Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord mist Janmaat in ArenA, De Boer wil Koeman niet wijzer maken

Laatste update:

Daryl Janmaat kan zondag toch niet meedoen tegen Ajax. De verdediger van Feyenoord liep vorige week een bovenbeenblessure op, maar herstelt wonderbaarlijk snel van die kwetsuur. Vrijdagochtend werd daarom even gesuggereerd dat Janmaat zou kunnen gaan spelen tegen Ajax, maar Ronald Koeman heeft op de persconferentie een streep door de naam van de back gezet.

/

Het is nu de vraag wie er op de rechterflank van Feyenoords defensie gaat spelen, want Jordy van Deelen is ook niet inzetbaar. De stand-in van Janmaat kreeg vorige week tegen FC Twente een rode kaart en is geschorst. Datzelfde geldt voor aanvoerder Stefan de Vrij, waardoor Koeman dus een flinke puzzel moet zien op te lossen.

Bij Ajax is de belangrijkste afwezige Siem de Jong, die een klaplong heeft opgelopen. Frank de Boer wilde vrijdag op de persconferentie niet aangeven wie zijn captain zal gaan vervangen op het middenveld: "Het is onnodig om dat nu al te zeggen. Ik wil Feyenoord niet wijzer maken dan dat het al is", zei de oefenmeester van de landskampioen. In de ogen van Koeman is De Jong 'onvervangbaar' voor Ajax.

Hoe eindigt de Klassieker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop op Poulsen als verdedigende middenvelder en dan Schöne op de plek van Siem, dan kan hij tijdens de wedstrijd nog van positie wisselen met Bojan. Dan snappen ze bij Feyenoord helemaal niet meer wat ze overkomt.

16 augustus 2013 om 14:02

Dat kan inderdaad voor wat verassingen zorgen en belangrijker vind ik dat de rechtervleugel wat vaker bezet is want anders gaat Ligeon de marathon moeten lopen..

16 augustus 2013 om 14:03

Jammer dat Janmaat er niet bij is hij had Ajax in zijn eentje kunnen verslaan hij is veruit de beste rechtsback van Nederland en misschien behoort hij al bij de top3 van Europa.
1 Lahm
2 Janmaat
3 Dani Alves

16 augustus 2013 om 14:09

Haha! Goeie!

Voor ons heel jammer dat Janmaat er niet bij is, maar bij de beste drie van Europa..?
Nee echt niet.

Gooi Cabral maar voor de leeuwen Koeman! Tenminste echte rechtsback. Jeugd heeft de toekomst!

(nee mensen, het is niet Jerson Cabral)

16 augustus 2013 om 14:10

Maak je nu een grap Janmaat top 3 europa?

16 augustus 2013 om 14:12

Haha Montoya, azpiliqueta, Caravajal, Arbelao, Piszyeck(die back vam Dortmund), Zabaleta, Maicon en nog een paar zijn toch wel beter dan Janmaat hoor.

16 augustus 2013 om 14:14

Montoya? Het lachertje van Barcelona? Die is nog slechter dan Arbeloa. Maar top-3 Janmaat is (nog) te ver gegrepen.

16 augustus 2013 om 14:22

@ Mileycyrus Ik vind Janmaat eigenlijk beter dan Lahm, Lahm is veels te klein. En waarom heb je Manolev er niet bij staan?

16 augustus 2013 om 14:23

mileycyrus, nu maak je iedereen toch aan het lachen, wat en onzin, bij de drie beste vaneuropa, hij mag hun schoenen nog niet eens striken, hij is goed ja, maar is nog wat te rap in naar voren te gaan, niet dat dat slecht is, maar kan ook verkeerd uitlopen. Maar zie hem wel graag bij oranje, want je hebt toch ook iemand nodig die genoeg lef toont en dat is bij hem voor de 100%.

16 augustus 2013 om 14:32

haha mooi dat er nog zoveel mensen serieus op reageren.. die nemen de reacties bij Voetbalzone toch iets te serieus allemaal

16 augustus 2013 om 14:48

Ja helemaal mee eens, maar persoonlijk zou ik Daan bovenberg op 3 zetten.

16 augustus 2013 om 14:51

Dat mensen deze reactie ook serieus nemen...

16 augustus 2013 om 14:59

Het Lachertje? Dat slaat werkelijk nergens op en hij is zeker veel beter dan Janmaat.

16 augustus 2013 om 17:13

Haha echt he!

16 augustus 2013 om 17:20

Ga je er ook nog serieus op in? -_-

16 augustus 2013 om 18:56

Fergie, even serieus? Azpilicueta ? Montoya? Arbeloa? Alle 3 ongelooflijk slechte backs. Azpilicueta is alleen maar opvulling bij Chelsea en komt veel kwaliteit te kort. Het zelfde geld voor Arbeloa.
Montoya kan nog groeien, maar van wat hij heeft laten zien tot nu toe belooft het niet veel goeds.

16 augustus 2013 om 14:05

Ik denk ook dat het precies zo gaat worden.

Erg veel zin in, ik hoop dat ze niet inhouden en voor de supporters gewoon extra gas geven al is het totaal niet nodig, dan schat ik zo 5-0.

Oh en Mileycyrus, cabaretier van beroep? Janmaat mag de schoenen van die 2 die je op noemt niet eens strikken. Een van de beste van Nederland is tot daar aan toe, maar in Europa staat ie op een prachtige 49e plaats denk ik zo.

16 augustus 2013 om 14:11

Heerlijk.. Mileycirus komt hier alleen maar om te trollen en er gaan nog steeds structureel mensen op zijn opmerkingen in!

On topic: Ik verwacht een aantrekkelijke maar geen goede klassieker. Hoop op veel doelpunten maar denk toch dat Ajax de pot winnend zal afsluiten.

16 augustus 2013 om 14:21

@dennisooijer : Wanneer heeft ajax ooit voor het laatstmet zulke cijfers gewonnen van Feyenoord?

dit doet Ajax niet eens tegen een Roda waarom dan wel tegen een Feyenoord? Laat me toch niet lachen! Die 4-1 van Twente kwam puur door de 2 rode kaarten!

En zo geweldig is Ajax tot nu toe ook nog niet. Zeker kwa doelpunten maken niet, veel bal bezit maar echte kansen weinig juist!

Dus ik vraag me af hoe het in je opkomt dat het 5-0 kan worden?

16 augustus 2013 om 14:35

Volgens mij was de laatste keer de week na jullie laatste titel (1999, 6-0)..

17 augustus 2013 om 00:18

@eerlijk010:

Ik zeg er ook bij dat ik dat schat wanneer ajax extra gas geeft. Dan zit het er namelijk zeker in. Feyenoord is gewoon erg slecht in vorm nu, het is onrustig en daarbovenop missen ze de vrij en staat er een rechtsback waar vrijwel niemand in nederland ooit van heeft gehoord.

Oja, ajax roda was toch echt 3-0 met wel 100 kansen op 4/5-0...

16 augustus 2013 om 14:19

Dat zou met Andersen ook nog kunnen, dat wisselen met Bojan en persoonlijk zou dát ook mijn voorkeur hebben, met Poulsen erachter. Maar FdB kennende gaat hij voor zijn 'zekerheidje' Schone inderdaad..

Nu is Feyenoord helemaal kansloos. Rechtsback zal waarschijnlijk Sven van Beek zijn. Speelde vorig jaar ook al tegen Psv, speelde Mertens toen deels uit de wedstrijd dus er is vertrouwen in die jongen.

Aanvoerder van Ajax is natuurlijk Alderweireld. Of Poulsen als hij speelt. Lijkt mij de logische vervanger.

Feyenoord heeft natuurlijk al weinig kans, verliezen in Amsterdam is geen schande. Kijk meer naar het spel, want de 4 wedstrijden daarop moeten 12 punten behaald worden. Zeker omdat het tegen relatief makkelijke team is. Maar dat is dus nog afwachten

16 augustus 2013 om 13:58

Dus zijn we niet kansloos toch? Sowieso niet hoor. Ook Ado en Utrecht zijn niet kansloos in de arena dus waarom zou Feyenoord dat wel zijn.

16 augustus 2013 om 14:08

Ado en Utrecht hebben het afgelopen jaar kansloze wedstrijden gespeeld in de Arena, het was frustrerend dat we de bal er niet in kregen met zoveel kansen. Tegen Utrecht kregen we toen een eigen doelpunt tegen wat echt pech was maar verder hebben ze voor geen enkel gevaar gezorgd. Van dat soort wedstrijden verlies je er 1 van de 10, ik zou dus als Feyenoorder niet vergeleken willen worden met ado of utrecht. Zeg dan Vitesse want dat is in de afgelopen jaren de enige tegenstander geweest die niet kansloos was (zelfs sterker).
Goed Feyenoord zou ook kansloos zijn tegen het Vitesse in die vorm en kan aan dat niveau niet tippen dus zeg maar niets en hoop gewoon.

16 augustus 2013 om 14:27

Haha ja want Feyenorod was nie gewoon 2x de sterkste tegen Vitesse! als je het niet hebt gezien slaat dit nergens op.

Utrecht maakt het juist ajax altijd en overal lastig en is dus zeker geens lecht vergelijk!

Vitesse heeft het 1 jaar goed gedaan en dan is dat ineens de toon voor jou?

En Je weet ookd at Feyenoord afgelopen 2 jaar gewoon boen Vitesse eindigt en dus niet alleen aan hun niveau kan tippen maar zelfs beter is?

16 augustus 2013 om 14:39

@eerlijk010: waarschijnlijk kunnen we maar beter niet reageren op dit soort lui. Slaat echt helemaal nergens op.

On: in mijn ogen moet ajax het hebben van het collectief. Ze hebben op iedere linie wel 1 of 2 spelers die gewoon echt heel goed zijn, maar ze hebben ook zeker zwakke schakels in de selectie. Ik zie het nog wel spannend worden en kijk wel uit naar de wedstrijd. Ik denk dat het een mooie, spannende pot gaat worden.

16 augustus 2013 om 14:03

Poulsen gaat sowieso spelen, deed het vorig jaar geweldig in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord door constant in de lijn van de bal en Pelle te gaan staan waardoor die geen moment bereikbaar is geweest. Daarbij hoop ik dat Andersen op de plek van de Jong gaat spelen, wat een geweldig talent is dat. Dan kan hij het eindelijk laten zien en hopelijk gaat hij daarna nog veel meer speeltijd krijgen. Van mij mogen Schöne en Bojan het dan nog uitvechten om de rechtsbuiten positie, want ik vind Bojan tot nu toe nog maar niks. Van Schöne weet je tenminste dat hij er staat.

16 augustus 2013 om 14:06

11 vs 11

Nelom vervangt De Vrij en van Beek vervangt Janmaat/van Deelen denk ik.

Als Feyenoord dit weet te winnen, al dan niet door een geniale tactische greep van Koeman, dan heeft niemand het meer over de crisis. Zijn we weer kampioenskandidaat en zijn het allemaal weer fantastische spelers...

16 augustus 2013 om 13:59

Als Ajax dit jaar de CL wint, heeft niemand het meer over het kwaliteitsverschil tussen Nederland en de grote landen van Europa. Dan tellen we weer mee in de voetbalwereld en is onze competitie een van de mooiste in de wereld.
Ja, zo kan ik nog wel even doorgaan. Feit is dat er een geniale tactische ingreep van Koeman nodig is die grenst aan het beste werk van Tita Tovenaar. (voor de iets ouderen onder ons).

16 augustus 2013 om 14:13

Hans heeft het over een wedstrijd en jij heb het over een gehele compititie dat is natuurlijk appels met peren vergelijken. Het is geen barcelona waar feyenoord tegen moet dus er zijn wel degelijk kansen.

16 augustus 2013 om 14:19

je kan ook overdrijven hea Feyenoord kan gewoon winnen van ajax, ja het zal moeilijk worden maar je weet immers nooit wat er kan gebeuren misschien speelt feyenoord wel goed en heeft ajax een off-day. dat we een geniale tactische ingreep nodig hebben om te winnen is overdreven we hebben het hier over ajax niet over barcelona of bayern munchen. de kans dat wij in de arena winnen is 50x groter dan dat jullie de cl winnen een beetje realistisch zijn mag ook wel hoor.

Gooi van Beek er dan maar gewoon in. Hij speelde tegen psv een goeie pot in de KNVB-Beker. Hou vat an de positie van de speler, want anders word het vertrouwen van zo'n jonge knaap aangetast.

Wie gaan zondag de aanvoerdersbanden dragen bij zowel Feyenoord als Ajax?

16 augustus 2013 om 13:58

Dit zullen (denk ik) Alderweireld en Mathijsen worden???

16 augustus 2013 om 14:01

Clasie is reserve captain

16 augustus 2013 om 14:02

Clasie en Alderweireld.

Ik denk dat Ajax het best lastig gaat krijgen tegen Feyenoord, ik ben nog niet overtuigd van het spel van Ajax en zonder Siem de Jong levert Ajax echt heel veel kwaliteit in. Er zal een gebrand Feyenoord staan die punten moet pakken en ook Ajax mag het zich niet permitteren om te verliezen in eigen huis.
Verwacht een leuke en spannende klassieker!

Zomaar een vermoeden dat Bojan op middenveld komt, en bijvoorbeeld Schone als hangende rechtsbuiten.
Zou een verassing en geen geke oplossing zijn (al zeg ik het zelf haha).

16 augustus 2013 om 14:12

Nee joh.. Ik denk dat Vermeer op het middenveld geposteerd gaat worden! Bojan is al geen vleugelspeler, laat staan een middenvelder. Persoonlijk hoop ik op Andersen, vind hem tot nu toe een gretige en frisse indruk achterlaten. Al zou Schöne er natuurlijk ook prima kunnen staan.

16 augustus 2013 om 15:00

Zou het wel leuk vinden, maar Bojan verdedigt niet zoveel mee, dus denk het niet.
Misschien Bojan op de bank en Schöne en Andersen laten wisselen van posities?
Want zo veel heeft Bojan ook weer niet laten zien in de Mickey Mouse competitie.

Hoewel Siem een belangrijke speler is voor Ajax, zal De Boer dit verlies makkelijker op kunnen vangen dan Koeman het verlies van zijn verdedigers. Ajax heeft namelijk een veel bredere selectie dan Feyenoord.
Ajax was al favoriet voor komende zondag en zal dat na het nieuws over De Jong ook blijven. Voor Feyenoord blijkt het verlies van vorig weekend groter dan de drie punten en de blamage.

Gelukkig maar, anders was het alleen maar foceren en dan ligt hij er misschien nog langer uit en mist hij de twee duels met Kuban, die eigenlijk belangrijker zijn in mijn ogen. Rechtsback wordt dan wel v. Beek denk ik. Centraal met BMI en Mathijsen en linksback Nelom. Armenteros zondag denk als linksvoor, maar daarna hopelijk op nummer 10 en Boetius linksvoor. Na de klassieker gaat Feyenoord er qua kwaliteit weer flink op vooruit.

Nou zo een spannende puzzel zal het toch niet worden...
Vermeer
Ligeon Alderweireld Moisander Blind
Poulsen Schone Eriksen
Bojan Sightorsson Fisher

En bij Feyenoord wordt het puzzelen maar ik denk
Mulder
Nelom/vormer Matthijssen Kongolo Martens Indi
Clasie Vilhena Immers
Schaken Pelle Goossens/cisse

Normaal gesproken hoort Ajax deze wedstrijd te winnen, zeker door de sterkere bank van Ajax. Maar Ajax heeft ook laten zien dat ze, wanneer ze niet in balbezit zijn en een team op de counter speelt best kwetsbaar zijn. Vooral omdat bv Bojan een veel te lang treurmoment heeft en niet verder verdedigd dan de middenlijn lijkt het vaak wel!

Maar normaal denk ik een 3-1 overwinning voor Ajax!

16 augustus 2013 om 14:02

Armenteros gaat sowieso Spelen en hij speelt met Indi sowieso in het centrum. Dit wordt de opstelling.

Keeper: Mulder

Verdediging: Verbeek / Mattijsen / Indi / Nelom

Middenveld: Clasie / Vilhena / Immers

Aanval: Schaken / Pelle / Armenteros

16 augustus 2013 om 19:07

The Royal Gert-Jan Verbeek zeker haha? Het is natuurlijk Van Beek.

16 augustus 2013 om 14:06

Dat zal inderdaad de opstelling wel worden overigens vind ik de volgende ook leuk en dat dan bojan en Andersen elkaar afwisselen. Dan word de verdediging helemaal gek.

Vermeer
Ligeon - alderwereld- moisan - blind
Bojan - poulsen - Eriksen
Andersen - Sigi - Fischer

16 augustus 2013 om 14:21

Ik denk eigenlijk dat er ook nog een grote kans is dat Cillesen het van Vermeer overneemt. ik heb er weinig meer over gehoord deze week en ze zijn beide niet in actie gekomen voor Oranje.

Kenneth is prima keeper maar vaak zwak en nerveus, vooral in de grote wedstrijden. Persoonlijk hoop ik op Cillesen..

die 3-1 voorspelling steun ik ook trouwens

16 augustus 2013 om 14:42

Volgens mij is Vermeer juist sterk in de grote wedstrijden en zwak in de mindere wedstrijden... Was het afgelopen jaar geen 3-0 voor Ajax met de penalty van Immers die hij pakte... Of was het niet het seizoen met Guidetti dat hij belachelijk veel ballen pakte tot de rode kaart, dat ze bij Feyenoord er gek van werden. Is hij afgelopen seizoen niet de minst gepasseerde keeper geworden van de eredivisie? Ik ga het volgens mij nooit begrijpen. Een jongen van de club die werkelijk waar nooit het volledige vertrouwen krijgt van de achterban... Afgelopen seizoen minst gepasseerd... Dit seizoen ook weer sterk begonnen, speelt 1 mindere helft (door ziekte) en gelijk beginnen mensen weer over Cillessen.. Jammer....

16 augustus 2013 om 14:54

Vermeer straalt gewoon geen zekerheid uit, vooral niet bij hoge ballen en komt vaak op verkeerde momenten zijn doel uit en op andere momenten weer niet.
Wanneer de eerste bal rommelig behandeld word weet je eigenlijk al wat voor wedstrijd hij gaat spelen. Daar komt bij dat de keeper bij ajax veelvuldig in het veldspel betrokken word en die onzekerheid vd keeper makkelijk kan overslaan in paniek en onduidelijkheid bij de verdedigers. Tel daarbij op dat hij met zijn leeftijd op dit moment eigenlijk de beste periode uit zijn cariere zou moeten kennen en dat Ajax een meer dan getalenteerde keeper op de bank heeft zitten die iedere kans zal willen aangrijpen om aan te tonen dat hij eerste keeper zou moeten zijn.

Vermeer is een prima keeper en als ajaxsupporter ben ik hem meer dan dankbaar voor zijn prestaties en inzet de afgelopen jaren, maar de tijd is rijp voor Cillesen. De "ziekte" van vorige week kan een goede reden zijn voor hem om er nu in te komen en het in de klassieker te laten zien. Ik hoop er in ieder geval wel op.

16 augustus 2013 om 15:05

Nee, Kenneth keept gewoon, is ook door FdB bevestigd op de persconferentie..

16 augustus 2013 om 15:31

bedankt trodat4030, heb dat niet door kunnen krijgen. Persoonlijk vind ik het jammer hoopte echt op Cillesen, maar laten we er maar op hopen dat deze mooie pot winnend afgesloten word.

Het word zondag echt een hele lastige wedstrijd voor Feyenoord. Toch maken ze kans.

Mulder
Van Beek
Martins Indi
Mathijsen
Nelom
Clasie
Immers
Vilhena
Schaken
Pelle
Armenteros
16 augustus 2013 om 14:03

Aan deze opstelling dacht ik ook. Eventueel Rodney Lopes Cabral op rechtsback, dat is de rechtsback van het A1 dat kampioen werd, en is eenzelfde type als Janmaat. Denk dat hij beter op die positie kan spelen dan Van Beek, die toch echt een centrale verdediger is en in mijn ogen niet wendbaar genoeg is om tegen Fischer te spelen.

Ik blijf hopen op een goed resultaat voor Feyenoord, maar weet dat het erg lastig gaat worden. Bovendien speelt Ajax áltijd goed tegen Feyenoord in de Arena. Ik zie dat dit jaar niet anders lopen.

16 augustus 2013 om 14:12

Dat is inderdaad ook een optie. Maar ik denk dat Koeman voor van Beek kiest.

16 augustus 2013 om 14:03

Haha precies dezelfde opstelling als die van mij check post hier boven je!

16 augustus 2013 om 14:57

Precies dezelfde opstelling als de vermoedelijke opstelling van Feyenoord zul je bedoelen

Ik verwacht simpelweg ook deze opstelling of evt. wat Roji zegt met Cabral, maar v. Beek heeft al eens een wedstrijd gespeeld, dus lijkt me gewoon v. Beek

16 augustus 2013 om 14:06

Ik ben benieuwd of ze kans maken, ajax thuis is zo sterk dat feyenoord gelukkig mag zijn een punt, al denk ik eerder dat ajax bij rust al 2 0 voor staat

Mooi dat Janmaat de wedstrijd mist. Was namelijk bang dat Feijenoord risico's zou nemen en dat Janmaat dan een paar maanden uitgeschakeld zou zijn. Nu kan ie waarschijnlijk tegen Krasnodar spelen en de Europese wedstrijden vind ik veel belangrijker. Ik hoop zelf dat Kongolo start. Kongolo is links maar Fischer komt toch vaak naar binnen dus dat is mooi. Vind Kongolo ook sneller en behendiger dan Van Beek.

Ik denk dat De Boer voor Serrero gaat kiezen, als vervanger van De Jong! Er van uitgaande dat Ajax het spel weer zal moeten gaan maken in deze (thuis)wedstrijd, zou Serrero ook een betere keuze zijn dan Schone. Serrero heeft een hogere handelingssnelheid, is technisch begaafder en beter in het positiespel (ook onvoorspelbaar). Schone is daarentegen fysiek sterker en degelijker. Ze kunnen beide een goal maken.

16 augustus 2013 om 14:15

Please laat dat niet gebeuren. Serrero, zwaar overgewaardeerde speler!! Met Andersen er lekker de beuk in.. snelheid en een neusje voor de goal!!

Ik zeg al een tijdje dit gaat de opstelling worden.
Zelf heb ik Vilhena liever op tien maargoed daar kiest Koeman niet voor.

Mulder
Van Beek
BMI
Mathijsen
Nelom
Clasie
Immers
Vilhena
Schaken
Pelle
Armenteros
16 augustus 2013 om 14:19

Lijkt mij idd de meest logische opstelling,weet alleen niet of Armenteros een basisplaats krijgt.
Heeft niet echt veel gespeeld,dus denk eerder dat hij een invalbeurt krijgt.

16 augustus 2013 om 14:22

Feijenoord is toch niet ingespeeld dus ik hoop eigenlijk dat Koeman met een verrassing komt. Het zal ongetwijfeld de opstelling zijn die jij zegt maar ik had eens in een 4-4-2 (of 4-4-1-1) formatie gespeeld. Een extra mannetje op het middenveld kan Feijenoord denk ik goed gebruiken en hierdoor kan Armenteros mooi om Pelle zwerven. Goossens beetje voor de linkerkant, maar niet als buitenspeler maar gewoon als middenvelder. Altijd handig om zo'n speler in je basiself te hebben want hij blijft levensgevaarlijk met zijn schot en traptechniek.

Mulder
Kongolo
Mathijsen
Martins Indi
Nelom
Schaken
Clasie
Vilhena
Goossens
Armenteros
Pelle

Stiekem hoop ik op Serero, maar De Boer zal waarschijnlijk voor Schöne kiezen die ook prima kan spelen daar. Zolang we de lijnen naar Pelle dicht hebben moet het toch wel te doen zijn, ook zonder De Jong

Aderlating voor Feyenoord, Janmaat is een geweldige back die ook op een hoger niveau uitstekend mee zou kunnen. Komt in balbezit ook veel gevaar vanuit als hij mee op komt en bovendien heeft hij de longen van een paard. Hij kan je helemaal kapot lopen zoals dat o.a. bij Driesje Mertens gebeurde vorig seizoen. Zonde dat hij niet mee doet, maar ik acht Feyenoord überhaupt kansloos in de Arena.

3/4-0 zo simpel is het , alhoewel ik zelf ook graag iets anders had gezien.
Met Joris achterin is het de goden verzoeken omtegengoals maar ja Koeman heeft nou een goed excuus om Mathijsen op te stellen.

Dit lijkt mij nou een wedstrijd waarin je als de Boer zijnde moet verassen en een groot talent als Andersen het vertrouwen moet geven. Doet het uitstekend de laatste tijd en in een wedstrijd als deze kunnen zulke jongens extra excelleren (zie Fischer laatste editie). En anders zou ik gaan voor Serero. Het is een positie waar je het liefst jongens laat voetballen die veel kansen kunnen creeren. Schone is een mindere versie van Siem en geen type als een Andersen of Serero die vooral technisch heel sterk zijn. Poulsen zou ik sowieso opstellen want tegenover een gozer als Immers moet je juist geen Schone zetten.

Cillessen, van der Hoorn, Boilesen, Serero, Schone, Hoesen en de Sa.

Vermeer
Ligeon
Alderweireld
Moisander
Blind
Eriksen
Poulsen
Andersen
Bojan
Sigthorsson
Fischer

Word een walk-over!! denk aan 4-0 of misschien wel meer.feyenoord mist heel wat achterin en heeft niet de flow van vorig jaar.armenteros op links is niet zijn plek,immers gaat weer 40x naast of over schieten en Pelle zal weer laten zien dat hij niet blij is met de aanvoer...word een makkie......wie ook voor Siem de Jong zal spelen::

Lastig pakket voor Feyenoord.
Onmogelijk natuurlijk , maar je zou eigenlijk 1 wedstrijd Van Bronckhorst moeten klaarstomen.
Maar helaas , verwacht nederlaag voor Feyenoord

Mijjn mening is dat feyenoord geen plezier meer heeft in voetbal, als binnen en buiten het voetbalwereldtje van koeman. Dit is de eigenlijk de man die alles ondersteboven zet en niet begrijpt hoe absuurt snel de geruchte verhalen binnen komen, terwijl hij geen shit doet. Ook loop die de heledag te janken waardoor de spelers zich altijd verrast voelenen niet meer de bestemming hebben dat zij eigenlijk de beste zijn. En als je ajax opeens tegen over je heb met dit soort verhalen dan ben je tot een jaar of 3 bezig met het herstellen van nieuw correcte instelling van feyenoord die wij kennen en misshien ooit terug zouden zien!!!!.

soccerebord: 2-0 voor ajax !!!

16 augustus 2013 om 14:51

Van Bronckhorst was een links back..

Als hij Ajax misschien had kunnen halen moet de wedstrijd tegen Kuban Krasnodar donderdag zeker te halen zijn! Die is veel belangrijker. Feyenoord moet dit seizoen alles op Europees presteren gooien en geen risico's nemen in de eredivisie. Top 4 halen we toch wel. En de andere clubs die er Europees nog bij zijn zouden het ook zo moeten benaderen.

Jammer genoeg kan Viktor Fischer nu minder getest worden.
Denk dat die de vervangende rechtsback helemaal gek speelt.

Verder denk ik gewoon een zakelijke overwinning van Ajax: 2-1.

Feyenoord zeker niet onderschatten, die gaan alles geven.

Nelom op rechts en dan centraal Mathijsen en Kongolo en dan linksback Indi. Dit is denk ik de enige oplossing of je moet opeens een A1 speler er neer zetten. Zo jammer dat de beloften van Feyenoord geen Jupiler league spelen dan kon je een rechtsback die al wat op niveau speelt er neer zetten.

Ajax gaat van een koude kermis thuis komen.
Net als vorig jaar krijgt Ajax billen koek.
Alle ingrediënten zijn weer aanwezig
Ajax die denkt dit klusje even te klaren
Feijenoord in de underog positie van waaruit ze altijd ijzersterk zijn
Belangrijke Ajax spelers zullen weer niet thuis geven.
De Boer die zegt dat Ajax de meeste tijd de bovenliggende partij was
Ik zie het allemaal wel gebeuren.
Zou leuk zijn, en gun het Koeman ook wel een beetje.

16 augustus 2013 om 23:28

Hoe graag ik ook feyenoord zie winnen tegen ajax,ben ik bang dat ajax de 3punten in amsterdam houdt.
3-1

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren