Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord moet aan de bak in Rome door gelijkmaker van Lukaku in De Kuip

Laatste update:

Feyenoord heeft een gelijkspel overgehouden aan het eerste play-offduel met AS Roma in de knock-outfase van de Europa League. In De Kuip voorkwam Romelu Lukaku dat het doelpunt van Igor Paixão een Rotterdamse zege opleverde: 1-1. De return in Rome wordt donderdag over een week afgewerkt.

Timon Wellenreuther stond onder de lat bij Feyenoord en hij had een viermansverdediging voor zich staan. Die bestond uit Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld koos Slot andermaal voor Ramiz Zerrouki als vervanger van Quinten Timber, die nog niet hersteld was van een hoofdblessure.

De middelste linie van de Rotterdammers werd verder gevormd door Mats Wieffer en nummer 10 Calvin Stengs. Voorin werd Ayase Ueda geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Paixão (links). Santiago Gimenez was niet fit genoeg om te starten.

Het eerste gevaar kwam van de Romeinen. Lorenzo Pellegrini dook in de tiende minuut plotseling op voor Wellenreuther, die adequaat handelde en de angel uit de aanval haalde. Na een kopbal van Lukaku in de handen van Wellenreuther in de zeventiende speelminuut kon Feyenoord het initiatief langzaam overnemen.

Onder meer Stengs en Paixão kwamen in de gelegenheid de score te openen, maar het ontbrak hen aan fortuin en nauwkeurigheid in de afronding. Op slag van rust was het wél raak voor de ploeg van Slot. Vanaf de linkerflank bezorgde Hartman een perfecte voorzet bij de volledig vrijgelaten Paixão, die de bal met het hoofd in de rechterbenedenhoek plaatste: 1-0.

Enkele minuten voor de openingstreffer kwam Feyenoord overigens goed weg. Eerst slaagde Wellenreuther erin een schot van Leandro Paredes op de lat te tikken, terwijl Lukaku even later een vrije kopkans onbenut liet.

In de openingsfase van het tweede bedrijf leek Feyenoord de wedstrijd uitstekend onder controle te hebben en de druk naar voren werd opgevoerd. Toch sloeg Roma in de 67ste speelminuut plotseling toe. Een voorzet vanaf links van Leonardo Spinazzola belandde op de schouder bij Lukaku, die de bal in de verre hoek stootte: 1-1.

Met onder meer Luka Ivanusec, Antoni Milambo en debutant Givairo Read binnen de lijnen ging Feyenoord in de eindfase nog nadrukkelijk op zoek naar de winnende treffer. Er werden nog enkele kansen genoteerd, maar de Rotterdammers konden, ook in zeven minuten blessuretijd, geen overwinning meer uit het vuur slepen. Wel raakte Ivanusec nog de paal uit een vrije trap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch knap gedaan als je zoveel spelers mist. Roma uit moet te doen zijn.

15 februari 2024 om 20:46

Roma is thuis in het voordeel he.. laat mij graag verrassen maar Italianen blijven Italianen.

15 februari 2024 om 20:48

Hopen als een scenario als bij jullie in Sevilla. Dan bedoel ik niet de 2-0 achterstand, maar een snelle rode kaart voor een Romeinse speler.

15 februari 2024 om 20:56

Nee dat snap ik nog wel, het begrip van uit en thuis. Italianen blijven italianen, dat snap ik ook wel. Alleen het is en blijft Roma, wat ik persoonlijk echt niet beter in schat dan Feyenoord. Aja, we gaan het zien.

15 februari 2024 om 22:04

En precies dit is waarom het vaak mis gast tegen dit soort sluwe tegenstanders.
Uiteindelijk sta je 9 van de 10 keer met lege handen, vrees dat dit wederom gaat gebeuren.

15 februari 2024 om 20:49

Wat een irritant team is dat Roma. Zelfs de keeper kreeg kramp. En dan een scheids die er keer op keer intrapt. Toch knap dat Feyenoord zich in de wedstrijd knokte met een team dat aan elkaar moest wennen.
Wieffer, Beelen en Hancko top gespeeld.
Read, Lingr en Ivanusec goede invalbeurten.

15 februari 2024 om 21:12

Ik vergeet Wellenreuther te noemen. Keepte een hele goede eerste helft!
Denk dat Bijlow zich zorgen moet gaan maken.

15 februari 2024 om 22:02

Ik word zo moe van teams Roma. Voetbal is niet om aan te gluren en proberen alsmaar tijd te rekken. Dan weet je dat in je de EL ook tweederangs scheidsrechters hebt en dan is het irriteren.

15 februari 2024 om 22:06

Ja, ik begrijp niet dat de Uefa en de scheidsrechters niet ingrijpen. Kijk hierdoor qua buitenlandse wedstrijden eigenlijk ook alleen nog Engels en Duits voetbal. Een stuk minder theater en daardoor meer tempo en meer voetbal dan in Spanje en Italië.

16 februari 2024 om 07:15

Scheidsrechter voeren de wet uit. Vergelijk het met uitvoerders op de bouw, zij bouwen volgens tekening.
Het probleem ligt niet zo zeer bij de scheidsrechters, maar bij de Uefa/fifa die de spelregels bepaald.

15 februari 2024 om 20:49

Sinds wanneer is Roma uit voor ons te doen?

ON: voor mij is Beelen de MOTM. Al vanaf de twintigste minuut met geel op zak spelen en toch zo agressief erbovenop zitten. Hij is snel, speelt bijna alles vooruit, echt een heerlijk Europees debuut. Wieffer ook weer een heerlijke pot en Paixao eindelijk weer eens goed.

Invalbeurten van Read en Ivanusec bevielen me heel erg. Ivanusec maakte zijn acties, kwam lekker in de combinaties en knalt er even bijna een corner in.

Hopelijk ziet Slot nu dat we de nieuwe RB voor volgend seizoen al in huis hebben met Read.

15 februari 2024 om 20:53

Zo eens vooral betreft Read echt een pareltje. Heb veel vertrouwen in die jongen. Die kan er gewoon bij volgend jaar.

15 februari 2024 om 20:54

@zana

Kijk, die finale geeft natuurlijk een zware nasmaak. Maar Roma is het ook zeker niet. Ik schat Feyenoord simpelweg hoger in, en dat zeg ik als Ajacied. Wat niet relevant is, echter probeer ik het objectief te bekijken. En als Feyenoord zijn spelers terug heeft, geef ik ze zeker een goede kans.

15 februari 2024 om 20:54

Mooi die Read..constant met de hand omhoog van: geef mij die bal maar

15 februari 2024 om 20:56

Ben ook erg benieuwd naar hem. Speelde wel letterlijk elke bal terug naar beelen, maar goed snap ik ook wel is wel spannend allemaal op
Zo podium debuteren in een avond Kuip. Hoop dat t een goede aankoop blijkt te zijn. Debuteerde al op zijn 15e of 16 bij volemdam?

15 februari 2024 om 20:59

Beelen was goed, wieffer next level

15 februari 2024 om 21:04

@Neymar Hij passeerde letterlijk twee keer zijn man en versierde een vrije trap? Retesnel ook steeds als El Shaarawy probeerde uit te breken.

@Moulijn Wieffer speelde heerlijk, maar even de context rondom Beelen meegenomen (derde keer basis, vorig jaar nog KKD) vond ik hem de MOTM. Tegen Celtic in de CL speelde hij ook moeiteloos mee, vind ik echt heerlijk om te zien.

15 februari 2024 om 21:32

@zanazanyan, absoluut waar. Speelde erg sterk. Verdedigend ook erg sterk vooral na z'n gele kaart. Vooruit voetballend zie ik nog net ff liever trauner, maar beelen gaat er wel komen.

15 februari 2024 om 21:40

Omdat Feyenoord vandaag gewoon prima speelde met een half elftal dus waarom zou dat volgende week niet opnieuw kunnen? Het wordt lastig maar liggen genoeg kansen..

15 februari 2024 om 22:00

Read, Milambo, Zechiel… Feyenoord heeft weer een mooie lichting klaar staan hoor 👌🏻

15 februari 2024 om 23:01

@Tilburg geen support. Vandaag hadden we de Kuip nog achter ons staan maar zonder support in Rome is gewoon geen lekker vooruitzicht.

15 februari 2024 om 20:53

Roma uit gaat echt een hele moeilijke wedstrijd worden. Daarbij ook meegerekend dat zij alweer het thuisvoordeel hebben in geval van een verlenging.

15 februari 2024 om 20:53

Deze is sarcastisch neem ik aan? Gaat Feyenoord gewoon op z’n Italiaans verliezen hoor. Zekerheidje

15 februari 2024 om 20:56

Eens moet de eerste keer zijn en hopelijk trekken we leerling uit de vorige keren.

15 februari 2024 om 21:06

Als dat een zekerheidje is dan had Feyenoord in het verleden Inter en Lazio ook niet uitgeschakeld

16 februari 2024 om 07:19

@fr010frdam Begrijpelijk dat Feyenoord fans vertrouwen putten uit dit resultaat met een B-team, maar mensen onderschatten hoe Roma presteert thuis (t.o.v. uitwedstrijden). Ik als Roma fan heb vertrouwen in de thuiswedstrijd en zie ze hier ook weer doorgaan. Maar makkelijk gaat het absoluut niet worden. Hoe Feyenoord-fans denken 'even' door te gaan in Rome vind ik wel bijzonder.

16 februari 2024 om 08:38

Er is niemand die denkt "even" door te gaan aan Feyenoordzijde

Shiraz respect.Je gaf aan betje op gelijkspel en beide teams scoren. Om door een ringetje te halen. Wellicht een rubriekje beginnen?

Mega trots op onze selectie. Read mooie invalbeurt met lef. Zerrouki 2de helft uitstekend hoor. Ivanusec weer sterk. AS Roma moet het van het individu hebben. Feyenoord het team. Het kan nog alle kanten op.

15 februari 2024 om 20:49

Zerrouki speelde inderdaad een goede wedstrijd. Spijtig dat hij in de slotfase geen bal vooruit weet te spelen..

15 februari 2024 om 20:52

Voor zover ik zag kon die m ook nergens kwijt in de slotfase. De enige ruimte was er af en toe op de vleugels

15 februari 2024 om 21:32

Zelfs nog een 1-2tje opgezet in de zestien van Roma tijdens de blessuretijd… Geen bal zegt die.

15 februari 2024 om 20:53

Ivanusec viel inderdaad lekker in. Verbaas me soms dat Slot niet een keer experimenteert met hem op 10 en Stengs rechtsbuiten, gezien de issues op die laatste positie. Of probeer tegen een mindere tegenstanders eens Ueda en Gimenez samen in een soort 4-4-2.

15 februari 2024 om 20:56

Omdat Ivanusec het loopvermogen van een 50-jarige met overgewicht heeft. Daarbij heeft hij ook geen idee hoe die moet drukzetten. Dat kan zelfs Minteh nog beter

15 februari 2024 om 21:22

Vind het de laatste twee potjes wel vele malen beter al. Vandaag maakte hij zijn acties en zette hij ook goed druk. Dat was goed te zien bij dat moment met Shaarawy die door zijn druk zetten de bal achterlijn speelt.

15 februari 2024 om 20:53

Vooraf had ik hier voor getekend, achteraf denk ik dat er echt wel meer te halen was. Roma af en toe bij vlagen ook prima en we zijn ook een paar keer goed weg gekomen. Maar al met al supertrots op de boys

15 februari 2024 om 20:57

Eens! Dit Roma kan ik meer waarderen dan de Roma onder José. Nog wel lekker Italiaans en tevreden zijn met een punt. Die Lukaku wat een beer is dat. Na de wedstrijd toen hij een onderonsje had met Stengs, wat een verschil….! Uit zijn er zeker kansen. Je weet hoe het stadion erachter kan gaan staan, je weet wat je in de laatste minuut moet doen (scherp blijven en Dybala uit de 16 houden). Was wel echt zo’n wedstrijd dat het van de weinige voorzetten een kansje gemaakt moest worden. Die Spinizola is nog steeds snel zeg.

Prima gevoetbald!
Jammer dat je geen voorsprong meeneemt naar rome

Goed gevoetbald met zoveel afwezige. Respect verdienen ze wel op basis van dit duel.Volgende week op oorlogssterkte daar indruk maken. Kan niet wachten.

Erg slecht dat wij niet van dit gehavend Feyenoord kunnen winnen.Gefeliciteerd met deze puntendeling Feyenoorders.Volgende week nog een spannende wedstrijd.

15 februari 2024 om 20:50

Als volgende week timber en geertruida er bij zijn verwacht ik dat feyenoord veel beter zal zijn in de opbouw. Dan maken ze echt kans tegen roma, ondanks dat het uit is. Aanvallend heeft roma veel kwaliteit, dat is duidelijk. Maar verdedigend en vooral in de omschakeling vind ik het echt bijzonder matig, valt nog wel wat te halen. Had ze persoonlijk wek stukje hoger ingeschat, maar misschien is het in hun eigen huis een heel ander verhaal. Zal een spannende pot worden.

15 februari 2024 om 20:54

Smaling zal er weer bij zijn, gaat een zware kluif gaat worden volgende week. Vond Feyenoord veel te weinig doen met de ruimte die het kreeg. Dat gebeurt normaal niet bij Italiaanse ploegen en zeker niet bij Roma..

16 februari 2024 om 07:22

Nieuwe trainer, nieuwe spel. Roma creeerde enorm veel kansen, met Luuk de Jong in de spits had Roma gewoon met 4-1 gewonnen!! Nee even zonder gekheid, er zat voor beide ploegen meer in. Roma creeert alleen veel meer met DDR, maar is verdedigend wel minder stabiel.

15 februari 2024 om 20:50

Dat weet je met Italianen. 1-1 voelt voor jouw club als een overwinning.

15 februari 2024 om 20:53

Er valt niets te feliciteren ouwe zuigert. Zat helaas niet meer in, maar dit is geen goed resultaat. Volgende week op volle kracht de rollen omdraaien.

15 februari 2024 om 20:59

Kreeg soms het gevoel ondanks dat Fey goed de ruimtes klein hield, wanneer Roma zou aanzetten we echt tekort kwamen. Vooral in duel, Lukaku en Pellegrini vond ik best sterk. Dybala te weinig.

15 februari 2024 om 21:01

Gefeliciteerd? We hadden meer verdiend. Laatste 20 minuten zijn jullie niet van eigen helft af geweest.
Vooraf had je allemaal een grote mond dat wij bang zouden zijn, maar uiteindelijk krijgt jullie keeper kramp omdat hij bang is tegen een B elftal van Feyenoord

15 februari 2024 om 21:04

Gefeliciteerd Feyenoorders? Haha. Je mag in je handen knijpen met een gelijkspel. Wanneer treedt jouw elftal op in een theater?

Roma moet ook aan de bak. Het ligt weer dicht bij elkaar.

Dat gaat een hele zware wedstrijd worden voor Feyenoord. Lukaku scoort bijna altijd wel in de EL.

15 februari 2024 om 20:47

Goh gewaagde uitspraak. Denk dat er weinig dachten dat volgende week voor de bühne was en dat Feyenoord al zo'n grote voorsprong zou hebben opgebouwd.

15 februari 2024 om 20:53

Feyenoord heeft ook geen kleine voorsprong opgebouwd. Dan in Rome zonder eigen supporters gaat heel erg lastig worden want Feyenoord moet daar scoren.

15 februari 2024 om 20:59

Roma moet ook scoren

15 februari 2024 om 21:01

WNS is ook goed

15 februari 2024 om 20:51

17 van de laatste 18 EL potten die die speelde gescoord. 21 Goals en 5 assists in totaal.

15 februari 2024 om 20:54

Echt belachelijke cijfers. Tegenstanders weten het en toch scoort ie elke keer weer.

15 februari 2024 om 20:58

Niet normaal inderdaad. Blijft een vreemde spits. Te groot voor het servet, te klein voor het tafellaken. Kijk ook naar zijn cijfers bij het nationale elftal.

Slechts 1 jaar was hij echt absolute top en dat was in het kampioenenjaar bij Inter. Een niveau waar hij nu ver van af zit.

15 februari 2024 om 21:24

In Nederland zouden we een moord doen voor een grote, sterke spits die een bal kan vasthouden en ook nog eens kan sco… wait.

Geen slecht resultaat als je kijkt wie Feyenoord allemaal mist.
In Rome zijn er een paar hopelijk terug en kan Feyenoord Roma gewoon verslaan daar. Vind Roma nou niet echt super goed ofzo.
Leuke spelers hebben ze maar het spel bij de Romeinen is waardeloos. Feyenoord was gewoon beter vanavond al zeg ik het zelf.

15 februari 2024 om 20:48

Feyenoord was ietsje beter ja. Roma is thuis gewoon favoriet. Welke lastige uitwedstrijd heeft Feyenoord gewonnen dit seizoen? Ik laat me graag verrassen maar ik denk dat Roma gaat winnen.

15 februari 2024 om 20:56

Gelijkspel mag ook he...dan maar winnen met penals

15 februari 2024 om 22:01

Alleen als Hancko ze alle 5 mag nemen

Komt ongetwijfeld gelul over de scheidsrechter, over gemiste kansen, over veel blessures. Maar ik wil maar een paar dingen kwijt. Ik ben trots op dit team, met veel jonge spelers en weinig minuten in de benen. Ik ben enorm trots op Thomas Beelen, die grotendeels Lukaku uitschakelde. Hoe Feyenoord Dybala onzichtbaar deed lijken. Ik heb genoten, ik baal van de 1-1 maar tegelijkertijd zag ik het wel somber in zonder Geertruida, Gimenez en Timber. Ueda viel niet mee, maar die jongen wordt ook niet zoveel gezocht als Gimenez. Helaas, op naar Rome. Zal ontzettend lastig worden.

15 februari 2024 om 20:50

Beelen is echt the next best thing. Ueda is het gewoon net niet. Ik hou mij maar vast aan zijn prestaties in Belgie, maar ik zie het totaal niet.

15 februari 2024 om 20:55

Hij heeft nou ook geen kansen gekregen. Meerdere keren opzichtig overgeslagen, omdat Wieffer en Stengs heel slap en opportunistisch wilden schieten.

15 februari 2024 om 20:57

Ueda is gewoon een echte poacher. Die moet 1 op 1 voor de keeper komen en tegen voorzetjes aanlopen. Hij krijgt te veel te doen in de spits bij Feyenoord, maar kan niet genoeg als pure spits spelen.

15 februari 2024 om 20:58

Dat is het niet alleen. Hij doet zelf ook niets. Wellicht wordt hij daarom ook overgeslagen.

15 februari 2024 om 23:05

Ik zie hem vaak genoeg loopacties maken.

Roma met minimale inspanning het maximale eruit gehaald vanavond. 1 balletje viel goed en dan is het gelijk raak. Hopelijk heeft Feyenoord volgende week zijn basisspelers terug die vandaag niet speelden. Dan kan het een leuke wedstrijd worden. Nu viel het eigenlijk een beetje tegen. Feyenoord kon niet en Roma wilde niet.

15 februari 2024 om 20:58

Dit is echt onzin. Roma zou ontzettend dom zijn, als ze tegen een gehavend Feyenoord niet wilden. Juist nu, met de vele belangrijke afwezige spelers van Feyenoord, zou je als Roma zijnde je kans moeten pakken, als je ook daadwerkelijk daartoe in staat bent.

15 februari 2024 om 21:20

Hahah altijd zon dooddoener. Roma wilde niet, daarom treden ze ook op volle sterkte aan en wordt er weer alles uit de kast gehaald.
Nee, Roma kon niet tegen een gehavend Feyenoord

15 februari 2024 om 21:53

Feyenoord kon niet 😂😂😂 Daarom hadden ze zoveel kansen natuurlijk. Lukaku krijgt 1x een bal aardig op zn kop terwijl Hancko wegglijdt en die valt er lullig in. Verder heeft Roma op dat afstandsschot op de lat geen kans gehad.

Trots op de ploeg, deden met de vele afwezige niet onder van Roma, die wel erg afgegleden zijn hoor. PS: deed Dybala mee?

Niet ontevreden. Goed meegespeeld met een zwaar gehavend team. Hopelijk volgende week wat spelers terug. Als dit het is met Roma, is Feyenoord onder normale omstandigheden beter. Goed ook dat Paixao en Ivanusec weer een beetje gaan komen

15 februari 2024 om 20:48

Vond je Paixao goed? Z’n kopbal was inderdaad uitstekend, maar voetballend vond ik hem erg matig.

15 februari 2024 om 20:52

Paixao al maanden drama, goal goed maar zie wel eindelijk weer iets van Ivanusec, hoopgevend.

15 februari 2024 om 20:52

Paixao was zeker niet heel goed. Doelpunt was wel mooi trouwens. Ook een paar prima acties. Wat dat betreft snap ik de post van moridin heel goed aangezien Paixao echt flink uit vorm is geweest en het de laatste paar wedstrijden langzaamaan weer ietsjes beter gaat

15 februari 2024 om 20:53

Ik vond hem niet slecht. De laatste weken heeft hij wat momentjes. De eerste helft had hij een paar goede acties. Hij is maandenlang totaal afwezig geweest, dus dan is dit toch wat beter.

Vond Feyenoord zo slecht nog niet vanavond met al die afwezigen. Minteh, Ivanusec, Beelen en die keeper vond ik opvallend sterk. Had persoonlijk Minteh ook niet gewisseld in de 58e minuut je zag meteen dat het wat minder strijdvol werd en toen viel ook de 1-1. Stengs had je eerder kunnen wisselen.

15 februari 2024 om 20:48

Ik vond de wissel wel logisch minteh had al geel op zak en kan wel is want enthousiast zijn. Vond Ivanusec erg goed invallen je kan aan alles zien dat die jonge goed kan voetballen maar het komt er nog niet helemaal uit.

Met een gehavende selectie toch best knap, Wieffer vond ik echt goed vandaag zerrouki ook en Ivanusec viel erg goed in. Volgende week in Rome word een hels karwei. Maar heb hoop op iets moois

Knappe prestatie, zonde van die lucky goal zeg. Leek mooi, maar gewoon schouder. Wordt heel moeilijk daar, maar hopelijk wel met een fittere selectie.

Gaat uit in Rome nog een flink karwei worden, zie het helaas somber in. Italianen blijven Italianen. Al heeft Feyenoord geluk dat Mourinho er niet meer is, die weet als geen ander hoe je dit soort KO wedstrijden moet killen.

Roma maakt het thuis weer af. Feyenoord heeft de afgelopen jaren zowel tegen Roma als Lazio geen één keer kunnen winnen in Stadio Olimpico. 1-1 is een slecht resultaat voor ze.

15 februari 2024 om 20:52

Eens moet de eerste keer zijn , dit Feyenoord is een heel stuk verder vooral minder naïef .
We gaan het zien …

Sterk Feyenoord gezien , wordt erg blij van een Beelen bijvoorbeeld, poeh wat maakt die jonge een kalme indruk achterin alsof hij al jaren op hoog niveau speelt .
Wel miste we de power en slimheid van Timber op het middenveld vandaag .
Trots op dit elftal nog alle kans volgende week .

Zelfde als alle vorige wedstrijden tegen AS Roma: je hebt het gevoel dat we hem makkelijk hadden kunnen winnen maar dat is niet gebeurt. Alsnog meer dan prima gespeeld...iedereen... óók Ueda waarvan ik vindt dat ie er alles uit heeft gehaald deze wedstrijd en als Stengs had opgelet had Ueda gewoon een assist. Over Stengs gesproken: die vond ik naast Zerrouki de minste

15 februari 2024 om 20:59

Vond zowel Stengs als Zerrouki prima spelen. Rond Zerrouki hangt echt een negatieve tendens. Die jongen lijkt niet goed te kunnen spelen in de ogen van sommige mensen. Ueda heeft daarentegen vrij weinig goed gedaan.

15 februari 2024 om 21:58

Ik vind Zerrouki ook weinig toevoegen hoor. Aanvallend volledig overvleugeld door bijv. Wieffer. Opbouwend brengt hij vrijwel niets, alleen tikkies breed en tikkies terug. En ook verdedigend zit Wieffer er vaker tussen dan Zerrouki.

Ik weet het, gehavende selectie etc, maar altijd zo zonde dat Nederlandse ploegen over het algemeen in dit soort omstandigheden niet in staat zijn om overwinningen over de streep te trekken. Hou een erg zuur gevoel over aan dit punt, rete vervelend.

Knap resultaat met zoveel afwezigen. Dit laat maar weer eens zien hoe goed Slot zijn speelwijze erin geslepen heeft. Al staan er 5/6 nieuwe spelers in, Feyenoord speelt nog steeds herkenbaar. Ben toch wel benieuwd waar Slot uiteindelijk terecht komt.

Trots op onze mannen !

Missen zoveel spelers en dan nog een redelijk resultaat halen.

Beelen speelde echt prima tegen lukaku ! Slot doe me een plezier stel gewoon Ivanusec op en laat hem een paar wedstrijden staan. Die jongen heeft zo’n fluwelen techniek en kwaliteit, je ziet het aan alles. Paxio lekker naar rechts en Minteh op de bank.

Hopen dat in de return timber er bij is voor meer voetbal en diepgang vanuit het middenveld.

Theater club Rome, wat een verschrikking. Wij zonder 5 basisspelers, aanpakken in Rome die aanstellers! En deze scheids.. wat een ellende.

15 februari 2024 om 21:09

Mooiste wat dat betreft was nog wel dat die keeper kramp kreeg haha. Wat een clown.

15 februari 2024 om 21:23

Echt verschrikkelijk. Scheids gaat er vrolijk in mee. Bal voor Feyenoord en aan wie geeft hij hem? Rome. Om te janken.

Genoten van Beelen na z'n gele kaart. Wieffer prima 1e helft, matige 2e helft. Zerrouki precies andersom..Leuk om te zien dat Read zo gedreven inviel. Vroeg vaak om de bal.Niet verwacht dat we de wedstrijd zouden domineren voor 80%. (laatste 10 minuten in de 1e helft en 5 a 10 minuten na de goal van Lukaku waren voor Roma)Volgende week iig weer Geertruida erbij. Hopelijk is Timber dan ook volledig hersteld. Zal uiteraard lastig worden. Maar niet onmogelijk, aangezien Mourinho niet meer voor de ploeg staat.Overigens heb ik nog nooit meegemaakt dat een keeper aan beide benen kramp krijgt. Dan ben je of geen goede prof of een slechte acteur. 😂Ueda overigens heel ongelukkig en slecht. Maar ook Santiago heeft in het verleden geen potten weten te breken tegen de defensie van AS Roma.

15 februari 2024 om 21:16

1ste kwartier was juist voor Roma.

15 februari 2024 om 21:22

Wieffer had ook een prima 2e helft hoor. Enorm veel onderscheppingen en wist vrijwel altijd de vrije man te vinden

15 februari 2024 om 21:31

Hmmm, vond Wieffer soms wel heel matig in z'n voortzetting. Aantal passes die net te kort of niet naar de juiste man gingen. Wat ik niet gewend ben van Mats. Vind 'm de laatste weken telkens de uitblinker. En juist onwijs sterk in het vinden van de vrije man.

15 februari 2024 om 22:07

Ik heb even gekeken. Denk dat jij het beter gezien hebt dan ik. Wieffer komt op 80% passing, dan is hij behoorlijk slordig geweest in de tweede helft qua passing. Wel vond ik hem goed qua onderscheppingen, zat weer overal tussen

Feyenoord heeft naar mijn mening prima gevoetbald, zeker gezien alle geblesseerden en zieken. Na de eerste twintig minuten nam Feyenoord het initiatief en kwam op 1-0. Feyenoord leek mij de min of meer controlerende partij totdat die reusachtige spits Lukaku toch weer zijn gebruikelijke doelpunt meepikte op precies driekwart van de wedstrijd. Daarna heeft Feyenoord nog geprobeerd de winst te behalen maar de 1-1 bleef de eindstand. Beelen viel mij positief op als vervanger van Trauner en invaller Ivanusec liet af en toe zien over goede kwaliteiten te beschikken. Invaller Read deed het ook prima en is een bruikbare aanvulling gebleken. Beste spelers aan de kant van Feyenoord waren volgens mij Hancko, Wieffer, Paixao en niet te vergeten Wellenreuther, toch fijn zo'n stand-in op het doel te hebben met het oog op de blessuregevoeligheid van Bijlow. De return in Rome gaat na deze 1-1 een hele klus worden, zeker zonder Feyenoord supporters. Kansloos is Feyenoord zeker niet in Rome maar hopelijk is dan wel Gimenez volledig inzetbaar en weer scherp want met Ueda wordt Feyenoord er niet sterker op.

Gaat heel lastig worden, maar hoop dat ze eindelijk eens geleerd hebben hoe die Italianen voetballen. Blijft een irritante ploeg met een hoop theater.
Alsnog goed resultaat als je zoveel basisspelers mist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren