Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Monsterklus Feyenoord: ‘Bestuurslid wil toeslaan bij Manchester City’

Laatste update:

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gaat een belangrijke zomer tegemoet in De Kuip, zo schrijft Mikos Gouka in een uitgebreide analyse namens het Algemeen Dagblad over de stand van zaken in Rotterdam-Zuid. De journalist verwacht dat er straks veel geld beschikbaar is en is benieuwd of Feyenoord daarmee dichter bij PSV gaat komen.

Er komt een spannende zomer aan voor de directeur van Feyenoord, zo stelt Gouka. “Het worden vooral tropenmaanden voor Te Kloese, die een dubbele functie heeft: algemeen directeur én technisch directeur. En dan is hij ook nog lid van de executive board van de European Club Association (ECA), de grootste organisatie van voetbalclubs in Europa.”

Te Kloese heeft veruit de belangrijkste taak in de Rotterdamse clubleiding. “De aankopen die Feyenoord weer naar het niveau van PSV moeten brengen en die een eventueel hersteld Ajax op afstand moeten houden, moeten vooral van Te Kloese komen”, aldus Gouka.

“Hij heeft met Bjarne Hansen, Erik Elias, Chris Akkas en Micha Jansen nog maar vier scouts die ook echt wedstrijden bezoeken, terwijl de verwachting is dat de door Frank Arnesen binnengehaalde Hansen nog zal vertrekken.”

Volgens het AD is Feyenoord bij het juiste bedrag bereid Santiago Gimenez te laten vertrekken. Daarnaast is het aannemelijk dat er veel interesse komt voor sterkhouders als Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Mats Wieffer. De verwachting is dus dat Feyenoord veel geld aan transfersommen gaat verdienen, maar volgens Gouka is dat niet alles.

“Geld binnenharken is een, het op de juiste manier uitgeven een tweede”, aldus de journalist. “Met alleen de reeds vastgelegde, transfervrije Gijs Smal erbij is Feyenoord straks uiteraard niet meteen een serieuze titelkandidaat.”

Trainer Arne Slot gaf eerder aan dat hij bij Feyenoord het beste van twee werelden wil creëren: spelers ontwikkelen en spelers aantrekken die zijn elftal aan de bovenkant kunnen versterken. Gouka ziet een belangrijke rol voor de jeugdopleiding weggelegd. “Het zou veel makkelijker zijn als de jeugdopleiding de komende jaren toptalenten van Varkenoord naar De Kuip zou duwen.”

In de huidige selectie van Feyenoord spelen al een aantal tieners die op het punt van doorbreken staan. Givairo Read (17), Gijvai Zechiël (19), Antoni Milambo (18) en Leo Sauer (18) kloppen hard op de deur van De Kuip. De achttienjarige Jaden Slory lijkt de volgende te zijn die die stap kan zetten. Tijdens het bekerduel met FC Groningen (2-1 winst) zat hij voor het eerst op de bank bij Feyenoord.

Glenn van der Kraan


Toch moet er ook op Varkenoord het een en ander gebeuren. Gouka geeft zaterdag een update over de situatie. “Hoofd opleidingen Rini Coolen vertrekt. Jelle Goes en Koen Stam, allebei al onder contract bij de club, zouden qua competenties het stokje kunnen overnemen, maar zijn of niet in beeld of niet geïnteresseerd.”

Het bestuur van Feyenoord kijkt momenteel elders rond op zoek naar nieuwe leidsmannen voor de jeugdopleiding. “Volgens ingewijden maakt commissaris Sjaak Troost zich hard voor de rentree van de 34-jarige Glenn van der Kraan, die na enkele jaren bij Feyenoord nu met de jongste jeugd van Manchester City werkt.” Van der Kraan verliet Feyenoord in 2020 voor Manchester City, waar hij actief is als Head of Coaching.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De sleutel ligt denk ik vooral bij het wel of niet aanblijven van Slot. Naast de uitstekende prestaties van de afgelopen 3 jaar ligt hij ontzettend goed bij zijn spelers. Zie maar eens een trainer te halen die hetzelfde kunstje flikt met Feyenoord

16 maart 2024 om 09:36

Die vind je niet. Met een nieuwe trainer wordt het anders. Zaak is om voor die tijd de club structureel op een hoger niveau te hebben, dan hoeft een trainer minder beslissend te zijn.

16 maart 2024 om 10:03

Je kunt je alleen wel afvragen of Te Kloese de man is die daar de capaciteiten voor heeft. Hij leidt Feyenoord prima, maar als technisch directeur vind ik hem niet altijd even overtuigend. Ook afgelopen zomer is er niet per se progressie geboekt, terwijl je eigenlijk maar 1 bepalende speler bent kwijtgeraakt met Kokcu. Dan mag je wel verwachten dat je na 35 miljoen euro te spenderen op z'n minst wat beter bent geworden.

Zijn geluk is de puinhoop die z'n voorgangers hiervoor gemaakt hebben. Dan is zijn beleid een stuk beter, maar Feyenoord zit nu wel in een fase waar je weer wat kritischer mag gaan kijken. Dat Te Kloese verbeteringen heeft laten zien, betekent niet dat er niet nog genoeg te verbeteren is op technisch vlak. Ik ben er sowieso nooit fan van als 1 persoon een hele club naar z'n hand wil zetten. Dat gaat maar zelden goed over een lange termijn.

16 maart 2024 om 10:15

Klopt, binnen halen van Beelen, Ivanusec, Wellenreuther, Zerrouki en Ueda was zeer matig.

Ook de hele Dordrecht roedel die de hele tent naar de subtop van de KKD schoppen is een grote flop.

Manman zeg dan niks.

16 maart 2024 om 10:24

Szymaski was ook gewoon een sterkhouder en het aandeel van idrissi in het succes in de 2e seizoenshelft word ook enorm onderschat, hem een sterkhouder noemen gaat me net wat te ver maar, was zeker erg belangrijk.Daarnaast is feyenoord ook gewoon beter geworden, als je zag dat feyenoord vorig jaar met alle geluk van de wereld 1e werd in de EL op de laatste dag. Ook in de eredivisie is feyenoord gewoon echt beter, creëert veel meer en krijgt minder tegen. Wonnen aan het begin de wedstrijden heel gemakkelijk. Nu is dat wat minder maar kregen ze in de periode met 2x roma 2x psv 2x az en twente ook enorm weinig tegengoals.Er zijn zeker ook mindere transfers geweest, maar ook hele goede. Maar omdat er al veel kwaliteit stond zijn het meer transfers van de lange adem ondanks dat ze wat duurder zijn. Neem nou een beelen, dat is echt een top transfer maar stond nog niet basis omdat trauner ook erg goed is. Een zerrouki is echt geen verkeerde speler maar omdat je met wieffer en timber al 2 hele goede spelers hebt, speelt hij minder en lijkt het ook wat minder. Dan kan je zeggen dan moet je maar een talent halen voor erachter ipv zoveel geld uitgeven. Maar als je dat deed en wieffer of timber raakte geblesseerd weet ik zeker dat iedereen roept: had nou zerrouki gehaald dan had je iniedergeval een keer een backup gehad die er gelijk staat

16 maart 2024 om 10:25

😂zanazanyan: heerlijke reactie en helemaal eens.

16 maart 2024 om 10:40

@zanazanyan - Als je het tegen mij hebt: Ivanusec, Zerrouki en Ueda renderen ook helemaal niet goed. Verder stel ik ook niet dat Te Kloese het slecht doet, maar als je stappen vooruit wilt blijven zetten is een kritischere blik geen overbodige luxe. De man doet het volledige technische beleid in z'n eentje, hè. Gaat dat een keer mis, ben je ook direct alles kwijt. Je algemeen directeur en je technisch directeur. Dan ontstaan er vaak juist problemen bij een club.

16 maart 2024 om 10:51

Ten kloese doet het technische beleid echt niet helemaal in zijn eentje. Hij is wel eindverantwoordelijke.

16 maart 2024 om 11:09

@Sirius ik ben helemaal geen fan van de one-man show die Te Kloese runt, maar dat kortzichtige gejank over die transferzomer zoals jij hierboven doet ben ik wel klaar mee.

Ivanusec rendeert al weken weer prima, Zerrouki nu hij eens 3x achter elkaar in de basis staat speelt ook helemaal niet verkeerd (het systeem is wel verkeerd, maar daar kan Zerrouki niks aan doen) en Ueda is inderdaad magertjes, maar die is dan ook gehaald voor volgend jaar.

En dat laatste principe geldt ook voor Zerrouki, die is voor vgend seizoen gehaad als opvolger van Wieffer. Daarnaast, zoals Joost aangeeft hierboven, zou bij een blessure van Gimenez of Wieffer weer gezeurd zijn dat er geen volwaardige vervangers klaar staan en kreeg Te Kloese daar kritiek over.

Ik snap dat het voetbal wordt gerund door de waan van de dag bij supporters, maar een beetje realiteitszin soms zou fijn zijn.

16 maart 2024 om 11:22

En dan vergeet ik nog aankopen als Read en Van Sas die het geweldig doen. Omdat ze voor de jeugd zijn gehaald misschien minder zichtbaar maar dat zijn gewoon de toekomstige RB en keeper van Feyenoord 1.

16 maart 2024 om 16:03

@zanazanyan
Als je daar geen fan van bent komt dat toch goed uit, want Te Kloesoe runt geen one man show. Het technische beleid is nu juist zo ingericht dat het aandragen van spelers etc altijd breedgedragen moet worden intern. Er is niet 1 man meer die alle beslissingen gemaakt. Met alle respect, maar Mislintat-situaties zijn bij Feyenoord niet mogelijk door hoe het ingericht is.

16 maart 2024 om 19:00

Met one-man show doelde ik op het feit dat hij momenteel twee fulltime functies bekleed, niet dat hij alles alleen beslist. Dat lijkt me op de lange termijn niet houdbaar en ook niet wenselijk. Als Te Kloese nu wegvalt ben je in één klap je AD en TD kwijt.

Intern hoor je trouwens wel andere geluiden dan wat jij hier boven beschrijft. Zo waren er voor zowel Lingr als ook Zerrouki meerdere negatieve adviezen afgegeven, maar is op voorspraak van Slot en Te Kloese hier toch akkoord op gegeven door de RvC. De leegloop in onze scouting (momenteel drie scouts over en twee scouts van Groningen en Vitesse hebben bedankt) is wel een teken aan de wand lijkt me.

De waarheid zal vast in het midden liggen.

"De aankopen die Feyenoord weer naar het niveau van PSV moeten brengen en die een eventueel hersteld Ajax op afstand moeten houden"

We leven weer in de waan van de dag. Een hersteld Ajax op afstand houden is waanzin. De mogelijkheden van Ajax zijn en blijven veel groter dan die van Feyenoord buiten de allerslechtste momenten van Ajax in de geschiedenis.

16 maart 2024 om 09:18

Qua uitstraling wel, maar Ajax moet tegenwoordig financieel leningen afsluiten. Het valt dus te bezien.

16 maart 2024 om 09:20

En Feyenoord heeft geen leningen? Ajax zal komende zomer eerst gaan verkopen, maar Ajax kan alsnog meer betalen voor één speler dan dat Feyenoord dat kan.

16 maart 2024 om 09:29

Ik claim geen expert te zijn, maar zo lekker gaat het financieel niet bij Ajax. Die lening is uiteraard niet uit luxe. Begin dit seizoen moest er ivm mislopen CL eerst voor 50 mil verkocht worden voordat er kon worden geinvesteerd. Komende zomer zal dat niet anders zijn, behalve dat de selectie veel minder waard is. Kortom alles wordt snel minderBij Feyenoord stroomt het geld juist binnen uit alle gaten en hoeken. Ik wil nog wel eens zien wie er komend zomer meer kan doen op de transfermarkt.

16 maart 2024 om 09:31

Betalen voor een speler is één ding, maar die dure spelers komen veelal ook alleen tegen Europees voetbal en een flink salaris. En vooral dat laatste is Ajax juist flink op aan het besparen.

16 maart 2024 om 09:35

@Moridin - Bij Ajax gaat het financieel ook niet lekker. Maar vergeet niet dat de komst van Ivanusec bijna niet door kon gaan omdat Bijlow weer geblesseerd raakte. Feyenoord doet het de laatste jaren veel en veel beter, maar is financieel echt nog niet zo ver als jij denkt hoor. Kijk maar hoe lang Ajax er over gedaan heeft om te komen waar ze 1/2 jaar geleden waren financieel.

16 maart 2024 om 09:47

Waar ik het meest benieuwd naar ben bij ajax is of ze gaan accepteren dat ze op papier grote verliezen gaan maken of dat ze naast het lozen van de slechte aankopen ook nog sterkhouders gaan verkopen, want dan komen ze al helemaal voor een gigantische uitdaging te staan.

16 maart 2024 om 09:56

Je kunt toch moeilijk ontkennen dat bij Feyenoord en PSV alles in de lift zit en bij Ajax alles juist mis gaat. De financiële vrijheid die ze opgebouwd hebben komt in rap tempo in gevaar. Hoge salarissen en minder inkomsten door matige prestaties.
En komend jaar wordt weer een reparatie jaar.

16 maart 2024 om 09:58

Daarbij trek je dat verhaal van Bijlow aan Ivanusec aardig uit zijn verband. Slot zei toen alleen dat we niet zomaar 3x 10 miljoen uit konden geven.

16 maart 2024 om 10:30

Dat van bijlow is zo enorm uitvergroot door de media. Wellenreuter was niet voor niks al gehaald.

16 maart 2024 om 10:40

Aan de andere kant heren: Ajax kan in een verschrikkelijk seizoen en na een tegenvallend vorig seizoen in de winterstop gewoon nog even Henderson oppikken voor een salaris waar bij Feyenoord 3 of 4 spelers onder contract staan.
Onderschat de schatkist van Ajax niet...

16 maart 2024 om 10:59

@gluubstertj
Maar als bij Ajax het beleid blijft doorgaan met hoe het nu is dan is die schatkist heel gauw leeg. Ik zie ze gewoon doorgaan met lichtgewichten vervangen door lichtgewichten. En dan zijn er ook nog mensen die met droge ogen beweren dat het beter gaat. Hoop dat Kroes eerst flink schoon schip gaat maken en alles eruit gooit wat hiervoor verantwoordelijk is geweest

16 maart 2024 om 11:15

Jullie vergeten even dat jullie vaste lasten wel doorlopen op het oude niveau, waar je nu al voor het tweede jaar op rij CL gaat mislopen. Daarnaast is het salarishuis één van de pijnpunten die onder Mislintat aangepakt moest worden, die wil je nu weer even op het oude niveau brengen zonder dat je CL inkomsten tegemoet kan zien?

Sportief gaat het je ook geen windeieren leggen, de 10 of wat mislukte spelers hebben allemaal langlopende contracten en ben je niet zomaar kwijt en zo wel moet je aan een half nieuw elftal beginnen. Daarnaast een nieuwe trainer, spelers als Brobbey waar aan getrokken zal worden.. nee, zo simpel is het allemaal niet.

Benieuwd of de nieuwe Messias dat allemaal geregeld krijgt in die paar maanden tijd. Geld gaat niet alles oplossen, als dat al genoeg voorhanden is.

16 maart 2024 om 09:27



De waan van het jaar bedoel je? Ow nee twee jaar al haha

16 maart 2024 om 14:15

Boehoe, 2 jaar malaise, ze kunnen de club inderdaad beter opdoeken. Hoe lang was Feyenoord ook alweer geen kampioen geworden voor Van Bronckhorst? Oh ja, waarschijnlijk meer jaar dan jij op deze aarde rondloopt.

16 maart 2024 om 09:30

Waar is dat op gebaseerd? De koers op de beurs? Feyenoord timmert nog steeds aan de weg en heeft volgens mij nog nooit zo’n hoge begroting gehad. Het enige wat ze kan nekken is het conservatieve geluid mbt het stadion (om verder door te groeien) en gedrag van supporters (die netten zijn toch niet te filmen).

16 maart 2024 om 09:34

Ik ga er dan ook vanuit dat het bedoeld is met het oog op komend seizoen en de nabije toekomst. Niemand denkt dat Feyenoord Ajax op financieel gebied voorbij is. Dat lijkt me vrij duidelijk.

Maar ook met 100 miljoen moet Ajax echt heel veel werk verzetten om weer een goed elftal te bouwen. Ze hebben nog niet eens een trainer om het te leiden.

16 maart 2024 om 09:43

Hier boven heb je anders al iemand die twijfelt of Feyenoord niet meer kan dan Ajax

16 maart 2024 om 10:06

En dat terzijde heeft Ajax helemaal geen 100 miljoen euro meer. De kans bestaat dat zij zonder spelersverkopen helemaal niet veel te besteden hebben. Ze moesten al vorderingen verkopen en dat gaat weer ten koste van jaarlijkse inkomsten. Dan is het ook maar de vraag of Europees voetbal gehaald wordt.

16 maart 2024 om 10:13

En wie gaat die spelers kopen? Niemand! Ja, met korting in de laatste week van de transfermarkt.

16 maart 2024 om 10:01

Vooral het eerste gedeelte slaat nergens op,want Feyenoord zit gewoon op het nivo van Psv qua spelers. Los van dat Psv terecht bovenaan staat hoeven we niet te doen alsof er zoveel kwaliteitsverschil tussen beide teams zit. Vooral niet als je het gaat vergelijken met Ajax,die hij in dezelfde zin opnoemt. Het is waanzin om te denken dat een hersteld Ajax meteen weer oppermachtig kan worden. De mogelijkheden van Ajax zijn op dit moment nou eenmaal veel minder als nu bij Psv en Feyenoord het geval is, terwijl de selectie van Ajax echt waardeloos en een gigantische renovatie nodig heeft. Owja en ook nog een trainer

16 maart 2024 om 10:04

Maar wat is een hersteld Ajax? De omstandigheden van de afgelopen jaren waren voor Ajax ook redelijk uniek. Zo rijk zijn ze ook in het verleden nooit geweest. Ze hebben opgeschaald in die tijd en zijn nu weer aan het afschalen. Het is dan dus wel ironisch dat je over 'de waan van de dag' begint.

Hoezo is Feyenoord niet direct een serieuze titelkandidaat? Het is vrijwel uitgesloten dat Psv nog zo'n recordseizoen gaat spelen. En Feyenoord kan op 86 punten eindigen. Belachelijk veel en vier meer dan vorig jaar. Ook als je vier basisspelers verkoopt heb je nog steeds een sterk team. Rare zin.

16 maart 2024 om 09:31

Hancko, Geertruida, Wieffer en Gimenez. Dat zijn de belangrijkste spelers en zo'n beetje de hele as van het huidige Feyenoord. Dan lijkt het me geen gewaagde uitspraak dat ze geen titelfavoriet zijn bij vertrek van die vier (zonder goede vervangers). Er zal dan echt flink ingekocht moeten worden denk ik.

16 maart 2024 om 09:39

Titelfavoriet en kandidaat zijn dan ook niet hetzelfde. Het zal lastig worden, maar zonder Dest, Tillman, Schouten en in mindere mate Lang (blessure) en Lozano was PSV waarschijnlijk ook geen kampioen geworden. Maar Feyenoord moet zijn zaakjes wel op orde hebben inderdaad.

16 maart 2024 om 09:53

Voor die vier zal je toch wel gauw honderd miljoen pakken, voor Wieffer en Gimenez zijn de vervangers in principe in huis. Het is een flinke aderlating, maar dat is nou eenmaal de positie waarin je zit, spelers ontwikkelen zich stormachtig en de Europese top zit dan op het vinkentouw. Dat is louter positief.

16 maart 2024 om 10:09

Mwa, Ajax heeft nog gigantisch veel werk te verzetten en reken maar dat die spelers flink wat gaan opleveren. Zolang je dat geld niet wanhopig slecht spendeert, acht ik de kans groot dat Feyenoord er gewoon weer bij zit. Van AZ en FC Twente heb je ook nog niet heel veel te duchten.

Ik vind alleen die 86 punten nogal hoog ingeschat. Als je uitgaat van het gemiddelde van het seizoen, lijkt 80 punten me wat aannemelijker, al is dat nog steeds best wat voor een tweede plaats. Echter mag daar wel een kanttekening bij geplaatst worden dat de Eredivisie dit seizoen wel erg zwak is in de breedte.

16 maart 2024 om 09:38

Tis een beetje suf verwoord, maar er staat dat als we alleen Gijs Smal halen en verder iedereen vertrekt we geen kandidaat zijn, en dat is opzich zo. Alleen gaan we natuurlijk wel spelers halen.

16 maart 2024 om 09:45

Als iedereen vertrekt en we alleen Gijs Smal halen hebben we nog maar een speler. Dan wordt het inderdaad lastig...Maar hebben we wel lekker veel poen om bier van te kopen.

Heeft zo’n Te Kloese een bed staan in de Kuip? Zo’n dubbelfunctie is toch niet te doen in zomer zou je zeggen. Lijkt me verder stug dat Feyenoord komend seizoen een betere selectie heeft dan nu. Vind maar eens een betere opvolger voor spelers als; Geertruida, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber en Gimenez. Ze gaan natuurlijk niet allemaal vertrekken, maar gelijkwaardige/betere spelers aantrekken is voor een Nederlandse club eigenlijk onmogelijk.

16 maart 2024 om 09:31

Maar er staan nieuwe sterren op. Beelen en Ivanusec bv. Die worden snel beter. Dan heb je maar een a twee voltreffers nodig qua transfers en je bent een heel eind.

16 maart 2024 om 10:12

Daar kun je niet zomaar vanuit gaan. Vooralsnog valt Ivanusec tegen. De kans is nog wel relatief groot dat hij volgend seizoen meer loskomt, maar een zekerheid is dat niet. Beelen lijkt zich wel goed te ontwikkelen. Hoe dan ook zal er een mooie zak met geld beschikbaar zijn voor Feyenoord deze zomer. CL-voetbal is nagenoeg veiliggesteld en bij eventuele verkopen komt er ongetwijfeld flink wat binnen.

16 maart 2024 om 09:56

We dachten dat Kökçü ook onvervangbaar zou zijn, maar zie Timber groeien in zijn rol dit seizoen. Er staan altijd weer nieuwe spelers op, in je opsomming noem je Wieffer en Hartman, dat waren voordat ze erin kwamen ook geen gedoodverfde basisspelers of volwaardige vervangers.

We zijn nu zo'n 3 jaar op een goed niveau, ben zo benieuwd of we dit nu structureel kunnen gaan uitbouwen ipv weer te imploderen door een reeks slechte aankopen. Hancko, Wieffer en Geertruida vervangen wordt heel erg belangrijk en moeilijk. Daarnaast hebben we ook consistent goede buitenspelers nodig. Ivanusec lijkt gelukkig op te staan de laatste weken, maar buiten hem is het mager (ik had zoveel vertrouwen in Paixao na vorig seizoen).

Mooie tijden in ieder geval voor ons Feyenoorders. Beker winnen en 2e worden en we kunnen lekker doorbouwen. En beide moet geen onmogelijke taak zijn.

16 maart 2024 om 10:15

Mwa, ik weet het niet. Het zijn ook weer geen spelers die zeer zeldzaam zijn. Spelers van dat kaliber lopen er wel genoeg van rond op de Europese velden (en daarbuiten). Ze zijn goed en 1-op-1 vervangen wordt wat lastig, maar het zijn ook weer geen jongens met zeldzaam talent. Bovendien mist Feyenoord creativiteit op het middenveld, dus ook daar is wel wat verbetering in te vinden. Er is werk aan de winkel, maar er zijn genoeg aanknopingspunten om Feyenoord kwalitatief minstens op peil te houden. Meer dan een flink verval o.i.d.

Verwacht dat naast bovengenoemde namen ook Hartman en Timber gaan. Als die op hun strepen gaan staan en zeggen dat ze niet gaan verlengen moet je wel, anders moet je ze volgend jaar zomer met nog maar een één-jarig contract verkopen, beetje als Geertruida deze zomer.. pure kapitaalvernietiging.

Blijft over Bijlow, Beelen, Zerrouki, Stengs, Ivanusec, Paixao en Ueda qua basis. Daarnaast jeugd als Milambo, Sauer en Read die eraan komen. Helemaal niet ontevreden daarmee, al hoop ik echt dat we Paixao verkopen en een kanon op rechtsbuiten binnen hengelen.

16 maart 2024 om 10:15

Ik zie Timber en Hartman wel bijtekenen. De kans is erg klein dat Feyenoord nog niet met ze in gesprek is.

16 maart 2024 om 10:20

Hartman wilde dit jaar al niet bijtekenen tot 2027, daarom duurde de verlenging ook zo lang. Die is deze zomer weg.

Timber heeft al meermaals gesprekken voor een verlenging afgeslagen, koffiedik kijken wat daar gebeurt volgend kaar. Maar je kan die risico’s niet nemen als je Feyenoord heet met een van de spelers die de meeste waarde vertegenwoordigd.

16 maart 2024 om 10:56

Hartman kan ik ook wel begrijpen dat die gaat vertrekken. Van Timber zou het wel jammer zijn omdat dit zijn eerste echte seizoen als basisspeler is.

Alsof psv ineens mijlenver voorstaat?! Dat valt toch ook wel mee?! Daar gaan komende zomer ongetwijfeld ook weer mutaties plaatsvinden en is het ook weer een uitdaging om die gaten op te vullen. Het niveau elk jaar een beetje omhoog krikken is het doel, dus je met zorgen dat niet alle sterkhouders tegelijk vertrekken en je elke keer helemaal opnieuw moet bouwen.

Grootste fout bij ajax geweest dit seizoen is te veel nieuwe spelers, te weinig met juiste kwaliteit en geen goede trainer. Maar dat begon natuurlijk vorig seizoen al.

Te Kloese doet veel, maar echt niet alleen en moet zorgen dat die iig het totaal overzicht goed in de gaten houdt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren