Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quilindschy Hartman laat van zich horen via Instagram; Gijs Smal reageert

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Feyenoord-linksback en Oranje-international Quilindschy Hartman, die voor het eerst van zich laat horen sinds zijn zware knieblessure.

De 22-jarige Hartman liep tijdens het thuisduel van Feyenoord met FC Utrecht (4-2) afgelopen zondag opnieuw een zware knieblessure op. Via Instagram komt de linkspoot met een eerste reactie. “Dit doet pijn, maar zoals altijd probeer ik dingen van de positieve kant te bekijken.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De reactie van Smal onder het bericht van Hartman.

“Deze keer is dat niet makkelijk, maar toch kun je erop rekenen dat ik nog sterker terugkeer op het veld dan ik al was. Bedankt voor jullie support en alle berichten die ik heb ontvangen, dat betekent veel voor me. I’ll be baQ”, besluit Hartman, die in Rotterdam-Zuid liefkozend Q wordt genoemd.

De viervoudig international van Nederland, die naast het EK ook de seizoensstart van 2024/25 lijkt te missen, kan rekenen op veel steunbetuigingen uit de voetballerij. Onder meer FC Twente-linksback Gijs Smal reageert met een hartje op het bericht van Hartman. Volgens het Algemeen Dagblad gaat de 26-jarige Smal komend seizoen concurreren met Hartman in De Kuip.

Smal is nog niet officieel gepresenteerd bij Feyenoord, dat woensdag wel al de komst van Anis Hadj-Moussa wereldkundig maakte. In Enschede loopt Smal over een aantal maanden uit zijn contract, waardoor hij een goedkope breedteversterking is voor de regerend landskampioen.

Dennis Kranenburg, journalist van RTV Rijnmond, wist maandag al te melden dat Hartman hoogstwaarschijnlijk ook het eerste deel van komend seizoen mist. Daardoor kan Smal tijdens de seizoensstart mogelijk direct rekenen op veel speelminuten bij Feyenoord.

Naast Smal reageren onder meer een aantal teamgenoten van Feyenoord op het bericht van Hartman. Ook diverse internationals van Oranje, waaronder Noa Lang, Micky van de Ven en Tijjani Reijnders, steken Hartman een hart onder de riem.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

kop op jongen. Zo lang je er in blijft geloven zal je sterker terug keren.

Mooi dat zijn collega internationals reageren. De reactie van Gijs smal vind ik daarentegen ongepast .
Je speelt voor Twente de concurrent voor plek 2.

3 april 2024 om 16:01

Als speler van de concurrent kun je een conculega toch gewoon sterkte wensen?
Iedere topsporter zal weten hoe vreselijk dit is....hartje onder de riem is helemaal iets mis mee. Of je nou voor Twente, PSV, Ajax of Feyenboord zelf speelt.

3 april 2024 om 16:18

Zeker, maar dan moet je dat bij iedere speler gaan doen en NIET bij de club waar je naar toe gaat. Dat geeft scheve ogen, zeker als je ontkent dat je daar naar toe gaat.
Gewoon niet chic

3 april 2024 om 16:26


1. Een kruisband blessure is voor een voetballer een van de zwaardere blessures die je kunt oplopen. Dat zou ik niet vergelijken met de hamstring blessures waar jij aan refereert.
2. Voorlopig lijk jij de enige te zijn die hier scheve ogen van krijgt....dus het zal allemaal wel meevallen.
3. Sterk staaltje whataboutism. Dus als je 1 speler succes wenst met z'n herstel, moet je dat direct voor iedere speler doen? En is dat dan alleen in de competitie waarin je werkzaam bent? Want.....what about spelers in Duitsland of Italie? En als je voetballers sterkte wenst....waarom dan geen wielrenners, zwemsters.....of gewoon Koos om de hoek, die de laatste traptrede miste en nu zijn enkel verzwikt heeft.

3 april 2024 om 17:18

Helemaal niks mis mee in mijn ogen.

3 april 2024 om 16:01

Toch blijf je elkaars collega en wenst je hem een voorspoedig herstel toe? Wat is hier ongepast aan?

3 april 2024 om 16:19

Dat geeft scheve ogen, zeker als je ontkent dat je daar naar toe gaat.
Gewoon niet chic
Heeft hij Noa Lang, Driouch enz ook een voorspoedig herstel toegewenst?
Zo ja, klasse
Zo nee, bah

3 april 2024 om 16:43

Vergeet niet dat die gasten elkaar natuurlijk vrij goed kennen allemaal he. Het blijft allemaal een klein wereldje

3 april 2024 om 16:44

Het wordt z'n teamgenoot, zelfde positie ook nog eens. Reden genoeg om hem sterkte te wensen (en tegelijk stiekem in z'n handjes te wrijven dat z'n concurrent tijdelijk wegvalt).

3 april 2024 om 16:03

Mwah, Feyenoord heeft plek 2 wel hoor. Vind het niet echt een concurrent. En aangezien Smal toch naar Feyenoord vertrekt heb ik er als Twentesupporter niet veel last van.

3 april 2024 om 16:22

De laatste loodjes wegen het zwaarst
Twente miste op 1 haar na het kampioenschap een paar jaar geleden. Kopbal eigen goal
Ajax iden dito tegen Graafschap enz
Het kan nog spannend worden.
Psv is ook een stuk minder

3 april 2024 om 16:05

We hebben wel eens broers tegen elkaar zien Luuk bijvoorbeeld tegen Siem. Had hij dan alle familiebanden moeten breken omdat het concurrenten zijn. Zou 1 van beide de andere niet openlijk mogen steunen als deze zwaar geblesseerd is volgens jou? Alleen omdat ze op dat moment concurrenten zijn.

3 april 2024 om 16:24

Zeker wel, maar waar trek je de grens? Welke speler wel en welke niet en dan speelt de termijn van herstel ook nog (zie boven) en alleen voetballers in eigen land?
Ik vind het gewoon dom

3 april 2024 om 16:28

Dus als het aan jou licht, wenst niemand elkaar ooit nog sterkte met een herstel van wat dan ook?

Want als je er eenmaal mee begint.....waar eindigt het dan?

3 april 2024 om 16:11

Hoe kan je dit nou ongepast vinden? Of heb je liever dat Smal juicht, omdat Feyenoord hierdoor zwakker zal zijn?

3 april 2024 om 16:26

Nee , je onthouden van commentaar is het meest gepast
Ik had liever dat supporetrs van ALLE clubs hem sterkte zouden wensen.
Hij mist nu ook nog eens het Wk.
Ik las dat Slot zei dat hij al een nare blessure achter de rug had
Ook erg is dat ik amper zag wat er nou was en dan zooooooooooooooo lang herstel

3 april 2024 om 17:05

Allemachtig... doe niet zo kleinzerig joh. Laat die jongen hem sterkte wensen. Ze hebben waarschijnlijk al goed contact, aangezien Hartman dat vaker heeft met nieuwe spelers.

3 april 2024 om 16:36

Ongepast? Doe eens even normaal. Die man wenst hem beterschap en je hebt het over concurrentie voor plek 2. Ik denk niet dat je goed bepaalde zaken van elkaar kan onderscheiden.

Wat een enorme teleurstelling. Allereerst voor Q zelf....maar ook voor al zijn/feyenoord fans.
Had hem graag zien schitteren op het EK en gun hem een mooie transfer.

Maar zoals Q bekijken we het maar van de positieve kant: Volgend jaar nog een jaartje in De Kuip te bewonderen.

3 april 2024 om 16:10

Zeker een teleurstelling voor het Nederlands elftal. Ik denk ook dat hij basisspeler zou zijn geweest. Nu is het nog maar de vraag of hij zijn niveau nog gaat halen na deze blessure.

3 april 2024 om 16:19

Hij zegt dat hij sterker terug komt....dus daar moeten we maar vanuit gaan dan.

Q zou daar niet over liegen .

Ah men, wat sneu voor hem. Mooie kerel, en na Malacia de volgende linksback van Feyenoord met een hoge gun factor. Wel altijd mooi om te zien dat topsporters van verschillende clubs elkaar gewoon steunen. Maar ja, Hartman heeft er weinig aan. Wat doe je dan ook de hele dag als geblesseerde profvoetballer thuis op de bank. Snel een hobby zoeken Quilindschy, anders is het ook maar zo'n zwart gat.

3 april 2024 om 18:18

Gamen houd die van

3 april 2024 om 18:40

Twitch kanaaltje starten. Beetje bijklussen dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren