veel betere spelers gaan er niet naar Feyenoord komen zonder een transfersom te betalen.

8 maart 2024 om 16:31

Vorig seizoen is hij boven zichzelf uit gestegen. De rest van zijn carrière, en de beste man is inmiddels al 26, is hij van het niveau van dit seizoen geweest. Die gaat niet meer groeien. Zonde van het salaris.

8 maart 2024 om 17:01

Sinds Twente weer goed speelt(3e achtereenvolgende seizoen inmiddels) en bovenin meedoet is Smal daar mede verantwoordelijk voor geweest. Z'n twee jaar bij Twente was ook behoorlijk en daarna volgde het fantastische seizoen(vorig jaar). Na zn blessure is hij dit seizoen niet meer op niveau geweest, maar zo'n toptrainer als Slot kan er vast meer uit halen.

8 maart 2024 om 17:32

@Bananana Vorig seizoen is hij boven zichzelf uitgestegen? Of dit seizoen heeft hij een mindere fase? Iets met glas halfvol en glas halfleeg.

8 maart 2024 om 17:37

Denk dat het komt dat hij vorig jaar een goede linksbuiten voor zich had. Die maakte een actie naar binnen waardoor hij vrij kwam voor de voorzet of steekpass. Twente speelt nu natuurlijk wel wat anders dan vorig jaar.

Dit seizoen speelt hij niet heel geweldig, maar transfervrij vind ik het de gok wel waard. Nederlandse jongen, gewend aan de Eredivisie. Prima speler om erbij te hebben.

Toch mooi voor zowel Smal als Feyenoord. Een degelijke linksback en voorsorteren op vertrek Lopez of Hartman. Met Champions League voetbal krijgt hij vast wel speelminuten.

Feyenoord neemt de O21 eindelijk serieus met het naderende kampioenschap zie ik.

Lekker gedaan door Feyenoord! Goede speler, had hem ook graag naar PSV zien komen. Goed inzicht en passing, beetje type Blind. Ik geniet van voetballers.

Goeie vervanger van Lopez!

Kan die rest van het seizoen mooi op de bank.. tijd om iemand anders speeltijd te geven en klaar te stomen voor volgend seizoen, veel slechter dan dat smal het tot nu toe doet kan toch niet.

Voor hem hoop ik dat die zijn niveau daar wel kan halen van afgelopen seizoen. Anders kan dit nog wel eens een domme stap wezen.

Vind het een leuke back, dus perfect voor back up Hartman. Smal moet wel stappen gaan maken, want stempel leuke speler heeft hij voor mij al paar jaar, nu tijd voor de volgende stap in zijn niveau. En transfervrij dus gokje waard

Geen idee wat zijn kwaliteiten zijn maar aangezien we met Lopez geen geweldige speler achter Hartman hebben staan ben ik blij dat er wordt door geselecteerd

Gefeliciteerd met deze slappe zak Feyenoord. Vorig seizoen was hij prima, maar dit jaar bakt hij er sinds zijn blessure niks van.

8 maart 2024 om 16:36

Het is een speler zonder ruggengraat idd. Oosting kan hem natuurlijk niet meer gaan opstellen. Die word anders morgen flink uitgefloten in eigen stadion.

8 maart 2024 om 16:39

Zou ik best zwak vinden, die jongen heeft toch gewoon altijd zijn best gedaan in een Twents tenue?
Ja hij is minder dan vorig seizoen, ja hij vertrekt naar Feyenoord, hij heeft nu de kans om een stap hogerop in Nederland te gaan voetballen, wat met een transfersom toch minder waarschijnlijk was geweest.

8 maart 2024 om 16:41

Verklaar je nader. Hoezo geen ruggengraat en waarom zou men hem uitfluiten? Het zag er toch al een hele lange tijd naar uit dat hij FC Twente transfervrij zou verlaten? Dan komt het toch niet als een verrassing dat hij elders tekent?

8 maart 2024 om 16:46

Het is meer dat hij transfervrij naar Feyenoord gaat. Als hij naar een buitenlandse club was gegaan, dan had ik het begrepen. Hij heeft zijn carrière gewoon aan Twente te bedanken. Die heeft hem zijn kans gegeven. Dan kan je nog gewoon een jaar verlengen en dan nog wat terug geven aan Twente. Maar dit is gewoon ondankbaar.

8 maart 2024 om 16:49

Ligt dat zo gevoelig, dat hij naar Feyenoord gaat? FC Twente had hem ook transfervrij bij Volendam weggeplukt overigens. Het is geen jongen van de club. Het is gewoon een voetballer, die het beste voor zichzelf wilt. Ik kon mij vroeger ook altijd opwinden, als zoiets bij mijn club voordeed. Maar nu boeit het me echt niet. Het is voor zo'n speler een verbetering. Waar spelers gaan, staan andere spelers op. Misschien opent dit de deur voor een leuk talent, die jullie de nodige centen oplevert. Zoals Hartman dat bij het vertrek van Malacia deed. Dat had ook niemand verwacht, en dat was een behoorlijke verbetering zelfs t.o.v. Malacia.

8 maart 2024 om 17:39

'Zijn carrière aan twente te danken' allemachtig wat overdreven, die hebben hem ook gewoon 4 jaar geleden een keer transfervrij opgehaald. Toen deed hij het blijkbaar ook al behoorlijk in de kkd. Als ze hem dan ook nog eens gaan uit fluiten zal wel heel triest zijn. Dan kunnen ze daar blijkbaar niet inzien dat feyenoord gewoon een mooie stap vooruit is. Wat een overdreven gedoe allemaal

8 maart 2024 om 16:40

Haha humor dit. Hij gaat naar een betere club en gelijk kan hij er niets meer van.

8 maart 2024 om 16:46

Als je wat wedstrijden van Twente had gevolgd dit seizoen wist je wel beter... Als hij de vorm van vorig seizoen pakt is het absoluut een aanwinst, maar dat heeft ie dit seizoen bij lange na nog niet aangetikt.

8 maart 2024 om 16:50

Hoe vind jij hem dit seizoen spelen dan Sergio Ramos? Vind je het daadwerkelijk een aanwinst?

8 maart 2024 om 22:22

Nee totaal geen aanwinst voor de basis maar wel als vervanger voor Lopes, en daar is niets mis mee. Nederlander, nog jong en heeft vorig seizoen laten zien goed te kunnen voetballen. Prima risico om te nemen.

8 maart 2024 om 17:33

'Vorig jaar was hij prima' weet nog wel dat iedere twente supporter en nog wat meer fans riepen dat hij 100% in het eredivisie van het jaar moest komen en nu ineens was hij maar prima.

Hopelijk is dan voor Twente eindelijk de kogel door de kerk om hem lekker op het bankje te laten zitten. Regeer zie ik veel liever op die plek en Salah-Eddine is ook een speler die daar kan spelen.

8 maart 2024 om 16:37

Er is op dit moment idd nog geen plek op het middenveld voor Regeer, nu Gijs officieel weg gaat lijkt me dit wel het moment om hem in ieder geval als linksback op te stellen op basis van zijn eerdere prestaties.
Zou in mijn ogen het beste zijn en dan volgend jaar Salah-Eddine linksback en Regeer doorschuiven naar het middenveld bij een eventueel vertrek van Sadilek.

8 maart 2024 om 16:40

Apart altijd dit soort reacties. Zo lang spelers alles voor de club geven is het prima maar zodra ze voor zichzelf kiezen moeten ze gestraft worden en op de bank zitten. Best wel triest.

8 maart 2024 om 16:44

Gestraft worden snap ik ook niet FCVoetbal23, ik zou het wel begrijpen als Smal moet banken met het oog op de toekomst maar om te "straffen" omdat hij weg gaat is onzin.

8 maart 2024 om 16:44

Als jij Smal ziet spelen wekelijks dan was je het 100% met mij eens. Hij voegt helemaal niets toe dit seizoen en hij staat de ontwikkeling van andere jongens in de weg. Nu het ook nog duidelijk is dat hij weggaat, is het 1+1=2. Hij geeft het hele seizoen al niet alles voor de club, het is een zoutzak die geen goede instelling lijkt te hebben.

Altijd gelijk die zomer in de bol zodra het een dag zonnig is…..
Ben toch ff zelf op onderzoek geweest en wat blijkt:
Geen zomer…. En of het een ‘aanwinst’ is…..
Ik betwijfel het

8 maart 2024 om 16:30

Zerrouki mogen ze overigens ook terug hebben….
Op Madrid uit in de CL toen na, is het echt 3x niks….
De man zelf is het misschien we niet, maar heb er ff geen ander wordt dat hem goed beschrijft en voor zijn manier van voetballen: ik vind hem gwn nietig voetballen….
Halve tamme, vooral als ie in duel komt…

8 maart 2024 om 16:31

Hij sluit in de zomer aan bedoelen ze daarmee. 🙃

En weer trappen we er in, alles wat van Twente naar Rotterdam komt zakt finaal door het ijs. Op El Ahmadi, na een verhuur periode van een jaar, na kunnen ze gewoon nooit de stap aan.

8 maart 2024 om 16:30

Zerrouki zakt helemaal niet door het ijs. Speelt prima de laatste tijd

8 maart 2024 om 16:32

Zerrouki zakt niet door het ijs.
Maar voor dat bedrag mag Zerrouki ook wel iets meer brengen in mijn ogen.

Voor dat bedrag zou hij in principe gewoon onbetwiste basisspeler moeten zijn....

8 maart 2024 om 18:43

Onbetwist basisspeler kan je eigenlijk niet van hem eisen. Met Wieffer staat er gewoon een betere speler op zijn positie en op de alternatieve positie staat Timber die enorm belangrijk is.

8 maart 2024 om 16:32

Mja, dit is wel gewoon een transfervrije aanwinst. Dat risico kan je wel nemen. Had Feyenoord hier nou een flinke miljoenensom voor weggelegd is het een ander verhaal.

8 maart 2024 om 16:37

Waar trap je nou precies in als je een speler van Twente aantrekt die transfervrij is? Ja hij kost wat salaris, maar is 100% beter dan die koekenbakker Lopez die jullie nu hebben. Daarnaast zijn er hoeveel spelers van Twente naar Feyenoord gegaan de afgelopen jaren? Beetje overtrokken reactie in mijn ogen.

Leuk voor Feyenoord om er transfervrij bij te hebben, maar ik geloof niet dat Gijs Champions League aan kan. Voor Twente vind ik het ook niet echt een aderlating.

Hij mag van mij meteen vertrekken naar Feyenoord. Mooie bankvulling voor de Rotterdammers volgend jaar.

Gelijk smal op de bank zetten bij ons, heel lang was Twente bezig met zijn contract te verlengen maar meneer houd iedereen aan het lijntje

Was bij Volendam al transfervrij vertrokken en nu bij ons!

Smal ik hoop oprecht dat je het goed doet bij Feyenoord... Want je hebt altijd hele goede inzet getoond! Bedankt voor de jaren is gewoon een hele goede voetballer (helaas dit seizoen beduidend minder dan voorgaande jaren)

8 maart 2024 om 16:42

Hij kan naar een betere club tegen waarschijnlijk een beter salaris. Waarom zou hij daar niet op in mogen gaan? Aan het lijntje houden is dan ook overdreven gezien hij transfervrij is en kan en mag staan waar hij wilt.

8 maart 2024 om 16:42

Maar niemand weet wanneer Smal tegen Twente heeft gezegd dat hij weg gaat, het komt vandaag naar buiten maar het kan prima stil zijn gehouden voor de media.

En als speler zijnde is het eigenlijk best slim, gewoon je contract uitdienen en dan een volgende uitdaging aan gaan met meer salaris omdat er geen transfersom is.

Gewoon goede transfer: Transfervrij, goede en jonge speler met voldoende rek. Welkom bij de mooiste club van NL Gijs.



Hartman gaat een stap maken vermoed ik. Die is echt goed. Als hij als basisspeler ook nog een goed EK speelt, lijkt het me helemaal een gedane zaak. Zou hem graag met Baldã© wel zien willen concurreren als linksback. Arsenal zou hij qua speelstijl ook uitstekend passen vind ik. Zinchenko zie ik hem wel uit de basis spelen.

Is voor niemand bang, heeft een goede trap, loopvermogen, redelijk snel. En echt een uitstekende mentaliteit.

Is die Sem Steijn geen goede opvulling voor Feyenoord? Feyenoord doet wel vaker dergelijke aankopen.

Smal, goed voor de breedte

Feyenoord wordt hiermee niet sterker. Net als Zerrouki is Smal geen speler die Feyenoord verder zal brengen. Kwestie van tijd dat Twente Feyenoord voorbijstreeft, niet financieel maar qua beleid en spelersmateriaal. Vind Feyenoord de laatste tijd niet sterk qua aankoopbeleid. Twente doet het met veel minder geld relatief veel beter. Als straks de financiële mogelijkheden om aankopen te dien toenemen, zie ik het gat tussen de 2 clubs alleen maar kleiner worden. Uiteraard blijft Feyenoord een grotere club, laat dat geen misverstanden over bestaan.

8 maart 2024 om 17:52

Je hebt aardig genoten van de vrijdagmiddagborrel geloof ik.

Voorlopig vallen jullie toppers nog totaal door de mand in De Kuip en vervangen jullie ze door de Carel Eitings van de wereld.

Met de CL-inkomsten en internationale prestaties sprint Feyenoord juist weg bij Twente.

8 maart 2024 om 18:04

Zal best. Dit jaar hadden jullie ook inkomsten uit de CL maar sportief gezien is het gat tussen vorig seizoen en dit seizoen alleen maar kleiner geworden tussen Feyenoord en Twente. Dit jaar hebben we zelfs 4 punten tegen jullie gepakt. En dat met een lege portemonnee want Twente heeft een zeer beperkt budget voor aankopen. Zijn allemaal feiten wat ik schrijf. Fijn weekend.

8 maart 2024 om 18:37

He bah Master.. realisme is toch helemaal niks zo na de vrimibo? :P

8 maart 2024 om 18:43

De CL-inkomsten hebben we natuurlijk pas deze zomer ter beschikking.
Verder is onze begroting 3* hoger dan die van jullie en zijn de transfersommen recentelijk nieteens met elkaar te vergelijken. Als je kijkt naar de selecties en resultaten wordt dat verschil alleen maar groter.

Succes jongen, hoop dat jullie de derde plek in handen houden.

8 maart 2024 om 19:05

Ik schrijf toch ook dat Feyenoord een grotere club is. Een hogere begroting, CL- en transferinkomsten is echter geen garantie op succes. Kijk maar naar Ajax dit jaar. Het gaat om het beleid dat wordt gevoerd en ik vind spelers als Smal en Zerrouki matig en juist niet goed genoeg voor Feyenoord. Jij ook succes met Feyenoord. Ik hoop dat jullie de tweede plek in handen houden hetgeen zeker gaat lukken.

In essentie een prima speler. Dit jaar speelt ie alleen als een zak hooi. Snap daarom eerlijk gezegd niet helemaal waarom Feyenoord hem wilde, want ook een transfervrije speler kost nog steeds gewoon geld.

8 maart 2024 om 18:49

Ik vermoed dat transfervrij in combinatie met Nederlands en aanvallend goed (vorig seizoen) de combi is waardoor Feyenoord het er op waagt. Lopez gaat hem niet worden en op deze manier heb je een Nederlandse back-up erbij en dat lijkt Slot/de technische leiding toch wel fijn te vinden.

8 maart 2024 om 19:48

Smal is alleen nou niet bepaald een goede wisselspelers. Gaat elke keer boos naar de kant als ie eruit moet en vertikt daarbij vaak handjes te geven. Daarmee zeg ik niet dat het een naar ventje is trouwens, echt incidenten zijn er ook nooit geweest, maar hier heb ik me wel aan gestoord.

Gijs bedankt voor je inzet voor onze FC. Toen we geen geld hadden ben je transfer vrij naar ons gekomen, en nu ga je ons ook weer transfer vrij verlaten. Natuurlijk hadden we bij FC Twente graag nog wat geld voor je ontvangen, maar deze stap ( en extra tekengeld ) is je gegund. Dit seizoen was mede door je blessure in het begin, niet je beste, maar vooral vorig seizoen heb ik van je genoten. Helaas kan onze trainer je nu niet meer opstellen, want je hebt natuurlijk geen enkel belang meer bij onze FC. Je belang is blessure vrij blijven en je belang is dat Feyenoord tweede wordt en rechtstreeks de Champions Leaque in gaat. Dat zal ook wel gaan gebeuren, maar wij hebben 100 % inzet en gemotiveerde spelers nodig om derde te worden. Vanaf nu Sallah - Edine of Regeer opstellen en de laatste thuiswedstrijd je groots bedanken voor alles wat je voor onze FC betekend hebt.

Ik ben altijd benieuwd wie dit soort verhalen de wereld inslingert en waarom het niet gecontroleerd wordt.

Geen idee wat we hier mee moeten. Lopez is niks minder dan Smal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren